Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 11 éve
Ezért írtam első helyre a QB-t, lépni kell. Ha meg Tony fitten tér vissza, hát annál jobb. Meg tudni lehet valamit Spencerről? Az sem mindegy, hogy működik-e még, vagy mehet?Egyértelmű. Abban egyetértek, hogy az O jó úton halad (különösen az O-line fejlődése tetszik), bár sokan hoznának ide akár második körben WR-t, ami szerintem sem hülyeség. Romo miatt is aggódom, ez egy nagyon komoly műtét, ki tudja, hogyan tér vissza belőle.Mindannyian tudjuk, hogy a Chargers meccsen lehetett volna nagyobb a különbség, folyamatosan ültek a játékhívásaik, a támadófalukban 1 (mi úgyis nagyon szeretünk a sérülésekre hivatkozni) kezdő volt, a meccs közben ráadásul cserék közül is sérültek meg, így is esélytelenek voltunk odaérni Rivershez.Stimt, csak az a fájó, hogy nem közepes támadó-közepes védő oldal, hanem nagyon féloldalas. 28 pontos átlag támadó, de tökutolsó védő. Ezen kell majd javítani.Charlie Firpo
Arra akartam kilyukadni, hogy ne lássunk bele többet ebbe a csapatba, mint amennyi. Ez egy átlagos csapat, tipikus 8-8, nem rosszabb, de nem is jobb ennél. Ezen lehet majd változtatni, és akkor a pályán, nem elméleti síkon lehet bejutni a PO_ba, és ott pariban lenni a többi csapattal.gorbel
A D oldalon meg rengeteg munka lesz, de erről már sokat beszéltünk.gorbel
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Egyértelmű. Abban egyetértek, hogy az O jó úton halad (különösen az O-line fejlődése tetszik), bár sokan hoznának ide akár második körben WR-t, ami szerintem sem hülyeség. Romo miatt is aggódom, ez egy nagyon komoly műtét, ki tudja, hogyan tér vissza belőle.Mindannyian tudjuk, hogy a Chargers meccsen lehetett volna nagyobb a különbség, folyamatosan ültek a játékhívásaik, a támadófalukban 1 (mi úgyis nagyon szeretünk a sérülésekre hivatkozni) kezdő volt, a meccs közben ráadásul cserék közül is sérültek meg, így is esélytelenek voltunk odaérni Rivershez.Stimt, csak az a fájó, hogy nem közepes támadó-közepes védő oldal, hanem nagyon féloldalas. 28 pontos átlag támadó, de tökutolsó védő. Ezen kell majd javítani.Charlie Firpo
Arra akartam kilyukadni, hogy ne lássunk bele többet ebbe a csapatba, mint amennyi. Ez egy átlagos csapat, tipikus 8-8, nem rosszabb, de nem is jobb ennél. Ezen lehet majd változtatni, és akkor a pályán, nem elméleti síkon lehet bejutni a PO_ba, és ott pariban lenni a többi csapattal.gorbel
A D oldalon meg rengeteg munka lesz, de erről már sokat beszéltünk.
több mint 11 éve
Mindannyian tudjuk, hogy a Chargers meccsen lehetett volna nagyobb a különbség, folyamatosan ültek a játékhívásaik, a támadófalukban 1 (mi úgyis nagyon szeretünk a sérülésekre hivatkozni) kezdő volt, a meccs közben ráadásul cserék közül is sérültek meg, így is esélytelenek voltunk odaérni Rivershez.Stimt, csak az a fájó, hogy nem közepes támadó-közepes védő oldal, hanem nagyon féloldalas. 28 pontos átlag támadó, de tökutolsó védő. Ezen kell majd javítani.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Mindannyian tudjuk, hogy a Chargers meccsen lehetett volna nagyobb a különbség, folyamatosan ültek a játékhívásaik, a támadófalukban 1 (mi úgyis nagyon szeretünk a sérülésekre hivatkozni) kezdő volt, a meccs közben ráadásul cserék közül is sérültek meg, így is esélytelenek voltunk odaérni Rivershez.Arra akartam kilyukadni, hogy ne lássunk bele többet ebbe a csapatba, mint amennyi. Ez egy átlagos csapat, tipikus 8-8, nem rosszabb, de nem is jobb ennél. Ezen lehet majd változtatni, és akkor a pályán, nem elméleti síkon lehet bejutni a PO_ba, és ott pariban lenni a többi csapattal.
