Denver Broncos

48 feliratkozó

több mint 1 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 3 352
Én továbbra se a WR core-ban keresném a hibát.
StormST
Nem biztos, hogy rossz játékosnak tartják őket, de azért sajnos Sutton és Patrick már nem gyorsak. Így két nagydarab megkopott sebességű WR1 type játékos, és egy elit route runner alkotják a kezdőt. Payton pedig egy olyan támadóguru aki pontosan tudja mire van szüksége. Szóval számomra elképzelhető, hogy azt mondja, neki kell konkrétan egy xy profil és pont.
több mint 1 éve
StormST Denver Broncos 11 176 — SB 50 Champion @ Grund
Én továbbra se a WR core-ban keresném a hibát, vagy a talent hiányát, szerintem velük nem lesz gond, ha Patrick egészségesen tér vissza, akkor 3 kiváló célpontja lehet RW-nek és személy szerint én leszarom, hogy 800, 1000, 1250 vagy 5000 yard-ot hoznak-e fejenként, nem ez a lényeg, nálam az lenne a fontos, hogy kevés legyen a drop mindegyiknél és maradjanak a pályán, akkor ezzel a csapatrésszel nem lehet baj, illetve rájuk akkor nem lehet majd kenni, ha RW megint szar lesz...

Kb a WR az egyetlen poszt az offense-ben, amiért nem aggódom, minden más, OL (szarból várat), RB (van egyáltalán valaki?), TE (el se kezdem) mind-mind sokkal rosszabb állapotban van, mint a WR core...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 1 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 038 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
Jones szerintem jobb játékos mint Chubb, és a posztján nem hogy 32, de 16 csapatra sincs elegendő nívós kezdőjátékos a ligában. Komoly sérülése még nem volt, fiatal, lehet adni neki 5 éves comtractot. Szóval szerintem ő abszolút ér legalább annyit, mint Bradley.

Mondjuk én őt pont ezért inkább megtartanám, de elég drága lenne, úgyhogy meglátjuk mi a prio..
Cruyffista
Chubb 1/5 volt, emiatt NAGYNÉV, prémium poszt, ráadásul | emiatt | probowler is volt.
Nem állítom h Jones nem tud a csapat szempontjából értékesebb lenni, de a Coltson kívül szerintem kevesen adnának első kört egy IDL játékosért, még ha átlag feletti is.

Szerkesztette: Általános Doktor

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 1 éve
Jones szerintem jobb játékos mint Chubb, és a posztján nem hogy 32, de 16 csapatra sincs elegendő nívós kezdőjátékos a ligában. Komoly sérülése még nem volt, fiatal, lehet adni neki 5 éves comtractot. Szóval szerintem ő abszolút ér legalább annyit, mint Bradley.

Mondjuk én őt pont ezért inkább megtartanám, de elég drága lenne, úgyhogy meglátjuk mi a prio..
több mint 1 éve
erthetetlen, hogy alapveto magyar mondatokat nem tudsz ertelmezni.
ui: a kepet direkt vettem ki, hogy ne spammelodjon jobban a topik, mielott nekem esnel emiatt is.
csebi
Nem kívánok neked esni, de sztem parttalan ez a beszélgetés, azért köszönjük az észrevételeket!
Általános Doktor
Királyi többes? 😛
StormST
Jogos észrevétel 😀 a saját nevemben köszönöm az építő jellegű kritikát és a csapat, valamint az edző jövőjét illető észrevételeket!

több mint 1 éve
StormST Denver Broncos 11 176 — SB 50 Champion @ Grund
ui: a kepet direkt vettem ki, hogy ne spammelodjon jobban a topik, mielott nekem esnel emiatt is.
csebi
Nem kívánok neked esni, de sztem parttalan ez a beszélgetés, azért köszönjük az észrevételeket!
Általános Doktor
Királyi többes? 😛

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 1 éve
With Sean Payton, the priority for the Broncos is the offensive line. Some changes in the WR group also a big possibility.

