Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 8 éve
Tampa ellen játszik.Igen, de pont ez az, hogy egy csoport győzelemmel lépnek e feljebb az 5. kiemelésnél?Még a Panthers lehet csoportgyőztes is ha a jövő héten nyernek a szentek meg kikapnak. Az viszont már nem mindegy.Én még abban bízok hogy csoporton belüli rivarizálás miatt odateszik magukat és nem adják le.Számból vetted ki a szót.Lions Falcons L pipa!!HA Panthers nem húzta volna be a végén, akkor a mi kezünkbe lett volna a sorsunk.
krisz0621
Na mindegy, nem tuti az a két győzelem. Izgalmas lesz.
beltazor
Csak a Panthers nem tudom tud e nyerni akárnit is így a Falcons ellen. A PO megvan ha jol tudom, azzal nem vagyok tisztában, hogy mehetnek e még felhebb seedek tekintetében(szerintem nem). Így meg nem igazán lesz értelem a Carolinanak kockáztatni a kezdők egészségét.Lions Falcons L pipa!!Akkor kicsit egyszerűbb lett a képlet. Nekünk a hátralévő meccset nyernünk kell ( ez lesz talán a nehezebb ), és a Panthersnek ütni az Atlantát az utolsó héten.
krisz0621
100yard
Látom közbe Barbek is leírta.
Cowboykarcsi90
Szerintetek??
Barbek
100yard
A Saints ki ellen játszik?
Cowboykarcsi90
Ha a Saints L és Panthers nyer akkor akkor 4.kiemelt lesz a panthers és 5. a Saints.
Szóval számít akkor nekik mecs valamilyen szinten.
De ez a Saints tutti nem fog kikapni Tampa ellen.
több mint 8 éve
Igen, de pont ez az, hogy egy csoport győzelemmel lépnek e feljebb az 5. kiemelésnél?Még a Panthers lehet csoportgyőztes is ha a jövő héten nyernek a szentek meg kikapnak. Az viszont már nem mindegy.Én még abban bízok hogy csoporton belüli rivarizálás miatt odateszik magukat és nem adják le.Számból vetted ki a szót.Lions Falcons L pipa!!HA Panthers nem húzta volna be a végén, akkor a mi kezünkbe lett volna a sorsunk.
krisz0621
beltazor
Csak a Panthers nem tudom tud e nyerni akárnit is így a Falcons ellen. A PO megvan ha jol tudom, azzal nem vagyok tisztában, hogy mehetnek e még felhebb seedek tekintetében(szerintem nem). Így meg nem igazán lesz értelem a Carolinanak kockáztatni a kezdők egészségét.Lions Falcons L pipa!!Akkor kicsit egyszerűbb lett a képlet. Nekünk a hátralévő meccset nyernünk kell ( ez lesz talán a nehezebb ), és a Panthersnek ütni az Atlantát az utolsó héten.
krisz0621
100yard
Cowboykarcsi90
Szerintetek??
Barbek
100yard
A Saints ki ellen játszik?
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 8 éve
Még a Panthers lehet csoportgyőztes is ha a jövő héten nyernek a szentek meg kikapnak. Az viszont már nem mindegy.Én még abban bízok hogy csoporton belüli rivarizálás miatt odateszik magukat és nem adják le.Számból vetted ki a szót.Lions Falcons L pipa!!HA Panthers nem húzta volna be a végén, akkor a mi kezünkbe lett volna a sorsunk.
krisz0621
beltazor
krisz0621
100yard
Cowboykarcsi90
Szerintetek??
Barbek
több mint 8 éve
ráadásul a Panthers ma úgy nyert hogy meg se éremelte... 3 perccel vége előtt kellett volna a Tampa FG.. de hát ez van. Tipikus
több mint 8 éve
Én még abban bízok hogy csoporton belüli rivarizálás miatt odateszik magukat és nem adják le.Számból vetted ki a szót.Lions Falcons L pipa!!HA Panthers nem húzta volna be a végén, akkor a mi kezünkbe lett volna a sorsunk.
krisz0621
beltazor
krisz0621
100yard
Cowboykarcsi90
Szerintetek??
több mint 8 éve
Számból vetted ki a szót.Lions Falcons L pipa!!HA Panthers nem húzta volna be a végén, akkor a mi kezünkbe lett volna a sorsunk.
krisz0621
beltazor
krisz0621
100yard
több mint 8 éve
Az a baj hogy Panthersnek mindegy hogy jövőhétel L vagy W mert igy is úgy is 5.kiemeltek......Lions Falcons L pipa!!Viszont Newton varázsolt megint... így kb ugyan olyan szarban vagyunk, azt hiszem.
krisz0621
Cowboykarcsi90
Szóval esélyes hogy leadják....
több mint 8 éve
Lions Falcons L pipa!!Akkor kicsit egyszerűbb lett a képlet. Nekünk a hátralévő meccset nyernünk kell ( ez lesz talán a nehezebb ), és a Panthersnek ütni az Atlantát az utolsó héten.
