Denver Broncos
48 feliratkozó
több mint 1 éve
Megígérem, visszafogom magam. Disclaimer: talán a profil képem alapján nem sejthető, ezért elmondom, hogy én az egyik legnagyobb Sean Payton rajongó vagyok az egész világon. Ennek ellenére vagy talán épp ezért nagyon igyekszem objektív maradni. Ha már Helmut tartott történelem órát, tartok én is.
2006-ban Sean Payton és Drew Brees egy lesajnáló mosolyt kaptak az idény elején - nyilván nem ok nélkül. Aztán Payton tudott húzni valami egészen meglepő O-t, ami akkor nem volt még különösebben divatos: elkapó RB-k, PA-k hegyek, Drew Brees földöntúli pontosságának kihasználása stb. Már ebben az évben is látszott, hogy nehéz eset: rábaszta a telefon Bush ügynökére, kvázi nyíltan összeveszett a csapat legnagyobb sztárjával (Horn), kezdő HC-hez képest igen nyersen bánt az újságírókkal stb. De a játékosai szerint kiváló motivátor, értette a játékosait és első perctől kezdve jól kijött Brees-zel. Akkor az a Bears D túl nagy falat volt, a hideg sem tetszett, már az NFC döntő is hatalmas eredmény volt azzal a csapattal.
Aztán jött a 2007-2008-as szezon, a meglepetés ereje alább hagyott, és Payton elkezdte kiépíteni apránként a csapatot. Itt muszáj beszélni egy fontos dologról, ami a Payton és a Saints kezdeti sikereihez hozzájárult: az egyetemi scouting. Jahri Evans, Carl Nick, Colston, csak hogy legismertebb meglepő draftokat mondjam. Később voltak ennek a mentalitásnak visszafelé elsült elemei (Davenport, Payton Turner, csak hogy a menő elsőkörös DE projekt draftokat mondjam), de a korai sikereihez nagyban hozzájárult, hogy talált olyan játékosokat kulcs pozíciókra, akiken mások átnéztek. Brees 2008-ban majdnem megdöntötte Marino rekordját, tehát nem az O-val volt a baj, hanem a semmilyen D-vel.
És akkor megérkezett Greg Williams. | nem akarok a bountryról beszélni, meggyőződésem, és az azóta megismert tények is ezt támasztják alá, hogy semmi olyan nem történt, ami más csapatnál ne lenne, sőt a Saints volt az egyik legkevésbé büntetett csapat a ligába, szóval csináljunk úgy, hogy nem volt | Összerakott egy elég jó védelmet, felismerte, hogy a fő erénye a labdaszerzés lesz, és be is jött. Egyébként a SB év Brees közel sem legjobb éve volt, de nem is számított ez annyit.
2010, SB hangover, nagy nehezen beverekedte magát a PO-ba a csapat, egy kínszenvedés volt sok szempontból az az év, és el is jutunk Payton NFL karrierjén első igazán nagy buktájához, a Seahawks elleni vereség. Ha lehet olyan mondani, itt kezdődött a negatív legenda, és nem ok nélkül, ez a meccs, a sokkal gyengébb Seattle ellen nagyrészt Payton és az egoja hibája volt. Hagyta magát belevinni egy olyan meccsbe, ami nem a Saintsnek kedvezett, lement a porba birkózni, beleállt hogy megmutassa, neki nagyobb - mindezt úgy hogy az utolsó héten a kezdők fele lesérült, 0 egészséges RB és egy nagyon fáradt D állt rendelkezésre.
