NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Wild Card vasárnap
694
67
19-től, ARENA4
Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 8 éve
én nem vagyok híve a saját nevelésű edzői stábnakAzért Romo jöhetne mágusnak 😊
rva
több mint 8 éve
én nem vagyok híve a saját nevelésű edzői stábnak
több mint 8 éve
Az agyával sosem volt baj.Na, úgy néz ki, Kellen Moore lesz az új QB edzőnk.Na, Linehan csak kibulizta akkor, hogy valamilyen módon visszakerüljön a csapatba. Sose értettem, mi ez a nagy szerelem. Még csere irányítónak is inkább a gyengébbek közé tartozott. Valamit nagyon tud Moore... Reméljük irányítót fejleszteni.
Charlie Firpo
Cowboykarcsi90
több mint 8 éve
Na, úgy néz ki, Kellen Moore lesz az új QB edzőnk.Na, Linehan csak kibulizta akkor, hogy valamilyen módon visszakerüljön a csapatba. Sose értettem, mi ez a nagy szerelem. Még csere irányítónak is inkább a gyengébbek közé tartozott. Valamit nagyon tud Moore... Reméljük irányítót fejleszteni.
Charlie Firpo
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 8 éve
Na, úgy néz ki, Kellen Moore lesz az új QB edzőnk.
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Marinelli a visszavonuláson gondolkodik, állítolag. Persze egyből megy is a tovább gondolás, hogy akkor elő is léptetik a helyére Eberflust. Csak akkor fogunk pislogni, ha Rod tényleg visszavonul, Matt meg elmegy máshova koordinátornak.
több mint 8 éve
itt egy remek összefoglaló angolul, a megbízhtó Mike Fishertőlscout.com/nfl/cowboys/Article/Dallas-Cowboys-Coaching-Carousel-The-Latest-On-Garretts-Staff-And-The-Lies-On-New-Blood-And-Fresh-Ideas-113193101
több mint 8 éve
piros az, aki az eddigi hírek alapján távozik, vagy távozni fog.Kaphatnánk hozzá egy kis magyarázatot?Azt írják, Baker (secondary) és Wilson (QB) edző is ment, Bisaccia (spec) is menni fog.egy képre összefoglalva
Charlie Firpo
pbs.twimg.com/media/DSpZNLWX4AES8vy.jpg:large
rva
Mi a piros? (gondolom azok, akiknél eldőlt, hogy távoznak)
Mi a sárga? (Elvileg menni fognak?)
A zöld akiknek a helye biztos, gondolom.
A fehér? (még nem lehet tudni?)
Mit jelentenek a számok a zárójelben?
Wong
sárga az, aki menne, de nem biztos (Eberflus-t több DC pozícióval is hírbe hozták)
fehér az, aki marad vagy nincs hír róla
zöld az, aki marad és meg van erősítve
több mint 8 éve
A számok az itt eltöltött évek száma.Kaphatnánk hozzá egy kis magyarázatot?Azt írják, Baker (secondary) és Wilson (QB) edző is ment, Bisaccia (spec) is menni fog.egy képre összefoglalva
Charlie Firpo
rva
Wong
A fehér rublika nem tudom mit jelenthet.
A sárga akinek az idei (2017-es) szezonnal lejárt a szerződése?
A zöld az akinek élő szerződése van.
Szerkesztette: Cowboykarcsi90
több mint 8 éve
Kaphatnánk hozzá egy kis magyarázatot?Azt írják, Baker (secondary) és Wilson (QB) edző is ment, Bisaccia (spec) is menni fog.egy képre összefoglalva
Charlie Firpo
rva
több mint 8 éve
megnyertük a roncsderbit, juhé!Pontosan ,a védelem ha játszott Lee idén jobb volt mint tavaly,ha végig van Zeke a támadók is szinten lettek volna...most a PO eseményein beszélgetnénk ...
azért néha elgondolkozom azon, hogy ha nincs Lee meg Elliott hiánya, akkor ez a szezon minimum 11-5, ha nem több. király.
slowmotion
Csapat csak egy van,az a Boys és a Ferencváros (Y)
több mint 8 éve
Azt írják, Baker (secondary) és Wilson (QB) edző is ment, Bisaccia (spec) is menni fog.egy képre összefoglalva
Charlie Firpo
több mint 8 éve
Bisaccia elvileg hozzank jon Gruden ala...Tudtok rola irni par gondolatot?
Koszi
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 8 éve
Azt írják, Baker (secondary) és Wilson (QB) edző is ment, Bisaccia (spec) is menni fog.