krisz0621
több mint 8 éve
Lions Falcons L pipa!!Viszont Newton varázsolt megint... így kb ugyan olyan szarban vagyunk, azt hiszem.
krisz0621
több mint 8 éve
Lions Falcons L pipa!!HA Panthers nem húzta volna be a végén, akkor a mi kezünkbe lett volna a sorsunk.
krisz0621

több mint 8 éve
Lions Falcons L pipa!!
több mint 8 éve
Tyron Smith is active for #SEAvsDALCowboys inactives: Brice Butler, Orlando Scandrick, Justin Durant, Justin March-Lillard, Richard Ash, Blake Jarwin, David Irving. #cowboyswire
több mint 8 éve
Akkor az még a lényegi kérdés, hogy Smith játszik e. A multheti zakó után, nagyon harapni akar majd a ‘Hawks pass rush, jo lenne nem Byron Bellben bízni. Mayowa is jó lenne ha menne, mert ha kiesik ő is, nagyon leszűkül a rotáció a falban.
több mint 8 éve
akkor Irving tuti out ez alapján 😕 pedig nagyon kellene Wilson kordában tartásához
több mint 8 éve
több mint 8 éve
Smith viszont edzett ma, az első OL sorral.Viszont, ha esetleg tényleg nem lenne, se Irving, se Lawrence, hogy állna fel a dline? Charlton-Collins-Jones-Crawford? Mert ha jol tudom, Mayowa is sérült. Na, nem mintha vele annyival bentebb lennénk.
ez legalább biztató
ha tippelnem kellene, akkor Ash-t, Irving-et és Scandrick-et nem tudjak pályára drótozni, a többieket igen
rva
több mint 8 éve
Smith viszont edzett ma, az első OL sorral.ez legalább biztató
ha tippelnem kellene, akkor Ash-t, Irving-et és Scandrick-et nem tudjak pályára drótozni, a többieket igen
több mint 8 éve
Lawrence se edz második napja, hát probléma miatt. Az úgy remek lenne, ha pont a két legjobb linemanünk nélkül kéne várni Wilsont vasárnap.Azt már meg sem említem, hogy Lawrence és a hát sérülés egy mondatban, egyik állmoskönyv szerint se jó jel.
több mint 8 éve
twitter.com/Caliboy_95/status/943614244028846080a héten Irving már day-to-dayÉn valami olyasmit olvastam, hogy lehet out of season. Még mindig napi szinten fáj a feje.
www.cbssports.com/fantasy/football/news/cowboys-david-irving-remains-in-concussion-protocol-375415/
de ez még nem jelenti azt, hogy a hétvégén játszani is fog
Wilson szerintem nyugodtabban alszik, mióta tudja, hogy nem lesz az arcában állandóan egy 6"7' magas, 290lbs súlyú (metrikusan 2.01m 132kg) überatletikus emberhegy
rva
100yard
igen, ezt én is olvastam 😊
több mint 8 éve
a héten Irving már day-to-dayÉn valami olyasmit olvastam, hogy lehet out of season. Még mindig napi szinten fáj a feje.
www.cbssports.com/fantasy/football/news/cowboys-david-irving-remains-in-concussion-protocol-375415/
Wilson szerintem nyugodtabban alszik, mióta tudja, hogy nem lesz az arcában állandóan egy 6"7' magas, 290lbs súlyú (metrikusan 2.01m 132kg) überatletikus emberhegy
rva
több mint 8 éve
a héten Irving már day-to-daywww.cbssports.com/fantasy/football/news/cowboys-david-irving-remains-in-concussion-protocol-375415/
több mint 8 éve
Na jóvan’ most má’ mi a p#cs van Irvingel? “Also missing from the Wednesday practice will be defensive tackle David Irving. Irving ended up with a concussion in the Washington game, and hasn’t practiced or played since. That’s over two weeks now, which is actually a little bit concerning”. Pedig Wilson kontrollálásában kulcs szerepe lenne.
Smith is egyre inkább úgy tűnik kénytelen pihenni karácsonykor. Byron Bell time!
Egészen pontosan:
“Cowboys left tackle Tyron Smith has a sprained lateral collateral ligament in his knee... Even a mild sprain that is not severe usually takes a week or so to recover from, and more severe sprains can take 4-6 weeks... Sounds like Smith might miss at least this week’s game, and possibly next week. Then if there is a game after that, we’d have to see about his condition.”
Szerkesztette: Cowboykarcsi90
több mint 8 éve
azé' még az is komoly, hogy NFC OL-ben a nyolc darab nevezettből van egy darab nem-NFCE játékos
több mint 8 éve
pbs.twimg.com/media/DRc5t6_W4AEUBCJ.jpg:largeMind a négyen megérdemlik, talán Smith egy kicsit gyengébb idén MAGÁHOZ képest. Csak ugye még így is, szinte végig sérülten hoz olyan teljesítményt, amilyet a liga tacklejeinek a nagyrésze, csak makk egészségesen tudna a pályára tenni.
Csita
több mint 8 éve