NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Dallas Cowboys

34 feliratkozó

több mint 8 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
Azért kíváncsi leszel - ha valaha egyáltalán kiderül - hogy mi az oka hogy ennyit tökölnek Romo-val ?
100yard
Én igen, ha engem kérdezel.
Bár egyfelől a két (több?) klub nem töri magát, másfelől minket sem szorít az idő. Érdekes cikk van pont erről a BTB-n, ajánlom figyelmedbe/figyelmetekbe:
 www.bloggingtheboys.com/2017/3/13/14898810/dallas-cowboys-can-afford-to-wait-with-tony-romo-can-other-interested-parties-trade-broncos-texans
Charlie Firpo
Romo-n kívül senkit sem szorít az idő, viszont Ő meg megérdemelne annyit hogy ne szórakozzanak vele. Minél később engedik el annál kevesebb az esélye egy jó szerződésre valahol.
100yard
Megérdemelné, de Ő választotta ezt az utat, ha meggondolja magát, még mindig van más lehetőség, amíg nem hozunk cserét Rayne mögé.

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Cowboykarcsi90 3 471 — …not me…Im in my prime!
Azért kíváncsi leszel - ha valaha egyáltalán kiderül - hogy mi az oka hogy ennyit tökölnek Romo-val ?
100yard
Bár egyfelől a két (több?) klub nem töri magát, másfelől minket sem szorít az idő. Érdekes cikk van pont erről a BTB-n, ajánlom figyelmedbe/figyelmetekbe:
 www.bloggingtheboys.com/2017/3/13/14898810/dallas-cowboys-can-afford-to-wait-with-tony-romo-can-other-interested-parties-trade-broncos-texans
Charlie Firpo
Romo-n kívül senkit sem szorít az idő, viszont Ő meg megérdemelne annyit hogy ne szórakozzanak vele. Minél később engedik el annál kevesebb az esélye egy jó szerződésre valahol.
100yard
Akármennyire is imádom Őt, thats business. Mi szurkolók könnyen vagyunk érzelmesek, nem a mi csapatunk a Cowboys, nem kell hogy elhatároljuk magunkat az érzelmektől és üzleti szemmel is nézni a dolgokat.

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 8 éve
100yard Dallas Cowboys 1 403
100yard
Charlie Firpo
több mint 8 éve
100yard

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Hátha pont nálunk indul be, az alap, úgy látom, megvolt nála is. Mivel egy évre írt alá, olyan őrült összeg nem lehetett. (Egyébként mi volt vele a baj? Jelleme vagy a szisztémákat nem értette?)
Charlie Firpo
Ha Cooperre gondolsz, akkor a súlyos sérülése után állítólag mentális gondjai vannak (be van szarva).

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 8 éve
több mint 8 éve
Jonathan Cooper - vissza egy évre.
Alakul ez, legalábbis darabra. Biztonságinak jó.
Charlie Firpo
Hát nem nagyon tudom értékelni az utolsó két igazolásunkat. A másik a DE srác. Mindkettőben megvan a tehetség, de hogy mi ki tudjuk-e hozni sokadikként az elég kérdéses.
100yard
Linehan bá és Pollack talán bízik benne annyira, hogy kelljen nekünk. Én meg az edzőkben bízom. Hátha pont nálunk indul be, az alap, úgy látom, megvolt nála is. Mivel egy évre írt alá, olyan őrült összeg nem lehetett. (Egyébként mi volt vele a baj? Jelleme vagy a szisztémákat nem értette?)
La'el lesz a jobb tackle?

Moore-nál legalább világos a szitu: ha nem embereli meg magát, nem él az aktuális 'utolsó lehetőséggel' (még csak 24 éves!), mehet a kertszűkítésnél. Pénzben nem fog fájni.
Charlie Firpo
Amit én tudok, hogy viszonylag sokat volt sérült és emiatt nem játszott igazán.
több mint 8 éve
Valami kis jó is:
Tapper: "Right now I'm feeling better than I ever felt in my life condition-wise, core-wise, strength, flexibility and everything."

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Charlie Firpo
Hát nem nagyon tudom értékelni az utolsó két igazolásunkat. A másik a DE srác. Mindkettőben megvan a tehetség, de hogy mi ki tudjuk-e hozni sokadikként az elég kérdéses.
100yard
Linehan bá és Pollack talán bízik benne annyira, hogy kelljen nekünk. Én meg az edzőkben bízom. Hátha pont nálunk indul be, az alap, úgy látom, megvolt nála is. Mivel egy évre írt alá, olyan őrült összeg nem lehetett. (Egyébként mi volt vele a baj? Jelleme vagy a szisztémákat nem értette?)
La'el lesz a jobb tackle?

