Dallas Cowboys

35 feliratkozó

több mint 11 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan
Nekem tetszik ,vmi hasonló jó lenne, tavaly i 1/31re húztunk,ha most 2/1, 2/2 körül húznánk,akkor se lenne gond sőt, most ugyis sok hasonló szintű játékosok vannak 2-3. körben DE/DT poszton. kevés ai tipikus 1. körös, persze ez még változhat.

PunBB bbcode test
több mint 11 éve
betmen Dallas Cowboys 125
huhh, egy nagyon merész mock draft, de szépen levezetve:
 boards.dallascowboys.com/topic/29704-what-i-would-do-to-fill-most-of-the-holes-on-this-team/
Lemondani az első körös pick-ről azért, hogy legyen extra ember akikből válogatni lehet? Mennyiséget minőség helyett? Szerintem JJ soha nem csinálna ilyet 😊
Ettől függetlenül érdekes olvasmány, és nekem tetszik is. Kicsit persze idealista.
több mint 11 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
Ha elmegy Spencer,Hatcher és mondjuk Ware is,bár nem fog,akkor hogy lesz itt egy év alatt egyáltalán egy elfogadható Dline? FA-n elég kis mozgás tere lesz a csapatnak,a drafton meg nem lehet ledraftolni egy komplett falat.Tehenész
dehogy nem 😀
1 kör DT
2 kör DE / DT
3 kör G /DE
4 kör DT
5 kör Sbeltazor
Ezt így meglehet oldani az igaz,csak ki tudja ki lesz kezdő szintű.Mondjuk az szép lenne,ha az első 5 körbe egy offense játékos se lenne 😛Tehenész
Ki van zárva. JJ-nek legalább egy csillagharcos kell draftonként 😀
több mint 11 éve
Hardy sign-nál bezártam a cikket.Blevi
😀 ja. Hardy, Melton, FS-nek Byrd. Sima liba. Drafton meg trade Manzielért.gorbel
semmi hiba nincs azzal, ha nagyot mernek álmodni 😊
több mint 11 éve
Tehenész Dallas Cowboys 675 — silver & blue
Úgy is van, mi csapat lenne...2-3 játékostól és sérülések nélkül mekkorát lehetne javulni te jó ég...az a fránya cap ne lenne.Kroos
Bekéne vezetni,mint NBA-be a luxury tax-et,akkor nem lenne baj,JJ tuti megoldaná 😀
több mint 11 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan
Úgy is van, mi csapat lenne...2-3 játékostól és sérülések nélkül mekkorát lehetne javulni te jó ég...az a fránya cap ne lenne.

PunBB bbcode test
több mint 11 éve
gorbel Dallas Cowboys 1 006 — Cowboys nerd
Hardy sign-nál bezártam a cikket.Blevi
😀 ja. Hardy, Melton, FS-nek Byrd. Sima liba. Drafton meg trade Manzielért.
több mint 11 éve
Blevi 8 874 — Lions & Cowboys fan
Hardy sign-nál bezártam a cikket.
több mint 11 éve
Ha elmegy Spencer,Hatcher és mondjuk Ware is,bár nem fog,akkor hogy lesz itt egy év alatt egyáltalán egy elfogadható Dline? FA-n elég kis mozgás tere lesz a csapatnak,a drafton meg nem lehet ledraftolni egy komplett falat.Tehenész
egy DE és egy DT kell draftról, szerintem ebben mindenki egyetért.
illetve abban is, hogy ez a két poszt az első kettő cetlit éri.
 bleacherreport.com/articles/1912011-5-big-moves-dallas-cowboys-should-make-in-2014-nfl-free-agency
több mint 11 éve
 www.bloggingtheboys.com/2014/1/7/5284878/cowboys-coaching-staff-the-next-strength-coach

Érdemes ezt a cikket elolvasni,van benne valami,tényleg feltünő már ez a 2-3 éve tartó bad luck injury szinten.Kiváncsi lennék végre egy "teljes" kerettel végigjátszott szezonra is
több mint 11 éve
gyeek LSU Tigers 8 601 — Grady Judd fan
a Ratliff féle 'legal action' -ból lett valami?
Próbáltam guglizni, de december harmadikai az utolsó infó, ami kb semmitmondóbetmen
Jack and shit egylőre... remélem holtszezonban lesz még sztori...

