NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Dallas Cowboys

34 feliratkozó

több mint 8 éve
Cowboykarcsi90 3 471 — …not me…Im in my prime!
Ware még mindig FA. Most már biztos nem számíthat nagy pénzre, lassan egy héttel az FA kezdete után 😊 . Egy team friendly deal-el én továbbra is nagyon bírnám. 😊

Meg egy másik név. Darrele Revis. Nem tudom milyen lehet most, gondolom már nincs Revis Island, de pl egy szolid árajánlattal ő is jó lenne. Vagy milyen játékerőt képvisel ő manapság?

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 8 éve
speeedy1 Dallas Cowboys 283
Néhány rendezetlen gondolat Romo-ról és a helyzetről :

- Ha nem lenne komoly trade érdeklődés utána nem hiszem hogy szívatnák azzal hogy nem cut-olják. Azért lassan mindenki kiköltekezi magát s így folyamatosan szűkülnek a lehetőségei. Gondolom ezzel a csapatnál is tisztában van mindenki. Az öreg annál jobban szereti/tiszteli hogy ezt megjátssza vele bármilyen pickkért.
- A Texans meg a Broncos úgy tűnik arra játszik hogy ellenérték nélkül jussanak hozzá ha a csapat kirakja. Kivárásra játszanak. Remélem ha már ilyen sóherek és egy nyomorult harmadik kört se tudnak adni érte akkor megszívják és elhappolja előlük valaki más mikor szabad lesz. Nem tudom a Jags-nak mennyi pénze maradt de ott is csak egy jó QB hiányzik meg egy futó a draftról.
- A napokban olvastam hogy néhány csatorna megkereste állás ajánlattal. Azért szerintem ez is egy valós opció lehet neki ezzel a kórelőzménnyel.
100yard
Én is agyalgattam ezen és még annyit tennék hozzá, hogy ha belegondolt abba, hogy Glennon 21 meccsel a háta mögött, 59% pontossággal, 84,6 ratinggel kap 15 milliót évente akkor nehogy már kevesebbet vagy ugyanennyit kapjon. Valószínű folyamatosan egyeztetve van Jonesékkal és ő is a tradeben látja jelenleg a legjobb megoldást (saját magának is) Persze sérülékeny meg öreg de szarér-hugyér nem fog dobálgatni meg az egészségét kockáztatni. Ha kell nagyon valakinek akkor beszélnek, átalakítják a szerződést, hogy a leendő csapatnak is jó legyen és trade, ha nem akkor meg később is csatlakozhat bármelyik csapathoz ha kivágják.
több mint 8 éve
100yard Dallas Cowboys 1 403
Néhány rendezetlen gondolat Romo-ról és a helyzetről :

- Ha nem lenne komoly trade érdeklődés utána nem hiszem hogy szívatnák azzal hogy nem cut-olják. Azért lassan mindenki kiköltekezi magát s így folyamatosan szűkülnek a lehetőségei. Gondolom ezzel a csapatnál is tisztában van mindenki. Az öreg annál jobban szereti/tiszteli hogy ezt megjátssza vele bármilyen pickkért.
- A Texans meg a Broncos úgy tűnik arra játszik hogy ellenérték nélkül jussanak hozzá ha a csapat kirakja. Kivárásra játszanak. Remélem ha már ilyen sóherek és egy nyomorult harmadik kört se tudnak adni érte akkor megszívják és elhappolja előlük valaki más mikor szabad lesz. Nem tudom a Jags-nak mennyi pénze maradt de ott is csak egy jó QB hiányzik meg egy futó a draftról.
- A napokban olvastam hogy néhány csatorna megkereste állás ajánlattal. Azért szerintem ez is egy valós opció lehet neki ezzel a kórelőzménnyel.
több mint 8 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 696 — Apu ökölbeszorított keze
Amióta így emelkedik a cap,azóta megy minden FA nyitáskor az ennyit nem ér duma.
Mi is fogtuk a fejünket tavaly milyen pénzt kapott egy sor játékos(Ertz pl. )ami most már barátinak tűnik.

Az oline draft idén elég necces,ez jól látszott az FA piacon is lásd ilyen Iljana stb...

