Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 8 éve
Na jóvan’ most má’ mi a p#cs van Irvingel? “Also missing from the Wednesday practice will be defensive tackle David Irving. Irving ended up with a concussion in the Washington game, and hasn’t practiced or played since. That’s over two weeks now, which is actually a little bit concerning”. Pedig Wilson kontrollálásában kulcs szerepe lenne.
Smith is egyre inkább úgy tűnik kénytelen pihenni karácsonykor. Byron Bell time!
Egészen pontosan:
“Cowboys left tackle Tyron Smith has a sprained lateral collateral ligament in his knee... Even a mild sprain that is not severe usually takes a week or so to recover from, and more severe sprains can take 4-6 weeks... Sounds like Smith might miss at least this week’s game, and possibly next week. Then if there is a game after that, we’d have to see about his condition.”
Szerkesztette: Cowboykarcsi90
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 8 éve
azé' még az is komoly, hogy NFC OL-ben a nyolc darab nevezettből van egy darab nem-NFCE játékos
több mint 8 éve
pbs.twimg.com/media/DRc5t6_W4AEUBCJ.jpg:largeMind a négyen megérdemlik, talán Smith egy kicsit gyengébb idén MAGÁHOZ képest. Csak ugye még így is, szinte végig sérülten hoz olyan teljesítményt, amilyet a liga tacklejeinek a nagyrésze, csak makk egészségesen tudna a pályára tenni.
Csita
több mint 8 éve
több mint 8 éve
Az NFC South-ban valamelyik csapatnak a két vereség bőven benn van. Egymás ellene játszanak, valakinek veszteni kell, döntetlenre gondolni se merek. 😊egy első körös embert nehéz padoztatni... csak sajnos vettünk egy svájci bicskát, de kiderült, hogy egy fix pengés bushcraft kés kellene, meg egy fűrész mert az erdőbe jöttünk, nem a plázába.Egyébként lehet nem lenne rossz ha visszatennék cornernek, akár backup-nak is aki tud safety-t is játszani. Akkor a secondary elnézve a fiatalok teljesítményét nagyjából rendben lenne.Tud valaki snap számokat a tegnapi meccsről ? Bryon Jones-t mintha kicsit kevesebbet láttam volna fenn. Háttérbe szorították vagy esetleg más volt az oka?óvatosan fogalmazva:
100yard
sportsday.dallasnews.com/dallas-cowboys/cowboys/2017/12/06/comparing-byron-jones-kavon-frazier-fits-cowboys-scheme-best
durvábban fogalmazva:
247sports.com/nfl/dallas-cowboys/Bolt/Dallas-Cowboys-DB-Byron-Jones-starting-role-in-jeopardy-going-forward-111769276
nem megy neki az, amit egy kemény ütköző safety-től elvárnak, és nem biztos, hogy elég a jövőjéhez az, hogy magas elkapók meg tight endek ellen nem mismatch ha coverage-rő van szó.
rva
A drafton akkor az első körben lehetne húzni egy skill LB-t. Az első kör közepén LB-t még lehet minőségit húzni. Mindenképpen meg kellene oldani ezt a "ha van Lee akkor megy ha nincs akkor nem" kérdést. Ahogy láttam nagyjából 10 pont különbség van a védelem teljesítményében vele és nélküle.
És akkor már csak egy G kellene meg egy run stopper DT. Ezt valahol a középső körökben szerintem meg lehet oldani.
Meg még egy gyors mélységi WR kellene mert Buttler nem megoldás azt látszik, illetve nincs mélységi játékunk.
100yard
drafton valóban a jó LB remek lenne, de egy jobb elkapó még jobb lenne 😀
más:
playoff esélyek a hajnali események láttán a kovetkező módon alakulnak:
www.kephost.com/images/2017/12/19/Clipboard01.jpg
Az első lehetőség:
- Dallas kétszer nyer ÉS
- Detroit egyszer veszít ÉS
- egy NFC South csapat (Falcons, Saints vagy Panthers) kétszer veszít
Második lehetőség:
- Dallas kétszer nyer ÉS
- két NFC South csapat (Falcons, Saints vagy Panthers) kétszer veszít
hátralévő sorsolások:
Dallas: 16. hét Seattle otthon, 17. hét Philadelphia idegenben
Detroit: 16. hét Cincinnati idegenben, 17. hét Green Bay otthon
Atlanta: 16. hét New Orleans idegenben, 17. hét Carolina otthon
Carolina: 16. hét Tampa Bay otthon, 17. hét Atlanta idegenben
New Orleans: 16. hét Atlanta otthon, 17. hét Tampa Bay idegenben
rva
Ami nehezebb ügy az a Detroit ( nekik elég könnyű a hátralévő sorsolásuk ), na meg a mi két győzelmünk.
