Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 11 éve
Most komolyan nem engedtétek el Marinénit? 😊Én hagytam volna menni és behúztam volna helyette Fraziert vagy Schwartzot. Ennél rosszabb nem lett volna a D#.
több mint 11 éve
Tyron All-pro second team. Szerintem Petersnél jobb volt idén. De nem számít. Nagyon sok lehetőség van még benne. Iszonyú fiatal grat neki. Sok károgónak aki szerint bust lesz meg bibibibibi 😊
több mint 11 éve
Wade bácsi szabad lehet nem lenne hülyeség DC-nek visszahozni mondjuk ehhez erős alázat kell több részről.Már nem 3-4-et tolunk. Nincs D-lineuk hozzá. Konkrétan 0 kezdő potenciál a rosteren.
illetve még nem biztos de sanszos, hogy Crennel kapja meg a helyétdande
több mint 11 éve
Wade bácsi szabad lehet nem lenne hülyeség DC-nek visszahozni mondjuk ehhez erős alázat kell több részről.illetve még nem biztos de sanszos, hogy Crennel kapja meg a helyét
több mint 11 éve
Nekem nincs, jók az idei játékosaink 😉 . Draftoljunk 7 puntert!Nem túl szerencsés előre meghatározni hogy melyik körben pontosan milyen posztra kell embert szerezni. Ez erősen függ attól, hogy ki lesz elérhető. Wirtschaftsteilegyelőre ez csak egy "wishlist" 😊 de szerintem mindenkinek van ilyen.betmen
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Nem túl szerencsés előre meghatározni hogy melyik körben pontosan milyen posztra kell embert szerezni. Ez erősen függ attól, hogy ki lesz elérhető. Wirtschaftsteilegyelőre ez csak egy "wishlist" 😊 de szerintem mindenkinek van ilyen.
több mint 11 éve
Nem túl szerencsés előre meghatározni hogy melyik körben pontosan milyen posztra kell embert szerezni. Ez erősen függ attól, hogy ki lesz elérhető. LNIII már régóta kedvelt játékosom, ő NT v. nálunk 1tech. A többiek azok 3tech DTk lennének. De amúgy jó neveket írtál. Qb szinten Mettenberger esélyesen elkel a 2. körben az ACL szakadás lehet esetleg hatással erre. McCarron a tegnapi meccsével kicsit rontott a pozícióján, én 3-4re tippelem. Egyébként az utóbbi Cowboys fan.
Claiborne-t biztos hogy nem fogják meneszteni, szvsz. felesleges ezzel számolni, vagy egyáltalán megnézni hogy mennyi helyet szabadít fel.
Az edzők, a séma tisztázódása és a FA után lehet már inkább konkretizálni hogy pontosan ki lehet jó.
több mint 11 éve
első két kör DT/DE Timmy Jernigan, Louis Nix III, Rashede Hageman és Stephon Tuitt, Dominique Easley, Trent Murphy - nyilván az okosabbbak jobban látják melyik a jobb fit a sémába illetve mivel sok csapat akarhat védelmet erősíteni az is kérdés ki marad második körre...Azon is sok fog múlni, ki lesz az edző a védelemnél. Támadóknál pedig marad-e Callahan, és hogy hogyan gyógyul Tony sérülése, nagy-e a baj vele, vagy semmiség?
aztán egy safety, egy QB, egy CB és egy RB
ez a fontossági sorrend nálam a drafton.
igen, a QB fontos, ha Romo kidől _bármi_ miatt az elkövetkező 3 évben, akkor jó lenne, ha lenne valaki, aki fejlődhetne kicsit és azonnal becserélhető lenne, jelentős veszteségek nélkül. ez természetesen feltételezi a hajkirály Orton elküldését is 2015-re. ha nem marad rendes safety 3 körre, akkor egy Zach Mettenberger vagy AJ McCarron még talán elérhető lenne, és akkor bízva a mostaniak feltámadásában, vagy egy gyémántra bukkanásban cserélném a 3 és 4 picket.
Claiborne training camp előtti menesztésével mennyi dead money maradna? 4 évre írt alá 2012-ben.
