Denver Broncos

48 feliratkozó

több mint 1 éve
Zalán Denver Broncos 4 031 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Nem szeretnék beleszólni a messzemenő következtetésekkel teleszőtt eszmecserébe,de komolyan gondoljátok hogy ennyi taktikázás meg parola megy itt a főedző-poszt kapcsán? Azt hiszitek hogy ott pro-kontra érvek csapnak össze az első hat-nyolc jelölt érveit felvonultatva? Bár úgy lenne. De ez Amerika,és én őszintén szólva már elég régóta azt érzem hogy ők ennyire nem ássák magukat ebbe bele. Fasza hogy találgattok meg érveltek,csak nehogy pofán b..szon a valóság titeket ha valami számotokra értelmetlen döntés születik. Ezért említettem a Szabó Tónit....
Go Broncos!!!
Foresz
Ki az a Szabó Tóni ?

!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 1 éve
Foresz Denver Broncos 560 — Broncos
Nem szeretnék beleszólni a messzemenő következtetésekkel teleszőtt eszmecserébe,de komolyan gondoljátok hogy ennyi taktikázás meg parola megy itt a főedző-poszt kapcsán? Azt hiszitek hogy ott pro-kontra érvek csapnak össze az első hat-nyolc jelölt érveit felvonultatva? Bár úgy lenne. De ez Amerika,és én őszintén szólva már elég régóta azt érzem hogy ők ennyire nem ássák magukat ebbe bele. Fasza hogy találgattok meg érveltek,csak nehogy pofán b..szon a valóság titeket ha valami számotokra értelmetlen döntés születik. Ezért említettem a Szabó Tónit....
Go Broncos!!!
több mint 1 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 3 352
Értem h én mindent rózsaszín szemüvegen akarok nézni, emiatt többször hajlítom a valóságot úgy h szebben süssön a nap, de most őszintén, mi alapján kóklerezzük Pennert pl? Legalább annyi járjon már neki h 1 hibáját megvárjuk...
Általános Doktor
Tudtommal neki semmilyen kapcsolata nincs a játékkal azon kívül, hogy szurkolóként követte eddig és vett egy focicsapatot. A hírek alapján pedig kicsit többet vállal szakmailag, mint indokolt lenne. Allbright szerint több interjú is volt, ahol egyedül vezette le a báb tulajdonosi társaival akik nem szólnak bele, Paton nélkül.
több mint 1 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 038 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
Sztem teljességgel felesleges pánikolni, de ha ettől nektek jobb akkor pánikoljatok.
Általános Doktor
Lehet, hogy nem szivárogtatnak, ezt én is hasonlóan gondolom egyébként. De ezt te nem fizetett, irányított etetésnek gondolod? Mike Klis: "Broncos do have other top (7) candidates they’ve interviewed they’ve kept in touch with."

Csak mert üvölt róla.

Nézzük meg akkor a Ryansen kívüli 7 jelöltünket.

1. Jerry Rosburg. Field Yates szerint közöltük vele, hogy tipli van. Ennek ellenére a denveri média konzekvensen úgy adja elő, mintha ugyanolyan szuper jelöltként tekintenénk rá jelenleg, mint a többiekre, akik közül lehetetlenség dönteni annyira jók.

2. Jamba Babba: Eddig vele kapcsolatban az volt a legnagyobb pro, hogy Reich vele akar dolgozni mint OC, ha máshol nem kap HC állást. Kapott.

3. Quinn: Sikerült egy stratégiai bakival visszaléptetni. Őt mindenképp bele kellett számolnia. Ő annyira jó hogy vele azután se tudjuk mi legyen hogy lehúzta a nevét.

4. Shaw, aki nevezetesen pont a kókler tulaj egyeteméről jönne érdemi NFL tapasztalat nélkül. Tudom, tudom, jó volt egyetemen. De akkor is. Nem véletlenül csak nálunk volt interjún. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy nem lehet jó NFL HC, hanem azt, hogy Penner érméket dobál fel és fogalma sincs semmiről a csávónak.

