Denver Broncos
48 feliratkozó
több mint 1 éve
Ha a következő 3-4 órában nem lesz bejelentés Schefteréktől, így hogy Ryans vasárnap este meccsel, szerintem leghamarabb hétfő este lesz megerősített infó a HC keresésünkről. Ha bejut az SB-ba, a koordinátor keresés még egybe is futhat a pre FA nyitás előtti franchise tag osztás időszakával. Szurkolói szempontból elég szar ez a várakoztatás.Anno mikor mi legutóbb NFC Champot játszottunk már megvolt a döntès hogy az ellenfèl OCja (alias Vikings, alias Shurmur) lesz a Giants HCja. Az eredmény ismert. Szóval khm 🤔😏😉 nevezèttek csak ki ma mondjuk 🤪
Cruyffista
több mint 1 éve
Cruyffista
3 352
Ha a következő 3-4 órában nem lesz bejelentés Schefteréktől, így hogy Ryans vasárnap este meccsel, szerintem leghamarabb hétfő este lesz megerősített infó a HC keresésünkről. Ha bejut az SB-ba, a koordinátor keresés még egybe is futhat a pre FA nyitás előtti franchise tag osztás időszakával. Szurkolói szempontból elég szar ez a várakoztatás.
több mint 1 éve
Minden értelmet nyertDeMeco Ryans once sued the Texans for their sh*tty turf field "shortening" his athletic career.
— 𝘼𝙇𝙀𝙓🕊 (@AlexVSports) January 27, 2023
Meanwhile Penner spent almost half a million dollars to fixing their field for 1 meaningless home game.
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 1 éve
Én abban sem vagyok biztos, hogy hol játszana Browning, SLB vagy DEGregory, Jones, Simmons és PS2, akiket nem féltenék. Mivel Simmons és PS2 a 2 legjobb játékos a védelemben és tudnék érvelni amellett hogy Jones a 3., ezért konkretizálva a feladatokat, lehet valóban kevésbé fájdalmas az átállás. Mondjuk Gregoryra annyira számítanék, mint Ja'wuan Jamesre vagy Callahanre, de ez akkor is így van, ha marad a 34.
A Singleton típusú overachievereket sajnálnám, de a váltáshoz szükséges kulcsjátékosok nagy részét végülis össze lehet gereblyézni egy offseason alatt, aztán a 2., 3. évben finomhangolni azokat a posztokat, ahol megoldja a régi játékos, de egy kfiejezetten rendszerfit játékos előrelépés lehet. Feltéve hogy 3. évére is maradna Ryans.
De először legyen hivatalosa a kinvezés, aztán lássuk a stábot. A közeljövő úgy is attól függ majd, hogy az OC mit hoz ki Wilsonból
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 1 éve
Jewell mondjuk sztem pont h lassú Ryans sémájába, de a puding próbája az evés.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
Cruyffista
3 352
Sémaváltás kapcsán annyira nem állunk rosszul.A secondary alapja megvan a Surtain, Simmons duóval, illetve Williams pont Ryans keze alól érkezett slot CB-nek.
Az ILB sor agyának ott van Jewell, akinek van játékhívó tapasztalata is.
A védőfal profilokra a Gregory, Jones 2x, Browning sorral tökéletesen passzolna a 49ersével, kérdés Ryans akarja-e upgradelni mondjuk Gregoryt, illetve DreMontot meg tudjuk-e tartani. DJ Jones ugye szintén Ryans alatt produkált karrierévet.
Az átállás másik kérdés, de Simmons és Jewell alapvetően észjátékosok, így szerintem menne nekik. Sok játékosnak meg komoly tapasztalata van 4-3-ban. 2 ILB, 1 SS, CB2, OLB3 és egy DreMont Jones megtartás kellene.