2011, talán a valaha volt legdominánsabb O teljesítmény a Saints életében, de a ligában is top5 örök ranglista szerintem (nem néztem meg, lényegtelen, hadd legyek elfogult) - de az egy olyan év volt, hogy a 13-3 is csak egy 3. helyre elég. Így látogattunk egy SF, a korszak legerősebb védelméhez, ki is fújták a meccs elején Payton és Brees orrát, 17-0, 6 eladott labda, ennek ellenére 2 perccel a vége előtt a Saints vezetett 32-29, de Williams akkor talán először bemutatta élete nagy mutatványát a 8 emberes blitzet, amikor az ellenfélnek egyetlen értékelhető elkapója van, akire ráállított egy futás ellen jó S-t. Ezt a meccset Payton a maga részéről megnyerte...
2012 nem történt meg.
2013-ban új D koord, a kevésbé ismert és szeretett Ryan tesó, meglepetés ereje beüt, az akkori középszerű játékosokból álló D képes elég jó lenni Payton O-jához képest, PO-ba jut a megváltás évben, de sajnos a későbbi SB győztes Seahawks túl jó volt már akkor is, bár még így is kevésbé kapott ki, mint három héttel később a Broncos. (bocs)
2014-ben nagy meglepetésre Ryan nem képes megismételni az előző év teljesítményét, de más gondok is voltak. Aztán a szezon végén robbant a bomba, Payton elkezdte kipuccolni a problémás játékosokat a rosterről. Sosem lett kimondva a rebuild, de lényegében ez történik, 2015-2016-ban legendásan rossz volt a védelem, de Brees vezette O azért nem volt annyira szörnyű.
Aztán jött a beérett 2017, Ireland érkezése után elkezdődött az új Payton korszak. Kamara, MT, új fal, stb. Nem fogom leírni, korábban bekerült már a lista, hogy minden nehézség, Brees öregedése stb. ellenére a Saints domináns tudott maradni, de beszéljünk arról, amiről mindenki szeret, a PO vereségekről.
2017-ben 7 pontos underdogként mentünk a Vikingshez, ennek ellenére Payton megnyerte a meccset, és az egyébként az egyik legbiztosabb szerelő játékos kihagyott egy szerelést, és így még sem mi mentünk tovább. 2018-ban a Rams 3,5 pontos favoritként jött a Dome-ba, de no call előtti drive-ban állva hagyta a Rams-t Payton, nyilván nem kellett volna összeesni, de alapvetően egy erős csapat ellen nyerő pozícióba tudta navigálni a csapatot. 2019 viszont már egyértelműen Payton hibája volt. Zimm kifújta az orrát, kihúzta a Saints O méregfogát (OL), és képtelen volt Payton változtatni, ez a vereség egyértelműen az ő hibája. 2020-ban azt gondolom, hogy ha védelem leszedi a labdákat, amiket Brady a kezükbe dobott, vagy talán az is elég, ha Cook nem dobja el a fumble, nyilván nincsen ha. Ez az a meccs, amiről nem tudom eldönteni, hogy Payton nem volt képes nyerő pozícióba manőverezni a csapatot vagy Brees személyes hanyatlása volt a gond. A Bucs se, volt túl jó, de ők nyertek.
2021-ben, kórház csapattal, gyakorlatilag egyetlen meccsen múlt a PO, azt gondolom, hogy nincs az a HC aki abból az évből többet hoz ki.
Szóval ennyit a történelmi áttekintésről. Véleményem szerint Payton nem vesztette el a mojot, sőt van abban a tankban még. Hogy jót fog-e tenni neki a levegő változás vagy sem, azt nem tudom megmondani. Az, hogy mit hoz ki RW-ből, még kevésbé. de ha valaki képes megfordítani egy franchise-t, és fenntartani évtizeden át, akkor az ő lesz.
több mint 1 éve
OFF: Coloradoba költözünk ősszel.Coach Prime tényleg tud toborozni, úgy látszik
Helmut _Professional drinker
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Az RW - SP kapcsolatról:Ennyi, nem is értem, hogy miért kell ezt túlgondolni. Nyilván ezért volt Harbaugh a fő célpont, ő draft pickbe se fájt volna, de a lehetőségeihez képest messze a legjobb főedzőt szerezte meg a Broncos, ez számomra egy másodpercig nem kérdés.
