Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 11 éve
Hatcher közölte h nincs hometown discount: profootballtalk.nbcsports.com/2013/12/31/jason-hatchers-not-giving-any-hometown-discounts/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Gyeek által említett atom, amit a Washington bevetett:nem, ez még nem az az atom.
"A Washington Redskins Mike Shanahan után több edzőt is elküldött. Összesen 6 edző élte túl a tisztogatást de Ők is azzal a feltétellel maradhattak, hogy a következő vezetőedző dönt majd a sorsukról."
Ezen kívül 4 csapatnál is elküldték a vezetőedzőt, de a várt személy még mindig nincs közte.Wong
amiről gyeek beszélt, az az, hogy ki kell tenni Ware-t (idén), Romo-t, Witten és Carr-t (jövőre), Spencer és Hatcher ne legyen hosszabbítva, stb stb.
mondjuk a Skinsnél asszem huszonvalahány játékos szerződése jár le febriár elejével, ha őket mind kiteszik, na az lesz az atom.
több mint 11 éve
Meghatározó játékos de nem franchise player,ahogy egyébként Romo sem az.Wareben valóban minden meg volt ahhoz hogy FP legyen,csak a két legfontosabb hiányzott szerintem belőle.Az egyik az úgynevezett "clutch",egész karrierje során talán volt vagy 4 alkalom amikor igazán húzós helyzetben mondjuk a 4. negyed végén amikor kellett egy stop hogy az offense visszakapja a labdát vagy pont azért hogy az ellen ne tudjon fordítani,szóval hogy ilyen helyzetben fellépjen és csináljon egy kulcs playt(tavaly pl Spencer ebben(is) iszonyat jó volt).Hozta ő szépen a 10+ sackes éveket sorban,de én egy franchise playertől ennél többet várok.Az biztos hogy iszonyat konzisztens volt,de amikor át kellett volna billenteni a csapatát,ezt szerintem nem tudta elégszer megtenni,hajlamos volt az ilyen helyzetekben eltűnni.Bár akkor én is igazságtalannak tartottam de így utólag pont ezért nyerte anno 2008ban Harrison a DPoY nem pedig Ware,oké hogy neki volt 20 sackje Harrisonnak meg "csak" 15 de neki csak abban az évben volt vagy 3-4 olyan meccs fordító megmozdulása amivel nyert a Steelers.A másik dolog mai szerintem hiányzik belőle a fent említett titulushoz az a leaderség.Oké hogy szép nagydarab fiatalember de ezzel együtt engem inkább emlékeztet egy nagyra nőt gyerekre akinek egyébként pont ez adja a játéka erősségét,az a tiszta imádat a játék iránt. De egyszerűen alkatilag nem az a típusú ember akit szó nélkül követnek a többiek. Ware egy nagyszerű játékos és mindenki hálás kell hogy legyen azért amit letett az asztalra a csapatért,de az én szememben ő nem franchise player.ráadásul Smith franchise játékos volt,minden tiszteletemmel együt Ware szerintem nem volt sosem az.Cowboykarcsimár bocsánat, de szerintem a Boys meghatározó alakja Ware. Az utóbbi 4-5 évben ha a Dallasra gondolsz, Romo mellett az ő neve ugorhat csak be, mint meghatározó játékos (ami nálam franchise playert jelent), ráadásul minden percét kovbojként töltötte. Nem volt idén jó idénye valóban, de a védelmeteknek kinek volt az?
Nem a fizetés/teljesítményt arányt vitatom, valóban túl van fizetve, de akkor is ő a csapat arca (nálam legalábbis). MarioAna
Ki az akkor?A már felemlegetett Emmitt Smith ízig vérig az volt,a posztján a liga elitbe tartozott majd 10 éven keresztül(ezt Ware is tudta hozni)és szó szerint vitte a hátán a csapatot,megszámolni nem tudom hány meccsdöntő 3-4 yardos gainje volt,akkor amikor le kellett zárni egy meccset,amikor a csapatnak a legjobban kellett(ezt viszont nem),de voltak hogy egész meccseket képes volt dominálni kvázi egymaga megnyerni('93as SB driveját sose felejtem el).Ha a mostani csapatból kellene mondani egy embert az egyedül Witten lehet.
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 11 éve
Gyeek által említett atom, amit a Washington bevetett:"A Washington Redskins Mike Shanahan után több edzőt is elküldött. Összesen 6 edző élte túl a tisztogatást de Ők is azzal a feltétellel maradhattak, hogy a következő vezetőedző dönt majd a sorsukról."