több mint 1 éve
Kóklerhez képest Ryans legalább letett vmit az asztalra mint DC, valamint értelmezhető játékos múltja is van, ahol hasonlóan szuperlatívuszokban beszélnek róla.Nekem ez, sajnos, nagyon erős deja vu Kókler idejére. Róla is elmondtak minden jót, hogy mekkora fasza motivátor, mennyire imádják a játékosai, stb., de róla legalább több helyről és embertől lehetett infókat szerezni, hiszem 10+ éve edzősködött az NFL-ben és több csapatnál is megfordult, ellenben ugye az 1-csapatos Ryans-el...Demeco Ryans 2017 óta edzősködik, ennyire zöldfülű ezdőnk még nem volt, igaz koordinátori tapasztalata 2 év, ami eggyel több mint a kóklernek volt, ellenben edzőként eddig egyetlen szervezeti kultúrát látott, a 9ersét. Játékosként is "csak" 2 csapatban voltBenék is elmondják a podcastben h idén alig-alig szivárog ki vmi a csapattól (a Paytonos infók is Payton köréből szivárognak), így nehéz megmondani h miért választják DeMecót, de Benék szerint nem önmagában azért mert jó munkát végez DCként, hanem azért mert:
Mondanám hogy egy tapasztalt assistant HC sokat segíthet, de hát Munchak se sokat ért tremendousjob mellett...
Egy 34 -> 43 váltás miatt szerintem a jó védelmünk nagy részét ki kéne kukázni. Mondjuk olvastam olyat hogy megtartaná Everot DC-nek, ami nagyon meglepne és nem tudom hogyan illesztenék össze a különböző sematikus nézeteiket. Rövid távon biztos a bejáratott Evero védelem működne jobban viszont az átállás nem nagyon tud fokozatos lenni és egyébként meg gondolom azért jönne Ryans mert milyen jó DC volt, konrkératan ő lett az assisntant coach of the year
Amúgy nem tudom miért minket választana a Texans helyett és itt most nem erre a senki sem hajlandó Mahomes és Herbert divíziójába jönni HC-nak fantázia konteóra gondolok, hanem a houstoni kapcsolatra és az 1/2-es pickre. Mi másféllel több győzelmet szereztünk, de annyival draftolunk később, mintha legalább konf döntőben lettünk volna. A gyep mondjuk biztos szebb...
Nem tudom mit gondoljak, majd ha látom a teljes stábot talán
Black_Adder
a) imádja mindenki aki dolgozik vele;
b) megszállottan figyel minden részletre;
c) az alapdolgokat (küzdeni akarás, fegyelem, figyelem, stb.) nagyon keményen elvárja és számonkéri mindenkin maga körül.
Általános Doktor
Persze ne legyen igazam, de én pont azt reméltem, hogy ez a HC kiválasztási folyamat más lesz, mint amiket az elmúlt években láttunk, aztán ez nekem 2016 újra, vagy 2022...
StormST
De nem akarok mindig az ördög ügyvédje lenni. Lássuk meg h ki lesz végül, majd lássuk meg a staffot, utána majd lehet beszélgetni h mit várjunk tőlük.
Once there was only dark.
If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 1 éve
azért kókler egy minden tekintetben borzalmas védelmet koordinált előtte, Ryans meg az egyik legjobbatNekem ez, sajnos, nagyon erős deja vu Kókler idejére. Róla is elmondtak minden jót, hogy mekkora fasza motivátor, mennyire imádják a játékosai, stb., de róla legalább több helyről és embertől lehetett infókat szerezni, hiszem 10+ éve edzősködött az NFL-ben és több csapatnál is megfordult, ellenben ugye az 1-csapatos Ryans-el...Demeco Ryans 2017 óta edzősködik, ennyire zöldfülű ezdőnk még nem volt, igaz koordinátori tapasztalata 2 év, ami eggyel több mint a kóklernek volt, ellenben edzőként eddig egyetlen szervezeti kultúrát látott, a 9ersét. Játékosként is "csak" 2 csapatban voltBenék is elmondják a podcastben h idén alig-alig szivárog ki vmi a csapattól (a Paytonos infók is Payton köréből szivárognak), így nehéz megmondani h miért választják DeMecót, de Benék szerint nem önmagában azért mert jó munkát végez DCként, hanem azért mert:
Mondanám hogy egy tapasztalt assistant HC sokat segíthet, de hát Munchak se sokat ért tremendousjob mellett...