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
a Niners már a TC második napján sérült listára lette (miután UDFA-ként hozzájuk került)a Cowboys 7 játékossal kötött futures/reserve szerződést:KD Cannon, a zsebrakáta! Draftról kijövet nem bántam volna ha Dallasba keveredett volna, mivel nem jött neki ki túl jól a lépés most ez megkésve, de bejött. Gyors WR aki még játszani is tudott mikor volt utoljára Dallasban? Néhai Terry Glenn?
Joe Vellano, DT
Trey Williams, RB
Jarron Jones, T
Brian Brown, WR
K.D. Cannon, WR
Jameill Showers, QB/S
Marquez White, CB
rva
gyeek
utána a Jets-nél és a Rams-nál sem ragadt meg
szóval gyorsnak gyors, de a "játszani is tud" az itt talán túlzás.
mindenhol az volt a terv, hogy mivel gyors, nyújtja majd a pályát és az underneath elkapóknak több sikere lesz
nem úgy tűnik, mintha beválna
több mint 8 éve
a Cowboys 7 játékossal kötött futures/reserve szerződést:KD Cannon, a zsebrakáta! Draftról kijövet nem bántam volna ha Dallasba keveredett volna, mivel nem jött neki ki túl jól a lépés most ez megkésve, de bejött. Gyors WR aki még játszani is tudott mikor volt utoljára Dallasban? Néhai Terry Glenn?
Joe Vellano, DT
Trey Williams, RB
Jarron Jones, T
Brian Brown, WR
K.D. Cannon, WR
Jameill Showers, QB/S
Marquez White, CB
rva
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 8 éve
a Cowboys 7 játékossal kötött futures/reserve szerződést:Joe Vellano, DT
Trey Williams, RB
Jarron Jones, T
Brian Brown, WR
K.D. Cannon, WR
Jameill Showers, QB/S
Marquez White, CB
több mint 8 éve
na nézzük:Emlékszel öt éve mi volt az utolsó meccseteken, kit húztatok a drafton, kit vittek el öt hellyel korábban? Én (a saját csapat esetében) rohadtul nem, már a tavalyi, tavalyelőtti draft ilyen része is könnyen feledésbe merül. Btw tavaly kikaptunk az utolsó meccsen a Tampától, hogy elvigyük McCaffreyt 1/8-ra, hurrá. Lehet, ha nyerünk elviszi valaki és húzunk egy normális játékost. Kár ezeken töprengeni, volt egy meccs, megnyertétek, örülni kell neki, noha a szezon most csalódás is. Szeptemberig nem látjátok a csapatot, azért csak jobb győztes meccsel búcsúzni - még ha olyan is volt, amilyen.hát nézzük.
gabokocka
öt éve, ha nem tévedek, one-year-wonder Bob The Turd vert el minket a FedEx libalegelőjén. a drafton fogalmam sincs, kit néztük ki, de akkor jött Frederick 1/31-en, ami tutira nem a mienk volt eredetileg, szóval senki nem tetszett a front office-nak, és visszatrédeltünk. asszem abból jött Terrence Williams is.
az meg biztosan nem fáj, mert abból a trédből lett egy All-Pro center és egy kettes számú elkapó.
de mindjárt megnézem, mi volt
slowmotion
az utolsó körben a playoffért ment a harc, győzelem esetén megnyerjük a csoportot, és negyedik kiemeltek vagyunk, szóval ott nem lett volna téma a "kit hozhattunk volna?" játék. egyébként tényleg a Skins vert minket
amúgy a 9-7-tel valószínűleg 1/18 helyett 1/21-ben választottunk volna, de hát ugye nem tankoltunk.
egyébként a Niners-szel cseréltünk, ők kapták az 1/18-at (=Eric Reid), mi az 1/31-et (=Frederick) és a 3/74-et (=T.Williams). na mondjuk Williams helyett választhattuk volna Keenan Allen-t, aki két hellyel később ment ki, de ez nem a mérlegünkön múlt.
több mint 8 éve
hát nézzük.Emlékszel öt éve mi volt az utolsó meccseteken, kit húztatok a drafton, kit vittek el öt hellyel korábban? Én (a saját csapat esetében) rohadtul nem, már a tavalyi, tavalyelőtti draft ilyen része is könnyen feledésbe merül. Btw tavaly kikaptunk az utolsó meccsen a Tampától, hogy elvigyük McCaffreyt 1/8-ra, hurrá. Lehet, ha nyerünk elviszi valaki és húzunk egy normális játékost. Kár ezeken töprengeni, volt egy meccs, megnyertétek, örülni kell neki, noha a szezon most csalódás is. Szeptemberig nem látjátok a csapatot, azért csak jobb győztes meccsel búcsúzni - még ha olyan is volt, amilyen.azért érdekes állatfaj a szurkoló, szerintem ezt majd a draft dönti el.Egyikre se fog emlékezni senki.Tegnapi győzelem 5 helybe került.5 év múlva csak arra fog emlékezni mindenki, hogy 9-7 (és pozitív) lett a szezon, és nem arra, hogy a 19. vagy a 14. helyen húztunk a drafton.
