Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 1 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 5 420
Nyilván nem úgy értettem, hogy Payton szava nélkül, de gondolom evidens hogy belemenne mert Vrabel és Joseph nem igazán helyezkedik egy ugyanazon univerzumban. Ha Harbaugh elérhető lesz, a jelenlegi székfoglalóban van némi esély rá hogy Vrabel nem kap egyből HC állást, ez persze addig igaz amíg a Pats széke meg nem üresedik.

Személy szerint jobban örülnék neki ha Haribó jelenne meg az AFC Westben, mintha Vrabelt nevezné ki a Chargers.

Nyilván minden ott kezdődik, hogy a legjobban fizetett koordinátorrá kell tenni ha nem kap HC állást, de úgy gondolom, olyan extrát adna a csapatnak, amit nem szabad kihagyni. Sokszor volt említve hogy a pénzes tulaj hatása elég ritkán tud megmutatkozni, de ez most egy olyan sansz lehet, ahol meg tud.
több mint 1 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 133 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér

szerk.:
beszédes nyili:

Szerkesztette: Általános Doktor

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 1 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 133 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
Örülnék ha az NFL történetének leggazdagabb tulajai bemutatkoznának a ligának, és kineveznék Vrabelt DC-nek.
Cruyffista
Én viszont nem örülnek, ha a tulajok szólnának bele a DC kérdésbe.
rob3r7o
Nem is fognak, itt Paytonnak van tejhatalma, az éves munkáját látva helyesen.

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 1 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 741
Örülnék ha az NFL történetének leggazdagabb tulajai bemutatkoznának a ligának, és kineveznék Vrabelt DC-nek.
Cruyffista
Én viszont nem örülnek, ha a tulajok szólnának bele a DC kérdésbe.

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 1 éve
több mint 1 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 741
Tavaly már szó volt róla, de már fix, h hosszú idő után változik a mez, elvileg a draft előtt lesz bemutatva.

Ezt találtam róla twitteren, nem tudom mennyi igaz belőle, de így leírva nekem elsőre nem jön be. Főleg a fehér sisak rész, nekem nagy kedvencem ez a navy blue, sajnálnam, ha tényleg menne. A fehér olyan sablon. De legalább a logó marad, annak örülök.

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 1 éve
esanders10 Denver Broncos 794
De ki nem kezelte helyen a dolgot? Lehet nekem rémlik rosszul, de senki nem vizionált SB menetelést, csak az esetleges PO-rol folyt a diskurzus, ami akkor egyáltalán nem volt valóságtól elrugaszkodott.

Amúgy meg a vitával szerintem semmi probléma nincs, amíg normális mederben folyik és nem csap át személyeskedésbe, ami szerencsére itt egyáltalán nem jellemző. Elég unalmas lenne a fórum, ha mindenki mindent ugyan úgy látna.
rob3r7o
Voltak akik KC utolérést is említettek konkrétan, ott azért kerekedett a szemem.
több mint 1 éve
Fattyu New Orleans Saints 2 071
A Denver idén ellátogat a Dom-ba, eléggé érdekes lesz. 🤣
Egy Háladás napi meccs? 😉

Szerkesztette: Fattyu

több mint 1 éve
Zalán Denver Broncos 4 728 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...

Cruyffista
Te jó ég.. Ennek már 12 éve… Soha nem szurkoltam olyan mély elköteleződéssel csapatnak illetve játékosnak, mint ezen az éjszakán. Mindez persze az előzményeknek is a következménye. Egyszerűen hihetetlen volt, ami történt. Timmy 300 yard felett zárt ezen a meccsen. Biztos voltam benne, hogy megmutatja a következő szezonban, hogy passzolni is tud és egy jó évtizedre megoldott az irányító kérdése Denverben. Aztán másképp alakult minden. Ez már történelem..
Zalán
És hát ne feledkezzünk el arról, hogy mi minden történt itt a fórumban mindeközben. Súroltuk a vallási fanatizmus határát. Persze, mindenki más benézett, jó jó, de nem tud dobni. Szenvedtünk o-ban, miközben életre kelt a d, s aztán eljött a negyedik negyed, a Tebow Time, és egyre durvább dramaturgiával valahogy megnyertük a lehetetlent. Csodálatos időszak volt. Annyira, hogy itt letargia volt abból, hogy pár héttel később aláírt Denverben egy Peyton Manning nevű fickó. 😊

!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 1 éve
Zalán Denver Broncos 4 728 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...

