NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 987
53
02:00 SUGAR BOWL - Georgia vs Ole Miss
Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 8 éve
Megérdemelné, de Ő választotta ezt az utat, ha meggondolja magát, még mindig van más lehetőség, amíg nem hozunk cserét Rayne mögé.Romo-n kívül senkit sem szorít az idő, viszont Ő meg megérdemelne annyit hogy ne szórakozzanak vele. Minél később engedik el annál kevesebb az esélye egy jó szerződésre valahol.Azért kíváncsi leszel - ha valaha egyáltalán kiderül - hogy mi az oka hogy ennyit tökölnek Romo-val ?Én igen, ha engem kérdezel.
100yard
Bár egyfelől a két (több?) klub nem töri magát, másfelől minket sem szorít az idő. Érdekes cikk van pont erről a BTB-n, ajánlom figyelmedbe/figyelmetekbe:
www.bloggingtheboys.com/2017/3/13/14898810/dallas-cowboys-can-afford-to-wait-with-tony-romo-can-other-interested-parties-trade-broncos-texans
Charlie Firpo
100yard
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Akármennyire is imádom Őt, thats business. Mi szurkolók könnyen vagyunk érzelmesek, nem a mi csapatunk a Cowboys, nem kell hogy elhatároljuk magunkat az érzelmektől és üzleti szemmel is nézni a dolgokat.Romo-n kívül senkit sem szorít az idő, viszont Ő meg megérdemelne annyit hogy ne szórakozzanak vele. Minél később engedik el annál kevesebb az esélye egy jó szerződésre valahol.Azért kíváncsi leszel - ha valaha egyáltalán kiderül - hogy mi az oka hogy ennyit tökölnek Romo-val ?Én igen, ha engem kérdezel.
100yard
Bár egyfelől a két (több?) klub nem töri magát, másfelől minket sem szorít az idő. Érdekes cikk van pont erről a BTB-n, ajánlom figyelmedbe/figyelmetekbe:
www.bloggingtheboys.com/2017/3/13/14898810/dallas-cowboys-can-afford-to-wait-with-tony-romo-can-other-interested-parties-trade-broncos-texans
Charlie Firpo
100yard
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 8 éve
Romo-n kívül senkit sem szorít az idő, viszont Ő meg megérdemelne annyit hogy ne szórakozzanak vele. Minél később engedik el annál kevesebb az esélye egy jó szerződésre valahol.Azért kíváncsi leszel - ha valaha egyáltalán kiderül - hogy mi az oka hogy ennyit tökölnek Romo-val ?Én igen, ha engem kérdezel.
100yard
Charlie Firpo
több mint 8 éve
Azért kíváncsi leszel - ha valaha egyáltalán kiderül - hogy mi az oka hogy ennyit tökölnek Romo-val ?Én igen, ha engem kérdezel.
100yard
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Hátha pont nálunk indul be, az alap, úgy látom, megvolt nála is. Mivel egy évre írt alá, olyan őrült összeg nem lehetett. (Egyébként mi volt vele a baj? Jelleme vagy a szisztémákat nem értette?)Ha Cooperre gondolsz, akkor a súlyos sérülése után állítólag mentális gondjai vannak (be van szarva).
Charlie Firpo
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 8 éve
Azért kíváncsi leszel - ha valaha egyáltalán kiderül - hogy mi az oka hogy ennyit tökölnek Romo-val ?
több mint 8 éve
Amit én tudok, hogy viszonylag sokat volt sérült és emiatt nem játszott igazán.Linehan bá és Pollack talán bízik benne annyira, hogy kelljen nekünk. Én meg az edzőkben bízom. Hátha pont nálunk indul be, az alap, úgy látom, megvolt nála is. Mivel egy évre írt alá, olyan őrült összeg nem lehetett. (Egyébként mi volt vele a baj? Jelleme vagy a szisztémákat nem értette?)Jonathan Cooper - vissza egy évre.Hát nem nagyon tudom értékelni az utolsó két igazolásunkat. A másik a DE srác. Mindkettőben megvan a tehetség, de hogy mi ki tudjuk-e hozni sokadikként az elég kérdéses.
Alakul ez, legalábbis darabra. Biztonságinak jó.
Charlie Firpo
100yard
La'el lesz a jobb tackle?
Moore-nál legalább világos a szitu: ha nem embereli meg magát, nem él az aktuális 'utolsó lehetőséggel' (még csak 24 éves!), mehet a kertszűkítésnél. Pénzben nem fog fájni.
Charlie Firpo
több mint 8 éve
Valami kis jó is:Tapper: "Right now I'm feeling better than I ever felt in my life condition-wise, core-wise, strength, flexibility and everything."
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Linehan bá és Pollack talán bízik benne annyira, hogy kelljen nekünk. Én meg az edzőkben bízom. Hátha pont nálunk indul be, az alap, úgy látom, megvolt nála is. Mivel egy évre írt alá, olyan őrült összeg nem lehetett. (Egyébként mi volt vele a baj? Jelleme vagy a szisztémákat nem értette?)Jonathan Cooper - vissza egy évre.Hát nem nagyon tudom értékelni az utolsó két igazolásunkat. A másik a DE srác. Mindkettőben megvan a tehetség, de hogy mi ki tudjuk-e hozni sokadikként az elég kérdéses.
