Denver Broncos
48 feliratkozó
több mint 1 éve
Az éjjel óta Klis belengetett "mystery candidateket", akik a BCT szerint nem mások mint Jonathan Gannon Philly DC és Brian Callahan Cincy OC.Azok mi vagyunk???? 😮Mondjuk, ha nekem lenne a liga legszexybb csapata, én is mennék jóindulatúan a romokban lévő topikba lelkesítő simogatni. 😊 Az azért jó visszajelzés, ha te is, aki nem Broncos elfogult, bohózatként értékeled a helyzetet, akkor az érzékelésünk nem feltétlen fals. És persze értem a Jax analógiát, de azért ott csak volt egy szupertehetség Law is a kereten. Meg aztán voltak hasonló sztorik is. Lovie Smith pl most is szabad, őt is el lehetne adni mint NagynévFú de unom már azt, ami itt megy 😀 kedvem sincs belépni...Hát ne lépj be.
jobbágy#JC6
Én meg pont imádok itt olvasgatni.
Ebben persze jelentősen benne van a háttérben meghúzódóGyurcsányBamba Jabba szál.
Amúgy nekem erről a komédiáról eszembe jut a Jax tavalyi edzőkeresése. Ott szegény Ik futotta ezeket a köröket. Ugyanilyen full reménytelennek látszott a szitu aztán a végén nem lett olyan rossz a dolog.
Most tegye fel a kezét aki 100%-ra azt mondja, hogy Ryans-el gyorsabban kimászott volna a csapat a gödörből mint azezeregyarcú Jim Jabba bácsival (vagy bárki mással).
Nem sikerült elhozni az elsőszámú jelöltet. Jajjúristen mi lesz most! Amikor sikerült az mostanában mindig olyan sikerstoryba torkollott, hogy....ja nem.
Szerintem nyugi, jön valaki napokon belül aztán lehet neki szurkolni.
(Jim Jabba bácsi amúgy tudná most hozni Joe Lombardit is OCnak. Hát micsoda duó lenne. Akkor minden meccset megnéznék visszafelé is!)
Bazzani
Zalán
Amúgy nekem a Broncos szimpi csapat, van sapkám is, meg Phillip Lindsay hatalmas kedvencem volt.
Szóval nem újkeletű a dolog.
Nekem furcsa amúgy csak, hogy a Philly kordinátorok fel sem merültek nagyon az edzőkeringőben?
Bazzani
Mindkettőt interjúvoltuk tavaly, így "hivatalosan" a tavalyi interjúfelvéteket néztük újra. | a valóságban gondolom volt vmilyen módon kapcsolat |
Tekintve h legálisan nem interjúvolhatjuk meg egyiket sem addig amíg ki nem esnek - és mielőtt kérdés lenne, nem, nem interjúvolhatnánk meg őket jövőhéten sem továbbjutás esetén, mert ott csak második körös interjút lehet tartani...
Szerk.:
Rövid ismertető tavalyról mindkettőről (közülök Gannon az aki a focitudás mellett a CEO típusú edző, így őt érdemes közelebbről követni):
www.denverbroncos.com/news/broncos-complete-interview-with-eagles-dc-jonathan-gannon
www.denverbroncos.com/news/broncos-complete-interview-with-bengals-oc-brian-callahan
Szerkesztette: Általános Doktor
Once there was only dark.
If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 1 éve
Azok mi vagyunk???? 😮Mondjuk, ha nekem lenne a liga legszexybb csapata, én is mennék jóindulatúan a romokban lévő topikba lelkesítő simogatni. 😊 Az azért jó visszajelzés, ha te is, aki nem Broncos elfogult, bohózatként értékeled a helyzetet, akkor az érzékelésünk nem feltétlen fals. És persze értem a Jax analógiát, de azért ott csak volt egy szupertehetség Law is a kereten. Meg aztán voltak hasonló sztorik is. Lovie Smith pl most is szabad, őt is el lehetne adni mint NagynévFú de unom már azt, ami itt megy 😀 kedvem sincs belépni...Hát ne lépj be.
jobbágy#JC6
Ebben persze jelentősen benne van a háttérben meghúzódóGyurcsányBamba Jabba szál.