Cruyffista
Te jó ég.. Ennek már 12 éve… Soha nem szurkoltam olyan mély elköteleződéssel csapatnak illetve játékosnak, mint ezen az éjszakán. Mindez persze az előzményeknek is a következménye. Egyszerűen hihetetlen volt, ami történt. Timmy 300 yard felett zárt ezen a meccsen. Biztos voltam benne, hogy megmutatja a következő szezonban, hogy passzolni is tud és egy jó évtizedre megoldott az irányító kérdése Denverben. Aztán másképp alakult minden. Ez már történelem..

több mint 1 éve
több mint 1 éve
Penix Jr pletykáknak ezzel lőttek.

A Rams példáját kell követni. 79m halott pénzük volt, nem volt első körös pick, cutolták Wagnert és Floydot, elcserélték szotyiért Akerset, Allen Robinsont és Ramseyt, Kupp a szezon nagy részében sérült volt, Staffordot karrierje legnagyobb gödréből kellett újraépíteni, 36 rookieval kezdték a felkészülést, mert nem volt hely FA-kat igazolni.

Packers hasonló sztori. Nem lehetetlen.
Cruyffista
Igen, a tegnapi mondandómba be akartam írni a két csapat példáját, akik most po-ra készülnek és nem tankoltak. És most sem arról beszélnek az öltözőben, hogy itt vagyunk, szép volt, jó volt… Hanem arról, hogy végigmennek. Ettől még nem fog sikerülni nagy valószínűséggel, mert a másik csapat is készül egy tervvel. De időnként a sportban vannak tündérmesék.
Egy Ramses forgatókönyvért nagyon tudnék lelkesülni. Persze ott adott egy fr qb.

több mint 1 éve
Vonster Denver Broncos 1 188
Amúgy én kicsit bízom benne, hogy a Saints kirúgja Dennis Allent, mert szerintem Payton abban a pillanatban rúgja ki VJ-t és hozza ide. Saints védelme meg évek óta jó, szóval én tudnék ennek örülni. Annyi, hogy talán más a séma amit használ, de ha úgy is szétbombáznánk a keretet, akkor igazából tök mindegy.
Vonster
Már kijött a hír hogy nem rúgják ki, aztán persze ki tudja 😊
dande2
Ez a hír elkerült engem, kár érte
több mint 1 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 098 — Így remélem megfelelek nektek.....
Amúgy én kicsit bízom benne, hogy a Saints kirúgja Dennis Allent, mert szerintem Payton abban a pillanatban rúgja ki VJ-t és hozza ide. Saints védelme meg évek óta jó, szóval én tudnék ennek örülni. Annyi, hogy talán más a séma amit használ, de ha úgy is szétbombáznánk a keretet, akkor igazából tök mindegy.
Vonster
Már kijött a hír hogy nem rúgják ki, aztán persze ki tudja 😊

Szerkesztette: dande2
több mint 1 éve
Vonster Denver Broncos 1 188

Szerkesztette: Vonster
több mint 1 éve
Penix Jr pletykáknak ezzel lőttek.

A Rams példáját kell követni. 79m halott pénzük volt, nem volt első körös pick, cutolták Wagnert és Floydot, elcserélték szotyiért Akerset, Allen Robinsont és Ramseyt, Kupp a szezon nagy részében sérült volt, Staffordot karrierje legnagyobb gödréből kellett újraépíteni, 36 rookieval kezdték a felkészülést, mert nem volt hely FA-kat igazolni.

