Denver Broncos
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
Papa Rosburg jó ember, egyesével győz majd meg minden broncót. Nálam Ryan és Só is vágyós. Az kockáztat a legnagyobbat, aki nem kockáztat. 😊Ryansnek én örülnék, talán a legjobban ebből a hetesből így hogy Payton kapcsán nagy a köd és Harbaugh visszalépett. De az azért vicces, hogy ő az egyetlen jelölt akinek nincs HC tapasztalata a kvázi kötelezően meginterjuvolando Evero mellett, merthogy tapasztalatot keresünk. Lényegében tök mindegy mert ha kinevezzük és beválik senki nem fog rá emlékezni, de lehet érdemes lett volna Kafkáékat is meghallgatni.Zalán, látod te ezt?
Rosburg és Shaw ne legyen, az a lényeg.
Cruyffista
Ne félj Cruyffy, mindjárt ott vagyunk..
jobbágy#JC6
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
Ryansnek én örülnék, talán a legjobban ebből a hetesből így hogy Payton kapcsán nagy a köd és Harbaugh visszalépett. De az azért vicces, hogy ő az egyetlen jelölt akinek nincs HC tapasztalata a kvázi kötelezően meginterjuvolando Evero mellett, merthogy tapasztalatot keresünk. Lényegében tök mindegy mert ha kinevezzük és beválik senki nem fog rá emlékezni, de lehet érdemes lett volna Kafkáékat is meghallgatni.Zalán, látod te ezt?
Cruyffista
Ne félj Cruyffy, mindjárt ott vagyunk..
Felröppent egy pletyka h azért nem interjúztatunk, mert Rob Waltont vadászni látták valahol és nem ér rá, Klis természetesen cáfolta (Walton eddig egyedül Payton és Ryan interjúján ült bent, Penner képviselte a tulajokat eddig).
It is a false report. In fact, a source with intimate knowledge called it “absurd.”
— Mike Klis (@mikeklis) January 25, 2023
Broncos were in communication with Payton after 1st interview but never finalized 2nd interview. End of story. Team considering it’s options and working thru process. #9sports https://t.co/8maSyUHURb
Ben szerint semmi sem eldöntött:
Denver is going through the process and looking to schedule 2nd round interviews.
— Benjamin Allbright (@AllbrightNFL) January 24, 2023
They have not made any commitment to any candidate. Oral, written or otherwise. https://t.co/jBhzPSiXTW
Így Payton sem:
Per source both of these claims are "completely false" https://t.co/zGM6fsDTk5
Hogy tovább keverjük a lapokat, a PFT szerint Shaw és DeMeco Ryans a két favorit:
Rumblings emerge of Broncos making a head-coaching decision as soon as Wednesday, with DeMeco Ryans and David Shaw among the perceived finalists. https://t.co/4dQ8EVr5iy
— ProFootballTalk (@ProFootballTalk) January 25, 2023
Shaw nekem nagyon fekete ló, nem ismerem, a koordinátor opcióit sem, így tőle elsőre félnék, DeMeco az ügyeletes sztár fiatal, ilyet már láttunk sokat, de simán lehet h majd épp ő fog beválni. Ha mellette döntünk, akkor nyugodtabb lennék ha lenne tapasztalat a stábban, nem komplett zöldfülű brigáddal vágnánk újra neki az évnek.
Szerk.:
Buy Demeco Ryans stock?
— Benjamin Allbright (@AllbrightNFL) January 25, 2023
Buy Demeco Ryans stock.
Szerkesztette: Általános Doktor
Once there was only dark.
If you're askin' me, the light's winnin'
Szerintem még akkor is egy jó kínálatról beszélünk, ha Payton kiszáll. Van benne tehetséges házon belüli jelölt, rookie O guru, rookie D guru, veterán D guru, veterán O guru. Mindezt úgy, hogy koordinátor piacon Reicheket fizethetünk meg ha akarunk, nem Shurmurokkal kell próbálkozni. Nem tudom milyen ideálisabb forgatókönyvet szeretnének.