Amúgy nekem erről a komédiáról eszembe jut a Jax tavalyi edzőkeresése. Ott szegény Ik futotta ezeket a köröket. Ugyanilyen full reménytelennek látszott a szitu aztán a végén nem lett olyan rossz a dolog.
Most tegye fel a kezét aki 100%-ra azt mondja, hogy Ryans-el gyorsabban kimászott volna a csapat a gödörből mint azezeregyarcú Jim Jabba bácsival (vagy bárki mással).
Nem sikerült elhozni az elsőszámú jelöltet. Jajjúristen mi lesz most! Amikor sikerült az mostanában mindig olyan sikerstoryba torkollott, hogy....ja nem.
(Jim Jabba bácsi amúgy tudná most hozni Joe Lombardit is OCnak. Hát micsoda duó lenne. Akkor minden meccset megnéznék visszafelé is!)
Bazzani
Zalán
Amúgy nekem a Broncos szimpi csapat, van sapkám is, meg Phillip Lindsay hatalmas kedvencem volt.
Szóval nem újkeletű a dolog.
Nekem furcsa amúgy csak, hogy a Philly kordinátorok fel sem merültek nagyon az edzőkeringőben?
több mint 1 éve
Pelissero: The second interview between Evero and the Colts went up to 14 hours.Ezeken a dolgokon szoktam mosolyogni.
Náluk amúgy viszonyításképpen Saturday, Evero és Martindale a három fő favorit. Ők is hasonlóan ütődöttek.
Cruyffista
Szerintem ebben benne van az érkezéstől a kaján át a séta a komplexumban. Dallasban a luxusprostik is.
több mint 1 éve
Cruyffista
3 352
Pelissero: The second interview between Evero and the Colts went up to 14 hours.Náluk amúgy viszonyításképpen Saturday, Evero és Martindale a három fő favorit. Ők is hasonlóan ütődöttek.
több mint 1 éve
Cruyffista
3 352
Most tegye fel a kezét aki 100%-ra azt mondja, hogy Ryans-el gyorsabban kimászott volna a csapat a gödörből mint az100%-re nem, de Ryans úgy lett a Texansnál és a Broncosnál is top guy, hogy csak ezekre ment el interjúzni. A Cardinalsnál és a Coltsnál favoritként indult, de végül nem ment el az interjúra, mert a Broncos és a Texans érdekelte. Ha elmegy lehet 3-4 helyen valasztják meg legjobb jelöltnek.ezeregyarcú Jim Jabba bácsival (vagy bárki mással).
Bazzani
Szóval a liga finoman szólva sem egy polcra helyezi a két emberkét.
több mint 1 éve
Mondjuk, ha nekem lenne a liga legszexybb csapata, én is mennék jóindulatúan a romokban lévő topikba lelkesítő simogatni. 😊 Az azért jó visszajelzés, ha te is, aki nem Broncos elfogult, bohózatként értékeled a helyzetet, akkor az érzékelésünk nem feltétlen fals. És persze értem a Jax analógiát, de azért ott csak volt egy szupertehetség Law is a kereten. Meg aztán voltak hasonló sztorik is. Lovie Smith pl most is szabad, őt is el lehetne adni mint NagynévFú de unom már azt, ami itt megy 😀 kedvem sincs belépni...Hát ne lépj be.
jobbágy#JC6
Bazzani
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 1 éve
Fú de unom már azt, ami itt megy 😀 kedvem sincs belépni...Hát ne lépj be.
jobbágy#JC6
Ebben persze jelentősen benne van a háttérben meghúzódó
Most tegye fel a kezét aki 100%-ra azt mondja, hogy Ryans-el gyorsabban kimászott volna a csapat a gödörből mint az
több mint 1 éve
- JC6
6 990
Fú de unom már azt, ami itt megy 😀 kedvem sincs belépni...
