Denver Broncos
48 feliratkozó
több mint 1 éve
szerette ezt bárki bármikor?!Furcsa ez a futball, na. Ha a covid sztori elejéln - mondjuk 2020 elején - azt mondja nekem valaki, hogy a Broncos leigazolja RW-t QB posztra, és megszerzi Payton-t HC-nak, akkor dörzsöltem volna a tenyeremet, hogy na, ez igen, ez valami! Most meg ülök és türelmesen és egyúttal picit szkeptikusan várom, hogy lesz-e esélyünk elmozdulni a csoport 4. helyéről. 😊www.youtube.com/watch?v=bESGLojNYSo
| In Raiders we trust! |
peterk2005 udvari bolond
Na ki az, aki még 2023-ban is imádja ezt a slágert!?
😀
| Akkor már ketten vagyunk (Everoval hárman) |
Helmut _Professional drinker
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Furcsa ez a futball, na. Ha a covid sztori elejéln - mondjuk 2020 elején - azt mondja nekem valaki, hogy a Broncos leigazolja RW-t QB posztra, és megszerzi Payton-t HC-nak, akkor dörzsöltem volna a tenyeremet, hogy na, ez igen, ez valami! Most meg ülök és türelmesen és egyúttal picit szkeptikusan várom, hogy lesz-e esélyünk elmozdulni a csoport 4. helyéről. 😊www.youtube.com/watch?v=bESGLojNYSo
| In Raiders we trust! |
peterk2005 udvari bolond
Na ki az, aki még 2023-ban is imádja ezt a slágert!?
😀
| Akkor már ketten vagyunk (Everoval hárman) |
több mint 1 éve
Amadeus the Young
32 910
Furcsa ez a futball, na. Ha a covid sztori elejéln - mondjuk 2020 elején - azt mondja nekem valaki, hogy a Broncos leigazolja RW-t QB posztra, és megszerzi Payton-t HC-nak, akkor dörzsöltem volna a tenyeremet, hogy na, ez igen, ez valami! Most meg ülök és türelmesen és egyúttal picit szkeptikusan várom, hogy lesz-e esélyünk elmozdulni a csoport 4. helyéről. 😊| pedig legszarabbul a Chargers áll a csoportban. |
| In Raiders we trust! |
peterk2005 udvari bolond
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 1 éve
0-5-ig is. 😊 Arra még jöhet 4 W. 0-6-nál, 1-7-nél és így tovább, jön a “Wilson a k…. édes anyu…”-ozás. 😋már most pesszimista vagyS eztán mit mondott az aktuális jóember ?? Én bízom abban, hogy most megfordul a csapat története, de nem fogok addig álmodozni, amíg nincs meg a 4-5-ös mérleg. Minimum négyszer ezt megtettem. Most óvatosabb leszek a mérkőzések kezdetéig.Furcsa ez a futball, na. Ha a covid sztori elejéln - mondjuk 2020 elején - azt mondja nekem valaki, hogy a Broncos leigazolja RW-t QB posztra, és megszerzi Payton-t HC-nak, akkor dörzsöltem volna a tenyeremet, hogy na, ez igen, ez valami! Most meg ülök és türelmesen és egyúttal picit szkeptikusan várom, hogy lesz-e esélyünk elmozdulni a csoport 4. helyéről. 😊Velem ne vicceljetek emberek.
peterk2005 udvari bolond
Most néztem Paytom beköszönését, és bassza meg elhittem...
Amúgy kicsit hitevesztett szurkoló vagyok, de így berúgva megérintett a dolog, ne haragudjatok.
Gerichill
Zalán
pedig aszontad 0-3ig marad a kincstári optimizmus 😀
Negritis, a vajda
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 1 éve
már most pesszimista vagyS eztán mit mondott az aktuális jóember ?? Én bízom abban, hogy most megfordul a csapat története, de nem fogok addig álmodozni, amíg nincs meg a 4-5-ös mérleg. Minimum négyszer ezt megtettem. Most óvatosabb leszek a mérkőzések kezdetéig.Furcsa ez a futball, na. Ha a covid sztori elejéln - mondjuk 2020 elején - azt mondja nekem valaki, hogy a Broncos leigazolja RW-t QB posztra, és megszerzi Payton-t HC-nak, akkor dörzsöltem volna a tenyeremet, hogy na, ez igen, ez valami! Most meg ülök és türelmesen és egyúttal picit szkeptikusan várom, hogy lesz-e esélyünk elmozdulni a csoport 4. helyéről. 😊Velem ne vicceljetek emberek.
peterk2005 udvari bolond
Amúgy kicsit hitevesztett szurkoló vagyok, de így berúgva megérintett a dolog, ne haragudjatok.
