Dallas Cowboys

34 feliratkozó

több mint 8 éve
Blevi 8 985 — Lions & Cowboys fan
Az kétségtelen, hogy Church, Wilcox, McClainről nem is beszélve, nem érnek annyit amennyit az uj csapatuktól kapnak. Az FO nem akart ennyit fizetni értük. Nem fizettek túl közepes vagy annál gyengébb játékosokat. Ez rendben is van. Ami ebben az egész "felfogásban", ahogy Jonesék kezelik a FA-t meg épitik a csapatot, egy kockázat van. Az, hogy ugye senki se garantálja hogy ezeket a szürke eminenciásokat tudják majd pótolni. Azzal önmagában nem érünk sokat, ha a helyettük érkező játékosok olcsóbbak, de teljesítményben nem tudják azt a szintet hozni.
Ezzel nem azt mondom hogy nem bízom az FOban, hisz az elmult cca 6 évben pont így építették fel a csapatot. Mindenesetre nem lesz egyszerű ütőképes(vagy inkább difference maker) védelmet összerakni idén.
Cowboykarcsi90
Én meg pont azt gondolom, hogy ha állandóan megtartjuk (és még esetleg túl is fizetjük) a közepeset/gyengébbet akkor sosem lépünk ki az árnyékból, marad minden a régiben. Kockázat nélkül nincs győzelem, szokták mondani. Nem gondolom, hogy a helyettük hozott játékosok gyengébbek lennének, főleg a lesajnált Selvie, Mayowa, Mincey (és még lehetne sorolni) eseteket figyelembe véve. Az ütőképes védelemtől egyébként is messze vagyunk még, meg abban nem Churchök, Wilcoxok és McClain-ek szaladgálnak amúgy sem. Egy jól sikerült drafttal legalább a tavalyi szintet lehet hozni és abból fejlődni de még az FA-nek sincs vége 😉
speeedy1
Ezért mondom azt hogy nagyon a draft függvénye a teljesítmény. Mivel ugye az a filozófia hogy onnan jöjjenek a playmekerek. Bizok az FO-ban, nyilvan a kérdés akkor lesz először ha lesz mérvadó cap. Mivel valahol ez kényszerpálya is hisz penz sincs túl fizetni senkit.
több mint 8 éve
speeedy1 Dallas Cowboys 283
Az kétségtelen, hogy Church, Wilcox, McClainről nem is beszélve, nem érnek annyit amennyit az uj csapatuktól kapnak. Az FO nem akart ennyit fizetni értük. Nem fizettek túl közepes vagy annál gyengébb játékosokat. Ez rendben is van. Ami ebben az egész "felfogásban", ahogy Jonesék kezelik a FA-t meg épitik a csapatot, egy kockázat van. Az, hogy ugye senki se garantálja hogy ezeket a szürke eminenciásokat tudják majd pótolni. Azzal önmagában nem érünk sokat, ha a helyettük érkező játékosok olcsóbbak, de teljesítményben nem tudják azt a szintet hozni.
Ezzel nem azt mondom hogy nem bízom az FOban, hisz az elmult cca 6 évben pont így építették fel a csapatot. Mindenesetre nem lesz egyszerű ütőképes(vagy inkább difference maker) védelmet összerakni idén.
Cowboykarcsi90
Én meg pont azt gondolom, hogy ha állandóan megtartjuk (és még esetleg túl is fizetjük) a közepeset/gyengébbet akkor sosem lépünk ki az árnyékból, marad minden a régiben. Kockázat nélkül nincs győzelem, szokták mondani. Nem gondolom, hogy a helyettük hozott játékosok gyengébbek lennének, főleg a lesajnált Selvie, Mayowa, Mincey (és még lehetne sorolni) eseteket figyelembe véve. Az ütőképes védelemtől egyébként is messze vagyunk még, meg abban nem Churchök, Wilcoxok és McClain-ek szaladgálnak amúgy sem. Egy jól sikerült drafttal legalább a tavalyi szintet lehet hozni és abból fejlődni de még az FA-nek sincs vége 😉
több mint 8 éve
Cowboykarcsi90 3 518 — …not me…Im in my prime!
Kevesled? Pedig olyan jó volt, hogy nagyon jó! 😊
Mármint milyen fejlesztésnek van vége? Bizonyos dolgokat sosem tudott megérteni, pl. hogy mit kéne a pályán csinálnia. Ebben fejlődhetne.
Charlie Firpo
Ok tény, hogy fejlődött meg minden de azért bőven nem ér ennyi pénzt. Azért azok a 60 km/h-ás misstackle-ök nem fognak hiányozni ha ez évre kevesebb is lett belőlük. 😊 Igazából teljesen egyetértek a FO-al, hogy ezeket a játékosokat elengedték (ilyen árakon főleg). Church jobban a szívemhez nőtt viszont már tavaly is le akarták "cserélni" (csak ugye Weddle a Baltimore-t választotta) persze az ár itt is biztos mérvadó volt. Árulkodó jel, hogy még hallani sem lehetett arról, hogy megpróbálnának megállapodni velük mint például anno Murray-vel pedig ott is egy hangyafingnyi volt a sapka alatt.
speeedy1