Ezen kívül 4 csapatnál is elküldték a vezetőedzőt, de a várt személy még mindig nincs közte.
több mint 11 éve
balu megígérte, és be is tartja. Titeket is lenyűgöz ez az integritás, nem? 😀Azert Romo hátsérülése utàn ez kevéssé vicces számunkra 😕Ameddig az egészséges Eli az INT király... 😛 (vagy inkább a zéróherceg), addig a megkeseredettek úgy vigasztalják magukat, ahogyan tudják 😊 .toxique
Miért Romo? Ez valami személyes bosszú? :/Blevi
Ja, ez balu személyes bosszúja amúgy. Hiába a nyomatékos alázás amit kapott a csapatuk (beleértve a 2. meccs előtti komikus puffogást amit toltak a smurfök, nem csak a Cowboys, idén csak az nem rúgta félre őket akinek hiányzott a kezdő QBja), hiába lett Elit Eli idén másodszor INT király, balu jön és Romozik. A fekete lovag nem adja fel...
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 11 éve
Azert Romo hátsérülése utàn ez kevéssé vicces számunkra 😕Ameddig az egészséges Eli az INT király... 😛 (vagy inkább a zéróherceg), addig a megkeseredettek úgy vigasztalják magukat, ahogyan tudják 😊 .
Miért Romo? Ez valami személyes bosszú? :/Blevi
több mint 11 éve
Azert Romo hátsérülése utàn ez kevéssé vicces számunkra 😕Miért Romo? Ez valami személyes bosszú? :/
több mint 11 éve
Jól látod a két legnagyobb gond forrást. JJ és Garrett. Az előbbivel meg kell tanulnunk együtt élni az utóbbit meg már mindenki másnál messzebbre kívántuk! De a meglátásod hibátlan 😉ráadásul Smith franchise játékos volt,minden tiszteletemmel együt Ware szerintem nem volt sosem az.Cowboykarcsimár bocsánat, de szerintem a Boys meghatározó alakja Ware. Az utóbbi 4-5 évben ha a Dallasra gondolsz, Romo mellett az ő neve ugorhat csak be, mint meghatározó játékos (ami nálam franchise playert jelent), ráadásul minden percét kovbojként töltötte. Nem volt idén jó idénye valóban, de a védelmeteknek kinek volt az?
Nem a fizetés/teljesítményt arányt vitatom, valóban túl van fizetve, de akkor is ő a csapat arca (nálam legalábbis).
Romo mögé (idővel helyetT) meg könyörgöm drafton húzzatok már valakit:
1989: Troy Aikman 1.kör 1.pick
1991: Biss Musgrave, 4.kör 23.pick
2001: Quicy Carter 2.kör 22.pick
2007: Isaiah Stanback (QB/WR...de TE is úgy látom 😀 )
2009: Stephen McGee 4.kör 1.pick
az utolsó/összes 4 QB húzása a csapatnak (Jerry Jones érában). Értem én, hogy bízni kell Romóban (2003 UFA), de akkor is. Ezt csak én érzem ekkora problémának, hogy nem is próbálkoztok?
Packers ezalatt 13, Patriots 11, 49ers 12, Pittsburgh 11 QB-t húzott+az UDFA-k ugye. Nem Romót akarom kiutálni, de nem jönnek neki össze a dolgok, pedig nem rossz QB. Balszerencsés.
Garrett meg....ahogy az idióta félvigyorával mereszti a szemét egész meccsen, totál kívülállónak tűnik. QB coach-nak jó lehet, de HC-nak...elképzelem, milyen "respect"-je lehet az öltözőben 😊.MarioAna
több mint 11 éve
MarioAna
1 997
ráadásul Smith franchise játékos volt,minden tiszteletemmel együt Ware szerintem nem volt sosem az.Cowboykarcsimár bocsánat, de szerintem a Boys meghatározó alakja Ware. Az utóbbi 4-5 évben ha a Dallasra gondolsz, Romo mellett az ő neve ugorhat csak be, mint meghatározó játékos (ami nálam franchise playert jelent), ráadásul minden percét kovbojként töltötte. Nem volt idén jó idénye valóban, de a védelmeteknek kinek volt az?
Nem a fizetés/teljesítményt arányt vitatom, valóban túl van fizetve, de akkor is ő a csapat arca (nálam legalábbis).
Romo mögé (idővel helyetT) meg könyörgöm drafton húzzatok már valakit:
1989: Troy Aikman 1.kör 1.pick
1991: Biss Musgrave, 4.kör 23.pick
2001: Quicy Carter 2.kör 22.pick
2007: Isaiah Stanback (QB/WR...de TE is úgy látom 😀 )
2009: Stephen McGee 4.kör 1.pick
az utolsó/összes 4 QB húzása a csapatnak (Jerry Jones érában). Értem én, hogy bízni kell Romóban (2003 UFA), de akkor is. Ezt csak én érzem ekkora problémának, hogy nem is próbálkoztok?
