Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 11 éve
Marinelli lett a DC. Kiffin marad a stáb tagja....
több mint 11 éve
Mintha menne le az ára... már csak 180 volt. Mindenesetre még várok, egyrészt adnak még ki ticketmasteren később párat, másrészt ezek a szarháziak szabadulni akarnak a jegyeiktől, fog még lejjeb is menni.Azt a mindenségit, ezt honnan kented ki? Mondjuk a mi 105 fontos jegyünket a 140-es szektorba 181,56-ért kínálja a viagogo...www.viagogo.co.uk/Sports-Tickets/American-Football/NFL-Europe-TicketsTudom, hogy nehéz a jövőbe látni, de van már konkrét ötleted is a hol, mikor, mennyiért kérdőszavakra is? Szívesen látok minden infót ezzel kapcsoltban. 😉WongBesza, behu volt. Kénytelen leszek valami poachertől jegyet szerezni...gyeekJól látom a ticketmasteren, hogy már nem tudok két standard jegyet venni? Ránézne vki akinek van 5 perce? Köszönöm.WongSajnos, úgy néz ki, elfogytak a jegyek.Charlie Firpo
www.stubhub.co.uk/nfl-london-tickets/
www.seatwave.com/nfl-international-series-tickets/season
www.getmein.com/nfl/nfl-international-series-tickets.html
ezeknek gyűjtője:
tickets.telegraph.co.uk/jacksonville-jaguars-vs-dallas-cowboys-tickets/wembley-stadium-london/09-november-2014/E-1085863/betmen
De legalább van!Charlie Firpo
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 11 éve
Jó lenne tudni, hogy mi a playcaller szerepe. Gondolom a playeket nem ő írja csak választ a meglévők közül.Ehhez mondjuk nem kell nagy kurázsi.
több mint 11 éve
Láttam tőle jópár meccset mint playCaller. Lehet Bazza szerint nem rossz, de az idő ugye. Heti téma volt a Lions topicban a Linehan takaroggy!! Nem várok ettől a lépéstől sokat. Volt egy jo éve inkabb jo meccsei. Playdesign meg gameplan tervezés ugyis Redé marad. Ez tavaly világossá vált.
több mint 11 éve
Linehan megerkezett dallasba hivatalosan is,mint playcaller,Callahan meg marad OC . Valaki mondjon valamit mert én nem tudok semmit se.TehenészHogy érdemben is hozzászóljak a dologhoz;ha visszalapozol Bazzani azt írta róla(Linehan)hogy mint playcaller nem rossz,de nekem vannak kétségeim,oké hogy Busht használta szépen de ő azért egy teljesen más RB mint Murray,nem hiszem hogy alatta fog létrejönni az itt annyira régen emlegetett "balanced" offense,a ligában mint pass happy edző van számon tartva,személyes megérzésem az hogy vele sem leszünk előrébb,aztán legfeljebb kellemesen csalódunk.
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 11 éve
tökéletesen szemléltetted a JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusát,gratulálok!Jár a like érte 😀Linehan megerkezett dallasba hivatalosan is,mint playcaller,Callahan meg marad OC . Valaki mondjon valamit mert én nem tudok semmit se.Tehenészha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát.
sounds logic to me.betmen
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 11 éve
Linehan megerkezett dallasba hivatalosan is,mint playcaller,Callahan meg marad OC . Valaki mondjon valamit mert én nem tudok semmit se.Tehenészha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát.
sounds logic to me.
több mint 11 éve
Linehan megerkezett dallasba hivatalosan is,mint playcaller,Callahan meg marad OC . Valaki mondjon valamit mert én nem tudok semmit se.
több mint 11 éve
Azt a mindenségit, ezt honnan kented ki? Mondjuk a mi 105 fontos jegyünket a 140-es szektorba 181,56-ért kínálja a viagogo...Nem ez az első év, hogy lemaradok egy londoni meccsről. Volt időm felkészülni 😊
De legalább van!Charlie Firpo
több mint 11 éve
Azt a mindenségit, ezt honnan kented ki? Mondjuk a mi 105 fontos jegyünket a 140-es szektorba 181,56-ért kínálja a viagogo...www.viagogo.co.uk/Sports-Tickets/American-Football/NFL-Europe-TicketsTudom, hogy nehéz a jövőbe látni, de van már konkrét ötleted is a hol, mikor, mennyiért kérdőszavakra is? Szívesen látok minden infót ezzel kapcsoltban. 😉WongBesza, behu volt. Kénytelen leszek valami poachertől jegyet szerezni...gyeekJól látom a ticketmasteren, hogy már nem tudok két standard jegyet venni? Ránézne vki akinek van 5 perce? Köszönöm.WongSajnos, úgy néz ki, elfogytak a jegyek.Charlie Firpo
ezeknek gyűjtője:
tickets.telegraph.co.uk/jacksonville-jaguars-vs-dallas-cowboys-tickets/wembley-stadium-london/09-november-2014/E-1085863/betmen
De legalább van!