Egy 34 -> 43 váltás miatt szerintem a jó védelmünk nagy részét ki kéne kukázni. Mondjuk olvastam olyat hogy megtartaná Everot DC-nek, ami nagyon meglepne és nem tudom hogyan illesztenék össze a különböző sematikus nézeteiket. Rövid távon biztos a bejáratott Evero védelem működne jobban viszont az átállás nem nagyon tud fokozatos lenni és egyébként meg gondolom azért jönne Ryans mert milyen jó DC volt, konrkératan ő lett az assisntant coach of the year
Amúgy nem tudom miért minket választana a Texans helyett és itt most nem erre a senki sem hajlandó Mahomes és Herbert divíziójába jönni HC-nak fantázia konteóra gondolok, hanem a houstoni kapcsolatra és az 1/2-es pickre. Mi másféllel több győzelmet szereztünk, de annyival draftolunk később, mintha legalább konf döntőben lettünk volna. A gyep mondjuk biztos szebb...
Black_Adder
c) az alapdolgokat (küzdeni akarás, fegyelem, figyelem, stb.) nagyon keményen elvárja és számonkéri mindenkin maga körül.
Általános Doktor
Persze ne legyen igazam, de én pont azt reméltem, hogy ez a HC kiválasztási folyamat más lesz, mint amiket az elmúlt években láttunk, aztán ez nekem 2016 újra, vagy 2022...
StormST
több mint 1 éve
Nekem ez, sajnos, nagyon erős deja vu Kókler idejére. Róla is elmondtak minden jót, hogy mekkora fasza motivátor, mennyire imádják a játékosai, stb., de róla legalább több helyről és embertől lehetett infókat szerezni, hiszem 10+ éve edzősködött az NFL-ben és több csapatnál is megfordult, ellenben ugye az 1-csapatos Ryans-el...Demeco Ryans 2017 óta edzősködik, ennyire zöldfülű ezdőnk még nem volt, igaz koordinátori tapasztalata 2 év, ami eggyel több mint a kóklernek volt, ellenben edzőként eddig egyetlen szervezeti kultúrát látott, a 9ersét. Játékosként is "csak" 2 csapatban voltBenék is elmondják a podcastben h idén alig-alig szivárog ki vmi a csapattól (a Paytonos infók is Payton köréből szivárognak), így nehéz megmondani h miért választják DeMecót, de Benék szerint nem önmagában azért mert jó munkát végez DCként, hanem azért mert:
Black_Adder
Általános Doktor
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 1 éve
Demeco Ryans 2017 óta edzősködik, ennyire zöldfülű ezdőnk még nem volt, igaz koordinátori tapasztalata 2 év, ami eggyel több mint a kóklernek volt, ellenben edzőként eddig egyetlen szervezeti kultúrát látott, a 9ersét. Játékosként is "csak" 2 csapatban voltBenék is elmondják a podcastben h idén alig-alig szivárog ki vmi a csapattól (a Paytonos infók is Payton köréből szivárognak), így nehéz megmondani h miért választják DeMecót, de Benék szerint nem önmagában azért mert jó munkát végez DCként, hanem azért mert:
Black_Adder
több mint 1 éve
Én nem vagyok járatos az egyetemi fociban, abban meg pláne nem h melyik csapat milyen programokat futtat.Ha már Rhule, azért annak is nézz utána, hogy a Panthers-t a "fosból kiganézó" Steve Wilks hogyan is teljesített a Missourinál DC-kéntÁltalánosságban azért elmondható h más skill kell 17-22 éves játékosok irányításához és más a 20-35 éves szupersztárok menedzseléséhez.plusz itt nem csak a kor kulonbseg, hanem rengeteg minden. ld Rhule esete. collegeban rakoncentralt a fizikai dolgokra, es a meccs felkeszitesnel vszeg nagyon alapveto dolgokat tanitott meg csak, legalabbis amik kiszivarogtak a panthers idokbol. ahogy vki meg is jegyezte a forumban, Rhule olyan dolgokat adott el nagy elemzeskent a jatekosoknak, amiket mi irogatunk itt. a szabadidonkben. ugy, hogy nagy reszunk sosem jatszotta ezt a sportot ...
Ez a fő ok, ami miatt az egyetemi módszerek/sikerek nem okvetlenül implementálhatóak a profik között | Urban khm khmm Meyer | .
Sztem erre próbált utalni Cruyf is és ebben sok igazság van.
