Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 1 éve
Én két évet adok Nix-nek, szóval szuszá van sokáig.Leadtam a Hunyadi téren a vega kávézóban. Várnak szeretettel. És vendégük vagy egy latte avokádóra. Ölellek. 🤗🤗
Zalán hol a Bo-mezem?
- JC6
"I love this sport. I hate this sport."
több mint 1 éve
Én két évet adok Nix-nek, szóval szuszá van sokáig. Zalán hol a Bo-mezem?
több mint 1 éve
De majd én életben tartom… 😊Értem én az öröm okát, és a tegnapi valóban meggyőző volt (kár, hogy egy romokban lévő Panthers ellen), de azért a statok itt most nem adják vissza a mutatott játékot. Legyünk őszinték, a Bucs meccs után ez mindössze a második jó meccse volt Nixnek. A fejlődés látszik egyébként, tegnap nagyon pontos labdákat osztott ki, nem is emlékszem semmilyen homályra. Én egyébként mondtam is, hogy ha ezen a meccsen olyan lesz mint a többin, akkor nagyon elkezdek aggódni, szerencsére nem így lett. Most jön 3 kemény meccs, és ha ezeken a találkozókon jól tudna játszani, akkor viszont elkezdenék bizakodni vele kapcsolatban, remélem így lesz.
És van egy ilyen stat is..
Bo Nix rookie QB ranks in October
Pass TD 7 1st
Pass TD/INT 7/1 1st
Pass Yards 870 1st
Rush TD 2 1st
Wins 3 t-1st
Harmadik legfiatalabb csapat,
77 millió guruló dollár halott pénz…
🥹
Zalán
Szerkesztette: Vonster
több mint 1 éve
De majd én életben tartom… 😊És van egy ilyen stat is..
Bo Nix rookie QB ranks in October
Pass TD 7 1st
Pass TD/INT 7/1 1st
Pass Yards 870 1st
Rush TD 2 1st
Wins 3 t-1st
Harmadik legfiatalabb csapat,
77 millió guruló dollár halott pénz…
🥹
Szerkesztette: Zalán
több mint 1 éve
Nem ez volt az évtized legfontosabb győzelme, nyilván. Egyetlen homály, agyatlan, what the fuck passzt sem küldött Nix. Tehát csendes a fórum... 💁♂️
több mint 1 éve
www.youtube.com/watch?v=5pR3IdM-1iQThe REAL REASON Bo Nix Dominated | Week 8 Film Analysis vs Panthers
www.youtube.com/watch?v=lD4PSk5q0Ao
Bo Nix is Built DIFFERENT - QB Breakdown with Chase Daniel
ez még a múlt heti videó
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Hat király kis meccs volt. 😀 bevallom én azért tartottam tőle, annak ellenére is, h szegény Pantherst az ág is húzta, de szerencsére ramcafoltak a fiúk. A védelem hozta a szokasosat, semmi meglepő. 😛 de végre Nix és az offense is ütős volt. Pedig a dropok miatt legalább 2 TD benne is maradt. Viszont a futojatek megint elég ergya volt, Williams az elmúlt hetek jó teljesítménye után tegnap nagyon enervaltnak tűnt.
Amúgy jövő héten piaczaras, kiváncsi leszek lesz-e érkező (távozó). Egy hátsó koros pickert egy fiatal WR-t esetleg el tudnek képzelni, de ha nem jön senki is meg tudok barátkozni vele. Legalább több minden kiderül az ujoncokrol.
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 1 éve
Lehoztuk a kötelezőt szépen, mondhatni rendes iparosmunka volt...Én későnérő Velét is biztoskezű wr-nek tartom. Sutonnak belefért most, de az ő kezéből is kiverték a lasztit. Érdekes kérdés, hogy vajon jövőre is látjuk e még, a 20 milliós fizujával. Akkor a nehéznek mondott sorsolás könnyebb része letudva. Könnyen lehetne ez 6-2 vagy 7-1 is. Brutál nehèz 4 meccs következik, 3 túrával. Az 1-3 már tisztes helytállás, de jó lenne tudni, hogy felléptümk azon csapatok társaságába, akik mindenkivel szemben ellenállók és a napi forma dönt a győztesről, de nagy arányban felénk is. Vereséget természetesen nem tervezünk, de nekem a cél az, hogy meccsben legyünk minden héten, és láthatóak maradjunk decemberben a playoff picture-ön. Az mindenképpen biztató, hogy nem 3-6-tal fogunk állni a következő hét után..
Végre Sutton-t is sikerült normálisan bevonni a játékba, nekem ez a meccs legnagyobb pozitívuma. A legnagyobb negatívum meg az, hogy nála véget is ér a biztos kezű WR-ek felsorolás, bent maradt 10-14 pont a meccsben a drop-ok miatt...
Viszont a TE poszton meg jobb jobb lett a helyzet, remélem később is tudjuk majd őket használni...
A D meg hozta, ami az elvárható volt, 1 short-field drive és a garbage time kivételével a Panthers a pályán se volt igazán...
StormST
több mint 1 éve
Lehoztuk a kötelezőt szépen, mondhatni rendes iparosmunka volt...Végre Sutton-t is sikerült normálisan bevonni a játékba, nekem ez a meccs legnagyobb pozitívuma. A legnagyobb negatívum meg az, hogy nála véget is ér a biztos kezű WR-ek felsorolás, bent maradt 10-14 pont a meccsben a drop-ok miatt...
