Denver Broncos
Per source #Broncos have not had contact with Ryans. They firmly zeroed in Payton. And they got him. #Denver7
— Troy Renck (@TroyRenck) January 31, 2023
Timing of today’s two hires was completely coincidental. Broncos were zeroed in on Sean Payton, and didn’t make any contact this week with DeMeco Ryans or his agent. Denver was focused on Payton, and Houston on Ryans.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) January 31, 2023
Clarifying: Broncos did NOT have contact with DeMeco Ryans or his rep since Sunday, per source. While Sean Payton, Jim Harbaugh, DeMeco Ryans were all at forefront of search at various points, focus turned to Sean Payton and Saints trade on Sunday, Monday and today. #9sports
— Mike Klis (@mikeklis) January 31, 2023
Mind1, én elengedtem már ezt a szappanoperát, mert tényleg azzá vált, így h a kevés infót mindenki igyekezett kitömködni a saját mesevilágával.
Innentől várjuk meg az edzői kart, kik maradnak, kik mennek, aztán elemezgessük ki h mit várhatunk tőlük.
Szerkesztette: Általános Doktor
Once there was only dark.
If you're askin' me, the light's winnin'
1) Harbough
2) DeMeco
3) Sean Payton volt
Olyannyira h még ma is beszéltünk mind Haribóval, mind DeMecoval:
"Sean Payton and Jim Harbaugh are still options for the Denver Broncos"@RapSheet #PMSLive pic.twitter.com/6EH2cB9Dw5
— Pat McAfee (@PatMcAfeeShow) January 31, 2023
Unbelievable: The #Broncos spent today trying to hire DeMeco Ryans AGAIN today before he recommitted to the #Texans, sources say. When he agreed to terms with the Texans, they moved and finalized Sean Payton.
— Ian Rapoport (@RapSheet) January 31, 2023
I have so many people in my mentions trying to tell me I'm wrong come on meanwhile @rapsheet and is coming out and confirming everything I told you.
— Benjamin Allbright (@AllbrightNFL) January 31, 2023
I think I'm going to shut off Twitter for a while and let the clowns be clowns. https://t.co/G8JptuttDe
A végére pedig:
Coming soon: pic.twitter.com/WXYooLSDBF
— Adam Schefter (@AdamSchefter) January 31, 2023
Én örülök h végre vége, és örülök h Sean Payton "maradt" + h nem kellett sokat adni érte.
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
ez egy kibaszott szappanoperaLegalább a jövő évi első körünk megmarad, valamint darabra is ugyanannyit draftolhatunk jövőre.
mondanám, hogy legalább vége, de félek a java csak azután jön, hogy megszáradt a tinta
legalább a védőink majd szserezhetnek egy kis mellékest, ha sikerül kiütniük valakit
Wilsonnak viszont kapkodnia kell magát, ha nem lesz annyi TD-je mint amennyi WC-je, akkor itt most szerintem ő fog bukni nem Nagynév
Black_Adder
HA RW szar marad, akkor megvan az erőforrás a resetre és nem kell az edző miatt aggódni.
Én ugyanakkor optimista vagyok, mert bár tudom h játékstílusban Brees és RW közel sem hasonló, de ő fizikailag még limitáltabb volt mint RW, szal itt már nem lesz mentség.
Az OC engem annyira nem érdekel, Payton mellett annyi szerepe lesz mint Bieniemynek Reid mellett...
A DC poszton tudnék Evero mellett is érvelni (lásd szezon 2/3-a), de ellene is (lásd a szezon vége), kivi leszek.
mondanám, hogy legalább vége, de félek a java csak azután jön, hogy megszáradt a tinta
legalább a védőink majd szerezhetnek egy kis mellékest, ha sikerül kiütniük valakit
Wilsonnak viszont kapkodnia kell magát, ha nem lesz annyi TD-je mint amennyi WC-je, akkor itt most szerintem ő fog bukni nem Nagynév
Szerkesztette: Black_Adder
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
Ez teljesen rendben van, még a stábjára leszek kíváncsi, de örülök, hogy végre nem egy rookie…
StormST
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
Nagyon kiváncsi leszek erre a Wilson-Payton kapcsolatra.Erre Wilson is
roberto23
Állat vagyok, ami enni kér...