Lehet, hogy én lettem pesszimistább a szezonkezdet óta vele szemben, de hiába volt All American tehetség, ha sérülések miatt nem játszik, ha nem fekszik neki a védelem sémája és ha folyamatosan egyre magasabb és erősebb elkapók jönnek egyetemről (Claiborne 6,0" ugye, ami 183cm)....betmen
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
első két kör DT/DE Timmy Jernigan, Louis Nix III, Rashede Hageman és Stephon Tuitt, Dominique Easley, Trent Murphy - nyilván az okosabbbak jobban látják melyik a jobb fit a sémába illetve mivel sok csapat akarhat védelmet erősíteni az is kérdés ki marad második körre...aztán egy safety, egy QB, egy CB és egy RB
ez a fontossági sorrend nálam a drafton.
igen, a QB fontos, ha Romo kidől _bármi_ miatt az elkövetkező 3 évben, akkor jó lenne, ha lenne valaki, aki fejlődhetne kicsit és azonnal becserélhető lenne, jelentős veszteségek nélkül. ez természetesen feltételezi a hajkirály Orton elküldését is 2015-re. ha nem marad rendes safety 3 körre, akkor egy Zach Mettenberger vagy AJ McCarron még talán elérhető lenne, és akkor bízva a mostaniak feltámadásában, vagy egy gyémántra bukkanásban cserélném a 3 és 4 picket.
Claiborne training camp előtti menesztésével mennyi dead money maradna? 4 évre írt alá 2012-ben.
Lehet, hogy én lettem pesszimistább a szezonkezdet óta vele szemben, de hiába volt All American tehetség, ha sérülések miatt nem játszik, ha nem fekszik neki a védelem sémája és ha folyamatosan egyre magasabb és erősebb elkapók jönnek egyetemről (Claiborne 6,0" ugye, ami 183cm)....
több mint 11 éve
A bloggingtheboys-on van egy jó elemzés, a 2009-es drafton kívül jókat húztunk. Főleg a Garrett érában, ha van előnye a fiúnak, akkor talán itt van.Ha idén is olyan szinten draftolunk, mint tavaly, akkor egy szavam se lehet.toxiqueNe feledjük mekkora O line roham volt, Giants és Chichago is 2. körbe várt embereket vitt 1/17,18 körül...kiment 6 OT,2-3OG, mi meg teljesen jól és szükségszerűen vittük a legjobb Centert, aki ki tudja h meddig lett volna még benn? lehet 2/3-ra elvitték volna ,lehet nem?Kroos+ elég nagy Need volt,látjuk mennyit jelentett idén.Kroos
Nagyon dicsérik Hollóembert, és olvastam egy Vaccaro - Heath összevetést is, a nagysztár és a senkineksemkell draftolatlan safety. A Jeff gyerek 22 éves kora ellenére 60 szerelés 1 int kezdő évében (igen, kb. mint Vaccaro) nem is olyan rossz.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
A ballasztok leengedéséből. Vagyis, ha Garrett nem ad fel a támadó szekcióból, akkor tök mindegy, mert akkor semmiből. Orr nehéz a hajó. A nevek úgyis közszájon forognak. Plássz csökkentés: Romonak és a többieknek is meg kell érteniük, hogy kevesebb lesz a lé.Nem úgy van, hogy a mi problémáinkra nem lesz azonnali megoldás a draft? Rookie falemberek előre-hátra elég bevállalós, nem? Tyron-nak is kellett idő a belerázódásra.FA piac? És mégis miből? 😊gorbel
Inkább FA piac?Charlie Firpo
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Ha idén is olyan szinten draftolunk, mint tavaly, akkor egy szavam se lehet.Ne feledjük mekkora O line roham volt, Giants és Chichago is 2. körbe várt embereket vitt 1/17,18 körül...kiment 6 OT,2-3OG, mi meg teljesen jól és szükségszerűen vittük a legjobb Centert, aki ki tudja h meddig lett volna még benn? lehet 2/3-ra elvitték volna ,lehet nem?Kroos+ elég nagy Need volt,látjuk mennyit jelentett idén.Kroos
több mint 11 éve
Ne feledjük mekkora O line roham volt, Giants és Chichago is 2. körbe várt embereket vitt 1/17,18 körül...kiment 6 OT,2-3OG, mi meg teljesen jól és szükségszerűen vittük a legjobb Centert, aki ki tudja h meddig lett volna még benn? lehet 2/3-ra elvitték volna ,lehet nem?Kroos+ elég nagy Need volt,látjuk mennyit jelentett idén.
több mint 11 éve
Ne feledjük mekkora O line roham volt, Giants és Chichago is 2. körbe várt embereket vitt 1/17,18 körül...kiment 6 OT,2-3OG, mi meg teljesen jól és szükségszerűen vittük a legjobb Centert, aki ki tudja h meddig lett volna még benn? lehet 2/3-ra elvitték volna ,lehet nem?