több mint 8 éve
egy első körös embert nehéz padoztatni... csak sajnos vettünk egy svájci bicskát, de kiderült, hogy egy fix pengés bushcraft kés kellene, meg egy fűrész mert az erdőbe jöttünk, nem a plázába.Egyébként lehet nem lenne rossz ha visszatennék cornernek, akár backup-nak is aki tud safety-t is játszani. Akkor a secondary elnézve a fiatalok teljesítményét nagyjából rendben lenne.Tud valaki snap számokat a tegnapi meccsről ? Bryon Jones-t mintha kicsit kevesebbet láttam volna fenn. Háttérbe szorították vagy esetleg más volt az oka?óvatosan fogalmazva:
100yard
sportsday.dallasnews.com/dallas-cowboys/cowboys/2017/12/06/comparing-byron-jones-kavon-frazier-fits-cowboys-scheme-best
durvábban fogalmazva:
247sports.com/nfl/dallas-cowboys/Bolt/Dallas-Cowboys-DB-Byron-Jones-starting-role-in-jeopardy-going-forward-111769276
nem megy neki az, amit egy kemény ütköző safety-től elvárnak, és nem biztos, hogy elég a jövőjéhez az, hogy magas elkapók meg tight endek ellen nem mismatch ha coverage-rő van szó.
rva
A drafton akkor az első körben lehetne húzni egy skill LB-t. Az első kör közepén LB-t még lehet minőségit húzni. Mindenképpen meg kellene oldani ezt a "ha van Lee akkor megy ha nincs akkor nem" kérdést. Ahogy láttam nagyjából 10 pont különbség van a védelem teljesítményében vele és nélküle.
És akkor már csak egy G kellene meg egy run stopper DT. Ezt valahol a középső körökben szerintem meg lehet oldani.
Meg még egy gyors mélységi WR kellene mert Buttler nem megoldás azt látszik, illetve nincs mélységi játékunk.
100yard
drafton valóban a jó LB remek lenne, de egy jobb elkapó még jobb lenne 😀
más:
playoff esélyek a hajnali események láttán a kovetkező módon alakulnak:
www.kephost.com/images/2017/12/19/Clipboard01.jpg
Az első lehetőség:
- Dallas kétszer nyer ÉS
- Detroit egyszer veszít ÉS
- egy NFC South csapat (Falcons, Saints vagy Panthers) kétszer veszít
Második lehetőség:
- Dallas kétszer nyer ÉS
- két NFC South csapat (Falcons, Saints vagy Panthers) kétszer veszít
hátralévő sorsolások:
Dallas: 16. hét Seattle otthon, 17. hét Philadelphia idegenben
Detroit: 16. hét Cincinnati idegenben, 17. hét Green Bay otthon
Atlanta: 16. hét New Orleans idegenben, 17. hét Carolina otthon
Carolina: 16. hét Tampa Bay otthon, 17. hét Atlanta idegenben
New Orleans: 16. hét Atlanta otthon, 17. hét Tampa Bay idegenben
több mint 8 éve
Egyébként lehet nem lenne rossz ha visszatennék cornernek, akár backup-nak is aki tud safety-t is játszani. Akkor a secondary elnézve a fiatalok teljesítményét nagyjából rendben lenne.Tud valaki snap számokat a tegnapi meccsről ? Bryon Jones-t mintha kicsit kevesebbet láttam volna fenn. Háttérbe szorították vagy esetleg más volt az oka?óvatosan fogalmazva:
100yard
durvábban fogalmazva:
rva
több mint 8 éve
Tud valaki snap számokat a tegnapi meccsről ? Bryon Jones-t mintha kicsit kevesebbet láttam volna fenn. Háttérbe szorították vagy esetleg más volt az oka?óvatosan fogalmazva:
100yard
durvábban fogalmazva:
több mint 8 éve
Tud valaki snap számokat a tegnapi meccsről ? Bryon Jones-t mintha kicsit kevesebbet láttam volna fenn. Háttérbe szorították vagy esetleg más volt az oka?www.pro-football-reference.com/boxscores/201712170rai.htm
100yard
70 védősnapetek volt, ebből Jones 42-t volt fenn (60%).

