Dallas Cowboys

35 feliratkozó

több mint 11 éve
MaTi Dallas Cowboys 12
Jegyek nekem is zsebben megrendelve! 😉
Kicsit fosok majd előtte, meg az utca névbe ékezetet írtam, és Xet rakott a bizonylatba..az gond lesz szerintetek?Kroos
Én is már többször rendeltem ezt azt pl. angliából is, eddig nekem sem volt ez probléma.

Your power is your biggest opponent!
több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 930 — Cowboys fan
Szevasztok! Ide mertem trollkodni mert tegnap segítettem egy barátomnak jegyet venni( ez is tipikus philadelphiai mentalitás kedves Richárd?! ) és látom szépen összefúj a szél titeket.. 😀 Én is gondolkodtam, hogy menjek-e de sasként nem érezném jól magam... Jövőre már ők jönnek, remélhetőleg.. 😊

Akik élőben tekintik meg a mérkőzést, nagyon jó meccsnézést és összetartást kívánok!!!

Fly Eagles, fly!!! 😀Stem03
gondolom kedves Richárd nem a 76xx-es irányítószámra gondolt, hanem a 191xx-esekre. ott elég gyakran megesik, hogy parasztkodnak a szurkolók.
több mint 11 éve
Stem03 Philadelphia Eagles 135
Szevasztok! Ide mertem trollkodni mert tegnap segítettem egy barátomnak jegyet venni( ez is tipikus philadelphiai mentalitás kedves Richárd?! ) és látom szépen összefúj a szél titeket.. 😀 Én is gondolkodtam, hogy menjek-e de sasként nem érezném jól magam... Jövőre már ők jönnek, remélhetőleg.. 😊

Akik élőben tekintik meg a mérkőzést, nagyon jó meccsnézést és összetartást kívánok!!!

Fly Eagles, fly!!! 😀

Több nap, mint kolbász... - Sipi bácsi
több mint 11 éve
Tehenész Dallas Cowboys 675 — silver & blue
Huh nem egyszerű jegyet venni 😀 én fel is adtam, ezt hogy kiküldik nekem, rohad sok extra fontért, nem nyerőbeltazor
Amúgy tényleg nem egyszerű ez a ticketmaster rendszer,random kidobálja a jegyeket (teszem hozzá sokszor ugyanazt 😀),de végülis foglaltam egyet 140es szektorba,már csak ki kell várni 😊

Amúgy mire gondoltál ezen a kiküldős rendszeren? Legalapabb az 3 fontTehenész
Én ide jövök Dzsokival, most foglaltam:
Section BK 140 Row 44 Seats 195-196

Messze leszünk???Charlie Firpo
Section
BK 140
Row
41
Seats
203 - 204
Kroos
section BK 140, row 24, seat 199 nekem ez a pontos helyem.Azért szépen összegyűltünk a 140es szektorba 😀
Mellesleg én benne lennék meccs elötti/meccs utáni találkozóba,főleg,hogy én nagy valószínűséggel egyedül megyek ki Londonba.
több mint 11 éve
Minden meccsen lehet találni 1-2 olyan momentumot, ami HA máshogy alakul, akkor...de ezt sosem fogjuk megtudni. Nekem nagyon sokszor az jön le, hogy szerinted ez a csapat simán PO kaliber, csak állandóan balszerencséje van. Meg a sérülések. Ami szintén a játék velejárója. Én csak azt mondom, hogy szerintem azon a meccsen a Chargers jobb volt, és szerényebb emberanyaggal megvertek minket.
Amúgy meg a "ne azt nézzük már, hogy ki áll fel játszani" felszólalásodban meg az a hiba, hogy te szinte minden meccsünk előtt/közben megjegyezted, hogy hiányzik a szinte teljes D-line és hasonlók.gorbel
azon a meccsen a Chargers jobb volt, és szerényebb emberanyaggal megvertek. ezt nem is vitattam. azt vitattam, hogy lehetett volna nagyobb különbség is. nem, nem lehetett volna. a Chargers kb 98 százalékot hozott (az a maradék két százalék a megpattanó INT), a Cowboys kb 70-et. ez egy ilyen nap volt, ez is a játék velejárója, de ennél többet akkor sem tudott volna a Chargers letenni az asztalra, ha beleszakadnak. vagy úgy lehetett volna nagyobb a különbség, hogy kiderül, a támadóink igazából játszhattak volna rosszabbul is?

abba persze bele lehet menni, hogy HA a Chargers a kezdő falával áll fel, akkor mi lett volna, de az már tényleg szájkarate lenne. és akkor mi is kérjük vissza a DL-t, cserékkel együtt (nem az utcáról berángatott ágyútöltelékekre gondoltam), és lehetséges, hogy egészséges rotációval nem lett volna nagyobb a különbség.

