Denver Broncos

48 feliratkozó

több mint 1 éve
Assurbanapli Denver Broncos 1 355
Penner és társai befektettek 4,5 milliárdot egy vállalkozásba, ami épp sikerességét tekintve nem megy jól. Szerintem teljesen természetes, hogy szeretné(k) a maguknak tetsző irányba tolni a dolgokat. Hogy nem értenek hozzá? Hát, az lehet, de egyrészt a tulajnak van joga hülyének lenni (lásd még: Al Davis), másrészt ez a franchise pont addig és akkor működött jól, amíg a tulaj napi szinten rajta tartotta a kezét a dolgokon, azóta meg, hogy be volt dobva a lovak közé a gyeplő, ment minden a káoszba. Pat Bowlen-nek se volt több focis háttere, mint Penneréknek, aztán meg lehet nézni mit ért el...

Igenis legyen következménye annak, hogy Paton nem hozott jó döntéseket, kirúgni nem akarták a jelek szerint, talán azért, mert ő a múltban már megmutatta, hogy tud jól is dönteni, de azért szerintem azt elvárni, hogy a tavalyi év után szabad kezet kapjon megint, az nagy hiba lenne és inkább rosszat mondana a tulajokról, mint jót...
StormST
Bocsánat, de a befektetés sikeressége és a csapat sikeressége két különböző dolog. Ha őt a befektetés sikeressége érdekli, akkor abszolút pénzénél van. Az a mi egyéni szociális problémánk, hogy mi a csapat sikerességét várnánk.
Assurbanapli
Dehogy különböző. Persze lehet azt mondani, hogy a barom Broncos drukkerekek 10 db 0-17-es szezon után is telt házat csinálnak majd minden meccsre, de azért erre játszani nem túl profi hozzáállás lenne. Egyébként meg olyan ember nem vesz NFL csapatot, akinek nem az a célja, hogy SB-t nyerjen előbb vagy utóbb, akkor pedig igenis számít, hogy nem csak a naplófőkönyv pozitív, hanem a szezonmérleg is....
StormST
ha csak a profit érdekes akkor a 7-9 győzelmek bőven elegek lesznek
Negritis, a vajda
Pontosan így van
több mint 1 éve
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 222 — #officialBoliever
Hat ha ma nyer az Eagles, amire jelenleg nagy az esély, akkor Gannon is elég hamar kiesik nálunk, mivel plusz 2 hetet nem fogunk már várni szerintem. Ugyan ez igaz Callahan-re is mondjuk.

#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC

#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 122 — The Mathematician
Penner és társai befektettek 4,5 milliárdot egy vállalkozásba, ami épp sikerességét tekintve nem megy jól. Szerintem teljesen természetes, hogy szeretné(k) a maguknak tetsző irányba tolni a dolgokat. Hogy nem értenek hozzá? Hát, az lehet, de egyrészt a tulajnak van joga hülyének lenni (lásd még: Al Davis), másrészt ez a franchise pont addig és akkor működött jól, amíg a tulaj napi szinten rajta tartotta a kezét a dolgokon, azóta meg, hogy be volt dobva a lovak közé a gyeplő, ment minden a káoszba. Pat Bowlen-nek se volt több focis háttere, mint Penneréknek, aztán meg lehet nézni mit ért el...

Igenis legyen következménye annak, hogy Paton nem hozott jó döntéseket, kirúgni nem akarták a jelek szerint, talán azért, mert ő a múltban már megmutatta, hogy tud jól is dönteni, de azért szerintem azt elvárni, hogy a tavalyi év után szabad kezet kapjon megint, az nagy hiba lenne és inkább rosszat mondana a tulajokról, mint jót...
StormST
Bocsánat, de a befektetés sikeressége és a csapat sikeressége két különböző dolog. Ha őt a befektetés sikeressége érdekli, akkor abszolút pénzénél van. Az a mi egyéni szociális problémánk, hogy mi a csapat sikerességét várnánk.
Assurbanapli
Dehogy különböző. Persze lehet azt mondani, hogy a barom Broncos drukkerekek 10 db 0-17-es szezon után is telt házat csinálnak majd minden meccsre, de azért erre játszani nem túl profi hozzáállás lenne. Egyébként meg olyan ember nem vesz NFL csapatot, akinek nem az a célja, hogy SB-t nyerjen előbb vagy utóbb, akkor pedig igenis számít, hogy nem csak a naplófőkönyv pozitív, hanem a szezonmérleg is....
StormST
ha csak a profit érdekes akkor a 7-9 győzelmek bőven elegek lesznek

