NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 940
53
22:00 ROSE BOWL🌹- Alabama vs Indiana
Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 8 éve
Leary nem volt jobb LG-ben? Lehet, hogy célszerűbb lenne őt ott tartani, és Collinst RT-be rakniSmith-Leary-Fred-Martin-Free
Wyatt
Így álltunk fel, Leary megy, helyére meg La'el. Ha Free is megy, akkor varia.
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Leary nem volt jobb LG-ben? Lehet, hogy célszerűbb lenne őt ott tartani, és Collinst RT-be rakni

több mint 8 éve
Free a támadófal doaenje, kapitánya, lelke - sajnos, mert már sokat hibázik. La'el meg átképezhető, de kell a bal guard-ba is. (Aszittem jött valami új Collins...)LolCollinsCollins who?
Wyatt
Charlie Firpo
Wyatt
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Pope bácsi visszavonult. Nagy fazon volt, hiányozni fognak a speciális felkészülési fogásai...Álljon itt egy kedves:
www.youtube.com/watch?v=BiVASe25KFQ
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
CollinsCollins who?
Wyatt
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Free állítólag a visszavonuláson gondolkodik. Fasza. Green aki talán szóba jöhet mint full time starter(wannabe) de a többiektöl nagyon keveset láttunk eddig.Remélem marad még egy évet az öreg, szerintem az FO is számolt még vele idénre.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 8 éve
Ha valakinek nagyon kell Romo, akkor most megéri neki még akár cserélni is érte, mert azzal lépéselőnybe kerül a többiekkel szemben. Szerintem tisztába is van ezzel minden olyan csapat, akinek kellhet. Tehát még jól is kijöhettek ebből.Itt van a kutya elásva. Kb minden játékosra aki nélkülözhetővé vált a csapata számára rá lehet húzni, hogy előbb-utóbb ki lesz rakva, de némelyik túl értékes ahhoz, hogy egy érdeklődő csapat hagyja, hogy a piacra kerüljön. Ilyen Romo. Ha nem törik össze, tuti jó formát hozna az új csapatának.
Bruce
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 8 éve
Ha valakinek nagyon kell Romo, akkor most megéri neki még akár cserélni is érte, mert azzal lépéselőnybe kerül a többiekkel szemben. Szerintem tisztába is van ezzel minden olyan csapat, akinek kellhet. Tehát még jól is kijöhettek ebből. Remélem egyébként nem a Denverrel fog megegyezni a végén, mert így is piszok nehéz a csoportunk, nem kell még oda egy jó irányítóval rendelkező Broncos. 😊
Viszont a Jets-es csere nagyon bejönne! 😉
több mint 8 éve
Gondolom megvárták a combine-t. Ott mindenki együtt van, lehet még egyeztetni, és ha ott nem sikerül elcserélni akkor cut jön.Én a Denver helyében biztos bepróbálkoznék. A csapat egy fele olyan jó irányítóval mint Romo, már ujra bajnok esélyes.a jelenlegi szerződése szerint jövőre 14 milla járna neki, ami nem újonc szerződésén levő franchise irányítóért nem sok. www.spotrac.com/nfl/dallas-cowboys/tony-romo-2447/Ha jól olvasom, Tony a kombány végéig meg akar egyezni velünk a jövőjéről. Ami elküldést jelent.Hát sajnos nem sok.Ugyi.JJ. Watt for Romo 😀 😛Végül is korrekt csere lenne. Mindkettőnek szar a háta. 😊
Cowboykarcsi90
100yard
Komolyra fordítva a szót, szerintetek mennyi az esélye hogy cserélni tudjuk Romot? Nekem most nagyon úgy néz ki, hogy mindenki tudja hogy úgyis el lesz küldve, ezért hülyék lennének akármit is ajánlani, mikor pár hét múlva egy olyan szerződéssel egyezhetnek meg vele amilyen az adott csapatnak megfelelő. Hogy ha így gondolkodunk, akkor igazából adni kell őt annak aki kéri, annyiért amennyit kínál. Mert a kevés is több mint a semmi.
Persze ha Jonesék nem akarnak kibaszni Tonyval, és azt is figyelembe veszik hogy ő mit akar, természetesen azt is teljes mellszélességgel támogatom.
Cowboykarcsi90
Sheldont azért írtam mert róla is pedzegetik hogy cut-olva lesz, és NYJ-be már régóta elkelne egy potens QB. Gyakorlatilag ez az a csere amivel mindenki jól járna.
