Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 11 éve
Faról kéne egy 3. számú Wr, egy jó backup Dt?,Og/ot mélyítés is akár.
több mint 11 éve
Szerintem egyértelműen kell egy letrade... Frisco,Carolina,akár Seattle, akár Kansas(?), nekik kb lehet kell egy top Wr, akit a mi helyünkön elérhetnek top2-3 Wrt kb, így pl Frisco betud a carolina,Kansas elé jönni stb..Amivel lehetne egy talán plusz 2. kört szerezni.
És akkor 1. kör vége legjobb S v Dt, 2 kör legjobb Dt v S, és OG szerintem, 3. körben meg mehet egy DE v Cb., nyilván Fa függvényében.
több mint 11 éve
kb nálam a kezdő D most:ja, de milyen sorrendben? 😊 értelem szerűen az első két körben draftolt ember lehet azonnal kezdő, a harmadik körben választott embereknek már általában tanulnia kell mielőtt stabil kezdőkké válnak. Ami utána megy, az meg ugye a tű a szénakazalban.
??? - ??? - ??? - Ware
??? - Lee - Carter
Claiborn - Church - ??? - Carr
Kezdő O:
Dez - Beasly - Smith - Leary - Frederick- ??? - Free - Witten - Williams
Romo
Murray
??? helyére draftolnék.beltazor
De van összesen 6 kérdőjeled 😊
több mint 11 éve
kérdés nekem továbbra is az, hogy a drafton mekkora fókusza lesz a defense megerősítésének (első két kör? csak első kör? csak második kör? lesz trade lefelé egy extra második helyért?) vagy hogy megpróbálják-e majd 'okosba' megoldani FA piacon valami kiöregedett sztárral ropiért?betmenkb nálam a kezdő D most:
??? - ??? - ??? - Ware
??? - Lee - Carter
Claiborn - Church - ??? - Carr
Kezdő O:
Dez - Beasly - Smith - Leary - Frederick- ??? - Free - Witten - Williams
Romo
Murray
??? helyére draftolnék.

több mint 11 éve
kérdés nekem továbbra is az, hogy a drafton mekkora fókusza lesz a defense megerősítésének (első két kör? csak első kör? csak második kör? lesz trade lefelé egy extra második helyért?) vagy hogy megpróbálják-e majd 'okosba' megoldani FA piacon valami kiöregedett sztárral ropiért?
több mint 11 éve
Marinelli fiatal, gyakorlott, sok mindent látott már. Sean P. és Jim Harbaugh reinkarnációja. Kell ez a fajta mentalitás a pálya mellé egy DChoz és ott is kell lenni fizikálisan nem egy kalitkába zárt okosra van szüksége ennek a Dnek. Minden tiszteletem az öregé,de a menesztések elhalasztásával úgy érzem egy értelmes döntés született.
több mint 11 éve
Én arra leszek kíváncsi hogy Marinelli hogy fog működni mint DC,mert az oké hogy pozíciós edzőként az egyik legjobb a ligában de a koordinátorkodás azért kicsit más.Abban mindenképpen bízom hogy jobban fogja használni a rostert mint Kiffin,szerintem neki ez volt a legnagyobb hiányossága,amíg nem ütött be a sérülés hullám addig is,inkább azt játszatta ami az ő sémájának az elképzelése mint hogy inkább a játékosokhoz igazítaná a taktikát.CowboykarcsiAzt gondolom, hogy nem lőttünk vele mellé. Ez sokkal inkább csak megérzés, mint bizonyosság, de hátha...
több mint 11 éve
Én arra leszek kíváncsi hogy Marinelli hogy fog működni mint DC,mert az oké hogy pozíciós edzőként az egyik legjobb a ligában de a koordinátorkodás azért kicsit más.Abban mindenképpen bízom hogy jobban fogja használni a rostert mint Kiffin,szerintem neki ez volt a legnagyobb hiányossága,amíg nem ütött be a sérülés hullám addig is,inkább azt játszatta ami az ő sémájának az elképzelése mint hogy inkább a játékosokhoz igazítaná a taktikát.
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 11 éve
Értem én, hogy olyan mintha Blikket olvasnék, ettől függetlenül vannak olyanok, amikor bele találnak, vagy találhatnak.betmenhát persze, hogy eltalálhatnak valamit. kb. mint a draft hetedik köre, lehet találni jó játékost (a Patkány 2008-2010 között, vagy a mostani SB MVP), de inkább csak kiegészítő embereket, vagy következő éven kidobható embereket találnak.