Sztem Paytont nem azért hoztuk hogy "fixálja" RW-t, hanem hogy hosszútávon megoldott legyen a HC poszt egy olyan emberrel aki bizonyított, képes felépíteni és egyben tartani a franchiset.
Általános Doktor
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Azaz, főleg VW-t, annak jó a híre most ott kint, ahogy hallom... 😀Ja német autót német embertől! 😀Helmut's Happy Cars, nincs rossz csengése... 😀GIGA OFF én is utálom magam, kiderült, hogy egész eddigi életem munkám annak minden eredményével keresetével felesleges volt, mert a feleségem a gravitációs tér.OFF: Coloradoba költözünk ősszel.Utállak
jobbágy#JC6
Visszavonulok a kutatástól is, Coloradoban két kutatóegyetem is van, de ezek nem az én szegmensemben dolgoznak.
Majd elmegyek autókereskedőnek. Jövőre úgyis 50 leszek, lehet visszavonulok.
#sejóserossz#
StormST
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 1 éve
Jövőre úgyis 50 leszek, lehet visszavonulok.de jó neked. pedig én még szerencsésnek éreztem magam, hogy ha marad így minden akkor 58 évesen nyugdíjazhatom magam ...
#sejóserossz#
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Ja német autót német embertől! 😀Helmut's Happy Cars, nincs rossz csengése... 😀GIGA OFF én is utálom magam, kiderült, hogy egész eddigi életem munkám annak minden eredményével keresetével felesleges volt, mert a feleségem a gravitációs tér.OFF: Coloradoba költözünk ősszel.Utállak
jobbágy#JC6
Visszavonulok a kutatástól is, Coloradoban két kutatóegyetem is van, de ezek nem az én szegmensemben dolgoznak.
#sejóserossz#
StormST
több mint 1 éve
Helmut's Happy Cars, nincs rossz csengése... 😀GIGA OFF én is utálom magam, kiderült, hogy egész eddigi életem munkám annak minden eredményével keresetével felesleges volt, mert a feleségem a gravitációs tér.OFF: Coloradoba költözünk ősszel.Utállak
jobbágy#JC6
#sejóserossz#
több mint 1 éve
GIGA OFF én is utálom magam, kiderült, hogy egész eddigi életem munkám annak minden eredményével keresetével felesleges volt, mert a feleségem a gravitációs tér.OFF: Coloradoba költözünk ősszel.Utállak
jobbágy#JC6
#sejóserossz#
több mint 1 éve
Az RW - SP kapcsolatról:Nagyon remélem, hogy ez a cél, egy 34-35 éves QB-hoz nem hozol HC-t, azt a csapathoz hozod, hossszú távra, még ha van is mit fixálni azon a QB-n...
Sztem Paytont nem azért hoztuk h "fixálja" RW-t, hanem h hosszútávon megoldott legyen a HC poszt egy olyan emberrel aki bizonyított, képes felépíteni és egyben tartani a franchiset.
Általános Doktor
több mint 1 éve
OFF: Coloradoba költözünk ősszel.Első kézből kérjük akkor a broncosos beszámolókat!
| off: sok sikert az új fejezethez, reméljük a tiszta coloradoi levegő megtérít csapatügyileg is 😛! |
Once there was only dark.
If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 1 éve
OFF: Coloradoba költözünk ősszel.
több mint 1 éve
Pár infó a csapat háza tájáról:- RW személyi QB edzőjét megkértük h ne legyen bent az épületben (ez a szezon vége után történt valamikor, de most volt szó róla a BCT-ben);
- Everot a csapat szeretné megtartani, mint DC, Evero azonban menne, mert sértve érzi magát Hackett kivágása miatt (jelenleg HC interjúkra koncentrál az engedélyünkkel);
- SP feladata h meggyőzze, ha nem sikerül, akkor hozunk külsős DC-t;
- Kris Richard nevén érdemes rajtatartani a szemünket, a tegnapi napon váltak el a Saintssel a közös útjaik (co-DC és secondary coach volt - www.neworleanssaints.com/news/meet-the-new-orleans-saints-coaches-kris-richard);
- SP szerződése 5 év 85M, ezzel a legjobban fizetett HC jelenleg, de a hírekkel ellentétben nem 25M/éven van.
