NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 981
53
02:00 SUGAR BOWL - Georgia vs Ole Miss
Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 8 éve
Minden opciónál 19 M a halott pénz. Egy könnyebbség van ha jun 1 cut akkor két évre el lehet ezt osztani, viszont addig zárolt a felszabaduló pénz is. Minden egyéb esetben idei bukta a 19 M. Nincs különbség a cut, trade, visszavonulás között.Most olyan hireket olvasok lehet hogy Romo visszavonul....Üdv a cowboyok között!
Ez hogy változtatná a fizetési sapkát??
Barbek
3 opció van: elküldés (5.1 milla), elcserélés (10.8 milla idén) és visszavonulás (19???) onnan megint lehet: Wade Eilson mellé segéd QB edző (már ha jól vettem ki Jerry bá ajánlatát annó) és a Fox szakkommentátori állása.
Tényleg, utóbbinál mi van?
Charlie Firpo
több mint 8 éve
Sztem safety meg FArol is kell. Plusz draftrol is. Cb is.
több mint 8 éve
Most olyan hireket olvasok lehet hogy Romo visszavonul....Üdv a cowboyok között!
Ez hogy változtatná a fizetési sapkát??
Barbek
3 opció van: elküldés (5.1 milla), elcserélés (5.1) , elküldés június 1. után (10.8 milla) és visszavonulás (19???) onnan megint lehet: Wade Eilson mellé segéd QB edző (már ha jól vettem ki Jerry bá ajánlatát annó) és a Fox szakkommentátori állása.
Tényleg, utóbbinál mi van?
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Most olyan hireket olvasok lehet hogy Romo visszavonul....Ez hogy változtatná a fizetési sapkát??
több mint 8 éve
Na innentől kezdve Carrt, vagy Mo-t még vissza kell hozni. Túl sok a lyuk a védelemben. Érik a safety draft?Nálam kezdettől fogva!
krisz0621
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Na innentől kezdve Carrt, vagy Mo-t még vissza kell hozni. Túl sok a lyuk a védelemben. Érik a safety draft?
több mint 8 éve
Wilcox -> Bucs... vege a fejlesztésnek
több mint 8 éve
...hogy verekedjen a csapattársaival. 😀 Vagy felfoghatjuk jó jelként is, hogy a Giantset ennyire nem bírta, hogy mindig összebalhézott velük.Texas-i, dallas-i születésű, ez reméljük plusz erőt ad neki.NEM ÁLLUNK LE!!!!Ha egyszer megjönne az esze használható lenne. Gregoryval ketten majdcsak kitesznek egy rendes DE-t.
Dallas Cowboys Sign Former Texas A&M DE Damontre Moore
Charlie Firpo
100yard
Charlie Firpo
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 8 éve
Huhu T Willnek óriási respect, tényleg fél áron maradt gyakorlatilag. O egybe van pályán, és amúgy pályán kívül is nagyon jó barátok.Butler sem rossz 1.1 millióért. Nyomtunk kb. 12-13 milliót, így most 5-tel vagyunk a sapka felett, ha jól látom. Az még bőven menedzselhető.
D húzások tetszenek, remélem kihozzák belőlük a legtöbbet. Paea végre 4-3ban hasíthat.
J lenne egy Romo trade, mindenképp,áálom egy 3. kör érte.
Draft S,De,Cb, ha jönne vmi plusz akkor még TE.
Kroos
Hanna él-e még meg Swaim? Bár Rico is játszhatna idén, akkor nem is kell még TE (csak ha lecsúszik valami nagyon jó).
Morre-ról mit tudunk?
Innen nekem csak a Church hiány megoldandó még, kell egy jó S Safety, Frazier-re azt írják, még nem jó.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Huhu T Willnek óriási respect, tényleg fél áron maradt gyakorlatilag. O egybe van pályán, és amúgy pályán kívül is nagyon jó barátok.D húzások tetszenek, remélem kihozzák belőlük a legtöbbet. Paea végre 4-3ban hasíthat.
