Denver Broncos

48 feliratkozó

több mint 1 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 038 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
Csakhogy megcáfoljanak egy percen belül:

Mind1, én elengedtem már ezt a szappanoperát, mert tényleg azzá vált, így h a kevés infót mindenki igyekezett kitömködni a saját mesevilágával.

Innentől várjuk meg az edzői kart, kik maradnak, kik mennek, aztán elemezgessük ki h mit várhatunk tőlük.

Szerkesztette: Általános Doktor

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 1 éve
Am a kiszivárgott infók alapján a sorrendünk:
1) Harbough
2) DeMeco
3) Sean Payton volt

Olyannyira h még ma is beszéltünk mind Haribóval, mind DeMecoval:

A végére pedig:

Én örülök h végre vége, és örülök h Sean Payton "maradt" + h nem kellett sokat adni érte.

több mint 1 éve
Zalán Denver Broncos 4 031 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
JC.. Gyere. Van hácénk !! 😋

!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 1 éve
ez egy kibaszott szappanopera

mondanám, hogy legalább vége, de félek a java csak azután jön, hogy megszáradt a tinta

legalább a védőink majd szserezhetnek egy kis mellékest, ha sikerül kiütniük valakit
Wilsonnak viszont kapkodnia kell magát, ha nem lesz annyi TD-je mint amennyi WC-je, akkor itt most szerintem ő fog bukni nem Nagynév
Black_Adder
Legalább a jövő évi első körünk megmarad, valamint darabra is ugyanannyit draftolhatunk jövőre.

HA RW szar marad, akkor megvan az erőforrás a resetre és nem kell az edző miatt aggódni.

Én ugyanakkor optimista vagyok, mert bár tudom h játékstílusban Brees és RW közel sem hasonló, de ő fizikailag még limitáltabb volt mint RW, szal itt már nem lesz mentség.

Az OC engem annyira nem érdekel, Payton mellett annyi szerepe lesz mint Bieniemynek Reid mellett...

A DC poszton tudnék Evero mellett is érvelni (lásd szezon 2/3-a), de ellene is (lásd a szezon vége), kivi leszek.

több mint 1 éve
ender1112 Kansas City Chiefs 2 322 — Víí aaaar dö cseempjönsz.
Hátha nem tesz vérdíjat Mahomes-ra 😀 😕
több mint 1 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 966 — we almost always almost win
ez egy kibaszott szappanopera

mondanám, hogy legalább vége, de félek a java csak azután jön, hogy megszáradt a tinta

legalább a védőink majd szerezhetnek egy kis mellékest, ha sikerül kiütniük valakit
Wilsonnak viszont kapkodnia kell magát, ha nem lesz annyi TD-je mint amennyi WC-je, akkor itt most szerintem ő fog bukni nem Nagynév

Szerkesztette: Black_Adder

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 1 éve
Ez teljesen rendben van, még a stábjára leszek kíváncsi, de örülök, hogy végre nem egy rookie…
StormST

több mint 1 éve
StormST Denver Broncos 11 176 — SB 50 Champion @ Grund
Ez teljesen rendben van, még a stábjára leszek kíváncsi, de örülök, hogy végre nem egy rookie…

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 1 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 3 352
Lombardi és Evero a favoritok koordinátoroknak, meglátjuk.
több mint 1 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 934 — Circus Maximus
Nagyon kiváncsi leszek erre a Wilson-Payton kapcsolatra.
roberto23
Erre Wilson is

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 1 éve
Az 1/29 | amit ügye Chubbért kaptunk 😊 | + ez a kb. 20 | elnézve a saints cap helyzetét nem lesz közte 20 hely 😀 | pár helyes swap ez nagyon baráti.

Pár nappal ezelőtt sokkal rosszabbra számítottam, Payton O# beállítottságú, rutinos edző, aki a liga krémjébe tartozik. Az h a legmagasabb polcra-e, az kiderül pár éven belül, de lássuk be, itt azért nincs akkora rizikó, mint pl. egy DeMeconal lett volna (még ha ő is szimpi volt), míg a plafon az az SB.