Általános Doktor
csebi
eu.columbiatribune.com/story/sports/2021/10/02/mizzou-football-steve-wilks-missouri-defense-tennessee-vols-fans/5970289001/
De a fő irányvonal a Stanford HC-k voltak, azé a programé, mely immár több évtizedes viszonylatban bizonyítja, hogy az egyetemi ligában szereplő csapatok közül talán a "legprofesszionálisabban" működik (és részben ez is lett Shaw veszte, nem véletlen hogy most más irányba indultak el)
r.baggio
Ha szerinted a Stanford ilyen szempontból hozzáállásban közel van az nflhez, az nyilván optimistává teszi az embert.
A legfrissebb hírek szerint Shaw inkább stábtag lesz az új edzői karban, mintsem HC, de fallback opciónak nem kardombadőlős ő sem | ellentétben anno VJ-vel, akit egyik porcikám sem kívánt a KisShannyvel szembeni kinevezésekor |
több mint 1 éve
Demeco Ryans 2017 óta edzősködik, ennyire zöldfülű ezdőnk még nem volt, igaz koordinátori tapasztalata 2 év, ami eggyel több mint a kóklernek volt, ellenben edzőként eddig egyetlen szervezeti kultúrát látott, a 9ersét. Játékosként is "csak" 2 csapatban voltMondanám hogy egy tapasztalt assistant HC sokat segíthet, de hát Munchak se sokat ért tremendousjob mellett...
több mint 1 éve
Ha már Rhule, azért annak is nézz utána, hogy a Panthers-t a "fosból kiganézó" Steve Wilks hogyan is teljesített a Missourinál DC-kéntÁltalánosságban azért elmondható h más skill kell 17-22 éves játékosok irányításához és más a 20-35 éves szupersztárok menedzseléséhez.plusz itt nem csak a kor kulonbseg, hanem rengeteg minden. ld Rhule esete. collegeban rakoncentralt a fizikai dolgokra, es a meccs felkeszitesnel vszeg nagyon alapveto dolgokat tanitott meg csak, legalabbis amik kiszivarogtak a panthers idokbol. ahogy vki meg is jegyezte a forumban, Rhule olyan dolgokat adott el nagy elemzeskent a jatekosoknak, amiket mi irogatunk itt. a szabadidonkben. ugy, hogy nagy reszunk sosem jatszotta ezt a sportot ...
Ez a fő ok, ami miatt az egyetemi módszerek/sikerek nem okvetlenül implementálhatóak a profik között | Urban khm khmm Meyer | .
Általános Doktor
csebi
eu.columbiatribune.com/story/sports/2021/10/02/mizzou-football-steve-wilks-missouri-defense-tennessee-vols-fans/5970289001/
De a fő irányvonal a Stanford HC-k voltak, azé a programé, mely immár több évtizedes viszonylatban bizonyítja, hogy az egyetemi ligában szereplő csapatok közül talán a "legprofesszionálisabban" működik (és részben ez is lett Shaw veszte, nem véletlen hogy most más irányba indultak el)
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
- JC6
6 990
Hackett lett a Jets OC-je😃
több mint 1 éve
Általánosságban azért elmondható h más skill kell 17-22 éves játékosok irányításához és más a 20-35 éves szupersztárok menedzseléséhez.plusz itt nem csak a kor kulonbseg, hanem rengeteg minden. ld Rhule esete. collegeban rakoncentralt a fizikai dolgokra, es a meccs felkeszitesnel vszeg nagyon alapveto dolgokat tanitott meg csak, legalabbis amik kiszivarogtak a panthers idokbol. ahogy vki meg is jegyezte a forumban, Rhule olyan dolgokat adott el nagy elemzeskent a jatekosoknak, amiket mi irogatunk itt. a szabadidonkben. ugy, hogy nagy reszunk sosem jatszotta ezt a sportot ...