Gerichill
Zalán
pedig aszontad 0-3ig marad a kincstári optimizmus 😀
több mint 1 éve
Cruyffista
3 352
Megkérdezték a liga WR-eit és CB-it, hogy ki a legjobb CB a ligában, és magasan Surtain nyert.
több mint 1 éve
S eztán mit mondott az aktuális jóember ?? Én bízom abban, hogy most megfordul a csapat története, de nem fogok addig álmodozni, amíg nincs meg a 4-5-ös mérleg. Minimum négyszer ezt megtettem. Most óvatosabb leszek a mérkőzések kezdetéig.Furcsa ez a futball, na. Ha a covid sztori elejéln - mondjuk 2020 elején - azt mondja nekem valaki, hogy a Broncos leigazolja RW-t QB posztra, és megszerzi Payton-t HC-nak, akkor dörzsöltem volna a tenyeremet, hogy na, ez igen, ez valami! Most meg ülök és türelmesen és egyúttal picit szkeptikusan várom, hogy lesz-e esélyünk elmozdulni a csoport 4. helyéről. 😊Velem ne vicceljetek emberek.
peterk2005 udvari bolond
Gerichill
több mint 1 éve
Gerichill
526
Furcsa ez a futball, na. Ha a covid sztori elejéln - mondjuk 2020 elején - azt mondja nekem valaki, hogy a Broncos leigazolja RW-t QB posztra, és megszerzi Payton-t HC-nak, akkor dörzsöltem volna a tenyeremet, hogy na, ez igen, ez valami! Most meg ülök és türelmesen és egyúttal picit szkeptikusan várom, hogy lesz-e esélyünk elmozdulni a csoport 4. helyéről. 😊Velem ne vicceljetek emberek.
peterk2005 udvari bolond
több mint 1 éve
Furcsa ez a futball, na. Ha a covid sztori elejéln - mondjuk 2020 elején - azt mondja nekem valaki, hogy a Broncos leigazolja RW-t QB posztra, és megszerzi Payton-t HC-nak, akkor dörzsöltem volna a tenyeremet, hogy na, ez igen, ez valami! Most meg ülök és türelmesen és egyúttal picit szkeptikusan várom, hogy lesz-e esélyünk elmozdulni a csoport 4. helyéről. 😊 | In Raiders we trust! |
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 1 éve
xrace77
4 515
Új edzővel kapcsolatban ne emlegessétek a long snapper-t, mert előjön a 14 éve elfelejtettnek hitt PTSD-m. 😉Meg egy komoly long snapper is?2023 Sean Payton+Russell Wilson. Epic! Punteretek van e?! 😀pedig alapvetően nicns gond veleAllbright szerint ezek a prioritások:kicker is jöhet, rosszul vagyok Mekitől
- OL
- speedster WR
- iDL
- punter
Cruyffista
jobbágy#JC6
Negritis, a vajda
Kájzerszóze
| Anno a nagyarcú kispöcs kezdte itt úgy a karrierjét, hogy egyből kivágta az évekig megbízható Mike Leach-t, és idehozta bostoni haverját, Lonie Paxton-t, akit ráadásul még rendesen túl is fizetett. 🤢 |
Szerkesztette: xrace77
több mint 1 éve
punter remélem nincsMeg egy komoly long snapper is?2023 Sean Payton+Russell Wilson. Epic! Punteretek van e?! 😀pedig alapvetően nicns gond veleAllbright szerint ezek a prioritások:kicker is jöhet, rosszul vagyok Mekitől
- OL
- speedster WR
- iDL
- punter
Cruyffista
jobbágy#JC6
Negritis, a vajda
Kájzerszóze
long snapper van vagy 3
több mint 1 éve
Meg egy komoly long snapper is?2023 Sean Payton+Russell Wilson. Epic! Punteretek van e?! 😀pedig alapvetően nicns gond veleAllbright szerint ezek a prioritások:kicker is jöhet, rosszul vagyok Mekitől
