Dallas Cowboys

34 feliratkozó

több mint 9 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 259 — Cowboys fan
Egyébként nem nagyon értem miért ragaszkodnak annyira, hogy La'el Collins guard legyen. A collage-ban tacklet játszott és szerintem minden képessége meg van hozzá. Jó felépítésű gyors lábú játékos - amennyire én itthon a fotelból meg tudom ítélni persze -.
Ha Free nem vonul vissza akkor is lehetne még cut-olni is, és Collinst kipróbálni tackle pozícióban Leary-t meg visszahozni azért a pénzért ami Free-vel felszabadul. És akkor még Green is ott van vésztartaléknak ha valami nem sül el jól. Mondjuk az O fal a legkisebb problémánk.
100yard
1, mert a front office-nak megvannak a prototipikus elképzelései arról, hogy ki hol válhat be, az egyetemi poszt megtartása NFL-ben nincs kőbe vésve, mert
2, egyetemen sokkal nagyobb a tehetség szórása, mint az NFL-ben, ami képességekkel a college szinten vígan elkaristolsz, azzal a profiknál már vért izzadhatsz. az NFL ugye az ex-NCAA-atléták bővített All-Star gárdája, amíg NCAA falemberként évente találkozol két max három igazán kiemelkedő ellenféllel, addig az NFL-ben tizenhatszor.
több mint 9 éve
100yard Dallas Cowboys 1 404
Egyébként nem nagyon értem miért ragaszkodnak annyira, hogy La'el Collins guard legyen. A collage-ban tacklet játszott és szerintem minden képessége meg van hozzá. Jó felépítésű gyors lábú játékos - amennyire én itthon a fotelból meg tudom ítélni persze -.
Ha Free nem vonul vissza akkor is lehetne még cut-olni is, és Collinst kipróbálni tackle pozícióban Leary-t meg visszahozni azért a pénzért ami Free-vel felszabadul. És akkor még Green is ott van vésztartaléknak ha valami nem sül el jól. Mondjuk az O fal a legkisebb problémánk.
több mint 9 éve
namost.
Leary-Collins-Free közül kettőnek kellene maradnia.
ugye a "Leary megy" szcenárió az úgy volt, hogy HA Free marad, mivel Collinsnak még van egy éve, ezért nem fogják megtartani Leary-t.
ez ott változik meg, hogy HA Free visszavonul, akkor csak az accelerated bonus megy a sapi alá, viszont 5m felszabadul, amivel már lehet kezdeni valamit (főleg, hogy tudjuk, hogyan működik a SJ-féle cap management).
ha meg akarjuk, akkor meg tudjuk tartani Leary-t - feltéve, hogy Free visszavonul, és időben szól erről. ha abbahagyja, de későn dönti el, akkor két szék közötti padlóra esés tényállása valósulhat meg.
több mint 9 éve
Collins
Wyatt
Collins who?
Charlie Firpo
Lol
Wyatt
nem Lol, La'el 😊
több mint 9 éve
rva 4 590 — Me for President!
fura, hogy szezon közben mennyi savat kapott Free (amúgy kicsit jogtalanul, mert egy csapat All Pro-hoz volt hasonlítva) most meg hirtelen mennyire hiányozna, ha menne 😊 😊
több mint 9 éve
Cowboykarcsi90 3 518 — …not me…Im in my prime!
Leary nem volt jobb LG-ben? Lehet, hogy célszerűbb lenne őt ott tartani, és Collinst RT-be rakni
Wyatt
Smith-Leary-Fred-Martin-Free
Így álltunk fel, Leary megy, helyére meg La'el. Ha Free is megy, akkor varia.
Charlie Firpo
Igen, csak azt mondták, hogy Leary jobb volt LG-ben, mint Collins, ha Free visszavonul, akkor lehet, inkább Learyt kéne megtartani, és Collinst kirakni szélre
Wyatt
Erre írtam, hogy Leary megy, FA és sokba lesz nekünk...amúgy igen.
Charlie Firpo
Free 7.5 milla lenne, szerintem még olcsóbban is kijöhettek
Wyatt
Leary menni fog ez biztos, leakasztja majd szépen a nagy lóvét(megérdemli).
Free esetleges visszavonulásával az a legnagyobb baj, hogy alaposan megvariálhatja az Oline-t. Ha Greent teszik ki a helyére, talán még az a legbiztosabb. De ez is felmerít két kérdést, elég lesz e Green full time RTnek, és ha igen azzal a csapat kereshet megint egy swing tackle-t. Ha Collinst próbálják meg kirakni tackle-nek, egyrészt itt megint nem tudja senki ez mennyire menne, másrészt ki kerülne akkor a LG posztra? Looney? Vagy Martin menjen ki szélre(neki valószínűleg még menne is) és az ő helyére kerüljön be valamelyik csere Guard? Én nem szivesen bontanám meg a támadófal belsejét.
Ezért jönne rosszul ha Freet méost hirtelen ki kéne venni az egyenletből. Az FO is úgy számolt szerintem, hogy idén még játszik, Green szépen fejlődik mögötte(hátha végre ő is egészséges tud maradni egy egész szezonra). Jövő ilyenkorra egy sokkal tisztább képet látnának arrol, hogy Green e a jövő RTje, milyenek az addigra a csapathoz került játékosok, jöjjön e egy bridge player FAról vagy draftoljanak ide valakit.