Az RW - SP kapcsolatról:
Sztem Paytont nem azért hoztuk h "fixálja" RW-t, hanem h hosszútávon megoldott legyen a HC poszt egy olyan emberrel aki bizonyított, képes felépíteni és egyben tartani a franchiset.
Az már csak hab a tortán h O# beállítottságú | az utolsó évei nekem azt mutatják h ebben a tekintetben sem szabad leírni, a támadósorának nem az volt íve h a korai innovatív sikerek után leszállóágba került, épp ellenkezőleg, a legjobb évei közül több az utolsó párban volt | és azon kevesek egyike aki képes lehet helyrehozni RW-t, de ha ez neki sem sikerül, akkor nem ő fog menni.
Szerkesztette: Általános Doktor
Once there was only dark.
If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 1 éve
Nem állítom, mert butaság lenne, hogy SP nem tett elképesztően sokat azért, hogy Brees játéka szintet lépjen. Nagyon sokat tett, és SP kora legnagyobb O koponyája. De a Wilson és a Brees helyzet szerintem azért eléggé eltér, és SP ma már nem az az SP, hanem Big Tuna. A mai SP ak M McDaniels, o'Connel. És ha tippelnem kéne, akkor jön lehet, hogy hamarabb mint gondolju eljön a Ben Johnson, és a Waldrone time.Vicces valahol, hogy ez már történelem, van olyan kollégám, aki 2002-ben született.
Payton-Brees kapcsolat legfontosabb eleme az volt, hogy Sean megértette, mire van szüksége Drewnak a szint lépéshez:
1) amikor a Saints O hasított, akkor volt belső OL (2009 ugye a valaha volt legjobb G páros szezon, mondjuk nem néztem 2015 óta, szóval lehet azóta már nem), ezzel ugye a Brees előtti terület volt tiszta (meg ment a futás, Saints volt az egyik legjobb screen csapat stb.)
2) jó route runner elkapókat vett elő, mert a timing fontosabb volt, mint egy akrobatikus elkapó (Lance Moore, who?)
3) a közhiedelemmel ellentétben SP O-ja kiegyensúlyozott, amikor nem volt az, baj is lett (2010, WC kör...)
4) offield környezet: a Saints minden létesítménye, programja stb a köré épült, hogy Brees jól érezze magát (sokat írt erről a könyvében)
Nem igazán ismerem a kultúrát Denverben, de ha az utolsó pont nem tud teljesülni, és RW nem érzi meg az ezzel kapcsolatos felelősséget, akkor nem fog menni semmi. Kölcsönösség...
több mint 1 éve
Még mindig mobil 😔annyira nem OFF
Amire számítsatok: brutál OL fókusz, akár úgy is hogy feláldoz egy-két évet a D-ből. Megtanulta 2010-ben a leckét, legalább 2 kezdő szintű futó, de inkább 3 átlagnál jobb legalább egy területen. RW ha összeszedi magát és újra jó QB lesz, akkor közepes WR-ekből tucat.
Egyébként a pre-Saints Brees annyival nem nézett ki jobban, mint a mostani RW. Lecserélték Riversre...
Gyurma Pappa
Árnyalnám, az állítás szerintem részben OK csak.. Drew Brees, és Russell Wilson történetében az a nagy különbség, hogy amit Brees játékával sikerült megvalósítania Brian Schottenheimernek, azt nem sikerült Wilsonnal.