Én most azért gondolom azt, hogy lehet ebben a kirúgások dologban valami, mert nem tudom azt megmagyarázni, hogy miért maradhatott Kiffin es miért kellett Ryannak mennie pl. Azaz a döntések mögül nekem hiányzik a konzisztencia, a logika, az értelem, nevezzük aminek akarjuk. Vagy majd úgy jön ki a sorminta, ha jövőre januárban küldik el Kiffint? Marinelli kinevezésével miért kellett Kiffinnek maradnia, túl drága lett volna a szerződését idő előtt felbontani? Nem lett volna teljesen mindegy? Az edzők fizetésére nem vonatkozik a sapka, pénz meg van a franchise-ban bőven. Túl sok döntése tűnik nekem JJ-nek teljesen ad-hoc jellegűnek. És amikor a vezetés döntései attól függenek, hogy reggel hogy ütötte be a fejét a falba, akkor ott valami nagyon nagy baj van.[betmenKiffin egy szezont húzott le itt, Ryan kettőt. Ryan-nel szemben nem az volt a fő probléma, hogy a szanaszét sérült védelem szar volt, hanem hogy rendesen felmenni nem tudtak a pályára (9-12 között akárhol), és hogy a szezon vége felé már Eberflus tartotta a taktikai értekezleteket, magyarán Rob már beleszart az egészbe, szóval morális okok voltak.
egy év utáni kirúgásra egyébként is most hirtelen csak Spags-re emlékszem (NO-ból), de ott eleve négy kezdő védőt tiltottak el, az meg nem jó csillagzat. Kiffin régi szereplő, többet felejtett futballból, mint amennyit sokan mások csak álmaikban tudnak megtanulni. kicsivel több agresszivitást kellene belevinni a védelezésbe, és sokkal jobb lenne az.
Nagyvonalúan tekintsünk el attól a sok maszlagtól amit lehet olvasni Jerry nyilatkozatai után a neten, és keressünk igazi indokokat. Ja azok nincsenek. Vagy baromira nem találom őket, pedig elég sok Cowboys-al foglalkozó oldal az könyvjelzők között van, és amit lehet elolvasok a témában. Még ha mások szerint szemét akkor is 😉nem tudom, Te hogy vagy vele, de én szeretek távol maradni a szeméttől. az újságírónak nevezett állatfajtának ráadásul az a fontos, hogy az olvasottságot vonzza, bármilyen faszságot képesek leírni, ha attól csak öt plusz kattintást szereznek. ügyesen kihasználják, hogy sokan rákapnak a bulvárszagú, bulvárízű (tehát bulvár) hírekre, mint gyöngytyúk a meleg takonyra.
Biztosan nagyon sok dolgot elmaszkol előttünk a média. Es az is biztos, hogy a Dallas marketing gépezete remekül tárja elénk a híreket. Profik, és nehéz a függöny mögé látni. De pont emiatt szeretek teljesen vad dolgokat olvasni. Mert sokszor lehet, hogy vak tyúk is talál szemet alapon épp egy ilyen fogalmatlan columnist hibáz rá a lényegre.
Vagy ha nem, hát akkor legalább vitatkozunk rajta egyet 😊betmen
na ja, ügyesen kihasználják a keresleti piacot.
ps: sajnáltam a Denvert, rendesen fájt ahogy szenvedtek, de ezt csak így ide írom, nem megyek trollkodni sehova se, nekem sem hiányozna elbukott döntő után a sok ide beírt okosság.betmenps én is, több okból is (1, Manningnek meglett volna kiskapu, hogy ellovagolhasson a naplementébe, 2, Carroll kurvára antipatikus nekem, meg most már kezd Sherman is az agyamra menni), de hát evvan. legalább jövőre a címvédőt fogjuk ütni, ráadásul idegenben 😉
több mint 11 éve
Betmen, bowl.hu-s íratlan szabály, hogy bleacherre nem hivatkozunk, de legalább nagyon diszkréten. Azok az arcok kb akiket ha megkérdezel tudnának managelni egy NFL csapatot, csuklóból rávágnák, ja persze, de sajna/szerencsére olyan távol vannak a hozzáértéstől mint Makó Jeruzsálemtől. Pl. ez is egy rohadtul bűzlő kijelentés, hogy a 3 OC aspiráns fél hogy kirúgják őket. Manipluatív büdös nonszensz amit nem tudom kinek a seggéből ráncigáltak elő. Az "átlag feletti" kategorizálás pedig tipikus bleacheres öngól.gyeekÉrtem én, hogy olyan mintha Blikket olvasnék, ettől függetlenül vannak olyanok, amikor bele találnak, vagy találhatnak.
