NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 6 aktív topik

Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 1 éve
ThySoul Buffalo Bills 1 975
Olvastam egy felvetést, hogy Payton a pár évvel ezelőtti New Orleansából ha egy játékost áthozhatna, az valszeg Kamara lenne, mert egy 1500+ yardos TD gyáros futó emelné jelenleg a legnagyobbat az O-n.

Az jutott eszembe, hogy tavaly mekkora elszalasztott lehetőség volt McCaffreyt hazahozni. Ott és akkor egy nagy vitát kiváltó döntés lett volna odaadni egy 3. kört + aprót, de a csávó azóta kb a liga legjobb játékosa. Legalábbis idén szerintem ő az MVP. Amit én annyi sérülés után legkevésbé sem láttam jönni. Ráadásul a Bollesos drafton Elway fel akart érte cserélni, csak túl korán elvitték. Érdekes mi lett volna ha kérdés.

Ha már Broncos szurkoló RB-k, jó hír hogy Lindsay idén visszatért a fedélzetre, és Twitteren folyamatosan szurkol. Ahogy Chris Harris is.
Cruyffista
Mondjuk ennél többe fájt a Frisconak+CMC contenderhez akart menni, attól azért még vele is messze lennétek
több mint 1 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 5 394
Olvastam egy felvetést, hogy Payton a pár évvel ezelőtti New Orleansából ha egy játékost áthozhatna, az valszeg Kamara lenne, mert egy 1500+ yardos TD gyáros futó emelné jelenleg a legnagyobbat az O-n.

Az jutott eszembe, hogy tavaly mekkora elszalasztott lehetőség volt McCaffreyt hazahozni. Ott és akkor egy nagy vitát kiváltó döntés lett volna odaadni egy 3. kört + aprót, de a csávó azóta kb a liga legjobb játékosa. Legalábbis idén szerintem ő az MVP. Amit én annyi sérülés után legkevésbé sem láttam jönni. Ráadásul a Bollesos drafton Elway fel akart érte cserélni, csak túl korán elvitték. Érdekes mi lett volna ha kérdés.

Ha már Broncos szurkoló RB-k, jó hír hogy Lindsay idén visszatért a fedélzetre, és Twitteren folyamatosan szurkol. Ahogy Chris Harris is.
több mint 1 éve
Zalán Denver Broncos 4 692 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
@Broncos
We've signed DB Keidron Smith to the practice squad.
Negritis, a vajda
Na és Kareem a hentes visszatér. Továbbá elmondások szerint Dulcich múlt heti lábfájdalmának semmi köze a combhajlítóhoz, csak kis semmisség… Ezen a héten újra edzésbe áll. 😊

!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 796 — The Mathematician
@Broncos
We've signed DB Keidron Smith to the practice squad.

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
StormST Denver Broncos 12 371 — SB 50 Champion @ Grund
Lock-nak az ártott, hogy útban volt, amikor az új tulajnak akartak villantani egyet.
StormST
Akkorra azért már a pro Lockosok is átváltottak jöjjön bárki más álláspontra. Inkább a Bridgewater QB1 kinevezésnél jött el nála a totális törés. És őt alapvetően QB2 értéken hoztuk, aztán az már vitatható hogy tényleg kijátszotta-e vagy Fangionak szúrta csak a szemét Lock, mert Teddy végül nem volt annyira fos mint elsőre vártuk, csak hígszar.
Cruyffista
Én pont azt mondtam akkor, hogy adjunk végre neki egy évet QB1-ben, mert a mentalitása jó, fizikai adottságai se rosszak, a kérdés nálam az volt, hogy fejben helyre lehet-e rakni, de ezt már sose tudjuk meg…