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 11 éve
dehogy nem 😀
1 kör DT
2 kör DE / DT
3 kör G /DE
4 kör DT
5 kör Sbeltazor
Ezt így meglehet oldani az igaz,csak ki tudja ki lesz kezdő szintű.Mondjuk az szép lenne,ha az első 5 körbe egy offense játékos se lenne 😛
több mint 11 éve
Wong Dallas Cowboys 669 — Defense Fan
Na, én picit másféle értékelést választok

Na, ez lefárasztott. Vitatkozni, hozzászólni ér.gorbel
A befektetett munkádért mindenképp megérdemeltél egy likeot,szép összegzés!

Akik nálam a te rendzeredben más értékelést kapnának, az Murray, Selvie, Lee ők, nálam A-
Akiket teljesen máshogy értékelnék:
Church: A ,top 10es safety! 😉
Wilcox: B , iszonyat nagy tehetség és idény közben meg is kellett küzdenie anyja halálával. Rookie évéhez elegendő teljesítmény, é snagy reménység
Heath D- , ő teljes homály, egy egészséges D-ben nincs keresni valója és nem is lesz.
több mint 11 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 880 — Pfizer & Moderna fan
dehogy nem 😀
1 kör DT
2 kör DE / DT
3 kör G /DE
4 kör DT
5 kör S

több mint 11 éve
Ha elmegy Spencer,Hatcher és mondjuk Ware is,bár nem fog,akkor hogy lesz itt egy év alatt egyáltalán egy elfogadható Dline? FA-n elég kis mozgás tere lesz a csapatnak,a drafton meg nem lehet ledraftolni egy komplett falat.
több mint 11 éve
Doug Free Egy legalja túlfizetett mamlaszból sikerült egy szolid, megbízható és futásban kiemelkedően blokkoló RT-t faragni. B
gorbel
?????
Oké tavaly volt egy rossz szezonja, de előtte Romo vakoldalát védte nem is rosszul. A korábbi nagy összeget sem random kapta.
Én egy kiváló T-nek tartom akinek volt tavaly egy borzalmas éve ami miatt sokan gyengének gondolják... Ráadásul emberileg sem utolsó, hogy belement a fizetés csökkentésbe is.
Tavaly is azért középen jöttek át inkább mint mellette.
Úgy gondolom hogy az idei szezonba tért vissza az igazi tudásához, és ezt a szintet tudja hozni jövőre is.beltazor
Kicsit talán túloztam, de tavaly felháborítóan gyenge volt, főleg a pénzéhez képest. Azért kiváló T-nek még így sem mondanám, de úgy, hogy a másik oldalán Smith van, bőven megfelelő.
több mint 11 éve
Doug Free Egy legalja túlfizetett mamlaszból sikerült egy szolid, megbízható és futásban kiemelkedően blokkoló RT-t faragni. B
gorbel
?????
Oké tavaly volt egy rossz szezonja, de előtte Romo vakoldalát védte nem is rosszul. A korábbi nagy összeget sem random kapta.
Én egy kiváló T-nek tartom akinek volt tavaly egy borzalmas éve ami miatt sokan gyengének gondolják... Ráadásul emberileg sem utolsó, hogy belement a fizetés csökkentésbe is.
Tavaly is azért középen jöttek át inkább mint mellette.
Úgy gondolom hogy az idei szezonba tért vissza az igazi tudásához, és ezt a szintet tudja hozni jövőre is.

több mint 11 éve
Na, én picit másféle értékelést választok: osztályozni fogom a játékosokat A-tól F-ig, a kritériumok az elvárás és a salary aránya a mutatott teljesítménnyel. Csak a szezonban szignifikáns játékosokat fogom értékelni (Orton, hasonló egy meccses csodák + csak ST tagok kimaradnak). Na, akkor vágjunk is bele.

