NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Dallas Cowboys

34 feliratkozó

több mint 8 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
Még ki is mehetünk az első körből, én ezen sem lepődnék meg. Meg fekete Garrett is csúszhat, ha elindul az űberhájp primadonna QB vadászat.
Várjuk meg legalább, kit hozunk vissza a 19-ből, aztán érdemes ezen lamentálni.
Érdekes a tömeg BTB Mock cikket böngészni. A kedvencem, amikor azt vették számba, hányan találták el legalább az első kört az elmúlt 5-6 évben. Még Zeke-nél is a többség mellé lőtt (ha jól emlékszem, Freddy-nél volt olyan 100 / 8 az arány, Zeke-nél meg 100 / 40)
Charlie Firpo
Hát olyan sok esélyt a visszaigazolásokra nem látok. Ez a szezon felértékelte a játékosainkat valamennyire nekünk meg cap space-ünk nem nagyon van.
Egyébként én nagyjából három csoportot látok a játékosokból :
1. Starter - Terrance Williams,Ronald Leary, Barry Church
sajnos ezeknél nem sok esély van a visszaigazolásra.
2. Starter de sérülékeny - Morris Claiborne,Terrell McClain
őket lehet olcsóbban de minek, sokkal előbbre nem vagyunk velük
3. az összes többi, kiegészítő emberek
őket valószínűleg visszatudjuk hozni, de ha elvesztjük őket és mást hozunk helyettük az se nagy baj. ilyeneket valószínűleg tudunk a piacról is hozni.
100yard
Olvastad az a BTB cikket, ami átstruktúrálással a sapka alá rak minket? Elég meggyőző, még ha talán nem is mindet valósítják meg. Plusz Arcsi levezetése.

www.bloggingtheboys.com/2017/2/11/14576962/six-cap-moves-the-cowboys-will-make-in-the-2017-offseason-tony-romo-jason-witten-doug-free

https://a2.espncdn.com/combiner/i?img=%2Fphoto%2F2016%2F1128%2Fr156845_1296x729_16-9.jpg
How the Cowboys could create more than $50 million in 2017 salary-cap space
The Cowboys are over the cap for 2017 at the moment, but some simple restructuring of contracts among the offensive linemen will take care of that.

Szerkesztette: Charlie Firpo

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
100yard Dallas Cowboys 1 403
Még ki is mehetünk az első körből, én ezen sem lepődnék meg. Meg fekete Garrett is csúszhat, ha elindul az űberhájp primadonna QB vadászat.
Érdekes a tömeg BTB Mock cikket böngészni. A kedvencem, amikor azt vették számba, hányan találták el legalább az első kört az elmúlt 5-6 évben. Még Zeke-nél is a többség mellé lőtt (ha jól emlékszem, Freddy-nél volt olyan 100 / 8 az arány, Zeke-nél meg 100 / 40)
Charlie Firpo
Hát olyan sok esélyt a visszaigazolásokra nem látok. Ez a szezon felértékelte a játékosainkat valamennyire nekünk meg cap space-ünk nem nagyon van.
Egyébként én nagyjából három csoportot látok a játékosokból :
1. Starter - Terrance Williams,Ronald Leary, Barry Church
sajnos ezeknél nem sok esély van a visszaigazolásra.
2. Starter de sérülékeny - Morris Claiborne,Terrell McClain
őket lehet olcsóbban de minek, sokkal előbbre nem vagyunk velük
3. az összes többi, kiegészítő emberek
őket valószínűleg visszatudjuk hozni, de ha elvesztjük őket és mást hozunk helyettük az se nagy baj. ilyeneket valószínűleg tudunk a piacról is hozni.
több mint 8 éve

Szerkesztette: Charlie Firpo

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
szerintettek La'el Collins érdekelné a Browns-t? Ha jól tudom 1 éve van még itt hátra, és ő a nagy pénzre hajt, amit ott meg is kaphatna.
Őt mondjuk bele vennénk az üzletbe, talán kevesebb első körbe fájna 😊
beltazor
Szerintem teljesen felesleges ebben gondolkodni. Nincs értelme annyit adni érte mint amennyit egy 1/1 pick ér. A WAS megmutatta már hogy milyen felesleges egy játékosét feladni mindent. RGIII. Feladsz mindent aztán akiért odaadtad az meg lesérül. Ez nem jó üzlet. Persze lehet szerencséd is de akkor is túl kockázatos.
Egyedül akkor érné meg ha Tony-t bevonnák az businessbe, de vele meg nem fognak ennyire kiszúrni.
több mint 8 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 883 — Pfizer & Moderna fan
szerintettek La'el Collins érdekelné a Browns-t? Ha jól tudom 1 éve van még itt hátra, és ő a nagy pénzre hajt, amit ott meg is kaphatna.
Őt mondjuk bele vennénk az üzletbe, talán kevesebb első körbe fájna 😊

