NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 883
53
22:00 ROSE BOWL🌹- Alabama vs Indiana
Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 8 éve
Kijött egy érdekes mock, nem tudom ti hogy vagytok vele, de én ezt látatlanban aláírnám, úgy is, hogy a 3. körös WR-ről még nem is hallottam.Nekem a safety srác kicsit gyenge a pozícióra, csak 180 font. SS-ként szerintem karcsú. Egyébként én első körben DE-t húznék és a második körben valakit a secondaryba.
Tudom, hogy felesleges FA előtt ezen lamentálni, de gondolom túlzásba nem fogjuk vinni a szabadügynökök idehozatalát. 😊
cowboyswire.usatoday.com/2017/02/24/friday-mock-cowboys-draft-a-baker-to-help-cook-up-secondary-greatness/
SBalázs
több mint 8 éve
Kijött egy érdekes mock, nem tudom ti hogy vagytok vele, de én ezt látatlanban aláírnám, úgy is, hogy a 3. körös WR-ről még nem is hallottam.Tudom, hogy felesleges FA előtt ezen lamentálni, de gondolom túlzásba nem fogjuk vinni a szabadügynökök idehozatalát. 😊
cowboyswire.usatoday.com/2017/02/24/friday-mock-cowboys-draft-a-baker-to-help-cook-up-secondary-greatness/
több mint 8 éve
Nem volt rossz Morris de amire nekünk kellett jobban volt használható DMC. Jobban blokkol meg jobban az elkapásokban mint Morris. Ez jobban feküdt a mi játékstílusunkhoz, azért DMC játszott a szezon végén, de backupnak Morris is tökéletesen megfelel. A két jó backupból jobbat választották.Morrissal mi a helyzet? csak en emlekszem ugy h ha kapott pár snappet,jokat futott,hozta a yardokat, majd váratlanul nem kapott semmi szerepet,keretbe se volt már végül.?Igazábol az a beszédes vele kapcsolatban, hogy a sérülésből visszatérő McFadden szezon végére teljesen kijátszotta a csapatból. November végétől csak Dunbar meg RunDMC osztoztak a carryken, amiket Zeke meghagyott.
Kroos
Jackson ha nem került volna létszám fölé és ha nem vitte volna el a Browns, idén meg lehetett volna nézni mit tud(tudom sok a volna).
Cowboykarcsi90
több mint 8 éve
Morrissal mi a helyzet? csak en emlekszem ugy h ha kapott pár snappet,jokat futott,hozta a yardokat, majd váratlanul nem kapott semmi szerepet,keretbe se volt már végül.?Igazábol az a beszédes vele kapcsolatban, hogy a sérülésből visszatérő McFadden szezon végére teljesen kijátszotta a csapatból. November végétől csak Dunbar meg RunDMC osztoztak a carryken, amiket Zeke meghagyott.
Kroos
Jackson ha nem került volna létszám fölé és ha nem vitte volna el a Browns, idén meg lehetett volna nézni mit tud(tudom sok a volna).
Szerkesztette: Cowboykarcsi90
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 8 éve
Morrissal mi a helyzet? csak en emlekszem ugy h ha kapott pár snappet,jokat futott,hozta a yardokat, majd váratlanul nem kapott semmi szerepet,keretbe se volt már végül.?Inkább nem nagyon élt a kevés lehetőséggel, amit kapott. Valami 3,4-es yard/futás átlaga volt, ha jól emlékszem.
Kroos
Zekét jól tehermentesíti, talán van benne egy jó év, tanulja a fal mozgását, stb.
Jöhet egy középtávú befektetés a posztra.
