NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 936
53
22:00 ROSE BOWL🌹- Alabama vs Indiana
Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 8 éve
Na de komolyan, olvasta valaki, miben is áll ez a mi csereberénk?Kit adunk kiért?
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
"Csak akkor vállalj el két nőt, ha el is birsz velük" 😀 😀3mas tradehez mit szóltok? lehet rá vmi esély?Mikor még fiatalabb voltam, sokszor gondoltam rá.
Kroos
Ma már, családos emberként inkább csak nézem.
Szóval nálam már nem sok. 😊
Charlie Firpo
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 8 éve
3mas tradehez mit szóltok? lehet rá vmi esély?Mikor még fiatalabb voltam, sokszor gondoltam rá.
Kroos
Ma már, családos emberként inkább csak nézem.
Szóval nálam már nem sok. 😊
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Látod, mindenben meg lehet találni a jót! 😊240 font feletti futó utoljára 2003-ban futott ennyire jó 40 yardot...Erős 4.51-et futott és kemény 28.5 incset emelkedett a kombányon a cuca.Magyarul ne csodálkozzunk, ha idén is húzunk embert a támadófalba.csoda
És mi lesz, ha Fournette lesz a 28. heyen a BPA?
Charlie Firpo
Janek
Ez negyvenen pont egy embernyi hátrány pl. Zeke-hez képest. A súlypontemelkedésben pedig 7 OL ember is jobb volt nála, meg egy punter. LOL
Persze, játszani, futni azt tud, csak icipicit meghízott.
Charlie Firpo
empty taxi
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Erős 4.51-et futott és kemény 28.5 incset emelkedett a kombányon a cuca.Mehet prospect ismertetőkbe!
Ez negyvenen pont egy embernyi hátrány pl. Zeke-hez képest. A súlypontemelkedésben pedig 7 OL ember is jobb volt nála, meg egy punter. LOL
Charlie Firpo
Szerkesztette: balintbaba
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 8 éve
240 font feletti futó utoljára 2003-ban futott ennyire jó 40 yardot...Erős 4.51-et futott és kemény 28.5 incset emelkedett a kombányon a cuca.Magyarul ne csodálkozzunk, ha idén is húzunk embert a támadófalba.csoda
Charlie Firpo
Janek
Charlie Firpo

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Erős 4.51-et futott és kemény 28.5 incset emelkedett a kombányon a cuca.Magyarul ne csodálkozzunk, ha idén is húzunk embert a támadófalba.csoda
Charlie Firpo
Janek
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Magyarul ne csodálkozzunk, ha idén is húzunk embert a támadófalba.csoda
Charlie Firpo
több mint 8 éve
Magyarul ne csodálkozzunk, ha idén is húzunk embert a támadófalba.És mi lesz, ha Fournette lesz a 28. heyen a BPA?
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
én is ekéztem rendesen. Majdnem minden Dak int,v fumblehöz volt köze. Nálam nem lenne kérdés h ő v Leary,ha vkit át tudunk mozgatni....persze h ez nem játszik akkor 1 évre még maradhat.
több mint 8 éve
Na na, én vállalom, hogy szidtam őt elégszer, az eredménykövetőben is. Csak hát korszakos zsenik mellett nagyon jónak lenni is kirívóan gyenge teljesítmény. 😊nem itt, hanem a nemzetközi médiában, fórumokonfura, hogy szezon közben mennyi savat kapott Free (amúgy kicsit jogtalanul, mert egy csapat All Pro-hoz volt hasonlítva) most meg hirtelen mennyire hiányozna, ha menne 😊 😊Tőlem biztos nem, és a többiektől sem emlékszem ilyenre.
rva
Cowboykarcsi90
rva
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
nem itt, hanem a nemzetközi médiában, fórumokonfura, hogy szezon közben mennyi savat kapott Free (amúgy kicsit jogtalanul, mert egy csapat All Pro-hoz volt hasonlítva) most meg hirtelen mennyire hiányozna, ha menne 😊 😊Tőlem biztos nem, és a többiektől sem emlékszem ilyenre.
