Dallas Cowboys

34 feliratkozó

több mint 8 éve
speeedy1 Dallas Cowboys 283
A Texans nem fog cserélni Romóért
Megvárják, míg kivágja őt a Cowboys forrás: fűzővel kifelé
krisz0621
Ha biztosan akarják akkor cserélnek, ha kivárják akkor valószínű licitcsata (nem csak pénzügyi) a Denverrel (ahová Romo jelezte is, hogy menni akar). Ha Glennon vagy ki 15/év akkor Romo sérülten hát, láb és dobókar nélkül 100/év! 😊
több mint 8 éve
dinkaaa Penn State Nittany Lions 1 071
A Texans nem fog cserélni Romóért
Megvárják, míg kivágja őt a Cowboys forrás: fűzővel kifelé

Szerkesztette: dinkaaa
több mint 8 éve
rva 4 590 — Me for President!
Mindig azt mondják -illetve az eddigi gyakorlat is volt az elmúlt évekbe-, hogy feltöltötték a keretet hogy darabra meglegyen aztán a drafton BPA-ztak. Most egyelőre darabra se vagyunk meg. Kornerből legalább kettő hiányzik, safetyből meg egy, meg érzésre a Dline sincs meg. Ide mindenképp várok igazolást.
Az mondjuk nem baj hogy nem szálltunk be a tegnapi őrületbe.
100yard
ugyan ezt várom - pár második hetes FA igazolás, aki első napokban nem kapott nagy lóvét, meg a sajátjaink vissza igazolása miután nem találtak maguknak piacot, hogy darabra meglegyünk, aztán lehet draftolni.
több mint 8 éve
100yard Dallas Cowboys 1 404
Mindig azt mondják -illetve az eddigi gyakorlat is volt az elmúlt évekbe-, hogy feltöltötték a keretet hogy darabra meglegyen aztán a drafton BPA-ztak. Most egyelőre darabra se vagyunk meg. Kornerből legalább kettő hiányzik, safetyből meg egy, meg érzésre a Dline sincs meg. Ide mindenképp várok igazolást.
Az mondjuk nem baj hogy nem szálltunk be a tegnapi őrületbe.
több mint 8 éve
rva 4 590 — Me for President!
J.J. Wilcoxért a Seahawks és a Buccaneers hajt
A Cowboys nem mutat érdeklődést a játékos visszaigazolása iránt. Érik a safety draft?
krisz0621
Broaddus azt mondta, hogy eddig is biztos volt a safety draft.
mióta új edző van, azóta Wilcox jobb szögeket választ és kevesebb a missed tackle, ha fejlődik ilyen iramban tovább, akkor én megtartanám. ne feledjük, egy konvertált elkapóról van szó, aki csak senior évében lett safety
meg ott van a tavaly draftolt Frazier aki előre léphet.

szerencsére mind CB mind S részén mély a draft, második-harmadik körben is lesznek jó játékosok.
több mint 8 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 915 — Pfizer & Moderna fan
Nekem tetszik, hogy nem dobáljuk a milliókat, nincs is rá keretünk amúgy sem, de én mindig fázok az FA igazolásoktól. Megkapják a nagy pénzt és benne van hogy visszaesnek...

több mint 8 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 915 — Pfizer & Moderna fan
J.J. Wilcox-ot ne akarjuk már visszaigazolni. Volt most egy közepes éve, de én így is csak az ordas hibáira emlékszem. Nagyon olcsóért esetleg maradhat.

több mint 8 éve
SBalázs Dallas Cowboys Notre Dame Fighting Irish 63
A Cowboys nem mutat érdeklődést a játékos visszaigazolása iránt. Érik a safety draft?
krisz0621
Azért elég rosszul nézünk ki. A csoport riválisok rágyúrnak az elkapókra nekünk meg nincs secondarynk.
100yard
Egyetértek, a depthnek annyi, márpedig ez volt a legnagyobb gond idén is, hogy valaki minidig sérült volt, de így most nincs kinek előlépni. Értem, hogy Church helyett jöhet Heath, Leary helyett talán Jonathan Cooper, McClain helyett Thornton, de ha még MO-t, Carr-t, Wilcox-ot sem fog sikerülni visszaigazolni, akkor gond lesz.

Romo-ért fáj a szívem, a csapat ikonja, de sajnos az üzlet mindent felülír. Ettől még szomorú ez az ügy.