több mint 11 éve
Frici volt a kérdés. betmen azt írta, hogy 2/15-re zseniális húzás lett volna, én meg azt, hogy 2/10-re lehet, hogy elvitte volna a Titans. azt meg, hogy milyen lesz jövőre a teljesítményük, azt nem firtattuk, mert nincs is értelme. az idei teljesítménye alapján megérte az 1/31-et, nem is lett túl magasan választva, máshogy meg nem biztos, hogy meglett volna. és nem, Costa nem lett volna megoldás centerben, mint ahogy Cook sem, és Arkin sem. ez a pick kellett. pont.mint ahogy az is feltételezés, hogy Williams, Freddy vagy bárki más hosszútávon jó lesz. A rookiek idei teljesítményével én is elégedett vagyok (bár TW a szezon második felére visszaesett), de egy picket nem egy év után szoktak teljesen kiértékelni.gorbelez az, ami puszta feltételezés. lehet, hogy Jerryék megtippelték, hol vihetik el (egy scout azt mondta, hogy a 2/10-es is lehetett volna, ha addig bent marad), és mivel nem volt megfelelő ajánlat letrade-re mondjuk 2/5 köré, ezért inkább vitték "magasabban", mintsem hogy elhappolják előlük.slowmotionJaja egyetértek, a Frederick pick zseniális főleg h érte pluszba jött Williams is ugy már 10/11 😛, pedig mennyien leszólták, h 1. körben center stb, a mi fal helyzetünk miatt ha rosszabbul ment volna neki kicsit is megérte volna,de így tökéletes.Kroosaz a center meg lett volna még Escobar helyén is.... 2/15-re egyenesen parádés pick lett volna 😊betmen
több mint 11 éve
mint ahogy az is feltételezés, hogy Williams, Freddy vagy bárki más hosszútávon jó lesz. A rookiek idei teljesítményével én is elégedett vagyok (bár TW a szezon második felére visszaesett), de egy picket nem egy év után szoktak teljesen kiértékelni.ez az, ami puszta feltételezés. lehet, hogy Jerryék megtippelték, hol vihetik el (egy scout azt mondta, hogy a 2/10-es is lehetett volna, ha addig bent marad), és mivel nem volt megfelelő ajánlat letrade-re mondjuk 2/5 köré, ezért inkább vitték "magasabban", mintsem hogy elhappolják előlük.slowmotionJaja egyetértek, a Frederick pick zseniális főleg h érte pluszba jött Williams is ugy már 10/11 😛, pedig mennyien leszólták, h 1. körben center stb, a mi fal helyzetünk miatt ha rosszabbul ment volna neki kicsit is megérte volna,de így tökéletes.Kroosaz a center meg lett volna még Escobar helyén is.... 2/15-re egyenesen parádés pick lett volna 😊betmen
több mint 11 éve
ez az, ami puszta feltételezés. lehet, hogy Jerryék megtippelték, hol vihetik el (egy scout azt mondta, hogy a 2/10-es is lehetett volna, ha addig bent marad), és mivel nem volt megfelelő ajánlat letrade-re mondjuk 2/5 köré, ezért inkább vitték "magasabban", mintsem hogy elhappolják előlük.Jaja egyetértek, a Frederick pick zseniális főleg h érte pluszba jött Williams is ugy már 10/11 😛, pedig mennyien leszólták, h 1. körben center stb, a mi fal helyzetünk miatt ha rosszabbul ment volna neki kicsit is megérte volna,de így tökéletes.Kroosaz a center meg lett volna még Escobar helyén is.... 2/15-re egyenesen parádés pick lett volna 😊betmen
több mint 11 éve
Jaja egyetértek, a Frederick pick zseniális főleg h érte pluszba jött Williams is ugy már 10/11 😛, pedig mennyien leszólták, h 1. körben center stb, a mi fal helyzetünk miatt ha rosszabbul ment volna neki kicsit is megérte volna,de így tökéletes.Kroosaz a center meg lett volna még Escobar helyén is.... 2/15-re egyenesen parádés pick lett volna 😊
több mint 11 éve
rookie értékelésem:Jaja egyetértek, a Frederick pick zseniális főleg h érte pluszba jött Williams is ugy már 10/11 😛, pedig mennyien leszólták, h 1. körben center stb, a mi fal helyzetünk miatt ha rosszabbul ment volna neki kicsit is megérte volna,de így tökéletes.