több mint 8 éve
Úgy látszik az 1/1 fő várományosa, Garrett nagyon szeretne nálunk játszani( vagy a Clevelandben nagyon nem) ha már képes volt egy ilyen videót feltolni, ahol a Jonesékat kéri egy feltradere érte.Érdekes lenne..😊
Salvatore Giuliano
A Draft nem kívánságműsor, nekem nagyon leírta magát.
P@trik
Arlingtonban született, ott nőtt fel, oda járt középiskolába, vajon miért szeretne a Dallasban játszani?
somoskovig
Ennyi erővel mindenkit csak oda húzzanak amelyik államba tanult vagy lakik, nem megvalósítható.
P@trik
Deznek bejött, visszakerült Texasba. 😊 Azért kíváncsi vagyok, milyen visszhangja lesz majd ennek az esetnek, mondjuk nem volt Browns fikázós jellegű a videó, de nem is a profizmus csúcsát verdeste ez a megnyilvánulás.
Salvatore Giuliano
Ezt én is így látom. Ha egy kicsit is érettebben áll a dolgokhoz, ilyet nem csinál. Mondjuk bántani nem bántott vele senkit, csak magát hozta hülye helyzetbe.
Cowboykarcsi90
Szerintem csak nem akar Clevelandba menne. Csinál egy kis cirkuszt hátha ezek után nem húzzák be. Elgondolkodnak rajt hogy mégis inkább egy QB.
több mint 8 éve
Cowboykarcsi90 3 471 — …not me…Im in my prime!
Úgy látszik az 1/1 fő várományosa, Garrett nagyon szeretne nálunk játszani( vagy a Clevelandben nagyon nem) ha már képes volt egy ilyen videót feltolni, ahol a Jonesékat kéri egy feltradere érte.Érdekes lenne..😊
Salvatore Giuliano
P@trik
Arlingtonban született, ott nőtt fel, oda járt középiskolába, vajon miért szeretne a Dallasban játszani?
somoskovig
Ennyi erővel mindenkit csak oda húzzanak amelyik államba tanult vagy lakik, nem megvalósítható.
P@trik
Deznek bejött, visszakerült Texasba. 😊 Azért kíváncsi vagyok, milyen visszhangja lesz majd ennek az esetnek, mondjuk nem volt Browns fikázós jellegű a videó, de nem is a profizmus csúcsát verdeste ez a megnyilvánulás.
Salvatore Giuliano
Ezt én is így látom. Ha egy kicsit is érettebben áll a dolgokhoz, ilyet nem csinál. Mondjuk bántani nem bántott vele senkit, csak magát hozta hülye helyzetbe.

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 8 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 037 — WHO DAT!!!!
Esélytelen sajnos. Oda kéne adni kb a következő 3 év összes választását...
beltazor
Hát ja, nagyjából 3 első kört kéne adni az 1/1 ért de 2 t minimum, meg egy kis aprót.

több mint 8 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 580 — Jedi Master
Szerintem Garrett semmi rosszat nem csinált, ettől nem lesz kevésbé profibb. És nem is a Brownst húzta le (pedig az utóbbi 5 évben kb senki nem akar odakerülni). Ez egy emberi dolog... csak szeretne "otthon" játszani...és kb mindenki más is így akarná a fiataloknál. Nyilván ő is tudja, hogy erre az esély zéró, szóval ez inkább egy kedves videó.

