Dallas Cowboys

34 feliratkozó

több mint 8 éve
gyeek LSU Tigers 8 641 — Grady Judd fan
Ha sikerülne Jonathan Coopert olcsón megtartani, akkor a swing tackle pozíció is fedezve lenne egy kis wirtschafttal: az egyetlen feltétele az lenne, hogy Collins elfogadható szinten tudna tackle poszton játszani.

Heath meg szerintem simán tud hozni egy Wilcox szintet.
gyeek
Szerintem sokkal jobb lenne tacklenek. Nem is tudom miért erőltetik belül. Egy viszonylag gyors fürge játékos, aki azért futásblokkolásban csak egy átlagot hoz. Nem véletlen játszotta túl Leary.
100yard
Tényleg, Jonatán! (Amikor hoztuk, már sejtették, hogy Free lelép?)
Rosteren van egyáltalán? (Én a spotrac-on nem látom.) Akkor viszont La'el jobbra el, és minden zsír.
Mögöttük meg töltelékek, meg egy a draftról is jöhet.
Meglátjuk nyáron, hogy lesz.
Charlie Firpo
Szabadügynök, bár jól érezte magát Dallasban, de kezdeni szeretne. Elvileg erre meglenne a lehetősége most... de az első hírek szerint Collinst a jelenlegi posztján akarják tartani.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 8 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
Ha sikerülne Jonathan Coopert olcsón megtartani, akkor a swing tackle pozíció is fedezve lenne egy kis wirtschafttal: az egyetlen feltétele az lenne, hogy Collins elfogadható szinten tudna tackle poszton játszani.

gyeek
Szerintem sokkal jobb lenne tacklenek. Nem is tudom miért erőltetik belül. Egy viszonylag gyors fürge játékos, aki azért futásblokkolásban csak egy átlagot hoz. Nem véletlen játszotta túl Leary.
100yard
Tényleg, Jonatán! (Amikor hoztuk, már sejtették, hogy Free lelép?)
Rosteren van egyáltalán? (Én a spotrac-on nem látom.) Akkor viszont La'el jobbra el, és minden zsír.
Mögöttük meg töltelékek, meg egy a draftról is jöhet.
Meglátjuk nyáron, hogy lesz.

Szerkesztette: Charlie Firpo

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
100yard Dallas Cowboys 1 404

gyeek
több mint 8 éve

Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

több mint 8 éve
Az szívás, hogy a draftnikok szerint gyenge a tackle felhozatal, de olvastam már olyan véleményt, hogy az FA piac vége felé mindig marad 1-2 stop-gap tackle, akivel egy évig ki lehet húzni, és azért az sem mindegy, hogy All World Zack Martin mellett kell játszani. Gyors ember kell, akinek megy a második szinten blokkolás.
A Wilcox igazoláson meglepődtem, egyelőre ezzel az RT és a S poszt lett a leggyengéb (feltételezve, hogy Green képes egészséges maradni, akkor csak S) ami nem akkora gáz.
rva
Papíron megvan a megfelelő helyettesítése a tackle és a safety pozíciónak is. Csak tudna Green egészséges maradni, tavaly meglepően jól helyettesítette Tyron Smith-t néhány meccsen. Jeff Heath meg szép stabilan fejlődött eddig és fog ez után is. A depth elég volt ezekre, de kell az utánpótlás.
gyeek
én nem vagyok nyugodt, ha Heath a kezdő safetym. Frazier-ből meg nem lett semmi...
ha Green okés, akkor Free hiánya meglesz oldva, de akkor meg nincs swing tackle-d....

