Dallas Cowboys

34 feliratkozó

több mint 8 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 993 — Cowboys fan
szóval azt mondjátok, ne nézzem meg?
több mint 8 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 484 — Így remélem megfelelek nektek.....
nem láttam a meccset, de minden INT Prescott számlájára írható?
rva
Az első talán nem, a többiben azért jobban benne volt.
több mint 8 éve
rva 4 528 — Me for President!
nem láttam a meccset, de minden INT Prescott számlájára írható?
több mint 8 éve
Cowboykarcsi90 3 471 — …not me…Im in my prime!
És úgy látom hogy most volt running game. Morris 91 yard. Egyszerűen Prescott volt borzasztó. Nehogy vakvágányra lökje a karrierjét egy szar félszezon...

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 8 éve
Nagyon ki-ki meccs lesz.
Greengo
Kb. annyira ki-ki meccs lesz mint Csonka Pici szexualitása. Mindenki tudja hogy búza, de nem hivatalos. 😛
gyeek
ne legyél kishitű! szerintem szoros meccs lesz, simán harrmincon belül maradunk.

talán.
slowmotion
felkeltem reggel, és azt mondtam magamban, hogy 40-13 lett a vége
én sem sokat tévedtem, és te sem.

szoktam örülni, hogy nem Browns fan vagyok, de mostanában ez sem jobb.
több mint 8 éve
vajthod Tampa Bay Buccaneers 182 — Bucs and Cowboys fan
PO-ra van még minimális esély?
több mint 8 éve
sztaking Dallas Cowboys 412
Rágódok ezen a PO dolgon, de mindig visszakanyarodok a legelejére. Emberállományt tekintve a legrosszabb a helyzet ahhoz képest ami eddig volt, most pedig az az érzésem az Eagles lenyomja a Cowboyst mint a bélyeget, onnan pedig a Saints-Panthers/Seahawks-Rams jó formája miatt a továbbjutás esélye kilátástalanná válik.
gyeek
Tudom a bilibe lóg a kezem,azért Én még nem temetném azt a meccset...
sztaking
elment..

Csapat csak egy van,az a Boys és a Ferencváros (Y)
több mint 8 éve
Nagyon ki-ki meccs lesz.
Greengo
Kb. annyira ki-ki meccs lesz mint Csonka Pici szexualitása. Mindenki tudja hogy búza, de nem hivatalos. 😛
gyeek
ne legyél kishitű! szerintem szoros meccs lesz, simán harrmincon belül maradunk.

talán.
slowmotion
Ott maradtunk 28 közte. Nagyon mélyen vagyunk. Garettnek mennie kell szerintem, amiket félidőben müvelünk botràny.

Két blowout loss. Szerelni a D nem tud. Kurva gyenge.
Blevi
nem is tudom,hány éve jeleztem ,egy sima opportunista..ez értékelhetetlen volt.

több mint 8 éve
Blevi 8 920 — Lions & Cowboys fan
Nagyon ki-ki meccs lesz.
Greengo
gyeek

talán.
slowmotion
Ott maradtunk 28 közte. Nagyon mélyen vagyunk. Garettnek mennie kell szerintem, amiket félidőben müvelünk botràny.

Két blowout loss. Szerelni a D nem tud. Kurva gyenge.

Szerkesztette: Blevi
több mint 8 éve
tamas424 Dallas Cowboys 1 888
Megint zero halftime adjustment...
több mint 8 éve
Ha csak azt nézzük, hogy a Rams és a Packers ellen - legutóbb ekkor nem játszott Lee ugye - úgy kaptunk ki, hogy az offense feltett 32 illetve 30 pontot a táblára.... Vajon mennyi esély van most egy 30 pontos offense teljesítményre, Smith és Elliott nélkül?
Egyébként nekem még mindig pont a két említett zakó böki a legjobban a csőrömet. Kikaptunk a tavalyi NFC bajnoktól a multhéten, meg ki fogunk most a liga elsőtöl úgy, hogy mondjuk a csapat 5 legjobb/legfontosabb játékosaiból 3 nem játszik/játszott. Ez van. De az a két meccs, amit sikerült - leginkább az edzőinknek - elbaszni, ráadásul hazai pályán, nagyon úgy néz ki gajra is vágta a szezonunkat.

több mint 8 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan
Hat sracok itt ma óriási pofon lesz,mind2 oldalon agyon utnek majd(persze szimpatikus veszteskent is jok szoktunk lenni,nem tudom melyik a jobb)

PunBB bbcode test
több mint 8 éve
Heath, Lee, Tyron, Zeke nélkül leszünk. Nagy pofon lehet ebből, ami simán egy mélyebb gödörbe lökheti a csapatot. JG megmutathatja milyen motivátor.
Blevi
itt szopacs központ, mélytorok őrmester jelentkezik
több mint 8 éve
vajthod Tampa Bay Buccaneers 182 — Bucs and Cowboys fan
Heath, Lee, Tyron, Zeke nélkül leszünk. Nagy pofon lehet ebből, ami simán egy mélyebb gödörbe lökheti a csapatot. JG megmutathatja milyen motivátor.
Blevi
Annyi minden szól ellenünk (egyedül a hazai pálya nem), hogy szerintem pont ezért fogjuk behúzni.
több mint 8 éve
Blevi 8 920 — Lions & Cowboys fan
több mint 8 éve
 twitter.com/BryanBroaddus/status/931523468448890880
gyeek
Be is lehet irni a három L betűt. Tyronról mi hír?
Hátha nem játszik Ő se még, akkor valamelyik Eagles D lineman eltörhetné Dak kulcscsontját... véget vetnének az idei szenvedésnek...