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
www.viagogo.co.uk/Sports-Tickets/American-Football/NFL-Europe-TicketsTudom, hogy nehéz a jövőbe látni, de van már konkrét ötleted is a hol, mikor, mennyiért kérdőszavakra is? Szívesen látok minden infót ezzel kapcsoltban. 😉WongBesza, behu volt. Kénytelen leszek valami poachertől jegyet szerezni...gyeekJól látom a ticketmasteren, hogy már nem tudok két standard jegyet venni? Ránézne vki akinek van 5 perce? Köszönöm.WongSajnos, úgy néz ki, elfogytak a jegyek.Charlie Firpo
ezeknek gyűjtője:
tickets.telegraph.co.uk/jacksonville-jaguars-vs-dallas-cowboys-tickets/wembley-stadium-london/09-november-2014/E-1085863/
több mint 11 éve
Tudom, hogy nehéz a jövőbe látni, de van már konkrét ötleted is a hol, mikor, mennyiért kérdőszavakra is? Szívesen látok minden infót ezzel kapcsoltban. 😉Besza, behu volt. Kénytelen leszek valami poachertől jegyet szerezni...gyeekJól látom a ticketmasteren, hogy már nem tudok két standard jegyet venni? Ránézne vki akinek van 5 perce? Köszönöm.WongSajnos, úgy néz ki, elfogytak a jegyek.Charlie Firpo
több mint 11 éve
Ugy tudom nem akarjuk Callahant kirúgni. Szóval itt sántít. Amugy meg az O-line jo volt idén, végülis OL coach. Persze a playcalling felett jótékonyan szemet hunyhatunk.
több mint 11 éve
Besza, behu volt. Kénytelen leszek valami poachertől jegyet szerezni...Jól látom a ticketmasteren, hogy már nem tudok két standard jegyet venni? Ránézne vki akinek van 5 perce? Köszönöm.WongSajnos, úgy néz ki, elfogytak a jegyek.Charlie Firpo
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 11 éve
Én amikor olvastam ezt éjszaka twitteren, azt hittem, csak álmodtam. Nincs nagy rálátásom az eddigi karrierjére, de amiket eddig olvastam/hallottam róla, az alapján elég trehány.fansided.com/2014/01/26/nfl-rumors-cleveland-browns-hire-bill-callahan/
Viszont egy fasza play-calling rendszer lesz! (irónia level 200000000000000) Red, Callahan, Linehan, Romo...jó sok delay of game büntetésre számítok, mire minden csatornán átfut a hívás 😊gorbel
Lehet nem eszik olyan forrón?
több mint 11 éve
hm, azért kösziJól látom a ticketmasteren, hogy már nem tudok két standard jegyet venni? Ránézne vki akinek van 5 perce? Köszönöm.WongSajnos, úgy néz ki, elfogytak a jegyek.Charlie Firpo
több mint 11 éve
Jól látom a ticketmasteren, hogy már nem tudok két standard jegyet venni? Ránézne vki akinek van 5 perce? Köszönöm.WongSajnos, úgy néz ki, elfogytak a jegyek.
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
na akkor ma 3 TD 250yardot szeretnék Deztől 😀

több mint 11 éve
Jól látom a ticketmasteren, hogy már nem tudok két standard jegyet venni? Ránézne vki akinek van 5 perce? Köszönöm.
több mint 11 éve
én azt olvastam hogy eléggé pass happy ő is,de Te nyilván jobban rálátsza a dolgaira mint én,az biztos hogy nagyon kéne már a dallasnak egy jó playcaller aki azért hívja az aktuálist playt(legyen az akár passz akár run play)mert az adott helyzetben az a legmegfelelőbb,nem pedig azert mert akármelyik oldalba is bele van szerelemesedve.
több mint 11 éve
az biztos hogy Murray alatta se kapna 25 carryket meccsenként,legalább nem is sérül le,idén is ez volt a titkos hátere az érthetetlen mellőzésének,nem panaszkodhatunk mert ez bejött,csak 2 meccset hiányzott 😀CowboykarcsiEbben nagyon nincs igazad. Nálunk az utóbbi évben állandóan Bush-hoz adatta a labdát futás vagy rövid passz formájában. Murray meg hasonlóan remek elkapó is, úgyhogy szerintem sokat lenne nála a labda.
több mint 11 éve
az biztos hogy Murray alatta se kapna 25 carryket meccsenként,legalább nem is sérül le,idén is ez volt a titkos hátere az érthetetlen mellőzésének,nem panaszkodhatunk mert ez bejött,csak 2 meccset hiányzott 😀
több mint 11 éve
gyerekek, még nem is biztos, hogy jön. elég lesz majd akkor nyomatni a facepalm-okat 😊
több mint 11 éve
Jezusom Linehan... Mondjuk még a jelenlegi stábnal nem rosszabb, de azert na...BleviTudod, hogy nálam kevesen utálják itt jobban a fórumon Linehant.
Mindemellett érdekesen várom, hogy mint "playcaller" mire menne.
OC-nak az én szememben megbukott (leginkább amiatt ahogy Stafford játéka leépült), de abban az évben ahol POba jutottunk remek volt a playhívás. Itt azért lennének fegyverei: Dez, Witten, Murray, TWill (akitől én nagyon jó szezont várok) stb. Kíváncsi vagyok, hogy mi sül ki ebből ha tényleg idejön. Nem kell túl sok hatalmat adni a kezébe.
több mint 11 éve
Jezusom Linehan... Mondjuk még a jelenlegi stábnal nem rosszabb, de azert na...