De ha már cserén ügyködünk, ami számomra az álom kategória lenne, ha Denverbe cserélnénk, egy pickért (2. vagy 3. körért), és mondjuk Justin Simmonsért, de őt biztosan nem adják oda. Romo-nak is jót tehetne, ha SB-contender csapatba kerülne, csak a falat kéne még egy kicsit feljavítani előtte, mert sajnos nagyon magas a sérülésveszély az esetében.

Aztán leigazoljuk Ware-t.

De mindig felébredek, mielőtt ezek megtörténnének 😊
több mint 8 éve
gyeek LSU Tigers 8 641 — Grady Judd fan
Olyan hülyén érzem magam miután elhiszek egy Edem Sefter vagy Ien Repoport hírt... 😕

😀 Szenzációhajhász bóhócok, fogadok, hogy egy csomó klubnál direkt szivatják őket, hogy röhöghessenek rajtuk.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 8 éve
krisz0621
Azért elég rosszul nézünk ki. A csoport riválisok rágyúrnak az elkapókra nekünk meg nincs secondarynk.
több mint 8 éve

Szerkesztette: dinkaaa
több mint 8 éve
TWill-nél nagy a csend. Valószínűleg az Ő piaci értéke már nem fogja elérni az évi 6-7 M szintet. Lehet őt meg lehet próbálni visszahozni.
több mint 8 éve
Keep calm gyerekek! Itt nem lesznek túlfizetett FA-k az tuti (hála istennek) Lesznek majd igazolások két három nap múlva vagy jövő héten. Church fáj de messze nem ér annyit, Leary-t tudtuk, hogy nem tudjuk megtartani, Jack Crawford nem fog hiányozni, Terrel MClain sérülékeny, 3 év kb. 20 meccs - túlfizetve, nem fog hiányozni. Mind pótolható játékos, nem kell kétségbe esni. Ha esetleg Romo-t sikerül tradelni akár egy marék szotyi ellenértékért is már jó helyzetben is vagyunk. Apropo Romo.... nekem borzasztóan fáj, utoljára Ware fájt ennyire, légyszi légyszi!!! 😊
több mint 8 éve
Srácok mi van itt? Mi nem igazolunk 1 veteránt se? Tudom, hogy nincs sok cap mozgásunk, de nem kéne az összes FA-t elengedni, mert annyi helyet képtelen pótolni a draftról.
krisz0621
Egyrészt, másrészt korántsem biztos hogy úgy bejönnek a húzások mint tavaly. A párducok jártak úgy tavaly hogy húztak két kornert aztán mind a kettő bust lett.
100yard
és mennyi de mennyi FA volt bust...
több mint 8 éve
Cowboykarcsi90 3 518 — …not me…Im in my prime!
A Texans közbe szépen kipuculta a ballasztot. Erős jelzés értékkel bír...

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 8 éve
Bálint Ecsedi 7
Nfc east erösödik rendesen...föleg O oldalon. Mi gyenge veddlmunk meg csak gyengül. Eddig nem jol alakul.
több mint 8 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Lose another DL... Jack Crawford heading to Falcons.
Charlie Firpo
Hát ez kezd hihetetlen lenni 😀 Depth az lassan 0
több mint 8 éve
Lose another DL... Jack Crawford heading to Falcons.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Texans eladta Brockot. Akkor meg van a célállomás?😊
krisz0621
Vagy igen. Igény, az vóna rá, de tán bronkóknál is.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Texans eladta Brockot. Akkor meg van a célállomás?😊
több mint 8 éve
Srácok mi van itt? Mi nem igazolunk 1 veteránt se? Tudom, hogy nincs sok cap mozgásunk, de nem kéne az összes FA-t elengedni, mert annyi helyet képtelen pótolni a draftról.
krisz0621
Egyrészt, másrészt korántsem biztos hogy úgy bejönnek a húzások mint tavaly. A párducok jártak úgy tavaly hogy húztak két kornert aztán mind a kettő bust lett.
több mint 8 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan
Ezt írtam tegnap----jo lenne,ma nagy a csönd eddig az tuti.

Szerkesztette: Kroos

PunBB bbcode test
több mint 8 éve
Sonpi Dallas Cowboys 269 — Cowboys fan
What a csöcs???

BREAKING: Cowboys Now Expected To Trade Tony Romo To Broncos Or Texans
Charlie Firpo
A Broncos pedig Siemiant próbálja a Jetsnek passzolni. Jó lenne ha New York zöldebbik felében Cutler helyett őt vinnék.

több mint 8 éve
What a csöcs???

BREAKING: Cowboys Now Expected To Trade Tony Romo To Broncos Or Texans
Charlie Firpo
Bárcsak! Legalább ez jól jönne