Packers ezalatt 13, Patriots 11, 49ers 12, Pittsburgh 11 QB-t húzott+az UDFA-k ugye. Nem Romót akarom kiutálni, de nem jönnek neki össze a dolgok, pedig nem rossz QB. Balszerencsés.
Garrett meg....ahogy az idióta félvigyorával mereszti a szemét egész meccsen, totál kívülállónak tűnik. QB coach-nak jó lehet, de HC-nak...elképzelem, milyen "respect"-je lehet az öltözőben 😊.
Burrow > Luck valaha is
több mint 11 éve
Bocsánat, még egyszer idepofátlankodok, de:dandeA "megosztó" csapatok témái közt a 100 "külsős" hsz-re eső "húzzá' vissza a saját topikodba" hommentek aránya itt lehet a legalacsonyabb. Nem kell engedély, de kedves a gesztus. 😊
A Cowboys legnagyobb baja Garrett alatt, hogy ami elromolhat, az biztos el is fog romlani. Az elmúlt három évben nem tudok a long snapperen kívül mondani egyetlen játékost, csapategységet vagy edzőt, aki ne követett el gyakorlatilag rájátszásba kerülő hibát. Biztos lesz nemsokára szezon top10 meccse, 2-3 látványos Cowboys összeomlás biztos lesz a listán. Ez nem pillanatnyi kihagyás, inkább valami vírus. Nagy szavak és foltozgatás nem változtatnak szerintem a helyzeten, atom kell a rosternek és az edzőknek.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 11 éve
Bocsánat, még egyszer idepofátlankodok, de:Szerintem nem hülyeség ha Kiffin pláne ha Garett is marad kap egy évet. Óriásik játszott a D tegnap nagyjából nem is értem, hogyan sikerült megnyernünk talán a szerencsés TO-nek köszönhetően.
Nyilván ennyi kudarc után többet vár az ember, de ha Kiffin kap még egy évet jövőre össze fog állni ez a védelem, idő kel hozzá, és jajj lesz az ellennek. Csak ugyan így kell koncentrálni végig mint most ellenünk. Még ezzel az anyaggal is meg tudták csinálni, mi történik majd mindenki egészséges lesz. Nem jártok rossz úton jövőre végre majd felétek pattan labda. Ezért kell gyorsan idén nekünk nyernünk 😛 További jó építkezést!
több mint 11 éve
Grat srácok, a tegnapi csörtében igazi partnerek tudtatok lenni jócskán megtizedelve is. Én kifejezetten nem csípem a tehenészeket, de őszintén szólva már én is kurva anyáztam, amikor a playclockot elbaszták, és kicsit örültem neki, hogy mégis TD-t kaptunk, mert nagyon igazságtalan lett volna. Izzadós playoff meccs volt, kőkeményen helyt álltak a csillagosok.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
Ilyenkor gondolatban könnyen le tudunk mondani egy Ware szintű játékosról de kit hozunk helyette? Free agentekkel meg harmadik-negyedik körös egyetemistákkal nehéz lesz pótolni. Még akkor is, ha ez nem élete idénye es túl is van fizetve.A meccset pedig megnézve azt mondom, hogy nem volt rossz a csapat. Gondolom sok eddzői hívás annak szólt, hogy ha futást várnak tőlük (több okból is) akkor passzolunk. Orton valóban néha túl, vagy alul dobta a célpontjait, de ennyi belefért volna az utolsó interception nélkül. Kiváncsi vagyok milyen a passer ratingje addig a dobásig.
Az viszont bosszant, hogy sokszor egy hajszál választ el a komoly sikertől - és az igazán jók attól jók, hogy "át tudják lépni" azt a hajszálat, hogy kritikus szituációkban nem hibáznak. Azaz itt mégsem tökéletes minden...
több mint 11 éve
Én nem nagyon akarom elemezgetni a meccset,erre számítottam,csak kevésbé szoros eredménnyel.Viszont ami azóta is idegesít,az az,hogy Garret egy ilyen meccs után képes a végén mosolyogva sétálgatni,mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga.
több mint 11 éve
ráadásul Smith franchise játékos volt,minden tiszteletemmel együt Ware szerintem nem volt sosem az.
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 11 éve
Clarence Hill @clarencehilljr 44 perclehet úgy keresni, mint egy top játékos a ligában, meg lehet úgy is játszatni.
