Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 11 éve
Béczkó
1 264
Ex-Cowboy Josh Brent convictedespn.go.com/dallas/nfl/story/_/id/10334414/josh-brent-former-dallas-cowboys-player-convicted-intoxication-manslaughter
több mint 11 éve
Elvileg pénteken szakítok egy nagyot fizetéskor (Her Majesty's Revenue And Customs Office + túlóra), de vannak egyéb tartozásaim, amikkel számolnom kell jegyvásárlásnál. Szeretnék egy jegyet váltani egy olyan személy/társaság közelébe, aki(k) vevő(k) pár sörre az emlékezetes pillanat tiszteletére meccs előtt és/vagy után. A jegy ára részletkérdés, de ha leközölnétek ti mennyiért vettétek az segítene pénteken a kalkulációmmal. Előre is kösz, remélem összejön valami frankó novemberben! 😊
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 11 éve
www.youtube.com/watch?v=eNlpHP3cM9MÉs mindezt homokban... 'szom, igazán átkonvertálhatná az alapszakaszra és a playoffra, az egész csak önbizalom kérdése, egy kezemen meg tudom számolni azokat a CBket, akik le tudnák védekezni egy-két játékban.
Bryant egykezes elkapás az offseasonből. Még akkor is nagyon beteg ha csak valami civil haverja volt a "CB" .Cowboykarcsi
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 11 éve
Ez sem rossz hír:"Stephen Jones said Cowboys are in serious contract negotiations right now on a long-term deal for restricted free agent kicker Dan Bailey."
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
"Cowboys will add former Giants TE coach Mike Pope to Jason Garrett's staff. Replaces Wes Phillips, who went to Washington."Mint egy szép nagy család!😕)
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
www.youtube.com/watch?v=eNlpHP3cM9MBryant egykezes elkapás az offseasonből. Még akkor is nagyon beteg ha csak valami civil haverja volt a "CB" .
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 11 éve
Nem felejtettem. 😊gyeekfélreolvastam simán, úgy látszik magyarul szövegértelmezési problémáim vannak 😊
több mint 11 éve
Nem felejtettem. 😊Mi kell ahhoz, hogy a >két< foci-dinoszaurusz belássa, hogy a rendszereik már nem állják meg a helyüket és a játékosok képességeinek sem felelnek meg?gyeekKiffin és a Tampa2 a tengeren túlon vicc tárgya. Ha foci dinoszaurusz, akkor őt ne felejtsd ki a sorból.betmen
több mint 11 éve
Mi kell ahhoz, hogy a két foci-dinoszaurusz belássa, hogy a rendszereik már nem állják meg a helyüket és a játékosok képességeinek sem felelnek meg?gyeekTalán az, hogy JJ-nél kiboruljon a bili. Más megoldás nem nagyon van...
több mint 11 éve
Plusz ahogy olvasom, az edzői gárdában se lesz változás, marad Kiffin és Callahan. Előbbit még csak-csak megértem, mert alapvetően szorult helyzetből kezdett az átállással és az ismételt sérülések is visszatartották a szekerét. De olvasva JJ eszmefuttatását, miszerint a jóba kell belekapaszkodni és engedni a rosszat, egyből eszembe jut Rob Ryan elbocsájtása. Elég rossz ritmusban jött a felismerés JJnek, a Ryan-féle védelem két éve Poppingákkal és egyéb utcáról felkapart játékosokkal vért izzadt az utolsó hétig és lám, New Orleansben sikerült megfordítania a dolgokat.Kiffin és a Tampa2 a tengeren túlon vicc tárgya. Ha foci dinoszaurusz, akkor őt ne felejtsd ki a sorból.
Callahan viszont tolt egy Jim Mora Jr-t: volt ideje bőven felkészülni, megsimerni a játékosait és képességeiket, ehhez képest a szemeim kapartam volna ki látva milyen idiotikus és unalmasan átlátszó játékokat hívott egészen a 17. hétig.
Mi kell ahhoz, hogy a két foci-dinoszaurusz belássa, hogy a rendszereik már nem állják meg a helyüket és a játékosok képességeinek sem felelnek meg?gyeek
több mint 11 éve
Plusz ahogy olvasom, az edzői gárdában se lesz változás, marad Kiffin és Callahan. Előbbit még csak-csak megértem, mert alapvetően szorult helyzetből kezdett az átállással és az ismételt sérülések is visszatartották a szekerét. De olvasva JJ eszmefuttatását, miszerint a jóba kell belekapaszkodni és engedni a rosszat, egyből eszembe jut Rob Ryan elbocsájtása. Elég rossz ritmusban jött a felismerés JJnek, a Ryan-féle védelem két éve Poppingákkal és egyéb utcáról felkapart játékosokkal vért izzadt az utolsó hétig és lám, New Orleansben sikerült megfordítania a dolgokat. Callahan viszont tolt egy Jim Mora Jr-t: volt ideje bőven felkészülni, megsimerni a játékosait és képességeiket, ehhez képest a szemeim kapartam volna ki látva milyen idiotikus és unalmasan átlátszó játékokat hívott egészen a 17. hétig.
Mi kell ahhoz, hogy a két foci-dinoszaurusz belássa, hogy a rendszereik már nem állják meg a helyüket és a játékosok képességeinek sem felelnek meg?
több mint 11 éve
Jerry doesn't envision a time when Cowboys won't have cap issues "I think that’ll always be there..b/c we're that aggressive w/ our dollars"gorbelaggressive, but idiotic. period.