Packers hasonló sztori. Nem lehetetlen.
több mint 1 éve
Nyilván nem fognak, de egy 49ers vagy Cowboys két első körével kitörölhetjük, mert többet bukunk mint nyerünk. Ezek a csapatok nem lesznek szarok egyhamar.
több mint 1 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 319 — we almost always almost win
Hát ha egyszer mi adunk 3 elsőt egy DB-ért, hívjatok hozzám orvost ... vagy papot...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 1 éve
Ha ez a csapat zsinórban 7 vesztes szezon után 1/1 lesz, akkor Paytont kibasszák. 1/10 környékén leszünk inkább.

több mint 1 éve
Ha Surtaint kontenderhez cseréljünk legalább 3 elsőt kell kapnunk + valamit, ha az ilyen Ravens, 49ers, Bills féle valami, hiszen sanszosan az összes ilyen kvázi második körös pick lesz. Szerencsére nincs Surtainnek no trade clause-a, így ha a Cardinals, Bears adna érte egy nagyobb csomagot, azt is elfogadhatjuk.

De rebuild esetén Surtain maradjon, ott lesz a QB-ra az 1/1 jövőre, nem kell betárazni felcserére.
több mint 1 éve
Nincs miből rebuild-et csinálni, vagy csak egy nagyon limitáltat, már most is cap felett vagyunk 2024-re, amin csak ront majd, amikor kirakjuk RW-t.
StormST
Pont ezért lenne most egy nagyon csábító esély rebuildet csinálni, anit a komment további részében írsz, mert ha minden dm-et lepörgetünk 2024-ben, jövőre akár 180m körüli (attól függően idén igazolnánk-e 2 vagy több éves szerződéssel játékost) helyünk is lehet FA-n igazolni.

Bolles és Simmons utolsó évükbe lépnek, most a legnagyobb az értékük, szerintem bennük egy 3. kör bőven lehet contender csapattól. Ugye a 2025-ös most kevesebbet ér, tehát Simmons esetében egy 2025 2nd-öt is reálisnak tartok.

Jeudy-ért legalább egy 4. kört el lehet kérni.

Suttonért szerintem reális a 2025 2. kör bőven.

Javonte ilyen 7. kör, de legalább valami.

Bonitto és Cooper közül egyet elcserélhetünk 4. körért.

DJ Jones is utolsó évébe lép, elég jó belső falember, szerintem 4. vagy 5. kört ér ő is legalább a kedvező szerződése miatt.

És akkor fel lehet tölteni a keretet 1 éves valami lehet benne tipusú olcsó dealekkel, egy rakás prémium UDFA-val.

És ebben az esetben garantált nagyjából az 1/1 jövőre, tehát idén fel se kéne cserélni QB-ért. Mindezt Surtain, Meinerz megtartásával, hiszen így bőven lenne értelme megtartani őket, mert jövőre biztosan meg tudjuk tartani őket annyi helyünk lesz és olyan korban vannak ami kibír egy 1 éves rebuildet.

Továbbá nagyobb szabadság lenne dönteni McGlinchey, Allen és Powers maradásáról jövőre.