én igenis azt mondom, hogy ez a csapat alaphelyzetben playoff-kaliber - volt, július közepéig. egy-két dolognak kellene helyre rázódnia, és meglehetne a playoff.
és igen, szoktam hivatkozni a sérülésekre. 20 embert haszált el a csapatnak az a része, amire az egész védelem épült. huszat. normális esetben maximum 10 ember elég kellett volna, hogy legyen. ez a húsz ember azt jelenti, hogy a kezdőkön és a cseréken kívül volt még vagy 9-10 ember, aki egyébként még a cseresorba sem fért volna be. emellett elhasználtunk a védekezés másik alappillérjére (MLB) 3 főt, és a negyedik fejezte be a szezont, aki ráadásul nem is MLB, hanem OLB. az 24 fő arra a 10 roster helyre, ami a védelem fontosabbik 45 százaléka. lehet azt mondani, hogy persze, sok sérült volt máshol is. igen, de egy "rétegben", nem az volt, hogy a csere cseréjének a cseréje játszik, több poszton is, mert előle mindenki kihalt.
ilyen talán a Giants secondary volt, meg lehet nézni, mit alkottak: magukhoz képest ők is szarok voltak.
több mint 11 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
Na akkor előtte majd minél többen összerendeződhetnénk.

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan
Hát remélem csak jó, város,irányító szám adott, most h Soó Rezső helyett sox rezsx van csak kijön...
áá mért nem Fa utcan lakok...

PunBB bbcode test
több mint 11 éve
Wirtschaftsteil Dallas Cowboys 1 123
Kicsit fosok majd előtte, meg az utca névbe ékezetet írtam, és Xet rakott a bizonylatba..az gond lesz szerintetek?Kroos
Amikor külföldről rendelek én mindig írok ékezetet, és eddig minden megjött időben 😊
több mint 11 éve
Huh nem egyszerű jegyet venni 😀 én fel is adtam, ezt hogy kiküldik nekem, rohad sok extra fontért, nem nyerőbeltazor
Amúgy tényleg nem egyszerű ez a ticketmaster rendszer,random kidobálja a jegyeket (teszem hozzá sokszor ugyanazt 😀),de végülis foglaltam egyet 140es szektorba,már csak ki kell várni 😊

Messze leszünk???Charlie Firpo
Section
BK 140
Row
41
Seats
203 - 204

Nekem ez van, 3 sor különbség gyak.

Más: akkor a jegyet 48 órával a meccs előtt hozzák meg? Kicsit fosok majd előtte, meg az utca névbe ékezetet írtam, és Xet rakott a bizonylatba..az gond lesz szerintetek?

PunBB bbcode test
több mint 11 éve
Lehet még jegyet venni,hova éri meg,nézhetőség szempontjából??Kroos
Én úgy láttam, hogy leginkább a kanyarba kínálják a jegyeket. Mi ott fogunk ülni - a 140-es szektorban, a kanyar kezdeténél - ahol Dez két TD-t is el fog kapni.😕)Charlie Firpo
Annak mi a neve? mármint upper ilyen line meg edn zone v mik? 😀Kroos
Standard, 105 fontos jegy, és oda visz. Próbálkozz nyugodtan.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Én úgy láttam, hogy leginkább a kanyarba kínálják a jegyeket. Mi ott fogunk ülni - a 140-es szektorban, a kanyar kezdeténél - ahol Dez két TD-t is el fog kapni.😕)Charlie Firpo
Annak mi a neve? mármint upper ilyen line meg edn zone v mik? 😀

PunBB bbcode test
több mint 11 éve
Én úgy láttam, hogy leginkább a kanyarba kínálják a jegyeket. Mi ott fogunk ülni - a 140-es szektorban, a kanyar kezdeténél - ahol Dez két TD-t is el fog kapni.😕)

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Illetve ez aclub meg prémium között mi a különbség? ez csak a neve?

PunBB bbcode test
több mint 11 éve
Lehet még jegyet venni,hova éri meg,nézhetőség szempontjából??

