NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Dallas Cowboys

35 feliratkozó

több mint 11 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan
$8,842,442 a hivatalos.Wirtschaftsteil
Austin nélkül még,nem?

McClain remélem csak back upnak jött.....
Spencer ÉS Meltont nagyon szeretném!!!

PunBB bbcode test
több mint 11 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
Közben: Cowboys have signed DT Terrell McClain to a 3-year deal. Played with Houston last year.

1-tech posztra illikWirtschaftsteil
Akkor az óccsó megoldásnál maradtak? 😥 Tavaly 8 db szerelése volt, vááúúú.

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Wirtschaftsteil Dallas Cowboys 1 123
Közben: Cowboys have signed DT Terrell McClain to a 3-year deal. Played with Houston last year.

1-tech posztra illik
több mint 11 éve
$8,842,442 a hivatalos.Wirtschaftsteil
Kösz, majdnem jól tippeltem 😊

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Wirtschaftsteil Dallas Cowboys 1 123
$8,842,442 a hivatalos.
több mint 11 éve
Én megspóroltam volna Bailey 7 évét, viszont a többi eddigi lépéssel egyet értek.
Sőt, én a jövő évi free agency előtt elküldeném Ortont is.
Austin post jun.1 designation cut lesz?

szerk: Ware-ben benne van a bounce-back, egy neki fekvő sémában tuti jó lesz idén ha kihúzza sérülés nélkül. És akkor természetesen a sok "szakértő" majd megy anyázni, hogy miért lett elküldve. Van rá egy tizesem 😊betmen
Baley-nek mindenképpen szerződést kellett adni, a liga 5. legjobb rúgója, és ismerve az elmúlt éveket,szerintem nem véletlenül erősítettük meg :p

Most - ha jól kalkulálok - kb. 10 millió tiszta pénzünk lehet (15, de leveszem a többi szerződést, meg a draftra is kell???), az 1 nagyon jó, vagy 2 közepes játékosra lehet elég.
Ware: 7,5
Austin: 5,5 millió, júni 1-es cut-tal
+ a már elküldöttek, ők kb. 2 millió

Javítsatok ki, ha nem így van.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Tehenész Dallas Cowboys 675 — silver & blue
Én megspóroltam volna Bailey 7 évét, viszont a többi eddigi lépéssel egyet értek.

szerk: Ware-ben benne van a bounce-back, egy neki fekvő sémában tuti jó lesz idén ha kihúzza sérülés nélkül. És akkor természetesen a sok "szakértő" majd megy anyázni, hogy miért lett elküldve. Van rá egy tizesem 😊betmen
Beszallok én is egy tizessel 😉
több mint 11 éve
betmen Dallas Cowboys 125

szerk: Ware-ben benne van a bounce-back, egy neki fekvő sémában tuti jó lesz idén ha kihúzza sérülés nélkül. És akkor természetesen a sok "szakértő" majd megy anyázni, hogy miért lett elküldve. Van rá egy tizesem 😊
több mint 11 éve
Wong Dallas Cowboys 669 — Defense Fan
A cut nevek alatt szeretném látni, a fizikai állapot edző nevét is. Rajta túl sok ment el, és neki is bőven szerepe van a jelenlegi helyzetben.

Atomot kap a roster?gyeek
Megfordítanám. Lenne olyan a rosteren akinek atomot tolnék a valagába!

... a 2011-es szezon öt játékosa volt rajta. nos, azóta Felix cut, Austin cut, Ware cut, maradt Romo és Witten...slowmotion
Schindler listája?
több mint 11 éve
akkor is élvezet volt nézni a játékát mikor épp Manninget gyalulta földbe, kíváncsian várom hol folytatja 😊kristof
Akkor volt igazán élvezet nézni a játékát! 😀

