Denver Broncos
48 feliratkozó
több mint 1 éve
A szubjektív vélemény az nyilván szubjektív, mindenki eldönti, hogy szimpi-e Payton vagy sem.de komolyan, hol irtam en azt, hogy Payton nem szimpi? mutassatok meg, kerlek.
peterk2005 udvari bolond
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
A szubjektív vélemény az nyilván szubjektív, mindenki eldönti, hogy szimpi-e Payton vagy sem. Mindenesetre egy ilyen "objektív" coach rankinggal se leszünk "objektívabbak", amin Matt Nagy a 4. helyezett, Kyle Shanahan meg a 24. helyezett. 😀 Payton egy jó offensive mind, ehhez azért ennyi év után nem kellenek rankingok, meg statok. A többit majd meglátjuk. Én - mint írtam korábban - ambivalensen állok hozzá, mert egyik oldalon ott van a bounty gate (nekem az ilyesmi nagyonnemtecc), meg az, hogy voltak azért évek, amikor egy egészséges, fénykorában játszó Brees-el se sikerült még pozitív mérleget se hozni. Persze, gyenge volt a védelem, rossz volt körülötte a csapat, node akkor mit tett Payton hozzá? Mert Brees kaliberű irányítóval + jó rosterrel melyik NFL edző nem jut playoffba? Ahhoz nem kell átlagon felüli HC. Szóval ez az egyik fele a dolognak, viszont a másik fele meg az, hogy mégiscsak csinált egy hosszú ideig releváns Saints-t, nyert egy SB-t. Éééésss .... az utolsó 3-4 évében - szerintem - valóban nagyon jó munkát végzett New Orleans-ban. (Volt legalább 1 év amikor én neki adtam volna a coach of the year címet, annyira tetszett amit művelt a csapattal.)
Abban majdnem biztos vagyok, hogy Wilsont össze fogja kaparni. Hogy képes lesz-e visszaemelni oda, ahol pár éve volt, azt nem tudom, az erősen Wilsonon is múlik. De még ha az nem is fog menni, ezzel a Wilsonnal is le fog szerintem tudni rakni egy olyan offense-t, amiben Wilson használható, hasznos lesz. Aztán, hogy ez mire lesz elég, azt majd meglátjuk. Ez utóbbival kapcsolatban kevésbé vagyok optimista. Tartok attól, hogy túl sok erőforrást pazaroltunk el a közelmúltban ahhoz, hogy fenn tudjon maradni ez a most (szerintem) versenyképes roster, ne essen valamennyire vissza. Akkor meg az lesz, ami miatt ambivalens vagyok Paytonnal: hogy mit csinál, mire képes, ha a roster - mondjuk defense oldalon - nem igazán jó.
A tényeid:
Brees utolsó négy éve PFF számok alapján:
2017: 89,3
2018: 94,0
2019: 90,8
2020: 71,5
A teljes O# PFF szerint (helyezés):
2017: 85.1 (3.)
2018: 86.4 (4.)
2019: 86.1 (1.)
2020: 79.8 (11.)
PFF szerinti győzelmek száma a várt győzelmekhez képest a nevezett időszakban:
El tudom fogadni Black és más fórumtársak véleményét h unszimpatikus megnyilvánulásai lehetnek, meg idegesítő a szappanopera ami körülte van, azt is el tudom fogadni h sokaknak ellenérzése van a potenciális stáb egyes tagjaitól, de mérsékelten tudom elfogadni a "tényét" h Payton szar O# mastermind lenne.
Írd le h neked unszimpi a feje és elfogadjuk, mert jogod van azt érezni h nem szimpi a feje és ahhoz is jogod van h ezt a tudomásunkra hozd | bár sok konstruktív elemet az ilyen vélemény nem tartalmaz | , de ne akard kérlek "tényekkel" alátámasztani h szar volt a Saints O# az utolsó éveiben, amikor konstans top5 volt...