PunBB bbcode test
több mint 11 éve
ringo kid Dallas Cowboys USC Trojans 12
Az enyém pedig ide szól: BK 140, Row 27, Seat 200

Auribus frequentius, quam lingua utere.
több mint 11 éve

Messze leszünk???

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Tehenész Dallas Cowboys 675 — silver & blue

Amúgy mire gondoltál ezen a kiküldős rendszeren? Legalapabb az 3 font
több mint 11 éve
1 kör QB, 2.kör RB?
Jajj Istenem...,
Szerintem nagyon egyszerű a kérdés, vagy mindent feláldozunk idén most az O-t illetően vagy kikúrtul odavágunk D posztokért drafton. Jött ide RB idén,változatlan edzői stábbal nem húznék idén is,hacsak nem 100% elit akkor úgysem fog játszani. QB kérdés Dallasban meg nem lesz 2 évig, ahogy előttem is írták. DE, DT kell, és nagyon TOP kell, ha rombol a D line, akkor lesz érdemi változás is.Wong
A bloggingon van egy jó elemzés, idén kb. 15 nagyon jó DE jön a draftra, úgyhogy abból lesz válogatni való.
A QB-t és az RB-t racionális döntésnek tartanám, Dunbar még csak-csak, de Tanner és sajna Randle sem ment jól váltófutásban Murray-vel, pedig az nagyon kéne, hogy jól romboljanak.
Ha tavaly nem nagyon tetszettek Marinellinek az újoncok, idén mi a garancia rá? Persze, én is a védelmet erősíteném...
Messze még a draft, addig sok minden változhat.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 880 — Pfizer & Moderna fan
Huh nem egyszerű jegyet venni 😀 én fel is adtam, ezt hogy kiküldik nekem, rohad sok extra fontért, nem nyerő

több mint 11 éve
betmen Dallas Cowboys 125
lemaradtam a jegyvásárlásról természetesen, nem vett valaki upper sideline jegyeket az első 5 sorba véletlenül, amiből kettőt eladna nekem nem embertelenül felülárazva az eredetit? 😊
több mint 11 éve
Tannert valószínűleg elküldik, de RB-t akkor is csak későbbi körökben kell draftolni. Az idei draft sem kifejezetten mély futó szempontból. Egy Kapri Bibbs még a negyedik körben is meg lesz szerintem. Előtte inkább egy Safety (Ty Zimmermann?)
több mint 11 éve
gorbel Dallas Cowboys 1 006 — Cowboys nerd
Mindannyian tudjuk, hogy a Chargers meccsen lehetett volna nagyobb a különbség, folyamatosan ültek a játékhívásaik, a támadófalukban 1 (mi úgyis nagyon szeretünk a sérülésekre hivatkozni) kezdő volt, a meccs közben ráadásul cserék közül is sérültek meg, így is esélytelenek voltunk odaérni Rivershez.
Arra akartam kilyukadni, hogy ne lássunk bele többet ebbe a csapatba, mint amennyi. Ez egy átlagos csapat, tipikus 8-8, nem rosszabb, de nem is jobb ennél. Ezen lehet majd változtatni, és akkor a pályán, nem elméleti síkon lehet bejutni a PO_ba, és ott pariban lenni a többi csapattal.gorbel
ne azt nézzük már könyörgöm, hogy hogy ki állt fel játszani, hanem hogy mi volt a meccs képe! hol változhatott volna a különbség negatív irányba? ha nem pattan Lee kezébe a labda, és nem viszi vissza TD-re? olyan nekünk is volt, amikor Williams mindenáron TD-t akart csinálni, és egy yardról elejtette a labdát. ami lehetősége volt a Chargersnek, azt ki is használták, akkor lehetett volna nagyobb a különbség, ha nekik tíz pont jár a TD-ért. az meg nonszensz.
ebben a meccsben benne volt, hogy ha Williams nem balfaszkodja el, akkor 30-28, két és fél perccel a vége előtt, négy idővel (3 saját + a two-minute warning) és egy kivédekezett támadással (amit egyébként sikerült megcsinálni) még akár a győztes FG-ért is mehettünk volna.