Tudom, hogy teljesen már 2 tétnélküli meccsre felrázni egy csapatot és egy egész szezont lenyomni, de nekem az utolsó opcióval se lenne bajom. Akar Outten is maradhatna OC, nekem azzal se lenne bajom. És legalább Evero-t is meg lehetne nézni, hogy mire megy második évében, és ha hasonló szinten maradna a defense, jövőre elő is lehetne léptetni HC-nak.Payton második körös interjújának a halasztása sztem PR döntés is volt.Én azt nem értem, hogy hetek álltak rendelkezésre felkészülni az edzőválasztási időszakra szezon vége előtt. A lista seperc alatt meg is volt 8 jelölttel, ebben az időszakban úgy tűnt lépésekkel vagyunk a többi franchise előtt. Majd jött Harbaugh visszalépése, de igazából teljesen korrekt időzítéssel, nem az van hogy elrontotta az egész folyamatot. Ha több mint egy hónap és egy teljes interjúsorozat nem volt elég hogy meglegyen egy rangsor (minden velejáró belső ellentét/vita elsimításával), vagy leagalább a második interjús lista 7 előre meghatározott jelöltre, akkor az baj...Nem tudjuk mi megy a háttérben, simán lehet, hogy nem akarjuk elkapkodni, illetve az is lehet, hogy annyira nem tetszett meg egyik jelölt se az interjúk alapján, hogy most újratervezés van. Nyilván, ha nem húzunk ki hirtelen valami nagyon meglepő nevet a pakliból, akkor ezzel a 7-8 emberrel kell főzni, de akkor remélem a legkevésbé rosszat sikerül majd kiválasztani...
Ha a realitás valami más, pl várunk a 49ers kiesésére Ryans miatt, vagy Payton szopatja a csapatokat, akkor az úgy rendben van. De ez a még azt se tudjuk kit hívjunk második körre kicsit abszurd.
Cruyffista
StormST
Amikor megtudtuk h hétfőn megy Carolinába, majd még egy nappal későbbre is leszervezett egy interjút, akkor az arcvesztés megúszásához is jó döntés lehet a halasztás (hülyén veszi ki magát h egy interjút szervezünk le, de már a panthers el sem engedi, ahogy az is hülyén veszi ki h mi itt előadjuk h te vagy az emberünk írjunk alá ő meg azt mondja h bocs még holnap beszélek az arizonával is).
Ha már itt tartunk kicsit fura nekem h Quinn megy második interjúra a Cardshoz, látszólag mi ezzel kapcsolatban nem lépünk semmit.
Sztem a reális forgatókönyvek közt van az h:
- Ryant meg akarjuk második körben is hallgatni, de nem tudjuk mert még bent van a 49ers;
- Payton annyira azért nem akar idejönni és arcvesztés rátenni minden zsetont;
- az is lehet h tényleg nem esett le az állunk semelyiktől, a korai frontrunnerünk meg visszalépett. Ebben az esetben én azt is el tudom képzelni h Rosburg 1 évre még aláír prove it alapon, utána meg RW teljesítményétől függően elindulunk egy másik úton.
Általános Doktor
Mondjuk ez már full wishful thinking kategória, de a mostani opciók közül nálam jelenleg ez lenne a nyerő.
Szerkesztette: rob3r7o
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
Payton második körös interjújának a halasztása sztem PR döntés is volt.Én azt nem értem, hogy hetek álltak rendelkezésre felkészülni az edzőválasztási időszakra szezon vége előtt. A lista seperc alatt meg is volt 8 jelölttel, ebben az időszakban úgy tűnt lépésekkel vagyunk a többi franchise előtt. Majd jött Harbaugh visszalépése, de igazából teljesen korrekt időzítéssel, nem az van hogy elrontotta az egész folyamatot. Ha több mint egy hónap és egy teljes interjúsorozat nem volt elég hogy meglegyen egy rangsor (minden velejáró belső ellentét/vita elsimításával), vagy leagalább a második interjús lista 7 előre meghatározott jelöltre, akkor az baj...Nem tudjuk mi megy a háttérben, simán lehet, hogy nem akarjuk elkapkodni, illetve az is lehet, hogy annyira nem tetszett meg egyik jelölt se az interjúk alapján, hogy most újratervezés van. Nyilván, ha nem húzunk ki hirtelen valami nagyon meglepő nevet a pakliból, akkor ezzel a 7-8 emberrel kell főzni, de akkor remélem a legkevésbé rosszat sikerül majd kiválasztani...
Ha a realitás valami más, pl várunk a 49ers kiesésére Ryans miatt, vagy Payton szopatja a csapatokat, akkor az úgy rendben van. De ez a még azt se tudjuk kit hívjunk második körre kicsit abszurd.