rva
Cowboykarcsi90
több mint 8 éve
fura, hogy szezon közben mennyi savat kapott Free (amúgy kicsit jogtalanul, mert egy csapat All Pro-hoz volt hasonlítva) most meg hirtelen mennyire hiányozna, ha menne 😊 😊Tőlem biztos nem, és a többiektől sem emlékszem ilyenre.
rva
több mint 8 éve
Egyébként nem nagyon értem miért ragaszkodnak annyira, hogy La'el Collins guard legyen. A collage-ban tacklet játszott és szerintem minden képessége meg van hozzá. Jó felépítésű gyors lábú játékos - amennyire én itthon a fotelból meg tudom ítélni persze -.1, mert a front office-nak megvannak a prototipikus elképzelései arról, hogy ki hol válhat be, az egyetemi poszt megtartása NFL-ben nincs kőbe vésve, mert
Ha Free nem vonul vissza akkor is lehetne még cut-olni is, és Collinst kipróbálni tackle pozícióban Leary-t meg visszahozni azért a pénzért ami Free-vel felszabadul. És akkor még Green is ott van vésztartaléknak ha valami nem sül el jól. Mondjuk az O fal a legkisebb problémánk.
100yard
2, egyetemen sokkal nagyobb a tehetség szórása, mint az NFL-ben, ami képességekkel a college szinten vígan elkaristolsz, azzal a profiknál már vért izzadhatsz. az NFL ugye az ex-NCAA-atléták bővített All-Star gárdája, amíg NCAA falemberként évente találkozol két max három igazán kiemelkedő ellenféllel, addig az NFL-ben tizenhatszor.
több mint 8 éve
Egyébként nem nagyon értem miért ragaszkodnak annyira, hogy La'el Collins guard legyen. A collage-ban tacklet játszott és szerintem minden képessége meg van hozzá. Jó felépítésű gyors lábú játékos - amennyire én itthon a fotelból meg tudom ítélni persze -.Ha Free nem vonul vissza akkor is lehetne még cut-olni is, és Collinst kipróbálni tackle pozícióban Leary-t meg visszahozni azért a pénzért ami Free-vel felszabadul. És akkor még Green is ott van vésztartaléknak ha valami nem sül el jól. Mondjuk az O fal a legkisebb problémánk.
több mint 8 éve
namost.Leary-Collins-Free közül kettőnek kellene maradnia.
ugye a "Leary megy" szcenárió az úgy volt, hogy HA Free marad, mivel Collinsnak még van egy éve, ezért nem fogják megtartani Leary-t.
ez ott változik meg, hogy HA Free visszavonul, akkor csak az accelerated bonus megy a sapi alá, viszont 5m felszabadul, amivel már lehet kezdeni valamit (főleg, hogy tudjuk, hogyan működik a SJ-féle cap management).
ha meg akarjuk, akkor meg tudjuk tartani Leary-t - feltéve, hogy Free visszavonul, és időben szól erről. ha abbahagyja, de későn dönti el, akkor két szék közötti padlóra esés tényállása valósulhat meg.
több mint 8 éve
nem Lol, La'el 😊LolCollinsCollins who?
Wyatt
Charlie Firpo
Wyatt
több mint 8 éve
fura, hogy szezon közben mennyi savat kapott Free (amúgy kicsit jogtalanul, mert egy csapat All Pro-hoz volt hasonlítva) most meg hirtelen mennyire hiányozna, ha menne 😊 😊
több mint 8 éve
Leary menni fog ez biztos, leakasztja majd szépen a nagy lóvét(megérdemli).Free 7.5 milla lenne, szerintem még olcsóbban is kijöhettekErre írtam, hogy Leary megy, FA és sokba lesz nekünk...amúgy igen.Igen, csak azt mondták, hogy Leary jobb volt LG-ben, mint Collins, ha Free visszavonul, akkor lehet, inkább Learyt kéne megtartani, és Collinst kirakni szélreLeary nem volt jobb LG-ben? Lehet, hogy célszerűbb lenne őt ott tartani, és Collinst RT-be rakniSmith-Leary-Fred-Martin-Free
Wyatt
Így álltunk fel, Leary megy, helyére meg La'el. Ha Free is megy, akkor varia.
