Dallas Cowboys

34 feliratkozó

több mint 8 éve
speeedy1 Dallas Cowboys 283
Végre elindult valami változás az évek óta tartó secondary szenvedésből. Passz elleni védelmünk kb. 3-4 éve nem létezik, most is 26. volt. (tudom persze a pass rush de most közepes pass rush-al is fos volt, olyan csapat viszont több is volt aki fosabb vagy ugyanilyennel beton passz ellen) Én Church-ön kívül abszolút nem sajnálom egyiküket sem, mindenkinek hatalmas része volt az évek óta tartó vergődésnek. Persze ezzel nem akarom azt mondani, hogy szarok, csupán pl. pont Mo és Carr azok akik Rob Ryan rendszerébe érkeztek és illettek, a Marinelliébe évek alatt tanultak bele közepes szintre. Pont zónázni nem tudnak jól, ami ugye a legfontosabb nála. Mo sérülten született és a jó nem ilyen, kezdőnek sem mondanám, fele annyi snapet volt a pályán mint Brown és ahogy már itt írta valaki a rájátszásban gyönyörűen hozta régi önmagát. Carr meg azon kívül, hogy nem sérült sose talán a mostani évre kezdte el érezni mit is akarnak játszatni vele de a jótól ő is messze van. Mindemellett a teljesítményükhöz képest extra drágák. Végre mély a DB draft, mikor ha nem most nyitunk új lapot, én örülök, hogy kimozdulunk a posványból, ennél nagyon nincs lejjebb 😊
több mint 8 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
Ha már FA én egy backup QB-t várok.
100yard
Rákérdezek a keresztnevére: Tony? 😊
Charlie Firpo
Hát az nagy baklövés lenne. Nem is az idei év hanem a jövő év miatt.
100yard
Miért? Kirúgjuk és visszaigazoljuk mondjuk 6,3 milláért, aztán megy Wade bá mellé segédnek. Aztán felébredtem...
Na lapozódjunk.
Jöhet a következő játékos.

Szerkesztette: Charlie Firpo

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
100yard Dallas Cowboys 1 404
100yard
Charlie Firpo
Hát az nagy baklövés lenne. Nem is az idei év hanem a jövő év miatt.
több mint 8 éve
100yard

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
több mint 8 éve
A jelenlegi Rostert elnézve luxus Pick azert a tavalyi Jaylon választás. Foleg hogy ki tudja mennyire lesz egészséges. Safetyben azt gondolom depth ember kell. Byron Heath kettőssel fogunk kezdeni viszont a CB az ordító need.

Meg a második körös bust/drogos DE
Blevi
Nálunk a második kör mindig luxus pick. 😊 Vagy TE-t, vagy valamiért problémás játékost húzunk.
több mint 8 éve
Blevi 8 985 — Lions & Cowboys fan
A jelenlegi Rostert elnézve luxus Pick azert a tavalyi Jaylon választás. Foleg hogy ki tudja mennyire lesz egészséges. Safetyben azt gondolom depth ember kell. Byron Heath kettőssel fogunk kezdeni viszont a CB az ordító need.

Meg a második körös bust/drogos DE

Szerkesztette: Blevi
több mint 8 éve
Na akkor Claiborne a Jetsben. Ezzel hivatalosan is a S/CB a legnagyobb need. 3 safety, 3 CB a csapatban. Nemhogy mínőségre, így még darabra sem vagyunk meg. Szerintetek FA-n jön még valaki? Föleg ezekre a posztokra.Vagy marad a draft?
Cowboykarcsi90
Egy Alfi trade CB-re vagy S-re? Elvileg ha lent húzunk a drafton egy RB-t, akkor beleférne, csak hogy darabra is meglegyünk.
Jövőre úgyis kapunk comp. pick-eket Carr, Mo és Church után, azokból el is lőhetünk egyet.
Egyébként jöhet FA is (bár nem tudom, hogy van-e még épkézláb back).
Charlie Firpo
Szerintem marad a draft. Folyamatosan azt nyilatkozzák hogy csapatot a draftról kell építeni, és az idei class meg is felel hozzá.
Egyébként CB-ben annyira nem vagyunk vékonyak, inkább S poszton. Én egy első körös CB-t és egy második körös S-t el tudnék fogadni.
100yard
Ez nem zárja ki azt, hogy hozzunk szabadügynököt is. Természetesen a draft is játszik.
És még LB is kellene, így totál védőcentrikus draft lehetne.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Na akkor Claiborne a Jetsben. Ezzel hivatalosan is a S/CB a legnagyobb need. 3 safety, 3 CB a csapatban. Nemhogy mínőségre, így még darabra sem vagyunk meg. Szerintetek FA-n jön még valaki? Föleg ezekre a posztokra.Vagy marad a draft?
Cowboykarcsi90
Egy Alfi trade CB-re vagy S-re? Elvileg ha lent húzunk a drafton egy RB-t, akkor beleférne, csak hogy darabra is meglegyünk.
Jövőre úgyis kapunk comp. pick-eket Carr, Mo és Church után, azokból el is lőhetünk egyet.
Charlie Firpo
Szerintem marad a draft. Folyamatosan azt nyilatkozzák hogy csapatot a draftról kell építeni, és az idei class meg is felel hozzá.
Egyébként CB-ben annyira nem vagyunk vékonyak, inkább S poszton. Én egy első körös CB-t és egy második körös S-t el tudnék fogadni.
több mint 8 éve
Cowboykarcsi90

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Cowboykarcsi90 3 518 — …not me…Im in my prime!