Szóval azért részben OK az állítás, mert valóban rettenetes volt Brees 2003-ban, és valóban ezért draftolt irányítót AJ Smith. Ez tök igaz, DE!!!
Brees 2006 ban kerül a Saintbe, és az a 2 év az fontos. 2004-2005-ben Brees, mint játékos sokkal jobban nézett ki, mint 21-22-ben Wilson, ja és sokkal fiatalabb is volt. Meg nem voltak dinamikus mozgáselemző AI-k.
Brees 2004-ben top 5 irányító volt, 104.8-ea ratinggel. 2005-ben a legtöbb mutatóban még mindig a 10 legjobb egyike. Mindezt egy futó csapatban, amely legjobb elkapója a TE Antonio Gates, és utána hosszú, néma szünet. 2005-ben az utolsó meccsen lezúzza a Denver, és a válla nem nézett ki jól. Mondjuk Schottenheimer, és a Chargers orvosi stáb tudja, hogy fel fog épülni, AJ Smith mégis elcseréli, jegyet váltva a Clowntheonba. Na ekkor jön csak Rivers...és még csak nem is őt akarták..
Részletesebben kitartó és elhibatott harcosoknak.
Brees valóban rögös utat járt be. 1-15-ös csapatba került, és nagyon éretlen volt. Hullámzóan játszott, 2. évében tanulhatott új playbookot. De nehéz korszak volt ez az egész Chargersnek.
Hatalmi harc folyt Marty Schottenheimer, és a GM AJ Smith közt. Ez a harc már a 2002-es drafton elindult. A tehetséges, de fiatalka Antonio Gatest leszámítva nem volt épkézláb elkapója a Chargersnek. Ez annak a John Butlernek a csapata, aki lescoutolta és draftolta "azt a legendás Billst". Majd SD-ben GM ként 2001-ben 1. Tomlinson, 2. Brees. Sajnos John Butler 2001-től már beteg és egyre kevesebbet alig tud dolgozni, de 2002 ben odaviszi a 2 Schottenheimert.
2002 már nem Butler draftja. Kiderül, hogy nem érti egymást Schottenheimer és Butler helyettese AJ Smith. A 02-es Chargers draft egy shitshow, viszont AJ Snith (aki nem volt hülye) jelezte, hogy nincs kiemelkedő elkapó a drafton. Funfact: tényleg nem volt, de a Chargers draft így is gyenge.
2003-ban Butler meghal, Smith lesz a GM, és elindul a lassú ledarálás. A 03-as draft megint egy halom makuka, a csapat nem találja a ritmust. A legenda szerint, Schottenheimer nagyon akarja Anquan Boldint, Osi Umeniorát, és Charles Tillmant. Hát feleslegesen akarja őket. Brees nagyon nem jó, egyszerűen nem érzi, azt az ütemjátékot, amit Cam Cameron kér, megy is a padra (15. héten visszatér, mert kiderül, hogy a hiba máshol keresendő) .
És ekkor ráfordulunk 2004-re. Brian Schottenheimer elereszti a híres mondatát. "Drafting a QB would be the worst fucing mistake this org could ever make." Brian lesz a de Facto O agytröszt, folyamatosan elemez, szekálja Breest, és kitalálják Cameronnal azt a játékot, amelyet utána nagyon sok csapat próbál utánozni, pl a Niners, a Seattle, Kansas, Dolphins, stb. Brees pro bowler lesz, és mai napig igen komoly indulatokat kiváltó körülmények közt búcsúznak a PO-ban túlórában a Jets ellen. 2005 visszaesés, amint picit szarabbul játszik Brees, azonnal kezdődik a hirig, hogy akkor Rivers time. A vége a csere, és a Saints karrier.