érdekes, hogy a futóinkkal nem lett semmi.
rva
Erre van a draft. Elég mély a class. Az első pár körben nyugodtan lehet húzni egy kezdő CB-t is megy egy SS-t is. Még úgy is ha az első körben DE-t húzunk.
Egyébként meg fogunk még szerződtetni veteránokat, ha az ár-érték arányuk eléri azt szintet ami már megéri a csapatnak. Most már égető need nincs így ráérünk halászni a zavarosban.
több mint 8 éve
rva 4 590 — Me for President!
Az szívás, hogy a draftnikok szerint gyenge a tackle felhozatal, de olvastam már olyan véleményt, hogy az FA piac vége felé mindig marad 1-2 stop-gap tackle, akivel egy évig ki lehet húzni, és azért az sem mindegy, hogy All World Zack Martin mellett kell játszani. Gyors ember kell, akinek megy a második szinten blokkolás.
A Wilcox igazoláson meglepődtem, egyelőre ezzel az RT és a S poszt lett a leggyengéb (feltételezve, hogy Green képes egészséges maradni, akkor csak S) ami nem akkora gáz.
rva
Papíron megvan a megfelelő helyettesítése a tackle és a safety pozíciónak is. Csak tudna Green egészséges maradni, tavaly meglepően jól helyettesítette Tyron Smith-t néhány meccsen. Jeff Heath meg szép stabilan fejlődött eddig és fog ez után is. A depth elég volt ezekre, de kell az utánpótlás.
gyeek
én nem vagyok nyugodt, ha Heath a kezdő safetym. Frazier-ből meg nem lett semmi...
ha Green okés, akkor Free hiánya meglesz oldva, de akkor meg nincs swing tackle-d....

érdekes, hogy a futóinkkal nem lett semmi.
több mint 8 éve
rva

több mint 8 éve
rva 4 590 — Me for President!
több mint 8 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Ware még mindig FA. Most már biztos nem számíthat nagy pénzre, lassan egy héttel az FA kezdete után 😊 . Egy team friendly deal-el én továbbra is nagyon bírnám. 😊

Meg egy másik név. Darrele Revis. Nem tudom milyen lehet most, gondolom már nincs Revis Island, de pl egy szolid árajánlattal ő is jó lenne. Vagy milyen játékerőt képvisel ő manapság?
Cowboykarcsi90
Az az egy hét inkább 3 nap, Revis pedig pocsék, ráadásul most folyik (folyt?) eljárás ellene.
Awesome88
Kijelentette, hogy 8milla alatt nem ír alá..
több mint 8 éve
Ware még mindig FA. Most már biztos nem számíthat nagy pénzre, lassan egy héttel az FA kezdete után 😊 . Egy team friendly deal-el én továbbra is nagyon bírnám. 😊

Meg egy másik név. Darrele Revis. Nem tudom milyen lehet most, gondolom már nincs Revis Island, de pl egy szolid árajánlattal ő is jó lenne. Vagy milyen játékerőt képvisel ő manapság?
Cowboykarcsi90
Az az egy hét inkább 3 nap, Revis pedig pocsék, ráadásul most folyik (folyt?) eljárás ellene.
Awesome88
Inkább az S-ek közül, és Mo olcsón vissza (bár ezt nagyon nehéz szívvel írom ide).

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Awesome88 New York Giants 1 236

Cowboykarcsi90
több mint 8 éve
Cowboykarcsi90 3 518 — …not me…Im in my prime!

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 8 éve
speeedy1 Dallas Cowboys 283
Néhány rendezetlen gondolat Romo-ról és a helyzetről :

- Ha nem lenne komoly trade érdeklődés utána nem hiszem hogy szívatnák azzal hogy nem cut-olják. Azért lassan mindenki kiköltekezi magát s így folyamatosan szűkülnek a lehetőségei. Gondolom ezzel a csapatnál is tisztában van mindenki. Az öreg annál jobban szereti/tiszteli hogy ezt megjátssza vele bármilyen pickkért.
- A Texans meg a Broncos úgy tűnik arra játszik hogy ellenérték nélkül jussanak hozzá ha a csapat kirakja. Kivárásra játszanak. Remélem ha már ilyen sóherek és egy nyomorult harmadik kört se tudnak adni érte akkor megszívják és elhappolja előlük valaki más mikor szabad lesz. Nem tudom a Jags-nak mennyi pénze maradt de ott is csak egy jó QB hiányzik meg egy futó a draftról.
- A napokban olvastam hogy néhány csatorna megkereste állás ajánlattal. Azért szerintem ez is egy valós opció lehet neki ezzel a kórelőzménnyel.
100yard
Én is agyalgattam ezen és még annyit tennék hozzá, hogy ha belegondolt abba, hogy Glennon 21 meccsel a háta mögött, 59% pontossággal, 84,6 ratinggel kap 15 milliót évente akkor nehogy már kevesebbet vagy ugyanennyit kapjon. Valószínű folyamatosan egyeztetve van Jonesékkal és ő is a tradeben látja jelenleg a legjobb megoldást (saját magának is) Persze sérülékeny meg öreg de szarér-hugyér nem fog dobálgatni meg az egészségét kockáztatni. Ha kell nagyon valakinek akkor beszélnek, átalakítják a szerződést, hogy a leendő csapatnak is jó legyen és trade, ha nem akkor meg később is csatlakozhat bármelyik csapathoz ha kivágják.
több mint 8 éve
Néhány rendezetlen gondolat Romo-ról és a helyzetről :