Cruyffista
StormST
Amikor megtudtuk h hétfőn megy Carolinába, majd még egy nappal későbbre is leszervezett egy interjút, akkor az arcvesztés megúszásához is jó döntés lehet a halasztás (hülyén veszi ki magát h egy interjút szervezünk le, de már a panthers el sem engedi, ahogy az is hülyén veszi ki h mi itt előadjuk h te vagy az emberünk írjunk alá ő meg azt mondja h bocs még holnap beszélek az arizonával is).
Ha már itt tartunk kicsit fura nekem h Quinn megy második interjúra a Cardshoz, látszólag mi ezzel kapcsolatban nem lépünk semmit.
Sztem a reális forgatókönyvek közt van az h:
- Ryant meg akarjuk második körben is hallgatni, de nem tudjuk mert még bent van a 49ers;
- Payton annyira azért nem akar idejönni és arcvesztés rátenni minden zsetont;
- az is lehet h tényleg nem esett le az állunk semelyiktől, a korai frontrunnerünk meg visszalépett. Ebben az esetben én azt is el tudom képzelni h Rosburg 1 évre még aláír prove it alapon, utána meg RW teljesítményétől függően elindulunk egy másik úton.
Én azt nem értem, hogy hetek álltak rendelkezésre felkészülni az edzőválasztási időszakra szezon vége előtt. A lista seperc alatt meg is volt 8 jelölttel, ebben az időszakban úgy tűnt lépésekkel vagyunk a többi franchise előtt. Majd jött Harbaugh visszalépése, de igazából teljesen korrekt időzítéssel, nem az van hogy elrontotta az egész folyamatot. Ha több mint egy hónap és egy teljes interjúsorozat nem volt elég hogy meglegyen egy rangsor (minden velejáró belső ellentét/vita elsimításával), vagy leagalább a második interjús lista 7 előre meghatározott jelöltre, akkor az baj...Nem tudjuk mi megy a háttérben, simán lehet, hogy nem akarjuk elkapkodni, illetve az is lehet, hogy annyira nem tetszett meg egyik jelölt se az interjúk alapján, hogy most újratervezés van. Nyilván, ha nem húzunk ki hirtelen valami nagyon meglepő nevet a pakliból, akkor ezzel a 7-8 emberrel kell főzni, de akkor remélem a legkevésbé rosszat sikerül majd kiválasztani...
Cruyffista
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
Érdekesen hangzik.Ha azok a football people-k akarnák, akik az előző 3-at behozták, akkor elgondolkodnék erősen, hogy mennyire is kéne megfontolni...
Penner wants him. Not everyone in the org does. Some want Shaw. Football people want Quinn. https://t.co/6Sdfd7pWk1
roberto23
Van aki szerint már döntöttünk Payton mellett, csak választ várunk.
Allbright azóta törölt tweetje szerint - itt is volt korábban - viszont Penner akarja Paytont, más nem.
Penner wants him. Not everyone in the org does. Some want Shaw. Football people wants Quinn.AllbrightAllbrightnak általában igaza van. És egy ilyen szituból könnyű olyan visszhangokat hallani, hogy minden nap épp más a favorit. Attól függ kit kérdezel a csapatból, mindenkinek más.
Szerintem amúgy Payton marad a Foxnál, ha közös érdeklődés lenne, már el kellt volna, mert ő csupa nagy betűs NAGYNÉV. Lehet kellett valakinek, csak az a meló meg Paytont nem érdekelte. Persze az is lehet, hogy Payton húzza az időt és 3 ajánlat között vacilál, de ennyi idő után már inkább azért vacilál, mert egyik sem az igazi, szerintem vár 1 évet és szurkol, hogy legyen Chargers/Rams üresedés
Akárhogy is, nem tudom mi van. Egy dolog, hogy mi egyelőre eldönttük, hogy nem döntünk, de senki más se. Én nem emlékszem ilyenre, hogy ennyi idő alatt egy HC-t se nevezzenek ki. Olyan már volt, hogy ennyi idő alatt egy frissen kineveztt HC vissza is táncoljon az ajánlatból, talán 2× is, de vagy tényleg mindenki Paytonra vár, vagy egyik jelölt se volt igazán meggyőző egy helyen sem
Evero amúgy a Coltshoz is megy 2. körre. Ahhoz képest hogy nálunk állítólag rosszul sikerült az interjú, úgy tűnik máshol azért jobban. Vagy illeszkedik abba a képbe, hogy máshol se nagyon tudnak dönteni és ezért több második interjú lesz.