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 9 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
Leary nem volt jobb LG-ben? Lehet, hogy célszerűbb lenne őt ott tartani, és Collinst RT-be rakni
Wyatt
Charlie Firpo
Igen, csak azt mondták, hogy Leary jobb volt LG-ben, mint Collins, ha Free visszavonul, akkor lehet, inkább Learyt kéne megtartani, és Collinst kirakni szélre
Wyatt
Charlie Firpo
Wyatt
A BTB-n így számolnak vele:
"Leary was a very solid player for Dallas, but Spotrac estimates he’ll get four years and $36 million on the open market, for an average of $9.1 million a year. Because Dallas has La’el Collins and perhaps Jonathan Cooper in reserve, Leary will be let go."

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Wyatt
Charlie Firpo
Wyatt
Charlie Firpo

több mint 9 éve
 twitter.com/RapSheet/status/836930023407955968
 twitter.com/RapSheet/status/836930492482084864
 twitter.com/RapSheet/status/836929615675392000
rva
Landry ebből az egészből azt szűrte le, hogy rábaszhatunk (vagyis kuka). Sírok kó.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Wyatt
Charlie Firpo
Wyatt

Szerkesztette: Charlie Firpo

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Wyatt
Charlie Firpo

több mint 9 éve
Wyatt

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve

több mint 9 éve
Collins
Wyatt
Collins who?
Charlie Firpo
Lol
Wyatt
Free a támadófal doaenje, kapitánya, lelke - sajnos, mert már sokat hibázik. La'el meg átképezhető, de kell a bal guard-ba is. (Aszittem jött valami új Collins...)

Szerkesztette: Charlie Firpo

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Collins
Wyatt
Collins who?
Charlie Firpo
Lol

több mint 9 éve
Pope bácsi visszavonult. Nagy fazon volt, hiányozni fognak a speciális felkészülési fogásai...
Álljon itt egy kedves:
 www.youtube.com/watch?v=BiVASe25KFQ

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Collins
Wyatt
Collins who?

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Collins

több mint 9 éve
Free állítólag a visszavonuláson gondolkodik. Fasza. Green aki talán szóba jöhet mint full time starter(wannabe) de a többiektöl nagyon keveset láttunk eddig.
Remélem marad még egy évet az öreg, szerintem az FO is számolt még vele idénre.

több mint 9 éve
gyeek LSU Tigers 8 641 — Grady Judd fan
Ha valakinek nagyon kell Romo, akkor most megéri neki még akár cserélni is érte, mert azzal lépéselőnybe kerül a többiekkel szemben. Szerintem tisztába is van ezzel minden olyan csapat, akinek kellhet. Tehát még jól is kijöhettek ebből.
Bruce
Itt van a kutya elásva. Kb minden játékosra aki nélkülözhetővé vált a csapata számára rá lehet húzni, hogy előbb-utóbb ki lesz rakva, de némelyik túl értékes ahhoz, hogy egy érdeklődő csapat hagyja, hogy a piacra kerüljön. Ilyen Romo. Ha nem törik össze, tuti jó formát hozna az új csapatának.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
 twitter.com/RapSheet/status/836930023407955968
 twitter.com/RapSheet/status/836930492482084864
 twitter.com/RapSheet/status/836929615675392000

Szerkesztette: rva
több mint 9 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 756 — Salus populi suprema lex esto
Ha valakinek nagyon kell Romo, akkor most megéri neki még akár cserélni is érte, mert azzal lépéselőnybe kerül a többiekkel szemben. Szerintem tisztába is van ezzel minden olyan csapat, akinek kellhet. Tehát még jól is kijöhettek ebből.

Remélem egyébként nem a Denverrel fog megegyezni a végén, mert így is piszok nehéz a csoportunk, nem kell még oda egy jó irányítóval rendelkező Broncos. 😊