Ami javulás nálatok,hogy Lee végigtolta a szezont ő nagy játékos és hátán viszi az LB sort.
No és persze az sem mindegy,hogy rengeteget pihenhet a D ....

több mint 8 éve
Todd Archer szerint, a Cowboys már az FA előtt tudott róla hogy Free vissza fog vonulni.

több mint 8 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
Free eléggé beleszart a palacsintába, bár ha Green egészséges tud maradni, akkor nagyjából sikerülheti is érdemben pótolni. T-Will-t eddig is bírtam, most meg pláne nagyot nőtt a szememben,tekintve, hogy Kenny Britt vagy Robert Woods milyen pénzt kapott. Church szerintem azért nagyon hiányozhat még, nem feltétlen a játéktudása miatt, de nem véletlenül volt az 5 kapitány egyike, viszont annyit nekünk biztosan nem ért meg, amennyit a Jagstől kapott. Összességében szerintem teljesen korrekt volt eddig ez az FA piac, a sapka alatti helyet figyelembe véve, bár én biztosra vettem volna, hogy a két S közül az egyik marad. Ha már FA piac meg (viszonylag elérhető) álmodozás, a két safety elküldése után arra kíváncsi lennék, hogy Jairus Byrd tud-e még jó játékerőt képviselni, vagy kifújt a tankja.
Salvatore Giuliano
Szia!
Nézegettem én is a még elérhető S-eket, én is őt néztem ki (meg LA Donalds-át), de
1. nem tudom, menniyre rendszeridegen
2. a korát elnézve én egy 1 éves,1-3 millást tudnék elképzelni, ő ennél biztosan többet akar.
Egy hét múlva, ha még bent lesz, jöhet diszkontálva.

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Salvatore Giuliano Dallas Cowboys 11
Free eléggé beleszart a palacsintába, bár ha Green egészséges tud maradni, akkor nagyjából sikerülheti is érdemben pótolni. T-Will-t eddig is bírtam, most meg pláne nagyot nőtt a szememben,tekintve, hogy Kenny Britt vagy Robert Woods milyen pénzt kapott. Church szerintem azért nagyon hiányozhat még, nem feltétlen a játéktudása miatt, de nem véletlenül volt az 5 kapitány egyike, viszont annyit nekünk biztosan nem ért meg, amennyit a Jagstől kapott. Összességében szerintem teljesen korrekt volt eddig ez az FA piac, a sapka alatti helyet figyelembe véve, bár én biztosra vettem volna, hogy a két S közül az egyik marad. Ha már FA piac meg (viszonylag elérhető) álmodozás, a két safety elküldése után arra kíváncsi lennék, hogy Jairus Byrd tud-e még jó játékerőt képviselni, vagy kifújt a tankja.
több mint 8 éve
Hat nem tudom akkor igy Tackle v Guard se artana. Meg vagy 4 Fa igazolas szerintem nem artana. Draftrol nem lehet ennyi lyukat betömni. Ez a vedelem jo drafttal max mint a tavalyi vedelem? Akkor megint nem vagyunk elörebb, es az o fal is gyengult ket poszton jelenleg...
Bálint Ecsedi
Az Offense nem gyengült semmit. Talán a fal kicsit. Oda egy köz
Hat nem tudom akkor igy Tackle v Guard se artana. Meg vagy 4 Fa igazolas szerintem nem artana. Draftrol nem lehet ennyi lyukat betömni. Ez a vedelem jo drafttal max mint a tavalyi vedelem? Akkor megint nem vagyunk elörebb, es az o fal is gyengult ket poszton jelenleg...
Bálint Ecsedi
Dehogyis, csak jönnek a fiatalok a keretből meg a draftról. Jövő ilyenkor már ők lesznek a nagyágyúk.
Charlie Firpo
Az offense nem igazán gyengült. Talán a fal kicsit. Oda egy középső körös G nem ártana, mert ha Green sérül is akkor még mindig ki lehet tenni szélre Collinst.
A védelem meg ha nincs szerencsénk akkor ugyanolyan lesz mint tavaly, de ha csak kicsi van akkor jobb.
A D line nem lett sem jobb sem rosszabb. Azért egy adat tavalyról hogy ezt az egységet helyén kezeljük. A NYG csilli-villi hasonló egysége pont egy sackkal szerzett kevesebbet mint mi. Itt én jelentős fejlődést nem is nagyon várok.
LB sor. Ezért írtam a kis szerencsét. Ha Smith tud játszani és beválik akkor ez az egység akár jobb is lehet mint tavaly.
Secondary. Itt gyengültünk, bár azért én pl. Church-ot túlértékeltnek, Mo-t meg használhatatlannak tartom mert állandóan sérült. Itt kell egy jó draft, amire minden esélyünk meg is van. Ha bejön akkor ez az egység nagyot tud előre lépni. Szóval én nem abszolút nem látom borúsan a helyzetet.
több mint 8 éve
Bálint Ecsedi
Dehogyis, csak jönnek a fiatalok a keretből meg a draftról. Jövő ilyenkor már ők lesznek a nagyágyúk.
Free csak azért zavar, mert egy évet még bírhatta volna, amíg Martint lekötjük és a helyére kigondolunk valakit. Így ez most felgyorsult