Moore-nál legalább világos a szitu: ha nem embereli meg magát, nem él az aktuális 'utolsó lehetőséggel' (még csak 24 éves!), mehet a kertszűkítésnél. Pénzben nem fog fájni.

Szerkesztette: Charlie Firpo

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Charlie Firpo
több mint 8 éve

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 580 — Jedi Master
Ha az öreg kurvapecér Jerryn múlik, akkor még bandázni is fognak együtt Zekével ezek után 😀
Elhívják Joe Namathet a 2 luvnyájával, és mehetnek is bárokba melltartót húzgálni 😊

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 8 éve
gyeek LSU Tigers 8 604 — Grady Judd fan
Jó a néni melle, teccik. Cuppogtatni való.
Ebből kétmillió és zárt kapu lesz.
Stez
Justin Timberlake se lett eltiltva b+ !
gyeek
Jön egy jóféle Judy Battista cikk es Zeke lesz a public enemy...
Nyilvan azzal együtt hogy ez nem éppen úriemberhez méltó cselekedet volt.
Blevi
Kicsit éretlen még ez a mi fiúnk. 😊
100yard
Összegyúrva az eddigi hosszan elnyúló ügyével egy 2 meccses offszki alaphangon kinéz neki, remélhetőleg az megtanítja viselkedni.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 8 éve
Stez
gyeek
Blevi
Kicsit éretlen még ez a mi fiúnk. 😊
több mint 8 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Stez
gyeek
Jó, akkor Zeke is csak 3 másodperces késleltetéssel futhat innentől kezdve.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 8 éve
Blevi 8 908 — Lions & Cowboys fan
Stez
gyeek

Szerkesztette: Blevi
több mint 8 éve
gyeek LSU Tigers 8 604 — Grady Judd fan
Stez

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 8 éve
Stez SMU Mustangs 46 928 — Whoops, looks like something went wrong.

több mint 8 éve
Vége a Ware álmoknak...
5 perce rakta ki face-re, hogy visszavonul
speeedy1
akkor simán meglesz a szerződtetése.

legfeljebb csak egy napig tart majd.
slowmotion
"DeMarcus Ware - I love this name!"

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 939 — Cowboys fan
Vége a Ware álmoknak...
speeedy1
akkor simán meglesz a szerződtetése.

legfeljebb csak egy napig tart majd.
több mint 8 éve
Zeke meg valami balheba keveredett. Lehúzta valami csaj felsőjét. Videó is készült természetesen...
Blevi
Láttad ? persze nem kellett volna de amerikában fújják is fel.
100yard
Valami színpadon táncolt mellette a csaj O meg lehúzta a toppjat. Persze a csajon nem volt melltartó... van egy függő ügye is emellé...
Blevi
Nekem az nem függő ügy amiben nincs bírósági ítélet. Ha jól emlékszem ebből még rendőrségi ügy sem lett.
100yard
Ettől meg a Komisszár eltilthatja...
Blevi
Hát igen mert Ő a jog felett áll. 😕 Sajnos ha "az inkább igen mint nem" alapján el lehet tiltani valakit akkor persze minden megtörténhet.
több mint 8 éve
Szerintem nem is voltak álmok.
100yard
Nekem igen 😉
speeedy1
Csapatnak nem nagyon.
Nekem már az is elég álom szintjén ha DMC visszajönne, meg valahogy grundolnánk egy épkézláb safetyt. 😊
több mint 8 éve
speeedy1 Dallas Cowboys 283
100yard
Nekem igen 😉
több mint 8 éve
Blevi 8 908 — Lions & Cowboys fan
Zeke meg valami balheba keveredett. Lehúzta valami csaj felsőjét. Videó is készült természetesen...
Blevi
Láttad ? persze nem kellett volna de amerikában fújják is fel.
100yard
Valami színpadon táncolt mellette a csaj O meg lehúzta a toppjat. Persze a csajon nem volt melltartó... van egy függő ügye is emellé...
Blevi
Nekem az nem függő ügy amiben nincs bírósági ítélet. Ha jól emlékszem ebből még rendőrségi ügy sem lett.
100yard
Ettől meg a Komisszár eltilthatja...
több mint 8 éve
Vége a Ware álmoknak...
speeedy1