Általános Doktor
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 1 éve
Sifur
1 118
az edző váltás után én láttam Wilsonba egy kis régi tüzet, pislákolt, de az egész évéhez képest jobban nézett ki szerintem. ha Sean Payton van annyira jó mint sokan gondolják, és Wilson vissza tud térni a Seattle közeli formához, lehet itt még csoda. SP-t nem gondolom hülyének, így szerintem nem csak a pénz miatt jön vissza, ilyen bukott év után egy rájátszást ,vagy SB-ba vinni a Denvert még jobban fényezné, egy jó kihívás neki, és az irányítóban ott a tehetség, de lehet csak ott volt...számomra jövőre derül ki mennyire volt rossz irány ez a Wilson projekt, így már tényleg nem lehet kifogás
több mint 1 éve
Vonster
1 044
Most tényleg amiatt érzi valaki ezt necces lépésnek, mert buktuk az idei első körünket? A másik picket nem is említem, mert az csak egy csere lesz, és szerintem 15 hely sem lesz közötte. Ha ez a hire bejön, akkor senkit nem fog érdekelni, hogy nem választottunk idén első körös játékost, ha meg nem, akkor azzal a játékossal sem lennénk előrébb.
És ezzel a lépéssel egyébként abszolút nem vagyunk Wilsonhoz kötve, mert ha olyan lesz mint idén (amit amúgy erősen kétlek, Hackett után is sokkal jobban játszott, pedig akkor nem Payton suttogot a fülébe), akkor húzunk egy irányítót jövőre, akit fel lehet építeni.
Én is óvatosan állok a dolgokhoz az elmúlt évek után, de szerintem ha valaki, akkor Payton képes arra, hogy gatyába rázza ezt a csapatot.
több mint 1 éve
komoly ertelmezesi gondjaid vannak, es innentol eleg nehez konstruktivan vitatkozni is, irok vmit te meg olyat adnal a szamba, amirol egyaltalan nem is szol a hsz-m. feltetelezem, ha vki elolvassa, amit irtam, es nem elbol reagal csak ugy, akkor lehet erteni is ld Zalán hsz-e.A tényeid:Az h RW-vel mit fog, meg mit nem fog csinálni, az meg szintén minden tényszerű alapot nélkülöző vélemény, amihez mindenkinek joga van, de ettől ez nem lesz jó/rossz kinevezés. A mostani ismereteink szerint kevés biztosabb ember van, aki helyrehozhatja RW-t, ettől még nem biztos h helyre is fogja hozni.nezd, mondok en tenyeket is a te velemenyedre, hogy miert nem:
Általános Doktor
sztem azt elfelejtik nagyon sokan, hogy Brees karrierje vegen o sem tudta megakadalyozni a biztos declinet Drewnal. nem volt rohadt latvanyos, de az utolso 3-4 eveben azert mar messze volt regi onmagatol. na ez a decline Wilsonnal joval latvanyosabb. raadasul Brees mellett jobb kiszolgalo szemelyzet volt, meg az utolso 4 evben mindig volt legalabb 2 Saints jatekos, aki legalabb osszehozott 1250+ scrimmage yardot. ki lesz itt Thomas v Ingram? nalatok az elmult szezonban ez nulla volt. mindezt a liga egyik legkemenyebb csoportjaban.
jol elsulhet ez a kinevezes, vmikor hosszu tavon ES ha megtalalja az iranyitojat (aki sztem nem RW lesz).
csebi
A teljes O# karrierjének értékelése:
"Through almost two decades we’ve been able to watch Payton dominate the league like few before him. With all of these numbers in mind, and many more not mentioned, maybe it’s not too soon to start preparing that bust of Payton for Canton."
részletes adatokkal alátámasztva:
www.canalstreetchronicles.com/2020/7/21/21326516/saints-hc-sean-payton-as-an-offensive-playcaller
El tudom fogadni Black és más fórumtársak véleményét h unszimpatikus megnyilvánulásai lehetnek, meg idegesítő a szappanopera ami körülte van, azt is el tudom fogadni h sokaknak ellenérzése van a potenciális stáb egyes tagjaitól, de mérsékelten tudom elfogadni a "tényét" h Payton szar O# mastermind lenne.