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Tud valaki snap számokat a tegnapi meccsről ? Bryon Jones-t mintha kicsit kevesebbet láttam volna fenn. Háttérbe szorították vagy esetleg más volt az oka?
több mint 8 éve
Amugy ugyan az a ref volt, aki anno a Dez féle “nem elkapásnál”. Gondoltam, hogy most is lesz valami megmozdulása, hála istennek most nem a Dallas kárára.Hát volt az Oakland egyik elkapójának (Richardson?) egy forró krumplis esete, ami meg lett adva. De mindegy, mert amíg ragaszkodnak ehhez a nyakatekert, túlmagyarázott hülyeségükhöz ami a Megatron non-catch óta trendel minden héten lesz egy ilyen.
Cowboykarcsi90
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 8 éve
Még a végig hazai pálya lehet majd a kérdés, nem tudom mennyire erőltetjük, ha úgy alakul.Ha jol tudom meg van már a bye is az Eaglesnek, nem hiszem hogy eröltetni fogják.Kap egy félidőt Foles, azt megnyomják, majd a másodikban sztem jönnek a cserék, akik kedvük szerint vagy elvesztik vagy nem 😊Hát nem tudom hogy Foles játszik-e ? Így hogy egy épkézláb QB-jük maradt, én biztos csak annyit kockáztatnám ami feltétlenül szükséges.így, hogy ennyire nyögve nyelős volt a W a Raiders ellen, nekem már a mi saját két további W-nk sem tűnik megoldhatónak.... Foles-el is egész szépen muzsikált az Eagles 😕Azért a GB csoport meccs abban mindig lehet bízni, bár gondolom Aaron már nem fog játszani az idén így hogy elment a rájátszás.mondjuk a Falcons-nak a Saints és a Panthers ellen akár meg is lehet a két L (nyilván a Bucs nem fogja ezt megoldani) de a Lions-nak a Bengals és a GreenBay van csak hátra, és hát ezeknek már tökmindegy7) még mindig rengeteg csillag együttállása kell ahhoz, hogy meglegyen a PO.Ha jól láttom egyszerűbb lett a képlet. Kell két Falcons L és egy Lions L.
rva
Jah az alap, hogy mi 2 W.
beltazor
rva
100yard
rva
100yard
beltazor
Cowboykarcsi90
több mint 8 éve
Ha jol tudom meg van már a bye is az Eaglesnek, nem hiszem hogy eröltetni fogják.Kap egy félidőt Foles, azt megnyomják, majd a másodikban sztem jönnek a cserék, akik kedvük szerint vagy elvesztik vagy nem 😊Hát nem tudom hogy Foles játszik-e ? Így hogy egy épkézláb QB-jük maradt, én biztos csak annyit kockáztatnám ami feltétlenül szükséges.így, hogy ennyire nyögve nyelős volt a W a Raiders ellen, nekem már a mi saját két további W-nk sem tűnik megoldhatónak.... Foles-el is egész szépen muzsikált az Eagles 😕Azért a GB csoport meccs abban mindig lehet bízni, bár gondolom Aaron már nem fog játszani az idén így hogy elment a rájátszás.mondjuk a Falcons-nak a Saints és a Panthers ellen akár meg is lehet a két L (nyilván a Bucs nem fogja ezt megoldani) de a Lions-nak a Bengals és a GreenBay van csak hátra, és hát ezeknek már tökmindegy7) még mindig rengeteg csillag együttállása kell ahhoz, hogy meglegyen a PO.Ha jól láttom egyszerűbb lett a képlet. Kell két Falcons L és egy Lions L.
