Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 8 éve
megnéztem reggel felvételről, hát mit ne mondjak...félidőben majdnem ott hagytam azzal a gondolattal, hogy itt 28-30 pontot szerzünk, a Raiders meg megáll 10 alatt, sima liba.
valamiért aztán beletekertem a második felébe, és az első pár percután sejtettem, hogy nem lesz ennyire egyszerű.
pár gondolat:
1) remélem Hitchens sérülése nem komoly (nem néztem utána twitteren)
1.1) remélem Smith sérülése sem komoly, eléggé maga alá fordult a bokája
2) jó-jó a rookie DB páros, de azért volt pár rookie hiba is, Awuzie-n két TD, Lewis-on meg a 4&100.000-nél a felesleges DPI (ezen vitatkozhatunk. hogy elkapta-e volna Crabtree(?) vagy nem, és ha elkapja, akkor TD vagy nem, szerintem nem lett volna meg azért felesleges volt a kézhasználat, meg mintha véletlenül a lábára is rálépett volna, és azért esett volna el az elkapó?)
3) legalább 2 sima INT-et nem sikerült behúzni, meg további 2-3 esetben pattant ELfelé tőlünk a fumble... nem volt szerencsénk szinte semmiben, kivéve a papírapos 4&1-et
4) Heat to save the day
5) Patterson azért párszor megviccelte a speciális egységet... nem az volt a legjobban muzsikáló csapategység
6) hiába futot Morris megint vagy 5 yard/carry-vel, ha nem félnek tőle komolyan.
7) még mindig rengeteg csillag együttállása kell ahhoz, hogy meglegyen a PO.
több mint 8 éve
A bírói ténykedés meg kritikán aluli volt, fújtak össze-vissza, de legalább annyi volt bennük hogy nem mindig ellenünk.na ja. tradicionálisan a két legrenitensebb franchise-ról van szó, Raiderst is mindig is szerették a bírók.
100yard
ja nem.
több mint 8 éve
Jövünk srácok, csak még előbb a szabó méretre igazítja a zakónkat!
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 8 éve
Csúnya volt, de W. Pár gyors gondolat:Annyira azért nem volt csúnya csak egy kicsit. 😊
-- Garrettnek vannak golyói saját redzone környékéről fake puntot hívni, de nincs 4re két centiről nekimenni a TDnek. Vörös posztó az ellenfélnek, agyam eldobom!
-- Heath sokadik nagy játéka mentette meg a csapatot, szép csendben az egyetlen megbízható playmaker lett a DB-k közt.
-- Az NFLnek fogalma sincs mi az elkapás.
gyeek
Nem volt szerencsénk és ez meg is látszott a meccsen. Volt három fumbli amiből egy se pattant felénk, meg legalább három passz ami a védőink keze között ment át.
Azért szerencsére a sors vissza adta a végén amit meccs közben elvitt.
A bírói ténykedés meg kritikán aluli volt, fújtak össze-vissza, de legalább annyi volt bennük hogy nem mindig ellenünk.
több mint 8 éve
Amugy ugyan az a ref volt, aki anno a Dez féle “nem elkapásnál”. Gondoltam, hogy most is lesz valami megmozdulása, hála istennek most nem a Dallas kárára.-- Az NFLnek fogalma sincs mi az elkapás.Dehogy nincs. Ha a játékosok és csapatok játékon kívüli szívatásáról van szó 😛
gyeek
dande
Most keltem megyek melózni, csak az összefoglalót néztem meg gyorsan. Milyen volt Dak?
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 8 éve
@csempjönship
több mint 8 éve
-- Az NFLnek fogalma sincs mi az elkapás.Dehogy nincs. Ha a játékosok és csapatok játékon kívüli szívatásáról van szó 😛
gyeek
több mint 8 éve
Csúnya volt, de W. Pár gyors gondolat:-- Garrettnek vannak golyói saját redzone környékéről fake puntot hívni, de nincs 4re két centiről nekimenni a TDnek. Vörös posztó az ellenfélnek, agyam eldobom!
-- Heath sokadik nagy játéka mentette meg a csapatot, szép csendben az egyetlen megbízható playmaker lett a DB-k közt.
-- Az NFLnek fogalma sincs mi az elkapás.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 8 éve
Én is úgy vagyok vele, hogy bármennyire kicsi is az esély, az utolsó utáni pillanatig számolgatok és reménykedem! Évek óta olvasom folyamatosan a "mindegy ez már elment" , "nem érdemelnénk meg úgysem" , "minek számolgatni" ... nyilván ha reálisan nézem - mivel pár éve igencsak hullámvasút a játékunk - valóban érthető is ez, de ÉN ÚGY LÁTOM, mivel ez a csapatom a végsőkig reménykedem!
