NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Dallas Cowboys

34 feliratkozó

több mint 8 éve
100yard Dallas Cowboys 1 403
Akkor ami vissza van:
Josh McCown (?) és Darren
Charlie Firpo
Én ezt a McCown dolgot annyira nem erőltetném. Azt a szinten Kellen Moore is hozza szerintem jóval olcsóbbért.
100yard
Ez egész jó kör volt, nem nagy pénzekkel (kb. 10 milla idén???).
Terrance elég olcsón jött vissza, őt a duplájára értékelték, ha jól rémlik.
Csak így tovább!
Charlie Firpo
Igen olyan 6-7 M-re taksálták előtte. Én sajnáltam volna ha elmegy. Az átlagot hozza elkapásokban, jól blokkol, és egyáltalán nem sérülékeny. Ennyi pénzt bőven megér. Ha jól emlékszem a NYG 18-at adott Harrisnek 3 éve és csak a spec teamben használják.
Nolan meg azt a szintet talán tudja hozni mint Carr csak jóval olcsóbban.
több mint 8 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
Akkor ami vissza van:
Charlie Firpo
Én ezt a McCown dolgot annyira nem erőltetném. Azt a szinten Kellen Moore is hozza szerintem jóval olcsóbbért.
100yard
Ez egész jó kör volt, nem nagy pénzekkel (kb. 10 milla idén???).
Terrance elég olcsón jött vissza, őt a duplájára értékelték, ha jól rémlik.
Paea 2 milla.
Csak így tovább!

Szerkesztette: Charlie Firpo

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Akkor ami vissza van:
Charlie Firpo
több mint 8 éve
Akkor ami vissza van:

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Na, Terrance Williams is vissza!
4 év
Charlie Firpo
Ennek örülök, és nem is eszeveszetten drága. Állítólag Paea-val is megegyeztek, igaz ezt nem tudom mennyire jó nekünk ?

Már csak DMC kellene vissza. A többik meg csak megoldják majd a draftról ha másképp nem.
100yard
Paea gondolom futás ellen lesz, olyan McClaine pótlék, nem?
DMC vissza, okés.

Akkor - ekkor jöhet a drafton S, DE, CB
Charlie Firpo
Azt írják hogy futás blokkolásra hozták.
Gondolom egy CB-t még kukázunk valahonnan, aztán jöhet a draft.
100yard
Mo?
Charlie Firpo
Isten őrizz. Csak a helyett foglalja a rosteren. Nem szeretem Carr játékát túlságosan de százszor inkább ő. Én vissza hoznám backupnak, aztán ha a fiatalok nem jönnek be vagy sérülnek akkor be lehet dobni őt és lehet is rá építeni hogy minden meccsen ott lesz, ami Mo-ról sajnos nem elmondható.
100yard
Nolan Carroll to a 3-year, $10 million deal with $4M in the first year, source said.
Egy volt sas?? 😊
Charlie Firpo
Ezt a csapást. Tavaly is el akarták már hozni. Ahogy én emlékszem nem volt valami nagy éve. Mindegy draftolni kell, az idén jó a CB lass !
több mint 8 éve
4 év
Charlie Firpo
Ennek örülök, és nem is eszeveszetten drága. Állítólag Paea-val is megegyeztek, igaz ezt nem tudom mennyire jó nekünk ?

Már csak DMC kellene vissza. A többik meg csak megoldják majd a draftról ha másképp nem.
100yard
DMC vissza, okés.

Charlie Firpo
100yard
Mo?
Charlie Firpo
Isten őrizz. Csak a helyett foglalja a rosteren. Nem szeretem Carr játékát túlságosan de százszor inkább ő. Én vissza hoznám backupnak, aztán ha a fiatalok nem jönnek be vagy sérülnek akkor be lehet dobni őt és lehet is rá építeni hogy minden meccsen ott lesz, ami Mo-ról sajnos nem elmondható.
100yard
Nolan Carroll to a 3-year, $10 million deal with $4M in the first year, source said.
Egy volt sas?? 😊

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
4 év
Charlie Firpo

100yard
DMC vissza, okés.

Charlie Firpo
100yard
Mo?
Charlie Firpo
több mint 8 éve
4 év
Charlie Firpo

100yard
DMC vissza, okés.

Charlie Firpo
100yard
Mo?

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
4 év
Charlie Firpo

100yard
DMC vissza, okés.

Charlie Firpo
több mint 8 éve
4 év
Charlie Firpo

100yard
DMC vissza, okés.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
4 év
Charlie Firpo

több mint 8 éve
4 év - 17 milla, 9,5 a garantált

Alapból jónak tűnik.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Blevi 8 908 — Lions & Cowboys fan
Martin pénze nem lesz egyszerű... minden évben all pro évi 12-13 elmegy majd simán a mai piacot nézve... :/
Fura nézni annyi ev pénzszórás után hogy ülünk a babérjainkon es várunk. Nyilvan ez valahol jo es Stephen Jones is elmondta idén sem verjük el a lóvét, de remelem azert a depth-ben keletkezett lyukakat majd befoltozgatjuk par Tesco gazdaságos igazolással.

