NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Dallas Cowboys

34 feliratkozó

több mint 8 éve
100yard Dallas Cowboys 1 403
A jól bevált 8-8-as szezon várható.
Azért voltak örömteli dolgok is az eredmény mellett is az esti meccsen Awuzie kimondottan szépen mozgott a meccs legjobbja volt, 39.6 "passer rating allowed". Sajnos úgy tűnik megint megsérült.
Frazier is jó volt és őt a spec teamben is jól lehet használni.
Switzer is kezd szépen beépülni a spec teambe.
Szóval van lehetőség bőven ebben a fiatal csapatban. Egy jó offseson és megint ott leszünk a csoport tetején. 😊
100yard
Én nem olvastam sehol semmit Awuzie sérüléséről. Honnan ez az infó?
Cowboykarcsi90
Egyrészt nem nagyon volt fenn a második félidőben, másrészt meg a twitteren írták meccs közben hogy strechingelt az oldalvonal mellett.
100yard
Én nem vagyok egy tesi tanár, de nyújtani szoktak amúgy is a meccs közben nem? Nem indikál ez sérülést szerintem.
Nekem most az se rémlik hogy a második félidőben ne lett volna fenn. Tény, hogy a statlapját javarészt az első félidőben töltötte meg.
De tévedhetek, ezezket csak fejből mondom.
Cowboykarcsi90
Persze nem feltétlenül, de nála ez elég gyanús. 😕
100yard
ennyi volt róla.
https://a.espncdn.com/combiner/i?img=%2Fi%2Fespn%2Fespn_logos%2Fespn_red.png
On that last defensive possession, rookie Chidobe Awuzie went... - ESPN
Read the breaking news story from the ESPN contributor Todd Archer
több mint 8 éve
Azért voltak örömteli dolgok is az eredmény mellett is az esti meccsen Awuzie kimondottan szépen mozgott a meccs legjobbja volt, 39.6 "passer rating allowed". Sajnos úgy tűnik megint megsérült.
Szóval van lehetőség bőven ebben a fiatal csapatban. Egy jó offseson és megint ott leszünk a csoport tetején. 😊
100yard
Cowboykarcsi90
Egyrészt nem nagyon volt fenn a második félidőben, másrészt meg a twitteren írták meccs közben hogy strechingelt az oldalvonal mellett.
100yard
Én nem vagyok egy tesi tanár, de nyújtani szoktak amúgy is a meccs közben nem? Nem indikál ez sérülést szerintem.
Nekem most az se rémlik hogy a második félidőben ne lett volna fenn. Tény, hogy a statlapját javarészt az első félidőben töltötte meg.
Cowboykarcsi90
Persze nem feltétlenül, de nála ez elég gyanús. 😕
több mint 8 éve
Cowboykarcsi90 3 471 — …not me…Im in my prime!
100yard
Cowboykarcsi90
100yard

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 8 éve
100yard
Cowboykarcsi90
több mint 8 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 995 — Cowboys fan
nem megmondtam? 3874897 negyed után végre fújnak egy holdingot nekünk, erre Garrett nem kéri.
megmondtam, hogy ez lesz. tessék.
több mint 8 éve
100yard

több mint 8 éve
rva 4 528 — Me for President!
Awuzie 3 pass preakup. Scandrick-nak meg Lewis-nek volt eddig 7 - az egész szezonban, együtt.
több mint 8 éve
több mint 8 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 897 — Pfizer & Moderna fan
Top 10 picktol tavolabb kerultunk. :/

több mint 8 éve
#csempjönship

több mint 8 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 995 — Cowboys fan
DMC visszavonult 😕
de legalább egészségesen
több mint 8 éve
twitteren azt olvastam, hogy mind Smith mind Martin játszani fog, Collins-nak meg nem is tudom mi baja van
szerintem az egyedüli, aki ezt is végigüli, az Lee lesz majd
több mint 8 éve
na a sérült listát nézve, összejöhetne egy ilyen Ofall csütre:

Bell-Cooper-Frederick-Looney-Green

tetszik benne hogy mindkét G nevében dupla "o" van.

több mint 8 éve
jut eszembe Gregoryval mi van? ha jól emlékszem, 1 éves eltiltása van.
Lehet belőle még játékos? nálunk van még?

Ha jól rémlik amikor pályán tudott lenni, akkor nem volt rossz, bár rég volt. 😊
De mondjuk az is kérdés enyi kihagyás után, tud-e még focizni.
beltazor
jövő januárban jár le az egy év, amit kapott.
egyelőre még a csapat tagja
több mint 8 éve
jut eszembe Gregoryval mi van? ha jól emlékszem, 1 éves eltiltása van.
Lehet belőle még játékos? nálunk van még?