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 8 éve
Jerry bá elintézte: felemelték a fizetési sapkát! 😊 😊
Nálunk ez 172,66 millió lett.
Akkor most kb. 11,5 a helyünk, Tony nélkül. Nem rossz.

cowboyswire.usatoday.com/2017/03/16/dallas-cowboys-2017-salary-cap-space-free-agency-signings-nfl-added-space-terrance-williams-stephen-paea-nolan-carroll-brice-butler-darren-mcfadden-damontre-moore/

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Egyébként meg nem baj ha van helye a draftolt újoncoknak és megmutathatják mit tudnak.
Nekem az nem jön be amit a csapat a TE-kel csinál. Már a harmadik ( Escobar, Benett, Fasano ) második körös újoncot kukázzuk ki mert esélyük se volt Witten mögött a csapatba kerülni.
Most lesz hely a secondaryba és akit oda húzunk az villanthat, persze ha tud.
100yard
Eszkó azért nem volt rossz, ina szakadtáig küzdött. Sajnos
Charlie Firpo
Egyik se volt annyira rossz, sőt Benett egész szép karriert futott be. Ha Ő megkapja a lehetőséget és az állandóságot ( nem vált évente csapatot ) akkor még kiemelkedő játékos is lehetett volna.
több mint 8 éve
Egyébként meg nem baj ha van helye a draftolt újoncoknak és megmutathatják mit tudnak.
Nekem az nem jön be amit a csapat a TE-kel csinál. Már a harmadik ( Escobar, Benett, Fasano ) második körös újoncot kukázzuk ki mert esélyük se volt Witten mögött a csapatba kerülni.
100yard
Eszkó azért nem volt rossz, ina szakadtáig küzdött. Sajnos
Kvízkérdés is lehetne:
Esco, Hanna és Swain sem lett miatta kezdő TE és nem Jason. Mi az?
(Persze tudom, hogy amíg Ő ott van, nem sok skót esznek meg mellette.)

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Annyiból szar, hogy én mondjuk a Claiborne-Carr párosból őt tartottam volna meg.
Jöhet a CB draft.
Cowboykarcsi90
De ennyiért is? 6 milla / év, kicsit sok. Majdnem tartja az értékét.
Charlie Firpo
Nem ennyiért nyilván. Csak puszta tény megállapítás volt, hogy ha a két játékos között kéne választani, én Carrt választanám.
Persze hogy ilyen árért, 30 felett nem sajnálom hogy elengedte a Cowboys.
Cowboykarcsi90
Igen, nálam is ő volt, kb. 2 milláért vissza is jöhetett volna, de most már mind1.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
több mint 8 éve
Elfogyott a secondary. 1 db Byron Jones van tavalyról aki kezdőnek számít.
Scant el is feledtem.
Blevi
Azért Brown lehúzott 10 meccset kezdőként.
100yard
6. Koros CB-hez képest jo volt, de amikor claiborne felépült padon találta magát. Első számú cornert kell szerezni, de igazából második számút is.
Blevi
Hiba is volt. Nem volt jó MO a playoff meccsen.
Kell egy korrekt első számú corner az biztos.
több mint 8 éve
Scant el is feledtem.
Blevi
100yard
6. Koros CB-hez képest jo volt, de amikor claiborne felépült padon találta magát. Első számú cornert kell szerezni, de igazából második számút is.
több mint 8 éve
Scant el is feledtem.
Blevi
több mint 8 éve
Annyiból szar, hogy én mondjuk a Claiborne-Carr párosból őt tartottam volna meg.
Jöhet a CB draft.
Cowboykarcsi90
Charlie Firpo
Nem ennyiért nyilván. Csak puszta tény megállapítás volt, hogy ha a két játékos között kéne választani, én Carrt választanám.
Persze hogy ilyen árért, 30 felett nem sajnálom hogy elengedte a Cowboys.

több mint 8 éve
Scant el is feledtem.

Szerkesztette: Blevi
több mint 8 éve
A Jets meg lehet viszi Claiborne-t
rva
Scandrick és Caroll/Brown vagy Draft (1-3. kör)
(Erre nem azonnal megírta Brandon George? Tolvaj! Vagy könnyű? 😊 )
 twitter.com/DMN_George/status/842467668921839619

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Jöhet a CB draft.
Cowboykarcsi90

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
rva 4 590 — Me for President!
A Jets meg lehet viszi Claiborne-t
több mint 8 éve
Jöhet a CB draft.