rva
beltazor
rva
100yard
rva
100yard
beltazor
több mint 8 éve
Kap egy félidőt Foles, azt megnyomják, majd a másodikban sztem jönnek a cserék, akik kedvük szerint vagy elvesztik vagy nem 😊Hát nem tudom hogy Foles játszik-e ? Így hogy egy épkézláb QB-jük maradt, én biztos csak annyit kockáztatnám ami feltétlenül szükséges.így, hogy ennyire nyögve nyelős volt a W a Raiders ellen, nekem már a mi saját két további W-nk sem tűnik megoldhatónak.... Foles-el is egész szépen muzsikált az Eagles 😕Azért a GB csoport meccs abban mindig lehet bízni, bár gondolom Aaron már nem fog játszani az idén így hogy elment a rájátszás.mondjuk a Falcons-nak a Saints és a Panthers ellen akár meg is lehet a két L (nyilván a Bucs nem fogja ezt megoldani) de a Lions-nak a Bengals és a GreenBay van csak hátra, és hát ezeknek már tökmindegy7) még mindig rengeteg csillag együttállása kell ahhoz, hogy meglegyen a PO.Ha jól láttom egyszerűbb lett a képlet. Kell két Falcons L és egy Lions L.
rva
beltazor
rva
100yard
rva
100yard

több mint 8 éve
Hát nem tudom hogy Foles játszik-e ? Így hogy egy épkézláb QB-jük maradt, én biztos csak annyit kockáztatnám ami feltétlenül szükséges.így, hogy ennyire nyögve nyelős volt a W a Raiders ellen, nekem már a mi saját két további W-nk sem tűnik megoldhatónak.... Foles-el is egész szépen muzsikált az Eagles 😕Azért a GB csoport meccs abban mindig lehet bízni, bár gondolom Aaron már nem fog játszani az idén így hogy elment a rájátszás.mondjuk a Falcons-nak a Saints és a Panthers ellen akár meg is lehet a két L (nyilván a Bucs nem fogja ezt megoldani) de a Lions-nak a Bengals és a GreenBay van csak hátra, és hát ezeknek már tökmindegy7) még mindig rengeteg csillag együttállása kell ahhoz, hogy meglegyen a PO.Ha jól láttom egyszerűbb lett a képlet. Kell két Falcons L és egy Lions L.
rva
beltazor
rva
100yard
rva
több mint 8 éve
így, hogy ennyire nyögve nyelős volt a W a Raiders ellen, nekem már a mi saját két további W-nk sem tűnik megoldhatónak.... Foles-el is egész szépen muzsikált az Eagles 😕Azért a GB csoport meccs abban mindig lehet bízni, bár gondolom Aaron már nem fog játszani az idén így hogy elment a rájátszás.mondjuk a Falcons-nak a Saints és a Panthers ellen akár meg is lehet a két L (nyilván a Bucs nem fogja ezt megoldani) de a Lions-nak a Bengals és a GreenBay van csak hátra, és hát ezeknek már tökmindegy7) még mindig rengeteg csillag együttállása kell ahhoz, hogy meglegyen a PO.Ha jól láttom egyszerűbb lett a képlet. Kell két Falcons L és egy Lions L.
rva
beltazor
rva
100yard
több mint 8 éve
Azért a GB csoport meccs abban mindig lehet bízni, bár gondolom Aaron már nem fog játszani az idén így hogy elment a rájátszás.mondjuk a Falcons-nak a Saints és a Panthers ellen akár meg is lehet a két L (nyilván a Bucs nem fogja ezt megoldani) de a Lions-nak a Bengals és a GreenBay van csak hátra, és hát ezeknek már tökmindegy7) még mindig rengeteg csillag együttállása kell ahhoz, hogy meglegyen a PO.Ha jól láttom egyszerűbb lett a képlet. Kell két Falcons L és egy Lions L.
rva
beltazor
rva
több mint 8 éve
mondjuk a Falcons-nak a Saints és a Panthers ellen akár meg is lehet a két L (nyilván a Bucs nem fogja ezt megoldani) de a Lions-nak a Bengals és a GreenBay van csak hátra, és hát ezeknek már tökmindegy7) még mindig rengeteg csillag együttállása kell ahhoz, hogy meglegyen a PO.Ha jól láttom egyszerűbb lett a képlet. Kell két Falcons L és egy Lions L.