Offense:

Tony Romo Mondhatni, hogy signature Tony szezon volt? A szezon nagy részében gördülékeny passzjáték, szép menekülések, egy-két kritikus INT. Talán lehetne A-, de a szerződése nálam megtört valamit (erről persze hosszan lehetne vitázni). B+

DeMarco Murray Magához képest egészséges tudott maradni, a feljavult O-line miatt lényegesen több lehetősége volt fickándozni. Néhol lehetett volna kicsit bevállalósabb. B

Lance Dunbar Megvan benne a sebesség, a hosszú futások. Nem sokat láttunk belőle, de van benne fantáziaC

Joseph Randle Hasonló stílusú és felépítésű, mint Murray, de sokat nem láttunk tőle. D

Tyler Clutts Sokat nem vártunk tőle, Murray azonban örült neki, hasznára volt néhány futásnál. Az a fumble azonban fájdalmas, jövőre nem fogjuk itt látni. C-

Jason Witten Örök kedvencem, vele mindig picit elfogult vagyok. Hullámvasút szezon, néha eltűnik egy-egy meccsen, néha meg ligaelit szintet hoz. Továbbra is megbízható célpont, példakép, lehetne picit többet keresni. B-

Gavin Escobar Nem ő tehet róla, hogy őt húztuk a második körben, valamint arról se, hogy keveset használtuk. Jó lehet, de a magas pick miatt C

James Hanna megvan a staff elképzelése, hogy mit szeretne tőle: egy ízig-vérig blokkoló TE-t, aki néha elkapásokban is be tud segíteni. Escobar érkezése és a rengeteg spread felállás miatt keveset láttunk belőle, FB-nek láthatóan nem vált be C-

Dez Bryant Egy korrekt első számú WR, bizonyos témákban ütköznek a vélemények vele kapcsolatban, de a képességei és a csapatban betöltött szerepe elvitathatatlanok. A fumblik miatt A-

Miles Austin A szezon csalódása díj esélyese, jövőre minden bizonnyal már nem látjuk. A harmstring kicsinálta, de nem lehet csupán erre fogni F

Terrance Williams Lehetett érezni, hogy steal a harmadik körben. A szezon második felére visszaesett, de érezhető benne a potenciál. Nem egy Jeffery kaliber, de egy stabil no. 2-nek kinőheti magát B+

Dwayne Harris A tündöklése ST-ben nagy hasznára vált a csapatnak, de talán épp emiatt kevesebbet láthattuk elkapó poszton. Ha csak mint ST játékost nézném, sima A, de így B+

Cole Beasley A szegény ember Wes Welkere, kritikus szituációkban meg lehet találni, azonban nehezen tudom elképzelni, hogy ő ennél többet tudna. Mondjuk röhej, hogy anno Danny Coale-al emlegettük egy lapon B

Tyron Smith Franchise LT, nuff said. A+

Ronald Leary Stabil szintet hozott, bár talán ő volt a gyengébb a két G közül, ezen a poszton esetleg el tudnék képzelni erősítést, de ha nem, az sem tragédia C

Travis Ferederick Statok alapján a legjobb futásblokkoló C a ligában (nem rookie, C), passz ellen van még mit fejlődnie, de 1/31-re teljesen jó. A

Mackenzy Bernadeau A tavalyi idény végén sokan kivágtuk volna, ehhez képest szépen összekapta magát. Várjuk további fejlődését B-

Defense:

Demarcus Ware Hát, hát...szeretjük, legenda. De amit idén produkál, főleg ennyi pénzért, az használhatatlan. Ha elfogad egy paycutot, akkor felkúszhatna C- -ig, de így D