Szerkesztette: Charlie Firpo

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Bálint Ecsedi 7
több mint 8 éve
Nabazmeg FREE visszavonult.
Ez most nem kellett...

Tony-t meg úgy néz ki, nem tudjuk elcserélni.

Charlie Firpo
Nézd a jó oldalát. Felszabadult 5 M. 😊
Elvileg Green is meg Collins is odatehető.
100yard
Kulcs kérdés nálunk az elit OL, erre épül a mostani filozofia, így egy 2. körös T/G-re számítok.
beltazor
Jöhet T/G, igen, csak az S meg az LB és DE talán fontosabb.
Green meg nem tudni, mennyit is bír. Amikor fent volt, jól mozgott, meglátjuk.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 883 — Pfizer & Moderna fan
Ez most nem kellett...

Charlie Firpo
100yard
Kulcs kérdés nálunk az elit OL, erre épül a mostani filozofia, így egy 2. körös T/G-re számítok.

több mint 8 éve
Ez most nem kellett...

Charlie Firpo
több mint 8 éve
Ez most nem kellett...

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Blevi 8 908 — Lions & Cowboys fan
Az kétségtelen, hogy Church, Wilcox, McClainről nem is beszélve, nem érnek annyit amennyit az uj csapatuktól kapnak. Az FO nem akart ennyit fizetni értük. Nem fizettek túl közepes vagy annál gyengébb játékosokat. Ez rendben is van. Ami ebben az egész "felfogásban", ahogy Jonesék kezelik a FA-t meg épitik a csapatot, egy kockázat van. Az, hogy ugye senki se garantálja hogy ezeket a szürke eminenciásokat tudják majd pótolni. Azzal önmagában nem érünk sokat, ha a helyettük érkező játékosok olcsóbbak, de teljesítményben nem tudják azt a szintet hozni.
Ezzel nem azt mondom hogy nem bízom az FOban, hisz az elmult cca 6 évben pont így építették fel a csapatot. Mindenesetre nem lesz egyszerű ütőképes(vagy inkább difference maker) védelmet összerakni idén.
Cowboykarcsi90
Én meg pont azt gondolom, hogy ha állandóan megtartjuk (és még esetleg túl is fizetjük) a közepeset/gyengébbet akkor sosem lépünk ki az árnyékból, marad minden a régiben. Kockázat nélkül nincs győzelem, szokták mondani. Nem gondolom, hogy a helyettük hozott játékosok gyengébbek lennének, főleg a lesajnált Selvie, Mayowa, Mincey (és még lehetne sorolni) eseteket figyelembe véve. Az ütőképes védelemtől egyébként is messze vagyunk még, meg abban nem Churchök, Wilcoxok és McClain-ek szaladgálnak amúgy sem. Egy jól sikerült drafttal legalább a tavalyi szintet lehet hozni és abból fejlődni de még az FA-nek sincs vége 😉
speeedy1
Ezért mondom azt hogy nagyon a draft függvénye a teljesítmény. Mivel ugye az a filozófia hogy onnan jöjjenek a playmekerek. Bizok az FO-ban, nyilvan a kérdés akkor lesz először ha lesz mérvadó cap. Mivel valahol ez kényszerpálya is hisz penz sincs túl fizetni senkit.
több mint 8 éve
Az kétségtelen, hogy Church, Wilcox, McClainről nem is beszélve, nem érnek annyit amennyit az uj csapatuktól kapnak. Az FO nem akart ennyit fizetni értük. Nem fizettek túl közepes vagy annál gyengébb játékosokat. Ez rendben is van. Ami ebben az egész "felfogásban", ahogy Jonesék kezelik a FA-t meg épitik a csapatot, egy kockázat van. Az, hogy ugye senki se garantálja hogy ezeket a szürke eminenciásokat tudják majd pótolni. Azzal önmagában nem érünk sokat, ha a helyettük érkező játékosok olcsóbbak, de teljesítményben nem tudják azt a szintet hozni.
Ezzel nem azt mondom hogy nem bízom az FOban, hisz az elmult cca 6 évben pont így építették fel a csapatot. Mindenesetre nem lesz egyszerű ütőképes(vagy inkább difference maker) védelmet összerakni idén.
Cowboykarcsi90
Én meg pont azt gondolom, hogy ha állandóan megtartjuk (és még esetleg túl is fizetjük) a közepeset/gyengébbet akkor sosem lépünk ki az árnyékból, marad minden a régiben. Kockázat nélkül nincs győzelem, szokták mondani. Nem gondolom, hogy a helyettük hozott játékosok gyengébbek lennének, főleg a lesajnált Selvie, Mayowa, Mincey (és még lehetne sorolni) eseteket figyelembe véve. Az ütőképes védelemtől egyébként is messze vagyunk még, meg abban nem Churchök, Wilcoxok és McClain-ek szaladgálnak amúgy sem. Egy jól sikerült drafttal legalább a tavalyi szintet lehet hozni és abból fejlődni de még az FA-nek sincs vége 😉
több mint 8 éve
Kevesled? Pedig olyan jó volt, hogy nagyon jó! 😊
Mármint milyen fejlesztésnek van vége? Bizonyos dolgokat sosem tudott megérteni, pl. hogy mit kéne a pályán csinálnia. Ebben fejlődhetne.
Charlie Firpo
Ok tény, hogy fejlődött meg minden de azért bőven nem ér ennyi pénzt. Azért azok a 60 km/h-ás misstackle-ök nem fognak hiányozni ha ez évre kevesebb is lett belőlük. 😊 Igazából teljesen egyetértek a FO-al, hogy ezeket a játékosokat elengedték (ilyen árakon főleg). Church jobban a szívemhez nőtt viszont már tavaly is le akarták "cserélni" (csak ugye Weddle a Baltimore-t választotta) persze az ár itt is biztos mérvadó volt. Árulkodó jel, hogy még hallani sem lehetett arról, hogy megpróbálnának megállapodni velük mint például anno Murray-vel pedig ott is egy hangyafingnyi volt a sapka alatt.
speeedy1

