Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 1 éve
Zalán Denver Broncos 4 938 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Én amúgy azt vártam volna, hogy a nagy QB suttogó valami olyat rajzol fel, ami segít a rookie QB-nak, hogy ne nézzen ki szerencsétlennek.
A 0-2 nem zavar, most még a gyenge játék sem, de ez a play design eddig laikusként nagy csalódás
Black_Adder
Eközben Green Bayben

x.com/smartfootball/status/1836030469453873416?t=RyeZsptL5cR66Yn-B3ssgg&s=19
r.baggio
más szitu, mert veterán QB-val, de ha megnézem, hogy kis-Kubiak mit művel a Saintsben, amikor nem Hackett playbookjából kell hívni a játékot, kvázi ugyanazzal az állománnyal, amivel SP padawanjának kevésbé ment, akkor megint elkezdek milettvolnaha forgatókönyvekről álmodozni...
A kvantumtér elmélet many-worlds interpretációja szerint végtelen párhuzamos univerzum létezik, de biztos vagyok benne, hogy mi a létező legrosszabban élünk. Minden egyes mérés ami feloldja a szuperpozíciót úgy alakul, hogy a Broncosnak a lehető legrosszabbul jöjjön ki.
Black_Adder
mire SP-ből elegünk lesz talán felszabadul kis Kubes
Negritis, a vajda
És kijön a draftra mini Manning…
Zalán
@espn
Breaking: Texas QB Arch Manning will be the starting quarterback Saturday against Louisiana-Monroe, head coach Steve Sarkisian announced.
Negritis, a vajda
Mondom. Bízom benne, Suck for Manning van, s egy háttéralku a dinasztiával. 😊

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 451 — The Mathematician
Én amúgy azt vártam volna, hogy a nagy QB suttogó valami olyat rajzol fel, ami segít a rookie QB-nak, hogy ne nézzen ki szerencsétlennek.
A 0-2 nem zavar, most még a gyenge játék sem, de ez a play design eddig laikusként nagy csalódás
Black_Adder
Eközben Green Bayben

r.baggio
más szitu, mert veterán QB-val, de ha megnézem, hogy kis-Kubiak mit művel a Saintsben, amikor nem Hackett playbookjából kell hívni a játékot, kvázi ugyanazzal az állománnyal, amivel SP padawanjának kevésbé ment, akkor megint elkezdek milettvolnaha forgatókönyvekről álmodozni...
A kvantumtér elmélet many-worlds interpretációja szerint végtelen párhuzamos univerzum létezik, de biztos vagyok benne, hogy mi a létező legrosszabban élünk. Minden egyes mérés ami feloldja a szuperpozíciót úgy alakul, hogy a Broncosnak a lehető legrosszabbul jöjjön ki.
Black_Adder
Negritis, a vajda
Zalán
@espn
Breaking: Texas QB Arch Manning will be the starting quarterback Saturday against Louisiana-Monroe, head coach Steve Sarkisian announced.

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Mekglincsi ir
 x.com/AdamSchefter/status/1836514632103792650?t=6WK_pXboFXvfcRppe1zIqw&s=19
Negritis, a vajda
Ezzel a névvel inkább skótnak gondolnám... 😛

Viccet félretéve nem nagy meglepetés, úgyis 4 hétről volt szó...
StormST
a kérdés hogy olvas-e
Negritis, a vajda
Playbookot mostanában nem. Karizmából megoldja…
Zalán
mondjuk akkor játszhatna is ha elég a karizom
majd pótolja a lábizmot

több mint 1 éve
Zalán Denver Broncos 4 938 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Mekglincsi ir
Negritis, a vajda

StormST
a kérdés hogy olvas-e
Negritis, a vajda
Playbookot mostanában nem. Karizmából megoldja…

több mint 1 éve
Mekglincsi ir
Negritis, a vajda

StormST
a kérdés hogy olvas-e

több mint 1 éve
StormST Denver Broncos 12 949 — SB 50 Champion @ Grund
Mekglincsi ir
Negritis, a vajda

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
A gyász első fázisaRuff Bálint
több mint 1 éve
Mekglincsi ir

több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 21 565
Black_Adder
Eközben Green Bayben

r.baggio
Black_Adder
Negritis, a vajda
Zalán
No-no, addigra mi is pont végzünk majd vlsz a következő qb projektünkkel 😂
több mint 1 éve
Black_Adder
Eközben Green Bayben

r.baggio
Black_Adder
Negritis, a vajda

több mint 1 éve
Black_Adder
Eközben Green Bayben

r.baggio
Black_Adder

több mint 1 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 477
Black_Adder
Eközben Green Bayben

r.baggio

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 1 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 988
Az O# oldali problémákra pár példa:

Ha a PFF statokat nézem | fenntartással kell kezelni, de iránytűnek jó | , akkor egyedül Josh Reynolds teljesít felül, mindenki más a posztján -szó szerint- ligaalja teljesítményt nyújt. Ehhez nyilván hozzájárul a playhívás is, de mondjuk ez mérsékelten mentség Suttonnál, aki kihisztizett magának egy fizuemelést, kimondott no1 elkapónak kéne lennie és nincs semmi impactje a játékra.