5. Payton: Az sem igaz amit kérdez. Az insiderek jó része már a tv-ben látja. Úgy nem tudunk dönteni mellette vagy ellene január legvégén, hogy első kört kell adni érte.

6-7. Érdemi jelöltek: Morris, Evero.

All in all: Az új edzőnk mit dob a gép alapon lesz rossz vagy jó, nincs a kiválasztás mögött érdemi folyamat. És ez nagyon zavaró. Mi az, hogy a top jelöltünket dobjuk, mert nem illik az IDŐVONALUNKBA, hogy máshova megy interjúra? Kiválasztottuk az általunk vélt legjobbat. Milyen idővonal???
Cruyffista
A nem illik az idővonalunkba az azt jelenti virágnyelven h tökéletesen tudjuk h ha elmegy arra a második interjúra, akkor úgy döntött h a szívére hallgat és visszatér a Texanshoz. Ettől nem lesz pancser sem Penner, sem Paton.
Ha fel lehet róni az egész edzőkeresésnek hibát az az h Haribó visszatért az egyetemre, őt kellett volna körbenyalni, de valójában ezt csak innen a kanapéról tudom állítani. Simán lehet h már az interjún érződött h valójában qvára nem vágyik vissza az egyetemre csak fizuemelést akar, akkor meg mit kellett volna tenniük?

Értem h én mindent rózsaszín szemüvegen akarok nézni, emiatt többször hajlítom a valóságot úgy h szebben süssön a nap, de most őszintén, mi alapján kóklerezzük Pennert pl? Legalább annyi járjon már neki h 1 hibáját megvárjuk...

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 1 éve
Zalán Denver Broncos 4 031 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Óóó bazmeg…
@Broncos Ownership was fantastic
Pont mint a Fantastic locker room…
Itt a hétköznapi edzések is fantastic.
Mi fantastic még?
Komolyan.
Doki, te nagyon cuki vagy. Ha nő lennék, biztosan veled szeretnék életkét. Mondjuk esetemben pánikról szó nincs. Elég régen leírtam, bárki lesz az edző, bármilyen folyamat végén, a kilencedik fordulóig megadom neki az esélyt, és beállok mögé, ha lesz 4 győzelme. Ez Black elmélete, de szerintem ez a perfekt eredményességi értékmérő itt.. Szóval szerintem nem az van, amit írsz. Nem megyünk végig minden jelöltön, hogy a legjobbat kiválasszuk. Agresszivitást, gyorsasagot és leginkább nagynevet ígértek. Ez Jimbo, Payton, majd Quinn volt. Ezek mind ejtettek bennünket. Utána jött Ryans, ő is most ejt épp. A többi komolytalan, tudjuk jól. Csak ki van a létszám, hogy Patonnak meglegyen a sok interjú. Amikor nyilvánosságra hozták a listát, ugye senki sem gondolta komolyan Caldwellt, akit Rosburg ajánlott be. Azt pedig tényleg nem tudom hova tenni, hogy jöjjön olyan, jó lesz az is, akivel a büdös életben nem nyerünk sb-t. Ez a liga a győzelem illúziójáról szól. Ha ez van, akkor maradjon az az ember, aki Kubes óta az egyetlen volt, aki a frankót mondta, s akinek 50 százalékos a mérlege csak po-csapat ellen, s aki egy aranyos emberke..

több mint 1 éve
Sztem teljességgel felesleges pánikolni, de ha ettől nektek jobb akkor pánikoljatok.
Általános Doktor
Lehet, hogy nem szivárogtatnak, ezt én is hasonlóan gondolom egyébként. De ezt te nem fizetett, irányított etetésnek gondolod? Mike Klis: "Broncos do have other top (7) candidates they’ve interviewed they’ve kept in touch with."

Csak mert üvölt róla.

Nézzük meg akkor a Ryansen kívüli 7 jelöltünket.

1. Jerry Rosburg. Field Yates szerint közöltük vele, hogy tipli van. Ennek ellenére a denveri média konzekvensen úgy adja elő, mintha ugyanolyan szuper jelöltként tekintenénk rá jelenleg, mint a többiekre, akik közül lehetetlenség dönteni annyira jók.