több mint 8 éve
Mármint milyen fejlesztésnek van vége? Bizonyos dolgokat sosem tudott megérteni, pl. hogy mit kéne a pályán csinálnia. Ebben fejlődhetne.
Charlie Firpo
Ok tény, hogy fejlődött meg minden de azért bőven nem ér ennyi pénzt. Azért azok a 60 km/h-ás misstackle-ök nem fognak hiányozni ha ez évre kevesebb is lett belőlük. 😊 Igazából teljesen egyetértek a FO-al, hogy ezeket a játékosokat elengedték (ilyen árakon főleg). Church jobban a szívemhez nőtt viszont már tavaly is le akarták "cserélni" (csak ugye Weddle a Baltimore-t választotta) persze az ár itt is biztos mérvadó volt. Árulkodó jel, hogy még hallani sem lehetett arról, hogy megpróbálnának megállapodni velük mint például anno Murray-vel pedig ott is egy hangyafingnyi volt a sapka alatt.
több mint 8 éve
Wilcox -> Bucs... vege a fejlesztésnek
Blevi
2 év 8,5 misi... What?
speeedy1
Fejlesztés? Bizonyos dolgokat sosem tudott megérteni, pl. hogy mit kéne a pályán csinálnia. Ebben fejlődhetne, majd a Bucs-ban.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Wilcox -> Bucs... vege a fejlesztésnek
Blevi
2 év 8,5 misi... What?
több mint 8 éve
Most olyan hireket olvasok lehet hogy Romo visszavonul....
Ez hogy változtatná a fizetési sapkát??
Barbek
Üdv a cowboyok között!
3 opció van: elküldés (5.1 milla), elcserélés (10.8 milla idén) és visszavonulás (19???) onnan megint lehet: Wade Eilson mellé segéd QB edző (már ha jól vettem ki Jerry bá ajánlatát annó) és a Fox szakkommentátori állása.
Tényleg, utóbbinál mi van?
Charlie Firpo
Minden opciónál 19 M a halott pénz. Egy könnyebbség van ha jun 1 cut akkor két évre el lehet ezt osztani, viszont addig zárolt a felszabaduló pénz is. Minden egyéb esetben idei bukta a 19 M. Nincs különbség a cut, trade, visszavonulás között.
100yard
Akkor további FA igazolás akkor lesz ha szerződésekel okoskodnak???(pénz már nincs... vagy rosszul tudom)
Nolan Caroll érkezésének csak én nem örülök?? Sztem hatalmas öngól....
Barbek
Ahogy a FO is mondja midig csapatot a daftról kell építeni.
Az idei CB class elég mély. Az első két körben minden esély megvan rá hogy egy kezdő kornert húzzunk.
Nolan szerződése a backup és a kezdő szint határán van. Ha a draft beválik akkor nem lesz kezdő, de ha valami félre csúszik akkor kezdőbe is be lehet tenni. Ha így nézed akkor nem rossz választás.
100yard
Kellenek a fizikális kornerek, a csoport újított magas elkapókból.
Joe Baker, a sec edzője elég jó munkát végzett tavaly, bízni lehet benne, hogy Nolan-ból is ki tud hozni produktumot.
Charlie Firpo
Nolan, Brown is és Scandrick is 4.3-4.4 közötti 40 yardos idővel bír.
több mint 8 éve
Barbek