As the team won't have a first rounder this year, you should not surprise if they put the 2024 1st and D. Jones on the market for two 1st in 2023 or one 1st and a 2nd.

Payton usually give freedom for his DC, but the Saints were the home of some pretty good EDGE rushers in the Payton era.
Cruyffista
Az OL az elég régóta kimondott fókuszban van, Meinerzen kívül Bolles az egyedüli akiért teljesítményalapon kár lenne, de ott meg a szerződése miatt lehet h érdemes másfelé nézegetni/trade tárgyává tenni.

Az EDGE szobánk sztem nem olyan szar, mint az év végi számok mutatják, de sztem itt azután érdemes felmérni a terepet ha eldőlt h ki a DC, maradunk-e a 3-4-nél vagy váltunk 4-3ra, stb.

A D.Jonesos dolognál én nem hiszem h neki ekkora tradeértéke lenne + elég sok helyen olvastam h az idei draft elég gyász lesz prospectek minőségében, szal nem biztos h megéri az idei első körökre gyúrni...

Szerkesztette: Általános Doktor

több mint 1 éve
csebi

több mint 1 éve
With Sean Payton, the priority for the Broncos is the offensive line. Some changes in the WR group also a big possibility.

As the team won't have a first rounder this year, you should not surprise if they put the 2024 1st and D. Jones on the market for two 1st in 2023 or one 1st and a 2nd.

Payton usually give freedom for his DC, but the Saints were the home of some pretty good EDGE rushers in the Payton era.
több mint 1 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 950 — Lucas Scott
Én erre mondtam h az utolsó 4 évében mind Brees, mind az O# elit volt, ezt alátámsztva amennyire lehet.

De becsatolom Brees PFF gradejit éves bontásban, amiből látni fogod h az utolsó 4 évéből konkrétan 3 az all time top5 grade.
Az h valaki fizikailag tönkremegy az meg nem edzői hiba, PM is szétesett az utolsó évére a sérüléseivel, ettől még Kubiak tökéletes HC-nk volt. Ha az lenne, amit te állítasz (h Brees az utolsó 4 évében szétesett volt már), az csak növelné Payton ázsióját, mert egy széteső QB-val alkotott top 5 O#-t.

Amit írsz kisegítő személyzetről az meg egy vélemény, szted nincs olyan személyzet, szerintem meg van, mert pl.: TP egy jó rendszerben tudni fogja MT szerepét, Jeudy, Sutton pedig átlagtól jobb játékosok, akik egy jó rendszerben 1000 yardos elkapók és akkor ne menjek messzebb.

Személy szerint nem szeretem, amikor úgy írnak "tényekről" egy vitában, hogy azok valójában alá nem támasztott véleménynek. De ez legyen az én bajom, ettől még tiszteletben tartom a véleményed.
Általános Doktor
ezt irtam:

"sztem azt elfelejtik nagyon sokan, hogy Brees karrierje vegen o sem tudta megakadalyozni a biztos declinet Drewnal. nem volt rohadt latvanyos, de az utolso 3-4 eveben azert mar messze volt regi onmagatol. na ez a decline Wilsonnal joval latvanyosabb."

nem allitottam, hogy Brees szar volt, vagy h szetesett. azt irtam, hogy messze volt onmagatol MEG ha ez nem is volt annyira latvanyos, mint RW. ketto kozott hatalmas kulonbseg van.

a pff statot koszi, ez valoban arnyalja a kepet. de ha mas statisztikakat is nezel pl yardok, td-k, intek akkor azokbol latszik, hogy Brees a korabbi onmagahoz kepest lejjebb csuszott egy szintet (nem, tovabbra sem esett szet) pl messze kerult a korabbi mindig 5000 yardot megdobok szinttol (ugye konkretan az elozo 6 szezonban ez lenyegeben megvolt) vagy h 18-t leszamitva nem igazan volt 30 TD kozeleben.