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
StormST Denver Broncos 11 176 — SB 50 Champion @ Grund

StormST
Assurbanapli

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 1 éve
Assurbanapli Denver Broncos 1 355

StormST
több mint 1 éve
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 222 — #officialBoliever
Hat ha Kafka, Callahan, Gannon az új névsor én ebből Kafka-nak örülnék a legjobban. Bár igazából bármelyik jöhet, max Callahantol ódzkodnék kicsit a Hackett sztori után.

#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC

#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 1 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 3 352
Az eredeti pakkból Haribó, Ryans, Payton és Quinn maradt. Minden sajtóhír ellenére még bármelyik lehet itt HC.
Általános Doktor
Illetve Andy Reid is.

Btw, annak örülök, hogy új listát csinálunk. Azon valószínűleg több olyan név lesz akinél van esély a beválásra.
több mint 1 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 966 — we almost always almost win
wow, pont mikor sikerült meggyőznöm magam, hogy Ryans jó edző lehet. Intelligens embernek tűnik.

Mindegy tremendousjobról is meggyőztem magam, hogy nem csak dc-nek volt jó, hanem a víziója is, nem lesz death by inches, etc...

Szerintem
1.) Első számú jelölt Harbaugh volt, akinek esze ágában nem volt NFLbe jönni

2.) Ezt követően - vagy akár ettől függetlenül is - komolyan véig analizálták az összes első körös interjút, ki mit hozna az asztalra.
Ennek győztese lett Ryans. Őt eddig nem hívhattuk 2. körös interjúra, hogy mást sem hívtunk, Paytonnal lemondtuk, arra utal, amit Albright is ír pár napja, hogy ő az 1. számú emberünk

3.) Houston jobb helyzetben lévő franchise, alig volt szarabb nálunk tavaly, és van mellé egy 1/2-es pickjük meg gondolom jobb cap helyzetünk mint nekünk a tavalyi szereplés alapján a liga 32. legjobb irányítójának adott 250 millió, van kötődése is oda, logikusnak tűnik, hogy azt válassza.
Viszont közben jól elbénáztuk Quinnt, aki azután jelentette be hogy marad, miután a denveri érdeklődés alábbhagyott. Ha jól rakom össze a story kiszivárgott találgatott darabjait, itt egy óriási baklövésről van szó.

?) Hogyan tovább?
Feltéve hogy Ryans nem jön. Albright szerint nem egyértelmű hogy Payton, de nem is kizárható. Nekem ezzel a szappanoperával amit játszik, hogy kiszivárogtat infokat aztán tagadja, az aktuális nyilatkoztai hogy simulnak az éppen jelen lévő lehetőségekhez, na ő az utolsó akit akarnék. Független a renométól.
Kezdetektől nem tetszett a névsor, aztán Harbaughval, Ryansszel és Quinnel megbarátkoztam, pont ők húzták(?) ki magukat a lisátról. Most azt mondanám a maradékból talán Shaw
De a sok szék között úgy beesünk az asztal alá, hogy 1 év alatt talpra se állunk belőle.