Charlie Firpo
100yard
La'el lesz a jobb tackle?
Moore-nál legalább világos a szitu: ha nem embereli meg magát, nem él az aktuális 'utolsó lehetőséggel' (még csak 24 éves!), mehet a kertszűkítésnél. Pénzben nem fog fájni.
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Jonathan Cooper - vissza egy évre.Hát nem nagyon tudom értékelni az utolsó két igazolásunkat. A másik a DE srác. Mindkettőben megvan a tehetség, de hogy mi ki tudjuk-e hozni sokadikként az elég kérdéses.
Charlie Firpo
több mint 8 éve
Jonathan Cooper - vissza egy évre.Alakul ez, legalábbis darabra. Biztonságinak jó.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Ha az öreg kurvapecér Jerryn múlik, akkor még bandázni is fognak együtt Zekével ezek után 😀Elhívják Joe Namathet a 2 luvnyájával, és mehetnek is bárokba melltartót húzgálni 😊
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 8 éve
Összegyúrva az eddigi hosszan elnyúló ügyével egy 2 meccses offszki alaphangon kinéz neki, remélhetőleg az megtanítja viselkedni.Kicsit éretlen még ez a mi fiúnk. 😊Jön egy jóféle Judy Battista cikk es Zeke lesz a public enemy...Jó a néni melle, teccik. Cuppogtatni való.Justin Timberlake se lett eltiltva b+ !
Ebből kétmillió és zárt kapu lesz.
Stez
gyeek
Nyilvan azzal együtt hogy ez nem éppen úriemberhez méltó cselekedet volt.
Blevi
100yard
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 8 éve
Kicsit éretlen még ez a mi fiúnk. 😊Jön egy jóféle Judy Battista cikk es Zeke lesz a public enemy...Jó a néni melle, teccik. Cuppogtatni való.Justin Timberlake se lett eltiltva b+ !
Stez
gyeek
Blevi
több mint 8 éve
Jó, akkor Zeke is csak 3 másodperces késleltetéssel futhat innentől kezdve.Jó a néni melle, teccik. Cuppogtatni való.Justin Timberlake se lett eltiltva b+ !
Stez
gyeek
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 8 éve
Jön egy jóféle Judy Battista cikk es Zeke lesz a public enemy...Jó a néni melle, teccik. Cuppogtatni való.Justin Timberlake se lett eltiltva b+ !
Stez
gyeek
Szerkesztette: Blevi
több mint 8 éve
Jó a néni melle, teccik. Cuppogtatni való.Justin Timberlake se lett eltiltva b+ !
Stez
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 8 éve
Jó a néni melle, teccik. Cuppogtatni való.Ebből kétmillió és zárt kapu lesz.
több mint 8 éve
"DeMarcus Ware - I love this name!"Vége a Ware álmoknak...akkor simán meglesz a szerződtetése.
5 perce rakta ki face-re, hogy visszavonul
speeedy1
legfeljebb csak egy napig tart majd.
slowmotion
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Vége a Ware álmoknak...akkor simán meglesz a szerződtetése.
speeedy1
legfeljebb csak egy napig tart majd.
több mint 8 éve
Hát igen mert Ő a jog felett áll. 😕 Sajnos ha "az inkább igen mint nem" alapján el lehet tiltani valakit akkor persze minden megtörténhet.Ettől meg a Komisszár eltilthatja...Nekem az nem függő ügy amiben nincs bírósági ítélet. Ha jól emlékszem ebből még rendőrségi ügy sem lett.Valami színpadon táncolt mellette a csaj O meg lehúzta a toppjat. Persze a csajon nem volt melltartó... van egy függő ügye is emellé...Zeke meg valami balheba keveredett. Lehúzta valami csaj felsőjét. Videó is készült természetesen...Láttad ? persze nem kellett volna de amerikában fújják is fel.
Blevi
100yard
Blevi
100yard
Blevi
több mint 8 éve
Csapatnak nem nagyon.Szerintem nem is voltak álmok.Nekem igen 😉
100yard
speeedy1
Nekem már az is elég álom szintjén ha DMC visszajönne, meg valahogy grundolnánk egy épkézláb safetyt. 😊
több mint 8 éve
Ettől meg a Komisszár eltilthatja...Nekem az nem függő ügy amiben nincs bírósági ítélet. Ha jól emlékszem ebből még rendőrségi ügy sem lett.Valami színpadon táncolt mellette a csaj O meg lehúzta a toppjat. Persze a csajon nem volt melltartó... van egy függő ügye is emellé...Zeke meg valami balheba keveredett. Lehúzta valami csaj felsőjét. Videó is készült természetesen...Láttad ? persze nem kellett volna de amerikában fújják is fel.
Blevi
100yard
Blevi
100yard
több mint 8 éve
Vége a Ware álmoknak...Szerintem nem is voltak álmok.
speeedy1