persze, lehet velemenyed arrol, hogy Jeudy 1000 yardos elkapo, csak hat eddig a statok nem tamasztjak ezt ala. raadasul itt is azt mondtam, hogy Breest kisegitette az utolso evekben is az, hogy a korulotte levo szemelyek kozul legalabb 2 hozott 1250+ scrimmage yardot. na ilyet nalatok jelenleg egyet sem latni, es a statok sem tamasztjak ala, hogy itt aztan a meglevo keretben vannak ilyen emberek.
btw az, hogy egy adott csapatban van egy 1000 yardos elkapo az nem olyan nagy dolog, csapatonkent 1 altalban megvan, legutobbi szezonban 22 jatekosnak sikerult ezt teljesiteni, csak mondom.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Nyilván emiatt én sem várok csodát, Wilsont nem fogja visszahozni a Hawks évek szintjére, ahhoz már megkopott a mobilitása, de ő az egyik akinek van esélye arra hogy valami értelmes QB-t kihozzon belőle, ha meg menthetetlen akkor úgyis lesz egy QB draft
ThySoul
ebbe mar bele sem megyek h ez sem igaz, hogy o az az egy. az egyik. de vannak masok is.
csebi
Nem akarom ezt elnyújtani meg személyeskedni és szétspammelni a fórumot, de te azt állítottad "tényként" az én "véleményemre" h Brees az utolsó éveiben szar volt már, mert szétesett fizikálisan és Payton ezzel nem tudott mit kezdeni:
nezd, mondok en tenyeket is a te velemenyedre, hogy miert nem:
sztem azt elfelejtik nagyon sokan, hogy Brees karrierje vegen o sem tudta megakadalyozni a biztos declinet Drewnal. nem volt rohadt latvanyos, de az utolso 3-4 eveben azert mar messze volt regi onmagatol. csebi
Én erre mondtam h az utolsó 4 évében mind Brees, mind az O# elit volt, ezt alátámsztva amennyire lehet.

De becsatolom Brees PFF gradejit éves bontásban, amiből látni fogod h az utolsó 4 évéből konkrétan 3 az all time top5 grade.

Az h valaki fizikailag tönkremegy az meg nem edzői hiba, PM is szétesett az utolsó évére a sérüléseivel, ettől még Kubiak tökéletes HC-nk volt. Ha az lenne, amit te állítasz (h Brees az utolsó 4 évében szétesett volt már), az csak növelné Payton ázsióját, mert egy széteső QB-val alkotott top 5 O#-t.

Amit írsz kisegítő személyzetről az meg egy vélemény, szted nincs olyan személyzet, szerintem meg van, mert pl.: TP egy jó rendszerben tudni fogja MT szerepét, Jeudy, Sutton pedig átlagtól jobb játékosok, akik egy jó rendszerben 1000 yardos elkapók és akkor ne menjek messzebb.

Személy szerint nem szeretem, amikor úgy írnak "tényekről" egy vitában, hogy azok valójában alá nem támasztott véleménynek. De ez legyen az én bajom, ettől még tiszteletben tartom a véleményed.