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Morrissal mi a helyzet? csak en emlekszem ugy h ha kapott pár snappet,jokat futott,hozta a yardokat, majd váratlanul nem kapott semmi szerepet,keretbe se volt már végül.?
több mint 8 éve
Közben kis érdekesség a kosaras tight endről."I wouldn't be one bit surprised if Rico Gathers was the player on this roster that makes the biggest jump contribution wise from last season to next season. One of the best things to happen to Gathers was that he had the opportunity to work with Tony Romo. Folks that I had the chance to visit with after the season told me Gathers wore the defense out during these practices. This was in large part due to Romo's insistence of throwing him the ball no matter how covered he was. Each week Gathers improved even to the point where in the final couple of weeks of the season he was getting snaps with the first offense. Not bad for a guy that hadn't played football in years."
több mint 8 éve
Sérülékeny volt világéletében. Nem tudom hogy van e csapat, amelyik ugy gondolja(vagy megkockáztatja), hogy bírná a kezdő RB szerepkörrel járó terhelést. Harminciksz éves | porcelán testű | futóként, nem hiszem hogy nagy szerződésre bazírozhatna akárhol. Esetleg egy ilyen megosztott két RB-es rendszerben, mint amilyet mi akartunk 2015-ben. De azzal megint csak nem fog bankot robanttani.nálunk nem de máshol még lehet.de öregszik, és egyértelmű backup-nak maradna, nem is lenne esélye az első számú futó posztért harcolniAz előző szerződése két év 6M volt. Ennél kevesebbért szerintem most se szerződik le, pláne úgy hogy egy kimondott jó 2015-ős szezon van mögötte.Morris cut, DMC meg 2 millió 2 évre?hát szerintem DMC és Morris közül csak az utóbbi nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.És utóbbinak van élő szerződése a csapattal. Nem egy világmegváltó, de olcsó, Dunbarnál így is jobb, és még nem volt sérült. Zeke mögé jó egyelőre.
rva
gyeek
Morris kivágásával 500e dead money keletkezne, meg 1,6 milliót spórolnánk.
rva
100yard
amikor az előzőt kötötte még volt esélye (be is jött neki)
rva
100yard
Meglátjuk mi lesz vele, én bírtam amugy, összeségében hozta amit vártak tőle.
több mint 8 éve
nálunk nem de máshol még lehet.de öregszik, és egyértelmű backup-nak maradna, nem is lenne esélye az első számú futó posztért harcolniAz előző szerződése két év 6M volt. Ennél kevesebbért szerintem most se szerződik le, pláne úgy hogy egy kimondott jó 2015-ős szezon van mögötte.Morris cut, DMC meg 2 millió 2 évre?hát szerintem DMC és Morris közül csak az utóbbi nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.És utóbbinak van élő szerződése a csapattal. Nem egy világmegváltó, de olcsó, Dunbarnál így is jobb, és még nem volt sérült. Zeke mögé jó egyelőre.
rva
gyeek
rva
100yard
rva
több mint 8 éve
de öregszik, és egyértelmű backup-nak maradna, nem is lenne esélye az első számú futó posztért harcolniAz előző szerződése két év 6M volt. Ennél kevesebbért szerintem most se szerződik le, pláne úgy hogy egy kimondott jó 2015-ős szezon van mögötte.Morris cut, DMC meg 2 millió 2 évre?hát szerintem DMC és Morris közül csak az utóbbi nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.És utóbbinak van élő szerződése a csapattal. Nem egy világmegváltó, de olcsó, Dunbarnál így is jobb, és még nem volt sérült. Zeke mögé jó egyelőre.
rva
gyeek
rva
100yard
több mint 8 éve
Az előző szerződése két év 6M volt. Ennél kevesebbért szerintem most se szerződik le, pláne úgy hogy egy kimondott jó 2015-ős szezon van mögötte.Morris cut, DMC meg 2 millió 2 évre?hát szerintem DMC és Morris közül csak az utóbbi nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.És utóbbinak van élő szerződése a csapattal. Nem egy világmegváltó, de olcsó, Dunbarnál így is jobb, és még nem volt sérült. Zeke mögé jó egyelőre.
rva
gyeek
rva
több mint 8 éve
Morris cut, DMC meg 2 millió 2 évre?hát szerintem DMC és Morris közül csak az utóbbi nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.És utóbbinak van élő szerződése a csapattal. Nem egy világmegváltó, de olcsó, Dunbarnál így is jobb, és még nem volt sérült. Zeke mögé jó egyelőre.