btw mindegy mi miatt, de idén van először Shanny, de feltételezem hogy Wade Phillips óta, hogy az első számú jelöltet nem sikerül ide hozni HC-nak. És akkor most úgy néz ki a 2. számút sem. Ráadásul érzésre a szokásosnál kevesebb csapat keresett idén új vezető edzőt.
Sok jót sejtet a jövőre nézve is....
Black_Adder
Koszi, jol osszefoglaltad. Szerintem Rosburgot kellene megtartani egy athidalo evre igy (habar tehetem mult idobe is, mivel tole mar elkoszontetek). Jovore pedig RW kapcsan is okosabbak lennetek, illetve egy rovidtavu Rosburg szerzodes alatt is kiderulne, van-e benne premium HC potencial.
undisputedly
A körülmények tükrében nem lennék szomorú vele, de a jelek szerint nem ebben az irányban gondolkozunk.
Részben a Hackett fire-t is lehet úgy értelmezni, hogy azt gondoljuk, hogy Wilson jó lehet, csak nem Hackettel, és ha kitartunk amellett hogy Wilson jó lehet, egy áthidaló megoldással elvesztünk egy évet.
Hat éve vagyunk szarok, de ez alatt az idő alatt senkinek a fejében nem fordult meg egyszer sem hogy szarok vagyunk, nem látom hogy miért pont most jött volna el ez az idő.
Persze ha elkezdjük nyomkodni a pánik gombot, bármi is lehet, egy áthidaló megoldás is.
Egyelőre annyira pofára estünk, hogy még nem sikerült feltápászkodni, ezért nehéz találgatni, hogy mit hoz a közeljövő. Várhatóan semmi jót.

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 1 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 038 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér

Morris, Shaw, Caldwell és Evero is tájékoztatva lett h nem mellettük döntöttünk.

Fű alatt volt ügye egy második, személyes interjú Haribóval, annak ellenére h elvileg ő már kiszállt. Itt jegyzem meg h ugyan be lett lengetve h hosszabbít az egyetemével, azonban ezt azóta sem írták alá.

Az eredeti pakkból Haribó, Ryans, Payton és Quinn maradt. Minden sajtóhír ellenére még bármelyik lehet itt HC.

Az eredeti interjúkörön kívül Kafka, Gannon és Callahan lehet érdekes:

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 1 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 111 — SuperBowl Champions 2013/2014
wow, pont mikor sikerült meggyőznöm magam, hogy Ryans jó edző lehet. Intelligens embernek tűnik.

Mindegy tremendousjobról is meggyőztem magam, hogy nem csak dc-nek volt jó, hanem a víziója is, nem lesz death by inches, etc...

Szerintem
1.) Első számú jelölt Harbaugh volt, akinek esze ágában nem volt NFLbe jönni

2.) Ezt követően - vagy akár ettől függetlenül is - komolyan véig analizálták az összes első körös interjút, ki mit hozna az asztalra.
Ennek győztese lett Ryans. Őt eddig nem hívhattuk 2. körös interjúra, hogy mást sem hívtunk, Paytonnal lemondtuk, arra utal, amit Albright is ír pár napja, hogy ő az 1. számú emberünk

3.) Houston jobb helyzetben lévő franchise, alig volt szarabb nálunk tavaly, és van mellé egy 1/2-es pickjük meg gondolom jobb cap helyzetünk mint nekünk a tavalyi szereplés alapján a liga 32. legjobb irányítójának adott 250 millió, van kötődése is oda, logikusnak tűnik, hogy azt válassza.
Viszont közben jól elbénáztuk Quinnt, aki azután jelentette be hogy marad, miután a denveri érdeklődés alábbhagyott. Ha jól rakom össze a story kiszivárgott találgatott darabjait, itt egy óriási baklövésről van szó.

?) Hogyan tovább?
Feltéve hogy Ryans nem jön. Albright szerint nem egyértelmű hogy Payton, de nem is kizárható. Nekem ezzel a szappanoperával amit játszik, hogy kiszivárogtat infokat aztán tagadja, az aktuális nyilatkoztai hogy simulnak az éppen jelen lévő lehetőségekhez, na ő az utolsó akit akarnék. Független a renométól.
Kezdetektől nem tetszett a névsor, aztán Harbaughval, Ryansszel és Quinnel megbarátkoztam, pont ők húzták(?) ki magukat a lisátról. Most azt mondanám a maradékból talán Shaw
De a sok szék között úgy beesünk az asztal alá, hogy 1 év alatt talpra se állunk belőle.