Szerkesztette: Black_Adder
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
Szerintem kijelenthető, hogy idén semmilyen info nincs a csapatközeli média kezében, és teljesen vakon találgatnak. Azon kívül, hogy Harbaugh volt a no1 célpont.
mondjuk Reid is érdekes eset, azért nála is bent maradt 1-2 SB győzelem eddigÉn nem ülök a Payton bandwagonon, de sztem kontextusból kiragadott ez a stat.Szerintem is szerencsétlen az összehasonlítás, ha igaz is. Ezzel együtt, ambivalensek vele kapcsolatban az érzéseim. Konkrétan nem tudom megmondani az okát, de én sosem éreztem őt Reid-hez mérhető kalibernek. Számomra egy Jó edző, és nagyjából ennyi. De közben meg - ezért az ambivalencia - azt gondolom, hogy adnom kéne neki még esélyt, mert egyrészt Peter King nagyon nagyra tartja, akit meg én tartok nagyra. Másrészt azt a DPI sztorit nem tudom elfelejteni, elvettek tőle (minimum) egy Superbowlt.
Sztem Payton igenis hozzátett Breeshez, míg McCarthy elvett AR-ből.
Ha a teljes csapat képét nézed ott is végig kompetensebb edzőnek tűnik nekem Payton, arról nem beszélve h az ő divíziójában azért volt egy Matt Ryan, meg egy prime Newton. A North egy Chicagos fellnágoláson kívül stabilan tucat volt, így kell ezeket a számokat nézni. Arról nem beszélve h az utolsó 5 éve 58-23 győzelmi mutatókban, szal azt sem lehet mondani h a végére kifulladt volna a "víziója". Általános Doktor
peterk2005 udvari bolond
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Én nem ülök a Payton bandwagonon, de sztem kontextusból kiragadott ez a stat.Szerintem is szerencsétlen az összehasonlítás, ha igaz is. Ezzel együtt, ambivalensek vele kapcsolatban az érzéseim. Konkrétan nem tudom megmondani az okát, de én sosem éreztem őt Reid-hez mérhető kalibernek. Számomra egy Jó edző, és nagyjából ennyi. De közben meg - ezért az ambivalencia - azt gondolom, hogy adnom kéne neki még esélyt, mert egyrészt Peter King nagyon nagyra tartja, akit meg én tartok nagyra. Másrészt azt a DPI sztorit nem tudom elfelejteni, elvettek tőle (minimum) egy Superbowlt.
Ha a teljes csapat képét nézed ott is végig kompetensebb edzőnek tűnik nekem Payton, arról nem beszélve h az ő divíziójában azért volt egy Matt Ryan, meg egy prime Newton. A North egy Chicagos fellnágoláson kívül stabilan tucat volt, így kell ezeket a számokat nézni. Arról nem beszélve h az utolsó 5 éve 58-23 győzelmi mutatókban, szal azt sem lehet mondani h a végére kifulladt volna a "víziója". Általános Doktor
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
Penner wants him. Not everyone in the org does. Some want Shaw. Football people want Quinn. https://t.co/6Sdfd7pWk1
Közben Quinn megy 2. körösre a Cards-hoz, nálunk viszont egyelőre nagy a csönd. Kiváncsi leszek mi lesz ebből.
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
Payton az első akit második interjúra hívtunk. Jeff Duncan szerint nagyon esélyes, hogy ő lesz az új HC.Az, hogy ő jön először második interjúra, erős indikátora annak, hogy ő a favorit. Shanny óta szerintem sosem volt egynél több második interjú egyik évben sem, Elway kb el sem engedte a jelölteket a második interjú után szerződés nélkül.
Cruyffista
Most mindenesetre FWIW azt mondjuk, hogy nem ugrottunk még rá senkire és trasztoljuk a processzt (van egy érzésem, hogy ez lesz a következő szállóige, és jövőre 3-6-nál trusting the process fog folyni a csapból)
While the #Broncos have been impressed by several candidates, no second interviews have been scheduled just yet, per source. I’m told they have not zeroed in on anyone at this time, & their evaluation is still wide open as they discern next steps. Pump the brakes. Not there yet.