Off-seasont idén más elfoglaltsággal töltöm csak időnként nézek rá a hírekre. Ettől picit megszédültem. Atomot kap a roster?gyeek
egyelőre nem. az atom az olyan lenne, hogy jövőre Romo és Witten cut, Carr cut, Murray released stb 😊
ez most itt csaj egy GBU-43 volt, jó nagy ürességet hagyott maga után, de azért még élhető a terep...
(karácsonyra kaptam asszonytól egy Cowboys-posztert, a 2011-es szezon öt játékosa volt rajta. nos, azóta Felix cut, Austin cut, Ware cut, maradt Romo és Witten...)slowmotion
Élvezzük Jason utolsó évét, sajna sanszos ő is... hiába, öregszünk.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 930 — Cowboys fan
akkor is élvezet volt nézni a játékát mikor épp Manninget gyalulta földbe, kíváncsian várom hol folytatja 😊kristof

Off-seasont idén más elfoglaltsággal töltöm csak időnként nézek rá a hírekre. Ettől picit megszédültem. Atomot kap a roster?gyeek
egyelőre nem. az atom az olyan lenne, hogy jövőre Romo és Witten cut, Carr cut, Murray released stb 😊
ez most itt csaj egy GBU-43 volt, jó nagy ürességet hagyott maga után, de azért még élhető a terep...
(karácsonyra kaptam asszonytól egy Cowboys-posztert, a 2011-es szezon öt játékosa volt rajta. nos, azóta Felix cut, Austin cut, Ware cut, maradt Romo és Witten...)
több mint 11 éve
gyeek LSU Tigers 8 602 — Grady Judd fan

Off-seasont idén más elfoglaltsággal töltöm csak időnként nézek rá a hírekre. Ettől picit megszédültem. Atomot kap a roster?

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 11 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
Én is azt mondom hogy menjen Hatcher. 32 éves,én abban sem vagyok feltétlenül biztos hogy lesz még egy ilyen szezonja,azt sajnálom csak hogy nem váltottunk előbb 4-3ra,most már így utólag Ratlif is sokkal jobban hasíthatott volna,Hatcher is befér,Ware és Spencer meg szerintem jók lettek volna DEként is.
Warenek persze sok szerencsét,én is azt mondom hogy menjen valamelyik AFC kontender csapathoz,de a csoport riválisokhoz kerül én azt is megértem,akármennyire is fájna,ez egy ilyen liga,ha az Eaglestől vagy a Redskinstől fogja a legjobb ajánlatot kapni akkor őket választja.Ez egy ilyen bicikli,nem is hiszem hogy van játékos aki másképp működne.
Én amire most nagyon kíváncsi vagyok az az hogy mi lesz Spencerrel,ilyen szempontból jól jön a csapatnak hogy sérült volt,azért ez jelentősen le fogja nyomni az árát.Én azt mondom hogy úgyis a dallasi stáb látja a legjobban az állapotát,ha megéri én akár még meccselnék is néhány ajánlatot hogy maradjon,persze ésszerű határokon belül.Melton kockázatos lenne,az ilyen Ayers félékre meg szerintem jelenlegi állapotban hülyeség pénzt költeni,igazából szerintem az lenne az ideális ha valahogy megtartanánk Spencert és a draftról hoznánk egy fiatal DEet vagy tacklet,vagy akár mindkettőt.
Akkor ahogy olvasom bye-bye Austinnak is,kár őt még jobban megette az idő mint Waret,de ő is nagy kedvenc volt,sok sikert neki is!

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 11 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 880 — Pfizer & Moderna fan
Én nem tartanám meg Hatchert. Félek lesz még 2 jó éve, de elfog kérni sok lovét és sztem 4 évet tuti.

több mint 11 éve
Sonpi Dallas Cowboys 269 — Cowboys fan
Adam Schefter ‏@AdamSchefter
Dallas free-agent DL Jason Hatcher is visiting Seattle today, per source.