Általános Doktor
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
A Ralston-sztorihoz azért hozzá kell tenni, hogy a franchise addigi legjobb szezonja után távozott, amikor 9-5-el zártunk. Nála lett először pozitív szezonunk egyáltalán. A játékosok kérték a vezetőséget, hogy hozzanak másik HC-t, mert azt érezték, hogy Ralston nem elég a PO-hoz, jött Red MIller helyette és bementünk egyből a SB-ba, de annak a csapatnak a gerincét Ralston rakta össze...Walsh és Harbaugh (na meg a T-formáció atyja, Clark Shaughnessy) mellett stanfordi sikersztori Dennis Green is, aki rendszeres playoff-részvevő lett a Minnesotával, az egyedüli NFL-ben megbukott ex-Cardinal HC John Ralston, ő épp a Denvernél nem tudott maradandót alkotni, de még így is pozitív mérleggel zárt öt szezon alatt (34-33-3).oké akkor van 2 sikersztori, hány a bukás?David Shaw másfél évtizede nem dolgozott az NFL-ben, soha nem volt NFL HC, és soha nem volt NFL koordinátor. Ezzel az önéletrajzzal nem tudom milyen a beválási arány, de van egy tippem hogy százalékosan egy számjegyű, és 5 alatti.Végül is csak Jim Harbaugh-ról feledkeztél meg, aki ugyanígy, ráadásul pont ugyanúgy a Stanfordról ment az NFL-be, de rá se ránts. Bill Walsh se volt mondjuk anno annyira rossz választás, bár tény, hogy ő már egy évnyi profi OC rutinnal felvértezve vághatott bele az NFL kalandba
Cruyffista
r.baggio
Negritis, a vajda
r.baggio
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 1 éve
Általánosságban azért elmondható h más skill kell 17-22 éves játékosok irányításához és más a 20-35 éves szupersztárok menedzseléséhez.Walsh és Harbaugh (na meg a T-formáció atyja, Clark Shaughnessy) mellett stanfordi sikersztori Dennis Green is, aki rendszeres playoff-részvevő lett a Minnesotával, az egyedüli NFL-ben megbukott ex-Cardinal HC John Ralston, ő épp a Denvernél nem tudott maradandót alkotni, de még így is pozitív mérleggel zárt öt szezon alatt (34-33-3).oké akkor van 2 sikersztori, hány a bukás?David Shaw másfél évtizede nem dolgozott az NFL-ben, soha nem volt NFL HC, és soha nem volt NFL koordinátor. Ezzel az önéletrajzzal nem tudom milyen a beválási arány, de van egy tippem hogy százalékosan egy számjegyű, és 5 alatti.Végül is csak Jim Harbaugh-ról feledkeztél meg, aki ugyanígy, ráadásul pont ugyanúgy a Stanfordról ment az NFL-be, de rá se ránts. Bill Walsh se volt mondjuk anno annyira rossz választás, bár tény, hogy ő már egy évnyi profi OC rutinnal felvértezve vághatott bele az NFL kalandba
Cruyffista
r.baggio
Negritis, a vajda
r.baggio
több mint 1 éve
Cruyffista
3 352
Nem láttam még megemlítve ezt az infót, de most olvasom, hogy Ryans saját maga értesítette a Panthers Colts Cardinals triót, hogy nem megy el hozzájuk interjúra, mert a Broncos Texans állások érdeklik. Ergo, ő tudta, hogy meg fogja kapni az egyiket.Quinn is kuka, marad DCPelissero tweetje érdekes, külön kiemeli hogy csak a Cardinalsnál volt top candidate.