beltazor
rva
Annyi jelentősége van, hogy a csapat pozitív érzésekkel megy a hosszú pihenőre és felkészülésre.
gabokocka
ha sikerül valami nagyon jó játékost húzni, akkor nem lesz ezzel probléma, de ha mondjuk 1/14-re elvisznek valaki olyant, akit mi is nagyon tudnánk használni, és jobban teljesít, mint a mi 1/19-ünk, akkor ez simán visszatérő téma lehet.
slowmotion
gabokocka
öt éve, ha nem tévedek, one-year-wonder Bob The Turd vert el minket a FedEx libalegelőjén. a drafton fogalmam sincs, kit néztük ki, de akkor jött Frederick 1/31-en, ami tutira nem a mienk volt eredetileg, szóval senki nem tetszett a front office-nak, és visszatrédeltünk. asszem abból jött Terrence Williams is.
az meg biztosan nem fáj, mert abból a trédből lett egy All-Pro center és egy kettes számú elkapó.
de mindjárt megnézem, mi volt
több mint 8 éve
hát kinek mi, de én hamarabb emlékszem vissza az utóbbi 4-5 szezon eredményére, mint az utánuk következő draft pozíciókra...Egyikre se fog emlékezni senki.Tegnapi győzelem 5 helybe került.5 év múlva csak arra fog emlékezni mindenki, hogy 9-7 (és pozitív) lett a szezon, és nem arra, hogy a 19. vagy a 14. helyen húztunk a drafton.
beltazor
rva
Annyi jelentősége van, hogy a csapat pozitív érzésekkel megy a hosszú pihenőre és felkészülésre.
gabokocka
több mint 8 éve
Azt már most szivárogtatják, hogy Dooley nem jön vissza. Amilyen volt úgy amblokk a WR corps idén, senki se sajnálná, ez tény.Továbbá megy a spekuláció arrol is, hogy Linehan megy, Haley jön.
D oldalon meg, hogy Rod helyét venné át Eberflus.
több mint 8 éve
Emlékszel öt éve mi volt az utolsó meccseteken, kit húztatok a drafton, kit vittek el öt hellyel korábban? Én (a saját csapat esetében) rohadtul nem, már a tavalyi, tavalyelőtti draft ilyen része is könnyen feledésbe merül. Btw tavaly kikaptunk az utolsó meccsen a Tampától, hogy elvigyük McCaffreyt 1/8-ra, hurrá. Lehet, ha nyerünk elviszi valaki és húzunk egy normális játékost. Kár ezeken töprengeni, volt egy meccs, megnyertétek, örülni kell neki, noha a szezon most csalódás is. Szeptemberig nem látjátok a csapatot, azért csak jobb győztes meccsel búcsúzni - még ha olyan is volt, amilyen.azért érdekes állatfaj a szurkoló, szerintem ezt majd a draft dönti el.Egyikre se fog emlékezni senki.Tegnapi győzelem 5 helybe került.5 év múlva csak arra fog emlékezni mindenki, hogy 9-7 (és pozitív) lett a szezon, és nem arra, hogy a 19. vagy a 14. helyen húztunk a drafton.
beltazor
rva
gabokocka
ha sikerül valami nagyon jó játékost húzni, akkor nem lesz ezzel probléma, de ha mondjuk 1/14-re elvisznek valaki olyant, akit mi is nagyon tudnánk használni, és jobban teljesít, mint a mi 1/19-ünk, akkor ez simán visszatérő téma lehet.
slowmotion
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
Mondjuk ha az NFC East hagyományokat követjük, jövőre a Giants nyeri a csoportot.az attól függ melyik időszakot veszed a trend alapjának. ha az utolsó hét évet, akkor igen. ha az utolsó négyet, akkor jövőre mi jövünk, és csak utána a Giants.
Cowboykarcsi90
több mint 8 éve
egyébként milyen komoly már, hogy egy éve a 13-2-es Dallas utazott a Linc-re, hogy levezessen, Lee pihent, Dak és Zeke játszott két drive-ot, Dez hármat, Tony felment egy drive erejéig, de utána Sanchez játszott 2+ negyedet.ja és az volt az Iggles Super Bowl-ja.
idén a 13-2-es Eagles
kicsit fordult a világ.
több mint 8 éve
azért érdekes állatfaj a szurkoló, szerintem ezt majd a draft dönti el.Egyikre se fog emlékezni senki.Tegnapi győzelem 5 helybe került.5 év múlva csak arra fog emlékezni mindenki, hogy 9-7 (és pozitív) lett a szezon, és nem arra, hogy a 19. vagy a 14. helyen húztunk a drafton.
beltazor
rva
gabokocka