Jason Hatcher Minden, amit egy DT-től elvárhatunk, két számjegyű sack-mennyiség, néha eltűnt, de ezt írjuk a sérülése számlájára. Nagy valószínűséggel nem fogjuk viszontlátni, hiányozni fog A-

Nick Hayden Egy egész jó találat, a rotációba mindenképp megtartanám C

Jarius Wynn 1-2 jó megmozdulás, de szerintem mehet. D+

Everette Brown Benne van fantázia, backup endnek mindenképp megtartanám C

George Selvie Az év találata szerintem, ha Spencer nem marad, akkor sem leszek elkeseredve, ha ő lesz a kezdő LE B

Sean Lee Aggasztó, hogy minden évben megsérül, ezt leszámítva elit, a védelem nagyban függ tőle. Mindenki szereti. De maradjon egészséges, és akkor kap A betűt. Így csak B+

Bruce Carter Nálam az év csalódása, rengeteget vártunk tőle, de mind szerelésekben, mind passz ellen rendre felsült, még egy évet mindenképp adjunk neki (ráadásul contract year lesz nála), de az elvárások alapján ez egy D-

Justn Durant Többet vártunk tőle? igen. De a vártnál fontosabb szerep is hárult rá a szétcincált D-line miatt, még egy évet adjunk neki. C-

Ernie Sims Tőle nem vártunk sokat, nem is kaptunk. Ha nem lennénk ilyen kevesen LB poszton, azt mondanám, menjen. C-

Kyle Wilber elboldogul a srác 4-3-as LB-ként is, egy backup szintnél sosem kerülhet magasabbra, de annak jó lehet C+

DeVonte Holloman Sötét ló, kevésszer láttuk, néha jó volt néha nem. De összességében ígéretes, az egyik legizgalmasabb prospect szerintem C

Brandon Carr 50 millió? Tessék úgy játszani! Persze 0 pass rushal nehezebb, de Scandrick csak-csak elboldogult. Még egy évet neki, ha nem javul, a lába se érje a földet D

Orlando Scandrick Év visszatérője? legjobb passz elleni játékosunk, habár a playmaker ösztön hiányzik belőle, de így is nagyon kellemes csalódás B+

Morris Claiborne Annyi azért már most kiderült, hogy az 1/6 sok volt érte. De azért én még szignifikáns javulást várok, egy megfelelő D-line szerintem az ő teljesítményét dobná meg leginkább C-

Sterling Moore Hozta, amiért visszahoztuk. Visszahozzuk-e megint? Nem tudom. C

B.W. Webb Egyetlen mentsége, hogy rookie, és a komplett védelem szar volt. Amúgy ez kevés. D

Barry Church Szolid SS, kell mellé egy passz ellen védekezni tudó FS, és tündökölhet. Ráadásul remek szerződése van.B-

J.J. Wilcox Jól indult, aztán buta szabálytalanságok, rossz passz elleni védekezés. Szerintem egy backupnál nem több. C-

Jeff Heath Megosztó. A számai nem rosszak, de ha megnézzük a játékát...van hova fejlődni. Mindenesetre a rotációban megnézhetjük, merre tart. C-

Special Teams:

Dan Bailey Ilyen egy megbízható kicker. KELL. A

Chris Jones Inkonzisztens, szerintem jöhetne a helyére más. C-

Na, ez lefárasztott. Vitatkozni, hozzászólni ér.
több mint 11 éve
a Ratliff féle 'legal action' -ból lett valami?
Próbáltam guglizni, de december harmadikai az utolsó infó, ami kb semmitmondó
több mint 11 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
Tetszik, de hogy legyen egy kis vita is 😛