— JosinaAnderson (@JosinaAnderson) January 23, 2023
Broncos head coach search remains wide open. CEO Greg Penner went into search with open mind. Process has revealed several strong candidates. While Sean Payton is most prominent name, source indicates Penner not yet zeroed in on any one candidate. Trusting the process. #9sports
— Mike Klis (@mikeklis) January 23, 2023
Amúgy szerdán jön(ne) Payton, előtte hétfőn Charlotte-ba megy, szóval nem teljesen kizárt, hogy hozzánk aztán mégsem jön
Sean Payton meets with the Panthers on Monday and the Broncos on Wednesday.
— Benjamin Allbright (@AllbrightNFL) January 23, 2023
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
Am félreértések elkerülése végett leírom h nekem is vannak fenntartásaim Paytonnal, csak sztem a McCarthys összehasonlítás volt fals.Én nem ülök a Payton bandwagonon, de sztem kontextusból kiragadott ez a stat.Oké, ne hasonlítsuk hozzá. Értékeljük magában a Drew Brees-szel elért 1 SB-t és 9-8-as PO mérleget. Számomra nem igazán lenyűgöző, és a túlértékelt edző kalapba tenném őt. Most ha a Broncosban teszi mindezt, valszeg inkább pozitív élmény lenne, mint negatív, de ha azt számolgatjuk, hogy nekünk ő kell-e, akkor viszont ilyen kritikus szemüvegen keresztül nézem
Ha a teljes csapat képét nézed ott is végig kompetensebb edzőnek tűnik nekem Payton, arról nem beszélve h az ő divíziójában azért volt egy Matt Ryan, meg egy prime Newton. A North egy Chicagos fellnágoláson kívül stabilan tucat volt, így kell ezeket a számokat nézni. Arról nem beszélve h az utolsó 5 éve 58-23 győzelmi mutatókban, szal azt sem lehet mondani h a végére kifulladt volna a "víziója".
Egyszerűen elfáradt a kapcsolata a csapattal és már nem volt ereje a caphell+Brees visszavonulása utáni rebuildot megcsinálni. Ezt persze lehet jellemhibaként is értékelni, de valójában nem tudjuk a háttértörténéseket olyan mélységben h pálcát lehessen bármely oldal felett is törni...
Szal sztem túlhypeolt az a retorika ami Paytont Belichick mellé teszi, de a ló túloldala McCarthyhoz hasonlítani.
Általános Doktor
Emellett szerintem Paytonnak komoly felelőssége van a cap hell kialakításában és neki a GM itt (is) max a könyvelője lenne. Most hogy elmenekült-e a következmények elől vagy mi történt ilyen szempontból mindegy is. Felületes az ismeretem a szituációról, de az eredmény azt mutatja, hogy éveken keresztül rosszul volt menedzselve a csapat. Én meg nem a Paton-Hackett vonalnál akarok jobb staffot, hanem jó staffot akarok és ez egy red flag Paytonnak.
Most amúgy Reidnek sem volt lenyűgöző a PO mérlege. Phillyben 10-9 volt SB nélkül, de McNabb bár nagyon jó QB volt, nem Brees/Rodgers kategória. Kansas City-ben kicsit jobb, 10-7, de Mahomes-szal ha jól számolom 9-3 + SB, valami ilyesmit vár az ember egy Brees/Rodgers/Mahomes irányította csapattól.
Most ha Payton találna vagy nevelne nekünk egy franchise QB-t pont nem érdekelne, hogy előtte 1-4 rájátszásban vagy be sem jut, de egyelőre sokkal előbb hasonlítanám én is McCarthyhoz, mint Reidhez és megint van egy tábor aki olyan biztosra veszi a sikert Paytonnal, mint amilyen biztosra vette Wilsonnal (és Hackettel).
De bármelyik jelöltről beszélek, oda jutok, hogy a többi sem jobb. Annyi, hogy Paytonért oda kell adni az első kört is, meg ki tudja mi mást még. Annyit tudunk, hogy az interjúk előtt beszéltünk, hogy mennyibe fájna, és szóbeli megegyezés született vagy legalábbis közel állnak egymáshoz az elképzelések. Hogy pontosan mi ez az ár, arról hivatalosat nem olvastam, de nagyjából mindenki első kör + valamivel kalkulál.
Na most, ha Payton a legjobb jelölt, és hiszünk benne, ennek nem szabad hogy akadály legyen. Ne válasszunk egy rosszabb HC-t + 1. kört a jobb HC helyett. És még talán azt is mondanám, hogy Harbaugh nélkül Payton az első a soran. Kérdés, hogy ő-e a legjobb vagy ő a legkevésbé rossz. Mi az az eredmény, hány év alatt mit kéne elérni, hogy úgy érezzük visszatérült az ára?