Üdv a cowboyok között!
3 opció van: elküldés (5.1 milla), elcserélés (10.8 milla idén) és visszavonulás (19???) onnan megint lehet: Wade Eilson mellé segéd QB edző (már ha jól vettem ki Jerry bá ajánlatát annó) és a Fox szakkommentátori állása.
Charlie Firpo
Minden opciónál 19 M a halott pénz. Egy könnyebbség van ha jun 1 cut akkor két évre el lehet ezt osztani, viszont addig zárolt a felszabaduló pénz is. Minden egyéb esetben idei bukta a 19 M. Nincs különbség a cut, trade, visszavonulás között.
100yard
Akkor további FA igazolás akkor lesz ha szerződésekel okoskodnak???(pénz már nincs... vagy rosszul tudom)
Barbek
Az idei CB class elég mély. Az első két körben minden esély megvan rá hogy egy kezdő kornert húzzunk.
Nolan szerződése a backup és a kezdő szint határán van. Ha a draft beválik akkor nem lesz kezdő, de ha valami félre csúszik akkor kezdőbe is be lehet tenni. Ha így nézed akkor nem rossz választás.
100yard
Kellenek a fizikális kornerek, a csoport újított magas elkapókból.
Joe Baker, a sec edzője elég jó munkát végzett tavaly, bízni lehet benne, hogy Nolan-ból is ki tud hozni produktumot.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Barbek
Üdv a cowboyok között!
Charlie Firpo
100yard
Barbek
több mint 8 éve
Barbek
Üdv a cowboyok között!
Charlie Firpo
100yard
Hátha OCC-nek jobban hiszel (bár én sem voltam teljesen pontos) a BTB-ről:

Assuming Romo doesn't retire (and possibly renegotiate his contract before retiring), the Cowboys have the choice of either cutting him or trading him. As we saw above, a straight trade or cut means the unamortized signing bonuses left on his contract accrue immediately. In our graph, those are the orange and light blue parts, which total $19.6 million (5.0 + 5.7 + 5.7 + 3.2). That's the dead money the Cowboys will have remaining on their books from Romo. Compared to the cap hit of $24.7 million, that's a saving of $5.1 million.

If the Cowboys were to make Romo a June 1 cut, only the 2017 unamortized bonuses would accrue immediately (5.7 + 5.0 = 10.7) while the unamortized bonuses for 2018 and 2019 (5.7 + 3.2 = 8.9) would only accrue in 2018. A June 1 designation would lower Romo's cap hit from $24.7 million in 2017 to $10.7 million, a cool $14 million saving, though that would come with $8.9 million worth of dead money in 2018.

Forrás: A cikk vége, egyébként az egész egy jó elemzés:
 www.bloggingtheboys.com/2017/2/21/14682428/nfl-salary-cap-primer-15-minutes-that-can-save-you-from-salary-cap-hell

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Barbek Dallas Cowboys 58
Barbek
Üdv a cowboyok között!
Charlie Firpo
100yard