- Ha nem lenne komoly trade érdeklődés utána nem hiszem hogy szívatnák azzal hogy nem cut-olják. Azért lassan mindenki kiköltekezi magát s így folyamatosan szűkülnek a lehetőségei. Gondolom ezzel a csapatnál is tisztában van mindenki. Az öreg annál jobban szereti/tiszteli hogy ezt megjátssza vele bármilyen pickkért.
- A Texans meg a Broncos úgy tűnik arra játszik hogy ellenérték nélkül jussanak hozzá ha a csapat kirakja. Kivárásra játszanak. Remélem ha már ilyen sóherek és egy nyomorult harmadik kört se tudnak adni érte akkor megszívják és elhappolja előlük valaki más mikor szabad lesz. Nem tudom a Jags-nak mennyi pénze maradt de ott is csak egy jó QB hiányzik meg egy futó a draftról.
- A napokban olvastam hogy néhány csatorna megkereste állás ajánlattal. Azért szerintem ez is egy valós opció lehet neki ezzel a kórelőzménnyel.
több mint 8 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 875 — Apu ökölbeszorított keze
Amióta így emelkedik a cap,azóta megy minden FA nyitáskor az ennyit nem ér duma.
Mi is fogtuk a fejünket tavaly milyen pénzt kapott egy sor játékos(Ertz pl. )ami most már barátinak tűnik.

Az oline draft idén elég necces,ez jól látszott az FA piacon is lásd ilyen Iljana stb...

Ami javulás nálatok,hogy Lee végigtolta a szezont ő nagy játékos és hátán viszi az LB sort.
No és persze az sem mindegy,hogy rengeteget pihenhet a D ....

több mint 8 éve
Cowboykarcsi90 3 518 — …not me…Im in my prime!
Todd Archer szerint, a Cowboys már az FA előtt tudott róla hogy Free vissza fog vonulni.