btw mindegy mi miatt, de idén van először Shanny, de feltételezem hogy Wade Phillips óta, hogy az első számú jelöltet nem sikerül ide hozni HC-nak. És akkor most úgy néz ki a 2. számút sem. Ráadásul érzésre a szokásosnál kevesebb csapat keresett idén új vezető edzőt.
Sok jót sejtet a jövőre nézve is....
Black_Adder
Koszi, jol osszefoglaltad. Szerintem Rosburgot kellene megtartani egy athidalo evre igy (habar tehetem mult idobe is, mivel tole mar elkoszontetek). Jovore pedig RW kapcsan is okosabbak lennetek, illetve egy rovidtavu Rosburg szerzodes alatt is kiderulne, van-e benne premium HC potencial.
több mint 1 éve
Tehát Greg bácsi rohangászik Jimbobá után, miután ő leoffolt. Hatékony eredménnyel. Tényleg bohózat. Szerintem jöjjön Nagy Shanny..
Zalán
Ezzel szerintem lezarhatjuk a kérdést banter-e a hc keresésünk. Odamegy a feleségével az ann arbori haribó rezidenciára, hogy jim személyesen offolhassa ki őket.

Remélhetőleg legalább a mosdót békén hagyták, nem úgy mint anno Irsay a McDaniels családét.
több mint 1 éve
Zalán Denver Broncos 4 031 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Tehát Greg bácsi rohangászik Jimbobá után, miután ő leoffolt. Hatékony eredménnyel. Tényleg bohózat. Szerintem jöjjön Nagy Shanny..

!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 1 éve
StormST Denver Broncos 11 176 — SB 50 Champion @ Grund

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 1 éve
Mondjuk Pennert nem biztos, hogy az önmegvalósítas hajtja. Az is lehet persze, de szerintem az inkább benne van, hogy szemmel is jól látható összeget égetett el a bankszámlájáról Paton az elhibázott HC kinevezéssel és a lehetetlen Wilson szerződéssel.
Zalán
Nem néztem alaposan utána, de több helyen olvastam hogy eléggé rendben volt a szezonban a csapat bevételi szempontból, amin persze az is segített, hogy mi voltunk az offseason legtöbb kattintását, legnagyobb hype-ját generáló csapata az új edzővel, QB-val, tulajjal, több prime time meccs, London. Russell szerződése meg a capből megy, az mindegy neki.

Hackett amúgy azzal hogy aláírt a Jetshez, bent hagyta a milliókat a tulajok zsebében.
több mint 1 éve
több mint 1 éve
Zalán Denver Broncos 4 031 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Mondjuk Pennert nem biztos, hogy az önmegvalósítas hajtja. Az is lehet persze, de szerintem az inkább benne van, hogy szemmel is jól látható összeget égetett el a bankszámlájáról Paton az elhibázott HC kinevezéssel és a lehetetlen Wilson szerződéssel. Szerintem csak vigyázni akar a pénzére, amiből annyi van, hogy okosabbnak tartja magát, mint a liga összes igazi agytrösztje, hiszen van pénz lóvéra. Ha kell, 3 nap alatt lecseréli a füvet teljesen értelmetlenül, hogy jósagosnak látszon, miközben csak egy “könnyen jön könnyen megy” típusú guy.

több mint 1 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 619 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
Fú de unom már azt, ami itt megy 😀 kedvem sincs belépni...
jobbágy#JC6
Hát ne lépj be.

Én meg pont imádok itt olvasgatni.
Ebben persze jelentősen benne van a háttérben meghúzódó Gyurcsány Bamba Jabba szál.

Amúgy nekem erről a komédiáról eszembe jut a Jax tavalyi edzőkeresése. Ott szegény Ik futotta ezeket a köröket. Ugyanilyen full reménytelennek látszott a szitu aztán a végén nem lett olyan rossz a dolog.

Most tegye fel a kezét aki 100%-ra azt mondja, hogy Ryans-el gyorsabban kimászott volna a csapat a gödörből mint az ezeregyarcú Jim Jabba bácsival (vagy bárki mással).

Nem sikerült elhozni az elsőszámú jelöltet. Jajjúristen mi lesz most! Amikor sikerült az mostanában mindig olyan sikerstoryba torkollott, hogy....ja nem.

Szerintem nyugi, jön valaki napokon belül aztán lehet neki szurkolni.