Örülök!

több mint 1 éve
Adirotor Miami Dolphins Notre Dame Fighting Irish 3 944 — AFC: Miami NFC: Rams ; gurulós: Everton
örülünk hogy egy szar passrusher ellenében hozzájárulhatott a csapat Paytonhoz, legalább ez jó helyre ment
több mint 1 éve
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 222 — #officialBoliever
2023 1st
2024 pick swap: Saints megkapja a második körünket, mi megkapjuk az ő harmadikukat
Cruyffista
Teljesen vállalható.

Na ez egy fasza kis hír így estére. Nagyon kiváncsi leszek erre a Wilson-Payton kapcsolatra.

#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC

#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 1 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 748 — Így remélem megfelelek nektek.....
Olcsó volt szvsz
több mint 1 éve
2023 1st
2024 pick swap: Saints megkapja a második körünket, mi megkapjuk az ő harmadikukat
több mint 1 éve
Zalán Denver Broncos 4 031 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Boooooom

PAYTON BÁCSI
Cruyffista
Fangio nélkül 🙏

!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
The #Broncos will send a first-round pick in 2023 and early pick next year, sources say. The deal has been agreed to.
több mint 1 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 748 — Így remélem megfelelek nektek.....
Akkor már csak Brady kell a Raidersbe Hörbie is Moorerral megtalálja a monyóját és mehet itt is a rivaly 😛 😀
több mint 1 éve
Boooooom

PAYTON BÁCSI
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
Breaking: Saints and Broncos are finalizing compensation in return for Super Bowl-winning HC Sean Payton, sources tell ESPN. This clears the way for Payton to sign with the Broncos to become Denver’s next head coach.

And so Payton is expected to head to Denver as its next HC. - Schefter
több mint 1 éve
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 222 — #officialBoliever
Ha jól vettem ki, Rapapa szerint vagy Haribo, vagy Payton lesz az új HC.

Igaz itt már tartottunk párszor. 😀

#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC

#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 1 éve

A hivatalos hírekig fontos észben tartani:

Gyakorlatilag semmi sem szivárog ki a broncostól idén, emiatt információ vákuum van, ami természeténél fogva törekszik arra h kitöltse magát vmivel. Esetünkben "alusisakos összeesküvés elméletekkel és szarral" történik, az egyszeri user meg szívja magába ezeket és hergeli magát.

Hogy Allbrightot is idézzek:
"Amíg nem szárad meg a tinta, addig bármi lehet és az ellenkezője is idén".

több mint 1 éve
Van már HC-nk?
jobbágy#JC6

Egyébként brutális, hogy mindenhol orrba szájba mennek a második koros interjúk, nálunk meg semmi.

Most vagy tényleg zajlik vmi komoly a háttérben, vagy fogalmunk nincs mit kene csinálni. Nagyon kiváncsi leszek mi lesz ebből.
roberto23
Majdnem egy hétig el tudták titkolni h volt második interjúnk Haribóval. Idén gyakorlatilag semmi sem szivárog ki, ezt ne töketlenségnek fordítsuk le, mert nyilvánvalóan nem néznek maguk elé bambán, hanem dolgoznak.
Türelem, nem lesz gond!
Általános Doktor
Hat Rapapa szerint vmi nagyon, nagyon, nagy néven meloznak, ezért tart több ideig.

Egyébként nekem eddig maxon van a bizalom Pennerek fele, csak idegőrlő ez a várakozás. 😀
roberto23
Feltámasztjuk Lombardit?
StormST
Nem kell. Hozzuk Joe Lombardit, ő pont felszabadult
Black_Adder
Am Ben Allbright minden ellenérzése ellenére nagyon Sean Payton felé mutatnak a jelek | az ariona behívott két másik jelöltet, élő adásban jelezte h még játszik nála az edzősködés és ezen a héten okosabban leszünk + narancs nyakkendő ügye 😛 | . Outsider esélyt látok még Haribóra.
Mindkettő magas padlóval rendelkező, tapasztalt, O# beállítottságú edző, így nagyon nem fogunk mellényúlni egyikkel sem. Nem titok h én utóbbit preferálnám | ő volt a no.1. jelöltem az elejétől | elhúzódó folyamat ide-v-oda, de valójában Payton sem kókler, a szappanoperáját leszámítva nincs bajom vele se (a pro/kontra érveket korábban már leírtam nála is).
Általános Doktor
De mi értelme ennek a pávatáncnak? Nehogy mások elvigyék Haribót vagy SP-t, ezért mindkettő lenyilatkozza, hogy mégsem jön az NFL-be, de a háttérben meg egyezkednek az árról?
Nem akkor kaphatnának több pénzt, ha lenyilatkozzák, hogy tárgyalnak a Denverrel, de még nem kaptak megfelelő ajánlatot. ( Ha a pénzt keveslik és nem más hiba van. Wilson még maradni fog)
sirarcheer
Payton egy másodpercig sem nyilatkozta azt h nem jön.