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 1 éve
Zalán Denver Broncos 4 692 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Lockba én is bele akartam látni, hogy na ő lesz az… Persze hibáztathatjuk az akkori edzőket, és biztosan van ilyen is. De Lock Genot
Sem szorította ki. Azóta sem mutatott semmit. Ha Lock - ahogy Black megnéznè - Paytonnal Nfl qb-nak néz ki, akkor itt Payton a legjobb qb. Ha pedig ebből indulok ki, akkor inkàbb kapjon egy qb-t, amit nyilvánvalóan meg is fog kapni. Akivel a következő 3-5-10 évben dolgozhat sikerességtől függően. Nyilván azért a qb-n is múlik, hogyan tud asszimilálódni a ligába és az adott csapatba. Idén nagyon gazdag qb kolónia jön a draftra. Első kör második felében, második körben is lehet olyat húzni, akit egy hozzáértő hc versenyképes játékossá fejleszt. Nem kell idöben messzebb menni, mint amit a Frisco tesz éppen most egy utolsó választásos Purdyval. Azért csodálatos a sztori, mert ugyanaz a stáb 3 első kört égettet el Lance-ért cserébe ezzel egyidőben, aki totális bust, és aki hol van már???
De most van olyan chéfünk, akinek minden képessége megvan, hogy felépítsen egy új srácot, és megtörje a denveri hagyományokat.
Semmiképp nem szeretném Lockot vissza. Új idők vannak. S itt van Stidham. Én abban sem vagyok biztos, hogy Paytonnal Stidham nem hozná ugyanezt, mint Wilsonnal. Elnézve a ligát, idén milyen faszán mennek csapatok csereirányítókkal, nem esnék kétségbe, ha neki kellene beállni. Inkább ő mint Lock. Egyébként ez inkább azért lehet, mert épp zajlik a generációváltás, akikkel elkezdtük nézni ezt a sportot, azok a nagyágyuk, Bradyvel végleg kikoptak. És egyelőre nincs meg az az 5-10 qb, aki meg fogja határozni a ligát 10-15 évre. Bármennyi lyuk is van a rosteren, én továbbra is qb-ra áldoznám az első kört. Akár lecserével is. Engem a jövő érdekel, és nem a most, amíg cipeljük a Wilson batyút..

Szerkesztette: Zalán

több mint 1 éve
Lock-nak az ártott, hogy útban volt, amikor az új tulajnak akartak villantani egyet.
StormST
Akkorra azért már a pro Lockosok is átváltottak jöjjön bárki más álláspontra. Inkább a Bridgewater QB1 kinevezésnél jött el nála a totális törés. És őt alapvetően QB2 értéken hoztuk, aztán az már vitatható hogy tényleg kijátszotta-e vagy Fangionak szúrta csak a szemét Lock, mert Teddy végül nem volt annyira fos mint elsőre vártuk, csak hígszar.
több mint 1 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 132 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
Én nagyon szerettem Lockot, sztem mentalitásban megvan benne az, ami miatt NFL QB lehet valakiből, de nagyon nagy szórás volt a jó és a rossz megoldásai közt, mind meccseken belül, mind hosszabb távon.

Tipik az a QB, akiből tök jó highlightokat tudsz összevágni (lásd Fields), de konzisztensen nem fog haladni vele az O# | a MHR-on volt vele egy elemzés anno ahol kb. az jött ki h az első másféléves számaiból akkora ugrás kéne az Fr.QB-vá váláshoz, amit eddig kb. csak Josh Allen valósított meg... |

A mentalitása miatt többet látok bele, mint pl Zach Wilsonba, szal örülnék, ha visszajönne a QB mix részeként, de esélyt nem sokat látok erre.

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 1 éve
offtopic, néztem a Hox-Eagles meccs összefoglalóját, az a 2-es játékos a sötétkékeknél egész igéretesen játszott, megnézném egy olyan támadó guru kezei alatt, mint SP egy olyan csapatban, ami egyetlen QB-ra van a contenderségtől
Black_Adder
én néztem a meccset végig és sajnos ugyanazok a hibái megvannak mint voltak (mondjuk azok nagy része padon nem tud fejlődni)

Lejár a szerződése, de ezzel a meccsel elérte hogy ne XFL vagy QB3 szerződés jöjjön neki jövőre, ha többet nem is.
Cruyffista
QB2nek elfér

több mint 1 éve
Lock-nak az ártott, hogy útban volt, amikor az új tulajnak akartak villantani egyet. Én már leírtam akkor is, a Broncos egyik legnagyobb baja, hogy nem vagyunk képesek saját draft-os QB pick mellett kitartani, még akkor se, ha PBer (Cutler), közönségkedvenc (TT), vagy egy egyébként nem elveszett game manager (Lock). Nagy kedvenc statisztikám, hogy a Broncos által draft-ol QBk közül a legtöbb PO győzelme Tebow-nak van 1-el…