Írd le h neked unszimpi a feje és elfogadjuk, mert jogod van azt érezni h nem szimpi a feje és ahhoz is jogod van h ezt a tudomásunkra hozd | bár sok konstruktív elemet az ilyen vélemény nem tartalmaz | , de ne akard kérlek "tényekkel" alátámasztani h szar volt a Saints O# az utolsó éveiben, amikor konstans top5 volt...
Általános Doktor
NEM a teljes Orol beszeltem, hanem kifejezetten arrol, hogy Brees declinejat tudta-e lassitani. azt nem vitattam, hogy Payton O mastermind, azt viszont igen is vitatom, hogy Brees declinejat meg tudta-e akadalyozni. mivel szamotokra sztem jelenleg ez a legfontosabb tenyezo tekintettel arra, hogy mennyi erteket adtatok RWert. utolso 4 evben Brees nem az a Brees volt mint elotte 10 evig. kivancsi lennek a korabbi evek PFF adataira (btw a pffnel en mas szamokat latok, de gondolom ez sem zavar teged pl 2017ben 86.4 volt). en ugy latom, hogy az utolso 4 evben nagyjabol maradt egy szinten Brees, ami azert mar elmaradt a korabbiaktol annak ellenere, hogy komoly celpontok, rb-k voltak abban az offenseben. nalatok ezt nem latom, es latva RW melyrepuleset, nem tartom nagyon eselyesnek, hogy kepes lenne hirtelen "szarbol varat epiteni".
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Azért az Everos visszaesést érdemes úgy is tekinteni, hogy elképesztő erőn felül teljesítettek O játék nélkül hosszú hosszú időn keresztül a D. Ez elég demotiváló. Ha po-ért lettünk volna harcban, kitartanak. Plusz addigra már annyi de annyi sérült volt náluk is. Teljesen eltűnt a passrush, plusz elcseréltük Chubbot Paytonra, a hatodik cb játszott már PS2 túloldalán, és még így is megadták az esélyt a Kansas ellen idegenben egy győzelemre… Szóval azért én nagyon is örülnék, ha itt valamilyen szinten folytonosság maradna. Ha nem, akkor sem Fangio, nem érdekel mekkora guru. “Nézzél már körül, van még csaj” (Belga)Lombardi Payton alatt elég jó munkát végzett, persze nem volt nehéz dolga, de nálunk ezt kéne reprodukálnia, nem a saját elképzeléseit megvalósítani. Így szerintem ő működhet.Payton alatt az OC, az segédcsapat, sztem nem úgy kell nézni, mintha önálló döntéshozó lenne.
Fangiot és Pacet offolni kéne.
Állítólag Sanders is bejelentkezett, mint WR coach.
Cruyffista
Paton idén 95% h marad, sztem jó munkát fog végezni a drafton, az FA-n remélhetőleg vonzóbbak leszünk a nagynevek miatt, a szerződésekkel eddig sem volt gond.
Fangió szvsz egy top DC, de ha lehet választani én sem szeretném még itt, túl frissek a negatív élmények. Ugyanakkor sztem nagyon könnyen szemet hunyunk afelett h Evero védelme is erős visszaesést nyújtott a szezon második felében.
Sanders másod(harmad)edzőnek jöhet felőlem.
Általános Doktor
Szerkesztette: Zalán
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 1 éve
Cruyffista
3 352
Fangió szvsz egy top DC, de ha lehet választani én sem szeretném még itt, túl frissek a negatív élmények. Ugyanakkor sztem nagyon könnyen szemet hunyunk afelett h Evero védelme is erős visszaesést nyújtott a szezon második felében.Azért a megfogyó emberanyag elég valid kifogás Everonál, pláne, hogy így is elég sok játékost fejlesztett fel a szezon során, szóval még addig sem kellett volna tartani a hidaknak, amíg tartottak.