Pár nappal ezelőtt sokkal rosszabbra számítottam, Payton O# beállítottságú, rutinos edző, aki a liga krémjébe tartozik. Az h a legmagasabb polcra-e, az kiderül pár éven belül, de lássuk be, itt azért nincs akkora rizikó, mint pl. egy DeMeconal lett volna (még ha ő is szimpi volt), míg a plafon az az SB.
Örülök!
2023 1stTeljesen vállalható.
2024 pick swap: Saints megkapja a második körünket, mi megkapjuk az ő harmadikukat
Cruyffista
Na ez egy fasza kis hír így estére. Nagyon kiváncsi leszek erre a Wilson-Payton kapcsolatra.
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
2024 pick swap: Saints megkapja a második körünket, mi megkapjuk az ő harmadikukat
BoooooomFangio nélkül 🙏
PAYTON BÁCSI
Cruyffista
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
And so Payton is expected to head to Denver as its next HC. - Schefter
Igaz itt már tartottunk párszor. 😀
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
As true today as it was last week. https://t.co/UYMQ1fXviC
— Andrew Mason (@MaseDenver) January 31, 2023
A hivatalos hírekig fontos észben tartani:
Gyakorlatilag semmi sem szivárog ki a broncostól idén, emiatt információ vákuum van, ami természeténél fogva törekszik arra h kitöltse magát vmivel. Esetünkben "alusisakos összeesküvés elméletekkel és szarral" történik, az egyszeri user meg szívja magába ezeket és hergeli magát.
Hogy Allbrightot is idézzek:
"Amíg nem szárad meg a tinta, addig bármi lehet és az ellenkezője is idén".
Payton egy másodpercig sem nyilatkozta azt h nem jön.De mi értelme ennek a pávatáncnak? Nehogy mások elvigyék Haribót vagy SP-t, ezért mindkettő lenyilatkozza, hogy mégsem jön az NFL-be, de a háttérben meg egyezkednek az árról?Van már HC-nk?
jobbágy#JC6
Am Ben Allbright minden ellenérzése ellenére nagyon Sean Payton felé mutatnak a jelek | az ariona behívott két másik jelöltet, élő adásban jelezte h még játszik nála az edzősködés és ezen a héten okosabban leszünk + narancs nyakkendő ügye 😛 | . Outsider esélyt látok még Haribóra.Nem kell. Hozzuk Joe Lombardit, ő pont felszabadultFeltámasztjuk Lombardit?Hat Rapapa szerint vmi nagyon, nagyon, nagy néven meloznak, ezért tart több ideig.Egyébként brutális, hogy mindenhol orrba szájba mennek a második koros interjúk, nálunk meg semmi.Majdnem egy hétig el tudták titkolni h volt második interjúnk Haribóval. Idén gyakorlatilag semmi sem szivárog ki, ezt ne töketlenségnek fordítsuk le, mert nyilvánvalóan nem néznek maguk elé bambán, hanem dolgoznak.
Most vagy tényleg zajlik vmi komoly a háttérben, vagy fogalmunk nincs mit kene csinálni. Nagyon kiváncsi leszek mi lesz ebből.
roberto23
Türelem, nem lesz gond!
Általános Doktor
Egyébként nekem eddig maxon van a bizalom Pennerek fele, csak idegőrlő ez a várakozás. 😀
roberto23
StormST
Black_Adder
Mindkettő magas padlóval rendelkező, tapasztalt, O# beállítottságú edző, így nagyon nem fogunk mellényúlni egyikkel sem. Nem titok h én utóbbit preferálnám | ő volt a no.1. jelöltem az elejétől | elhúzódó folyamat ide-v-oda, de valójában Payton sem kókler, a szappanoperáját leszámítva nincs bajom vele se (a pro/kontra érveket korábban már leírtam nála is).