több mint 11 éve
Melton nem lenne sokkal olcsóbb (ha egyáltalán), mint Hatcher, Ware fizucsökkentésbe nem megy bele, csak átstrukturálásba. a polémia a pocsolya másik oldalán inkább azon megy, hogy ki az, aki az örökébe tudna lépni, ha egyáltalán arra kerülne a sor?Pont jó példákat hozol, mert ha egész szezonban a Denver elleni játékot tudtuk volna nyújtani, akkor semmi gond nem lett volna.(Azt azért még visszanézem valahogy!) Tényleg elég egykét rossz megoldás, és oda a szezon.Igen de egy meccs alapján külső szemlélőként azért nehéz megítélni. Ezek a velük simán pariban lennénk kommentek egyáltalán nem reálisak szerintem. Persze feltételesen könnyű erről beszélni, főleg ha az adott csapatoknak gyenge meccsét látod, de pl. a Denver ellen "kiscsapat" benyomását keltő Chargers az alapszakaszban felmosta velünk a padlót (az eredmény ránk nézve volt hízelgő), pedig akkor még nem is álltunk annyira rosszul a sérülésekkel. Akárhogy is nézzük, az idei 8 győzelmünkből 1, azaz EGY darabot arattunk olyan csapat ellen, aminek pozitív mérlege volt a szezon végén, és az is az Eagles volt. Ezek után mit akarnánk mi 12-4-es csapatok ellen? 😀 Nem véletlen, hogy ezek a gárdák vannak/voltak ott a PO-ban, és nem mi.gorbelTámadó oldalon én nem érzem ezt. A védelemnél abszolút. Nem a mi tudásunkból indultam ki, hanem az eddigi rájátszás meccsekből.Charlie FirpoHát, elnézve ezeket a rájátszás meccseket, egy kicsivel jobb védelemmel simán pariban lettünk volna. Egyszerűen felzabáltuk volna a támadójátékunkkal az ellenfeleinket. Csak az a védelem, csak azt tudnám feledni...Charlie FirpoA Cleveland meg egy jó támadósorral szétcincált volna mindenkit? 😊 A jelenlegi 4 versenyben levő csapathoz képest nagy a lemaradás, de a már kiesettekhez képest is bőven van. Ne áltassuk magunkat.gorbel
Csak a rájátszásra gondoltam, nagy dolgokat én - mezei szurkoló - nem láttam most. Ebbe a körbe is simán befértünk volna, ahogy biztos még több csapat is. Azért írtam, mert korábban itt is többen írták, hogy minek rájátszásba jutni, stb.
Kell a rájátszás idén, nem csak szurkolói alapon, hanem üzletileg is!!
Watkins írja, hogy Melton jöhetne Hatch helyére, meg DeMarcus ágyő, fiatal DE kell, hát nem tudom, inkább fizucsökkentés hegyek.
Pl. draft: 1. kör alja, vagy 2. kör: QB
2. kör: RB, + 2. kör vagy 2 3. kör: DE és egy C/G kombó.
