NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 963
53
22:00 ROSE BOWL🌹- Alabama vs Indiana
Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 8 éve
Ha jol olvastam Romo elkuldesevel amit jun 1 utan könyvelunk, igy akkor most 27 misivel állunk. Bar ezek a görgetesek...nem tudom mikor lesz egy normalis cap helyzetunk..?
több mint 8 éve
twitter.com/jonmachota/status/839579061794004992
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 8 éve
JJ nagy gavallér ezzel a cuttal is.Ott a pont.
gyeek
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
JJ nagy gavallér ezzel a cuttal is.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 8 éve
twitter.com/caplannfl/status/839607279745912833😊 😊 😊
empty taxi
Pont, mint ő:
WR Brandon Marshall on signing w/ Giants: "They definitely did not offer me most money. Probably was least. It was all about championships."
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
twitter.com/caplannfl/status/839607279745912833

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
például mert a draft classt akkor kell szerződtetni.Majd mindegy. A júniusi cut szerintem nem opció. Akkor lesz pénz de akkor már minek ?Így mennyi lesz a cap? Churchert is kar...Jövőre mennyi szabadul fel Romo végett?Várjuk meg, hogy küldik el.
Kroos
Charlie Firpo
100yard
több mint 8 éve
Holnap is júniusi cut lesz. Adnal egy olyan áruért penzt amit holnap ki vehetsz a kukából?Majd mindegy. A júniusi cut szerintem nem opció. Akkor lesz pénz de akkor már minek ?Így mennyi lesz a cap? Churchert is kar...Jövőre mennyi szabadul fel Romo végett?Várjuk meg, hogy küldik el.
Kroos
Charlie Firpo
100yard
Szerkesztette: Blevi
több mint 8 éve
Majd mindegy. A júniusi cut szerintem nem opció. Akkor lesz pénz de akkor már minek ?Így mennyi lesz a cap? Churchert is kar...Jövőre mennyi szabadul fel Romo végett?Várjuk meg, hogy küldik el.
Kroos
Charlie Firpo
több mint 8 éve
Ez a cut lehet egy csali,egy utolsó trade lehetőségre?Erre én is gondoltam. 😊 Ha kikerül a piacra akkor már verseny van.
Kroos
több mint 8 éve
Így mennyi lesz a cap? Churchert is kar...Jövőre mennyi szabadul fel Romo végett?Várjuk meg, hogy küldik el.
Kroos
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Így mennyi lesz a cap? Churchert is kar...Jövőre mennyi szabadul fel Romo végett?
több mint 8 éve
A holnapi egy szomorú nap lesz a világ csillagosabb felén.Hát szomorú lesz. Emlékszem az első NFL meccs egy Boys meccs volt amit láttam és Ő volt az irányító. Jó részt neki és a játékának köszönhetem hogy csillagos szurkoló lettem. Lehetett róla sok mindent mondani az évek során de azt nem hogy nem szívvel játszotta ezt a játékot.
Charlie Firpo
De az is igaz hogy inkább már terhére volt a csapatnak, két éve gyakorlatilag nem játszott és viszont a cap-nak elvitte 10-15 százalékát. Abszolút érthető lépés volt, de furcsa lesz nélküle. További szép karriert neki.
több mint 8 éve
A holnapi egy szomorú nap lesz a világ csillagosabb felén.Szerkesztette: Charlie Firpo
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
twitter.com/JasonLaCanfora/status/839538198342746118

Madden hates me.
több mint 8 éve
Butler az 1. visszaigazolás.
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
McCown érkezik vizitre. - Schefter
több mint 8 éve
Ahogy várható volt ez a szezon felértékelte a játékosainkat. 7M/év körül írnak szinte mindenkire J.Crawford és Darren kivételével. Ezekből egyik sem ér meg annyit. Mo és T.MacLain rengeteget volt sérült, Carr, Church, Williams meg szerintem szimplán nem és ennyit.twitter.com/ProFootballTalk/status/839210066494509062Ja-ja.
empty taxi
Ami érdekesebb, hogy a Terrance Willias, Church és T. McClain trió egyikére sem látnak esélyt a szagértők.
Talán Mo és Darren visszajöhet, J. Crawford is, bár vinnék.
Charlie Firpo
Ami a fő gond ha mindenkit elengedünk azért apró pénzért ezt a szintet nem tudjuk pótolni, draftolni meg egyszerűen ennyit darabra sem lehet.
Kíváncsi leszek hogy ügyeskedik ki ezt az offseasont,.
több mint 8 éve
twitter.com/ProFootballTalk/status/839210066494509062Ja-ja.
empty taxi
Ami érdekesebb, hogy a Terrance Willias, Church és T. McClain trió egyikére sem látnak esélyt a szagértők.
Talán Mo és Darren visszajöhet, J. Crawford is, bár vinnék.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
twitter.com/ProFootballTalk/status/839210066494509062

Madden hates me.
több mint 8 éve
oké, hogy ott van Wentz, de azért szerintem a Testvéri Utálat városa picit a többi harminc fölé emelkedik,(de lehet, hogy ez csak az én véleményem)twitter.com/WillBrinson/status/837889209746739200Na de komolyan, olvasta valaki, miben is áll ez a mi csereberénk?Amennyire én tudom, szimpla pletyka, nem igazán voltak részletek. Három csapatot érintő csere, Cousins menne a 'Ninersbe, Romo Washingtonba, mi meg pickeket kapnánk. Madden 2017.
Kit adunk kiért?
Charlie Firpo
Cowboykarcsi90
twitter.com/BryanBroaddus/status/837863521404715008
rva
több mint 8 éve
twitter.com/WillBrinson/status/837889209746739200Na de komolyan, olvasta valaki, miben is áll ez a mi csereberénk?Amennyire én tudom, szimpla pletyka, nem igazán voltak részletek. Három csapatot érintő csere, Cousins menne a 'Ninersbe, Romo Washingtonba, mi meg pickeket kapnánk. Madden 2017.
Kit adunk kiért?
Charlie Firpo
Cowboykarcsi90
twitter.com/BryanBroaddus/status/837863521404715008
több mint 8 éve
Na de komolyan, olvasta valaki, miben is áll ez a mi csereberénk?Amennyire én tudom, szimpla pletyka, nem igazán voltak részletek. Három csapatot érintő csere, Cousins menne a 'Ninersbe, Romo Washingtonba, mi meg pickeket kapnánk. Madden 2017.
Kit adunk kiért?
Charlie Firpo
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!