több mint 1 éve
Oké.. Súlyosabb a helyzet, mint gondolnánk. És Paton erre nem adta be a lemondását? Persze “el lett mondva” a Hackett-menesztése sajtájon, hogy most marad, de ha olyan edző jön, aki nem akar vele bajlódni, akkor menni fog. A drafton mi lesz? Ha Pennernek olyan kedve lesz, ő húz két körön át? Mondhatjuk, hogy Jimbo nem akart az NFL-be jönni, meg Payton szappanoperázik, meg Ryans a szívére hallgat, de azért ezt az egészségtelen helyzetet, ami itt kialakult, leveszik ezek az emberkék. Nem teljesen hülyék. Láttak már céges kultúrát, és láttak már Széles-birodalmat is. Édes istenem. Ha benyaltunk egy igyekvő imposztor tulajt, jajj a Broncosnak, meszeltek..Most tényleg volt olyan, hogy Paton nem ült benn interjún? Komolyan kérdem. Mert akkor mindennél nagyobb baj van.Payton és Harbaugh interjújának jó részén megkérték, hogy ne legyen jelen.
Zalán
Cruyffista
több mint 1 éve
Szerinted miért?Együtt fognak dolgozni... 😀 Vagy nem? Vagy nem is akarnak?áááhhh...Most tényleg volt olyan, hogy Paton nem ült benn interjún? Komolyan kérdem. Mert akkor mindennél nagyobb baj van.Payton és Harbaugh interjújának jó részén megkérték, hogy ne legyen jelen.
Zalán
Cruyffista
több mint 1 éve
Cruyffista
3 352
Most tényleg volt olyan, hogy Paton nem ült benn interjún? Komolyan kérdem. Mert akkor mindennél nagyobb baj van.Payton és Harbaugh interjújának jó részén megkérték, hogy ne legyen jelen.
Zalán
több mint 1 éve
Most tényleg volt olyan, hogy Paton nem ült benn interjún? Komolyan kérdem. Mert akkor mindennél nagyobb baj van.Nem tudom,de én vezető fejjel úgy gondolnám,hogy vagy nem érdekel a jelentkező,vagy maximálisan megbízom az általam kinevezett emberbe. Broncosra értelmezve: vagy Patton ennyire marha,vagy nincs pánikhangulat.
Zalán
több mint 1 éve
Most tényleg volt olyan, hogy Paton nem ült benn interjún? Komolyan kérdem. Mert akkor mindennél nagyobb baj van.
több mint 1 éve
wow, pont mikor sikerült meggyőznöm magam, hogy Ryans jó edző lehet. Intelligens embernek tűnik.Én éppen az általad felsoroltak miatt vagyok pesszimista.De...
Mindegy tremendousjobról is meggyőztem magam, hogy nem csak dc-nek volt jó, hanem a víziója is, nem lesz death by inches, etc...
Szerintem
1.) Első számú jelölt Harbaugh volt, akinek esze ágában nem volt NFLbe jönni
2.) Ezt követően - vagy akár ettől függetlenül is - komolyan véig analizálták az összes első körös interjút, ki mit hozna az asztalra.
Ennek győztese lett Ryans. Őt eddig nem hívhattuk 2. körös interjúra, hogy mást sem hívtunk, Paytonnal lemondtuk, arra utal, amit Albright is ír pár napja, hogy ő az 1. számú emberünk
3.) Houston jobb helyzetben lévő franchise, alig volt szarabb nálunk tavaly, és van mellé egy 1/2-es pickjük meg gondolom jobb cap helyzetünk mint nekünk a tavalyi szereplés alapján a liga 32. legjobb irányítójának adott 250 millió, van kötődése is oda, logikusnak tűnik, hogy azt válassza.
Viszont közben jól elbénáztuk Quinnt, aki azután jelentette be hogy marad, miután a denveri érdeklődés alábbhagyott. Ha jól rakom össze a story kiszivárgott találgatott darabjait, itt egy óriási baklövésről van szó.
?) Hogyan tovább?
Feltéve hogy Ryans nem jön. Albright szerint nem egyértelmű hogy Payton, de nem is kizárható. Nekem ezzel a szappanoperával amit játszik, hogy kiszivárogtat infokat aztán tagadja, az aktuális nyilatkoztai hogy simulnak az éppen jelen lévő lehetőségekhez, na ő az utolsó akit akarnék. Független a renométól.
