NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 836
50
22:00 ROSE BOWL🌹- Alabama vs Indiana
Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 8 éve
Dak Prescotnak volt a legkevesebb zsebben eltöltött ideje ami alatt passzolnia kellett és ezzel együtt körülbelül 90%os pass ratingje volt. Ezt mutatják a statok kisfiam szerint. Vélemény?
Csapat csak egy van,az a Boys és a Ferencváros (Y)
több mint 8 éve
OK 52 ,Hollandiában láttam először NFL-t,mikor nálunk ilyen még láthatatlan volt, Montana Rice duó volt az ami akkor megszerettette velem,mégis a Boys mellett tettem le a voksom..most már tudod?Hogy hova tegyem a kommentjeidMiért kérdezed?Szeretném megfogalmazni,szakadj le rólam,ez gondolom számodra is felfogható..Baltimor szurker.off
sztaking
Minden kötözködés nélkül te hány éves vagy?
on
Asbee
sztaking
Asbee
több mint 8 éve
Prescott rookie of the year. Gratula neki, megérdemli.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 8 éve
Hogy hova tegyem a kommentjeidMiért kérdezed?Szeretném megfogalmazni,szakadj le rólam,ez gondolom számodra is felfogható..Baltimor szurker.off
sztaking
on
Asbee
sztaking
több mint 8 éve
szorozd fel kettővel, és megkapod Dez legjobb szezonját. 16 TD-t nem lehet "nem rossz" szezonban szerezni.Dak to Dez utolsó 8 meccs: 64 targets, 43 rec., 646 yard, 8 TD.Megfogtál, utána nem néztem, de ez valóban nem rossz. Csak Deztől nem a nem rossz szezonokat vártuk...
Persze a sérülés is közrejátszott meg ugye a camp nagy része alatt sem vele gyakorolt de a végére azért alakult a kémia, nameg Dak kezdi elhinni, hogy Deznek majdnem mindent lehet 😊
speeedy1
Wong
több mint 8 éve
Dak to Dez utolsó 8 meccs: 64 targets, 43 rec., 646 yard, 8 TD.Megfogtál, utána nem néztem, de ez valóban nem rossz. Csak Deztől nem a nem rossz szezonokat vártuk...
Persze a sérülés is közrejátszott meg ugye a camp nagy része alatt sem vele gyakorolt de a végére azért alakult a kémia, nameg Dak kezdi elhinni, hogy Deznek majdnem mindent lehet 😊
speeedy1
több mint 8 éve
Miért kérdezed?Szeretném megfogalmazni,szakadj le rólam,ez gondolom számodra is felfogható..Baltimor szurker.off
sztaking
on
Asbee
több mint 8 éve
Azt más is regisztrálta, hogy Beasley vezette a csapatot elkapásokban és yardokban is?Én jeleztem először,Balti szurker 😊
gyeek
több mint 8 éve
Dak to Dez utolsó 8 meccs: 64 targets, 43 rec., 646 yard, 8 TD.Persze a sérülés is közrejátszott meg ugye a camp nagy része alatt sem vele gyakorolt de a végére azért alakult a kémia, nameg Dak kezdi elhinni, hogy Deznek majdnem mindent lehet 😊
több mint 8 éve
Sztem Ulpi, Asbee és a saját hsz-em között a kapcsot iróniának hívják 😊Egyrészt ez egy majd három évvel ezelőtti meccs. Másrészt Ulpi szerintem erősen irónizált 😊Erről Houstonban tudnának mesélni:Kiegett mar Dez, el kellene zavarni a Giantsbe.OT-t tud játszani?
ulpianus
Asbee
www.youtube.com/watch?v=vyNWW4w6p5c
empty taxi
Cowboykarcsi90

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Egyrészt ez egy majd három évvel ezelőtti meccs. Másrészt Ulpi szerintem erősen irónizált 😊Erről Houstonban tudnának mesélni:Kiegett mar Dez, el kellene zavarni a Giantsbe.OT-t tud játszani?
ulpianus
Asbee
empty taxi
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 8 éve
Erről Houstonban tudnának mesélni:Kiegett mar Dez, el kellene zavarni a Giantsbe.OT-t tud játszani?
ulpianus
Asbee

