Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 1 éve
Hujjuj, erős szavak. Bár én csak az összefoglalót néztem meg, ott jól nézett ki Bo😂
több mint 1 éve
Nix lábon és mentálisan/vezérszerepben (Lockkal ellentétben) korszakos tehetségnek is nevezhető akár, de most már elég minta van róla hogy kimondhassuk hogy a csávó sajnos nem tud dobni. És ezt ebben a korban már aligha lehet megtanítani. További probléma, hogy úgy tűnik a fizikai attributomok is hiányoznak, egyrészt nem elég erős a keze, másrészt nem tudja szabályozni a dobás erejét rövid és középtávú passzoknál sem, harmadrészt sokszor csuklik el a csuklója ami teljesen más ívet ad a labdának. Ez hogy 10-20 yardon belül rendszeresen 5 yardokkal dobja túl/röviden a wide open embert (akkor is ha megáll a target hogy könnyítse a passzt) sajnos nfl szinten dedó. Hosszútávon ezzel csak bukni lehet, mert nem lehet szezonokat végigcsinálni pótkerék gamemanageres playbookokkal, el fog fáradni a kapcsolat és reccs. Ha szezon végére nem tanul meg dobni, esetleges PO ide vagy oda, megint ki kell nézni a QB marketre.
több mint 1 éve
Prime time W. Ne nyafogjunk. 🥹
"I love this sport. I hate this sport."
több mint 1 éve
Hat a győzelem megvan, ami a lényeg. A védelem hozta a kötelezőt és végre a futojatek is rendben volt. Williams nagy meccset hozott. Nix nekem viszont csalódás volt. Ez ellen az ezer sebből vérző Saints ellen többet vártam volna tőle. Legalább 1, de inkább 2 TD-t hagyott benne a meccs elején, azt a csúnya int-t meg hatalmas szerencsével úszta meg.
Jó lenne már kicsit fejlődni, mert nekem az elmúlt hetekben kicsit megállt a dolog.
Szerk: amúgy SP-t én is néha hajlamos vagyok fikázni, és nyilván az offense lehetne sokkal jobb, de nem tudom hány jelenlegi HC állna 4-3 ezzel a kerettel. Ugyh le a kalappal előtte.
Szerkesztette: rob3r7o
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 1 éve
Hat érdekes meccs eddig. Nix elég idegesnek tűnik, elég csúnya dobasai is voltak, de eddig megúszta.kit hívtak meg a sport tvbe? 😀
Remelem sikerül ma is javulni a 3. félidőre, de jó lenne már egy meccs, ahol végig jól játszik.
Williamsnek viszont örülök. Sokszor kikivantam már a csapatból, de ma kimondottan jól fut. Örülök a TD-jenek is. Megérdemelte.
rob3r7o
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Hat érdekes meccs eddig. Nix elég idegesnek tűnik, elég csúnya dobasai is voltak, de eddig megúszta. Remelem sikerül ma is javulni a 3. félidőre, de jó lenne már egy meccs, ahol végig jól játszik.
Williamsnek viszont örülök. Sokszor kikivantam már a csapatból, de ma kimondottan jól fut. Örülök a TD-jenek is. Megérdemelte.
több mint 1 éve
Van, csak nincs kirakvaHat ez megint nem volt egy jó kezdés Nixtol. Ez a Krull passz elég szarul nézett ki.van követő amúgy
rob3r7o
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Hat ez megint nem volt egy jó kezdés Nixtol. Ez a Krull passz elég szarul nézett ki.van követő amúgy
rob3r7o
több mint 1 éve
Hat ez megint nem volt egy jó kezdés Nixtol. Ez a Krull passz elég szarul nézett ki.
több mint 1 éve
nah aludtam egyet délutánEzt így itt hagyom holnapra… 😊nem biztos hogy tudom nézni 😕
youtu.be/hqUpq65ACQw?si=g5Bd_Je-ctJoeFoN
Zalán
Negritis, a vajda
így csak a fél napom lesz rottyon 😀
több mint 1 éve
Browning várhatóan ma már játszani fog, Mekglincsi meg kérdéses.
több mint 1 éve
Zalán, a méret XL. Köszi 😘Igen összementél bro… 😉
- JC6
több mint 1 éve
Zalán, a méret XL. Köszi 😘
több mint 1 éve
Kiváncsian várom a meccset, győzzön az újonc Qb 😀 😀 😀A DEF is kb végig pályán volt vasárnap, rettetesen sok elrontott szerelés volt, remélem csak a fáradtság miatt....Nálunk az OL van dögön + PS2 kiesésével azért elég vajpuhává vált a D# az előző meccsen és ő már hivatalosan is hiányzó lesz ma este és a két másik kezdő CB-nk is sérültlistán volt, de játszanak.
Mindenesetre jó kis roncsderbi lesz ma éjjel, és a Saints HOF beiktatása Brees-nek - ha már SP a városban van.