Kezdetektől nem tetszett a névsor, aztán Harbaughval, Ryansszel és Quinnel megbarátkoztam, pont ők húzták(?) ki magukat a lisátról. Most azt mondanám a maradékból talán Shaw
De a sok szék között úgy beesünk az asztal alá, hogy 1 év alatt talpra se állunk belőle.
btw mindegy mi miatt, de idén van először Shanny, de feltételezem hogy Wade Phillips óta, hogy az első számú jelöltet nem sikerül ide hozni HC-nak. És akkor most úgy néz ki a 2. számút sem. Ráadásul érzésre a szokásosnál kevesebb csapat keresett idén új vezető edzőt.
Sok jót sejtet a jövőre nézve is....
Black_Adder
Éppen emiatt,mert ily' romokban az egész látom úgy,hogy innen már csak felfelé van.Ezért teljesen mindegy hogy ki lesz a főedző,ha nem lesz mögötte 2-3 éven belül megfelelő támogatás,akkor maradunk ott ahol vagyunk.
Egy szar szerződés - a Wilson-é - bezár minket egy időre,és azt mérlegelve őszintén elmondhatjuk,hogy baklövés volt.Mert az is lehet hogy idén megembereli magát,és jó teljesítményt nyújt - amit személy szerint kétlek,a kora miatt - de menet közben köré kell majd egy olyan csapatot építeni,amely egy másik irányítóval majd évek múltán életképes lesz.Ahhoz hogy Wilson jó szerződés legyen,ahhoz most vagy jövőre kéne SB-t nyerni,de ez faszság,lássuk be...
Szóval ehhez a témához kéne rendezőt találni,és lehet a legjobbak nem erre vágynak.
több mint 1 éve
wow, pont mikor sikerült meggyőznöm magam, hogy Ryans jó edző lehet. Intelligens embernek tűnik.Mindegy tremendousjobról is meggyőztem magam, hogy nem csak dc-nek volt jó, hanem a víziója is, nem lesz death by inches, etc...
Szerintem
1.) Első számú jelölt Harbaugh volt, akinek esze ágában nem volt NFLbe jönni
2.) Ezt követően - vagy akár ettől függetlenül is - komolyan véig analizálták az összes első körös interjút, ki mit hozna az asztalra.
Ennek győztese lett Ryans. Őt eddig nem hívhattuk 2. körös interjúra, hogy mást sem hívtunk, Paytonnal lemondtuk, arra utal, amit Albright is ír pár napja, hogy ő az 1. számú emberünk
3.) Houston jobb helyzetben lévő franchise, alig volt szarabb nálunk tavaly, és van mellé egy 1/2-es pickjük meg gondolom jobb cap helyzetünk mint nekünk a tavalyi szereplés alapján a liga 32. legjobb irányítójának adott 250 millió, van kötődése is oda, logikusnak tűnik, hogy azt válassza.
Viszont közben jól elbénáztuk Quinnt, aki azután jelentette be hogy marad, miután a denveri érdeklődés alábbhagyott. Ha jól rakom össze a story kiszivárgott találgatott darabjait, itt egy óriási baklövésről van szó.
?) Hogyan tovább?
Feltéve hogy Ryans nem jön. Albright szerint nem egyértelmű hogy Payton, de nem is kizárható. Nekem ezzel a szappanoperával amit játszik, hogy kiszivárogtat infokat aztán tagadja, az aktuális nyilatkoztai hogy simulnak az éppen jelen lévő lehetőségekhez, na ő az utolsó akit akarnék. Független a renométól.
Kezdetektől nem tetszett a névsor, aztán Harbaughval, Ryansszel és Quinnel megbarátkoztam, pont ők húzták(?) ki magukat a lisátról. Most azt mondanám a maradékból talán Shaw
De a sok szék között úgy beesünk az asztal alá, hogy 1 év alatt talpra se állunk belőle.
btw mindegy mi miatt, de idén van először Shanny, de feltételezem hogy Wade Phillips óta, hogy az első számú jelöltet nem sikerül ide hozni HC-nak. És akkor most úgy néz ki a 2. számút sem. Ráadásul érzésre a szokásosnál kevesebb csapat keresett idén új vezető edzőt.