Én most azért gondolom azt, hogy lehet ebben a kirúgások dologban valami, mert nem tudom azt megmagyarázni, hogy miért maradhatott Kiffin es miért kellett Ryannak mennie pl. Azaz a döntések mögül nekem hiányzik a konzisztencia, a logika, az értelem, nevezzük aminek akarjuk. Vagy majd úgy jön ki a sorminta, ha jövőre januárban küldik el Kiffint? Marinelli kinevezésével miért kellett Kiffinnek maradnia, túl drága lett volna a szerződését idő előtt felbontani? Nem lett volna teljesen mindegy? Az edzők fizetésére nem vonatkozik a sapka, pénz meg van a franchise-ban bőven. Túl sok döntése tűnik nekem JJ-nek teljesen ad-hoc jellegűnek. És amikor a vezetés döntései attól függenek, hogy reggel hogy ütötte be a fejét a falba, akkor ott valami nagyon nagy baj van.
Nagyvonalúan tekintsünk el attól a sok maszlagtól amit lehet olvasni Jerry nyilatkozatai után a neten, és keressünk igazi indokokat. Ja azok nincsenek. Vagy baromira nem találom őket, pedig elég sok Cowboys-al foglalkozó oldal az könyvjelzők között van, és amit lehet elolvasok a témában. Még ha mások szerint szemét akkor is 😉
Biztosan nagyon sok dolgot elmaszkol előttünk a média. Es az is biztos, hogy a Dallas marketing gépezete remekül tárja elénk a híreket. Profik, és nehéz a függöny mögé látni. De pont emiatt szeretek teljesen vad dolgokat olvasni. Mert sokszor lehet, hogy vak tyúk is talál szemet alapon épp egy ilyen fogalmatlan columnist hibáz rá a lényegre.
Vagy ha nem, hát akkor legalább vitatkozunk rajta egyet 😊
Az átlag feletti dologra én is rávilágítottam, de ez benne van az újságírásban, az egyszeri kocadrukkerek kell a csamcsogni való kinn a tengeren túl.
ps: sajnáltam a Denvert, rendesen fájt ahogy szenvedtek, de ezt csak így ide írom, nem megyek trollkodni sehova se, nekem sem hiányozna elbukott döntő után a sok ide beírt okosság.
több mint 11 éve
Remelem Jerruh látta az SB-t csak D-be húzunk a drafton. Ezzel az O-val lehetne az elmult évek alapján nyerni... A D# meg... 😕
több mint 11 éve
Az új felállás. Nem vannak egy picit sokan?Charlie FirpoIgazából minden csapatban hasonló felosztásban van jelen a staff, az egyetlen fő eltérés hogy az OC és a playcaller külön személy. Csak úgy hozzávetésnek megnéztem a két SBt játszó csapat stábját, szintén 23-23 főt számlálnak.
több mint 11 éve
Jerry biztos megpróbálja összezavarni a szurkolókat/médiát, hogy ne lehessen kit hibáztatni az újabb 8-8 után 😊gorbelAmit pl a rotoworldös kretének nem vesznek észre hosszú ideje, hogy JJ azt a csontot veti a firkászoknak amelyiket ép kedve szottyan és magasról leszarja mit reagálnak, ha a dolgok nem úgy történnek ahogy két hete vagy két hónapja mondja. Már nem is olvasom a rotot, mert gusztustalan elfogultság uralkodik és ahogy JJt rendszeresen fikázzák akár magukat is észrevehetnék néha, ha bebizonyosodik, hogy a frankó amit megmondtak totál baromság. Persze az újságíró aki megköveti magát ritka mint a fehér holló.
és egy nagyon jó cikk:Betmen, bowl.hu-s íratlan szabály, hogy bleacherre nem hivatkozunk, de legalább nagyon diszkréten. Azok az arcok kb akiket ha megkérdezel tudnának managelni egy NFL csapatot, csuklóból rávágnák, ja persze, de sajna/szerencsére olyan távol vannak a hozzáértéstől mint Makó Jeruzsálemtől. Pl. ez is egy rohadtul bűzlő kijelentés, hogy a 3 OC aspiráns fél hogy kirúgják őket. Manipluatív büdös nonszensz amit nem tudom kinek a seggéből ráncigáltak elő. Az "átlag feletti" kategorizálás pedig tipikus bleacheres öngól.