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 8 éve
Mármint milyen fejlesztésnek van vége? Bizonyos dolgokat sosem tudott megérteni, pl. hogy mit kéne a pályán csinálnia. Ebben fejlődhetne.
Charlie Firpo
Ok tény, hogy fejlődött meg minden de azért bőven nem ér ennyi pénzt. Azért azok a 60 km/h-ás misstackle-ök nem fognak hiányozni ha ez évre kevesebb is lett belőlük. 😊 Igazából teljesen egyetértek a FO-al, hogy ezeket a játékosokat elengedték (ilyen árakon főleg). Church jobban a szívemhez nőtt viszont már tavaly is le akarták "cserélni" (csak ugye Weddle a Baltimore-t választotta) persze az ár itt is biztos mérvadó volt. Árulkodó jel, hogy még hallani sem lehetett arról, hogy megpróbálnának megállapodni velük mint például anno Murray-vel pedig ott is egy hangyafingnyi volt a sapka alatt.
több mint 8 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
Wilcox -> Bucs... vege a fejlesztésnek
Blevi
2 év 8,5 misi... What?
speeedy1
Fejlesztés? Bizonyos dolgokat sosem tudott megérteni, pl. hogy mit kéne a pályán csinálnia. Ebben fejlődhetne, majd a Bucs-ban.