több mint 1 éve
Nyilván emiatt én sem várok csodát, Wilsont nem fogja visszahozni a Hawks évek szintjére, ahhoz már megkopott a mobilitása, de ő az egyik akinek van esélye arra hogy valami értelmes QB-t kihozzon belőle, ha meg menthetetlen akkor úgyis lesz egy QB draft
ThySoul
ebbe mar bele sem megyek h ez sem igaz, hogy o az az egy. az egyik. de vannak masok is.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
ThySoul Buffalo Bills 1 622
Az h RW-vel mit fog, meg mit nem fog csinálni, az meg szintén minden tényszerű alapot nélkülöző vélemény, amihez mindenkinek joga van, de ettől ez nem lesz jó/rossz kinevezés. A mostani ismereteink szerint kevés biztosabb ember van, aki helyrehozhatja RW-t, ettől még nem biztos h helyre is fogja hozni.
Általános Doktor
nezd, mondok en tenyeket is a te velemenyedre, hogy miert nem:
sztem azt elfelejtik nagyon sokan, hogy Brees karrierje vegen o sem tudta megakadalyozni a biztos declinet Drewnal. nem volt rohadt latvanyos, de az utolso 3-4 eveben azert mar messze volt regi onmagatol. na ez a decline Wilsonnal joval latvanyosabb. raadasul Brees mellett jobb kiszolgalo szemelyzet volt, meg az utolso 4 evben mindig volt legalabb 2 Saints jatekos, aki legalabb osszehozott 1250+ scrimmage yardot. ki lesz itt Thomas v Ingram? nalatok az elmult szezonban ez nulla volt. mindezt a liga egyik legkemenyebb csoportjaban.
jol elsulhet ez a kinevezes, vmikor hosszu tavon ES ha megtalalja az iranyitojat (aki sztem nem RW lesz).
csebi
Mondjuk Payton egy HC, nem csodatévő, nyilván azzal nem tud mit kezdeni ő sem ha Brees egyszerűen elfogy testileg a sporthoz. Emlékszem, utolsó évében rossz volt nézni ahogy beleállt minden 10 yardnál nagyobb passzba.

több mint 1 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 365 — Josh testamentuma
az edző váltás után én láttam Wilsonba egy kis régi tüzet, pislákolt, de az egész évéhez képest jobban nézett ki szerintem. ha Sean Payton van annyira jó mint sokan gondolják, és Wilson vissza tud térni a Seattle közeli formához, lehet itt még csoda. SP-t nem gondolom hülyének, így szerintem nem csak a pénz miatt jön vissza, ilyen bukott év után egy rájátszást ,vagy SB-ba vinni a Denvert még jobban fényezné, egy jó kihívás neki, és az irányítóban ott a tehetség, de lehet csak ott volt...számomra jövőre derül ki mennyire volt rossz irány ez a Wilson projekt, így már tényleg nem lehet kifogás
Sifur
Tök jó felvetés, mert ez az edzőváltás egy régi toposz, és érdemes árnyalni.
A Rams meccs után vágták ki edzőbát. Wilson 1. 3 mozdulattal kirakta a 2 ászt és a kör királyt.

McVay az az ember, aki pontosan tudja, hogy Russell Wilsont hol kell nyomogatni, ahhoz, hogy értékelhetetlen legyen. Számos rettenetes Hox-Rams meccs őrzi ennek az emlékét. Szokásos mondókám - Rams + 9-ers elemzési nagyhatalom. Ez az a csodafegyver, amely megvan Láflörnek, Mike McDanielnek, Zac Taylornak, Kevin O'Connelnek, stb. Érdemes megnézni, hogyan nyúlnak bele ezek a harcosok a meccsekbe.

Az hogy Wilsont a szokásos pontokon megnyomogatta McVay, és Wilson pontosan ugyanúgy, sőt még tragikusabban játszotta el a neki szánt szerepet, mint korábban, az mindent elmond arról, hogy "mekkorát fejlődött" az itt eltöltött év alatt. Hogy ez kinek a felelőssége, azt nem tudom.

Utáma"Komora Imre" bácsi leült a Kispest kispadjára, és jött két nagyságrengdekkel elfogadhatóbb teljesítmény. Történt ez két olyan ellenfél ellen, akik csoporttársak, agyonelemzettek, és az egész éves munka felkészülés fókuszában vannak. Vica versa, természetesen. Ezek mindig szorosabba. Wilson, nem annyira mainsrteam, a friss csoportellenfeleknek, ők természetesen nem tudják még készégszinten kogy, ha B/C gapen, vak oldalon ráteszed a hidegvasat, kitakarod az erős oldalt, akkor egy spy elintézi, mert úgyis megpróbál felfele mozogni. Hozzátenném, hogy a KCC elleni hazai mecccse a már a14. héten is a csapat jobb teljesítményei közé tartozott. Látszott, hogy van koncepció.