- Év támadója: Romo - bocs
(Dez... ha nem terrorizálná a környezetét, 2/3-át kapná a passzainak, de a többi jó helyre menne és sokkal több-hosszabb támadást vezethettünk volna, a védelem többet pihent volna - vagyis 'a szeg elveszett')
- Év védője: Hatch - sérülten tartotta a lelket a védőkben is. Vagy Church - 135 szerelés, jó játék, ó Anyám!
(Scandrik hibája asszem a Packers meccsen pl. végzetes volt)
- Év spec játékosa: Harris - a visszahordásai MINDIG veszélyesek voltak.
(Bailey menthetetlen sztár, űberkirály)
- Év meglepetése: Heath, Selvie?
(Jeff rookie évében 60 szerelés és fergeteges védekezés Megatronon😕) , de azért mégis)
- Év csalódása: Mo, vagyis Austin, Ware 😥
(Vagyis Carr)
MVP: Romo - bocs

Boooccs....😕)Charlie Firpo
Legyen 😛

-Az év támadó játékosa: Romo? Ne röhögtess. Nincs bajom vele, de ettől a címtől messze volt és ha igazságosak akarnánk lenni meg kellene osztani, Dez-el, Williams-el, Witten-nel, Murray-al, Romo-val, Tyron-nal mivel hosszú távon senki nem volt megbízható(kivéve Tyron-t). Felvillanások voltak. Ha valakire mindenképp rá kellene "erőltetni" a címet én Murrayt mondom.
-Az év védő játékosa: Lee. Olyan sérülése volt amilyen a fél csapatnak, ez az edző hibája nem a játékos gyengesége, és ha ő nincs, érdekes, hogy a nagy sztárok is eltűnnek egy időre.
-Az év speciális csapat egység játékosa: Harris
-Az év újonc játékosa: Frederick
-Az év meglepetés játékosa: T. Williams
-Az év csalódása: Ratliff, mindenki próbálta menteni a menthetőt. Őt kivéve.Wong
Frederick eddig mindenkinek bejön. Rat-ről inkább ne is írjunk, ő nem csalódás, hanem legalja, már ha ilyen is van. A többi okés, Romot nem védem, ő védi magát. Murray is ok a címre.

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Wong Dallas Cowboys 669 — Defense Fan

(Dez... ha nem terrorizálná a környezetét, 2/3-át kapná a passzainak, de a többi jó helyre menne és sokkal több-hosszabb támadást vezethettünk volna, a védelem többet pihent volna - vagyis 'a szeg elveszett')
- Év védője: Hatch - sérülten tartotta a lelket a védőkben is. Vagy Church - 135 szerelés, jó játék, ó Anyám!
(Jeff rookie évében 60 szerelés és fergeteges védekezés Megatronon😕) , de azért mégis)
(Vagyis Carr)

Boooccs....😕)Charlie Firpo
Legyen 😛

-Az év támadó játékosa: Romo? Ne röhögtess. Nincs bajom vele, de ettől a címtől messze volt és ha igazságosak akarnánk lenni meg kellene osztani, Dez-el, Williams-el, Witten-nel, Murray-al, Romo-val, Tyron-nal mivel hosszú távon senki nem volt megbízható(kivéve Tyron-t). Felvillanások voltak. Ha valakire mindenképp rá kellene "erőltetni" a címet én Murrayt mondom.
-Az év védő játékosa: Lee. Olyan sérülése volt amilyen a fél csapatnak, ez az edző hibája nem a játékos gyengesége, és ha ő nincs, érdekes, hogy a nagy sztárok is eltűnnek egy időre.
-Az év speciális csapat egység játékosa: Harris
-Az év újonc játékosa: Frederick
-Az év meglepetés játékosa: T. Williams
-Az év csalódása: Ratliff, mindenki próbálta menteni a menthetőt. Őt kivéve.
több mint 11 éve
gyeek LSU Tigers 8 601 — Grady Judd fan
Nézegettem szezon top playeket. Megtette a hatását, hogy Cowboys meccseket nézek, még a highlight-playek után is keresem a sárga zászlót. Persze olyan játékok, mint Rodgers menekülése, Tavon Austin PR-e, vagy Antonio Brown egykezese a Cowboysnak nem jött volna idén össze, mert repült volna a rongy (joggal), vagy a bírók épp úgy állapítják meg, hogy kint volt a játékos térde. Kicsit bosszantó azért, hogy ha a bírók nem végzik rendesen a dolgukat, a játék simán lehet a szezon playe, de Murrayre mondjuk épp 21k-t róttak ki, mert utólag megállapítva szabálytalan volt. Jó lenne ha a sporiknak is kéne büntetést fizetni a baromságaikért...