Inkább máshogy. Elméleti alapon ki melyiket választaná, 5-7 év hogy be-bejutunk PO-ba, ahol viszont 1&done, esetleg egy WC győzelem valami szerencsés sorsolással.
Vagy egy abszolút mellé, mint az előzőek, és 2 év után újra HC-t keresünk, egy esetlegesen erősebb, de potenciálisan akár gyengébb felhozatalból?
Ha úgy teszem fel a kérdést, hogy 7-10, 7-10 új HC vs 5-12 új HC, inkább utóbbi, ilyen szempontból Hackett jobb választás volt mint tremendousjob. Viszont az hogy legalább WC meccset játsszunk most nagyon hivogató, de 5-10 éves tervben gondolkozva nem biztos hogy a legjobb. Lehet pont az lenne a legjobb, ha most 1 évet még Hackettel tankolnánk és 1/1-re vagy 1/2-re húznánk egy QB-t és hoznánk új HC-t.
Most ez az utolsó bekezdés nyilván feltételezéseken alapuló feltételezésekről szólt. Nem tudjuk ki lesz a HC és mit ér el, mit nem. Csak van ez a kettősség, hogy ne a rosszabb de olcsóbb megoldást válasszuk, viszont tartok tőle, hogy a drágább megoldás se lesz elég jó, mégha jobb is mint az olcsóbb.
Black_Adder
Engem ami zavar benne: bountygate, caphell, kevés siker egy Brees kaliberű irányítóval + h drágább mint a többi aspiráns.
Bountygate: lassan 10 éve már h megtörtént, nincs infó róla h megismétlődött azóta és inkább a DC-jéhez kötik mint hozzá, de nyilván neki is volt hozzá köze, nem véletlenül tiltották el egy évre - ezt vegyük úgy h megbűnhődött már érte és tanult belőle
Caphell: Kérdés h mekkora köze volt hozzá és h mekkora szerepe volt annak h Brees utolsó éveit akarták megtolni akár a jövő árán is. Én alapvetően ellenzem a túlköltekezéseket, mert valójában a "sapka nem létezik" a létező legrövidlátókörűbb/hülyébb megközelítése a kérdésnek, | mert nem fogja fel h egyszer azt a pénzt meg kell fizetni, attól h görgetve van magadelőtt a probléma attól még ott van | - ha Paytont kéne védenem akkor azt mondanám h kizárólag Brees utolsó két/három évét akarták így megtolni, tudomásul véve az árát. Alapvetően ezt a megközelítést meg tudom érteni, még ha én GM-ként nem is így működnék
Kevés PO siker Breesel: Az utolsó évein (Keenum csoda, meg az az ismert nocall DPI a rams ellen) nem érzem azt h rajta, mint edzőn ment volna el, korábbi időszakot nem követtem élőben és még nem néztem utána mélységben.
Az h az 1 SB sok vagy kevés Breesel az egy érdekes kérdés. Brees vajon nélküle is ilyen lett volna (lásd pl.: PM, vagy TB12), vagy valójában Payton tette őt egy szinttel magasabb polcra (értsd: a Philiph Rivers/Eli Manning féle polcról az Aaron Rodgers féle polcra). Ehhez keveset néztem a Saints meccseit, meg keveset tudok Breesről, de azért ő az az irányító, akiről a korábbi csapata lemondott. ARod sztem egy jó nagy kategóriával komplexebb és jobb irányító pl.: fizikai adottságait tekintve, szal ezért is fals nekem egy kicsit a McCarthys összehasonlítás.
Ami itt még érdekes az egy BCT podcastben hangzott el egy saintses beatwriteres interjúban: neki nagyon hiányzik Payton, szerinte ugyan hangulatember, akitől szar napjain érdemi infót nem lehet kihúzni, de valójában egy a legapróbb részletekre is figyelő, kiváló tanár, aki képes egy olyan csapatnál, mint a miénk kultúrateremtőként fellépni. Arról nem beszélve h szerinte egy O# zseni. | Ha érdekel bárkit is h ki volt, akkor majd utánanézek, de a múlthét közepén volt az interjú |
Szal itt sem tudok egyértelműen ide-vagy-oda húzni.