Lock szerintem nem jönne vissza, ha van egy kicsi gerince, sose kapott bizalmat teljesen a csapatnál; keresnék a helyében másik franchise-t…
StormST
szerintem ez nem ilyen egyszerű
pusztán az van hogy ritkán húzunk/fejlesztünk top5 QB-t (mikor is húztunk top2ben QB-t?)
az eredmények alakulása miatt pedig az edzőcseréknél azt jelenti hogy új seprű jól seper, márpedig ha nem top5 a QB akkor gyorsan utilaput kap a lába alá
megtoldva ez nem feltétlen ideális HC/GM választásokkal és tádám az elmúlt 25 év QB helyzetét kapod

több mint 1 éve
Lock-nak az ártott, hogy útban volt, amikor az új tulajnak akartak villantani egyet. Én már leírtam akkor is, a Broncos egyik legnagyobb baja, hogy nem vagyunk képesek saját draft-os QB pick mellett kitartani, még akkor se, ha PBer (Cutler), közönségkedvenc (TT), vagy egy egyébként nem elveszett game manager (Lock). Nagy kedvenc statisztikám, hogy a Broncos által draft-ol QBk közül a legtöbb PO győzelme Tebow-nak van 1-el…

Lock szerintem nem jönne vissza, ha van egy kicsi gerince, sose kapott bizalmat teljesen a csapatnál; keresnék a helyében másik franchise-t…

több mint 1 éve
Lejár a szerződése, de ezzel a meccsel elérte hogy ne XFL vagy QB3 szerződés jöjjön neki jövőre, ha többet nem is.
több mint 1 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 736
offtopic, néztem a Hox-Eagles meccs összefoglalóját, az a 2-es játékos a sötétkékeknél egész igéretesen játszott, megnézném egy olyan támadó guru kezei alatt, mint SP egy olyan csapatban, ami egyetlen QB-ra van a contenderségtől
Black_Adder
Amúgy nekem is ez jutott eszembe.

Ez a Fangio/Susmus kettős nagyon sokat artott neki. Utólag kar ezen elmélkedni, de megnéztem vna mire megy Scangarelloval második évében. Meg mondjuk ha a vén fasz nem feltette vna a pozijat annyira, h Teddy-t kezdeti, aminek se hosszú, se rövidtávon semmi értelme nem volt.

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 1 éve
Black_Adder
Adjunk érte két első kört, két másodikat, s adjuk még oda Jeudyt is érte, meg Singletont és hozzuk vissza a rosterre. 😜

több mint 1 éve
Porsan Las Vegas Raiders 233
Black_Adder
És még blockol is  www.youtube.com/watch?v=MQv0TVj8EwA
több mint 1 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 310 — we almost always almost win

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 1 éve
Lesz itt csete-paté bőven…
Társaim… Én tisztán szeretetből viccelődtem azzal, hogy a “szentéjszakát” sokkal inkább tölteném veletek és a Broncos-sal, mint a szárazbejglik társaságában… Teljesen világos, hogy a Raiders idényzáró lehet a denveri kanbuli, a 2023-as fórum zárszava. 😊
Zalán
eredménykövetőben leszek sztem

több mint 1 éve
Nekem is csak az uccsó nap lenne jó.

A PO-ért így néz ki a versenyfutás (a hetedik helyet kéne megcsípni):

Broncos (7-7) - 11th seed
Week 16: vs. Patriots (3-11)
Week 17: vs. Chargers (5-9)
Week 18: @. Raiders (6-8)

Steelers (7-7) - 10th seed

Week 16: vs. Bengals (8-6)
Week 17: @ Seahawks (6-7)
Week 18: @ Baltimore (11-3)

Bills (8-6) - 9th seed
Week 16: @ Chargers (5-9)
Week 17: vs. Patriots (3-11)
Week 18: @ Dolphins (10-4)

Texans (8-6) - 8th seed
Week 16: vs. Browns (9-5)
Week 17: vs. Titans (5-9)
Week 18: @ Colts (8-6)