Ettől még lehet, hogy jótt tett a csapatnak az edzőváltás pszichésen, de én azért nagy szakmai evolúciót ebbe nem látok bele. Amúgy tévedhetek.
több mint 1 éve
Sean Payton and Joe Lombardi worked with a short QB at top level for more than a decade. This is not everything, but it's definitely more than an important factor. Reminder, Brees produced all time numbers in this period.
több mint 1 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 910
Szerintem ez a hire a Denver részéről egy dupla vagy semmi, hasonló ahhoz, amikor Gruden hozzánk került másodjára. SP oldaláról viszont nem tartom jó döntésnek, itt gyakorlatilag minden bukás, ami nem gyűrű, gyűrűt szerezni AFC-ből pedig kegyetlenül nehéz, btw már az AFC Westből továbbjutni is.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 1 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 647 — Axel Foley
Hát nem egy Bamba Jabba.
Egy Joe Lombardi kinevezés azért sokat javítana a dolgon.
Ő bárki gyengeségeire fel tud építeni egy playbookot.
Remek munkát végzett Stafford és Herbert mellett.

több mint 1 éve
A szubjektív vélemény az nyilván szubjektív, mindenki eldönti, hogy szimpi-e Payton vagy sem.
peterk2005 udvari bolond
de komolyan, hol irtam en azt, hogy Payton nem szimpi? mutassatok meg, kerlek.
csebi
Ne tőlem, kérdezd, én nem a te postodra reagáltam. 😊
peterk2005 udvari bolond
de amire reagaltal, az konkretan nekem van szegezve, hogy irjam le ezt.
mert hat -feltetelezem- csak ezert gondolhatom ugy, hogy Payton nem fogja tudni RWt megsuttogni.
csebi
Amit írtam, az konkrétan Dokinak volt szegezve, a belinkelt edző listájára vonatkoztatva. A többi meg senkinek se volt szegezve, csak egyszerűen leírtam, hogy én mit gondolok Paytonról.
peterk2005 udvari bolond
marmint amit Doki irt abban volt az a resz, hogy en ezert gondolhatom csak ezt, mert nem szimpi nekem Payton. de mindegy, ez tenyleg nem lenyeg.

több mint 1 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
A szubjektív vélemény az nyilván szubjektív, mindenki eldönti, hogy szimpi-e Payton vagy sem.
peterk2005 udvari bolond
csebi
peterk2005 udvari bolond
mert hat -feltetelezem- csak ezert gondolhatom ugy, hogy Payton nem fogja tudni RWt megsuttogni.
csebi
Amit írtam, az konkrétan Dokinak volt szegezve. arra a megjegyzésére vonatkoztatva, hogy lehet szimpatikus vagy sem, de a statisztika mást mutat. Erre reagáltam, hogy utóbbit ne ezzel a rangsorral akarja igazolni, mert ez a rangsor ******.

A többi meg senkinek se volt szegezve, csak egyszerűen leírtam, hogy én mit gondolok Paytonról.

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 1 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Azért a jó roster van itt csak a sok hülye ezt elrontotta narratíva itt az évek során sokszor előkerült már... De érdekes módon azért a SP2, Simmons duón kívül valid pro bowl kaliber nem sok mozog itt.
FLZOLI
Pro bowl kaliberből - ha úgy vesszük, hogy nem egy népszerűségi verseny, hanem tényleg a valós NFL top 100 játékos - nem kell azért egy csapatba sok, hogy az jó legyen. Ezek meg is lesznek - a rossz csapatokban is megfizetik azt a néhány sztárt -, inkább a depth (szerk: mivel a depth-et sokan a roster második vonalaként értik, legyen inkább az elit mögötti második sor, a hab alatti torta) aggaszt. Az, hogy a Gregory, Tim Patrick, Darby, Sutton ésatöbbi, jó, átlagon felüli játékosokra nem jut majd pénz, és nem lesz elég pick sem a következő pár évben, hogy fiatallal pótoljuk ezeket. És ez kiüresíthet néhány posztot, elsősorban a védelemben.