Ha jól rémlik amikor pályán tudott lenni, akkor nem volt rossz, bár rég volt. 😊
De mondjuk az is kérdés enyi kihagyás után, tud-e még focizni.

több mint 8 éve
ja, aki nem hallotta:

McFadden-től elköszöntek, ahogy Mike Nugent-től is.
a két helyet a practice squad-ból felhozott RB-vel (Trey Williams) és Datone Jones-al (DT, 2013-as GreenBay első kör) töltötték fel.
 sportsday.dallasnews.com/dallas-cowboys/cowboys/2017/11/26/cowboys-rb-darren-mcfadden-part-ways-mutual-agreement
több mint 8 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan
 www.bloggingtheboys.com/2017/11/26/16700288/seven-moves-the-dallas-cowboys-should-make-right-now

szinte teljesen j meglátások,talan Chidobe safetykent kene próbálni

PunBB bbcode test
több mint 8 éve
egy főedző váltás akár derékba is törheti Prescott karrierjét
én most ezzel nem kockáztatnék

a két koordinátornak biztos lesz ajánlata máshonnan, így azokért nem sírnék
hiába a mantra, hogy Marinelli a szarból épít várat ezt már nem nyelem be, az utóbbi 4 év draftjának első három köreiben a lehetséges 12 pick-ből 10 a defense-be ment, amiből Gregory-t ugyan benézték, de a többi pályán van.
egy ideig én is elhittem a rózsaszín mesét habbal, hogy szerencsétlen Marinellinek milyen nehéz a helyzete, mert nincs neki talent, meg ő bármiből tud ám jót csinálni, nem kell blue chip prospect.
hát a lósz.rt nem kell. nincs Lee, nincs defense....

a szuper 4 "nyurga" emberes passrush a "mozgékony" 1tech-el pont csak arra jó, hogy ne tudja rendesen fogni a futást, és kelljen oda egy elit off-ball linebacker aki megoldja ezt a problémát.
elhiszem, hogy passing down-oknál ezzel nincs is semmi baj (mármint azzal, hogy 4 könnyű embernek van a földön a keze) de futásnál ha Lee nem olvassa a játékot és nem csinál a LoS környékén tackle-t, akkor egyből átfutnak rajtunk, amivel megnyílik a passzra a lehetőség...

Broaddus azt mondta, hogy már volt Jaylon Smith-nek 1-2 olyan mozdulata, amikor elkezdett bízni magában és a térdében, majd meglátjuk, hogy lesz-e valaha az ND-s önmaga. addig meg szeretnék a drafton egy igazi elit LB-t Lee mögé, had tanuljon.
több mint 8 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
Ha logikai alapon tudjátok értékelni, félretéve az érzelmi alapú döntést, elküldenétek Garrett-et?
Wong
Én pont hogy logikai alapon tartanám meg, érzelmi alapú döntéssel meg már péntek reggel kivágtam volna a gecibe.
Cowboykarcsi90
Mi az ami mellette szól hogy kapjon még egy (vagy több) évet?
Wong
Az, hogy vállalta: ő döntött Green dicsőséges szerepeltetése mellett (LT poszton a Falcons ellen).
Játékospárti edzőnek tűnik, amivel egyesek/többen visszaéltek már.
Én pont ezért logikai alapon küldeném el és érzelmi alapon tartanám meg.

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Wong Dallas Cowboys 669 — Defense Fan
Ha logikai alapon tudjátok értékelni, félretéve az érzelmi alapú döntést, elküldenétek Garrett-et?
Wong
Én pont hogy logikai alapon tartanám meg, érzelmi alapú döntéssel meg már péntek reggel kivágtam volna a gecibe.
Cowboykarcsi90
Mi az ami mellette szól hogy kapjon még egy (vagy több) évet?
több mint 8 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
a tehetségét senki nem veszi kétségbe, de az utóbbi három meccs alapján azért az csak nem ördögtől való kijelentés, hogy Zeke (és a tavalyi Ofal) rendesen alásegített annak a jó rookie idényének (és rávilágít, hogy igazából a futó volt a OROY)
ZERO_L
A futásra semmi panasza nem lehet a Cowboys szurkolóknak, Morris és Smith 4-5 körüli yardot hoztak tegnap, és múlt héten is jó volt. Dak összeesett (a miértje spekuláció), fel kell kelnie jövőre.
gyeek
Dak Prescott: 'I've never been this frustrated'
Van azért némi magyarázat. Maga mondja. Nyilván az önbizalom megingott súlyosan.
100yard
Félretéve a haterkedést és a csoport rivalizálást...............
Simán előfordulhat....., de ettől ő még egy jó játékos. Kevesebb lenne nélküle az NFL.Nem kéne temetni mert minden játékosnál vannak mélypontok. (ezt azért írom mert olvastam olyat, hogy sokan most padoztatnák...ami alá áshatná a karrierjét). Vicc nélkül mondom, hogy nélküle silányabb lenne az NFC East. Nem ragozom tovább, de kell az Eastbe minden csapatnál egy jó QB...ettől lehet erős a csoport. (lásd NFC South) Prescott elé kell egy jó fal és a wookie.Ez akár egy offseason alatt orvosolható.
A védelem más kérdés. Jó a D lineotok, de mögötte nincs semmi. Egy sérülékeny Lee (valljuk be...jó játékos, de alig látni a pályán évek óta) A secondaryra meg ráférne egy vérfrissítés.Scandrick? Vannak jó meccsei kevésbé jó csapatok ellen, de ez kevés.Illetve van az a plusz faktor amit csak egy jó HC tud kimaxolni. Ki gondolta volna, hogy nálunk Mills ekkorát tud előrelépni illetve a cserék cseréje a Saintsben már lesajnált PatRob újra magára talál. Ehhez kell a jó edzői stáb és a jó szemlélet. Közel vagytok ti is a jó csapathoz, de idén kijöttek a gyengeségek.