Szerkesztette: Charlie Firpo

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Blevi
2 év 8,5 misi... What?
több mint 8 éve
100yard Dallas Cowboys 1 404
Most olyan hireket olvasok lehet hogy Romo visszavonul....
Ez hogy változtatná a fizetési sapkát??
Barbek
Üdv a cowboyok között!
3 opció van: elküldés (5.1 milla), elcserélés (10.8 milla idén) és visszavonulás (19???) onnan megint lehet: Wade Eilson mellé segéd QB edző (már ha jól vettem ki Jerry bá ajánlatát annó) és a Fox szakkommentátori állása.
Tényleg, utóbbinál mi van?
Charlie Firpo
Minden opciónál 19 M a halott pénz. Egy könnyebbség van ha jun 1 cut akkor két évre el lehet ezt osztani, viszont addig zárolt a felszabaduló pénz is. Minden egyéb esetben idei bukta a 19 M. Nincs különbség a cut, trade, visszavonulás között.
100yard
Akkor további FA igazolás akkor lesz ha szerződésekel okoskodnak???(pénz már nincs... vagy rosszul tudom)
Nolan Caroll érkezésének csak én nem örülök?? Sztem hatalmas öngól....
Barbek
Ahogy a FO is mondja midig csapatot a daftról kell építeni.
Az idei CB class elég mély. Az első két körben minden esély megvan rá hogy egy kezdő kornert húzzunk.
Nolan szerződése a backup és a kezdő szint határán van. Ha a draft beválik akkor nem lesz kezdő, de ha valami félre csúszik akkor kezdőbe is be lehet tenni. Ha így nézed akkor nem rossz választás.
100yard
Kellenek a fizikális kornerek, a csoport újított magas elkapókból.
Joe Baker, a sec edzője elég jó munkát végzett tavaly, bízni lehet benne, hogy Nolan-ból is ki tud hozni produktumot.
Charlie Firpo
Nolan, Brown is és Scandrick is 4.3-4.4 közötti 40 yardos idővel bír.
több mint 8 éve
Barbek
Üdv a cowboyok között!
3 opció van: elküldés (5.1 milla), elcserélés (10.8 milla idén) és visszavonulás (19???) onnan megint lehet: Wade Eilson mellé segéd QB edző (már ha jól vettem ki Jerry bá ajánlatát annó) és a Fox szakkommentátori állása.
Charlie Firpo
Minden opciónál 19 M a halott pénz. Egy könnyebbség van ha jun 1 cut akkor két évre el lehet ezt osztani, viszont addig zárolt a felszabaduló pénz is. Minden egyéb esetben idei bukta a 19 M. Nincs különbség a cut, trade, visszavonulás között.
100yard
Akkor további FA igazolás akkor lesz ha szerződésekel okoskodnak???(pénz már nincs... vagy rosszul tudom)
Barbek
Az idei CB class elég mély. Az első két körben minden esély megvan rá hogy egy kezdő kornert húzzunk.
Nolan szerződése a backup és a kezdő szint határán van. Ha a draft beválik akkor nem lesz kezdő, de ha valami félre csúszik akkor kezdőbe is be lehet tenni. Ha így nézed akkor nem rossz választás.
100yard
Kellenek a fizikális kornerek, a csoport újított magas elkapókból.
Joe Baker, a sec edzője elég jó munkát végzett tavaly, bízni lehet benne, hogy Nolan-ból is ki tud hozni produktumot.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Barbek
Üdv a cowboyok között!
Charlie Firpo
100yard
Barbek
több mint 8 éve
Barbek
Üdv a cowboyok között!
Charlie Firpo
100yard
Hátha OCC-nek jobban hiszel (bár én sem voltam teljesen pontos) a BTB-ről:

Assuming Romo doesn't retire (and possibly renegotiate his contract before retiring), the Cowboys have the choice of either cutting him or trading him. As we saw above, a straight trade or cut means the unamortized signing bonuses left on his contract accrue immediately. In our graph, those are the orange and light blue parts, which total $19.6 million (5.0 + 5.7 + 5.7 + 3.2). That's the dead money the Cowboys will have remaining on their books from Romo. Compared to the cap hit of $24.7 million, that's a saving of $5.1 million.

If the Cowboys were to make Romo a June 1 cut, only the 2017 unamortized bonuses would accrue immediately (5.7 + 5.0 = 10.7) while the unamortized bonuses for 2018 and 2019 (5.7 + 3.2 = 8.9) would only accrue in 2018. A June 1 designation would lower Romo's cap hit from $24.7 million in 2017 to $10.7 million, a cool $14 million saving, though that would come with $8.9 million worth of dead money in 2018.

Forrás: A cikk vége, egyébként az egész egy jó elemzés:
 www.bloggingtheboys.com/2017/2/21/14682428/nfl-salary-cap-primer-15-minutes-that-can-save-you-from-salary-cap-hell

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Barbek Dallas Cowboys 58
Barbek
Üdv a cowboyok között!
Charlie Firpo
100yard
több mint 8 éve
Barbek
Üdv a cowboyok között!
Charlie Firpo
több mint 8 éve
Bálint Ecsedi 7
Sztem safety meg FArol is kell. Plusz draftrol is. Cb is.
több mint 8 éve
Barbek
Üdv a cowboyok között!
3 opció van: elküldés (5.1 milla), elcserélés (5.1) , elküldés június 1. után (10.8 milla) és visszavonulás (19???) onnan megint lehet: Wade Eilson mellé segéd QB edző (már ha jól vettem ki Jerry bá ajánlatát annó) és a Fox szakkommentátori állása.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Barbek Dallas Cowboys 58
több mint 8 éve
Na innentől kezdve Carrt, vagy Mo-t még vissza kell hozni. Túl sok a lyuk a védelemben. Érik a safety draft?
krisz0621
Nálam kezdettől fogva!