Nyilván közrejátszik az RW ügylet miatti pénz és drafttőke hiányból fakadó talent hiány, ami mentség lehet az RB-WR sornál, de pl az OL liga top5, ha azt nézem h mennyit fizetünk rájuk, ehhez képest siralmas az első két meccs teljesítménye, ráadásul mind Bolles, mind McGlinchey kehes, utóbbinál épp most vacilálnak h 4 hétnél többet v kevesebbet fog kihagyni...

Ami extrém siralmas az a futójátékunk: 2 meccs után Bo Nix a top futónk 60 yarddal... A top RB-nk Javonte Williams meccsenként 20(!) yardot átlagol,m ami egészen elképesztően nevetséges szám:

Szal ugyan a figyelem Bo Nixre irányul, de valójában a fő probléma a futójáték. Ha az legalább elfogadható szinten működne, minden más sokkal könnyebbé válna.
Általános Doktor
És ami ebben engem a legjobban zavar, h tavaly is ugyan ezek a problémák voltak, mégse kezdtünk velük semmit. Nyilván az árnyalja a képet, h Wilson DM-je és a kevés pick miatt nagyon mozgásterünk se volt, de ennek ellenére szerintem ez a mostani ergya #O szereplés SP felelőssége.

Kezdve azzal, h csilliardokbol rakott össze egy falat, ami továbbra sem jó, h orrverzesig erőlteti Williams-t, akinél oreganyam is magasabb átlagot hozna, h nem használjuk se Mims-t (vasárnap ha jól rémlik 9!!! offensive snap-et volt pályán), se Franklint, és akkor a playdesign-rol és playcalligrol ne is beszéljünk. Plusz nekem továbbra is szivfajdalmam Patrick elengedése, és ez a két meccs csak tovább erősítette ezt. Kicsit olyan, mintha abban a hitben lett vna, h itt van Nix, aki majd mindent megold, de ehhez semmi támogatást nem kap.

Tavaly sikerült ezt megfordítani, meglátjuk idén sikerül-e. 2 elég jó védelemmel találkoztunk eddig egy ujonc qb-bal, szóval talán nem annyira aggasztó egyelőre. Az idei évnek amúgy sincs rájátszás szempontból jelentősége, tudtuk, h átmeneti év lesz, de abból a szempontból azért aggasztó lehet, h a liga kb legjobban fizetett HC-ja ha megint ennyire beragadt a rajtnal, mi a garancia arra, h olyan szezonban, amiben esetleg releváns, PO-ért küzdő csapat lehetünk nem játssza el ugyan ezt?

„History is a set of lies agreed upon.”

“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 1 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 164 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
Az O# oldali problémákra pár példa:

Ha a PFF statokat nézem | fenntartással kell kezelni, de iránytűnek jó | , akkor egyedül Josh Reynolds teljesít felül, mindenki más a posztján -szó szerint- ligaalja teljesítményt nyújt. Ehhez nyilván hozzájárul a playhívás is, de mondjuk ez mérsékelten mentség Suttonnál, aki kihisztizett magának egy fizuemelést, kimondott no1 elkapónak kéne lennie és nincs semmi impactje a játékra.

Nyilván közrejátszik az RW ügylet miatti pénz és drafttőke hiányból fakadó talent hiány, ami mentség lehet az RB-WR sornál, de pl az OL liga top5, ha azt nézem h mennyit fizetünk rájuk, ehhez képest siralmas az első két meccs teljesítménye, ráadásul mind Bolles, mind McGlinchey kehes, utóbbinál épp most vacilálnak h 4 hétnél többet v kevesebbet fog kihagyni...

Ami extrém siralmas az a futójátékunk: 2 meccs után Bo Nix a top futónk 60 yarddal... A top RB-nk Javonte Williams meccsenként 20(!) yardot átlagol,m ami egészen elképesztően nevetséges szám:

Szal ugyan a figyelem Bo Nixre irányul, de valójában a fő probléma a futójáték. Ha az legalább elfogadható szinten működne, minden más sokkal könnyebbé válna.