Általános Doktor
több mint 1 éve
Szerintem nem ezt írta cseb, hogy szar az Payton O. Az irányítók időskori hanyatlásáról ír, ami létezik, Manningnèl is, Bradynép is most már, és Breesnél is pontosan lehetett érezni a végén. Azt írja, hogy ott nagyon komoly más szereplők is voltak abban az O-ban, ami itt egyelőre nincs meg, vagy lehet Payton azzá teszi, de most még ezt nem mondhatjuk el. Az tény, hogy Wilson is a hanyatlásra lépett. Nem is kicsit. Nyilván az idei fostengernél csak jobb lehet. De most megint elveszítettünk két magas körös rookiet ezzel. Sok pénzünk sincs. Világos, hogy Payton éveket fog kapni, akkor is, ha az első két éve nem sikerül. Én is inkább úgy látom mostx ebben a pillanatban, hogy sikeres lehet ez, de valószínűleg nem Wilsonnal, hanem majd egy új irányítóval. Kis Shannys távlatot vizionálok ebben a programban.A tényeid:Az h RW-vel mit fog, meg mit nem fog csinálni, az meg szintén minden tényszerű alapot nélkülöző vélemény, amihez mindenkinek joga van, de ettől ez nem lesz jó/rossz kinevezés. A mostani ismereteink szerint kevés biztosabb ember van, aki helyrehozhatja RW-t, ettől még nem biztos h helyre is fogja hozni.nezd, mondok en tenyeket is a te velemenyedre, hogy miert nem:
Általános Doktor
sztem azt elfelejtik nagyon sokan, hogy Brees karrierje vegen o sem tudta megakadalyozni a biztos declinet Drewnal. nem volt rohadt latvanyos, de az utolso 3-4 eveben azert mar messze volt regi onmagatol. na ez a decline Wilsonnal joval latvanyosabb. raadasul Brees mellett jobb kiszolgalo szemelyzet volt, meg az utolso 4 evben mindig volt legalabb 2 Saints jatekos, aki legalabb osszehozott 1250+ scrimmage yardot. ki lesz itt Thomas v Ingram? nalatok az elmult szezonban ez nulla volt. mindezt a liga egyik legkemenyebb csoportjaban.
jol elsulhet ez a kinevezes, vmikor hosszu tavon ES ha megtalalja az iranyitojat (aki sztem nem RW lesz).
csebi
"Through almost two decades we’ve been able to watch Payton dominate the league like few before him. With all of these numbers in mind, and many more not mentioned, maybe it’s not too soon to start preparing that bust of Payton for Canton."
www.canalstreetchronicles.com/2020/7/21/21326516/saints-hc-sean-payton-as-an-offensive-playcaller
Általános Doktor
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 1 éve
Lombardi Payton alatt elég jó munkát végzett, persze nem volt nehéz dolga, de nálunk ezt kéne reprodukálnia, nem a saját elképzeléseit megvalósítani. Így szerintem ő működhet.Payton alatt az OC, az segédcsapat, sztem nem úgy kell nézni, mintha önálló döntéshozó lenne.
Fangiot és Pacet offolni kéne.
Cruyffista
Paton idén 95% h marad, sztem jó munkát fog végezni a drafton, az FA-n remélhetőleg vonzóbbak leszünk a nagynevek miatt, a szerződésekkel eddig sem volt gond.
Fangió szvsz egy top DC, de ha lehet választani én sem szeretném még itt, túl frissek a negatív élmények. Ugyanakkor sztem nagyon könnyen szemet hunyunk afelett h Evero védelme is erős visszaesést nyújtott a szezon második felében.