Szerkesztette: Blevi
több mint 8 éve
A Texans nem fog cserélni Romóért
Megvárják, míg kivágja őt a Cowboys forrás: fűzővel kifelé
krisz0621
Ha biztosan akarják akkor cserélnek, ha kivárják akkor valószínű licitcsata (nem csak pénzügyi) a Denverrel (ahová Romo jelezte is, hogy menni akar). Ha Glennon vagy ki 15/év akkor Romo sérülten hát, láb és dobókar nélkül 100/év! 😊
speeedy1
krisz0621
Ha biztosan akarják akkor cserélnek, ha kivárják akkor valószínű licitcsata (nem csak pénzügyi) a Denverrel (ahová Romo jelezte is, hogy menni akar). Ha Glennon vagy ki 15/év akkor Romo sérülten hát, láb és dobókar nélkül 100/év! 😊
speeedy1
Ha OSI megért nekik egy második kört csakhogy ne náluk legyen akkor Romo is megér egy harmadik kört.
több mint 8 éve
speeedy1 Dallas Cowboys 283
krisz0621
több mint 8 éve
dinkaaa Penn State Nittany Lions 1 071

Szerkesztette: dinkaaa
több mint 8 éve
rva 4 522 — Me for President!
Mindig azt mondják -illetve az eddigi gyakorlat is volt az elmúlt évekbe-, hogy feltöltötték a keretet hogy darabra meglegyen aztán a drafton BPA-ztak. Most egyelőre darabra se vagyunk meg. Kornerből legalább kettő hiányzik, safetyből meg egy, meg érzésre a Dline sincs meg. Ide mindenképp várok igazolást.
Az mondjuk nem baj hogy nem szálltunk be a tegnapi őrületbe.
100yard
ugyan ezt várom - pár második hetes FA igazolás, aki első napokban nem kapott nagy lóvét, meg a sajátjaink vissza igazolása miután nem találtak maguknak piacot, hogy darabra meglegyünk, aztán lehet draftolni.
több mint 8 éve
Mindig azt mondják -illetve az eddigi gyakorlat is volt az elmúlt évekbe-, hogy feltöltötték a keretet hogy darabra meglegyen aztán a drafton BPA-ztak. Most egyelőre darabra se vagyunk meg. Kornerből legalább kettő hiányzik, safetyből meg egy, meg érzésre a Dline sincs meg. Ide mindenképp várok igazolást.
Az mondjuk nem baj hogy nem szálltunk be a tegnapi őrületbe.
több mint 8 éve
rva 4 522 — Me for President!
J.J. Wilcoxért a Seahawks és a Buccaneers hajt
A Cowboys nem mutat érdeklődést a játékos visszaigazolása iránt. Érik a safety draft?
krisz0621
Broaddus azt mondta, hogy eddig is biztos volt a safety draft.
mióta új edző van, azóta Wilcox jobb szögeket választ és kevesebb a missed tackle, ha fejlődik ilyen iramban tovább, akkor én megtartanám. ne feledjük, egy konvertált elkapóról van szó, aki csak senior évében lett safety
meg ott van a tavaly draftolt Frazier aki előre léphet.

szerencsére mind CB mind S részén mély a draft, második-harmadik körben is lesznek jó játékosok.
több mint 8 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 883 — Pfizer & Moderna fan
Nekem tetszik, hogy nem dobáljuk a milliókat, nincs is rá keretünk amúgy sem, de én mindig fázok az FA igazolásoktól. Megkapják a nagy pénzt és benne van hogy visszaesnek...

több mint 8 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 883 — Pfizer & Moderna fan
J.J. Wilcox-ot ne akarjuk már visszaigazolni. Volt most egy közepes éve, de én így is csak az ordas hibáira emlékszem. Nagyon olcsóért esetleg maradhat.

több mint 8 éve
SBalázs Dallas Cowboys Notre Dame Fighting Irish 63
A Cowboys nem mutat érdeklődést a játékos visszaigazolása iránt. Érik a safety draft?
krisz0621
Azért elég rosszul nézünk ki. A csoport riválisok rágyúrnak az elkapókra nekünk meg nincs secondarynk.
100yard
Egyetértek, a depthnek annyi, márpedig ez volt a legnagyobb gond idén is, hogy valaki minidig sérült volt, de így most nincs kinek előlépni. Értem, hogy Church helyett jöhet Heath, Leary helyett talán Jonathan Cooper, McClain helyett Thornton, de ha még MO-t, Carr-t, Wilcox-ot sem fog sikerülni visszaigazolni, akkor gond lesz.

Romo-ért fáj a szívem, a csapat ikonja, de sajnos az üzlet mindent felülír. Ettől még szomorú ez az ügy.

De ha már cserén ügyködünk, ami számomra az álom kategória lenne, ha Denverbe cserélnénk, egy pickért (2. vagy 3. körért), és mondjuk Justin Simmonsért, de őt biztosan nem adják oda. Romo-nak is jót tehetne, ha SB-contender csapatba kerülne, csak a falat kéne még egy kicsit feljavítani előtte, mert sajnos nagyon magas a sérülésveszély az esetében.

Aztán leigazoljuk Ware-t.

De mindig felébredek, mielőtt ezek megtörténnének 😊
több mint 8 éve
gyeek LSU Tigers 8 604 — Grady Judd fan
Olyan hülyén érzem magam miután elhiszek egy Edem Sefter vagy Ien Repoport hírt... 😕

😀 Szenzációhajhász bóhócok, fogadok, hogy egy csomó klubnál direkt szivatják őket, hogy röhöghessenek rajtuk.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 8 éve
krisz0621
Azért elég rosszul nézünk ki. A csoport riválisok rágyúrnak az elkapókra nekünk meg nincs secondarynk.
több mint 8 éve
dinkaaa Penn State Nittany Lions 1 071

Szerkesztette: dinkaaa