rva
gyeek
több mint 8 éve
Ezekben az ínséges időkben nem hiszem hogy futóra költenénk.hát szerintem DMC és Morris közül csak az utóbbi nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.És utóbbinak van élő szerződése a csapattal. Nem egy világmegváltó, de olcsó, Dunbarnál így is jobb, és még nem volt sérült. Zeke mögé jó egyelőre.
rva
gyeek
több mint 8 éve
hát szerintem DMC és Morris közül csak az utóbbi nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.És utóbbinak van élő szerződése a csapattal. Nem egy világmegváltó, de olcsó, Dunbarnál így is jobb, és még nem volt sérült. Zeke mögé jó egyelőre.
rva
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 8 éve
hát szerintem DMC és Morris közül csak az utóbbi nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.
több mint 8 éve
Más:Ahogy olvasom, Run DMC nyilatkozgat, tehát sejt, tud valamit, nem hozzuk vissza.
HA így lesz, az viszont egy 4-7. körös RB húzást vetít elő a drafton. Marad Alfred és jön egy olcsó de jó és főleg fiatal futó a következő 5-6 évre.
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Frederick szerződése eleve így lett kitalálva.Ahogy megyünk előre úgy nő a fizetési sapka, így lesz egyre kevesebb gond az, hogy magunk előtt görgetünk egyre nagyobb összegeket. Szerintem mindig annyival gördítenek többet, amennyivel sejtik, hogy nő a sapka.
Igazából nem rossz megoldás, csak a folyamatos növekedésre épít 😊
Egyelőre azonban nincs gond. Ha kell, még mindig ott van Dez és Witten szerződése is, amihez hozzá lehet nyúlni (Wittenéhez egy évet hozzácsapva)
több mint 8 éve
HÁT AKKOR ELKEZDTÉK:Hozták a kötelezőt.
The Cowboys have restructured the contracts of All-Pro left tackle Tyron Smith and All-Pro center Travis Frederick, freeing up roughly $17.3 million, moving them under a proposed salary-cap of $168 million for 2017, according to sources. The total cap will be finalized by March 9 when the league year begins. The Cowboys turned roughly $21 million of the $24 million due Smith and Frederick into signing bonus to create the room. Smith was set to make $10 million in 2017, while Frederick was set to make $14.221 million.
by Arcsi
Charlie Firpo
több mint 8 éve
HÁT AKKOR ELKEZDTÉK:The Cowboys have restructured the contracts of All-Pro left tackle Tyron Smith and All-Pro center Travis Frederick, freeing up roughly $17.3 million, moving them under a proposed salary-cap of $168 million for 2017, according to sources. The total cap will be finalized by March 9 when the league year begins. The Cowboys turned roughly $21 million of the $24 million due Smith and Frederick into signing bonus to create the room. Smith was set to make $10 million in 2017, while Frederick was set to make $14.221 million.
by Arcsi
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Eleg a linkElőször úgy próbáltam de előnézetbe meg úgy nem látszott 😊 Köszi!
Janek
több mint 8 éve
előnézetbe jó volt... mi lehet?
több mint 8 éve
Na hazaértem, ahogy ígértem teszek fel képeket a Super Bowl-ról. Remélem sikerül 😊 NFL Experience:
kephost.com/images/2017/02/19/IMG_1873.jpg
kephost.com/images/2017/02/19/IMG_1877.jpg
kephost.com/images/2017/02/19/IMG_1879.jpg
kephost.com/images/2017/02/19/IMG_1883.jpg
kephost.com/images/2017/02/19/IMG_1891.jpg
Super Bowl:
kephost.com/images/2017/02/19/IMG_1911.jpg
kephost.com/images/2017/02/19/IMG_1921.jpg
kephost.com/images/2017/02/19/IMG_1967.jpg
kephost.com/images/2017/02/19/IMG_2005.jpg
www.kephost.com/images/2017/02/19/IMG_2013.jpg
www.kephost.com/images/2017/02/19/IMG_2019.jpg