DeMarcus Ware said he is not taking a pay cut. He said he would restructure his deal as he as in the past. But he is not taking a pay cutWirtschaftsteil
per pillanat most az első fele ennek fenn áll, a második nem. nem fogja JJ újraalakítani a szerződést, és SJ sem. nem teszik azt meg még egyszer, mint Emmitt esetében, és ő azért szállította az ezres idényeket rendesen.
több mint 11 éve
mert nem volt kit betenni MLB-be. ilyen egyszerű 😊Nekem egyik kis kedvencem Holloman,.De azt nem értem, hogy miért pont MLB nek játszatjátok. Sok mindent játszott egyetemen , SS volt 3 szezonon át, mind2 OLB is volt senior szezonjában, még FS is volt 1-2 playig. A erősségei nem feltétlen felelnek meg egy MLB követelményeinek.Sixo67
Szezon elején inkább Special teamben játszott,de ott minden meccsen volt 1 gyönyörű,brutál stb szerelése.
Majd eg nyaksérülés,hetekig szenvedett vele, aztán lb sor lesérült akkor úgy volt kezdeni fog,erre megint nyakprobléma 1-2 hetet megint kihagyott. Ucsó pár meccsen tért vissza a szedett vetett D-be, szerintem meccsről meccsre jobb lett.
Ahhoz képest h 6. körös,újonc,sok sérüléssel zseniális. sokat várok tőle, folyamatos játék,rutin kell,és remélem robbant jövőre Leevel 😊Kroos
több mint 11 éve
Clarence Hill @clarencehilljr 44 percDeMarcus Ware said he is not taking a pay cut. He said he would restructure his deal as he as in the past. But he is not taking a pay cut
több mint 11 éve
Csere-cseréjének a cseréjének cseréjeként... Lee->Sims-> Durant ... Voltak bíztató jelek a játékában.Nekem egyik kis kedvencem Holloman,.De azt nem értem, hogy miért pont MLB nek játszatjátok. Sok mindent játszott egyetemen , SS volt 3 szezonon át, mind2 OLB is volt senior szezonjában, még FS is volt 1-2 playig. A erősségei nem feltétlen felelnek meg egy MLB követelményeinek.Sixo67
Szezon elején inkább Special teamben játszott,de ott minden meccsen volt 1 gyönyörű,brutál stb szerelése.
Majd eg nyaksérülés,hetekig szenvedett vele, aztán lb sor lesérült akkor úgy volt kezdeni fog,erre megint nyakprobléma 1-2 hetet megint kihagyott. Ucsó pár meccsen tért vissza a szedett vetett D-be, szerintem meccsről meccsre jobb lett.
Ahhoz képest h 6. körös,újonc,sok sérüléssel zseniális. sokat várok tőle, folyamatos játék,rutin kell,és remélem robbant jövőre Leevel 😊Kroos
több mint 11 éve
Nekem egyik kis kedvencem Holloman,.De azt nem értem, hogy miért pont MLB nek játszatjátok. Sok mindent játszott egyetemen , SS volt 3 szezonon át, mind2 OLB is volt senior szezonjában, még FS is volt 1-2 playig. A erősségei nem feltétlen felelnek meg egy MLB követelményeinek.
több mint 11 éve
Nekem egyik kis kedvencem Holloman,.Szezon elején inkább Special teamben játszott,de ott minden meccsen volt 1 gyönyörű,brutál stb szerelése.
Ahhoz képest h 6. körös,újonc,sok sérüléssel zseniális. sokat várok tőle, folyamatos játék,rutin kell,és remélem robbant jövőre Leevel 😊
több mint 11 éve
Lenne olyan kedves vki és értékelné nekem Holloman rookie teljesítményét?Sixo67amikor nem volt sérült, akkor jól játszott. ha a pályán tud maradni, és hasonló szintet hozni, akkor steal lesz a hatodik körével.
több mint 11 éve
Lenne olyan kedves vki és értékelné nekem Holloman rookie teljesítményét?
több mint 11 éve
Nem hiszem hogy komoly edzőváltás lesz. Garrett tuti marad, JJ már párszor megerősítette. Kiffin sem megy szerintem sehova. Ha már azt nyilatkozta, hogy szeretne még egy évet, akkor kirúgni nem fogják, már csak a múltja miatt sem. Vsz. egy normális OC jöhetne, akár NCAAből is.A tegnapi meccsel kapcsolatban már csak az a kérdés merül fel bennem, hogy miért Heath kezdett Wilcox helyett. Többször fogalma nem volt hogy mi történik a pályán. Ha jól emlékszem az első hibájánál, amikor összenyomták a zsebet, azt hitte hogy sackelték Folest, és megállt. A WR meg persze futotta tovább a slant routot és simán el is kapta a labdát.
Hatcherért a 8.5M szerintem sok, meg úgyse lenne rá keret.Tavaly Desmond Bryant, akit kb. vele egy szintűnek tartok (persze most ne nézzük a sack számot), írt alá egy 5/34 milliós szerződést 27 évesen. Ez 6.8 milla átlag. Tekintve hogy Hatch 31 éves én egy 5 millát megadnék neki átlagolva. De persze ha valakinek kell, akkor úgyis túlfizetik.