11 éve - mióta nfl-t nézek és 'boys fan vagyok - nem sok meccs volt amit kikapcsoltam, általában végigszenvedem...na idén kapásból kettő is kilőttem.
Igen ne sérüljön játékos (de hát az nyilván amúgy se!), nem PO szintű idén a játékunk, de ezeket mind mind kb lesz.rom, és a végsőkig legyen a cél a rájátszás, amíg van matematikai esély számolgatni és szurkolni fogok!!!
Arra meg láttunk már példákat, hogy egy bűn rossz alapszakasz után egy csapat becsússzon a rájátszásba. Az egyik igen közeli "szomszéd". A story végét pedig mindenki ismeri úgy gondolom...
Ez természetesen csak egy vélemény, én így látom, így érzem. Teljes mértékben távol álljon tőlem, hogy vitába szálljak bárkivel, vagy arra célozzak, hogy ez a nézőpont a jó!
!Egy a csapat, egy a cél! 😊
De én (jó magyar szokás szerint 😉 ) számolgatok, bízom a csodában, és szurkolok! Hiszen ez a "dolgom" !! 😀
Your power is your biggest opponent!
több mint 8 éve
ezen a héten a Panthers-nek, a Jets-nek és a Rams-nek és a Buccaneers-nek kell szurkolni, a Browns nem tett szívességet azzal, hogy a Lions-től kikapott (nem mintha lett volna esélyük) szóval ott már nem kell senkinek sem 😀szerintem még +SEA + GBATLMely csapatok bukásáért is kell ma szorítani?ez engem is érdekelne, mert nekem már kicsit átláthatatlan 😀
Wong
vajthod
100yard
beltazor
több mint 8 éve
És attol fogsz fejlődni, hogy tudod a nyakatekertnél nyakatekertebb szkenáriókat arra, hogy juthat a csapat a rájátszásba? Reszeljük a fingot. De Te tudod.Srácok, jelenleg annyira hangyafasznyi az esély a POra, meg a 10-6 esetén is, hogy szerintem fölösleges ezekkel foglalkozni. Ne legyen negatív mérleg, meg lehetőleg egy ujabb 8-8 se.Azt, hogy ki milyen meccsben talál plusz motivációt, vagy két teljesen semleges csapat mérkőzésén ott, épp akkor melyik touchdownnak örüljön jobban, ez szerintem egy picit sem felesleges.
Jó meccsek, férfias helytállás! Ez legyen meg először is én azt mondom, a többi meg úgyis kialakul.
Cowboykarcsi90
És ha az is lenne. Szerinted logikus nem foglalkozni ezzel. De nem mindenki a te szemeddel néz meccset, akkor is ha szerinted az nem logikus. Mindenki más kicsi, apró momentumok miatt szereti az amerikai focit. Nem okítani jó egy fórumon, hanem tágítani a szűk látókörünket. Minden tiszteletem mellett. Ha nem akarod, ebben nem a sértegetést fogod megtlátni.
Engem igen is érdekel. Ha 0,1% esély van csak a PO-ra akkor is. Mert nem ez motivál. De szeretek sok mindent tudni, mert fejlődni mindig lehet hova.
Jó meccsnézést estére.
Wong
Én aztán nem okítok ki senkit, mindenki úgy követi a csapatot ahogy az neki tetszik.
több mint 8 éve
Srácok, jelenleg annyira hangyafasznyi az esély a POra, meg a 10-6 esetén is, hogy szerintem fölösleges ezekkel foglalkozni. Ne legyen negatív mérleg, meg lehetőleg egy ujabb 8-8 se.Azt, hogy ki milyen meccsben talál plusz motivációt, vagy két teljesen semleges csapat mérkőzésén ott, épp akkor melyik touchdownnak örüljön jobban, ez szerintem egy picit sem felesleges.
Jó meccsek, férfias helytállás! Ez legyen meg először is én azt mondom, a többi meg úgyis kialakul.
Cowboykarcsi90
És ha az is lenne. Szerinted logikus nem foglalkozni ezzel. De nem mindenki a te szemeddel néz meccset, akkor is ha szerinted az nem logikus. Mindenki más kicsi, apró momentumok miatt szereti az amerikai focit. Nem okítani jó egy fórumon, hanem tágítani a szűk látókörünket. Minden tiszteletem mellett. Ha nem akarod, ebben nem a sértegetést fogod megtlátni.
Engem igen is érdekel. Ha 0,1% esély van csak a PO-ra akkor is. Mert nem ez motivál. De szeretek sok mindent tudni, mert fejlődni mindig lehet hova.