On
Nem állítom, mert butaság lenne, hogy SP nem tett elképesztően sokat azért, hogy Brees játéka szintet lépjen. Nagyon sokat tett, és SP kora legnagyobb O koponyája. De a Wilson és a Brees helyzet szerintem azért eléggé eltér, és SP ma már nem az az SP, hanem Big Tuna. A mai SP ak M McDaniels, o'Connel. És ha tippelnem kéne, akkor jön lehet, hogy hamarabb mint gondolju eljön a Ben Johnson, és a Waldrone time.
több mint 1 éve
Assurbanapli
1 355
Szerintem ez a hire a Denver részéről egy dupla vagy semmi, hasonló ahhoz, amikor Gruden hozzánk került másodjára. SP oldaláról viszont nem tartom jó döntésnek, itt gyakorlatilag minden bukás, ami nem gyűrű, gyűrűt szerezni AFC-ből pedig kegyetlenül nehéz, btw már az AFC Westből továbbjutni is.Ezzel csak az a baj, hogy tavaly is dupla vagy semmit toltunk. És bejött a semmi. Na, most ennek a duplázásával próbálkozunk. A nagy számok törvénye alapján előbb-utóbb be kell jönnie. Remélem.
Amadeus von Dollárbaloldal
több mint 1 éve
Assurbanapli
1 355
A mi pechünk nem az, hogy rosszkor játsszák a meccseket, hanem hogy lejátsszák a meccseket...6 éve minden egyes évben miénk az offseason. Tavasszal abszolút verhtetlenek vagyunk, olyankor Callahan. Ja'Wuan James vagy Gordon ligaelitek mindenkitől jobb szereplés várható mint az előző évben és a playbookunk az egész NFLt megreformálja.Tezsvírem, szerintem engedd el! 😊Én erre mondtam h az utolsó 4 évében mind Brees, mind az O# elit volt, ezt alátámsztva amennyire lehet.erthetetlen, hogy alapveto magyar mondatokat nem tudsz ertelmezni.
De becsatolom Brees PFF gradejit éves bontásban, amiből látni fogod h az utolsó 4 évéből konkrétan 3 az all time top5 grade.
Az h valaki fizikailag tönkremegy az meg nem edzői hiba, PM is szétesett az utolsó évére a sérüléseivel, ettől még Kubiak tökéletes HC-nk volt. Ha az lenne, amit te állítasz (h Brees az utolsó 4 évében szétesett volt már), az csak növelné Payton ázsióját, mert egy széteső QB-val alkotott top 5 O#-t.
Amit írsz kisegítő személyzetről az meg egy vélemény, szted nincs olyan személyzet, szerintem meg van, mert pl.: TP egy jó rendszerben tudni fogja MT szerepét, Jeudy, Sutton pedig átlagtól jobb játékosok, akik egy jó rendszerben 1000 yardos elkapók és akkor ne menjek messzebb.
Személy szerint nem szeretem, amikor úgy írnak "tényekről" egy vitában, hogy azok valójában alá nem támasztott véleménynek. De ez legyen az én bajom, ettől még tiszteletben tartom a véleményed.
Általános Doktor
ezt irtam:
"sztem azt elfelejtik nagyon sokan, hogy Brees karrierje vegen o sem tudta megakadalyozni a biztos declinet Drewnal. nem volt rohadt latvanyos, de az utolso 3-4 eveben azert mar messze volt regi onmagatol. na ez a decline Wilsonnal joval latvanyosabb."
nem allitottam, hogy Brees szar volt, vagy h szetesett. azt irtam, hogy messze volt onmagatol MEG ha ez nem is volt annyira latvanyos, mint RW. ketto kozott hatalmas kulonbseg van.
a pff statot koszi, ez valoban arnyalja a kepet. de ha mas statisztikakat is nezel pl yardok, td-k, intek akkor azokbol latszik, hogy Brees a korabbi onmagahoz kepest lejjebb csuszott egy szintet (nem, tovabbra sem esett szet) pl messze kerult a korabbi mindig 5000 yardot megdobok szinttol (ugye konkretan az elozo 6 szezonban ez lenyegeben megvolt) vagy h 18-t leszamitva nem igazan volt 30 TD kozeleben.