Nothing says "offensive continuity" quite like three coaches who all simultaneously think they should be calling the plays and are in constant fear of being fired.BleacherReportbleacherreport.com/articles/1940095-continued-instability-will-condemn-cowboys-to-nfc-pretender-status-in-2014
a draftolós résszel nem értek egyet,
But in three of the past four drafts, Jones has taken a player in the first round who is now at least an above-average starter for the Cowboys.BleacherReportDez? Smith? Above average? - de nyilván kell a bulvár persze.betmen
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 11 éve
Az új felállás. Nem vannak egy picit sokan?De nagyon is.Úgy látszik JJ nem nagyon hallotta még azt a mondást,hogy a kevesebb néha több
.....
Charlie Firpo
Amúgy ezzel,hogy Marinelli lett a DC mi változik? Őszintén nem nagyon néztem utána Marinelli coordinátori múltjának.Gondolom a 4-3 marad,de a tampa 2vel mi lesz? Átállunk konstans emberezésre?
Illetve régebben linkeltem ide egy cikket,amibe írták,hogy ideje lenne elküldeni Woiciko-t a strenght coachot,mivel azért már feltűnő,hogy 2. éve ennyi sérült van,ez nem csak balszerencse.Azt is írták,hogy ez annak köszönhető,mert az új szerződésben a liga és játékosok között,ugye abban egyeztek meg,hogy kevesebb trainingen kell részt venniük a játékosoknak,és emiatt az edzés tervnek is változnia kell,de ezt úgy látszik nem tudta hozzá alakítani a régi módszereihez.
Ez főleg igaz elehet ezekre a hammstring sérülésekre,amik tényleg főleg csak az edzéseken múlik,mennyire van az izomzat megdolgoztatva,felkészítve a terhelésre,bár hozzáteszem,ebben a témában elég laikus vagyok
több mint 11 éve
az szép... 😕Jegyekről (London) nincs senkinek semmi infója, mikor várható ? Szeretném már a kezemben tartani 😉MaTiArra még várni kell,kb elötte 2 héttel küldik ki,jó esetbe.. 😀 Olvastam már olyat is,hogy meccs elött 2 nappal érkezett meg a jegy.Tehenész
Your power is your biggest opponent!
több mint 11 éve
Jegyekről (London) nincs senkinek semmi infója, mikor várható ? Szeretném már a kezemben tartani 😉MaTiArra még várni kell,kb elötte 2 héttel küldik ki,jó esetbe.. 😀 Olvastam már olyat is,hogy meccs elött 2 nappal érkezett meg a jegy.
több mint 11 éve
Jegyekről (London) nincs senkinek semmi infója, mikor várható ? Szeretném már a kezemben tartani 😉
Your power is your biggest opponent!
több mint 11 éve
Az új felállás. Nem vannak egy picit sokan?Head coach: Jason Garrett
Passing game coordinator: Scott Linehan
Offensive coordinator/offensive line coach: Bill Callahan
Defensive coordinator: Rod Marinelli
Assistant head coach/defense: Monte Kiffin
Quarterbacks: Wade Wilson
Running backs: Gary Brown
Wide receivers: Derek Dooley
Tight ends: Mike Pope
Assistant offensive line: Frank Pollack
Offensive quality control/wide receivers: Keith O’Quinn
Offensive assistant: Vacant
Defensive line: Rod Marinelli
Linebackers: Matt Eberflus
Secondary: Jerome Henderson
Defensive assistant/defensive line: Leon Lett
Defensive quality control/defensive line: Ben Bloom
Assistant secondary: Joe Baker
Special teams: Rich Bisaccia
Assistant special teams: Vacant
Strength and conditioning: Mike Woicik
Assistant strength and conditioning: Brett Bech
Assistant strength and conditioning: Kendall Smith
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
ez azért elég meleg, nem?Addition of Scott Linehan means Jason Garrett - in final contract year - has 3 staffers with NFL HC experience: Callahan, Marinelli, LinehanEd Werner @ Twittertwitter.com/Edwerderespn/statuses/428307969970040832
három, főedzői tapasztalattal rendelkező ember segíti Garrett munkáját 2014-ben. Plusz ugye Monte Kiffin.