Madden hates me.
több mint 8 éve
Kiegett mar Dez, el kellene zavarni a Giantsbe.OT-t tud játszani?
ulpianus
több mint 8 éve
Kiegett mar Dez, el kellene zavarni a Giantsbe.Félreértetted, ez nem az a topic 😉
ulpianus
több mint 8 éve
Kiegett mar Dez, el kellene zavarni a Giantsbe.Ilyen túlzásról azért nincs szó. Packers ellen is odatette magát, de az év végi formája is kezdett hasonlítani a 2014eshez.
ulpianus
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 8 éve
Kiegett mar Dez, el kellene zavarni a Giantsbe.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 8 éve
nem lesz gond Dezzel. egyszerűen arról van szó, hogy Dak nagyon sokszor látás alapján dobott, nem várakozás alapján, oda ment a labda, ahol előbb megvolt a szeparáció. Beasley szinte mindenkit meg tud verni a mozgékonyságával, Dez ritkábban veri meg a védőt a gyorsaságával.Dak alatt
amíg Dez Romo alatt rengeteg olyan labdát kapott el, ahol nem verte meg a védőjét, de kiharcolta magának az elkapást, addig Dez alatt ilyen nem volt - az egyetlen fajta passz, ahol nem szeparáció után kapta a labdát az kb a bal oldalon a fly route-ra dobott backshoulder passz volt. az azért nem túl sok 😊
majd ha még jobban összecsiszolódik Dez Dakkal, akkor megint jönnek az 1000+ yardos szezonok.
slowmotion
összekeveredtél 😀 😀
több mint 8 éve
nem lesz gond Dezzel. egyszerűen arról van szó, hogy Dak nagyon sokszor látás alapján dobott, nem várakozás alapján, oda ment a labda, ahol előbb megvolt a szeparáció. Beasley szinte mindenkit meg tud verni a mozgékonyságával, Dez ritkábban veri meg a védőt a gyorsaságával.amíg Dez Romo alatt rengeteg olyan labdát kapott el, ahol nem verte meg a védőjét, de kiharcolta magának az elkapást, addig Dez alatt ilyen nem volt - az egyetlen fajta passz, ahol nem szeparáció után kapta a labdát az kb a bal oldalon a fly route-ra dobott backshoulder passz volt. az azért nem túl sok 😊
majd ha még jobban összecsiszolódik Dez Dakkal, akkor megint jönnek az 1000+ yardos szezonok.
több mint 8 éve
Ne tegezd a királyt.korán van még ahhoz, hogy ez legyen az év hozzászólása szerintem, de nagy jelölt lesz év végén is 😊
Janek
több mint 8 éve
Nekem is ez volt az idei évről az érzésem. Kicsit olyan NYE utánérzés volt. Ha valaki megsérült akkor pótoltuk és nyertük tovább a meccseket, nem úgy mint az elmúlt években mikor kidőlt egy kulcsjátékos akkor összeomlott a csapat. Megsérült Dez akkor hozta más az elkapásokat, megsérült a legjobb korner ( kicsit furcsa ezt MO-ról mondani ) akkor beállt Brown helyére és mentünk tovább, megsérült a fél DLine, nem gond hozta Irving meg Mayova a sackeket, és akkor Romoról még nem is beszéltünk. Sokkal stabilabb lett a teljesítmény nem függött annyira egy embertől.Azt más is regisztrálta, hogy Beasley vezette a csapatot elkapásokban és yardokban is?Az elkapásokat tudtam, de a yardokat nem. Ahogy arra szem számított idény előtt senki, hogy Romo nem faktor a továbbiakban...
gyeek
Dez nálam a nagy kérdés. Romo tette naggyá? Vagy képes lesz Dakkal is visszakerülni a top5-be?
Feleségemnek (aki alkalmankénti meccsnéző) volt egy érdekes mondata, hogy idén a Dallas meccsek nem arról szóltak, hogy vagy Murray futott vagy Dez elkapott meg néha a maci (Witten) is kapott labdát, hanem idén volt végre kreativitás. És Beasley számai is pont ezt mutatják...Ezért nagyon érdekes Dez számomra a jövőben...
Wong
Dez 800 yardja meg nem annyira gyenge annak fényében, hogy nem játszott három meccset, meg sokszor a futójátékot nyomtuk, meg azért DAK-ot se erőltettük a hosszú passzokkal.
Beasley teljesítménye viszont tényleg megsüvegelendő, korrekt receiverré nőtte ki magát az évek során, akire lehet építeni.
több mint 8 éve
Azt más is regisztrálta, hogy Beasley vezette a csapatot elkapásokban és yardokban is?Az elkapásokat tudtam, de a yardokat nem. Ahogy arra szem számított idény előtt senki, hogy Romo nem faktor a továbbiakban...
gyeek
Dez nálam a nagy kérdés. Romo tette naggyá? Vagy képes lesz Dakkal is visszakerülni a top5-be?
Feleségemnek (aki alkalmankénti meccsnéző) volt egy érdekes mondata, hogy idén a Dallas meccsek nem arról szóltak, hogy vagy Murray futott vagy Dez elkapott meg néha a maci (Witten) is kapott labdát, hanem idén volt végre kreativitás. És Beasley számai is pont ezt mutatják...Ezért nagyon érdekes Dez számomra a jövőben...
több mint 8 éve
Azt más is regisztrálta, hogy Beasley vezette a csapatot elkapásokban és yardokban is?
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 8 éve
Szeretném megfogalmazni,szakadj le rólam,ez gondolom számodra is felfogható..Baltimor szurker.off
sztaking
on
több mint 8 éve
Persze ez mind ok. Vagy azonnal benyeljük a 19M dead moneyt vagy jun 1 cuttal 2 részletben valamennyivel kevesebbet. Az érdekelne, hogy lehet e paycutolni majd utána kivàgni az új szerződés szerinti dead moneyval ami nyilván kevesebb lenne.Sima paycutba Romo nem fog belemenni szvsz pusztán azért, hogy a 'Boys jobban járjon a cuttal, inkább az az elképzelhető, hogy egy tradepartnerrel megegyezik a Cowboys viszont neki kisebb fizuval kell Romo (esetleg a mostani szerződésével konkrétan cap fölé menne a cserepartner), ezért még a Dallasnál módosítják a szerződését h kevesebb dead money maradjon a sapkában.
speeedy1
Technikailag egyébként szvsz megvalósítható, hogy a hátralévő garantáltakat mondjuk roster bónusszá alakítják és a roster bónusz dátuma előtt még kivágják az illetőt, de konkrét példa erre nem jut eszembe úgy, hogy még a bónusz előtt kivágták volna a delikvenst. Inkább arra szokták felhasználni, hogy a cap hitet jobban szétkenjék az évek között.

Madden hates me.