persze, lehet velemenyed arrol, hogy Jeudy 1000 yardos elkapo, csak hat eddig a statok nem tamasztjak ezt ala. raadasul itt is azt mondtam, hogy Breest kisegitette az utolso evekben is az, hogy a korulotte levo szemelyek kozul legalabb 2 hozott 1250+ scrimmage yardot. na ilyet nalatok jelenleg egyet sem latni, es a statok sem tamasztjak ala, hogy itt aztan a meglevo keretben vannak ilyen emberek.
btw az, hogy egy adott csapatban van egy 1000 yardos elkapo az nem olyan nagy dolog, csapatonkent 1 altalban megvan, legutobbi szezonban 22 jatekosnak sikerult ezt teljesiteni, csak mondom.
ui: a kepet direkt vettem ki, hogy ne spammelodjon jobban a topik, mielott nekem esnel emiatt is.
csebi
Én értelek, de legyen a Denver fanoké az offseason. Az utóbbi 2-3 évben akkorát változott az NFL, hogy kb zárójelbe lehet tenni mindent, ami 2020 előtt történt.
😊
Az a mi pechünk hogy rosszkor játsszák a meccseket...
Black_Adder
több mint 1 éve
Mikor lesz fürdőruhás sajtóbemutató?
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 1 éve
Még mindig mobil 😔Amire számítsatok: brutál OL fókusz, akár úgy is hogy feláldoz egy-két évet a D-ből. Megtanulta 2010-ben a leckét, legalább 2 kezdő szintű futó, de inkább 3 átlagnál jobb legalább egy területen. RW ha összeszedi magát és újra jó QB lesz, akkor közepes WR-ekből tucat.
Egyébként a pre-Saints Brees annyival nem nézett ki jobban, mint a mostani RW. Lecserélték Riversre...
Szerkesztette: Gyurma Pappa
több mint 1 éve
Amadeus the Young
32 910
Denver az új Redskins.6 éve minden egyes évben miénk az offseason. Tavasszal abszolút verhtetlenek vagyunk, olyankor Callahan. Ja'Wuan James vagy Gordon ligaelitek mindenkitől jobb szereplés várható mint az előző évben és a playbookunk az egész NFLt megreformálja.Tezsvírem, szerintem engedd el! 😊Én erre mondtam h az utolsó 4 évében mind Brees, mind az O# elit volt, ezt alátámsztva amennyire lehet.erthetetlen, hogy alapveto magyar mondatokat nem tudsz ertelmezni.
De becsatolom Brees PFF gradejit éves bontásban, amiből látni fogod h az utolsó 4 évéből konkrétan 3 az all time top5 grade.
Az h valaki fizikailag tönkremegy az meg nem edzői hiba, PM is szétesett az utolsó évére a sérüléseivel, ettől még Kubiak tökéletes HC-nk volt. Ha az lenne, amit te állítasz (h Brees az utolsó 4 évében szétesett volt már), az csak növelné Payton ázsióját, mert egy széteső QB-val alkotott top 5 O#-t.
Amit írsz kisegítő személyzetről az meg egy vélemény, szted nincs olyan személyzet, szerintem meg van, mert pl.: TP egy jó rendszerben tudni fogja MT szerepét, Jeudy, Sutton pedig átlagtól jobb játékosok, akik egy jó rendszerben 1000 yardos elkapók és akkor ne menjek messzebb.
Személy szerint nem szeretem, amikor úgy írnak "tényekről" egy vitában, hogy azok valójában alá nem támasztott véleménynek. De ez legyen az én bajom, ettől még tiszteletben tartom a véleményed.