Ellenérték: Allbright a podcastjében múlthéten azt mondta h szerinte idei 1. kör + jövő évi 3. kör az ellenérték, amit nekünk kéne adni érte, valamint kb. évi 25M kb. 4-5 éves időre.
| Szerk.: Én egyedül a jövő évi első körünket nem adnám semmiért, az RW projekt ha besül, akkor legyen vigaszágon egy jó első körünk, azt h jövőre a második/harmadik körrel mit csinálunk az nem érdekel |
Egy Andy Reid kalierű edzőért nevetve kell ezt megadni, kérdés h Payton hypeban az csak, vagy valóban. Ha utóbbi akkor sztem nincs kérdés | az évi 25 M-et nyilván röhögve kiköhögünk | . Erre kell Pennernek a választ megtalálnia.
Szerkesztette: Általános Doktor
Én átgondoltam… Megúsznám ezt a Quinn, Caldwell, Payton vonalat.. Payton a draftcetli miatt is. Én odaadnám ismét valami null kilométeres hc-nak a csapatot újra, ha már nem lehet Rosburg papi. DeMeco Ryans, Morris, Shaw nekem jó is lesz. Ryans kis Shanny mellől jönne, nekem már ez szimpi. Persze, ha Caldwell lesz is, beállok mögé míg nem lesz 4 győzelme 9 forduló alatt.Én annyit láttam, hogy a bérleteseket kérdezik meg, hogy mit gondolnak a stadion jövőjéről és egyelőre minden option még az asztalon van. Nekem nem jön le ezekből, hogy feltétlen stadiont akarnak építeni, inkább az, hogy ha az lenne az eredmény, hogy a bérletesek akarják, akkor ők nem zárkóznak el előle. Nálam ez inkább szimpatikus, mint nem...
Annak viszont kifejezetten örülök, hogy a kintiek is úgy látják, hogy előbb a győzelmek, s aztán a stadion. Elsöprő az elutasítottsága egy új létesítménynek. Jó lenne, ha a tulajka kívételesen hallgatna a szurkolókra. 😊 (Nem fog)
Zalán
Az meg szerintem vicces hozzáállás, hogy "amíg nem jön a win, addig ne stadiont építsenek", ez csak akkor állná meg a helyét, ha közben az látszana, hogy a csapat többi részén spórolnak és erre eddig semmilyen jel nem utal...
22 éve nyitott meg a stadion, nyilván vannak ennél jóval idősebbek is, de már nem is fiatal, egy új tulajdonosnak teljesen jogos és érhető lépése szerintem, hogy körbejárja ezt a kérdést...
Én nem ülök a Payton bandwagonon, de sztem kontextusból kiragadott ez a stat.Oké, ne hasonlítsuk hozzá. Értékeljük magában a Drew Brees-szel elért 1 SB-t és 9-8-as PO mérleget. Számomra nem igazán lenyűgöző, és a túlértékelt edző kalapba tenném őt. Most ha a Broncosban teszi mindezt, valszeg inkább pozitív élmény lenne, mint negatív, de ha azt számolgatjuk, hogy nekünk ő kell-e, akkor viszont ilyen kritikus szemüvegen keresztül nézem
Ha a teljes csapat képét nézed ott is végig kompetensebb edzőnek tűnik nekem Payton, arról nem beszélve h az ő divíziójában azért volt egy Matt Ryan, meg egy prime Newton. A North egy Chicagos fellnágoláson kívül stabilan tucat volt, így kell ezeket a számokat nézni. Arról nem beszélve h az utolsó 5 éve 58-23 győzelmi mutatókban, szal azt sem lehet mondani h a végére kifulladt volna a "víziója".
Egyszerűen elfáradt a kapcsolata a csapattal és már nem volt ereje a caphell+Brees visszavonulása utáni rebuildot megcsinálni. Ezt persze lehet jellemhibaként is értékelni, de valójában nem tudjuk a háttértörténéseket olyan mélységben h pálcát lehessen bármely oldal felett is törni...
Szal sztem túlhypeolt az a retorika ami Paytont Belichick mellé teszi, de a ló túloldala McCarthyhoz hasonlítani.
Általános Doktor
Emellett szerintem Paytonnak komoly felelőssége van a cap hell kialakításában és neki a GM itt (is) max a könyvelője lenne. Most hogy elmenekült-e a következmények elől vagy mi történt ilyen szempontból mindegy is. Felületes az ismeretem a szituációról, de az eredmény azt mutatja, hogy éveken keresztül rosszul volt menedzselve a csapat. Én meg nem a Paton-Hackett vonalnál akarok jobb staffot, hanem jó staffot akarok és ez egy red flag Paytonnak.