(Jim Jabba bácsi amúgy tudná most hozni Joe Lombardit is OCnak. Hát micsoda duó lenne. Akkor minden meccset megnéznék visszafelé is!)
Bazzani
Mondjuk, ha nekem lenne a liga legszexybb csapata, én is mennék jóindulatúan a romokban lévő topikba lelkesítő simogatni. 😊 Az azért jó visszajelzés, ha te is, aki nem Broncos elfogult, bohózatként értékeled a helyzetet, akkor az érzékelésünk nem feltétlen fals. És persze értem a Jax analógiát, de azért ott csak volt egy szupertehetség Law is a kereten. Meg aztán voltak hasonló sztorik is. Lovie Smith pl most is szabad, őt is el lehetne adni mint Nagynév
Zalán
Azok mi vagyunk???? 😮
Amúgy nekem a Broncos szimpi csapat, van sapkám is, meg Phillip Lindsay hatalmas kedvencem volt.
Szóval nem újkeletű a dolog.

Nekem furcsa amúgy csak, hogy a Philly kordinátorok fel sem merültek nagyon az edzőkeringőben?
Bazzani
Respekt, nekem 2 NFL-es Color Rush mezem van, egyiken Miller másikon Stafford van. Természetesen mindkettő az általuk draftolt csapatéban, nem a Ramsben 😀

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Azzal járnánk legjobban, ha Patonra szépen rábíznák az edzőkeresés újratervezését, és csinálnánk egy normális listát (pl olyat, amiből lehet potenciális rookie HC referenciát nyerni D és O oldalon is, ilyen alap dolgok), és hétfőtől megkezdődne az interjúztatás. Jöjjön Gannon, Kafka, Callahan, Steichen, hallgassuk meg Morrist, Everót, Caldwellt másodszor.

Penner nem azért vette el Patontól az edzőkeresés lebonyolítását, mert ebben tavaly nem volt jó, hanem azért hogy önző módon önmegvalósítson. Haribó sem azért volt a top guy mert 49ers, hanem mert a Stanfordról ment oda. Aztán David Shaw, akit Haribó javasolt OC-nak. Meg meghívja Caldwellt, akit Rosburg ajánlott neki új HC-nak. Nem baj amúgy, tavaly Paton is meghallgatta mondjuk az OC jelölt Packers QB coachot HC interjún, csak volt egy alapos lista, így belefért. Ezzel a listával viszont mint látjuk, egy két stratégiai hiba és meg van kötve a kezünk, mert maguk se tudják mi alapján rakták össze.

Ha jól értem 8 jelöltből összesen egy darab volt aki mindenkinek tetszett, és ő visszament Michiganre, a többi annyira controversial, hogy még a második interjúkat sem tudjuk ledátumozni.
több mint 1 éve
Kívülről azt nem értem, hogy ha van egy ilyen elbaszott szituáció ami éveket jelent, akkor miért nem RW “választ egy edzőt, v legalább OC-t magának, és ‘bizonyítanak hogy mindenki más a hülye.
Ha ez nem jön be akkor vlsz mással sem fog sikerülni akit a nyakára hoznak.
Kirakni meg nem lehet évekig.
Tényleg érdekes ami zajlik.
ozibozi
Szerintem alapvetően jó eséllyel tudtunk/tudunk a liga top koordinátorai közül választani, nem azzal van a gond hogy ne vállalnák el, Russt is ki lehet rakni ha muszáj. Egyszerűen a tulaj vezeti a folyamatot, ezért még azt a logikus kiválasztási stratégiát is visszasírjuk, ami Elway és Paton alatt futott az utóbbi időszakban. Most az hogy Haribo meg Payton nem jön össze egy dolog, a média egész tavasszal és nyáron ezen fog haknizni, de sajnos amatőr módon lett összerakva az egész. Ryans, Morris és Quinn pl szívesen lett volna Broncos HC, ha lett volna hetekkel az edzőkeresés kezdete után egy határozott listánk ami alapján megteszi a vezetés amit meg tud (pl tullicitálja a Texanst, ami a helyi sajto szerint semmilyen bidding warba nem akar belemenni Ryansért), már az egyik ki lenne nevezve. De ez nem történt meg. Ez a probléma. Quinn is addig volt piacon amíg a Broncos állásra volt sansza
több mint 1 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Kívülről azt nem értem, hogy ha van egy ilyen elbaszott szituáció ami éveket jelent, akkor miért nem RW “választ egy edzőt, v legalább OC-t magának, és ‘bizonyítanak hogy mindenki más a hülye.
ozibozi
Kívülről simán úgy is fel lehet fogni, hogy az előző rezsim idehozta RW-t, bekötötte pénzügyileg és draft szempontjából is jópár évre - ergó új csapatot építeni pár évig itt nem lehet -, ezért nem a Broncos FO nem tud választani a sok opció közül, hanem a jelöltek fáznak igent mondani. Eljönnek az interjúkra, mert az jól mutat a CW-ben, de tenyérbe csapni már nem nagyon akarnak.