Sanders másod(harmad)edzőnek jöhet felőlem.
Once there was only dark.
If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 1 éve
Cruyffista
3 352
Lombardi Payton alatt elég jó munkát végzett, persze nem volt nehéz dolga, de nálunk ezt kéne reprodukálnia, nem a saját elképzeléseit megvalósítani. Így szerintem ő működhet.Fangiot és Pacet offolni kéne.
több mint 1 éve
A tényeid:Az h RW-vel mit fog, meg mit nem fog csinálni, az meg szintén minden tényszerű alapot nélkülöző vélemény, amihez mindenkinek joga van, de ettől ez nem lesz jó/rossz kinevezés. A mostani ismereteink szerint kevés biztosabb ember van, aki helyrehozhatja RW-t, ettől még nem biztos h helyre is fogja hozni.nezd, mondok en tenyeket is a te velemenyedre, hogy miert nem:
Általános Doktor
csebi
több mint 1 éve
Az h RW-vel mit fog, meg mit nem fog csinálni, az meg szintén minden tényszerű alapot nélkülöző vélemény, amihez mindenkinek joga van, de ettől ez nem lesz jó/rossz kinevezés. A mostani ismereteink szerint kevés biztosabb ember van, aki helyrehozhatja RW-t, ettől még nem biztos h helyre is fogja hozni.nezd, mondok en tenyeket is a te velemenyedre, hogy miert nem:
Általános Doktor
több mint 1 éve
Ugh, a nevek amik keringenek körülötte. Lombardi mint OC, Pace mint GM és worst of all tremendousjob mint DC.Sok név keringett már itt HC posztra is és nem ért még véget a szappanopera, de azért ez a pace-payton-lombardi-tremendousjob quartett nálam tuti ragequit lenne...
Ami azt illeti, nem is kell mind a 4 hozzá
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 1 éve
SP igazolás amúgy a médiának is szól, valahogy a víz felett kell tartani a franchiset ha már az eredmények ezt önmagukban nem teszik meg. RW, SP is egy egoista valaki, még jó, hogy nem Elway a GM mert akkor aztán állandó lenne a cicaharc.haat. nem irigyellek titeket. nagyon nem vagyok meggyozodve, hogy ez jo nektek. es hat az idozites miatt is nehez lemosni, hogy ha nincs Ryans akkor jo Payton is volt ez a tortenet. amit nyilvan cafolni kell minden Broncos szemelynek. ja es sztem nem fogja tudni "megjavitani" RWt.Van 2 megbízható forrás aki ezt hozza le, 3-4 meg aki a másik verziót. Valszeg sose fogjuk megtudni az igazságot, de ha meg is tudjuk, akkor is ki-ki a saját nézete szerint fogja torzítani azt.
csebi
Am őszintén senkit sem fog érdekelni h mi az igazság a kinevezése körül ha beválik. Nem lesz attól kevésbé csillogó a gyűrű h harmadik opció volt, ahogy szebben sem fog csillogni ha az elsőszámú jelölt lett volna.
Lásd: Pederson PO-ban menetelt, Leftwich meg már munkanélküli, pedig a Jags egyértelműen bizonyítva őt akarta, csak nem tudtak megegyezni. Kutyát macskát nem érdekli.
Az h RW-vel mit fog, meg mit nem fog csinálni, az meg szintén minden tényszerű alapot nélkülöző vélemény, amihez mindenkinek joga van, de ettől ez nem lesz jó/rossz kinevezés. A mostani ismereteink szerint kevés biztosabb ember van, aki helyrehozhatja RW-t, ettől még nem biztos h helyre is fogja hozni.