több mint 8 éve
gyeek LSU Tigers 8 610 — Grady Judd fan
 twitter.com/BryanBroaddus/status/931523468448890880

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 8 éve
 www.espn.com/espn/otl/story/_/id/21441056/nfl-commissioner-roger-goodell-bitter-battle-saw-coming-led-dallas-cowboys-owner-jerry-jones

Egy elég részletes cikk Jones és a liga csatájáról. Elég hosszú de vannak benn érdekes részletek.
100yard
"I'm gonna come after you with everything I have. If you think Bob Kraft came after you hard, Bob Kraft is a p---y compared to what I'm going to do." -- Jerry Jones 😀😀😀

Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

több mint 8 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
Nagyon ki-ki meccs lesz.
Greengo
gyeek

talán.
slowmotion
Érdekes, hohy Bródusz mester nekünk adja a meccset, majdnem egyedüliként. De a múlt héten meg ő jósolta meg a zakót is, ott is kisebbségben. Valamit biztos tud.
Nekem sincsenek már illúzióim.

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 993 — Cowboys fan
Nagyon ki-ki meccs lesz.
Greengo
gyeek

talán.
több mint 8 éve
Nagyon ki-ki meccs lesz.
Greengo

több mint 8 éve
100yard Dallas Cowboys 1 403
https://a4.espncdn.com/combiner/i?img=%2Fphoto%2F2017%2F1108%2Fr286330_1296x729_16-9.jpg
OTL: NFL teeters on all-out, unprecedented civil war
NFL commissioner Roger Goodell is in a bitter battle few saw coming, led by Jerry Jones, the league's most opinionated and powerful owner. Nobody knows how this will end.

Egy elég részletes cikk Jones és a liga csatájáról. Elég hosszú de vannak benn érdekes részletek.
több mint 8 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
Rágódok ezen a PO dolgon, de mindig visszakanyarodok a legelejére. Emberállományt tekintve a legrosszabb a helyzet ahhoz képest ami eddig volt, most pedig az az érzésem az Eagles lenyomja a Cowboyst mint a bélyeget, onnan pedig a Saints-Panthers/Seahawks-Rams jó formája miatt a továbbjutás esélye kilátástalanná válik.
gyeek
Ja. Kár volt elengednünk Church-öt, ez volt tàn a legnagyobb hiba. Tudom...a pénz, de meg kellett volna oldani.
Charlie Firpo
Nem rajta ment el a szezon. A Jagsben megtalálta a helyét, de nekik nincs annyi új szerződés a láthatáron saját játékosaiknak mint a Cowboysnak, muszáj volt hagyni menni.

A legégetőbb needek draftra tekintve (igen, draftra 😛) : LB, WR, S
gyeek
Éreztem, hogy nem fog átmenni, amit írni akartam, ezért egészítettem ki. Az a típusú játékos ment el vele, aki lát a pályán, érzi az ütemet és oda is tud érni. Nekem ez hiányzik, mert Chido remélem ilyen, de a Gatorade-es hordó mellől ezt nem tudja megtenni, Heath meg mintha összerogyott volna a lehetőségtől, Woods és Frazier eddig epizódista.
De mondom még egyszer, nem ez a lényeg, hanem az, hogy a játékot 'olvasó' játékos hiányzik - legalábbis nekem. Az felőlem lehet falember, LB vagy Scandrick is.
Rájátszás???? Ahhoz nagy javulás kéne (meg leolvadás néhány csapatnál). Mivel kiütötték a támadó szekció legjobbját, több hárul(na) a védelemre. Szerintem kb. annyi a szezonnak.
És én igazolnék is rendesen, kipörög Tony pénze és jól meg kell majd gondolni, a lejáró szerződésesek közül kit dobunk meg nagy lével.

Szerkesztette: Charlie Firpo

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 302 — Eagles fan
Nem is szabad temetni a hétvégi meccset. Nagyon ki-ki meccs lesz. Ráadásul otthon lesztek ..stb. Nálam a Dal-Phi párharcok előzetesen mindig 1-1-re vannak kalkulálva.
Ami a PO-t illeti. Idén sztem egy 10-6-os mérleg is kevés lehet (elnézve az NFC-t) viszont ha az utolsó héten ezen múlik a továbbjutásotok abban biztosak lehettek, hogy mi nem fogjuk leadni azt a meccset (sem).

Szerkesztette: Greengo

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 8 éve
gyeek
Tudom a bilibe lóg a kezem,azért Én még nem temetném azt a meccset...