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 17 183
több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 122 — The Mathematician
A Philly GM elé kéne egy üres csekket tolni és a Walmart összes szüzét ha szükséges.
FLZOLI
in hinkie we trust

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Fontos_Vidra Green Bay Packers 1 483
jobbágy#JC6
Hát ne lépj be.

Ebben persze jelentősen benne van a háttérben meghúzódó Gyurcsány Bamba Jabba szál.

Amúgy nekem erről a komédiáról eszembe jut a Jax tavalyi edzőkeresése. Ott szegény Ik futotta ezeket a köröket. Ugyanilyen full reménytelennek látszott a szitu aztán a végén nem lett olyan rossz a dolog.

Most tegye fel a kezét aki 100%-ra azt mondja, hogy Ryans-el gyorsabban kimászott volna a csapat a gödörből mint az ezeregyarcú Jim Jabba bácsival (vagy bárki mással).

Nem sikerült elhozni az elsőszámú jelöltet. Jajjúristen mi lesz most! Amikor sikerült az mostanában mindig olyan sikerstoryba torkollott, hogy....ja nem.

(Jim Jabba bácsi amúgy tudná most hozni Joe Lombardit is OCnak. Hát micsoda duó lenne. Akkor minden meccset megnéznék visszafelé is!)
Bazzani
Mondjuk, ha nekem lenne a liga legszexybb csapata, én is mennék jóindulatúan a romokban lévő topikba lelkesítő simogatni. 😊 Az azért jó visszajelzés, ha te is, aki nem Broncos elfogult, bohózatként értékeled a helyzetet, akkor az érzékelésünk nem feltétlen fals. És persze értem a Jax analógiát, de azért ott csak volt egy szupertehetség Law is a kereten. Meg aztán voltak hasonló sztorik is. Lovie Smith pl most is szabad, őt is el lehetne adni mint Nagynév
Zalán
Azok mi vagyunk???? 😮
Amúgy nekem a Broncos szimpi csapat, van sapkám is, meg Phillip Lindsay hatalmas kedvencem volt.

Nekem furcsa amúgy csak, hogy a Philly kordinátorok fel sem merültek nagyon az edzőkeringőben?
Bazzani
A Philly GM elé kéne egy üres csekket tolni és a Walmart összes szüzét ha szükséges.
FLZOLI
azzal ki jár jól? mind neked kell megtanítani dolgokra
több mint 1 éve
jobbágy#JC6
Hát ne lépj be.

Bazzani
Zalán
Azok mi vagyunk???? 😮

Bazzani
Ki más lenne?? Az az év sztorija, hogy egy fél idény alatt téged teljesen átfordít a csapat, amely Nagydumával és Goffal száguld Hock elpattintása után, annyi annyi keserű szezon után. Az egész fórum értetek szurkolt, és a play off részvételért. Ha valamibe ma kapaszkodni lehet itt Denverben, akkor az az, ami Detroitban történt. Kölcsönösen szurkolótok leszek innen, bár sapkám nincs. Ez az a Lindsay, akit elüldöztünk egy bizonyos Gordonért? 😊

több mint 1 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 107 — farkas.l.zoltan@gmail.com
jobbágy#JC6
Hát ne lépj be.

Bazzani
Zalán
Azok mi vagyunk???? 😮

Bazzani