Colts (8-6) - 7th seed
Week 16: @ Falcons (6-8)
Week 17: vs. Raiders (6-8)
Week 18: vs. Texans (8-6)

Bengals (8-6) - 6th seed
Week 16: @ Steelers (7-7)
Week 17: @ Chiefs (9-5)
Week 18: vs. Browns (9-5)

Browns (9-5) - 5th seed
Week 16: @ Texans (8-6)
Week 17: vs Jets (5-9)
Week 18: @ Bengals (8-6)

Jaguars (8-6) - 4th seed
Week 16: @ Buccaneers (7-7)
Week 17: vs Panthers (2-12)
Week 18: @ Titans (5-9)

Általános Doktor
Lesz itt csete-paté bőven…
Társaim… Én tisztán szeretetből viccelődtem azzal, hogy a “szentéjszakát” sokkal inkább tölteném veletek és a Broncos-sal, mint a szárazbejglik társaságában… Teljesen világos, hogy a Raiders idényzáró lehet a denveri kanbuli, a 2023-as fórum zárszava. 😊

több mint 1 éve
Nekem is csak az uccsó nap lenne jó.

A PO-ért így néz ki a versenyfutás (a hetedik helyet kéne megcsípni):

Broncos (7-7) - 11th seed
Week 16: vs. Patriots (3-11)
Week 17: vs. Chargers (5-9)
Week 18: @. Raiders (6-8)

Steelers (7-7) - 10th seed

Week 16: vs. Bengals (8-6)
Week 17: @ Seahawks (6-7)
Week 18: @ Baltimore (11-3)

Bills (8-6) - 9th seed
Week 16: @ Chargers (5-9)
Week 17: vs. Patriots (3-11)
Week 18: @ Dolphins (10-4)

Texans (8-6) - 8th seed
Week 16: vs. Browns (9-5)
Week 17: vs. Titans (5-9)
Week 18: @ Colts (8-6)

Colts (8-6) - 7th seed
Week 16: @ Falcons (6-8)
Week 17: vs. Raiders (6-8)
Week 18: vs. Texans (8-6)

Bengals (8-6) - 6th seed
Week 16: @ Steelers (7-7)
Week 17: @ Chiefs (9-5)
Week 18: vs. Browns (9-5)

Browns (9-5) - 5th seed
Week 16: @ Texans (8-6)
Week 17: vs Jets (5-9)
Week 18: @ Bengals (8-6)

Jaguars (8-6) - 4th seed
Week 16: @ Buccaneers (7-7)
Week 17: vs Panthers (2-12)
Week 18: @ Titans (5-9)

Szerkesztette: Általános Doktor

több mint 1 éve
karácsonykor szegeden vagyok
szilveszter meg kilőve

viszont az utolsó fordulóban benne vagyok egy közös nézésben
max kiveszek egy nap szabit utána 😀

több mint 1 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 706 — SuperBowl Champions 2013/2014
76% az esély a bejutásra, ha 3-0 a matek szerint. A hétvégi forduló tompította az esélyeket. Én sajnos a sorsolás alapján ennél jócskán kevesebbet látok, egyszerűen túl stabilan hozzák a riválisok a kötelezőket. A Bills jelenleg a liga legerősebb csapatának tűnik a 49ers után, a Brown két W-vel van előttünk, a Jax valszeg csoportelső lesz, és akkor ott a Colts a Falconsos sorsolással egy W-vel előttünk járva.

Mondjuk nálam sem az határozza meg a szezon sikerességét hogy bejutunk-e, de nyilván jó lenne és ez érdekli most szerintem a legjobban a szurkolókat...
Cruyffista
En tovabbra is tartom, hogy egy 9-8-as merleg is olyan pozitiv eredmeny lenne, amire lehet epitkezni jovore, Rw-vel a kezdoben vagy akar nelkule. Az 1-5-os kezdes fenyeben ez meginkabb igaz. Akkor meg vagyalomnak tunhetett egy egy ilyen rekord.

A Houston es a Detroit szerintem erosebbek, igy az vedheto vereseg volt, ha letezik ilyen. A kovetkezo 3 meccs papiron a tietek, de abbol 2 csoportrangado, barmi megtortenhet. Egy 2-1-es zaras szerintem pozitiv kicsengesu lenne, kellemes szajizzel lehetne nekifogni a roster managementnek es az offseasonnek.