FLZOLI
Nem azt írtam hogy nincs ilyen, hanem hogy az NFL koordinátorok és a második esélyt kapó HC-k dominálják a ligát, a kvázi nyers NCAA tapasztalattal érkezőknél pedig egyrészt nem jó a beválási arány, másrészt jelenleg talán nincs is olyan aktív top edző a ligában HC-ként, aki ilyen. Ergo papíron Ryans beválási esélye magasabb, mint Shawé.David Shaw másfél évtizede nem dolgozott az NFL-ben, soha nem volt NFL HC, és soha nem volt NFL koordinátor. Ezzel az önéletrajzzal nem tudom milyen a beválási arány, de van egy tippem hogy százalékosan egy számjegyű, és 5 alatti.Végül is csak Jim Harbaugh-ról feledkeztél meg, aki ugyanígy, ráadásul pont ugyanúgy a Stanfordról ment az NFL-be, de rá se ránts. Bill Walsh se volt mondjuk anno annyira rossz választás, bár tény, hogy ő már egy évnyi profi OC rutinnal felvértezve vághatott bele az NFL kalandba
Cruyffista
r.baggio
több mint 1 éve
Vonster
1 044
Én amúgy ennek a Ryans-Kubiak duónak tudnék örülni, kérdés mennyi az igazság belőle, de szerintem ez lenne a legjobb a lehetőségek közül, szóval én ennek fogok szorítani
több mint 1 éve
Walsh és Harbaugh (na meg a T-formáció atyja, Clark Shaughnessy) mellett stanfordi sikersztori Dennis Green is, aki rendszeres playoff-részvevő lett a Minnesotával, az egyedüli NFL-ben megbukott ex-Cardinal HC John Ralston, ő épp a Denvernél nem tudott maradandót alkotni, de még így is pozitív mérleggel zárt öt szezon alatt (34-33-3).oké akkor van 2 sikersztori, hány a bukás?David Shaw másfél évtizede nem dolgozott az NFL-ben, soha nem volt NFL HC, és soha nem volt NFL koordinátor. Ezzel az önéletrajzzal nem tudom milyen a beválási arány, de van egy tippem hogy százalékosan egy számjegyű, és 5 alatti.Végül is csak Jim Harbaugh-ról feledkeztél meg, aki ugyanígy, ráadásul pont ugyanúgy a Stanfordról ment az NFL-be, de rá se ránts. Bill Walsh se volt mondjuk anno annyira rossz választás, bár tény, hogy ő már egy évnyi profi OC rutinnal felvértezve vághatott bele az NFL kalandba
Cruyffista
r.baggio
Negritis, a vajda
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
oké akkor van 2 sikersztori, hány a bukás?David Shaw másfél évtizede nem dolgozott az NFL-ben, soha nem volt NFL HC, és soha nem volt NFL koordinátor. Ezzel az önéletrajzzal nem tudom milyen a beválási arány, de van egy tippem hogy százalékosan egy számjegyű, és 5 alatti.Végül is csak Jim Harbaugh-ról feledkeztél meg, aki ugyanígy, ráadásul pont ugyanúgy a Stanfordról ment az NFL-be, de rá se ránts. Bill Walsh se volt mondjuk anno annyira rossz választás, bár tény, hogy ő már egy évnyi profi OC rutinnal felvértezve vághatott bele az NFL kalandba
Cruyffista
r.baggio
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
David Shaw másfél évtizede nem dolgozott az NFL-ben, soha nem volt NFL HC, és soha nem volt NFL koordinátor. Ezzel az önéletrajzzal nem tudom milyen a beválási arány, de van egy tippem hogy százalékosan egy számjegyű, és 5 alatti.Végül is csak Jim Harbaugh-ról feledkeztél meg, aki ugyanígy, ráadásul pont ugyanúgy a Stanfordról ment az NFL-be, de rá se ránts. Bill Walsh se volt mondjuk anno annyira rossz választás, bár tény, hogy ő már egy évnyi profi OC rutinnal felvértezve vághatott bele az NFL kalandba
Cruyffista
---
több mint 1 éve
Sean Payton táborából most épp az szivárgott ki h ő ugyan nagyon szívesen dolgozna RW-vel, meg a D# is jó, de a tulajoknál valakivel összeakadna a bajsza, ami miatt ellenérzései vannak. Ez amiatt érdekes mert ugyaninnen egy hete még az szivárgott ki h mennyire tetszik neki h stabil a tulajdonosi kör | valakinek nem tetszik h nem ő a top jelölt | :Lol.
— Benjamin Allbright (@AllbrightNFL) January 26, 2023
Just last week Sean Payton was saying how much he loved the ownership group, now that he knows and everyone else does that he is not the preferred candidate all of a sudden he's worried about a power struggle with a member of ownership? https://t.co/XuaFNoD2HI
A week ago, Mark reported Sean Payton “likes the Broncos stable ownership.” Now this. Wonder what changed? What did Lewis Hamilton ever do to Sean? (I kid! I kid!) #9sports https://t.co/ooOGVHpKJT
— Mike Klis (@mikeklis) January 26, 2023