Viszont a Jets-es csere nagyon bejönne! 😉
több mint 9 éve
100yard Dallas Cowboys 1 404
JJ. Watt for Romo 😀 😛
Cowboykarcsi90
Végül is korrekt csere lenne. Mindkettőnek szar a háta. 😊
100yard
Ugyi.
Komolyra fordítva a szót, szerintetek mennyi az esélye hogy cserélni tudjuk Romot? Nekem most nagyon úgy néz ki, hogy mindenki tudja hogy úgyis el lesz küldve, ezért hülyék lennének akármit is ajánlani, mikor pár hét múlva egy olyan szerződéssel egyezhetnek meg vele amilyen az adott csapatnak megfelelő. Hogy ha így gondolkodunk, akkor igazából adni kell őt annak aki kéri, annyiért amennyit kínál. Mert a kevés is több mint a semmi.
Persze ha Jonesék nem akarnak kibaszni Tonyval, és azt is figyelembe veszik hogy ő mit akar, természetesen azt is teljes mellszélességgel támogatom.
Cowboykarcsi90
Hát sajnos nem sok.
Sheldont azért írtam mert róla is pedzegetik hogy cut-olva lesz, és NYJ-be már régóta elkelne egy potens QB. Gyakorlatilag ez az a csere amivel mindenki jól járna.
100yard
Ha jól olvasom, Tony a kombány végéig meg akar egyezni velünk a jövőjéről. Ami elküldést jelent.
Az én tippem: 0.00001% a cserére, senki sem akar végtelensok pénzt fizetni (mennyit is, 19-25 milla?) neki.
Charlie Firpo
a jelenlegi szerződése szerint jövőre 14 milla járna neki, ami nem újonc szerződésén levő franchise irányítóért nem sok.  www.spotrac.com/nfl/dallas-cowboys/tony-romo-2447/
más kérdés, hogy csere értéke kb semmi, mivel mindenki tudja, hogy ha a nyakunkon marad, akkor cut-olva lesz.
szerintem a visszavonulása is attól függ, hogy az új csapat tud-e annyit ajánlani neki, amennyit egy tévés szerződéssel keresne, mert az nyilvánvaló, hogy ha szögre akasztja a vállvédőt, akkor egyszerre jelentkezik érte a FOX és az NBC
úgyhogy legvalószínűbben történik egy post june1 cimkével cut ami a legnagyobb elérhető megtakarítást jelentené a cserén kívül a Dallasnak, és az új csapat meg újratárgyalhatna vele 2-3 évet különböző havi roster bonus-okkal amik ráadásul az idei évet alapul véve "unlikely to earned"-nek nyilvánulna szinte az egész, ami szintén tovább csökkentené az adott évben a sapka alatti terhelést, tehát egész olcsón és biztonságban lehetne aki elviszi
most egyre inkább a Denver tűnik befutónak
rva
Én a Denver helyében biztos bepróbálkoznék. A csapat egy fele olyan jó irányítóval mint Romo, már ujra bajnok esélyes.
Cowboykarcsi90
Gondolom megvárták a combine-t. Ott mindenki együtt van, lehet még egyeztetni, és ha ott nem sikerül elcserélni akkor cut jön.
több mint 9 éve
JJ. Watt for Romo 😀 😛
Cowboykarcsi90
100yard
Ugyi.
Komolyra fordítva a szót, szerintetek mennyi az esélye hogy cserélni tudjuk Romot? Nekem most nagyon úgy néz ki, hogy mindenki tudja hogy úgyis el lesz küldve, ezért hülyék lennének akármit is ajánlani, mikor pár hét múlva egy olyan szerződéssel egyezhetnek meg vele amilyen az adott csapatnak megfelelő. Hogy ha így gondolkodunk, akkor igazából adni kell őt annak aki kéri, annyiért amennyit kínál. Mert a kevés is több mint a semmi.
Persze ha Jonesék nem akarnak kibaszni Tonyval, és azt is figyelembe veszik hogy ő mit akar, természetesen azt is teljes mellszélességgel támogatom.
Cowboykarcsi90
Hát sajnos nem sok.
Sheldont azért írtam mert róla is pedzegetik hogy cut-olva lesz, és NYJ-be már régóta elkelne egy potens QB. Gyakorlatilag ez az a csere amivel mindenki jól járna.
100yard
Ha jól olvasom, Tony a kombány végéig meg akar egyezni velünk a jövőjéről. Ami elküldést jelent.
Az én tippem: 0.00001% a cserére, senki sem akar végtelensok pénzt fizetni (mennyit is, 19-25 milla?) neki.
Charlie Firpo
a jelenlegi szerződése szerint jövőre 14 milla járna neki, ami nem újonc szerződésén levő franchise irányítóért nem sok.  www.spotrac.com/nfl/dallas-cowboys/tony-romo-2447/
más kérdés, hogy csere értéke kb semmi, mivel mindenki tudja, hogy ha a nyakunkon marad, akkor cut-olva lesz.
szerintem a visszavonulása is attól függ, hogy az új csapat tud-e annyit ajánlani neki, amennyit egy tévés szerződéssel keresne, mert az nyilvánvaló, hogy ha szögre akasztja a vállvédőt, akkor egyszerre jelentkezik érte a FOX és az NBC
úgyhogy legvalószínűbben történik egy post june1 cimkével cut ami a legnagyobb elérhető megtakarítást jelentené a cserén kívül a Dallasnak, és az új csapat meg újratárgyalhatna vele 2-3 évet különböző havi roster bonus-okkal amik ráadásul az idei évet alapul véve "unlikely to earned"-nek nyilvánulna szinte az egész, ami szintén tovább csökkentené az adott évben a sapka alatti terhelést, tehát egész olcsón és biztonságban lehetne aki elviszi
rva
Én a Denver helyében biztos bepróbálkoznék. A csapat egy fele olyan jó irányítóval mint Romo, már ujra bajnok esélyes.

több mint 9 éve
JJ. Watt for Romo 😀 😛
Cowboykarcsi90
100yard
Ugyi.
Cowboykarcsi90
Hát sajnos nem sok.
100yard
Charlie Firpo