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 8 éve
Free eléggé beleszart a palacsintába, bár ha Green egészséges tud maradni, akkor nagyjából sikerülheti is érdemben pótolni. T-Will-t eddig is bírtam, most meg pláne nagyot nőtt a szememben,tekintve, hogy Kenny Britt vagy Robert Woods milyen pénzt kapott. Church szerintem azért nagyon hiányozhat még, nem feltétlen a játéktudása miatt, de nem véletlenül volt az 5 kapitány egyike, viszont annyit nekünk biztosan nem ért meg, amennyit a Jagstől kapott. Összességében szerintem teljesen korrekt volt eddig ez az FA piac, a sapka alatti helyet figyelembe véve, bár én biztosra vettem volna, hogy a két S közül az egyik marad. Ha már FA piac meg (viszonylag elérhető) álmodozás, a két safety elküldése után arra kíváncsi lennék, hogy Jairus Byrd tud-e még jó játékerőt képviselni, vagy kifújt a tankja.
Salvatore Giuliano
Szia!
Nézegettem én is a még elérhető S-eket, én is őt néztem ki (meg LA Donalds-át), de
1. nem tudom, menniyre rendszeridegen
2. a korát elnézve én egy 1 éves,1-3 millást tudnék elképzelni, ő ennél biztosan többet akar.
Egy hét múlva, ha még bent lesz, jöhet diszkontálva.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Salvatore Giuliano Dallas Cowboys 11
Free eléggé beleszart a palacsintába, bár ha Green egészséges tud maradni, akkor nagyjából sikerülheti is érdemben pótolni. T-Will-t eddig is bírtam, most meg pláne nagyot nőtt a szememben,tekintve, hogy Kenny Britt vagy Robert Woods milyen pénzt kapott. Church szerintem azért nagyon hiányozhat még, nem feltétlen a játéktudása miatt, de nem véletlenül volt az 5 kapitány egyike, viszont annyit nekünk biztosan nem ért meg, amennyit a Jagstől kapott. Összességében szerintem teljesen korrekt volt eddig ez az FA piac, a sapka alatti helyet figyelembe véve, bár én biztosra vettem volna, hogy a két S közül az egyik marad. Ha már FA piac meg (viszonylag elérhető) álmodozás, a két safety elküldése után arra kíváncsi lennék, hogy Jairus Byrd tud-e még jó játékerőt képviselni, vagy kifújt a tankja.
több mint 8 éve
Hat nem tudom akkor igy Tackle v Guard se artana. Meg vagy 4 Fa igazolas szerintem nem artana. Draftrol nem lehet ennyi lyukat betömni. Ez a vedelem jo drafttal max mint a tavalyi vedelem? Akkor megint nem vagyunk elörebb, es az o fal is gyengult ket poszton jelenleg...
Bálint Ecsedi
Az Offense nem gyengült semmit. Talán a fal kicsit. Oda egy köz
Hat nem tudom akkor igy Tackle v Guard se artana. Meg vagy 4 Fa igazolas szerintem nem artana. Draftrol nem lehet ennyi lyukat betömni. Ez a vedelem jo drafttal max mint a tavalyi vedelem? Akkor megint nem vagyunk elörebb, es az o fal is gyengult ket poszton jelenleg...
Bálint Ecsedi
Dehogyis, csak jönnek a fiatalok a keretből meg a draftról. Jövő ilyenkor már ők lesznek a nagyágyúk.
Charlie Firpo
Az offense nem igazán gyengült. Talán a fal kicsit. Oda egy középső körös G nem ártana, mert ha Green sérül is akkor még mindig ki lehet tenni szélre Collinst.
A védelem meg ha nincs szerencsénk akkor ugyanolyan lesz mint tavaly, de ha csak kicsi van akkor jobb.
A D line nem lett sem jobb sem rosszabb. Azért egy adat tavalyról hogy ezt az egységet helyén kezeljük. A NYG csilli-villi hasonló egysége pont egy sackkal szerzett kevesebbet mint mi. Itt én jelentős fejlődést nem is nagyon várok.
LB sor. Ezért írtam a kis szerencsét. Ha Smith tud játszani és beválik akkor ez az egység akár jobb is lehet mint tavaly.
Secondary. Itt gyengültünk, bár azért én pl. Church-ot túlértékeltnek, Mo-t meg használhatatlannak tartom mert állandóan sérült. Itt kell egy jó draft, amire minden esélyünk meg is van. Ha bejön akkor ez az egység nagyot tud előre lépni. Szóval én nem abszolút nem látom borúsan a helyzetet.
több mint 8 éve
Bálint Ecsedi
Dehogyis, csak jönnek a fiatalok a keretből meg a draftról. Jövő ilyenkor már ők lesznek a nagyágyúk.
Free csak azért zavar, mert egy évet még bírhatta volna, amíg Martint lekötjük és a helyére kigondolunk valakit. Így ez most felgyorsult

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Bálint Ecsedi 7
több mint 8 éve
Nabazmeg FREE visszavonult.
Ez most nem kellett...

Tony-t meg úgy néz ki, nem tudjuk elcserélni.

Charlie Firpo
Nézd a jó oldalát. Felszabadult 5 M. 😊
Elvileg Green is meg Collins is odatehető.
100yard
Kulcs kérdés nálunk az elit OL, erre épül a mostani filozofia, így egy 2. körös T/G-re számítok.
beltazor
Jöhet T/G, igen, csak az S meg az LB és DE talán fontosabb.
Green meg nem tudni, mennyit is bír. Amikor fent volt, jól mozgott, meglátjuk.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 915 — Pfizer & Moderna fan
Ez most nem kellett...

Charlie Firpo
100yard
Kulcs kérdés nálunk az elit OL, erre épül a mostani filozofia, így egy 2. körös T/G-re számítok.

több mint 8 éve
Ez most nem kellett...

Charlie Firpo
több mint 8 éve
Ez most nem kellett...

- Gyíkká?
- De már elmúlt.