Round 1, Pick 31 Travis Frederick: hibátlan választás, érzésem szerint vele jobban jártunk mint ha Floyd jött volna.
Round 2, Pick 15 (47) Gavin Escobar TE: luxus pick volt, nem túl sok labdát kapott, voltak hibái is, de szép TD elkapásai is. idővel jó játékos lehet, blokkolni még tanulnia kell.
Round 3, Pick 12 Terrance Williams ő is remek választás, szép elkapások, jó játék jellemezte. visszahordani nem szabad hagyni 😊
Round 3, Pick 18 (80) J.J. Wilcox néha jó néha pocsék, egy csere játékosnál sztem nem jobb szint. van még benne fejlődési lehetőség, meglássuk.
Round 4, Pick 17 (114) B.W. Webb: főként a hibáira emlékszünk, ha játszott néha nagyon csúnyán megverték. de ehhez a pozícióhoz kell a legtöbbet tanulni, és lesz ő még jobb is. jah és Megatronnak nem volt elkapása mellette! 😊
Round 6, Pick 17 (185) DeVonte Holloman: van benne lehetőség, de a sérülései miatt még nem láthattuk az igazi erejét.
összességében sztem ez egy nagyon jó draft volt. 10/8 😀beltazor
Am utobbi 3-4 évben nem voltak rossz draftjaink szerintem, Smith,Dez,Murray,Lee,Carter, és az idei év is bizonyítja.
Most a D-Line kéne hasonló módon, plusz OG,S kéne hosszútávon.
több mint 11 éve
1. körben sztem a 2. legjobb DE, és 1-2. DT benn lesz még valószínűleg.Luis Nix III, egy nagypufifánk DT, vagy Stephen Tuitt De, mind2 Notre Dame játékos.
De a DT talán fontosabb lenne 1. körben, Mivel Slevie,nem rossz, + ott lest Crawford akitől sokat várunk + Ware, DT meg Hayden aki max egy back up...
több mint 11 éve
rookie értékelésem:Round 1, Pick 31 Travis Frederick: hibátlan választás, érzésem szerint vele jobban jártunk mint ha Floyd jött volna.
Round 2, Pick 15 (47) Gavin Escobar TE: luxus pick volt, nem túl sok labdát kapott, voltak hibái is, de szép TD elkapásai is. idővel jó játékos lehet, blokkolni még tanulnia kell.
Round 3, Pick 12 Terrance Williams ő is remek választás, szép elkapások, jó játék jellemezte. visszahordani nem szabad hagyni 😊
Round 3, Pick 18 (80) J.J. Wilcox néha jó néha pocsék, egy csere játékosnál sztem nem jobb szint. van még benne fejlődési lehetőség, meglássuk.
Round 4, Pick 17 (114) B.W. Webb: főként a hibáira emlékszünk, ha játszott néha nagyon csúnyán megverték. de ehhez a pozícióhoz kell a legtöbbet tanulni, és lesz ő még jobb is. jah és Megatronnak nem volt elkapása mellette! 😊
Round 6, Pick 17 (185) DeVonte Holloman: van benne lehetőség, de a sérülései miatt még nem láthattuk az igazi erejét.
összességében sztem ez egy nagyon jó draft volt. 10/8 😀

több mint 11 éve
Nem úgy van, hogy a mi problémáinkra nem lesz azonnali megoldás a draft? Rookie falemberek előre-hátra elég bevállalós, nem? Tyron-nak is kellett idő a belerázódásra.DT/DE első két körben az mind lehet kezdő.
olcsó free agent? 😊
több mint 11 éve
Nem úgy van, hogy a mi problémáinkra nem lesz azonnali megoldás a draft? Rookie falemberek előre-hátra elég bevállalós, nem? Tyron-nak is kellett idő a belerázódásra.FA piac? És mégis miből? 😊
több mint 11 éve
Nem úgy van, hogy a mi problémáinkra nem lesz azonnali megoldás a draft? Rookie falemberek előre-hátra elég bevállalós, nem? Tyron-nak is kellett idő a belerázódásra. Inkább FA piac?
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
csak nem lesz pénzünk, hogy aláírjon, a korai pick 😀beltazora rookie-k nem kerülnek sokba. "relatíve" persze, hiszen azért nyilván az 1/1 nem veterán minimumért ír alá, de akkor is.
engem egyre jobban foglalkoztat a draft (mi más, ugye...) ami azt is jelenti, hogy itt a lehetőség egy újabb csalódásra 😀