2. Jamba Babba: Eddig vele kapcsolatban az volt a legnagyobb pro, hogy Reich vele akar dolgozni mint OC, ha máshol nem kap HC állást. Kapott.

3. Quinn: Sikerült egy stratégiai bakival visszaléptetni. Őt mindenképp bele kellett számolnia. Ő annyira jó hogy vele azután se tudjuk mi legyen hogy lehúzta a nevét.

4. Shaw, aki nevezetesen pont a kókler tulaj egyeteméről jönne érdemi NFL tapasztalat nélkül. Tudom, tudom, jó volt egyetemen. De akkor is. Nem véletlenül csak nálunk volt interjún. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy nem lehet jó NFL HC, hanem azt, hogy Penner érméket dobál fel és fogalma sincs semmiről a csávónak.

5. Payton: Az sem igaz amit kérdez. Az insiderek jó része már a tv-ben látja. Úgy nem tudunk dönteni mellette vagy ellene január legvégén, hogy első kört kell adni érte.

6-7. Érdemi jelöltek: Morris, Evero.

All in all: Az új edzőnk mit dob a gép alapon lesz rossz vagy jó, nincs a kiválasztás mögött érdemi folyamat. És ez nagyon zavaró. Mi az, hogy a top jelöltünket dobjuk, mert nem illik az IDŐVONALUNKBA, hogy máshova megy interjúra? Kiválasztottuk az általunk vélt legjobbat. Milyen idővonal???
több mint 1 éve
Volt már olyan, hogy minden edző ugrott egy ilyen folyamatban, akit egy csapat kiszemelt?
Biemieny lesz ebből végül.. 😳
Zalán
Egyelőre csak Haribo ugrott az egyértelmű jelöltek közül. Azért arról nincs szó, hogy mindenki offolt minket.
roberto23
Quinn, most DR, Payton meg nem szeretne együtt dolgozni az egyik tulajjal. Reich aláírt Párducba. Rosburgot mi st coachból is kibasztuk, Evero már DC sem akar itt maradni. Maradt még a Rams DC. valaki ?? Jahh igen, az bamba, aki hozza Bazzát.
Zalán
Nekem az a Payton szál nagyon eroltetettnek tűnt. Most vagy Payton változtatja hetente a véleményét, vagy ott valami más volt/van a háttérben.
roberto23
A Payton szállal kapcsolatban csak egy érdekesség, ez az egyetlen tweet, amit Sean idén maga írt:

Szerk.:
Nyilvánvalóan nem erre akar a tweetjében a "zero truth" alatt utalni, de ha zero igazság van benne, akkor valójában nem akar RW-vel dolgozni és a védelmet sem érzi olyan nagy számnak 😀 😀
Általános Doktor
És mindezt egy 6 órás Cards interjú közepén. 😀
roberto23
Egyébként igen, nyilván nem tudhatjuk h fizikailag ő kezeli e a twitterjét, vagy más, de ha más is kezeli, gondolom arra is rászólt h küldj vmi cáfolatot de asap.

több mint 1 éve
Foresz Denver Broncos 560 — Broncos
Nem tudom volt-e már,de hívjuk fel Szabó Tónit... Ha volt,akkor bocs. 😀
több mint 1 éve
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 222 — #officialBoliever
Volt már olyan, hogy minden edző ugrott egy ilyen folyamatban, akit egy csapat kiszemelt?
Zalán
Egyelőre csak Haribo ugrott az egyértelmű jelöltek közül. Azért arról nincs szó, hogy mindenki offolt minket.
roberto23
Quinn, most DR, Payton meg nem szeretne együtt dolgozni az egyik tulajjal. Reich aláírt Párducba. Rosburgot mi st coachból is kibasztuk, Evero már DC sem akar itt maradni. Maradt még a Rams DC. valaki ?? Jahh igen, az bamba, aki hozza Bazzát.
Zalán
Nekem az a Payton szál nagyon eroltetettnek tűnt. Most vagy Payton változtatja hetente a véleményét, vagy ott valami más volt/van a háttérben.
roberto23
A Payton szállal kapcsolatban csak egy érdekesség, ez az egyetlen tweet, amit Sean idén maga írt:

Szerk.:
Nyilvánvalóan nem erre akar a tweetjében a "zero truth" alatt utalni, de ha zero igazság van benne, akkor valójában nem akar RW-vel dolgozni és a védelmet sem érzi olyan nagy számnak 😀 😀
Általános Doktor
És mindezt egy 6 órás Cards interjú közepén. 😀

#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC

#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 1 éve
Zalán
roberto23
Zalán
roberto23

Szerk.:

Szerkesztette: Általános Doktor

több mint 1 éve
Zalán
roberto23
Zalán

#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC

#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 1 éve
Én se értem annyira ezt. Mármint számomra egyik jelölt se tűnik idén kihagyhatatlannak. Persze lehet DeMeco baromi jó HC lesz, de az is lehet, hogy bust. Most a napokban éppen ő lett felkapva nálunk, de én pl Morris-t jobb jelöltnek látom, márcsak a HC tapasztalat miatt is.

Sőt, kovezettek meg, de nekem Caldwell-el se lenne bajom. Nyilván vele SB-t a büdös életben nem fogunk nyerni, de egy jónak tűnő stábbal felőlem jöhet simán.

több mint 1 éve
Tegnap írtam h idén semmi érdemi sem szivárog ki az edzőkeresésünkról.
Ez a fő oka annak h minden nap más főesélyest írnak hozzánk.

Ryans ha a Texans edzője lesz úgy h nálunk is lett volna esélye az annyit jelent h a szentimentális érvek győzik meg. A feleségét ott ismerte meg, aki egyébként onnan is származik, ott játszott, nem kis megbecsülésben, azért ő még kishal ahhoz h nagypénzt kapjon, azt a 4-6 M/évet bármelyik nfl tulaj ki tudja fizetni. Ne csináljatok úgy mintha itt az döntene h az 1/2 olyan szexi pick lenne és egyébként nem Denver lenne a nagyobb marketplace, 5x nagyobb médiafigyelemmel, nagyobb történelemmel, stabil tulajdonosi háttérrel.

Nem volt semmi konkrétum az esetleges Ryans staff körül se, mert ennyire nem szivárgott ki semmi, tehetséges edzőnek nézett ki, de a mostani felhozatalban van 4-5 hasonló edző, akinél mindnél van pro és kontra is (meg Sean Paytonnál is, mint ahogy értekeztünk róla pár napja, amikor ugyanez a Pelissero még mutal interestről írt nála és nálunk).

Személy szerint annak külön örülök h Ryans egyáltalán érdemben szóba került, mert legalább nem az van h belementünk az interjúkba úgy h már eldöntöttük h kit akarunk. Nekem ebből az jön le h tényleg végig megyünk a jelölteken és a legjobbat próbáljuk idehozni (akinek egyébként ugyanúgy meg fogom adni az esélyt legyen az Caldwelltől Sean Paytonig bárki).

több mint 1 éve
Allbright szerint ha Ryans elmerészkedik a Texansszal való találkára, nem kerünk belőle és a többi jelöltünket fogjuk támadni. Fantasztikus.
több mint 1 éve
Zalán
roberto23

több mint 1 éve
Na, Rapsheet és Klis is erős utalásokat tesznek rá, hogy a Ryans Broncos szálnak lefőtt. Nem tetszik a vezetésünknek hogy nem a mi idővonalunkhoz igazodik a Texans képbe kerülése, és van 7 további kiváló jelöltünk. Kolosszális bullshit.

Zalán
Quinn ha minden igaz azért lépett vissza tegnap, mert jelezték neki hogy Caldwell, Shaw és Ryans előtte vannak. Borzalmas amit művelünk de komolyan.
több mint 1 éve
Zalán

több mint 1 éve

több mint 1 éve
Azért ez most mellbevágó Doki. Ne megbántva a sorstárs Texans fórumtársakat, de ott tartunk, hogy velük versenyfutva sem vagyunk tényezők egy nullkilométeres edzőnél?
Zalán
Sajnos Ryans Texans legenda. Évekig volt ott csapatkapitány, Kareem Jackson nyilatkozott is az ottani kultuszáról a reggel.
több mint 1 éve
Szopó van, Rapsheet szerint Ryans Texans edző lesz.
Cruyffista
Azért nem ezt mondta 😀
Hanem azt h az infók szerint a Texansnál ő a fő jelölt, és szerinte közös az érdeklődés.