Sok jót sejtet a jövőre nézve is....
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 1 éve
Valamiért mégis a hc kinevezése miatt van ekkora cécó, pedig ők csak időt kérnek, piros zászlót dobigálnak, lózungokat nxilatkozhatnak, erőteljesen rágóznak … ilyenekNem feltétlen,mert az is közös döntés. Amúgy meg épp azért választ HC maga alá koordinátorokat,mert ő azokban bízik. Meg scoutokat,meg gyúrókat,labdaszedőket.... 😀
Zalán
több mint 1 éve
Ritkán szoktam mostanában fórumozni,mert sajnos nincs időm.Régi-régi damaszkuszi vagyok,de olyan egyszerű féle. Hogy idáig süllyedtünk,abban vastagon benne van a vezetés.Épp amiatt amit pár kommenttel ezelőtt felsoroltam. Bonyolult lesz ez,rendszer-szintű változásra van szükség.Egy jó rendszerben egy közepes teljesítmény is lehet kiemelkedő. Úgyhogy ha olyan embert szerződtetnek aki számunkra első látásra alkalmatlan,attól még nem biztos hogy nem lesznk jobbak mint idén.
több mint 1 éve
Valamiért mégis a hc kinevezése miatt van ekkora cécó, pedig ők csak időt kérnek, piros zászlót dobigálnak, lózungokat nxilatkozhatnak, erőteljesen rágóznak … ilyenek
több mint 1 éve
Hát hogy feltehetőleg nem Caldwell-el nyerünk SB-t.Ezt aláírom. De nem tudom ez hol mond ellent annak, amit írtam.Bocsáss meg,de véleményem szerint igen fontos ugyan egy főedző szerepe ebben a játékban is,de keret nélkül nehéz kiaknázni a maximumot.Szóval én azért szeretem ezt a ligát,mert pénzügyi szabályok kötik.Óóó bazmeg…Szerintem tudod mire gondoltam ezzel. Caldwell-el fogunk SB-t nyerni? Feltehetőleg nem. Ettől függetlenül előrelépés lenne? Valószínűleg igen. Lehet bennem van a hiba, de nekem az elmúlt évek után jelenleg ez elég lenne.
@Broncos Ownership was fantastic
Pont mint a Fantastic locker room…
Itt a hétköznapi edzések is fantastic.
Mi fantastic még?
Komolyan.
Doki, te nagyon cuki vagy. Ha nő lennék, biztosan veled szeretnék életkét. Mondjuk esetemben pánikról szó nincs. Elég régen leírtam, bárki lesz az edző, bármilyen folyamat végén, a kilencedik fordulóig megadom neki az esélyt, és beállok mögé, ha lesz 4 győzelme. Ez Black elmélete, de szerintem ez a perfekt eredményességi értékmérő itt.. Szóval szerintem nem az van, amit írsz. Nem megyünk végig minden jelöltön, hogy a legjobbat kiválasszuk. Agresszivitást, gyorsasagot és leginkább nagynevet ígértek. Ez Jimbo, Payton, majd Quinn volt. Ezek mind ejtettek bennünket. Utána jött Ryans, ő is most ejt épp. A többi komolytalan, tudjuk jól. Csak ki van a létszám, hogy Patonnak meglegyen a sok interjú. Amikor nyilvánosságra hozták a listát, ugye senki sem gondolta komolyan Caldwellt, akit Rosburg ajánlott be. Azt pedig tényleg nem tudom hova tenni, hogy jöjjön olyan, jó lesz az is, akivel a büdös életben nem nyerünk sb-t. Ez a liga a győzelem illúziójáról szól. Ha ez van, akkor maradjon az az ember, aki Kubes óta az egyetlen volt, aki a frankót mondta, s akinek 50 százalékos a mérlege csak po-csapat ellen, s aki egy aranyos emberke..