Viszont a TE poszton meg jobb jobb lett a helyzet, remélem később is tudjuk majd őket használni...
A D meg hozta, ami az elvárható volt, 1 short-field drive és a garbage time kivételével a Panthers a pályán se volt igazán...
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
A gyász első fázisaRuff Bálint
több mint 1 éve
A két papíron sima meccs megvan, most kellenek a meglepetések, de eddig az 5-3 nem rossz 😊
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
2 fumbliNéha figyelem zavar
Takarék láng sokszor
Harmatos ellenfél
Lenyeg a W
Azért az SB óta kemény mérlegünk van: 59 W 82 L
Ja és 28 sack 8 meccs alatt? Tecccikkk
Bonitto zsinórban 6.
Szép volt.
Bmore kemény lesz
Puszi pá
PS: Zalán, Nix mezt kérek ❤️😃
több mint 1 éve
nehéz negatívumot kiemelni a mai meccs soránígy csak 2-t említek:
franklin és liljordan
több mint 1 éve
Szerintem meg először nyerjük meg a meccset és utána sajnáljuk a Pantherst. Az elmúlt évek után én azért óvatosabban állok hozza a maihoz, meg úgy is, h szerencsétlenek a PS-al állnak már ki kb.
több mint 1 éve
Kellenek az ilyen felhozó meccsek is Zalánom. Bár, mégegyszer elolvasva az írásod, kezdem én is megsajnálni az ellent.Szerintem ne álljunk ki.
Ki van velem?
több mint 1 éve
Nem szeretem az olyan mérkőzéseket, mint a holnapi. Semmit nem lehet nyerni ezeken. Isten őrizz, hogy lebecsüljem a sanyarú sorsú Panthers csapatát. Mi ugyanilyen sanyarú sorsból jövünk, és sehol sem tartunk egyelőre. Valamennyire stabilizálódni látszik a helyzetünk, de továbbra is top2 legrégebben play offot látott csapat vagyunk. De az, amilyen sérültlistával érkezik a Panthers, teljesen értelmetlen mérkőzéssé silányítja a holnapit. Persze ez a sportág része, mondhatni pech. De én komoly meccseket szeretek nézni. Mondjuk ennek az elmúlt években leginkább mi voltunk a hiányzói. Csak abban bízom, hogy az O egy újabb mérkőzéssel a lábában tapasztaltabb lesz, s talán Bo is megtalál pár célpontot. Bár szerintem a taktika ugyanaz lesz, mint a Saints ellen. Leginkább a földön fogunk haladni trappolva. Végül is, lovak is vagyunk…
több mint 1 éve
Nah, innentől úgy fog játszani mint Talib | , mindenki hagyja inkább otthon az aranyláncokat |
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 1 éve
Rég volt lőtt sérüléssel Bronco játékos. Pedig annak itt hagyománya van. Most Reynolds hozza Talib formáját. Külön figyelemreméltó, hogy rövid IR alatt sztriptízbárból kifelé sikerült összeszedni a kalibert. Gyors felépülést, de annyira nem zavar, ha Franklin, Vele és Mims belerázódik és elfelejtjük. Egyre erősebben hajlok Doki véleménye felé, hogy jövőre első kör, WR.
Szerkesztette: Zalán
több mint 1 éve
Óvatosan ezekkel az alkoholmámoros kijelentésekkel, mert aztàn négy hét múlva, amikor majd 6-5-tel | (7-4) | állunk majd jönnek, hogy az egész fórum irreálisan be van ájulva Bo-tól és kapjunk má’ az agyunkhoz. 😅Akkor jöhet a SB50 visszavágó Bryce-szal és Bo-val. 😊Talán?
youtu.be/DR0qOk_pcyg?si=tBbaaRV2wGc79tdF
Valahol nagyon szomorú az a közös történelem, ahová ez a két csapat jutott a közös Suoer Bowl óta. Talán mi már emelkedünk. Talán
Zalán
SB or bust!
szerk.: igen, ittam, és? 😅
Általános Doktor
De imádom, hogy mindig tudod emelni a tétet. 😋
több mint 1 éve
Akkor jöhet a SB50 visszavágó Bryce-szal és Bo-val. 😊Talán?
youtu.be/DR0qOk_pcyg?si=tBbaaRV2wGc79tdF
Valahol nagyon szomorú az a közös történelem, ahová ez a két csapat jutott a közös Suoer Bowl óta. Talán mi már emelkedünk. Talán
Zalán
SB or bust!
szerk.: igen, ittam, és? 😅
Szerkesztette: Általános Doktor
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 1 éve
Akkor jöhet a SB50 visszavágó Bryce-szal és Bo-val. 😊youtu.be/DR0qOk_pcyg?si=tBbaaRV2wGc79tdF
több mint 1 éve
ILB Cody Barton named AFC Defensive Player of the Week Teljesen megérdemeltem. Karrier napot hozott. Ráadásul főműsoridőben.
több mint 1 éve
Black_Adderfundamentálisan különbözik a 2 támadósor, nekem mégis az jut eszembe róla sokszor
van aki macskát emlegette vele kapcsolatban és az is megállhatná a helyét, de nála nem éreztem az értetlenkedés részét ami most és akkor is megvolt
több mint 1 éve
Tegnap végül győztünk? Elaludtamnem győztünk tegnap
- JC6
már pénteken győztünk
több mint 1 éve
Tegnap végül győztünk? Elaludtam