100yard
Az én tippem: 0.00001% a cserére, senki sem akar végtelensok pénzt fizetni (mennyit is, 19-25 milla?) neki.
Charlie Firpo
más kérdés, hogy csere értéke kb semmi, mivel mindenki tudja, hogy ha a nyakunkon marad, akkor cut-olva lesz.
szerintem a visszavonulása is attól függ, hogy az új csapat tud-e annyit ajánlani neki, amennyit egy tévés szerződéssel keresne, mert az nyilvánvaló, hogy ha szögre akasztja a vállvédőt, akkor egyszerre jelentkezik érte a FOX és az NBC
úgyhogy legvalószínűbben történik egy post june1 cimkével cut ami a legnagyobb elérhető megtakarítást jelentené a cserén kívül a Dallasnak, és az új csapat meg újratárgyalhatna vele 2-3 évet különböző havi roster bonus-okkal amik ráadásul az idei évet alapul véve "unlikely to earned"-nek nyilvánulna szinte az egész, ami szintén tovább csökkentené az adott évben a sapka alatti terhelést, tehát egész olcsón és biztonságban lehetne aki elviszi
most egyre inkább a Denver tűnik befutónak
rva
Cowboykarcsi90
több mint 8 éve
Én a Denver helyében biztos bepróbálkoznék. A csapat egy fele olyan jó irányítóval mint Romo, már ujra bajnok esélyes.a jelenlegi szerződése szerint jövőre 14 milla járna neki, ami nem újonc szerződésén levő franchise irányítóért nem sok. www.spotrac.com/nfl/dallas-cowboys/tony-romo-2447/Ha jól olvasom, Tony a kombány végéig meg akar egyezni velünk a jövőjéről. Ami elküldést jelent.Hát sajnos nem sok.Ugyi.JJ. Watt for Romo 😀 😛Végül is korrekt csere lenne. Mindkettőnek szar a háta. 😊
Cowboykarcsi90
100yard
Komolyra fordítva a szót, szerintetek mennyi az esélye hogy cserélni tudjuk Romot? Nekem most nagyon úgy néz ki, hogy mindenki tudja hogy úgyis el lesz küldve, ezért hülyék lennének akármit is ajánlani, mikor pár hét múlva egy olyan szerződéssel egyezhetnek meg vele amilyen az adott csapatnak megfelelő. Hogy ha így gondolkodunk, akkor igazából adni kell őt annak aki kéri, annyiért amennyit kínál. Mert a kevés is több mint a semmi.
Persze ha Jonesék nem akarnak kibaszni Tonyval, és azt is figyelembe veszik hogy ő mit akar, természetesen azt is teljes mellszélességgel támogatom.
Cowboykarcsi90
Sheldont azért írtam mert róla is pedzegetik hogy cut-olva lesz, és NYJ-be már régóta elkelne egy potens QB. Gyakorlatilag ez az a csere amivel mindenki jól járna.
100yard
Az én tippem: 0.00001% a cserére, senki sem akar végtelensok pénzt fizetni (mennyit is, 19-25 milla?) neki.
Charlie Firpo
más kérdés, hogy csere értéke kb semmi, mivel mindenki tudja, hogy ha a nyakunkon marad, akkor cut-olva lesz.