De szerintem nem fog megtörténni, Payton nyilatkozatai nem erről árulkodnak.
Cruyffista
Mondjuk én azt is útnak látom, hogy Surtaint adjuk 2 elsőért egy win-now csapatnak. És ilyen hátsó köröket nem gyűjtünk. De amit leírsz, az részemről mind mehetne, annyi kiegészítéssel, hogy a Surtain, Meinerz, Bonitto hármasból kettőt megtartanék 2025-re.
Hogy mi valósul meg, s mi nem. Az valahol érthető, ha Payton nyerni akar. Ez amúgy nem csak Paytonra igaz, hanem mindenkire, aki pályára lép. Ez egy brutál fizikai küzdősport is. Ott ha nem akarsz nyerni, akkor megsemmisítenek. Payton és a szereplők nem úgy működnek, mint mi. Hogy majd most várunk. Volt alkalmam egy időben közel lenni “bennfentesként” egy olyan Bajnokok Ligáját is játszó csapathoz, akik 18 éven keresztül hajszolták a bajnoki címet. S amikor az ellenfélnél 6 olimpiai bajnok játszott, s velük döntőztek egy csikócsapattal, sokadszor elbukva korábban, ők akkor is arra készültek, hogy legyőzik a sokkal erősebb ellenfelet. És aztán egyszer megtörtént, tényleg. Az élsportolóknak nincs ideje várakozniuk. A mostban élnek. Rövid az a pályafutás, amíg a test bírja, s ki tudja, mikor jön egy sérülés. Nagyon érdekes tapasztalás volt egy ilyen élcsapatnak a dinamikáját megismerni. Payton soha nem fogja azt mondani, hogy átmeneti év jön. Még ha kiderül, hogy az is volt. Lesznek lehetőségek, s ezen belül szeretne győzni, a lehető legtöbbször. És én ezt bírom amúgy. Egy három győzelmes idény után jövőre a szurkoló üvöltené, hogy fire Payton. Két negatív szezon után. Azokat a döntéseket, amelyek szabad helyet és több draftcetlit hoz, a holtidényben, az Fa-n és a drafton meg lehet hozni, De szeptemberben a pályán győzni akar majd Payton. És ez egy olyan sportág, hogy minden előfordulhat.

több mint 1 éve
Nincs miből rebuild-et csinálni, vagy csak egy nagyon limitáltat, már most is cap felett vagyunk 2024-re, amin csak ront majd, amikor kirakjuk RW-t.
StormST
Pont ezért lenne most egy nagyon csábító esély rebuildet csinálni, anit a komment további részében írsz, mert ha minden dm-et lepörgetünk 2024-ben, jövőre akár 180m körüli (attól függően idén igazolnánk-e 2 vagy több éves szerződéssel játékost) helyünk is lehet FA-n igazolni.

Bolles és Simmons utolsó évükbe lépnek, most a legnagyobb az értékük, szerintem bennük egy 3. kör bőven lehet contender csapattól. Ugye a 2025-ös most kevesebbet ér, tehát Simmons esetében egy 2025 2nd-öt is reálisnak tartok.

Jeudy-ért legalább egy 4. kört el lehet kérni.

Suttonért szerintem reális a 2025 2. kör bőven.

Javonte ilyen 7. kör, de legalább valami.

Bonitto és Cooper közül egyet elcserélhetünk 4. körért.

DJ Jones is utolsó évébe lép, elég jó belső falember, szerintem 4. vagy 5. kört ér ő is legalább a kedvező szerződése miatt.

És akkor fel lehet tölteni a keretet 1 éves valami lehet benne tipusú olcsó dealekkel, egy rakás prémium UDFA-val.

És ebben az esetben garantált nagyjából az 1/1 jövőre, tehát idén fel se kéne cserélni QB-ért. Mindezt Surtain, Meinerz megtartásával, hiszen így bőven lenne értelme megtartani őket, mert jövőre biztosan meg tudjuk tartani őket annyi helyünk lesz és olyan korban vannak ami kibír egy 1 éves rebuildet.

Továbbá nagyobb szabadság lenne dönteni McGlinchey, Allen és Powers maradásáról jövőre.

De szerintem nem fog megtörténni, Payton nyilatkozatai nem erről árulkodnak.
több mint 1 éve
Szép pillanatok…
 youtu.be/p672Gjd9h7g?si=P_qQKm8_EDKIZZIM

több mint 1 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 319 — we almost always almost win
A pályára kerülő játékosok leszarják az 1/1-et, ők a legjobbukat fogják hozni. A legközelebb a tankolás fogalmához az lehet, hogy jövőre könyveljük el a sok DM-et, 24-es picket cserélünk 25-ösre.
Mivel a cap space görgethető és a 24-ben draftolt játékossal az a szándék, hogy 25-ben is itt legyen még, nem biztos, hogy bármelyik meg fog történni. Ettől függetlenül minimum "átmeneti" évnek nézünk elébe.