Utána CB - Safety, ha lesz még bent jó.Charlie Firpo
több mint 11 éve
Ott nem játszottunk jól, de volt sanszunk végig.azért ácsi, a Chargers meccs az minden volt, csak felmosás nem. tíz-tizenegy pont azért nem a világ vége, meg azért a félidő is 21-13 volt (kétperces szünetnél meg 21-10), kicsit normálisabb támadással simán meglehetett volna az a meccs is, és nem, nem lehetett volna nagyobb a különbség, mert azért a Chargers sem volt éppen az a megállíthatatlan erő aznap, csak éppen nem szórakozták el a második félidőt, mint egyesek...slowmotionIgen de egy meccs alapján külső szemlélőként azért nehéz megítélni. Ezek a velük simán pariban lennénk kommentek egyáltalán nem reálisak szerintem. Persze feltételesen könnyű erről beszélni, főleg ha az adott csapatoknak gyenge meccsét látod, de pl. a Denver ellen "kiscsapat" benyomását keltő Chargers az alapszakaszban felmosta velünk a padlót (az eredmény ránk nézve volt hízelgő), pedig akkor még nem is álltunk annyira rosszul a sérülésekkel. Akárhogy is nézzük, az idei 8 győzelmünkből 1, azaz EGY darabot arattunk olyan csapat ellen, aminek pozitív mérlege volt a szezon végén, és az is az Eagles volt. Ezek után mit akarnánk mi 12-4-es csapatok ellen? 😀 Nem véletlen, hogy ezek a gárdák vannak/voltak ott a PO-ban, és nem mi.gorbelTámadó oldalon én nem érzem ezt. A védelemnél abszolút. Nem a mi tudásunkból indultam ki, hanem az eddigi rájátszás meccsekből.Charlie FirpoHát, elnézve ezeket a rájátszás meccseket, egy kicsivel jobb védelemmel simán pariban lettünk volna. Egyszerűen felzabáltuk volna a támadójátékunkkal az ellenfeleinket. Csak az a védelem, csak azt tudnám feledni...Charlie FirpoA Cleveland meg egy jó támadósorral szétcincált volna mindenkit? 😊 A jelenlegi 4 versenyben levő csapathoz képest nagy a lemaradás, de a már kiesettekhez képest is bőven van. Ne áltassuk magunkat.gorbel
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Pont jó példákat hozol, mert ha egész szezonban a Denver elleni játékot tudtuk volna nyújtani, akkor semmi gond nem lett volna.(Azt azért még visszanézem valahogy!) Tényleg elég egykét rossz megoldás, és oda a szezon.Igen de egy meccs alapján külső szemlélőként azért nehéz megítélni. Ezek a velük simán pariban lennénk kommentek egyáltalán nem reálisak szerintem. Persze feltételesen könnyű erről beszélni, főleg ha az adott csapatoknak gyenge meccsét látod, de pl. a Denver ellen "kiscsapat" benyomását keltő Chargers az alapszakaszban felmosta velünk a padlót (az eredmény ránk nézve volt hízelgő), pedig akkor még nem is álltunk annyira rosszul a sérülésekkel. Akárhogy is nézzük, az idei 8 győzelmünkből 1, azaz EGY darabot arattunk olyan csapat ellen, aminek pozitív mérlege volt a szezon végén, és az is az Eagles volt. Ezek után mit akarnánk mi 12-4-es csapatok ellen? 😀 Nem véletlen, hogy ezek a gárdák vannak/voltak ott a PO-ban, és nem mi.gorbelTámadó oldalon én nem érzem ezt. A védelemnél abszolút. Nem a mi tudásunkból indultam ki, hanem az eddigi rájátszás meccsekből.Charlie FirpoHát, elnézve ezeket a rájátszás meccseket, egy kicsivel jobb védelemmel simán pariban lettünk volna. Egyszerűen felzabáltuk volna a támadójátékunkkal az ellenfeleinket. Csak az a védelem, csak azt tudnám feledni...Charlie FirpoA Cleveland meg egy jó támadósorral szétcincált volna mindenkit? 😊 A jelenlegi 4 versenyben levő csapathoz képest nagy a lemaradás, de a már kiesettekhez képest is bőven van. Ne áltassuk magunkat.gorbel
Csak a rájátszásra gondoltam, nagy dolgokat én - mezei szurkoló - nem láttam most. Ebbe a körbe is simán befértünk volna, ahogy biztos még több csapat is. Azért írtam, mert korábban itt is többen írták, hogy minek rájátszásba jutni, stb.