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 1 éve
Ha más nem ez bíztató, talán valami kultúra felépül
 denvergazette.com/csg-web/montgomery-gaspari-bruton-walton-penner-harris-droughns-plummer-moreno/article_b72ffcb2-7512-11ef-804b-e79fd816f6b8.html

több mint 1 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante
Black_Adder
Eközben Green Bayben

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 477

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 1 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 164 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
 www.youtube.com/watch?v=0RkcYM5_7bs

Röviden:
- az első félidei playcalling Jenkins szerint a legszarabb volt, amit látott, beleértve Hackettet és Shurmurt is;
- párszor azt látta h nincs is benne pl a 3-és-hosszúban az esélye a first downnak, mintha csak egy puntot készítenénk elő;
- a második félidőre sokat javult a játékhívás;
- Bo továbbra sem olyan szar szerinte, mint amit a statok mutatnak, de még mindig rookienak néz ki;
- nagyobb baja h azt érzi h az O#-nek nincs olyan eleme, ami a liga top harmadában lenne (playcalling, OL, WR szeparációk, futójáték ligaalja, QB játék nincs ott ahol kéne, fegyelem - büntik) és ez aggasztó számára, bár hozzáteszi h sokesetben az érződik h ez nincs messze attól h összeálljon a dolog;
szerk.: nem irtam elsőre de a RZ int szte tisztan BO hibaja es netto faszsag egyben.

Szerkesztette: Általános Doktor

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 1 éve
Nálam 2025 végéig él a bizalom felé. Ha 2026-ban nem a po-ért megyünk, akkor nyilván Payton sem volt itt a megfelelő ember.
Zalán
Bocs Zalán az akadékoskodásért, de most akkor 2025 vagy 2026 végéig él a bizalom? Mert ha azt még megvárod, hogy 2026-ban po-ért megyünk-e, akkor valójában 2026 végéig él?
Engem érdekel, ki meddig ad bizalmat. Adder azt írta, szerinte a vezetés részéről 2025 vége is még valószínűtlen, de az lehet a legkorábbi. Nyilván a szurkolói szem egész más, de az is igaz, hogy a megnyilvánulásaid alapján kezdettől te vagy kb a legpaytonpártibb itt a fórumon.
Assurbanapli
Nem veszem akadékoskodásnak a kérdésed, ez egy fórum. Én nem vagyok Payton párti, én annak lennék a pártija, hogy ne cseréljünk átlag másfél évente HC-t és komplett személyzetet. Az oda vezet, ahol évek óta vagyunk. Unom a HC keresős reménykedős tavaszokat. Nem jön be. Vannak itt olyan szurkolócsoportok, akik nem vagy alig alig ismerik a HC keresés módját. Payton hosszútávon bizonyított egy szintén nem egyszerü franchise-nál. Én ráadásul szerettem is azt a New Orleanst. Talán azért is, mert első élő NFL meccsemen őket làttam Londonban. De ez mindegy. A
Denver Broncosnak nyugalomra, kiegyensúlyozottságra és állandóságra van szüksége. Egyéb esetekben várjuk a csodát. Nekem 2-3 év felépíteni egy projektemet, szerintem egy NFL csapat kissé bonyolultabb szervezet, mint egy kreatív koncepció. Payton minden megnyilvánulása itt teljesen fair. Most is, halál normálisan nyilatkozott. Van tekintélye az öltözőben, s az irodában is. Beszólt Hackettnek. Naés? Nem volt amúgy mindenben igaza? Csak nem illik ilyet? Én örültem, hogy kimondta. Nálam 25 végéig tart a bizalom most. De ha idén mutat a csapat fejlődést, akkor kitolom egy plusz évvel. De ott már látni fogjuk, hogy van-e abszolút realitása egy po részvételnek vagy ugyanott tsrtunk, ahol akkor majd már egy évtizede. Ha ez a koncepció nem ér oda, hogy valós eséllyel po-ért megy 2026-ban, akkor ez a Payton-Broncos kapcsolat nem volt sikeres. Az, hogy azt mondom, eddig tart a bizalmam, az nem jelenti azt, hogy nem leszek kritikus adott esetben. De addig nem fogok itt prüszkölni, hogy takaroggyon a faszba. Tehát a bizalmam most 2025 végéig tart. És akkor kezdem kikiabálni a HC szobából ebben a fórumban, ha 2026-ban továbbra sem vagyunk kompetens és verseny- és működőképes csapat.

több mint 1 éve
McGlinchey MCL sprain, 4 hét kihagyás.
Vonster
Legalább, sajnos

több mint 1 éve
Vonster Denver Broncos 1 209
McGlinchey MCL sprain, 4 hét kihagyás.
több mint 1 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 988
Azért a védelem szapulasa közben azt is vegyük figyelembe, h az első félidőben gyakorlatilag nonstop pályán voltak. Ettől függetlenül valóban elég szarok voltak, de a másodikra jelentősen feljavultak és kb levették a Steelers tamadosorat.

