NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 578
47
20:00 BOCA RATON BOWL - Toledo vs Louisville (tv: ARENA4)
Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 11 éve
3 éve 30 milla? no thanks... egyébként okos döntés volt felmenni a tundrára, még jó, hogy így a 4-3-ban maradhatott. oh wait...Ian Rapoport @RapSheet 13 pJulius Peppers is officially a Packer! Charlie Firpo
#Cowboys are among the teams talking with veteran DE Julius Peppers, per source. No visit scheduled, but interested at the right price.
Hümm-hümm. Meltonnal párban...Mr. Bombastic
több mint 11 éve
Ian Rapoport @RapSheet 13 pJulius Peppers is officially a Packer!
#Cowboys are among the teams talking with veteran DE Julius Peppers, per source. No visit scheduled, but interested at the right price.
Hümm-hümm. Meltonnal párban...Mr. Bombastic
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Eddig:Terrell McClain Defensive Tackle
McClain has three years under his belt, and fills two needs the Cowboys have – depth on the defensive line, and youth. In 2013 with the Houston Texans, McClain played in all 16 games as a rotational player and recorded 10 tackles with a fumble recovery. He is a very strong man, with the ability to plug up the interior of the line and not let offensive linemen get to the next level. He’s never been given the chance to be “The Guy”, but he is a Rod Marinelli kind of guy. He hustles and plays hard, and that’s what Marinelli is looking for from a core guys for his defensive line.
Jeremy Mincey Defensive End
Mincey is a guy that has been around for a while. Drafted in 2006, he has the experience, but has never really had a stand-out year. Last year with the Jacksonville Jaguars and Denver Broncos, Mincey played a total of 10 games, with 17 tackles and two sacks. Also considered a rotational guy, Mincey has the ability to play both the defensive end and tackle position. That versatility will serve the Cowboys well, in the case they run into similar issues as they endured last year with a totally decimated defensive line. Versatility, added with his natural quickness and pass-rushing ability and you can see why Marinelli wanted him.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Ian Rapoport @RapSheet 13 p#Cowboys are among the teams talking with veteran DE Julius Peppers, per source. No visit scheduled, but interested at the right price.
Hümm-hümm. Meltonnal párban...

több mint 11 éve
Melton a Hawks után hozzánk látogat.WirtschaftsteilAkár maradhatna is 😊
több mint 11 éve
Melton a Hawks után hozzánk látogat.
több mint 11 éve
ha jól tudom Mo 6' láb magas,azért az nem számít kicsinek.
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 11 éve
hát több a lyuk két DT ne jöjjön... persze nem sírnék,csak 2 újonc, eg yilyen védelemben nem tudom mennyit,dobna...nem mindeki válik be főleg rögtön..lsd Claiborne-Frederick...KroosClaiborne nem a megfelelő helyre jött szerintem. Lehet egy másik rendszerben sokkal jobban teljesített volna első naptól. Ráadásul a védelem változása sem neki kedvez azóta sem. És a jövő egy kicsit a magas, erős agresszív cornerek irányába megy el, nos Claiborne-nak a testi adottságai sincsenek meg ehhez.
több mint 11 éve
hát több a lyuk két DT ne jöjjön... persze nem sírnék,csak 2 újonc, eg yilyen védelemben nem tudom mennyit,dobna...nem mindeki válik be főleg rögtön..lsd Claiborne-Frederick...
több mint 11 éve
Nálam is, akkor tökéletes lenne a FA,nagyon remélem h így lesz...+ egy tapasztalt vén róka jöhetne 1 évre 3-4 Wrnek.azért drafton ha első körben egy Aaron Donald, második körben egy Ra'shede Hageman jönne, akkor nem sírna a szánk 😊
Bár ugy érszem lo.asz se lesz... Melton Seattlebe látogat....Bears is érdeklődik...
Kuka+Draftba bízunk? Meg esetleg h Crawford csodára lesz képes?Kroos
több mint 11 éve
Nálam is, akkor tökéletes lenne a FA,nagyon remélem h így lesz...+ egy tapasztalt vén róka jöhetne 1 évre 3-4 Wrnek.Melton-Spencer nálam még mindig az álomduóTehenészSajnos pont megláttam:A:Hatcher Washington-ban folytatja. Tehát találkozunk még vele.pont most jöttem fel,hogy beírjam..de valaki extra gyors volt 😀Tehenész
Jöhet Melton!Charlie Firpo
Azért nem örülök, jó lehetett volna ő még nekünk egy évre pl.Charlie Firpo
Bár ugy érszem lo.asz se lesz... Melton Seattlebe látogat....Bears is érdeklődik...
Kuka+Draftba bízunk? Meg esetleg h Crawford csodára lesz képes?
több mint 11 éve
Én nem sajnálom hogy elment Hatcher, sztem ennél nem lesz jobb éve.beltazordettó.
több mint 11 éve
'szom, Bowen után Hatcher is a Redskinsben?! Akadna meg a csont Snyder torkán...gyeekVicces lenne ha összejönne Was-ban a Spencer - Hatcher Bowen kezdő 😀
Én nem sajnálom hogy elment Hatcher, sztem ennél nem lesz jobb éve.

több mint 11 éve
'szom, Bowen után Hatcher is a Redskinsben?! Akadna meg a csont Snyder torkán...
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 11 éve
Melton-Spencer nálam még mindig az álomduóSajnos pont megláttam:A:Hatcher Washington-ban folytatja. Tehát találkozunk még vele.pont most jöttem fel,hogy beírjam..de valaki extra gyors volt 😀Tehenész
Azért nem örülök, jó lehetett volna ő még nekünk egy évre pl.Charlie Firpo
több mint 11 éve
Sajnos pont megláttam:A:Hatcher Washington-ban folytatja. Tehát találkozunk még vele.pont most jöttem fel,hogy beírjam..de valaki extra gyors volt 😀Tehenész
Azért nem örülök, jó lehetett volna ő még nekünk egy évre pl.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Hatcher Washington-ban folytatja. Tehát találkozunk még vele.pont most jöttem fel,hogy beírjam..de valaki extra gyors volt 😀
több mint 11 éve
Hatcher Washington-ban folytatja. Tehát találkozunk még vele. Jöhet Melton!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Cowboys sign FA LB Will Herring, formerly of the Saints, one-year deal.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
kiccsávó: DeSean Jacksonbezonyám 😊
redneck: Riley Cooper
gondolomkristof
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
kiccsávó: DeSean Jacksonredneck: Riley Cooper
gondolom
több mint 11 éve
Sproles az Iggles-ben. b+, mintha nem lenne elég Shady-re a kiccsávóra meg a redneck-re figyelni.Itt ki kicsoda? Shady megvan . xD
picsába.slowmotion

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
The Dallas Cowboys took up only $1.1 million in salary-cap space with their deals to new defensive linemen Jeremy Mincey and Terrell McClain. Mincey will count $1.25 million against the cap in 2014, and McClain will count $850,000. Innen nézve azért eddig nem rossz.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Eddig sem volt egyszerű ez a csoport, de idén ez tovább súlyosbodik. Bele kell húznunk,mert a 9-7 nem alternatíva.