Kell a rájátszás idén, nem csak szurkolói alapon, hanem üzletileg is!!
Watkins írja, hogy Melton jöhetne Hatch helyére, meg DeMarcus ágyő, fiatal DE kell, hát nem tudom, inkább fizucsökkentés hegyek.
Pl. draft: 1. kör alja, vagy 2. kör: QB
2. kör: RB, + 2. kör vagy 2 3. kör: DE és egy C/G kombó.
Utána CB - Safety, ha lesz még bent jó.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
azért ácsi, a Chargers meccs az minden volt, csak felmosás nem. tíz-tizenegy pont azért nem a világ vége, meg azért a félidő is 21-13 volt (kétperces szünetnél meg 21-10), kicsit normálisabb támadással simán meglehetett volna az a meccs is, és nem, nem lehetett volna nagyobb a különbség, mert azért a Chargers sem volt éppen az a megállíthatatlan erő aznap, csak éppen nem szórakozták el a második félidőt, mint egyesek...Igen de egy meccs alapján külső szemlélőként azért nehéz megítélni. Ezek a velük simán pariban lennénk kommentek egyáltalán nem reálisak szerintem. Persze feltételesen könnyű erről beszélni, főleg ha az adott csapatoknak gyenge meccsét látod, de pl. a Denver ellen "kiscsapat" benyomását keltő Chargers az alapszakaszban felmosta velünk a padlót (az eredmény ránk nézve volt hízelgő), pedig akkor még nem is álltunk annyira rosszul a sérülésekkel. Akárhogy is nézzük, az idei 8 győzelmünkből 1, azaz EGY darabot arattunk olyan csapat ellen, aminek pozitív mérlege volt a szezon végén, és az is az Eagles volt. Ezek után mit akarnánk mi 12-4-es csapatok ellen? 😀 Nem véletlen, hogy ezek a gárdák vannak/voltak ott a PO-ban, és nem mi.gorbelTámadó oldalon én nem érzem ezt. A védelemnél abszolút. Nem a mi tudásunkból indultam ki, hanem az eddigi rájátszás meccsekből.Charlie FirpoHát, elnézve ezeket a rájátszás meccseket, egy kicsivel jobb védelemmel simán pariban lettünk volna. Egyszerűen felzabáltuk volna a támadójátékunkkal az ellenfeleinket. Csak az a védelem, csak azt tudnám feledni...Charlie FirpoA Cleveland meg egy jó támadósorral szétcincált volna mindenkit? 😊 A jelenlegi 4 versenyben levő csapathoz képest nagy a lemaradás, de a már kiesettekhez képest is bőven van. Ne áltassuk magunkat.gorbel
több mint 11 éve
Igen de egy meccs alapján külső szemlélőként azért nehéz megítélni. Ezek a velük simán pariban lennénk kommentek egyáltalán nem reálisak szerintem. Persze feltételesen könnyű erről beszélni, főleg ha az adott csapatoknak gyenge meccsét látod, de pl. a Denver ellen "kiscsapat" benyomását keltő Chargers az alapszakaszban felmosta velünk a padlót (az eredmény ránk nézve volt hízelgő), pedig akkor még nem is álltunk annyira rosszul a sérülésekkel. Akárhogy is nézzük, az idei 8 győzelmünkből 1, azaz EGY darabot arattunk olyan csapat ellen, aminek pozitív mérlege volt a szezon végén, és az is az Eagles volt. Ezek után mit akarnánk mi 12-4-es csapatok ellen? 😀 Nem véletlen, hogy ezek a gárdák vannak/voltak ott a PO-ban, és nem mi.Támadó oldalon én nem érzem ezt. A védelemnél abszolút. Nem a mi tudásunkból indultam ki, hanem az eddigi rájátszás meccsekből.Charlie FirpoHát, elnézve ezeket a rájátszás meccseket, egy kicsivel jobb védelemmel simán pariban lettünk volna. Egyszerűen felzabáltuk volna a támadójátékunkkal az ellenfeleinket. Csak az a védelem, csak azt tudnám feledni...Charlie FirpoA Cleveland meg egy jó támadósorral szétcincált volna mindenkit? 😊 A jelenlegi 4 versenyben levő csapathoz képest nagy a lemaradás, de a már kiesettekhez képest is bőven van. Ne áltassuk magunkat.gorbel