Plusz ha hozzáadjuk, h azért nem túl erős a játékosállomány #D oldalon se, szerintem eddig teljesen jó szezont hoznak. Ha nem VJ lenne a DC fogadni mernek sokkal jobb lenne a vélemény róla itt a topicban is.

„History is a set of lies agreed upon.”

“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 1 éve
Foresz Denver Broncos 956 — Broncos
A második félidőt nem láttam,de az elsőben elég szar volt a védelem,konkrétan csak a csodának köszönhető hogy nem ment el a Steelers vagy 20 ponttal.
több mint 1 éve
Én személy szerint a fejlődést fogom figyelni ebben a szezonban, főleg Bo esetében, de persze a többi játékosnál is fontos lenne, hogy legyen előrelépés a szezon végére...

Egyelőre én az OL-ben látom a legnagyobb gondot, eddig mindkét meccsen könnyen átjutott rajtuk a védelem, a futóink meg kevésbé. Az meg, hogy pont most lett kitömve ez a csapatrész keményen az elmúlt 1-2 évben, az még inkább felháborítóvá teszi a dolgot a szememben...

Nem tudom, hogy az OL coach mennyiben hibás, de ha nem javul a helyzet, akkor én szezon végén mindképp lecserélném, ha nem előbb...

RB-ben is gyengék vagyunk, de az legalább egy szedett-vedett társaság, Javonte meg az ACL óta alapból elég szar...

A D-ből egyelőre csak PS2-t emelném ki, a többiek pár kisebb hibával azért elég jól lehozták a tegnapi meccset, persze van hová fejlődni, de nem érzem úgy, hogy ők tehetnének a vereségekről igazán...

több mint 1 éve
Assurbanapli Denver Broncos 1 985
Nálam 2025 végéig él a bizalom felé. Ha 2026-ban nem a po-ért megyünk, akkor nyilván Payton sem volt itt a megfelelő ember.
Zalán
Bocs Zalán az akadékoskodásért, de most akkor 2025 vagy 2026 végéig él a bizalom? Mert ha azt még megvárod, hogy 2026-ban po-ért megyünk-e, akkor valójában 2026 végéig él?
Engem érdekel, ki meddig ad bizalmat. Adder azt írta, szerinte a vezetés részéről 2025 vége is még valószínűtlen, de az lehet a legkorábbi. Nyilván a szurkolói szem egész más, de az is igaz, hogy a megnyilvánulásaid alapján kezdettől te vagy kb a legpaytonpártibb itt a fórumon.
több mint 1 éve
Ps.
És továbbá. Amikor ennyire elmenedzselnek és elbasznak egy csapatot, ahogy azt tették az 50. Super Bowl csapat után, - micsoda idők voltak -, s pusztították le totálisan a szervezetet, amikor ennyire elfogynak a lehetőségek és a kiutak, akkor annak is örülni kell, hogy egy Payton vállalja, hogy a romokon elkezd építkezni. De itt tulajdonost kellett találni Bowlen bácsi után, mert az katasztrófa volt, ami a halála után történt, aztán gm, hc, qb is kellett. Hogy a gm-ünk mennyire alkalmas, azt igazán magunk sem tudjuk. Minden idők lúzer ügyletét ő kötötte meg. Hc-nak Jimbo bát szerettük volna, ő pont nem akart jönni. Túl bonyolult munka ez. Nem egy komfortos állás ma sem a Wilsonnal terhelt Broncos. Még ilyen lelkes kezdők jönnek az ilyen feladatokra, mint VJ vagy Hack… Majd tízből egynek sikerül. Qb? Ki tudja, milyen valós tehetség Nix. Hiába a nyolc ég szenvedés, annak nincsen hatása a jelenkorra, csak a szurkolók lelkiállapotára. Blackel egyetértve, nyilván jobb lenne győzni látni a csapatot, de én egyelőre nem lépek be a kritikusok és az azonnal mondjon le táborába. Egyelőre tanulunk amerikai focizni.