Jó meccsnézést estére.
több mint 8 éve
“Linebacker Sean Lee was back on the injury report Friday with a back injury and is listed as questionable for the game.”Csak hogy még jobban fokozzam itt a hangulatot.
több mint 8 éve
Srácok, jelenleg annyira hangyafasznyi az esély a POra, meg a 10-6 esetén is, hogy szerintem fölösleges ezekkel foglalkozni. Ne legyen negatív mérleg, meg lehetőleg egy ujabb 8-8 se. Jó meccsek, férfias helytállás! Ez legyen meg először is én azt mondom, a többi meg úgyis kialakul.
több mint 8 éve
szerintem még +SEA + GBATLMely csapatok bukásáért is kell ma szorítani?ez engem is érdekelne, mert nekem már kicsit átláthatatlan 😀
Wong
vajthod
100yard

több mint 8 éve
ATLMely csapatok bukásáért is kell ma szorítani?ez engem is érdekelne, mert nekem már kicsit átláthatatlan 😀
Wong
vajthod
több mint 8 éve
Mely csapatok bukásáért is kell ma szorítani?ez engem is érdekelne, mert nekem már kicsit átláthatatlan 😀
Wong
több mint 8 éve
Mely csapatok bukásáért is kell ma szorítani?A Raiderséért.
Wong
több mint 8 éve
Mely csapatok bukásáért is kell ma szorítani?
több mint 8 éve
www.bloggingtheboys.com/2017/12/15/16777090/dallas-cowboys-might-be-the-best-team-to-miss-the-playoffs-ezekiel-elliott-dak-prescott-sean-leeMostanában nem sok BTB cikkre tudom mondani, de ez kimondtottan tettszik. Teljesen egyet tudok vele érteni.
Nagyobb az esélye, hogy nem lesz PO 10-6-al se, de kár ezen keseregni. Ha az egész évet nezzük, lehet látni egy irányt, amerre tart a csapat. Egyelőre nem tűnik rossznak.
Ha összejön év végére egy pozitív mérleg, komoly sérültek nélkül, tisztes helytállással, azzal én már együtt tudok élni.
több mint 8 éve
Instant classic:“I know how much Roger Goodell loves the National Football League. He should love it even more right now.”
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 8 éve
La’el Collins amúgy valszeg a héten se fog edzeni. Pedig most sem lesz könnyű dolga, az előző hetek Ryan Kerriganjei és Jason Peirre-Pauljai után. Akár Mack, akár Irvin lesz vele szemben. Reméljük, az elmult két héten mutatott játékát hozza most is.szerintem lesz Irving
Leginkább azért tartok a Raiderstől, mert akár a Giantshez akár a ‘Skinshez hasonlítjuk, ég és föld a különbség a támadófalak közt. Az Osi-Hudson-Jackson belső hármas liga szinten az egyik legjobb. Nem tudom lesz e Irving vasárnap, de szükség lesz mindenkire a védőfalból, különben Carr és Lynch komoly bajt fog okozni.
Cowboykarcsi90
ez nem olyan mint Rico Gathers "agyrázkódása" LOL
több mint 8 éve
La’el Collins amúgy valszeg a héten se fog edzeni. Pedig most sem lesz könnyű dolga, az előző hetek Ryan Kerriganjei és Jason Peirre-Pauljai után. Akár Mack, akár Irvin lesz vele szemben. Reméljük, az elmult két héten mutatott játékát hozza most is.Leginkább azért tartok a Raiderstől, mert akár a Giantshez akár a ‘Skinshez hasonlítjuk, ég és föld a különbség a támadófalak közt. Az Osi-Hudson-Jackson belső hármas liga szinten az egyik legjobb. Nem tudom lesz e Irving vasárnap, de szükség lesz mindenkire a védőfalból, különben Carr és Lynch komoly bajt fog okozni.
több mint 8 éve
Emellett a PFF stat mellett se menjünk el szó nélkül, bár látjuk Prescott idei szezonját, meg gamemanager qb, meg rosszabb mint Ő, de azért mégis 636 ezerért csinálja itt a mókát így:For single seasons, from 1920 to 2017, from 1st to 2nd season, requiring Passing TD >= 20 and Passer Rating Idx >= 100.01, sorted by most seasons matching criteria
2. Dak Prescott
www.pro-football-reference.com/play-index/tiny.fcgi?id=3zKme
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Csak halkan, mikor legutóbb kiestünk a Saints ellen otthon, akkor sem rajta múlott....jobb ha nem a Ramses évekből indulnak ki.