Charlie Firpo
Wyatt
Charlie Firpo
Wyatt
Free esetleges visszavonulásával az a legnagyobb baj, hogy alaposan megvariálhatja az Oline-t. Ha Greent teszik ki a helyére, talán még az a legbiztosabb. De ez is felmerít két kérdést, elég lesz e Green full time RTnek, és ha igen azzal a csapat kereshet megint egy swing tackle-t. Ha Collinst próbálják meg kirakni tackle-nek, egyrészt itt megint nem tudja senki ez mennyire menne, másrészt ki kerülne akkor a LG posztra? Looney? Vagy Martin menjen ki szélre(neki valószínűleg még menne is) és az ő helyére kerüljön be valamelyik csere Guard? Én nem szivesen bontanám meg a támadófal belsejét.
Ezért jönne rosszul ha Freet méost hirtelen ki kéne venni az egyenletből. Az FO is úgy számolt szerintem, hogy idén még játszik, Green szépen fejlődik mögötte(hátha végre ő is egészséges tud maradni egy egész szezonra). Jövő ilyenkorra egy sokkal tisztább képet látnának arrol, hogy Green e a jövő RTje, milyenek az addigra a csapathoz került játékosok, jöjjön e egy bridge player FAról vagy draftoljanak ide valakit.
több mint 8 éve
A BTB-n így számolnak vele:Free 7.5 milla lenne, szerintem még olcsóbban is kijöhettekErre írtam, hogy Leary megy, FA és sokba lesz nekünk...amúgy igen.Igen, csak azt mondták, hogy Leary jobb volt LG-ben, mint Collins, ha Free visszavonul, akkor lehet, inkább Learyt kéne megtartani, és Collinst kirakni szélreLeary nem volt jobb LG-ben? Lehet, hogy célszerűbb lenne őt ott tartani, és Collinst RT-be rakniSmith-Leary-Fred-Martin-Free
Wyatt
Charlie Firpo
Wyatt
Charlie Firpo
Wyatt
"Leary was a very solid player for Dallas, but Spotrac estimates he’ll get four years and $36 million on the open market, for an average of $9.1 million a year. Because Dallas has La’el Collins and perhaps Jonathan Cooper in reserve, Leary will be let go."
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Free 7.5 milla lenne, szerintem még olcsóbban is kijöhettekErre írtam, hogy Leary megy, FA és sokba lesz nekünk...amúgy igen.Igen, csak azt mondták, hogy Leary jobb volt LG-ben, mint Collins, ha Free visszavonul, akkor lehet, inkább Learyt kéne megtartani, és Collinst kirakni szélreLeary nem volt jobb LG-ben? Lehet, hogy célszerűbb lenne őt ott tartani, és Collinst RT-be rakniSmith-Leary-Fred-Martin-Free
Wyatt
Charlie Firpo
Wyatt
Charlie Firpo

több mint 8 éve
twitter.com/RapSheet/status/836930023407955968Landry ebből az egészből azt szűrte le, hogy rábaszhatunk (vagyis kuka). Sírok kó.
twitter.com/RapSheet/status/836930492482084864
twitter.com/RapSheet/status/836929615675392000
rva
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Erre írtam, hogy Leary megy, FA és sokba lesz nekünk...amúgy igen.Igen, csak azt mondták, hogy Leary jobb volt LG-ben, mint Collins, ha Free visszavonul, akkor lehet, inkább Learyt kéne megtartani, és Collinst kirakni szélreLeary nem volt jobb LG-ben? Lehet, hogy célszerűbb lenne őt ott tartani, és Collinst RT-be rakniSmith-Leary-Fred-Martin-Free
Wyatt
Charlie Firpo
Wyatt
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Igen, csak azt mondták, hogy Leary jobb volt LG-ben, mint Collins, ha Free visszavonul, akkor lehet, inkább Learyt kéne megtartani, és Collinst kirakni szélreLeary nem volt jobb LG-ben? Lehet, hogy célszerűbb lenne őt ott tartani, és Collinst RT-be rakniSmith-Leary-Fred-Martin-Free
Wyatt
Charlie Firpo