Ha mindkét csapat felajánlja neki a melót, akkor elég sok minden szól ellenünk és kevés mellettünk...
Általános Doktor
Azért ez most mellbevágó Doki. Ne megbántva a sorstárs Texans fórumtársakat, de ott tartunk, hogy velük versenyfutva sem vagyunk tényezők egy nullkilométeres edzőnél? A megpróbáltatásaink úgy érzem nem érnek véget. Ha Ryans aláír jövő héten a Texanshoz, akkor minden idők bohózata lett ez a mostani edzőkeresősdi. És beigazolódik, amit a folyamat kezdetén, amikor még komoly lépéselőnyben voltunk, sejtettünk. Azaz, hogy a töménytelen pénzünk ellenére sem vagyunk vonzó csapat. S mindez az elmúlt hét év gyalázata miatt, s ahová lerombolták ezt a csapatot, s guzsba kötötték évekre egy leszállóágban lévő Wilsonnal. Ugye az volt a mondás, hogy a denveri fo ultraagresszív lesz az edzőkeresésben. Látszik az eredmény és a pénzzel bármit megoldunk eredménye. Persze lehet, hogy tévelygés ez, és kihuzzuk bármilyen forgatókönyv szerint a következő 15 év edzőjét, aki sikerre vezet. De valahogy itt csendben figyelve az eseményeket, csekély erre az esély.

Szerkesztette: Zalán

több mint 1 éve
Cruyffista
Azért nem ezt mondta 😀
Hanem azt h az infók szerint a Texansnál ő a fő jelölt, és szerinte közös az érdeklődés.

Ha mindkét csapat felajánlja neki a melót, akkor elég sok minden szól ellenünk és kevés mellettünk...
Általános Doktor
Amikor beleírják, hogy egy edző mutual interesttel megy el egy második interjúra találkozni a vezetéssel, akkor az az esetek túlnyomó többségében a szerződés aláírását jelenti. Kéne virítani egy kis Walmart pénzt, hogy ez ne így legyen.

Tegnap még hozzátok írták, nem tudnak miről írni, így minden nap új változattal állnak elő. Ha végig nézed az összes csapat HC keresését minden nap más volt az új fő kiszemelt. Mindegy is, jövő hét elején okosabbak leszünk.
Bondi
Igen, de azt nem vette át sem Schefter, sem Rapsheet, ellenben ezt meg úgy fogalmazta meg, hogy a találkozója veletek csak formalitás lesz.
Cruyffista

Valszeg hétfőn okosabbak leszünk, így vagy úgy.

A Rapsheetes poszt am nem megy szembe azzal amit tegnap Klis meg Ben írt, mind2ő kb. azt mondta h nálunk DeMeco a frontrunner, de Caldwell, Payton és Quinn és képben van. Utóbbi azóta már kihúzta magát értelemszerűen.

több mint 1 éve
Cruyffista
Azért nem ezt mondta 😀

Általános Doktor
Amikor beleírják, hogy egy edző mutual interesttel megy el egy második interjúra találkozni a vezetéssel, akkor az az esetek túlnyomó többségében a szerződés aláírását jelenti. Kéne virítani egy kis Walmart pénzt, hogy ez ne így legyen.

Tegnap még hozzátok írták, nem tudnak miről írni, így minden nap új változattal állnak elő. Ha végig nézed az összes csapat HC keresését minden nap más volt az új fő kiszemelt. Mindegy is, jövő hét elején okosabbak leszünk.
Bondi
Igen, de azt nem vette át sem Schefter, sem Rapsheet, ellenben ezt meg úgy fogalmazta meg, hogy a találkozója veletek csak formalitás lesz.
több mint 1 éve
Bondi Houston Texans 1 890 — I'm a Texan
Cruyffista

több mint 1 éve
Cruyffista
Azért nem ezt mondta 😀

több mint 1 éve