Dallas Cowboys

34 feliratkozó

több mint 12 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
Nem tudom, jelentenek-e egyáltalán valamit ezek a látogatások, de Donald and Ealy among Cowboys' visitors today.

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 590 — Cowboys fan
az kritizálja sportolók életpályáját, aki többet ért el, mint ők.slowmotion
Ez érdekes logika.
Akkor az kritizálhat egy tojást, hogy záp, aki jobbat tud tojni?Sobri Jóska
ez meg erős sarkítás.
ott lett volna a lehetőség bármelyiküknek, hogy adott pillanatban a "hivatásukban" a világ 32 legjobbja között legyenek. nem lettek azok, de azért erős véleményt formálnak valakiről, akinek ez sikerült.
persze a műsornak a kerete akár pont az ilyesmit is bátoríthatja,

nem. most nincs erőm a faszságaidra.
több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 801 — #NoStress
az kritizálja sportolók életpályáját, aki többet ért el, mint ők.slowmotion
Ez érdekes logika.
Akkor az kritizálhat egy tojást, hogy záp, aki jobbat tud tojni?

több mint 12 éve
az kritizálja sportolók életpályáját, aki többet ért el, mint ők.
több mint 12 éve
trash talk-ban Romo-ról volt szó hogy mekkora balfaszbeltazor
Na és mivel indokolták az álláspontjukat?Wirtschaftsteil
Biztos az elmúlt 9 év egyetlen PO-győzelmével.Sobri Jóska
Lol. Lehet elfelejtetted de ez meg mindig csapatsport. 2x55 keret nem 2x1....Blevi
Lehet elfelejtetted, de nem én gondolom így, hanem aki szerint balfasz.

több mint 12 éve
Blevi 9 059 — Lions & Cowboys fan
Biztos az elmúlt 9 év egyetlen PO-győzelmével.Sobri Jóska
Lol. Lehet elfelejtetted de ez meg mindig csapatsport. 2x55 keret nem 2x1....
több mint 12 éve
Biztos az elmúlt 9 év egyetlen PO-győzelmével.

több mint 12 éve
Wirtschaftsteil Dallas Cowboys 1 123
Na és mivel indokolták az álláspontjukat?
több mint 12 éve
Láttam én is ... egy balfasz. Egy lúzer, egy senki macskajancsi. Egy tejbetök gyomorgörcsös vesztes, egy bütyök egy nevesincs csapat élén.
Szegény, remélem ti is sajnáljátok ... meg magunkat is.😛

u.i.: A lenti lányok is sajnálják...

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 12 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 947 — Pfizer & Moderna fan
trash talk-ban Romo-ról volt szó hogy mekkora balfasz

több mint 12 éve
ez egy Smith mez,ha megnézed a felső képet ahol látszik a művésznő válla rendesen,látszik hogy 22es a mez nem 28as.Cowboykarcsi
tényleg baszki, hát mindjárt soha többet nem veszem fel az enyémet... na jó, csak vicceltem 😊
több mint 12 éve
Tehenész Dallas Cowboys 675 — silver & blue
ez egy Smith mez,ha megnézed a felső képet ahol látszik a művésznő válla rendesen,látszik hogy 22es a mez nem 28as.Cowboykarcsi
off: művésznő 😀 😀
több mint 12 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
ez egy Smith mez,ha megnézed a felső képet ahol látszik a művésznő válla rendesen,látszik hogy 22es a mez nem 28as.

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
amúgy én először Aurélión láttam(igen nézem na és ?! 😀 😛 ) de most akkor nem tudom kié is valójában 😀 én meg a lelkemet is eladnám egy Emmitt Smith mezért,de abban szinte biztos vagyok hogy egyikük sem tudja mit hord,csak "menőnek" néz ki oszt jól van.Cowboykarcsi
én nem a lelkemet adtam el, hanem csak akkori szinten elég szép pénzt.
a Keletivel szemben, az Arzenál üzletház aljában volt egy bolt, ami ilyen mezeket árult, ott volt egy Emmitt replica. már persze amíg fel nem szabadítottam.

ez egyébként melyik 28-as? Woodson, Felix?
több mint 12 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
amúgy én először Aurélión láttam(igen nézem na és ?! 😀 😛 ) de most akkor nem tudom kié is valójában 😀 én meg a lelkemet is eladnám egy Emmitt Smith mezért,de abban szinte biztos vagyok hogy egyikük sem tudja mit hord,csak "menőnek" néz ki oszt jól van.