ebben a meccsben több volt, de nem a Chargers részéről.slowmotion
Minden meccsen lehet találni 1-2 olyan momentumot, ami HA máshogy alakul, akkor...de ezt sosem fogjuk megtudni. Nekem nagyon sokszor az jön le, hogy szerinted ez a csapat simán PO kaliber, csak állandóan balszerencséje van. Meg a sérülések. Ami szintén a játék velejárója. Én csak azt mondom, hogy szerintem azon a meccsen a Chargers jobb volt, és szerényebb emberanyaggal megvertek minket.
Amúgy meg a "ne azt nézzük már, hogy ki áll fel játszani" felszólalásodban meg az a hiba, hogy te szinte minden meccsünk előtt/közben megjegyezted, hogy hiányzik a szinte teljes D-line és hasonlók.
több mint 11 éve
Wong Dallas Cowboys 669 — Defense Fan
1 kör QB, 2.kör RB?
Jajj Istenem...,
Szerintem nagyon egyszerű a kérdés, vagy mindent feláldozunk idén most az O-t illetően vagy kikúrtul odavágunk D posztokért drafton. Jött ide RB idén,változatlan edzői stábbal nem húznék idén is,hacsak nem 100% elit akkor úgysem fog játszani. QB kérdés Dallasban meg nem lesz 2 évig, ahogy előttem is írták. DE, DT kell, és nagyon TOP kell, ha rombol a D line, akkor lesz érdemi változás is.
több mint 11 éve
Mindannyian tudjuk, hogy a Chargers meccsen lehetett volna nagyobb a különbség, folyamatosan ültek a játékhívásaik, a támadófalukban 1 (mi úgyis nagyon szeretünk a sérülésekre hivatkozni) kezdő volt, a meccs közben ráadásul cserék közül is sérültek meg, így is esélytelenek voltunk odaérni Rivershez.
Arra akartam kilyukadni, hogy ne lássunk bele többet ebbe a csapatba, mint amennyi. Ez egy átlagos csapat, tipikus 8-8, nem rosszabb, de nem is jobb ennél. Ezen lehet majd változtatni, és akkor a pályán, nem elméleti síkon lehet bejutni a PO_ba, és ott pariban lenni a többi csapattal.gorbel
ne azt nézzük már könyörgöm, hogy hogy ki állt fel játszani, hanem hogy mi volt a meccs képe! hol változhatott volna a különbség negatív irányba? ha nem pattan Lee kezébe a labda, és nem viszi vissza TD-re? olyan nekünk is volt, amikor Williams mindenáron TD-t akart csinálni, és egy yardról elejtette a labdát. ami lehetősége volt a Chargersnek, azt ki is használták, akkor lehetett volna nagyobb a különbség, ha nekik tíz pont jár a TD-ért. az meg nonszensz.
ebben a meccsben benne volt, hogy ha Williams nem balfaszkodja el, akkor 30-28, két és fél perccel a vége előtt, négy idővel (3 saját + a two-minute warning) és egy kivédekezett támadással (amit egyébként sikerült megcsinálni) még akár a győztes FG-ért is mehettünk volna.

ebben a meccsben több volt, de nem a Chargers részéről.
több mint 11 éve
Tony-nak még a szerződéséből adódóan is muszáj legalább plusz két évet adni lehetőségként. Egyrészt mert idén át fogják strukturálni a szerződését, hogy helyet szabadítsanak fel a sapka alatt. Ez biztos. Kb 12,5 milliónyi összeget lehet a szerződéséből átstrukturálni, erre az összegre vagy a további átstrukturálások mértékétől függően (Ware) ennek egy részére nagy szükség lesz idén, mert több, mint 20 millióval vagyunk a sapka fölött. Szóval ha úgyis még legalább 2 évig játszik Romo (akár mennyire öreg vagy sérült) felesleges top picket QB-ra pazarolni. (bár pusztán elméleti síkon nekem is tetszene egy felfelé trade Manziel-ért)
Hogy aztán az átstrukturálás után Tony nem tud mutatni semmit a sérüléséből fakadóan, és az idei sapka alá beférés érdekében átstrukturált garantált millióival együtt fog ülni a padon, az egy igazi worst-case-scenario.
Most nyilván arra megy a bazírozás, hogy Tony még 2-3 évet kihúz, és a következő drafton majd lesz irányító.

Miles Auston June1 cut az ~2,8 millióba "fáj" 2014-ben és ~5 milliónyi dead money-ba 2015-ben. Ezt tuti meglépném, de szerintem ezzel nem vagyok egyedül. Ha marad, akkor az idei sapka alatt ~8,3 milliónyi helyet foglal, 2015-ben 9,6-ot, 2016-ban meg 12,5-öt. Az idei teljesítményét látva (24 elkapás, 244 yard, 0TD) ezt egy rookie receiver is tudja, tized ennyiért.

Első két körben nálam még mindig a D# erősítése a cél. Egy DT és egy DE