Denver Broncos

48 feliratkozó

több mint 1 éve
Zalán Denver Broncos 4 031 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Nem értelek titeket :d az nfl történelmében hány olyan OC/DC volt aki koordinatorkent zseni volt Hckent szar? pokolian sok.. Fangio elit DC. amikor a vedelemre meg a 20-25 jatekosara kell koncentralni teljesen mas mint amikor a te iranyitasod alatt van az osszes jatekos edzo es hc teeendő. De bakker pont ti nondjatok ezt amikor Phillips volt itt DC?? szerintem meg Fangioval tudna igazan szintet lépni még a D. csak nezzetek meg Chicagoba első szezonjaba mit művelt a 32. legjobb vedelemmel.
ricsiii83
fangio emberlieg szerepelt itt le elsőként számomra
és fangio után lépett szintet a d ami vele nem tudott
Negritis, a vajda
Barhol dolgozott eddig, tuzbe mentek érte a játekosai. Pedig nem kis nevekkel dolgozott egyutt. Valamiert tortent valami.
Az meg h utána javult a D, csak ismételni tudom magam. Nem arra koncentrált 100%osan. Mindenhol top védelmeo voltak, de nem hiába volt sosem Hc..
ricsiii83
Volt hc, pont itt. Tovább mélyítette a válságunkat, miközben hülyeségeket beszélt, és a játékosokkal sem volt a legjobb viszonya, finoman szólva. Itt mindent cáfolt, amiről írsz. A keret még tele olyan játékosokkal, akik itt voltak az ő idejében. Szerintem rendben van, hogy ilyen a viszonyunk vele. Teljesen egészségtelen lenne, ha visszatérne egy bukás után egy év múlva. Szerintem érted.

!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 1 éve
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 222 — #officialBoliever
Elvileg Mastermind Fangio-val már fel is vette a 49ers a kapcsolatot, ugyh szerintem megússzuk.

Amúgy nekem tetszik a Payton hire az idióta szappanopera ellenére is, de Fangio-t én is nehezen nyelnem le.

Szerkesztette: rob3r7o

#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC

#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 1 éve
ricsiii83 Chicago Bears 1 339
Nem értelek titeket :d az nfl történelmében hány olyan OC/DC volt aki koordinatorkent zseni volt Hckent szar? pokolian sok.. Fangio elit DC. amikor a vedelemre meg a 20-25 jatekosara kell koncentralni teljesen mas mint amikor a te iranyitasod alatt van az osszes jatekos edzo es hc teeendő. De bakker pont ti nondjatok ezt amikor Phillips volt itt DC?? szerintem meg Fangioval tudna igazan szintet lépni még a D. csak nezzetek meg Chicagoba első szezonjaba mit művelt a 32. legjobb vedelemmel.
ricsiii83
Negritis, a vajda
Barhol dolgozott eddig, tuzbe mentek érte a játekosai. Pedig nem kis nevekkel dolgozott egyutt. Valamiert tortent valami.
Az meg h utána javult a D, csak ismételni tudom magam. Nem arra koncentrált 100%osan. Mindenhol top védelmeo voltak, de nem hiába volt sosem Hc..

több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 122 — The Mathematician
ricsiii83

Szerkesztette: Negritis, a vajda

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
ricsiii83 Chicago Bears 1 339

több mint 1 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 3 352
A Fangiós hírnek egy szurkolói podcast a forrása mhr-en. Ne vicceljünk már. Lehet jön persze, de ennél azért várnék valami komolyabbat mielőtt izgulni kezdek.

Amúgy Fangio a tavalyi training campet Shanny mellett töltötte Friscoban, valószínűleg arra vár, hogy a 49ers tudja-e meccselni a Dolphins ajánlatát.

Lombardi érkezésére ellenben nagy az esély. Érdekes fit lenne Russ mellé, egy támadó HC-val lehet jobban működik.
több mint 1 éve
- JC6 Denver Broncos 6 990
JC.. Gyere. Van hácénk !! 😋
Zalán
Inkább ne lenne… kiráz a hideg a csávótól.
Idén, vagyis tavaly, annyira kiégtem, hogy semmi nem érdekel. Majd ha PO-ban leszünk, jövök.
jobbágy#JC6
Jön Fangio is. 🫣 Kellesz..
Zalán
Ez meg a másik. Szerintem ha tényleg jön, és miatta Evero out, szerintem Black is elköszön egy időre..
több mint 1 éve
Zalán Denver Broncos 4 031 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Zalán
Idén, vagyis tavaly, annyira kiégtem, hogy semmi nem érdekel. Majd ha PO-ban leszünk, jövök.
jobbágy#JC6
Jön Fangio is. 🫣 Kellesz..

több mint 1 éve
- JC6 Denver Broncos 6 990
Zalán
több mint 1 éve
Állítólag tárgyalunk Fangioval... ennek nagyon nem örülnék
Vonster
Jó, akkor hozzuk vissza Hackettet is OC-nak. Még úgy sem írt alá Jetsben.. Csak akkor azt szeretném érteni, hogy a faszba jön le a hír, hogy a liga legjobban fizetett DC-je lett Fangio Miami-ben? Mi a lófasz van a világban meg a sajtóban, ha már egy ilyen hírt sem lehet tényként kezelni ?? Még az is lehet, hogy Paytonnal sem egyezett meg Penner ???
Zalán
VJ meg jöjjön spec team edzőnek

több mint 1 éve
Arról tudni valamit, hogy Payton és Paton tud, fog, akar-e együtt dolgozni ?