Zalán
Végülis mindegy, őszintén szólva én is úgy állok hozza, mint te. Jöjjön bárki, lássuk mit tud, aztán októberben értékeljünk.
roberto23
Ahhoz hogy legyen valami,ahhoz kevés egy jó edző,ahhoz draft cetlik kellenek,jó választással,ehhez jó scoutok,aztán tudni kell hogy mit akarunk elöl-hátul játszani,aztán ehhez embereket találni a pénzügyi kereteken belül,és még sorolhatnám...
Meglátásom szerint,kell egy jó edző,de nem minden feltétlen csak és kizárólag rajta múlik.Lehet egy közepesre taksált trénerrel SB-ig jutni,meg lehet a legnagyobbal is bukfencelni. ( lásd Bielichek)
Foresz
roberto23
Én csak azt arra akartam rávilágítani,hogy így egy szerepre nézve,mindegy hogy Caldwell vagy Payton vagy bárki.Ez összetettebb dolog mint egy főedző.Erre próbáltam reagálni.
több mint 1 éve
Ezt aláírom. De nem tudom ez hol mond ellent annak, amit írtam.Bocsáss meg,de véleményem szerint igen fontos ugyan egy főedző szerepe ebben a játékban is,de keret nélkül nehéz kiaknázni a maximumot.Szóval én azért szeretem ezt a ligát,mert pénzügyi szabályok kötik.Óóó bazmeg…Szerintem tudod mire gondoltam ezzel. Caldwell-el fogunk SB-t nyerni? Feltehetőleg nem. Ettől függetlenül előrelépés lenne? Valószínűleg igen. Lehet bennem van a hiba, de nekem az elmúlt évek után jelenleg ez elég lenne.
Mi fantastic még?
Komolyan.
Doki, te nagyon cuki vagy. Ha nő lennék, biztosan veled szeretnék életkét. Mondjuk esetemben pánikról szó nincs. Elég régen leírtam, bárki lesz az edző, bármilyen folyamat végén, a kilencedik fordulóig megadom neki az esélyt, és beállok mögé, ha lesz 4 győzelme. Ez Black elmélete, de szerintem ez a perfekt eredményességi értékmérő itt.. Szóval szerintem nem az van, amit írsz. Nem megyünk végig minden jelöltön, hogy a legjobbat kiválasszuk. Agresszivitást, gyorsasagot és leginkább nagynevet ígértek. Ez Jimbo, Payton, majd Quinn volt. Ezek mind ejtettek bennünket. Utána jött Ryans, ő is most ejt épp. A többi komolytalan, tudjuk jól. Csak ki van a létszám, hogy Patonnak meglegyen a sok interjú. Amikor nyilvánosságra hozták a listát, ugye senki sem gondolta komolyan Caldwellt, akit Rosburg ajánlott be. Azt pedig tényleg nem tudom hova tenni, hogy jöjjön olyan, jó lesz az is, akivel a büdös életben nem nyerünk sb-t. Ez a liga a győzelem illúziójáról szól. Ha ez van, akkor maradjon az az ember, aki Kubes óta az egyetlen volt, aki a frankót mondta, s akinek 50 százalékos a mérlege csak po-csapat ellen, s aki egy aranyos emberke..
Zalán
Végülis mindegy, őszintén szólva én is úgy állok hozza, mint te. Jöjjön bárki, lássuk mit tud, aztán októberben értékeljünk.
roberto23
Ahhoz hogy legyen valami,ahhoz kevés egy jó edző,ahhoz draft cetlik kellenek,jó választással,ehhez jó scoutok,aztán tudni kell hogy mit akarunk elöl-hátul játszani,aztán ehhez embereket találni a pénzügyi kereteken belül,és még sorolhatnám...
Meglátásom szerint,kell egy jó edző,de nem minden feltétlen csak és kizárólag rajta múlik.Lehet egy közepesre taksált trénerrel SB-ig jutni,meg lehet a legnagyobbal is bukfencelni. ( lásd Bielichek)
Foresz
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 1 éve
Bocsáss meg,de véleményem szerint igen fontos ugyan egy főedző szerepe ebben a játékban is,de keret nélkül nehéz kiaknázni a maximumot.Szóval én azért szeretem ezt a ligát,mert pénzügyi szabályok kötik.Óóó bazmeg…Szerintem tudod mire gondoltam ezzel. Caldwell-el fogunk SB-t nyerni? Feltehetőleg nem. Ettől függetlenül előrelépés lenne? Valószínűleg igen. Lehet bennem van a hiba, de nekem az elmúlt évek után jelenleg ez elég lenne.