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 8 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 883 — Pfizer & Moderna fan
Esélytelen sajnos. Oda kéne adni kb a következő 3 év összes választását...

több mint 8 éve
Salvatore Giuliano Dallas Cowboys 11
Salvatore Giuliano
Egyszerűbb lett volna egy ál-maszkospipás videót csinálni, hátha lejjebb csúszik. Viszik elől, mint a cukrot.
Charlie Firpo
A CBS 8 DE-t vizionál az első két körbe, (plusz 11 CB-t!) rajta kívül is beeshet még egy ígéretes end.
több mint 8 éve
Salvatore Giuliano
P@trik
somoskovig
P@trik
több mint 8 éve
P@trik Cleveland Browns Texas Longhorns 2 884 — #HUN-GarrettCardCollector #HunBelieveland #Padres
Salvatore Giuliano
P@trik
somoskovig

Szerkesztette: P@trik
több mint 8 éve
Salvatore Giuliano
P@trik
somoskovig
Én is olvastam, plusz gondoltam, hogy nem csak úgy random választotta a Dallast, de ettől függetlenül nem pont így kellett volna kinyilvánítania a szimpátiáját, legalábbis szerintem.
több mint 8 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 544 — Chiefs GM
Salvatore Giuliano
P@trik

több mint 8 éve
P@trik Cleveland Browns Texas Longhorns 2 884 — #HUN-GarrettCardCollector #HunBelieveland #Padres
Salvatore Giuliano

Szerkesztette: P@trik
több mint 8 éve
Salvatore Giuliano
Egyszerűbb lett volna egy ál-maszkospipás videót csinálni, hátha lejjebb csúszik. Viszik elől, mint a cukrot.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
több mint 8 éve
J.Smith felépülése elvileg egész jól, halad. Itt egy rövid videó amin szaladgál egy kicsit 😀
 www.nfl.com/news/story/0ap3000000784747/article/cardinals-johnson-cowboys-smith-post-rehab-videos
kapitnono
Szia!
Ja-ja, nézzük egy ideje, de azért kösz.
Én speciel nagyon remélem, hogy beválik. Dzsoki baátom szerint az első komolyabb kontakt sorsdöntő lesz az első meccsén.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
rva 4 522 — Me for President!
én még mindig nem tudom Smith-ről, hogy brace nélkül szaladgál-e
nem látszik, hogy a lábán ne lenne a 'drop foot'-ot korrigáló brace. bármi is legyen annak a neve (képek:  www.braceshop.com/category/braces-and-supports/ankle-braces/foot-drop-braces)
több mint 8 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 037 — WHO DAT!!!!
J.Smith felépülése elvileg egész jól, halad. Itt egy rövid videó amin szaladgál egy kicsit 😀
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/eiutf99dpe5tevdpy9xo
Cardinals' Johnson, Cowboys' Smith post rehab videos
Injured Cardinals running back David Johnson and injured Cowboys linebacker Jaylon Smith both posted impressive rehab videos this week, showing they're not far from returning to the field.

több mint 8 éve
Cowboykarcsi90 3 471 — …not me…Im in my prime!
Randle.... emlékszünk még, Elliott előtt ö volt a námbörtwenivan. Most épp azért emeltek vádat ellene, mert megtámadta a cellatársát. Junius óta amugy börtönbe van, megfenyegette egyébként a bírót is, hogy megöli.... a bugyi lopástól hamar eljutott a komolyabb dolgokig. Szerencstlen.

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 8 éve
sztaking Dallas Cowboys 412
Marinelli nem az a nagy blitzelo D guru emiatt sem elhanyagolható a D-line. Alapvetően sok a 4 man rush a rendszerben emiatt kene turbozni az egységet.
Blevi
A D-t nyilván erősíteni kéne,a blitz látványos,de kockázatos és sok energiát fogyaszt az egész D faltól,nekem ma célszerűnek tűnik,a Marinelli féle hosszú játék plusz futás ne legyen ,tartsuk őket 3 ponton max. aztán úgyis többet csinálunk.A legnagyobb kockázatnak látom a D-ben,hogy teljesen Lee függő.Valaki kéne lehetséges helyettesnek és nyomokban sem látom..

Szerkesztette: sztaking

Csapat csak egy van,az a Boys és a Ferencváros (Y)
több mint 8 éve
speeedy1 Dallas Cowboys 283
egy: gratula
kettő: szerintem megint lesz ilyen nagyon nagy felbontású kép (mint a tavaly SB-ról is volt), ott majd kéretik magad bejelölni 😊
slowmotion
Megvan 😉

több mint 8 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Chandler Jones-t is nagyon írogatják hozzánk. Én örülnék.
krisz0621
De nem fogsz. 😊
Arians akkora franchise tag-et helyezett kilátásba, amekkorát még nem látott a világ.
Ha Gregory áthívná egy megfelelően dokumentált görbe éjszakára, akkor elképzelhető, hogy lemond róla.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)