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
dinkaaa Penn State Nittany Lions 1 071
Na innentől kezdve Carrt, vagy Mo-t még vissza kell hozni. Túl sok a lyuk a védelemben. Érik a safety draft?
több mint 8 éve
több mint 8 éve
gyeek LSU Tigers 8 641 — Grady Judd fan
NEM ÁLLUNK LE!!!!

Dallas Cowboys Sign Former Texas A&M DE Damontre Moore
Charlie Firpo
Ha egyszer megjönne az esze használható lenne. Gregoryval ketten majdcsak kitesznek egy rendes DE-t.
100yard
Texas-i, dallas-i születésű, ez reméljük plusz erőt ad neki.
Charlie Firpo
...hogy verekedjen a csapattársaival. 😀 Vagy felfoghatjuk jó jelként is, hogy a Giantset ennyire nem bírta, hogy mindig összebalhézott velük.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 8 éve
Huhu T Willnek óriási respect, tényleg fél áron maradt gyakorlatilag. O egybe van pályán, és amúgy pályán kívül is nagyon jó barátok.
D húzások tetszenek, remélem kihozzák belőlük a legtöbbet. Paea végre 4-3ban hasíthat.

J lenne egy Romo trade, mindenképp,áálom egy 3. kör érte.
Draft S,De,Cb, ha jönne vmi plusz akkor még TE.
Kroos
Butler sem rossz 1.1 millióért. Nyomtunk kb. 12-13 milliót, így most 5-tel vagyunk a sapka felett, ha jól látom. Az még bőven menedzselhető.
Hanna él-e még meg Swaim? Bár Rico is játszhatna idén, akkor nem is kell még TE (csak ha lecsúszik valami nagyon jó).
Morre-ról mit tudunk?

Innen nekem csak a Church hiány megoldandó még, kell egy jó S Safety, Frazier-re azt írják, még nem jó.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan
Huhu T Willnek óriási respect, tényleg fél áron maradt gyakorlatilag. O egybe van pályán, és amúgy pályán kívül is nagyon jó barátok.
D húzások tetszenek, remélem kihozzák belőlük a legtöbbet. Paea végre 4-3ban hasíthat.

J lenne egy Romo trade, mindenképp,áálom egy 3. kör érte.
Draft S,De,Cb, ha jönne vmi plusz akkor még TE.

PunBB bbcode test
több mint 8 éve
Paea - azon túl, hogy Marinelli már edzette, még mindig az elmúlt 10 év legerősebb kombányát nyomta, szó szerint, 49 kinyomásal. Reméljük, maradt még ereje, az edzők meg szépen megtanítják.
Sajna sérült is volt, nem tudom, ezzel hogy állunk.
Charlie Firpo
Most olvastam róla egy cikket:  www.fanragsports.com/nfl/cowboys/how-does-stephen-paea-fit-with-the-cowboys/
Ebben azt írják, hogy Marinelli alatt állat volt ( volt 6 sackes éve is pl.) de ugye onnan elment a Washingtonba majd Clevelandbe ahol 3-4 rendszer van és finoman szólva sem fit.
speeedy1
Valamiért WAS-ban szeretik a 4-3-as rendszerből jövő DT-ket. 😊 Terell is 4-3-ban játszott világ életében. 😊
több mint 8 éve
T-Willtől vártam egy kis home-town discount-ot, Baylorrol jott ugye. Ez azert kicsit tobb annál.

Szerkesztette: Blevi
több mint 8 éve
Paea - azon túl, hogy Marinelli már edzette, még mindig az elmúlt 10 év legerősebb kombányát nyomta, szó szerint, 49 kinyomásal. Reméljük, maradt még ereje, az edzők meg szépen megtanítják.
Charlie Firpo
Most olvastam róla egy cikket:  www.fanragsports.com/nfl/cowboys/how-does-stephen-paea-fit-with-the-cowboys/
Ebben azt írják, hogy Marinelli alatt állat volt ( volt 6 sackes éve is pl.) de ugye onnan elment a Washingtonba majd Clevelandbe ahol 3-4 rendszer van és finoman szólva sem fit.
több mint 8 éve
Charlie Firpo
Hát Terrell McClain-nél csak nem sérülékenyebb. 😊