Greengo
Néhány továbbgondolásra érdemes/felületes felvetésed:
- Hogy pl. Lee-t alig látni a pályán - sérülni minden játékos megsérülhet, az LB problémakör ennél bonyolultabb azért.
- A secondary-ra ráférne a vérfrissítés, mikor pont ezt látod?
- Jó fal Prescott előtt - de hát az van, még a cserék is jó játékosoknak számítanak (persze papíron), és hogy szarul játszanak? Még Martin is fejben (most pont tényelgesen is) szétesett.

Az meg, hogy mekkorát lépett előre nálatok egy játékos, vagy maga a csapat, azért pl. viszonylatban értelmezhető: ahogy nekünk tavaly nagyon könnyű sorsolásunk volt, úgy idén ti sem panaszkodhattok:
1. Wash meccs - azt pont láttam, fifti-fifti volt sokáig, és bár szépen nyertetek, de nem mondtam volna, hogy a Philly ilyen jó lesz.
2. Utólag látszik, hogy a gyenge formában játszó, azóta feléledő csapatokat szerencsésen kaptátok el, pl. Chargers, Broncos. Persze Te láttad a meccseiteket közelről, hibákkal és erősségekkel együtt. Mikorra meg ideértünk az egymás ellenihez, akkor már eldőlt a kérdés a morális szétesés és a sérülések miatt (plusz érdekes vonal a bírók működése Jerry bá működésének fényében).
3. Nálunk meg az érthetetlenül és majdnem tökéletesen játszó Broncos (azóta se) és az akkor még verhető de mégsem Rams meccs tökéletesen kifektette a csapatot.
4. Sérülések

Nálunk felerősödtek a hibák, kiszámítható lett a játékunk.
Ti pedig a győzelmek hatására egyre jobban belelendültök, önbizalom ezerrel, mint nálunk tavaly. Elnézve a sorsolásotokat, ez maradhat is így.
Elnézve a sorsolásunkat, nálunk a bukóforduló is nehéz lesz, most csak bukó van.

Szóval nem kéne ezt itt erőltetni, örüljetek az állásnak, jövőre jövünk vissza. A csapatunk fiatal, más edzőkkel, más szisztémában jobbak leszünk, ne aggódj.

Szerkesztette: Charlie Firpo

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Wong

több mint 8 éve
Wong Dallas Cowboys 669 — Defense Fan
több mint 8 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 302 — Eagles fan
a tehetségét senki nem veszi kétségbe, de az utóbbi három meccs alapján azért az csak nem ördögtől való kijelentés, hogy Zeke (és a tavalyi Ofal) rendesen alásegített annak a jó rookie idényének (és rávilágít, hogy igazából a futó volt a OROY)
ZERO_L
A futásra semmi panasza nem lehet a Cowboys szurkolóknak, Morris és Smith 4-5 körüli yardot hoztak tegnap, és múlt héten is jó volt. Dak összeesett (a miértje spekuláció), fel kell kelnie jövőre.
gyeek
Van azért némi magyarázat. Maga mondja. Nyilván az önbizalom megingott súlyosan.
100yard
Simán előfordulhat....., de ettől ő még egy jó játékos. Kevesebb lenne nélküle az NFL.Nem kéne temetni mert minden játékosnál vannak mélypontok. (ezt azért írom mert olvastam olyat, hogy sokan most padoztatnák...ami alá áshatná a karrierjét). Vicc nélkül mondom, hogy nélküle silányabb lenne az NFC East. Nem ragozom tovább, de kell az Eastbe minden csapatnál egy jó QB...ettől lehet erős a csoport. (lásd NFC South) Prescott elé kell egy jó fal és a wookie.Ez akár egy offseason alatt orvosolható.
A védelem más kérdés. Jó a D lineotok, de mögötte nincs semmi. Egy sérülékeny Lee (valljuk be...jó játékos, de alig látni a pályán évek óta) A secondaryra meg ráférne egy vérfrissítés.Scandrick? Vannak jó meccsei kevésbé jó csapatok ellen, de ez kevés.Illetve van az a plusz faktor amit csak egy jó HC tud kimaxolni. Ki gondolta volna, hogy nálunk Mills ekkorát tud előrelépni illetve a cserék cseréje a Saintsben már lesajnált PatRob újra magára talál. Ehhez kell a jó edzői stáb és a jó szemlélet. Közel vagytok ti is a jó csapathoz, de idén kijöttek a gyengeségek.

Szerkesztette: Greengo

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 8 éve
ZERO_L
gyeek