Jó virrasztást mindenkinek, szoros szívbajos meccsnek már örülnék, nem szeretném, ha nagyon kikapnánk!
Kájzerszóze
Győzzön a jobb | mi | !
Általános Doktor

több mint 1 éve
Őszintén szólva már az is hihetetlen hogy egy meccsnek mi vagyunk az esélyesei...Mondjuk ez inkább szól a NO-nak és a sérültjeinek.
Foresz
több mint 1 éve
Őszintén szólva már az is hihetetlen hogy egy meccsnek mi vagyunk az esélyesei...Jelentősen tapasztaltabb irányítóval állunk fel, mint az ellen. Most mit csodálkozol ezen? 😳
Foresz
több mint 1 éve
Őszintén szólva már az is hihetetlen hogy egy meccsnek mi vagyunk az esélyesei...
több mint 1 éve
A DEF is kb végig pályán volt vasárnap, rettetesen sok elrontott szerelés volt, remélem csak a fáradtság miatt....Nálunk az OL van dögön + PS2 kiesésével azért elég vajpuhává vált a D# az előző meccsen és ő már hivatalosan is hiányzó lesz ma este és a két másik kezdő CB-nk is sérültlistán volt, de játszanak.
Mindenesetre jó kis roncsderbi lesz ma éjjel, és a Saints HOF beiktatása Brees-nek - ha már SP a városban van.
Jó virrasztást mindenkinek, szoros szívbajos meccsnek már örülnék, nem szeretném, ha nagyon kikapnánk!
Kájzerszóze
Győzzön a jobb | mi | !
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 1 éve
A DEF is kb végig pályán volt vasárnap, rettetesen sok elrontott szerelés volt, remélem csak a fáradtság miatt....Mindenesetre jó kis roncsderbi lesz ma éjjel, és a Saints HOF beiktatása Brees-nek - ha már SP a városban van.

több mint 1 éve
az a baj, hogy nem csak Carr nincs. hianyzik a tamadofal belseje, serult a RG - C - LG harmas. nem jatszik a ket kiemelkedo elkaponk Olave es Shaheed, az elso szamu celpont az az idei 5. koros rookie Bub Means lesz, akinek eddig 5 azaz öt elkapasa van az NFL-ben 😁 Taysom Hill is serult, akivel meg tudnank haladni. Kamara pedig torott bordakkal jatszik. gyakorlatilag ez a saints offense most kiemelkedo jatekos nelkul fog jatszani (a felserult Kamara kivetelevel)azt sem nagyon latom, hogy hogy lesz TD drive, nem hogy a gyozelmet. szerintem viszonylag siman nyer a Broncos ha Nix nem adja el folyamatosan a labdat.
több mint 1 éve
Azért a Saints D-t elég jól kell ismernie Paytonnak, pláne hogy nem csak a coaching hanem a játékosok is kb ugyanazok. Fordítva ez nem feltétlen valósul meg, mert teljesen másfajta alapanyagból kell dolgoznia O oldalon. A Saints idén azért jobb csapat mint mi, de nincs Carr, és az elmített dolog olyan előny, amit illene W-re váltani.
több mint 1 éve
Ezt így itt hagyom holnapra… 😊nem biztos hogy tudom nézni 😕
youtu.be/hqUpq65ACQw?si=g5Bd_Je-ctJoeFoN
Zalán
több mint 1 éve
Ezt így itt hagyom holnapra… 😊youtu.be/hqUpq65ACQw?si=g5Bd_Je-ctJoeFoN
több mint 1 éve
Ilyen ez a Broncos gittegylet. Rágni kell a gittet. Mindig valakinek. S aztán add tovább. S rágja más tovább. 🥹Nem tudom miről beszélsz…🤥Én beruházok egy Nix mezre úgy, hogy Zalán veszi nekem.De akkor a Tebow mezt tovább kell ám adnod valaki rászorulónak. 😀
Fent vagyok a vonaton, Bo!
- JC6
Assurbanapli
- JC6
több mint 1 éve
Nem sérült szerintem. Csak szimplán inaktív hetek óta.Sérült, nem?McGlinchey meg Browning visszatértek az edzésbeNem hiszem h cserélünk WR-ért, megtartottuk volna TP-t, ha neednek tartanánk a posztot.
Ha a TNF-en még nem is, de jövő héten ők is visszatérhetnek, viszont PS2 még mindig Concussion, szóval ő valószínű off lesz
Meg olvasgattam pár nevet, hogy kik azok a WR-ek akiket még elcserélhetnek, Diontae Johnson, Treylon Burks/Hopkins Mike Williams, kerül fel, és valahol még Cooper Kupp neve is felmerült (őt mondjuk pont adnám, mert Bo-nak pont egy olyan elkapó kéne mint Kupp)
Shanny Magic
Akkor már inkább TE-t hoznék, ott Dulcich nem hozza azt amit vártak tőle a nyáron, így ott -1 emberrel vagyunk.
Általános Doktor
Itt az az elvárás a TEk felé
Negritis, a vajda