(ezt azt jelenti, hogy Ware marad, Hatcher franchise tag, stb az én olvasatomban)
több mint 11 éve
Jerry doesn't envision a time when Cowboys won't have cap issues "I think that’ll always be there..b/c we're that aggressive w/ our dollars"Ennyit a nagytakarításról, meg hasonlókról. Ráadásul ezt úgy mondja, mintha erény lenne.
több mint 11 éve
www.bloggingtheboys.com/2014/1/17/5318514/2014-nfl-mock-draft-tracker-14-mocks-7-defensive-linemen-dallas-cowboysDT vagy DE kell első körben, mindenképpen. ezt a Ha-ha gyereket elég jónak tartják, talán még vállalható lenne... de én az 1-3 körben 2 db DT húznék. és 4 G-t
még mindig nincs konszenzus pick pedig 16 mock alapján.
de nagyrészük a védelmet erősíti első körben, egyedül egy olyan van, aki Khalil Mack-et hozná (nem fogja elvinni már sokkal korábban a Tampa, a Bills vagy a Steelers?)
meccs pedig úgy tűnik nekem kimarad 😕 bár a helyzet nem válságos, de a hűtő letérdelt otthon, elütöttem egy nyulat és lelopták a dísztárcsákat éjjel - és ez csak az utolsó hét termése..... meg le is maradtam a kinézett helyről (105 fontos upper sideline első 5 sora) jó szórakozást nektek!betmen

több mint 11 éve
www.bloggingtheboys.com/2014/1/17/5318514/2014-nfl-mock-draft-tracker-14-mocks-7-defensive-linemen-dallas-cowboysmég mindig nincs konszenzus pick pedig 16 mock alapján.
de nagyrészük a védelmet erősíti első körben, egyedül egy olyan van, aki Khalil Mack-et hozná (nem fogja elvinni már sokkal korábban a Tampa, a Bills vagy a Steelers?)
meccs pedig úgy tűnik nekem kimarad 😕 bár a helyzet nem válságos, de a hűtő letérdelt otthon, elütöttem egy nyulat és lelopták a dísztárcsákat éjjel - és ez csak az utolsó hét termése..... meg le is maradtam a kinézett helyről (105 fontos upper sideline első 5 sora) jó szórakozást nektek!
több mint 11 éve
Nekem lakás projekt miatt teljesen esélytelen a meccs 😕 ráadásul a Lions is most jön Londonba.... Igy jártam
több mint 11 éve
Hát akkor end zone elejében vagy end zone végével egy vonalban leszünk kb.mármint a 140es szektor 41. sor 203-204es szék 😛 😊Kroos😀😀 😀😀
Itt legalább a sort láthatod:
www.mapaplan.com/seating-plan/wembley-stadium-chart-london/high-resolution/wembley-stadium-london-seating-plan-06a-Detailed-row-block-numbering-American-Football-NFL-London-high-resolution.htmCharlie Firpo
Booking.comon nézte iiletve foglaltam, 1,5 kmre a wembleytől, nov8-10ig , 2 éj, olyan 50krül lesz, bár nov.6ig ingyeneesen lemondható. még addig sok minden változhat. 27től vannak kb legolcsóbbak 2éjszakára(2 főre).
Én párommal megyek, még előtte 1-2 nap városnézés lesz sztem
De hostelekben több ágyas szobában vannak olcsóak.
több mint 11 éve
Valaki nézett már szállást esetleg?
több mint 11 éve
Én szerintem jövő héten rendelem meg a jegyet, mert elég nagy kiadásom volt nemrég ami megterhelte kicsit a számlámat. Majd jelzek újra, jó lenne összeverődni meccs előtt és után is pár sörre...
több mint 11 éve
mármint a 140es szektor 41. sor 203-204es szék 😛 😊Kroos😀😀 😀😀
Itt legalább a sort láthatod:
www.mapaplan.com/seating-plan/wembley-stadium-chart-london/high-resolution/wembley-stadium-london-seating-plan-06a-Detailed-row-block-numbering-American-Football-NFL-London-high-resolution.htm
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
mármint a 140es szektor 41. sor 203-204es szék 😛 😊Kroos203-204 tényleg nem lenne rossz 😀
több mint 11 éve
203-204-es hely vajon merre van pálya belseje fele vagy másik irányba?KroosAz jó helynek tűnik:
www.wembleystadium.com/TheStadium/ViewFromYourSeat.aspx#vfs
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
203-204-es hely vajon merre van pálya belseje fele vagy másik irányba?
több mint 11 éve
Természetesen, ezért írtam az összeverődést.section BK 140, row 24, seat 199 nekem ez a pontos helyem.Azért szépen összegyűltünk a 140es szektorba 😀SectionÉn ide jövök Dzsokival, most foglaltam:Huh nem egyszerű jegyet venni 😀 én fel is adtam, ezt hogy kiküldik nekem, rohad sok extra fontért, nem nyerőbeltazorAmúgy tényleg nem egyszerű ez a ticketmaster rendszer,random kidobálja a jegyeket (teszem hozzá sokszor ugyanazt 😀),de végülis foglaltam egyet 140es szektorba,már csak ki kell várni 😊
Amúgy mire gondoltál ezen a kiküldős rendszeren? Legalapabb az 3 fontTehenész
Section BK 140 Row 44 Seats 195-196
Messze leszünk???Charlie Firpo
BK 140
Row
41
Seats
203 - 204
Kroos
Mellesleg én benne lennék meccs elötti/meccs utáni találkozóba,főleg,hogy én nagy valószínűséggel egyedül megyek ki Londonba.Tehenész
Látkép a 140-es szektorból:
www.wembleystadium.com/TheStadium/ViewFromYourSeat.aspx#seat:140|event:sports
- Gyíkká?
- De már elmúlt.