Dallas Cowboys

34 feliratkozó

több mint 11 éve
Sonpi Dallas Cowboys 269 — Cowboys fan
Milyen jó erre kelni! 😛 Csak jöjjön is be. Nem sok helyünk maradt a cap alatt. Az Austin cut miatti pénz kell az újoncokra. Van még így is sansz Allenre és/vagy Spencerre?

több mint 11 éve
Blevi 8 985 — Lions & Cowboys fan
Ha egészséges marad akkor király lesz. Tovább kell a d-linet boostolni a drafton.
A pénz es a szerződés is korrektnek mondható.
több mint 11 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
MELTON !!!!!!

Cowboys agree to terms with Henry Melton on 1-year, $5M deal w/ a 3-year club option that would average $8M per year

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 277 — Így remélem megfelelek nektek.....
Adam Schefter ‏@AdamSchefter 37 mp

Cowboys and DT Henry Melton are putting finishing touches on a multi-year deal, according to a source.

Ian Rapoport ‏@RapSheet 2 p

The money isn't yet available, but Henry Melton's contract with the #Cowboys will be a one-year deal with an option year, source says.
több mint 11 éve
Spencer és a két fent említett is képben van még. No most vagy kirakunk még játékosokat, vagy Tony fizuját és/vagy a többiek fizuját tovább faragjuk, vagy ennyi volt, max Spencer jön vissza.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan
Jól állunk vazze, inkább legyen teljes rebuild, jövőre top5ben húzhatunk Qbt ha így folytatjuk, + szokásos Lee,Romo sérülés, és top3 is meg van.

PunBB bbcode test
több mint 11 éve
Akkor tozse:
Plan is for DE Jared Allen to fly home after visit w/ Dallas Cowboys, per source, and discuss w/ his wife.
Ezek az asszonyok!

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 725 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Így állunk most:
Cowboys have $7.16 million in cap space.
Jared Allen still in the building meeting with Cowboys officials and coacheCharlie Firpo
Ian Rapoport szerint szerződés nélkül ment el, többek közt mert még beszélni akar a feleségével is az opciókról. Ma nem várható döntés az ügyében. Állítólag a Seahawksban is kiköthet, de akár itt is.iktriad
Kössz! Ja, és végre találkoztunk, Bud!Charlie Firpo
\o/
több mint 11 éve
Így állunk most:
Jared Allen still in the building meeting with Cowboys officials and coacheCharlie Firpo
Ian Rapoport szerint szerződés nélkül ment el, többek közt mert még beszélni akar a feleségével is az opciókról. Ma nem várható döntés az ügyében. Állítólag a Seahawksban is kiköthet, de akár itt is.iktriad
Kössz! Ja, és végre találkoztunk, Bud!

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 725 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Így állunk most:
Ian Rapoport szerint szerződés nélkül ment el, többek közt mert még beszélni akar a feleségével is az opciókról. Ma nem várható döntés az ügyében. Állítólag a Seahawksban is kiköthet, de akár itt is.
több mint 11 éve
Így állunk most:
Jared Allen still in the building meeting with Cowboys officials and coache

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Denver mintha jobb ajánlatot adott volna DRC-nak. Na mindegy
Melton utazik tovább St. Louis-ba.Wirtschaftsteil
Közismerten gyenge D-Line van szent Lajosban, tele hátul draftolt olcsó nevekkel...
több mint 11 éve
Fucckkkkkk..

PunBB bbcode test
több mint 11 éve
Wirtschaftsteil Dallas Cowboys 1 123
Denver mintha jobb ajánlatot adott volna DRC-nak. Na mindegy
Melton utazik tovább St. Louis-ba.
több mint 11 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
én sem értettem se az ajánlatok se a kapott pénz nagyságát,biztos tud valamit az Giants FO amit mi nem.

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 11 éve
Jo hat DRC-tol nem fogok befosni. Zöld mezben Dez taknyosra szop***tta. Megvan amikor scrrenbol betolta az end zoneba? 😊
Spencer Mleton kombo jo lenne emberi áron....
több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 230 — Cowboys fan
Meltronról semmi hír? remélem e nem rosszat jelent...Kroos
megállapodás nincs, de még nem is utazott tovább.
több mint 11 éve
Meltronról semmi hír? remélem e nem rosszat jelent...

PunBB bbcode test
több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 230 — Cowboys fan
 www.nfl.com/draft/2011/profiles/brandon-weeden?id=2532970
Draftról ilyen olcsón nem jött volna senki.
És itt legalább lehet tudni mire lehet számítani. Ellentétben a draftoltakkal, akik lehetnek akármekkora zsákbamacskák. Egyelőre nálam ez jó húzás.
Az interception-jeinek egy része nyugodtan rátolható az elkapóira is akár... Nem kezdtem el filmet nézni róla, de ahogy azmásnál is szokott lenni, nem minden eladott labdáért a QB a felelős. Egy rosszul meg futott útvonal, egy benézett passz, egy elügyetlenkedett átvétel... Akármi okozhatja.
Ne írjuk le előre 😊betmen
Háááttt, alant mellékeltem egy összeállítást,
bűn rossz, de legalább bevállalós: bombasztikus elegy...😀 😀
Most vettem észre a videón a magyar hirdetést: ÉRTÉKTEREMTŐ MEGTAKARÍTÁS - bruhaha 😀😀 😀😀Charlie Firpo
tudod: az ember szemete egy másik kincse... vagy nem
több mint 11 éve
És itt legalább lehet tudni mire lehet számítani. Ellentétben a draftoltakkal, akik lehetnek akármekkora zsákbamacskák. Egyelőre nálam ez jó húzás.
Az interception-jeinek egy része nyugodtan rátolható az elkapóira is akár... Nem kezdtem el filmet nézni róla, de ahogy azmásnál is szokott lenni, nem minden eladott labdáért a QB a felelős. Egy rosszul meg futott útvonal, egy benézett passz, egy elügyetlenkedett átvétel... Akármi okozhatja.
Ne írjuk le előre 😊betmen
Háááttt, alant mellékeltem egy összeállítást,
bűn rossz, de legalább bevállalós: bombasztikus elegy...😀 😀
Most vettem észre a videón a magyar hirdetést: ÉRTÉKTEREMTŐ MEGTAKARÍTÁS - bruhaha 😀😀 😀😀

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
betmen Dallas Cowboys 125
Ne írjuk le előre 😊
több mint 11 éve
Anthony Spencer visited the Giants and left without a deal.
Esik az az ár😀

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Tehenész Dallas Cowboys 675 — silver & blue
DRC giantsnél...azért szépen erősítenek a csoportba
több mint 11 éve
Végre valami jó is:
"Depending on how free agency plays out, the Cowboys could end up receiving a compensatory pick for Hatcher in 2015." - by Arcsi

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Wirtschaftsteil Dallas Cowboys 1 123
A 31 eves Weeden nyilvan nem kezdeni jott Dallasba, meg nem is projekt QBnek. Ha tenyleg ugy alakul hogy Romo nem lesz kesz OTAra es Orton visszavonul akkor jelenleg o az egyetlen aki edzeni tud a csapattal. Semmi nem valtozik azzal hogy idejott, mindig opcio a late-round QB. Ennyi penzt meg ne sajnaljunk tole. Szukseg volt egy kezre, olcsobb aligha lett volna.