több mint 1 éve
Vonster
Jó, akkor hozzuk vissza Hackettet is OC-nak. Még úgy sem írt alá Jetsben.. Csak akkor azt szeretném érteni, hogy a faszba jön le a hír, hogy a liga legjobban fizetett DC-je lett Fangio Miami-ben? Mi a lófasz van a világban meg a sajtóban, ha már egy ilyen hírt sem lehet tényként kezelni ?? Még az is lehet, hogy Paytonnal sem egyezett meg Penner ???

több mint 1 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 107 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Vonster
Reméljük a vén sutyeráknak ennél azért több egoja van...

több mint 1 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 107 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Egy SP-Colorado házasság már működött korábban... 🙂
| South Park |

Igazából nekem 1 bajom van csak Paytonnal, hogy elrontotta PM szezonját 2010-ben...

több mint 1 éve
Wow, legalabb az kiderul van e meg a tankban wilsonnak. Qrva jo meccsek lesznek itt a csoporrban.
gabokocka
Ajjajjj.. Olyan jók lesznek, hogy a Kansas már november közepén sétagaloppozik bebiztosítva a csoportot. A másik három balfasz csapat pedig tátott szájjal nézi a po harcot decemberben. Látnám már azokat az olyan meccseket a csoportban… Tartok tőle, odébb van az még..

több mint 1 éve
Vonster Denver Broncos 1 044
több mint 1 éve
Am Fangiót még nem úsztuk meg.

Még mindig nem írt alá a delfinekhez, minden hír ellenére, de Klis és Allbright szerint a 49ershez szeretne menni, ezért vár.

Vegyes érzéseim lesznek, ha mégis itt köt ki. Egyrészt DC-ként sztem ő nem volt rossz, de abban Black mellé tudok állni h itt addig volt jó a védelme, amíg nem kellett egy utolsó perces drivet megcsinálni ellene. Ugyanakkor a liga fele már az ő képére formázta a saját védelmét, ergo vmit csak tud a vén fsz.
Általános Doktor
Azért a liga védelmeit nem egyetlen dc tudása határozza meg. Fangio és rendszere, bármi is legyen az, nélkül is vannak hatékony D. Egy pillanatig nem érdekel, mekkora D guru a fószer. Itt ebből semmit nem bizonyított, és itt a kétharmados ifjonc, Evero tartotta a tükröt neki. Teljesen egészségtelen lenne egy év után visszahozni DC-nek, amikor a keret jelentős része dolgozott a HC keze alatt. A Fangio seggleheleten túlvagyunk, nem szeretném újra szagolni.

több mint 1 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 038 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
Wow, legalabb az kiderul van e meg a tankban wilsonnak. Qrva jo meccsek lesznek itt a csoporrban.
gabokocka
Várjuk meg vele az első 5 fordulót, mert idénre is be volt ígérve a tüzijáték 😊

Pár érdekes | de önmagukban nyilván értelmetlen | stat:

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 1 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 478 — Keep pounding

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
Ryans meg houstonba btw

több mint 1 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 038 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
Am Fangiót még nem úsztuk meg.

Még mindig nem írt alá a delfinekhez, minden hír ellenére, de Klis és Allbright szerint a 49ershez szeretne menni, ezért vár.

Vegyes érzéseim lesznek, ha mégis itt köt ki. Egyrészt DC-ként sztem ő nem volt rossz, de abban Black mellé tudok állni h itt addig volt jó a védelme, amíg nem kellett egy utolsó perces drivet megcsinálni ellene. Ugyanakkor a liga fele már az ő képére formázta a saját védelmét, ergo vmit csak tud a vén fsz.

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 1 éve
Fattyu New Orleans Saints 1 919
Jól jártatok SP-vel.
Jövök majd meccseket nézegetni. 🤣

Szerkesztette: Fattyu

több mint 1 éve
Rodaron New York Giants 2 077
Csakhogy megcáfoljanak egy percen belül:

Mind1, én elengedtem már ezt a szappanoperát, mert tényleg azzá vált, így h a kevés infót mindenki igyekezett kitömködni a saját mesevilágával.

Innentől várjuk meg az edzői kart, kik maradnak, kik mennek, aztán elemezgessük ki h mit várhatunk tőlük.
Általános Doktor
Valszeg Ryanst csak csalinak használták, hogy a Texans tuti ne menjen rá Paytonra
több mint 1 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Nyilván a Broncos minden használható újságírónak kiküldte, hogy dehogy akartak mást, csak Payton.

Csak hát a timing miatt kb biztos, hogy nem így volt.
Mindegy, kész van, max Paytonnak eshet szarul, hogy backup volt, de sztem az ő egója ezt elbírja.
több mint 1 éve
Tavaly ugyanezt éreztem Wilsonnál. Örültem is, de volt valami, ami zavart. Ma már tudom mi. Most ugyanez van. Annak örülök, hogy vége a bizonytalanságnak. De sokkal motiváltabb lennék, Jimboval vagy DeMeco-val. Rosburggal is. Meg persze olcsón megúsztuk. De egy lecserével ez két második körös játékos. Paton ott tud draftolni. Edzőt meg nem draftcetliért hozunk. Persze beállok mögé. Payton legalább két esélyt kap tőlem. Az első idényt elbaszhatja. Wilsonnak már csak egy esélyt adok. Az elsőt eljátszotta. A másodikat csak azért, mert életjelet adott a Rosburg-Outen párossal. Azokat az arcokat kellett volna megtartani. Hűvösen fogom szemlélni az új idényt, egészen addig, amíg nem lesz kilenc forduló alatt 4 győzelmünk.