Az bebizonyosodott, hogy SP-vel a fedelzeten lehet remenykedni. Nem modom, hogy jonnek majd biztosan a PO sikerek, de legalabb a remeny meg van.
több mint 1 éve
A meccsnézésben benne lennék én is, bár jó lenne tudni, hogy pontosan mikor játszunk, mert a Week 18-as meccseknél én TBD-t látok mindenhol, azt olvasom, hogy 2 PO-ról döntő meccset áttesznek szombatra, egy harmadikat meg SNF-ra, szóval még nem biztos, hogy melyik napon és időben fogunk játszani...

több mint 1 éve
Amúgy úgy általában sem kéne a szerencsére miatt siránkozni úgy nagyjából sehol semmilen szituációban, de idént azért szerintem eddig az események a saját meccseinken inkább szerencsés fordulatot vettek, mint nem. És lehet azoknak is volt peches veresége, akik most szerencsésen nyertek. Azt meg sem nézem, hogy hányan versenyeznek a POért velünk a csere QB-jukkal

Ha 10-7-tel nem jutunk be a rájátszásba, az okok keresését az 1-5-ös kezdésnél kell kezdeni és befejezni. Raiders, Commanders, Jets mindegyik nyerhető lett volna, ha egy sikerül egészen máshogy állunk.
De nem kell a "mi lett volna, ha" elemzés sem, it's all part of the journey. A szezon pozitívuma, nem a PO, vagy a nemnegatív mérleg, hanem hogy ezek a vereségek nem megtörtek, hanem megszilárdítottak minket. Erre lehet építeni jövőre.

Azért ha már közös meccsnézéssel kezdtünk, ha van tétje az utolsó fordulónak, azt újra együtt kéne nézni
Black_Adder
Pont tegnap jutott eszembe h jelenleg egy emberi időben zajló tétmeccsel zárjuk az alapszakaszt, szal illene közösen nézni.
Én benne vagyok természetesen.
Általános Doktor
+1
Szép keretbe foglaljuk az idényt.
(Én inkább nézném a New England elleni derbyt brigádban. 😁)

több mint 1 éve
76% az esély a bejutásra, ha 3-0 a matek szerint. A hétvégi forduló tompította az esélyeket. Én sajnos a sorsolás alapján ennél jócskán kevesebbet látok, egyszerűen túl stabilan hozzák a riválisok a kötelezőket. A Bills jelenleg a liga legerősebb csapatának tűnik a 49ers után, a Brown két W-vel van előttünk, a Jax valszeg csoportelső lesz, és akkor ott a Colts a Falconsos sorsolással egy W-vel előttünk járva.

Mondjuk nálam sem az határozza meg a szezon sikerességét hogy bejutunk-e, de nyilván jó lenne és ez érdekli most szerintem a legjobban a szurkolókat...
több mint 1 éve
Amúgy úgy általában sem kéne a szerencsére miatt siránkozni úgy nagyjából sehol semmilen szituációban, de idént azért szerintem eddig az események a saját meccseinken inkább szerencsés fordulatot vettek, mint nem. És lehet azoknak is volt peches veresége, akik most szerencsésen nyertek. Azt meg sem nézem, hogy hányan versenyeznek a POért velünk a csere QB-jukkal

Ha 10-7-tel nem jutunk be a rájátszásba, az okok keresését az 1-5-ös kezdésnél kell kezdeni és befejezni. Raiders, Commanders, Jets mindegyik nyerhető lett volna, ha egy sikerül egészen máshogy állunk.
De nem kell a "mi lett volna, ha" elemzés sem, it's all part of the journey. A szezon pozitívuma, nem a PO, vagy a nemnegatív mérleg, hanem hogy ezek a vereségek nem megtörtek, hanem megszilárdítottak minket. Erre lehet építeni jövőre.

Azért ha már közös meccsnézéssel kezdtünk, ha van tétje az utolsó fordulónak, azt újra együtt kéne nézni
Black_Adder
Pont tegnap jutott eszembe h jelenleg egy emberi időben zajló tétmeccsel zárjuk az alapszakaszt, szal illene közösen nézni.
Én benne vagyok természetesen.