Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 11 éve
Melton a Hawks után hozzánk látogat.WirtschaftsteilAkár maradhatna is 😊
több mint 11 éve
Melton a Hawks után hozzánk látogat.
több mint 11 éve
ha jól tudom Mo 6' láb magas,azért az nem számít kicsinek.
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 11 éve
hát több a lyuk két DT ne jöjjön... persze nem sírnék,csak 2 újonc, eg yilyen védelemben nem tudom mennyit,dobna...nem mindeki válik be főleg rögtön..lsd Claiborne-Frederick...KroosClaiborne nem a megfelelő helyre jött szerintem. Lehet egy másik rendszerben sokkal jobban teljesített volna első naptól. Ráadásul a védelem változása sem neki kedvez azóta sem. És a jövő egy kicsit a magas, erős agresszív cornerek irányába megy el, nos Claiborne-nak a testi adottságai sincsenek meg ehhez.
több mint 11 éve
hát több a lyuk két DT ne jöjjön... persze nem sírnék,csak 2 újonc, eg yilyen védelemben nem tudom mennyit,dobna...nem mindeki válik be főleg rögtön..lsd Claiborne-Frederick...
több mint 11 éve
Nálam is, akkor tökéletes lenne a FA,nagyon remélem h így lesz...+ egy tapasztalt vén róka jöhetne 1 évre 3-4 Wrnek.azért drafton ha első körben egy Aaron Donald, második körben egy Ra'shede Hageman jönne, akkor nem sírna a szánk 😊
Bár ugy érszem lo.asz se lesz... Melton Seattlebe látogat....Bears is érdeklődik...
Kuka+Draftba bízunk? Meg esetleg h Crawford csodára lesz képes?Kroos
több mint 11 éve
Nálam is, akkor tökéletes lenne a FA,nagyon remélem h így lesz...+ egy tapasztalt vén róka jöhetne 1 évre 3-4 Wrnek.Melton-Spencer nálam még mindig az álomduóTehenészSajnos pont megláttam:A:Hatcher Washington-ban folytatja. Tehát találkozunk még vele.pont most jöttem fel,hogy beírjam..de valaki extra gyors volt 😀Tehenész
Jöhet Melton!Charlie Firpo
Azért nem örülök, jó lehetett volna ő még nekünk egy évre pl.Charlie Firpo
Bár ugy érszem lo.asz se lesz... Melton Seattlebe látogat....Bears is érdeklődik...
Kuka+Draftba bízunk? Meg esetleg h Crawford csodára lesz képes?
több mint 11 éve
Én nem sajnálom hogy elment Hatcher, sztem ennél nem lesz jobb éve.beltazordettó.
több mint 11 éve
'szom, Bowen után Hatcher is a Redskinsben?! Akadna meg a csont Snyder torkán...gyeekVicces lenne ha összejönne Was-ban a Spencer - Hatcher Bowen kezdő 😀
Én nem sajnálom hogy elment Hatcher, sztem ennél nem lesz jobb éve.

több mint 11 éve
'szom, Bowen után Hatcher is a Redskinsben?! Akadna meg a csont Snyder torkán...
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 11 éve
Melton-Spencer nálam még mindig az álomduóSajnos pont megláttam:A:Hatcher Washington-ban folytatja. Tehát találkozunk még vele.pont most jöttem fel,hogy beírjam..de valaki extra gyors volt 😀Tehenész
Azért nem örülök, jó lehetett volna ő még nekünk egy évre pl.Charlie Firpo
több mint 11 éve
Sajnos pont megláttam:A:Hatcher Washington-ban folytatja. Tehát találkozunk még vele.pont most jöttem fel,hogy beírjam..de valaki extra gyors volt 😀Tehenész
Azért nem örülök, jó lehetett volna ő még nekünk egy évre pl.
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Hatcher Washington-ban folytatja. Tehát találkozunk még vele.pont most jöttem fel,hogy beírjam..de valaki extra gyors volt 😀
több mint 11 éve
Hatcher Washington-ban folytatja. Tehát találkozunk még vele. Jöhet Melton!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Cowboys sign FA LB Will Herring, formerly of the Saints, one-year deal.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
kiccsávó: DeSean Jacksonbezonyám 😊
redneck: Riley Cooper
gondolomkristof
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
kiccsávó: DeSean Jacksonredneck: Riley Cooper
gondolom
több mint 11 éve
Sproles az Iggles-ben. b+, mintha nem lenne elég Shady-re a kiccsávóra meg a redneck-re figyelni.Itt ki kicsoda? Shady megvan . xD
picsába.slowmotion

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
The Dallas Cowboys took up only $1.1 million in salary-cap space with their deals to new defensive linemen Jeremy Mincey and Terrell McClain. Mincey will count $1.25 million against the cap in 2014, and McClain will count $850,000. Innen nézve azért eddig nem rossz.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Eddig sem volt egyszerű ez a csoport, de idén ez tovább súlyosbodik. Bele kell húznunk,mert a 9-7 nem alternatíva.
több mint 11 éve
Sproles az Iggles-ben. b+, mintha nem lenne elég Shady-re a kiccsávóra meg a redneck-re figyelni.picsába.
több mint 11 éve
Selvie tavaly ilyenkor még sehol nem volt. De úgy a csapatnál sem.Ha Marinelli ilyen szemmel választja ki a játékosokat mint Selvie, akkor nekem nem lesz gondom vele.
Mincey amúgy biztos nem tölteléknek jött, oda veterán minimumért szoktak igazolni.
Ez engem arra enged következtetni, hogy a draft nem position need irányba megy el, hanem best available player irányba.
Safety már nem lesz (Pryor meg Dix lesz a táblán, 1/16-ra már egyik tutira elkel, és ilyenkor van Murphy miszerint a Dallas bigboard-on meg nem lesz fenn a másik) a defensive line-t megoldják hullatöltelékekből, mi fog jönni? guard meg tackle 😊 valakinek meg kell védenie a százmilliós befektetést, a szemük gyöngye 😊
Persze ne legyen igazam. Egy Aaron Donald mellett a többi játékos is SOKKAL jobbnak fog tűnni.
De talán mivel De/Dt több van, egy jó S (Dix?) sokat dobna a védelmen. És akkor lehet imádkozni, hogy Hageman meglegyen a második körben. Akkor pipa.
Onnan lehet harmadikra QB-t, negyedikre RB-t húzni, hetedikben meg Enemkpali-t.
több mint 11 éve
Hát eddig nem hasítunk,persze nem is vártam,de 1 v 2 nagyobb nevet várnék,mert csak Draftróol nehéz lesz tömködni.... akkor már csak a jó "kukázás" és egy Marinelli csoda segíthet...:A:
több mint 11 éve
Végül is érdekesebb lett nekünk is ez az első nap. Valamelyik twitten olvastam, hogy 1 milliárd dollár mozdult meg az elmúlt időszakban a játékospiacon.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.