Csak, hogy teljes legyen a boldogság..

több mint 11 éve
Blevi 8 874 — Lions & Cowboys fan
Ezért a hírért meg szakítom picit az olvasó üzemmódot. Vérzik a szívem mert az egyik kedvencem elmegy. Sok emlék marad utána sajnos jo döntés volt ez JJ-től.
De ezek a nevek: CJ mar nem jo Ayers meg sose volt az, Melton kockázatos de legalább jo lehet.
több mint 11 éve
Dallas Cowboys have expressed interest in Denver Broncos free agent DE Robert Ayers

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Ware témához bekapcsolódva,engem nem lepett meg annyira,már ma is írtam,hogy azt érzem menni fog.Előre leszögezve jó döntésnek tartom JJ részéről,másrészt pedig picit csalódtam Ware-be,hogy nem vállalta be a paycutot a csapatért,másrészt nem tudok rá haragudni ezért,ő se lesz fiatalabb,és gondolom már a jövőre gondol,mennyit tud még keresni,ilyen most a világ,meg a klubhűség.

Én is minden jót kívánok Ware-nek mindezek ellenére,második kedvencem volt a csapatban,IKON!
Viszont azt nem viselném el,ha csoporton belül találna magának csapatot

Jövőre kitekintve én azt gondoltam,hogy mi lenne ha jönne Melton és Spencer maradna?Melton most olcsóbban megszerezhető sérülése után,Marinellit ismeri,ami sokat segíthet neki.Hatcher ellenbe idén futotta a legjobbját,biztos nagyon drágán maradna csak,helyette Spencer,aki ugyancsak sérülésből jön vissza ami letolhatja az árát.Jelenleg mindegy,hogy milyen posztra jönnek a falba,mert csak annyit mondok,hogy aki HASZNÁLHATÓ az Selvie,Hayden..és ennyi

UI.: Utálom,hogy idén megy el Ware,amikor jönne Londonba..Tehenész
Nehogy jöjjön, basszus!:p
bár már olyat is olvasok, hogy Jerry visszaszerzi occsóé.... hát, meglátjuk!

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Nézem a twittereket, és rácsaptak a FA játékosokra, mint tyúk a takonyra!

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Tehenész Dallas Cowboys 675 — silver & blue
Ware témához bekapcsolódva,engem nem lepett meg annyira,már ma is írtam,hogy azt érzem menni fog.Előre leszögezve jó döntésnek tartom JJ részéről,másrészt pedig picit csalódtam Ware-be,hogy nem vállalta be a paycutot a csapatért,másrészt nem tudok rá haragudni ezért,ő se lesz fiatalabb,és gondolom már a jövőre gondol,mennyit tud még keresni,ilyen most a világ,meg a klubhűség.

Én is minden jót kívánok Ware-nek mindezek ellenére,második kedvencem volt a csapatban,IKON!
Viszont azt nem viselném el,ha csoporton belül találna magának csapatot

Jövőre kitekintve én azt gondoltam,hogy mi lenne ha jönne Melton és Spencer maradna?Melton most olcsóbban megszerezhető sérülése után,Marinellit ismeri,ami sokat segíthet neki.Hatcher ellenbe idén futotta a legjobbját,biztos nagyon drágán maradna csak,helyette Spencer,aki ugyancsak sérülésből jön vissza ami letolhatja az árát.Jelenleg mindegy,hogy milyen posztra jönnek a falba,mert csak annyit mondok,hogy aki HASZNÁLHATÓ az Selvie,Hayden..és ennyi

UI.: Utálom,hogy idén megy el Ware,amikor jönne Londonba..
több mint 11 éve
Dallas Cowboys also releasing WR Miles Austin
Move will save $5.5 million in cap space.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
From Marshall Faulk: The Cowboys could be a GREAT fit for Titans RB Chris Johnson.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Sonpi Dallas Cowboys 269 — Cowboys fan
Teljesen racionális döntés volt sajnos. De ettől még fájó őt elengedni. Remélem AFC-ben köt ki, Broncos-t mozgatja Allen. Lehet, hogy helyette Ware megy hozzájuk. Legalább lenne esélye gyűrűre... Melton meg igazán beeshetne hozzánk kárpótlásként..

több mint 11 éve
Hatcher .. Melton .. Shared agent .. Delicate dance about to begin ...

Kezd felpörögni!

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Cowboys are targeting Henry Melton. Like now. Lot of mutual interest. Could happen quickly.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.