több mint 11 éve
Támadó oldalon én nem érzem ezt. A védelemnél abszolút. Nem a mi tudásunkból indultam ki, hanem az eddigi rájátszás meccsekből.Hát, elnézve ezeket a rájátszás meccseket, egy kicsivel jobb védelemmel simán pariban lettünk volna. Egyszerűen felzabáltuk volna a támadójátékunkkal az ellenfeleinket. Csak az a védelem, csak azt tudnám feledni...Charlie FirpoA Cleveland meg egy jó támadósorral szétcincált volna mindenkit? 😊 A jelenlegi 4 versenyben levő csapathoz képest nagy a lemaradás, de a már kiesettekhez képest is bőven van. Ne áltassuk magunkat.gorbel
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Én nem tagelnék. Minek? Hatcher tagje túl drága lenne, Spencer már nem ér annyit. Esetleg Bailey? 😀gorbelremélem Bailey után nem lesz akkora kereslet, hogy tagelni kelljen 😊
több mint 11 éve
spencer már nem is kaphat tag-etIlletve: kire tennétek franchise tag-et jövőre?betmenÉn nem tagelnék. Minek? Hatcher tagje túl drága lenne, Spencer már nem ér annyit. Esetleg Bailey? 😀gorbel

több mint 11 éve
Illetve: kire tennétek franchise tag-et jövőre?betmenÉn nem tagelnék. Minek? Hatcher tagje túl drága lenne, Spencer már nem ér annyit. Esetleg Bailey? 😀
több mint 11 éve
Hát, elnézve ezeket a rájátszás meccseket, egy kicsivel jobb védelemmel simán pariban lettünk volna. Egyszerűen felzabáltuk volna a támadójátékunkkal az ellenfeleinket. Csak az a védelem, csak azt tudnám feledni...Charlie FirpoA Cleveland meg egy jó támadósorral szétcincált volna mindenkit? 😊 A jelenlegi 4 versenyben levő csapathoz képest nagy a lemaradás, de a már kiesettekhez képest is bőven van. Ne áltassuk magunkat.
több mint 11 éve
Hát, elnézve ezeket a rájátszás meccseket, egy kicsivel jobb védelemmel simán pariban lettünk volna. Egyszerűen felzabáltuk volna a támadójátékunkkal az ellenfeleinket. Csak az a védelem, csak azt tudnám feledni...
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
bleacherreport.com/articles/1919372-7-best-options-for-dallas-cowboys-to-bolster-the-defensive-line-in-2014pár nevet már én is írtam itt korábban a draft kívánságlistámról, a free agent igazolásokkal kapcsolatban viszont vegyesek az érzelmeim, JJ mintha túlságosan kötődne a sikereket hozó játékosaihoz (máskor meg pusztán üzleti alapon szemléli a focit)
a cikkre visszatérve Linval Joseph 4 évre írt alá a Giants-nél, 4,3 millióért, 2014-ben lesz unrestricted free agent, anno 2010-ben a második körben választotta a Giants. nekünk azért lehet emlékezetes, mert 2012-ben 2-szer sackelte Romo-t a nyolcadik héten. (ki is kaptunk 29-24-re) - nem tudom, hogy mik a tervek a megtartásával kapcsolatban NY-ban, nekem tetszene emberi áron. vélemény?