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 11 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
egy kis értékelés
Az év támadó játékosa: Dez Bryant + Smith
Amit tudott megtett a győzelemért, voltak bravúr elkapásai, év elején ő volt az egyetlen redzone célpont. 1,233yard 13 TD
+ Smiből elit lett.
Az év védekező játékosa: Scandrick
Talán ő volt a legkevésbé rossz. Mellette gondolkodtam még: Lee-n, Hatcher-en. Lee túl sokat volt sérült, Hatcher meg néha teljesen eltűnt.
Az év speciális egység játékosa: Bailey
XP-ket beverte, 2 hibázott kísérlete volt. ( bár nem is emlékszem rájuk) Biztos pontja a csapatnak.
Az év újonca: Frederick
Snapek kézbe mentek. Mind a futás, mind a pass blokkolást megoldotta.
Az év meglepetés embere: fal jobb oldala. ( Free Bernadeau)
Sokan temették már Free-t de szerencsére bebizonyította, hogy igen is jó T. Bernadeau-n meglepődtem tavaly totál homály, idén jól ment neki.
Az év csalódása: Carr
Talán az ő teljesítménye fájt a legjobban. Csak azért nem Austint írtam, mert állandóan sérült volt.
Az MVP: Dez Bryant
Garettet akartam írni, de vlamiért meggondoltam magam. 😀beltazor

(Vagyis Carr)

Boooccs....😕)

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
egy kis értékelés
Az év támadó játékosa: Dez Bryant + Smith
Amit tudott megtett a győzelemért, voltak bravúr elkapásai, év elején ő volt az egyetlen redzone célpont. 1,233yard 13 TD
+ Smiből elit lett.
Az év védekező játékosa: Scandrick
Talán ő volt a legkevésbé rossz. Mellette gondolkodtam még: Lee-n, Hatcher-en. Lee túl sokat volt sérült, Hatcher meg néha teljesen eltűnt.
Az év speciális egység játékosa: Bailey
XP-ket beverte, 2 hibázott kísérlete volt. ( bár nem is emlékszem rájuk) Biztos pontja a csapatnak.
Az év újonca: Frederick
Snapek kézbe mentek. Mind a futás, mind a pass blokkolást megoldotta.
Az év meglepetés embere: fal jobb oldala. ( Free Bernadeau)
Sokan temették már Free-t de szerencsére bebizonyította, hogy igen is jó T. Bernadeau-n meglepődtem tavaly totál homály, idén jól ment neki.
Az év csalódása: Carr
Talán az ő teljesítménye fájt a legjobban. Csak azért nem Austint írtam, mert állandóan sérült volt.
Az MVP: Dez Bryant
Garettet akartam írni, de vlamiért meggondoltam magam. 😀

több mint 11 éve
Nem túl szerencsés előre meghatározni hogy melyik körben pontosan milyen posztra kell embert szerezni. Ez erősen függ attól, hogy ki lesz elérhető. LNIII már régóta kedvelt játékosom, ő NT v. nálunk 1tech. A többiek azok 3tech DTk lennének.Wirtschaftsteil
A drafttek konszenzus draftja Nix-et tartja első picknek:  www.drafttek.com/2014-NFL-Mock-Draft-Round1b.asp