rva
beltazor
több mint 8 éve
Szerintem az NFC South-ból az első háromból valakinek két vereség és egy Lions, vagy ha a Lions kettőt nyer akkor két csapatnak a Southból két vereség.7) még mindig rengeteg csillag együttállása kell ahhoz, hogy meglegyen a PO.Ha jól láttom egyszerűbb lett a képlet. Kell két Falcons L és egy Lions L.
rva
beltazor
több mint 8 éve
7) még mindig rengeteg csillag együttállása kell ahhoz, hogy meglegyen a PO.Ha jól láttom egyszerűbb lett a képlet. Kell két Falcons L és egy Lions L.
rva

több mint 8 éve
megnéztem reggel felvételről, hát mit ne mondjak...félidőben majdnem ott hagytam azzal a gondolattal, hogy itt 28-30 pontot szerzünk, a Raiders meg megáll 10 alatt, sima liba.
valamiért aztán beletekertem a második felébe, és az első pár percután sejtettem, hogy nem lesz ennyire egyszerű.
pár gondolat:
1) remélem Hitchens sérülése nem komoly (nem néztem utána twitteren)
1.1) remélem Smith sérülése sem komoly, eléggé maga alá fordult a bokája
2) jó-jó a rookie DB páros, de azért volt pár rookie hiba is, Awuzie-n két TD, Lewis-on meg a 4&100.000-nél a felesleges DPI (ezen vitatkozhatunk. hogy elkapta-e volna Crabtree(?) vagy nem, és ha elkapja, akkor TD vagy nem, szerintem nem lett volna meg azért felesleges volt a kézhasználat, meg mintha véletlenül a lábára is rálépett volna, és azért esett volna el az elkapó?)
3) legalább 2 sima INT-et nem sikerült behúzni, meg további 2-3 esetben pattant ELfelé tőlünk a fumble... nem volt szerencsénk szinte semmiben, kivéve a papírapos 4&1-et
4) Heat to save the day
5) Patterson azért párszor megviccelte a speciális egységet... nem az volt a legjobban muzsikáló csapategység
6) hiába futot Morris megint vagy 5 yard/carry-vel, ha nem félnek tőle komolyan.
7) még mindig rengeteg csillag együttállása kell ahhoz, hogy meglegyen a PO.
több mint 8 éve
A bírói ténykedés meg kritikán aluli volt, fújtak össze-vissza, de legalább annyi volt bennük hogy nem mindig ellenünk.na ja. tradicionálisan a két legrenitensebb franchise-ról van szó, Raiderst is mindig is szerették a bírók.
100yard
ja nem.
több mint 8 éve
Jövünk srácok, csak még előbb a szabó méretre igazítja a zakónkat!
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 8 éve
Csúnya volt, de W. Pár gyors gondolat:Annyira azért nem volt csúnya csak egy kicsit. 😊
-- Garrettnek vannak golyói saját redzone környékéről fake puntot hívni, de nincs 4re két centiről nekimenni a TDnek. Vörös posztó az ellenfélnek, agyam eldobom!
-- Heath sokadik nagy játéka mentette meg a csapatot, szép csendben az egyetlen megbízható playmaker lett a DB-k közt.
-- Az NFLnek fogalma sincs mi az elkapás.
gyeek
Nem volt szerencsénk és ez meg is látszott a meccsen. Volt három fumbli amiből egy se pattant felénk, meg legalább három passz ami a védőink keze között ment át.
Azért szerencsére a sors vissza adta a végén amit meccs közben elvitt.
A bírói ténykedés meg kritikán aluli volt, fújtak össze-vissza, de legalább annyi volt bennük hogy nem mindig ellenünk.
több mint 8 éve
Amugy ugyan az a ref volt, aki anno a Dez féle “nem elkapásnál”. Gondoltam, hogy most is lesz valami megmozdulása, hála istennek most nem a Dallas kárára.-- Az NFLnek fogalma sincs mi az elkapás.Dehogy nincs. Ha a játékosok és csapatok játékon kívüli szívatásáról van szó 😛
gyeek
dande
Most keltem megyek melózni, csak az összefoglalót néztem meg gyorsan. Milyen volt Dak?