Általános Doktor
Így valőszínűleg SP-nek minden (is) meg lett ígérve, akár saját GM-et is hozhat maga "fölé" ha akar. Arra jó, hogy ha vele se műödik az RW magic akkor Russel max tényleg a szakácsok között fog nagyot alkotni mert most évekig SP fogja megmondani mi merre hány méter
több mint 1 éve
Nem lesz konklúzió, ezt megígérem. Bucs total bust jóslatom óta nem jósolok. Nem ebből élek 😂De sok időt fogok itt tölteniMea Culpa, igen, nem a Katrina eveben nyertetek (igy egy evtized tavlatabol mar osszefolynak az evek).
Majd ha nem mobilról leszek, reagálok undi felvetéseire, vannak igazságai és részigazságai, és egy két dologban téved (Katrina 2005ben volt)
Gyurma Pappa
Na, en kivancsian varom az elemzest SP-rol, addig olvasgatok fel-komoly media cikkeket. | (Azonban ha az lesz a konkluzio, hogy ami mukodott egy HoF varomanyos Brees-zel, az nem fog RW-vel, akkor spoilerezd be, ma csak pozitiv vibes napot tartok 😀 ) |
undisputedly
több mint 1 éve
haat. nem irigyellek titeket. nagyon nem vagyok meggyozodve, hogy ez jo nektek. es hat az idozites miatt is nehez lemosni, hogy ha nincs Ryans akkor jo Payton is volt ez a tortenet. amit nyilvan cafolni kell minden Broncos szemelynek. ja es sztem nem fogja tudni "megjavitani" RWt.Van 2 megbízható forrás aki ezt hozza le, 3-4 meg aki a másik verziót. Valszeg sose fogjuk megtudni az igazságot, de ha meg is tudjuk, akkor is ki-ki a saját nézete szerint fogja torzítani azt.
csebi
Am őszintén senkit sem fog érdekelni h mi az igazság a kinevezése körül ha beválik. Nem lesz attól kevésbé csillogó a gyűrű h harmadik opció volt, ahogy szebben sem fog csillogni ha az elsőszámú jelölt lett volna.
Lásd: Pederson PO-ban menetelt, Leftwich meg már munkanélküli, pedig a Jags egyértelműen bizonyítva őt akarta, csak nem tudtak megegyezni. Kutyát macskát nem érdekli.
Az h RW-vel mit fog, meg mit nem fog csinálni, az meg szintén minden tényszerű alapot nélkülöző vélemény, amihez mindenkinek joga van, de ettől ez nem lesz jó/rossz kinevezés. A mostani ismereteink szerint kevés biztosabb ember van, aki helyrehozhatja RW-t, ettől még nem biztos h helyre is fogja hozni.
több mint 1 éve
haat. nem irigyellek titeket. nagyon nem vagyok meggyozodve, hogy ez jo nektek. es hat az idozites miatt is nehez lemosni, hogy ha nincs Ryans akkor jo Payton is volt ez a tortenet. amit nyilvan cafolni kell minden Broncos szemelynek. ja es sztem nem fogja tudni "megjavitani" RWt.
több mint 1 éve
De sok időt fogok itt tölteniMea Culpa, igen, nem a Katrina eveben nyertetek (igy egy evtized tavlatabol mar osszefolynak az evek).
Majd ha nem mobilról leszek, reagálok undi felvetéseire, vannak igazságai és részigazságai, és egy két dologban téved (Katrina 2005ben volt)
Gyurma Pappa
Na, en kivancsian varom az elemzest SP-rol, addig olvasgatok fel-komoly media cikkeket. | (Azonban ha az lesz a konkluzio, hogy ami mukodott egy HoF varomanyos Brees-zel, az nem fog RW-vel, akkor spoilerezd be, ma csak pozitiv vibes napot tartok 😀 ) |
Szerkesztette: undisputedly
több mint 1 éve
De sok időt fogok itt tölteniMajd ha nem mobilról leszek, reagálok undi felvetéseire, vannak igazságai és részigazságai, és egy két dologban téved (Katrina 2005ben volt)
Szerkesztette: Gyurma Pappa
több mint 1 éve
Kicsit ugy erzem, hogy atesett a lo tuloldalara az FO. Tavaly a masik ownership hozott egy rookie HC-t aki felsult, most akkor ha torik, ha szakad hoztak egy mar bizonyitott foedzot, az ar teljesen mindegy.Osztom black velemenyet SP-rol. Egyreszt szerintem nem akkora asz, mint a szakma probalja sugallni (1 SB win a katrina eveben amikor az egesz orszag mogottuk allt, mindezt egy first ballot HoF iranyitoval), masreszt a karaktere sem tul eros, ha a sullyedo hajot magara hagyta NOLA-ban. Es akkor meg az amugy is gyenge draft tokebol feladni 1. es 2. koros picket...