és egy nagyon jó cikk:
Nothing says "offensive continuity" quite like three coaches who all simultaneously think they should be calling the plays and are in constant fear of being fired.BleacherReportbleacherreport.com/articles/1940095-continued-instability-will-condemn-cowboys-to-nfc-pretender-status-in-2014
a draftolós résszel nem értek egyet,
But in three of the past four drafts, Jones has taken a player in the first round who is now at least an above-average starter for the Cowboys.BleacherReportDez? Smith? Above average? - de nyilván kell a bulvár persze.
több mint 11 éve
pingelj meg pls ha ticketmasteren újra lesz jegy, vagy másik értelmes oldalon. tyWong140-es szektorba akartok menni?
ha esetleg NAGYON lemenne az ára, akkor talán elgondolkoznék én is 😊
de 130-nál többet nem adok egy 105 fontos jegyért.
több mint 11 éve
pingelj meg pls ha ticketmasteren újra lesz jegy, vagy másik értelmes oldalon. tyMintha menne le az ára... már csak 180 volt. Mindenesetre még várok, egyrészt adnak még ki ticketmasteren később párat, másrészt ezek a szarháziak szabadulni akarnak a jegyeiktől, fog még lejjeb is menni.gyeekAzt a mindenségit, ezt honnan kented ki? Mondjuk a mi 105 fontos jegyünket a 140-es szektorba 181,56-ért kínálja a viagogo...www.viagogo.co.uk/Sports-Tickets/American-Football/NFL-Europe-TicketsTudom, hogy nehéz a jövőbe látni, de van már konkrét ötleted is a hol, mikor, mennyiért kérdőszavakra is? Szívesen látok minden infót ezzel kapcsoltban. 😉WongBesza, behu volt. Kénytelen leszek valami poachertől jegyet szerezni...gyeekJól látom a ticketmasteren, hogy már nem tudok két standard jegyet venni? Ránézne vki akinek van 5 perce? Köszönöm.WongSajnos, úgy néz ki, elfogytak a jegyek.Charlie Firpo
www.stubhub.co.uk/nfl-london-tickets/
www.seatwave.com/nfl-international-series-tickets/season
www.getmein.com/nfl/nfl-international-series-tickets.html
ezeknek gyűjtője:
tickets.telegraph.co.uk/jacksonville-jaguars-vs-dallas-cowboys-tickets/wembley-stadium-london/09-november-2014/E-1085863/betmen
De legalább van!Charlie Firpo
több mint 11 éve
www.facebook.com/photo.php?fbid=610981088972775&set=a.560932773977607.1073741829.221334031270818&type=1és Murray-nek fehér kölke van? 😀
Egyrészt én nem is tudtam hogy Bryantnek is van gyereke,másrészt beszarás hogy telik az idő,még egy pár éve láttam valami riportot Wittennel ahol a kisebbik fiát(talán CJ-t) még konkrétan pelenkázta most meg mekkora rosszcsontok már 😊 Telik az idő,öregszünk....Cowboykarcsi
oké, nem viccelődünk.
Dez meg elég sokáig várt a gyerekkel, Raheem Sterling pl már 18 évesen apa lett 😊
több mint 11 éve
www.facebook.com/photo.php?fbid=610981088972775&set=a.560932773977607.1073741829.221334031270818&type=1Egyrészt én nem is tudtam hogy Bryantnek is van gyereke,másrészt beszarás hogy telik az idő,még egy pár éve láttam valami riportot Wittennel ahol a kisebbik fiát(talán CJ-t) még konkrétan pelenkázta most meg mekkora rosszcsontok már 😊 Telik az idő,öregszünk....
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 11 éve
Ez még hagyján, de Linehan lett a passing game coordinator/play caller, Callahan pedig OC/O-line coach.. Ergo mi 2-2 koordinátorral nyomulunk a labda mindkét oldalán.egy jó "running game coordinator" is kéne. hamár homár, legyen kövér.
Jerry biztos megpróbálja összezavarni a szurkolókat/médiát, hogy ne lehessen kit hibáztatni az újabb 8-8 után 😊gorbel
több mint 11 éve
Ez még hagyján, de Linehan lett a passing game coordinator/play caller, Callahan pedig OC/O-line coach.. Ergo mi 2-2 koordinátorral nyomulunk a labda mindkét oldalán. Jerry biztos megpróbálja összezavarni a szurkolókat/médiát, hogy ne lehessen kit hibáztatni az újabb 8-8 után 😊