Most amúgy Reidnek sem volt lenyűgöző a PO mérlege. Phillyben 10-9 volt SB nélkül, de McNabb bár nagyon jó QB volt, nem Brees/Rodgers kategória. Kansas City-ben kicsit jobb, 10-7, de Mahomes-szal ha jól számolom 9-3 + SB, valami ilyesmit vár az ember egy Brees/Rodgers/Mahomes irányította csapattól.
Most ha Payton találna vagy nevelne nekünk egy franchise QB-t pont nem érdekelne, hogy előtte 1-4 rájátszásban vagy be sem jut, de egyelőre sokkal előbb hasonlítanám én is McCarthyhoz, mint Reidhez és megint van egy tábor aki olyan biztosra veszi a sikert Paytonnal, mint amilyen biztosra vette Wilsonnal (és Hackettel).
De bármelyik jelöltről beszélek, oda jutok, hogy a többi sem jobb. Annyi, hogy Paytonért oda kell adni az első kört is, meg ki tudja mi mást még. Annyit tudunk, hogy az interjúk előtt beszéltünk, hogy mennyibe fájna, és szóbeli megegyezés született vagy legalábbis közel állnak egymáshoz az elképzelések. Hogy pontosan mi ez az ár, arról hivatalosat nem olvastam, de nagyjából mindenki első kör + valamivel kalkulál.
Na most, ha Payton a legjobb jelölt, és hiszünk benne, ennek nem szabad hogy akadály legyen. Ne válasszunk egy rosszabb HC-t + 1. kört a jobb HC helyett. És még talán azt is mondanám, hogy Harbaugh nélkül Payton az első a soran. Kérdés, hogy ő-e a legjobb vagy ő a legkevésbé rossz. Mi az az eredmény, hány év alatt mit kéne elérni, hogy úgy érezzük visszatérült az ára?
Inkább máshogy. Elméleti alapon ki melyiket választaná, 5-7 év hogy be-bejutunk PO-ba, ahol viszont 1&done, esetleg egy WC győzelem valami szerencsés sorsolással.
Vagy egy abszolút mellé, mint az előzőek, és 2 év után újra HC-t keresünk, egy esetlegesen erősebb, de potenciálisan akár gyengébb felhozatalból?
Ha úgy teszem fel a kérdést, hogy 7-10, 7-10 új HC vs 5-12 új HC, inkább utóbbi, ilyen szempontból Hackett jobb választás volt mint tremendousjob. Viszont az hogy legalább WC meccset játsszunk most nagyon hivogató, de 5-10 éves tervben gondolkozva nem biztos hogy a legjobb. Lehet pont az lenne a legjobb, ha most 1 évet még Hackettel tankolnánk és 1/1-re vagy 1/2-re húznánk egy QB-t és hoznánk új HC-t.
Most ez az utolsó bekezdés nyilván feltételezéseken alapuló feltételezésekről szólt. Nem tudjuk ki lesz a HC és mit ér el, mit nem. Csak van ez a kettősség, hogy ne a rosszabb de olcsóbb megoldást válasszuk, viszont tartok tőle, hogy a drágább megoldás se lesz elég jó, mégha jobb is mint az olcsóbb.
Szerkesztette: Black_Adder
Én nem ülök a Payton bandwagonon, de sztem kontextusból kiragadott ez a stat.Na mizu? Van valakinek új infoja az edzokeresesrol, ki van pole pozícióban az első koros interjúk után?Wilson Paytonért kampányol kéri őt hogy fixálja őt meg. Payton amúgy nagyon nem Denverben képzelte el a visszatérését, de ahogy szűkülnek a lehetőségek ő is el kezdett helyezkedni
Én nem nagyon találtam semmit a napokban, bár lehet rossz helyen kerestem. 😀
roberto23
2 months ago every leak out of his side was that he wasn't interested in Den or Russ and that he was looking for an LA job, when those jobs never opened all of a sudden the leaks started being he loved Broncos "stable ownership" and was "willing to work with Russ" https://t.co/VmCyrWHrNf
— Benjamin Allbright (@AllbrightNFL) January 19, 2023
btw Payton
A tegnapi meccs még nincs benne, korábbi a kép
Black_Adder