- OL
- speedster WR
- iDL
- punter
Cruyffista
jobbágy#JC6
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
2023 Sean Payton+Russell Wilson. Epic! Punteretek van e?! 😀pedig alapvetően nicns gond veleAllbright szerint ezek a prioritások:kicker is jöhet, rosszul vagyok Mekitől
- OL
- speedster WR
- iDL
- punter
Cruyffista
jobbágy#JC6
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
pedig alapvetően nicns gond veleAllbright szerint ezek a prioritások:kicker is jöhet, rosszul vagyok Mekitől
- OL
- speedster WR
- iDL
- punter
Cruyffista
jobbágy#JC6
több mint 1 éve
Ricsinél a pont.És bukott már meg Broncos HC-ként? Akkor jöhet. 😊Ugyan azt tudja mint Fangio csak fiatal es fekete.Mit kell róla tudnunk ?Sean Desai Seahawks associate HC/Defense assistant is érkezik DC interjúra.A legjobb hír!
roberto23
Zalán
ricsiii83
Zalán
Ne engem kérdezz. Rühellem Vic Fangio rendszerét.
Azért örülök, mert amúgy melós gyerek, és jó arc Desai, megérdemel egy jobb keretet, mi meg egy jobb rendszert.
több mint 1 éve
OFFICIAL: We’ve named Sean Payton as head coach.
— Denver Broncos (@Broncos) February 3, 2023
Welcome to #BroncosCountry, @SeanPayton!
📰 » https://t.co/ONvigs1kYY pic.twitter.com/EO4o3xOVO5
több mint 1 éve
Engem mar azzal megvett, hogy az OL lesz a fokusza.Allbright szerint ezek a prioritások:kicker is jöhet, rosszul vagyok Mekitől
- OL
- speedster WR
- iDL
- punter
Cruyffista
jobbágy#JC6
több mint 1 éve
- JC6
6 990
Allbright szerint ezek a prioritások:kicker is jöhet, rosszul vagyok Mekitől
- OL
- speedster WR
- iDL
- punter
Cruyffista
több mint 1 éve
És bukott már meg Broncos HC-ként? Akkor jöhet. 😊Ugyan azt tudja mint Fangio csak fiatal es fekete.Mit kell róla tudnunk ?Sean Desai Seahawks associate HC/Defense assistant is érkezik DC interjúra.A legjobb hír!
roberto23
Zalán
ricsiii83
több mint 1 éve
ricsiii83
1 339
Ugyan azt tudja mint Fangio csak fiatal es fekete.Mit kell róla tudnunk ?Sean Desai Seahawks associate HC/Defense assistant is érkezik DC interjúra.A legjobb hír!
roberto23
Zalán
több mint 1 éve
Most még behúztátok a Bowlt, aztán kezdődik a 7 szűk esztendő.. Berezeltetek.. 😋 Lehet szépen átsétàlni a teli pezsgősüvegekkel… 😉Allbright szerint ezek a prioritások:A harmadik körtõl el is kezdhetik megtalálni õket.
- OL
- speedster WR
- iDL
- punter
Cruyffista
ulpianus
több mint 1 éve
Mit kell róla tudnunk ?Sean Desai Seahawks associate HC/Defense assistant is érkezik DC interjúra.A legjobb hír!
roberto23
több mint 1 éve
Allbright szerint ezek a prioritások:A harmadik körtõl el is kezdhetik megtalálni õket.
- OL
- speedster WR
- iDL
- punter
Cruyffista
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 1 éve
Cruyffista
3 352
Allbright szerint ezek a prioritások:- OL
- speedster WR
- iDL
- punter
több mint 1 éve
Sean Desai Seahawks associate HC/Defense assistant is érkezik DC interjúra.A legjobb hír!
roberto23