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 1 éve
Azt én írtam. Vagyis nem, de implicit utaltam rá. Talán más is. Bár az "unszampatikus" szót nem szeretem ha bármilyen véleményemmel párosítják, mert szeerintem "antipatikus" a helyes kifejezés rá, de a nyelvtannál most komolyabb problémáim vannak...
Black_Adder
korrekt, amit irtal, ezert csak erre reagalok. (bar ugye nalatok nem latszanak olyan nagy tehetsegek, akikre alapozva tudott folyamatosan top 5 offenset epiteni, de majd megtalalja ezeket az emberek is idovel sztem.)

amugy nekem Payton szimpi volt mindig, a bountygate ellenere is. fogom is vmennyire kovetni a csapatot.

több mint 1 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 966 — we almost always almost win
Lombardi Payton alatt elég jó munkát végzett, persze nem volt nehéz dolga, de nálunk ezt kéne reprodukálnia, nem a saját elképzeléseit megvalósítani. Így szerintem ő működhet.

Fangiot és Pacet offolni kéne.

Állítólag Sanders is bejelentkezett, mint WR coach.
Cruyffista
Payton alatt az OC, az segédcsapat, sztem nem úgy kell nézni, mintha önálló döntéshozó lenne.

Paton idén 95% h marad, sztem jó munkát fog végezni a drafton, az FA-n remélhetőleg vonzóbbak leszünk a nagynevek miatt, a szerződésekkel eddig sem volt gond.

Fangió szvsz egy top DC, de ha lehet választani én sem szeretném még itt, túl frissek a negatív élmények. Ugyanakkor sztem nagyon könnyen szemet hunyunk afelett h Evero védelme is erős visszaesést nyújtott a szezon második felében.

Sanders másod(harmad)edzőnek jöhet felőlem.
Általános Doktor
attól még Paytoné az offense, nem muszáj kókler segédedzőket hozni oda sem

Paton nem volt bent az interjúk bizonyos részén Harbaughnál és Paytonnál. Most lehet találgatni, hogy csak unalmas volt neki az egész, és annyira nem professzionális, hogy inkább elment call of duty-zni, vagy megkérték őt a tulajok, hogy amikor a GM kérdésről beszélnek Nagynévvel, akkor inkább ne legyen ott
Nyilván nem jelenti azt, hogy ne lenne hajlandó együtt dolgozni Patonnal. Arról is lehetett szó, hogy mibe engedne beleszólást a GM-nek, mibe nem és lehet Paton elfogadja/elfogadta a helyzetet, de szerintem egyszerűen ne rendeljünk semmihez se százalékos értékeket, nincsenek hiteles szivárgások

DC poszton nem Evero távozása lenne a legnagyobb bajom, hanem tremendousjob érkezése.

Sanderst nem olvastam, de jöhet, felőlem HC-nak is 😀

NEM a teljes Orol beszeltem, hanem kifejezetten arrol, hogy Brees declinejat tudta-e lassitani. azt nem vitattam, hogy Payton O mastermind, azt viszont igen is vitatom, hogy Brees declinejat meg tudta-e akadalyozni. mivel szamotokra sztem jelenleg ez a legfontosabb tenyezo tekintettel arra, hogy mennyi erteket adtatok RWert. utolso 4 evben Brees nem az a Brees volt mint elotte 10 evig. kivancsi lennek a korabbi evek PFF adataira (btw a pffnel en mas szamokat latok, de gondolom ez sem zavar teged pl 2017ben 86.4 volt). en ugy latom, hogy az utolso 4 evben nagyjabol maradt egy szinten Brees, ami azert mar elmaradt a korabbiaktol annak ellenere, hogy komoly celpontok, rb-k voltak abban az offenseben. nalatok ezt nem latom, es latva RW melyrepuleset, nem tartom nagyon eselyesnek, hogy kepes lenne hirtelen "szarbol varat epiteni".
csebi
Nem, nekünk nem az a legfontosabb, hogy Wilson declinejat meg tudja-e állítani. Ha egy hanyatló, vagy akár tavalyihoz hasonlóan szar Wilsonnal működő offense-t rak össze, a defense meg olyan lesz, mint ősszel volt, az teljesen jó. Ilyen szempontból akár pozitív ajánló levél is lehetne, ha azt mondanád, hogy nem tudta megakadályozni Brees hanyatlását, de az offense jó volt.
Nyilván sokkal kézenfekvőbb úgy elképzelni egy előrelépést offense oldalon, hogy Wilson jó lesz, de ilyen szempontból dokihoz csatlakozom. Bár szerintem Payton egy túlértékelt edző, az hogy szerinted nem tudja megfixálni Wilsont konkértan annyit jelent, minthogy szerinte meg igen. Brees és Wilson 2 különböző ember 2 különböző irányító.
Attól hogy egy következtetés elé betesztek egy tényt, még nem jelenit, hogy a 2 között bármi korreláció lenne