Általános Doktor
ezt irtam:
"sztem azt elfelejtik nagyon sokan, hogy Brees karrierje vegen o sem tudta megakadalyozni a biztos declinet Drewnal. nem volt rohadt latvanyos, de az utolso 3-4 eveben azert mar messze volt regi onmagatol. na ez a decline Wilsonnal joval latvanyosabb."
nem allitottam, hogy Brees szar volt, vagy h szetesett. azt irtam, hogy messze volt onmagatol MEG ha ez nem is volt annyira latvanyos, mint RW. ketto kozott hatalmas kulonbseg van.
a pff statot koszi, ez valoban arnyalja a kepet. de ha mas statisztikakat is nezel pl yardok, td-k, intek akkor azokbol latszik, hogy Brees a korabbi onmagahoz kepest lejjebb csuszott egy szintet (nem, tovabbra sem esett szet) pl messze kerult a korabbi mindig 5000 yardot megdobok szinttol (ugye konkretan az elozo 6 szezonban ez lenyegeben megvolt) vagy h 18-t leszamitva nem igazan volt 30 TD kozeleben.
persze, lehet velemenyed arrol, hogy Jeudy 1000 yardos elkapo, csak hat eddig a statok nem tamasztjak ezt ala. raadasul itt is azt mondtam, hogy Breest kisegitette az utolso evekben is az, hogy a korulotte levo szemelyek kozul legalabb 2 hozott 1250+ scrimmage yardot. na ilyet nalatok jelenleg egyet sem latni, es a statok sem tamasztjak ala, hogy itt aztan a meglevo keretben vannak ilyen emberek.
btw az, hogy egy adott csapatban van egy 1000 yardos elkapo az nem olyan nagy dolog, csapatonkent 1 altalban megvan, legutobbi szezonban 22 jatekosnak sikerult ezt teljesiteni, csak mondom.
ui: a kepet direkt vettem ki, hogy ne spammelodjon jobban a topik, mielott nekem esnel emiatt is.
csebi
Én értelek, de legyen a Denver fanoké az offseason. Az utóbbi 2-3 évben akkorát változott az NFL, hogy kb zárójelbe lehet tenni mindent, ami 2020 előtt történt.
😊
Black_Adder
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 1 éve
Cruyffista
3 352
6 éve minden egyes évben miénk az offseason. Tavasszal abszolút verhtetlenek vagyunk, olyankor Callahan. Ja'Wuan James vagy Gordon ligaelitek mindenkitől jobb szereplés várható mint az előző évben és a playbookunk az egész NFLt megreformálja.
Black_Adder
I don’t like the way they’re talking about Russell Wilson on ESPN this morning, the fucking praise better be just as loud when he has his best season under Sean Payton & they win the AFC West…
— Chad Johnson (@ochocinco) February 1, 2023
több mint 1 éve
Mondjuk mi itt akkor is nyafogtunk, amikor Tebowt elhajtotta Elway és hozott egy Manning nevű fószert. 😊 Néha jó magunkon nevetni is.. Ha fele olyan jól sül el, már remek ez a projekt.
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 1 éve
6 éve minden egyes évben miénk az offseason. Tavasszal abszolút verhtetlenek vagyunk, olyankor Callahan. Ja'Wuan James vagy Gordon ligaelitek mindenkitől jobb szereplés várható mint az előző évben és a playbookunk az egész NFLt megreformálja.Tezsvírem, szerintem engedd el! 😊Én erre mondtam h az utolsó 4 évében mind Brees, mind az O# elit volt, ezt alátámsztva amennyire lehet.erthetetlen, hogy alapveto magyar mondatokat nem tudsz ertelmezni.
Általános Doktor
ezt irtam:
csebi
😊
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 1 éve
Tezsvírem, szerintem engedd el! 😊Én erre mondtam h az utolsó 4 évében mind Brees, mind az O# elit volt, ezt alátámsztva amennyire lehet.erthetetlen, hogy alapveto magyar mondatokat nem tudsz ertelmezni.
Általános Doktor
ezt irtam:
csebi
😊