J lenne egy Romo trade, mindenképp,áálom egy 3. kör érte.
Draft S,De,Cb, ha jönne vmi plusz akkor még TE.
több mint 8 éve
Valamiért WAS-ban szeretik a 4-3-as rendszerből jövő DT-ket. 😊 Terell is 4-3-ban játszott világ életében. 😊Paea - azon túl, hogy Marinelli már edzette, még mindig az elmúlt 10 év legerősebb kombányát nyomta, szó szerint, 49 kinyomásal. Reméljük, maradt még ereje, az edzők meg szépen megtanítják.Most olvastam róla egy cikket: www.fanragsports.com/nfl/cowboys/how-does-stephen-paea-fit-with-the-cowboys/
Sajna sérült is volt, nem tudom, ezzel hogy állunk.
Charlie Firpo
Ebben azt írják, hogy Marinelli alatt állat volt ( volt 6 sackes éve is pl.) de ugye onnan elment a Washingtonba majd Clevelandbe ahol 3-4 rendszer van és finoman szólva sem fit.
speeedy1
több mint 8 éve
Paea - azon túl, hogy Marinelli már edzette, még mindig az elmúlt 10 év legerősebb kombányát nyomta, szó szerint, 49 kinyomásal. Reméljük, maradt még ereje, az edzők meg szépen megtanítják.Most olvastam róla egy cikket: www.fanragsports.com/nfl/cowboys/how-does-stephen-paea-fit-with-the-cowboys/
Charlie Firpo
Ebben azt írják, hogy Marinelli alatt állat volt ( volt 6 sackes éve is pl.) de ugye onnan elment a Washingtonba majd Clevelandbe ahol 3-4 rendszer van és finoman szólva sem fit.
több mint 8 éve
Paea - azon túl, hogy Marinelli már edzette, még mindig az elmúlt 10 év legerősebb kombányát nyomta, szó szerint, 49 kinyomásal. Reméljük, maradt még ereje, az edzők meg szépen megtanítják.Hát Terrell McClain-nél csak nem sérülékenyebb. 😊
Charlie Firpo
több mint 8 éve
Paea - azon túl, hogy Marinelli már edzette, még mindig az elmúlt 10 év legerősebb kombányát nyomta, szó szerint, 49 kinyomásal. Reméljük, maradt még ereje, az edzők meg szépen megtanítják. Sajna sérült is volt, nem tudom, ezzel hogy állunk.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Azért Williams hatalmasat nőtt a szememben! Ez kissé kimeríti a csapatbarát fogalmat, majdnem fele annyi amennyit valószínűleg kaphatott volna máshol. A twitter bejegyzése is: Loyalty Az offense egyben marad (-Leary), ez jó. A D-ben darabra megvagyunk elvileg, ha sikerülne Tony-t eltradelni akkor még jöhet egy két ember és nyugodtan jöhet a draft! Eddig tetszik 😊
több mint 8 éve
és állandó problémát jelentett a Giants öltözőben www.youtube.com/watch?v=B2sYyvcKhIERá is fér. 😊 Top 10-be várták a combine előtt de olyan gyenge volt a fizikai felmérőkön hogy lecsúszott a harmadik körbe.Texas-i, dallas-i születésű, ez reméljük plusz erőt ad neki.NEM ÁLLUNK LE!!!!Ha egyszer megjönne az esze használható lenne. Gregoryval ketten majdcsak kitesznek egy rendes DE-t.
Charlie Firpo
100yard
Charlie Firpo
100yard
low risk - high reward típusú játékos, Texas A&M-en 26,5 sack-je volt 3 szezon alatt (első kettő OLB-ként, utána DE-ként) de a Combine felmérője elég gyenge lett (12 bench press....) szóval csúszott lefelé.
de itt van amiért leigazolták:
www.youtube.com/watch?v=R1_IPOOIqD8
3-tech, 5-rech, OLB, többféle passrush-move lehetőségek tárházát nyújtja, csak ki kell használni.
fanyalgóktól kérdezném, hogy George Selvie-ről hallottak-e azelőtt, hogy ide igazolt? és utána?