szerintem a visszavonulása is attól függ, hogy az új csapat tud-e annyit ajánlani neki, amennyit egy tévés szerződéssel keresne, mert az nyilvánvaló, hogy ha szögre akasztja a vállvédőt, akkor egyszerre jelentkezik érte a FOX és az NBC
úgyhogy legvalószínűbben történik egy post june1 cimkével cut ami a legnagyobb elérhető megtakarítást jelentené a cserén kívül a Dallasnak, és az új csapat meg újratárgyalhatna vele 2-3 évet különböző havi roster bonus-okkal amik ráadásul az idei évet alapul véve "unlikely to earned"-nek nyilvánulna szinte az egész, ami szintén tovább csökkentené az adott évben a sapka alatti terhelést, tehát egész olcsón és biztonságban lehetne aki elviszi
rva
több mint 8 éve
a jelenlegi szerződése szerint jövőre 14 milla járna neki, ami nem újonc szerződésén levő franchise irányítóért nem sok. www.spotrac.com/nfl/dallas-cowboys/tony-romo-2447/Ha jól olvasom, Tony a kombány végéig meg akar egyezni velünk a jövőjéről. Ami elküldést jelent.Hát sajnos nem sok.Ugyi.JJ. Watt for Romo 😀 😛Végül is korrekt csere lenne. Mindkettőnek szar a háta. 😊
Cowboykarcsi90
100yard
Cowboykarcsi90
100yard
Charlie Firpo
több mint 8 éve
Ha jól olvasom, Tony a kombány végéig meg akar egyezni velünk a jövőjéről. Ami elküldést jelent.Hát sajnos nem sok.Ugyi.JJ. Watt for Romo 😀 😛Végül is korrekt csere lenne. Mindkettőnek szar a háta. 😊
Cowboykarcsi90
100yard
Cowboykarcsi90
100yard
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Hát sajnos nem sok.Ugyi.JJ. Watt for Romo 😀 😛Végül is korrekt csere lenne. Mindkettőnek szar a háta. 😊
Cowboykarcsi90
100yard
Cowboykarcsi90
több mint 8 éve
Ugyi.JJ. Watt for Romo 😀 😛Végül is korrekt csere lenne. Mindkettőnek szar a háta. 😊
Cowboykarcsi90
100yard
több mint 8 éve
JJ. Watt for Romo 😀 😛Végül is korrekt csere lenne. Mindkettőnek szar a háta. 😊
Cowboykarcsi90
több mint 8 éve
JJ. Watt for Romo 😀 😛
több mint 8 éve
DT de Collins mellé egy másik kezdőkaliber elférne.Egy Sheldon Richardson - Tony Romo csere ? Nekik QB kell nekünk D lineman.Richardson nem DT-t játszik? Én nem feszegetném a pozícióváltást egy ilyen high-profile játékosnál, pláne hogy Collins nagyon jónak ígérkezik.
100yard
Akkor már inkább Tamba Hali a Chiefstől. Öregecske, de még mindig produktív és elnyűhetetlen.
gyeek
több mint 8 éve
Egy Sheldon Richardson - Tony Romo csere ? Nekik QB kell nekünk D lineman.Richardson nem DT-t játszik? Én nem feszegetném a pozícióváltást egy ilyen high-profile játékosnál, pláne hogy Collins nagyon jónak ígérkezik.
100yard
Akkor már inkább Tamba Hali a Chiefstől. Öregecske, de még mindig produktív és elnyűhetetlen.
Szerkesztette: gyeek
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 8 éve
Egy Sheldon Richardson - Tony Romo csere ? Nekik QB kell nekünk D lineman.
több mint 8 éve
Kijött egy érdekes mock, nem tudom ti hogy vagytok vele, de én ezt látatlanban aláírnám, úgy is, hogy a 3. körös WR-ről még nem is hallottam.twitter.com/Birddog26/status/835571715979767808
Tudom, hogy felesleges FA előtt ezen lamentálni, de gondolom túlzásba nem fogjuk vinni a szabadügynökök idehozatalát. 😊
cowboyswire.usatoday.com/2017/02/24/friday-mock-cowboys-draft-a-baker-to-help-cook-up-secondary-greatness/
SBalázs
több mint 8 éve
Felesleges volt olyan hamar kihúznotok, a mi UDFA Beasleynk is van akkora szám, mint Hilton. 😊Kijött egy érdekes mock, nem tudom ti hogy vagytok vele, de én ezt látatlanban aláírnám, úgy is, hogy a 3. körös WR-ről még nem is hallottam.Akad azért a 3. körben is használható WR. Csak egy példa 2012, 3. kör, 92.pick: T.Y. Hilton. 😉
Tudom, hogy felesleges FA előtt ezen lamentálni, de gondolom túlzásba nem fogjuk vinni a szabadügynökök idehozatalát. 😊
cowboyswire.usatoday.com/2017/02/24/friday-mock-cowboys-draft-a-baker-to-help-cook-up-secondary-greatness/
SBalázs
szampi#33
Amúgy kicsi a valószínűsége ennek a mocknak, Harris, és Butt is valószínűleg előbb ki fog menni, de ezt már jónak gondolnám. Tavaly is bíztam benne, hogy Tony mögé behúzzák Dak-et, mondjuk arra álmomban sem gondoltam volna, hogy ennek ilyen impactja lesz.
több mint 8 éve
Kijött egy érdekes mock, nem tudom ti hogy vagytok vele, de én ezt látatlanban aláírnám, úgy is, hogy a 3. körös WR-ről még nem is hallottam.Akad azért a 3. körben is használható WR. Csak egy példa 2012, 3. kör, 92.pick: T.Y. Hilton. 😉
SBalázs