Illetve: kire tennétek franchise tag-et jövőre?
több mint 11 éve
linket tud valaki küldeni,hol lehet jegyet venni?Krooswww.ticketmaster.co.uk/nfl#cowboys
itt lesz a hivatalos jegyértékesítés.
több mint 11 éve
Aki nem tudná,16.-án,tehát csütörtökön kezdik el árusítani a jegyeket a novemberi Wembley meccsre 😉Tehenészköszi, ez jól jön 😊 mindig elfelejtettem a TicketMaster weboldalát megnézni, és csak reménykedtem, hogy valaki ide beírja
több mint 11 éve
Én már meg is vettem ma a Premium Club jegyeket 😊Aki nem tudná,16.-án,tehát csütörtökön kezdik el árusítani a jegyeket a novemberi Wembley meccsre 😉TehenészSőt már ma is vannak ahogy nézem,Premium club illetve sima club ticketek!!Tehenész
több mint 11 éve
Aki nem tudná,16.-án,tehát csütörtökön kezdik el árusítani a jegyeket a novemberi Wembley meccsre 😉TehenészSőt már ma is vannak ahogy nézem,Premium club illetve sima club ticketek!!
több mint 11 éve
Aki nem tudná,16.-án,tehát csütörtökön kezdik el árusítani a jegyeket a novemberi Wembley meccsre 😉
több mint 11 éve
Nekem tetszik ,vmi hasonló jó lenne, tavaly i 1/31re húztunk,ha most 2/1, 2/2 körül húznánk,akkor se lenne gond sőt, most ugyis sok hasonló szintű játékosok vannak 2-3. körben DE/DT poszton. kevés ai tipikus 1. körös, persze ez még változhat.Kroosa probléma mindig ott van, hogy ha sok az igény a DE/DT játékosra, akkor sok lesz az első körös belőlük is, ha megvan a potenciál, ha nincs.
Klasszikus értelemben talán Louis Nix III szerintem az egyetlen igazi első körös (bár nem videózom minden szabad időmben egyetemi meccseket, csak elég sokat olvasok a témában, így ez a véleményem főleg másokéra alapul) de az igény úgyis átrajzolja majd a táblát.
van egy táblázat, amiben a drafthelyek értékre vannak váltva - nézegettem én az alapján kivel cserélnék mire. Persze ehhez az is kell, hogy az a másik csapat akarjon előre lépni (én visszafelé cserélnék, mint 2013-ban) meg felmerült az is, hogy egy esetleges San Francisco csere szóba jöhetne (ha tavaly olyan flottul ment) max. idén egy második körös cetlit is kérnénk, meg mondjuk a jövő évi másodikat-harmadikat is.
több mint 11 éve
Érdekes, én nem is emlékeztem, ti igen?volt róla szó kinti oldalakon, igen.
Egy kommentelő a tavalyi draftról:
"Jerry does actually listen to his coaches more than people think.
And the story of Dallas not drafting a DL last year, it was reported the week following the draft. It wasn't Jerry who didn't draft a DL, Marinelli didn't like shareef because he felt he wouldn't fit in the system.
And I think Cowboy fans can agree, Frederick and Williams are pretty good players."Charlie Firpo
több mint 11 éve
Érdekes, én nem is emlékeztem, ti igen?Egy kommentelő a tavalyi draftról:
"Jerry does actually listen to his coaches more than people think.
And the story of Dallas not drafting a DL last year, it was reported the week following the draft. It wasn't Jerry who didn't draft a DL, Marinelli didn't like shareef because he felt he wouldn't fit in the system.
And I think Cowboy fans can agree, Frederick and Williams are pretty good players."
- Gyíkká?
- De már elmúlt.