Mi fantastic még?
Komolyan.
Zalán
roberto23
több mint 1 éve
Jó, felőlem Minarik Ede is lehet a Coach. Most azért ezt az rtl produkciót nem töltöm le, éles a fantáziàm, el tudom képzelni.. 😊Most fut egy sorozat az RTL-en,amolyan Mi kis falunk szintű.Töltsd le az első részt,meglátod. 😀 Szánom-bánom,ritkán nézek "nép-mesét",de ez most valahogy ehhez a témához kapcsolható.Nem szeretnék beleszólni a messzemenő következtetésekkel teleszőtt eszmecserébe,de komolyan gondoljátok hogy ennyi taktikázás meg parola megy itt a főedző-poszt kapcsán? Azt hiszitek hogy ott pro-kontra érvek csapnak össze az első hat-nyolc jelölt érveit felvonultatva? Bár úgy lenne. De ez Amerika,és én őszintén szólva már elég régóta azt érzem hogy ők ennyire nem ássák magukat ebbe bele. Fasza hogy találgattok meg érveltek,csak nehogy pofán b..szon a valóság titeket ha valami számotokra értelmetlen döntés születik. Ezért említettem a Szabó Tónit....Ki az a Szabó Tóni ?
Go Broncos!!!
Foresz
Zalán
Foresz
több mint 1 éve
Most fut egy sorozat az RTL-en,amolyan Mi kis falunk szintű.Töltsd le az első részt,meglátod. 😀 Szánom-bánom,ritkán nézek "nép-mesét",de ez most valahogy ehhez a témához kapcsolható.Nem szeretnék beleszólni a messzemenő következtetésekkel teleszőtt eszmecserébe,de komolyan gondoljátok hogy ennyi taktikázás meg parola megy itt a főedző-poszt kapcsán? Azt hiszitek hogy ott pro-kontra érvek csapnak össze az első hat-nyolc jelölt érveit felvonultatva? Bár úgy lenne. De ez Amerika,és én őszintén szólva már elég régóta azt érzem hogy ők ennyire nem ássák magukat ebbe bele. Fasza hogy találgattok meg érveltek,csak nehogy pofán b..szon a valóság titeket ha valami számotokra értelmetlen döntés születik. Ezért említettem a Szabó Tónit....Ki az a Szabó Tóni ?
Go Broncos!!!
Foresz
Zalán
több mint 1 éve
Óóó bazmeg…Szerintem tudod mire gondoltam ezzel. Caldwell-el fogunk SB-t nyerni? Feltehetőleg nem. Ettől függetlenül előrelépés lenne? Valószínűleg igen. Lehet bennem van a hiba, de nekem az elmúlt évek után jelenleg ez elég lenne.
Mi fantastic még?
Komolyan.
Zalán
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 1 éve
Ez most komoly, ez tény vagy valaki twitteren találgat, hogy HC interjú úgy megy, hogy nem ül benn a GM?? 😳😳 De most komolyan. Mer akkor hamarosan GM-ünk sem lesz, s fair draftjaink, és jó depth igazolàsoknak is lőttek. Ha ez igaz, akkor eladtuk a klubot Amerika Széles Gáborának.,Értem h én mindent rózsaszín szemüvegen akarok nézni, emiatt többször hajlítom a valóságot úgy h szebben süssön a nap, de most őszintén, mi alapján kóklerezzük Pennert pl? Legalább annyi járjon már neki h 1 hibáját megvárjuk...Tudtommal neki semmilyen kapcsolata nincs a játékkal azon kívül, hogy szurkolóként követte eddig és vett egy focicsapatot. A hírek alapján pedig kicsit többet vállal szakmailag, mint indokolt lenne. Allbright szerint több interjú is volt, ahol egyedül vezette le a báb tulajdonosi társaival akik nem szólnak bele, Paton nélkül.
Általános Doktor
Cruyffista