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve

több mint 12 éve
 fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/t31.0-8/q82/s720x720/891872_10152345619424171_7131378532465987806_o.jpg

Komment nélkül.. 😀Tehenész
Így lehet a legjobb társaságba keveredni! 😀😀

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 12 éve
Tehenész Dallas Cowboys 675 — silver & blue
 fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/t31.0-8/q82/s720x720/891872_10152345619424171_7131378532465987806_o.jpg

Komment nélkül.. 😀
több mint 12 éve
Ez jó meccs volt 😊szaba
De híró született és nem nálatok! 😛

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 12 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 642
Ez jó meccs volt 😊
több mint 12 éve
Aki unatkozik, vagy D elvonása van, itt egy meccs, elérhető még.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 12 éve
Mivel tegnap már erőteljesen kínzott az offseason, így előkapartam a Denver elleni derbit. Jó volt több játékot többször újranézni és kielemezni az egész meccset. Kérdésem,hogy bennetek melyik meccs hagyott erőteljesebb nyomot,hogy érdemes lenne kiadósabban foglalkozni a történtekkel!?Wong
Én is csak ezt nézném, akkor játszottunk a legjobban. Csak sajna online nem találom.
Jó a Tyrannos képed!

"Szép vagy, gyönyörű vagy Magyarország, gyönyörűbb, mint a nagyvilág, ha zeng a zeneszó látom ragyogó szép orcád."Charlie Firpo
Szívsen megosztom veled, vagy skypeon vagy nem tudom milyen adatküldő software segítséggel, de sztem kb 6 óra míg átmegy, de ha kell egy fanért megteszem.
A te aláírás képed sem kutya... :cool:Wong
Kösz! Háát, remélem ők is jönnek Londonba! 😕) Már csak egy szűk fél évet kell várni!
Ha esetleg linket tudsz, akkor azt megköszönöm, küldeni semmi esetre se küld.
Még elvileg a Chargers meccs volt jó, meg a fili idegenben (bár ahhoz kellenek idegek),vagy a még durvább Detroit meccs.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 12 éve
Wong Dallas Cowboys 669 — Defense Fan
Mivel tegnap már erőteljesen kínzott az offseason, így előkapartam a Denver elleni derbit. Jó volt több játékot többször újranézni és kielemezni az egész meccset. Kérdésem,hogy bennetek melyik meccs hagyott erőteljesebb nyomot,hogy érdemes lenne kiadósabban foglalkozni a történtekkel!?Wong
Én is csak ezt nézném, akkor játszottunk a legjobban. Csak sajna online nem találom.
Jó a Tyrannos képed!

"Szép vagy, gyönyörű vagy Magyarország, gyönyörűbb, mint a nagyvilág, ha zeng a zeneszó látom ragyogó szép orcád."Charlie Firpo
Szívsen megosztom veled, vagy skypeon vagy nem tudom milyen adatküldő software segítséggel, de sztem kb 6 óra míg átmegy, de ha kell egy fanért megteszem.
A te aláírás képed sem kutya... :cool:
több mint 12 éve
Jó a Tyrannos képed!

"Szép vagy, gyönyörű vagy Magyarország, gyönyörűbb, mint a nagyvilág, ha zeng a zeneszó látom ragyogó szép orcád."

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 12 éve
Wong Dallas Cowboys 669 — Defense Fan
Mivel tegnap már erőteljesen kínzott az offseason, így előkapartam a Denver elleni derbit. Jó volt több játékot többször újranézni és kielemezni az egész meccset. Kérdésem,hogy bennetek melyik meccs hagyott erőteljesebb nyomot,hogy érdemes lenne kiadósabban foglalkozni a történtekkel!?