Általános Doktor
Nem akkor kaphatnának több pénzt, ha lenyilatkozzák, hogy tárgyalnak a Denverrel, de még nem kaptak megfelelő ajánlatot. ( Ha a pénzt keveslik és nem más hiba van. Wilson még maradni fog)
sirarcheer
Valamint a michiganas hosszabbítást sem írták alá, élőszóban nem láttam Harbaugh arról nyilatkozni h marad, az egyetem oldalán idéztek tőle egy "ne akarj boldogabb lenni a boldognál" idézetet. Ami nem tartotta vissza attól h egy héttel később személyesen is tárgyaljon velünk, ahol nem tettünk ajánlatot, így vissza sem lettünk utasítva.
Simán lehet h a Saintsel megy a birkózás az árról, lévén az első körünk mobil volt két nappal ezelőttig, valamint a Payton iránti érdeklődés is kihűlt, ami az árát is lenyomhatja. Az is lehet h a Michigannes kivásárlásról tárgyalunk épp...
De ez mind csak találgatás, nem szivárog ki érdemi infó az épületből, ezért van ennyi meg nem erősített zaj.
De mi értelme ennek a pávatáncnak? Nehogy mások elvigyék Haribót vagy SP-t, ezért mindkettő lenyilatkozza, hogy mégsem jön az NFL-be, de a háttérben meg egyezkednek az árról?Van már HC-nk?
jobbágy#JC6
Am Ben Allbright minden ellenérzése ellenére nagyon Sean Payton felé mutatnak a jelek | az ariona behívott két másik jelöltet, élő adásban jelezte h még játszik nála az edzősködés és ezen a héten okosabban leszünk + narancs nyakkendő ügye 😛 | . Outsider esélyt látok még Haribóra.Nem kell. Hozzuk Joe Lombardit, ő pont felszabadultFeltámasztjuk Lombardit?Hat Rapapa szerint vmi nagyon, nagyon, nagy néven meloznak, ezért tart több ideig.Egyébként brutális, hogy mindenhol orrba szájba mennek a második koros interjúk, nálunk meg semmi.Majdnem egy hétig el tudták titkolni h volt második interjúnk Haribóval. Idén gyakorlatilag semmi sem szivárog ki, ezt ne töketlenségnek fordítsuk le, mert nyilvánvalóan nem néznek maguk elé bambán, hanem dolgoznak.
Most vagy tényleg zajlik vmi komoly a háttérben, vagy fogalmunk nincs mit kene csinálni. Nagyon kiváncsi leszek mi lesz ebből.
roberto23
Türelem, nem lesz gond!
Általános Doktor
Egyébként nekem eddig maxon van a bizalom Pennerek fele, csak idegőrlő ez a várakozás. 😀
roberto23
StormST
Black_Adder
Mindkettő magas padlóval rendelkező, tapasztalt, O# beállítottságú edző, így nagyon nem fogunk mellényúlni egyikkel sem. Nem titok h én utóbbit preferálnám | ő volt a no.1. jelöltem az elejétől | elhúzódó folyamat ide-v-oda, de valójában Payton sem kókler, a szappanoperáját leszámítva nincs bajom vele se (a pro/kontra érveket korábban már leírtam nála is).
Általános Doktor
Nem akkor kaphatnának több pénzt, ha lenyilatkozzák, hogy tárgyalnak a Denverrel, de még nem kaptak megfelelő ajánlatot. ( Ha a pénzt keveslik és nem más hiba van. Wilson még maradni fog)
I wanna' that ring again!
Akkor is jönnék!!!!Nem kell. Hozzuk Joe Lombardit, ő pont felszabadultFeltámasztjuk Lombardit?Hat Rapapa szerint vmi nagyon, nagyon, nagy néven meloznak, ezért tart több ideig.Egyébként brutális, hogy mindenhol orrba szájba mennek a második koros interjúk, nálunk meg semmi.Majdnem egy hétig el tudták titkolni h volt második interjúnk Haribóval. Idén gyakorlatilag semmi sem szivárog ki, ezt ne töketlenségnek fordítsuk le, mert nyilvánvalóan nem néznek maguk elé bambán, hanem dolgoznak.
roberto23
Türelem, nem lesz gond!
Általános Doktor
roberto23
StormST
Black_Adder