Valamint a michiganas hosszabbítást sem írták alá, élőszóban nem láttam Harbaugh arról nyilatkozni h marad, az egyetem oldalán idéztek tőle egy "ne akarj boldogabb lenni a boldognál" idézetet. Ami nem tartotta vissza attól h egy héttel később személyesen is tárgyaljon velünk, ahol nem tettünk ajánlatot, így vissza sem lettünk utasítva.

Simán lehet h a Saintsel megy a birkózás az árról, lévén az első körünk mobil volt két nappal ezelőttig, valamint a Payton iránti érdeklődés is kihűlt, ami az árát is lenyomhatja. Az is lehet h a Michigannes kivásárlásról tárgyalunk épp...

De ez mind csak találgatás, nem szivárog ki érdemi infó az épületből, ezért van ennyi meg nem erősített zaj.

több mint 1 éve
sirarcheer Denver Broncos Boise State Broncos 249 — Anti Voodoo Master
Van már HC-nk?
jobbágy#JC6

Egyébként brutális, hogy mindenhol orrba szájba mennek a második koros interjúk, nálunk meg semmi.

Most vagy tényleg zajlik vmi komoly a háttérben, vagy fogalmunk nincs mit kene csinálni. Nagyon kiváncsi leszek mi lesz ebből.
roberto23
Majdnem egy hétig el tudták titkolni h volt második interjúnk Haribóval. Idén gyakorlatilag semmi sem szivárog ki, ezt ne töketlenségnek fordítsuk le, mert nyilvánvalóan nem néznek maguk elé bambán, hanem dolgoznak.
Türelem, nem lesz gond!
Általános Doktor
Hat Rapapa szerint vmi nagyon, nagyon, nagy néven meloznak, ezért tart több ideig.

Egyébként nekem eddig maxon van a bizalom Pennerek fele, csak idegőrlő ez a várakozás. 😀
roberto23
Feltámasztjuk Lombardit?
StormST
Black_Adder
Am Ben Allbright minden ellenérzése ellenére nagyon Sean Payton felé mutatnak a jelek | az ariona behívott két másik jelöltet, élő adásban jelezte h még játszik nála az edzősködés és ezen a héten okosabban leszünk + narancs nyakkendő ügye 😛 | . Outsider esélyt látok még Haribóra.
Mindkettő magas padlóval rendelkező, tapasztalt, O# beállítottságú edző, így nagyon nem fogunk mellényúlni egyikkel sem. Nem titok h én utóbbit preferálnám | ő volt a no.1. jelöltem az elejétől | elhúzódó folyamat ide-v-oda, de valójában Payton sem kókler, a szappanoperáját leszámítva nincs bajom vele se (a pro/kontra érveket korábban már leírtam nála is).
Általános Doktor
De mi értelme ennek a pávatáncnak? Nehogy mások elvigyék Haribót vagy SP-t, ezért mindkettő lenyilatkozza, hogy mégsem jön az NFL-be, de a háttérben meg egyezkednek az árról?
Nem akkor kaphatnának több pénzt, ha lenyilatkozzák, hogy tárgyalnak a Denverrel, de még nem kaptak megfelelő ajánlatot. ( Ha a pénzt keveslik és nem más hiba van. Wilson még maradni fog)

I wanna' that ring again!

több mint 1 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 647 — Axel Foley

roberto23
Türelem, nem lesz gond!
Általános Doktor

roberto23
Feltámasztjuk Lombardit?
StormST
Black_Adder
Akkor is jönnék!!!!