NO fanok talan irnak majd, kivancsi vagyok, hogy egy fel ev alatt sikerul-e maradektalanul implementalni a rendszeret.
Az egyetlen pozitivum ami miatt azt latom, hogy jo hire volt: bizonyitott alacsony QB-val. Ez nagyon fontos. Erti a playdesignokat amiket egy torpe QB-val jatszhat, es jol is hasznalja ezeket. Raadasul, ha meg akarja "menteni" RW-t es full erteket akartok kicsavarni a Russ szerzodesbol, akkor egy pocket passer QB-t kell csinalni belole, amennyire lehet. Erdekes lesz latni, milyen rendszert futtattok majd.
több mint 1 éve
Cruyffista
3 352
Jó, akkor hozzuk vissza Hackettet is OC-nak. Még úgy sem írt alá Jetsben.. Csak akkor azt szeretném érteni, hogy a faszba jön le a hír, hogy a liga legjobban fizetett DC-je lett Fangio Miami-ben? Mi a lófasz van a világban meg a sajtóban, ha már egy ilyen hírt sem lehet tényként kezelni ?? Még az is lehet, hogy Paytonnal sem egyezett meg Penner ???Elég ritkán hibáznak, de Pelissero most valóban fake newst hozott le Fangio kapcsán. Klis felhívta telefonon hogy gratuláljon neki, és Fangio mondta neki, hogy nem fogadta még el a Miami ajánlatát, de valóban ott van az asztalon.
Zalán
Ezt aztán Klis kirakta Twitterre, csak neki elég kevés követője van. Hozzáteszem Josina Anderson pl átvette Klistől a hírt hogy azért terjedjen, de Pelissero nem javította ki magát ami nem túl szimpi.
több mint 1 éve
Állítólag szóbeli megegyezés volt a Dolphins-al, de mivel az Eagles-nél tanácsadó éppen, így nem írhat alá még sehová, amíg nekik tart még a szezon, legalábbis én ezt olvastam...Állítólag tárgyalunk Fangioval... ennek nagyon nem örülnékJó, akkor hozzuk vissza Hackettet is OC-nak. Még úgy sem írt alá Jetsben.. Csak akkor azt szeretném érteni, hogy a faszba jön le a hír, hogy a liga legjobban fizetett DC-je lett Fangio Miami-ben? Mi a lófasz van a világban meg a sajtóban, ha már egy ilyen hírt sem lehet tényként kezelni ?? Még az is lehet, hogy Paytonnal sem egyezett meg Penner ???
Vonster
Zalán
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 1 éve
Amadeus the Young
32 910
nagyobb összegben fogadnék, hogy ha működik a dolog Brees is csatlakozik a stábhozvégül is a Broncosnak kéne egy normális irányító.
🤘 gaben 🤘
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 1 éve
nagyobb összegben fogadnék, hogy ha működik a dolog Brees is csatlakozik a stábhoz
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
Cruyffista
3 352
Big Mood 😂🙌 #LFG #BroncosCountry pic.twitter.com/raFavdgOB7
— Emmanuel Sanders (@ESanders_10) January 31, 2023
Let the fun begin!!! 🐎 pic.twitter.com/wlQBn6KDGH
— Tim Patrick (@Tpstreets) January 31, 2023