A félreértések elkerülése végett, én (még) semmit nem mondtam arra, hogy Wilson vagy az offense milyen lesz idén. És ha (majd) mondok, azt akármilyen locális (Payton/Wilson) vagy NFL szintű (30+ éves iránytók teljesítménygörbéje, és annak alakulása a védekezést betiltó szabálymódosításokkal) statisztikára alapozom, az csak vélemény lesz, hiába fog tényeken alapulni.

Az hogy PO-ban 9-8 a mérlege egy tény - amit most nagyon remélek hogy fejből jól írok - az hogy szeirntem erre túlértékelt egy vélemény. Mivel ez az én értékrendem, én teszem valahova a lécet ezzel nem lehet vitatkozni. Viszont ha azt mondom, hogy emiatt szar lesz Denverben, az egy olyan vélemény amivel lehet vitatkozni, és nem csak azért, mert neki legalább van PO mérlege, ellentétben az elmúlt 3 Broncos edzővel. Egyszerűen nehéz elképzelni, hogy ne legyen előrelépés tavalyhoz képest, mind Wilsonnál mind az offensenél, mind a csapatnál.
Hogy eleget-e ahhoz hogy elégedett legyek, vagy hogy lenyeljem az ellenérzéseimet a kapcsán, hogy egyébként a salary cap szabályait megsértve fizettek játékosok karrierjének tönkretételéért vagy amilyen körülmények között otthagyta a Saintset, csak hogy az első adandó alkalommal egy új helyen építsen caphellt, az egy másik kérdés.

Röviden szkeptikus vagyok, de dokinak teljesen igaza volt amikor kategorizálta hogy mi vélemény és mi több annál. És tegyük hozzá, hogy azt hogy kevés ember van aki alkalmasabb megjavítani Wilsont, azt úgy lehet cáfolni, hogy felsorolod azt a nem kevés embert, aki alkalmasabb rá, nyilván csakis azokat, akik most szóbajöhettek volna mint HC.
A probléma persze még fenn áll, hogy Paytonnak 1db 30+os hanyatló irányítója volt, ami statisztikailag nem minta. Le lehet vonni belőle következtetést, de mindenkinek joga van megalapozatlannak tartani, mert attól hogy Brees hanyatlott más, másfajta irányító lehet hogy újjáéled a kezei alatt.
peterk2005 udvari bolond
csebi
Azt én írtam. Vagyis nem, de implicit utaltam rá. Talán más is. Bár az "unszampatikus" szót nem szeretem ha bármilyen véleményemmel párosítják, mert szeerintem "antipatikus" a helyes kifejezés rá, de a nyelvtannál most komolyabb problémáim vannak...

Szerkesztette: Black_Adder

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 1 éve
peterk2005 udvari bolond
csebi
peterk2005 udvari bolond

több mint 1 éve
peterk2005 udvari bolond
csebi

több mint 1 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 107 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Azért a jó roster van itt csak a sok hülye ezt elrontotta narratíva itt az évek során sokszor előkerült már... De érdekes módon azért a SP2, Simmons duón kívül valid pro bowl kaliber nem sok mozog itt.