Én most nem fogom visszakeresni az összes okosságom, és néptanító jelleggel énmegmondtamozni. Egyrészt attól, hogy az idő engem sok esetben engem igazol, az igazam nem feltétlen felsőbrendű tudásból ered, sőt... Másrészt nem is cél, sőt sokszor féltem hogy dokit is átvisszük pesszimistába és akkor teljes letargia lesz az egész topic és kifejeztten örülök, hogy megmarad a pozitív szemlélete, azt meg tudom hogy ő sem boldog az elmúlt 7 év eredménytelenségével és ezen aligha segít ha az orra alá dörgölöm hogy én megmondtam..
Mindemellett pont most van az a pont, amikor szerintem nincs igazán mit "énmegmondtamozni". Mindenki tisztában van a triviális hiányosságokkal, pár hétig élt a remény, hogy ezek ellenére lehet a szezonból valami. Ha ez valaki, akkor nagyarc érdeme. Akit 1 év után lehet elővennénk, ha nincs a szezon közepi feltámadás, de akkor se feltétlen lenne igazunk, akkor se feltétlen ha az idő minket igazolna, mert nem látunk mindent.

Kár a szezon végi leolvadásért. Ha legalább a pozitív mérleg meg lett volna, most tudnék pozitív lenni. Így megint csak egy fellángolás lett, ami volt 18-ban és 19-ben is. Ettől még lehet bele kapaszkodni. Padlózott a csapat, de felállt, és végig tolta a 17 menetet. HC kérdés most nincs, ezzel máris előbbre tartunk, mint pár 2020 óta bármikor. Van néhány fiatal tehetségünk, akik vagy nincsenek veszélyben a rebuildtől vagy valós értékük van liga szinten, ami pickre váltható.
Márciusban kiderül milyen irányba megyünk, sőt ahogy cruyff írta, lehet már korábban... Nem biztos, mert lehet megpróbáljuk trade-elni cut helyett Wilsont, de akkor is legkésőbb márciusban piacnyitáskor lesz egy tisztább képünk, hogy beáldozzuk 24-et vagy küzdünk a rendelkezésre álló erőforrásokból...

Hogy 25 után nincs sok játékosnak szerződése, az nem igazán hír, Wilson szerződés nélkül is így lenne, új edző meg úgy is sokat inkább saját találmánnyal helyettesítene. Aki meg 2 év alatt nála is bizonyít, az maradhat. Amire kihatással lesz a rossz cap helyzet, hogy nem nagyon tudunk költekezni FA-n. És a lyukakat onnan kéne tömködni. Ez nem nagyon lesz. Szerencsére amúgy is pont ebben a legszarabb Paton, draftok meg azért jól sikerülnek, akkor is ha szerintem túlértékelt a PS2-es draft, attól még az egy jó draft, ahogy attól még mert szeritnem túlértékelt PS2 is, attól még ő egy jó játékos.

Joseph, ha megy nem sok könnyet hullajtok érte, de ha Nagyarc jobb defensere számított, akkor ő is mondhatja, hogy pedig milyen jók voltak az edzések ő meg jobb offensere számított. Stidham miatt járna a get out of jail free kártya, csak ki is volt, aki őt akarta backupnak? Oké, backup, de nem tesco gazdaságos szerződéssel volt ő sem...

19 óta most tűnik a legjobb állapotban lévőnek a csapat. Ez nem sok, de ennyit azért tegyünk zsebre. Lehet idén adok egy esélyt az FA-nak és újra foglalkozom vele, hogy pénzügyileg milyen poszton hogyan állunk, mik a lehetőségek...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 881 — The Mathematician
Nincs miből rebuild-et csinálni, vagy csak egy nagyon limitáltat, már most is cap felett vagyunk 2024-re, amin csak ront majd, amikor kirakjuk RW-t. Viszont 2025-ben meg kvázi kötelező lesz egy rebuild, mert nem marad senki értelmes
StormST
pont az lenne a lényeg hogy akkor dobjuk a faszba a következő évet és legyünk szarok
akiért lehet bármilyen assetet beszedni azt szedjük be
go 1/1 oszt csoki

csak gondolom nagyarcnak ez nem tetszene

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!