Szerkesztette: rva
több mint 8 éve
Rá is fér. 😊 Top 10-be várták a combine előtt de olyan gyenge volt a fizikai felmérőkön hogy lecsúszott a harmadik körbe.Texas-i, dallas-i születésű, ez reméljük plusz erőt ad neki.NEM ÁLLUNK LE!!!!Ha egyszer megjönne az esze használható lenne. Gregoryval ketten majdcsak kitesznek egy rendes DE-t.
Charlie Firpo
100yard
Charlie Firpo
több mint 8 éve
Texas-i, dallas-i születésű, ez reméljük plusz erőt ad neki.NEM ÁLLUNK LE!!!!Ha egyszer megjönne az esze használható lenne. Gregoryval ketten majdcsak kitesznek egy rendes DE-t.
Charlie Firpo
100yard
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
NEM ÁLLUNK LE!!!!Ha egyszer megjönne az esze használható lenne. Gregoryval ketten majdcsak kitesznek egy rendes DE-t.
Charlie Firpo
több mint 8 éve
NEM ÁLLUNK LE!!!!Dallas Cowboys Sign Former Texas A&M DE Damontre Moore
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Eddig ránézésre ez is a szent megvilágosodás szabadügynök piaca a Dallas-nál.Hát hol van már az az időszak mikor egy TWill-nél semmivel sem jobb Roy Williamsért adtunk egy első egy harmadik meg egy hatodik körös picket.
Charlie Firpo
több mint 8 éve
Eddig ránézésre ez is a szent megvilágosodás szabadügynök piaca a Dallas-nál.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
McClain meg 21 milla 4 évre a WASH-ban, Paea meg 2 milla nálunk idén. Ha annyit hoz, bő fél árért, ez se rossz!.Igen olyan 6-7 M-re taksálták előtte. Én sajnáltam volna ha elmegy. Az átlagot hozza elkapásokban, jól blokkol, és egyáltalán nem sérülékeny. Ennyi pénzt bőven megér. Ha jól emlékszem a NYG 18-at adott Harrisnek 3 éve és csak a spec teamben használják.Ez egész jó kör volt, nem nagy pénzekkel (kb. 10 milla idén???).Akkor ami vissza van:Én ezt a McCown dolgot annyira nem erőltetném. Azt a szinten Kellen Moore is hozza szerintem jóval olcsóbbért.
Josh McCown (?) és Darren
Charlie Firpo
100yard
Terrance elég olcsón jött vissza, őt a duplájára értékelték, ha jól rémlik.
Csak így tovább!
Charlie Firpo
Nolan meg azt a szintet talán tudja hozni mint Carr csak jóval olcsóbban.
100yard
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Mondtam én...... 😊Igen olyan 6-7 M-re taksálták előtte. Én sajnáltam volna ha elmegy. Az átlagot hozza elkapásokban, jól blokkol, és egyáltalán nem sérülékeny. Ennyi pénzt bőven megér. Ha jól emlékszem a NYG 18-at adott Harrisnek 3 éve és csak a spec teamben használják.Ez egész jó kör volt, nem nagy pénzekkel (kb. 10 milla idén???).Akkor ami vissza van:Én ezt a McCown dolgot annyira nem erőltetném. Azt a szinten Kellen Moore is hozza szerintem jóval olcsóbbért.
Josh McCown (?) és Darren
Charlie Firpo
100yard
Terrance elég olcsón jött vissza, őt a duplájára értékelték, ha jól rémlik.
Csak így tovább!
Charlie Firpo
Nolan meg azt a szintet talán tudja hozni mint Carr csak jóval olcsóbban.
100yard
New Cowboys CB Nolan Carroll started 16 games last yr for Philadelphia & had 55 tackles, 1 interception & 11 PBUs (would have led Dallas).