Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 1 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 154 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
Broncos QB Bo Nix has been named a team captain in his rookie season.
KeyG

Negritis, a vajda
Hm… Sokatmondó…
Zalán
Utoljára újonc kapitányra 1967-ben volt nálunk példa: Floyd Littlet követi emberünk o.O

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 1 éve
Zalán Denver Broncos 4 906 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
KeyG

Negritis, a vajda
Hm… Sokatmondó…

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 1 éve
KeyG

Negritis, a vajda
A játékosok szavazhatták meg a kapitányokat Klis szerint, ez így még tetszetősebb Nixre nézve.

több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 424 — The Mathematician
KeyG

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
KeyG Baltimore Ravens 13 778

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 1 éve
Zalán Denver Broncos 4 906 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Egy lépés a jó irányba.
Felkészül, Meinerz. A másik alappillér.
Zalán
Ő már a zsákba került pár hete:
Quinn Meinerz signed a 4 year , $72,000,000 contract with the Denver Broncos, including $11,500,000 signing bonus, $45,000,000 guaranteed, and an average annual salary of $18,000,000

www.spotrac.com/nfl/player/_/id/72479/quinn-meinerz
Általános Doktor
Ez elkerülte a figyelmemet. Akkor a csapat fele megvan… 🥹

több mint 1 éve
Egy lépés a jó irányba.
Zalán
Ő már a zsákba került pár hete:
Quinn Meinerz signed a 4 year , $72,000,000 contract with the Denver Broncos, including $11,500,000 signing bonus, $45,000,000 guaranteed, and an average annual salary of $18,000,000

www.spotrac.com/nfl/player/_/id/72479/quinn-meinerz

több mint 1 éve
Assurbanapli Denver Broncos 1 952
Egy lépés a jó irányba.
Zalán
Róla is volt már megszellőztetve valami előzetes hír?
több mint 1 éve
Egy lépés a jó irányba.

Szerkesztette: Zalán

több mint 1 éve
Helyes.
Cruyffista
Jövő ilyenkor fixen drágább lett volna az biztos, a mentalitásából kiindulva nagy visszaesésre nem lehet tőle számítani, szal egyetértek.
Általános Doktor
posztján "top" játékosnak van számontartva, azok pedig kevés kivételtől "rekord" szerződést kapnak
főleg rookie után
Negritis, a vajda
Igen, csak nem mindegy h mennyit vársz, mert a rekord az hónapról-hónapra mást jelent.
Általános Doktor
persze
AJ Terrell ugye 4 év 81
Sauce Gardner viszont 100 felett lesz 4 évre

több mint 1 éve
StormST Denver Broncos 12 694 — SB 50 Champion @ Grund
Halleluja!

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 1 éve
Helyes.
Cruyffista
Jövő ilyenkor fixen drágább lett volna az biztos, a mentalitásából kiindulva nagy visszaesésre nem lehet tőle számítani, szal egyetértek.
Általános Doktor
posztján "top" játékosnak van számontartva, azok pedig kevés kivételtől "rekord" szerződést kapnak
főleg rookie után
Negritis, a vajda
Igen, csak nem mindegy h mennyit vársz, mert a rekord az hónapról-hónapra mást jelent.

több mint 1 éve
Helyes.
Cruyffista
Általános Doktor
főleg rookie után

több mint 1 éve
Helyes.
Cruyffista

több mint 1 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 6 071
Helyes.
több mint 1 éve
KeyG Baltimore Ravens 13 778
ESPN Sources: Denver Broncos and two-time Pro-Bowl CB Patrick Surtain ll reached agreement today on a four-year, $96 million extension that includes $77.5 million guaranteed, now making him the highest-paid defensive back in NFL history.

Tory Dandy of CAA negotiated the deal.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 1 éve
Jonas Griffith részleges ACL szakadás, de műteni kell, ami miatt injury settlement-el vágtuk végül ki.

Ha jól rakom össze a legókat, akkor az volt a terv h a PS-be visszahozzuk, de a kötelező vizsgálatoknál kiderült h részleges szakadása van, amit műteni kell.

Utólag a csapat hozzájárult az injury settlement-hez, amivel több pénzt kap emberünk, valamint a felépülése után szabadon tárgyalhat már idén (akár velünk is), így gyors rehab esetén nem kell kiülnie az egész évet az IR miatt.

Szerencsétlen az elmúlt másfél évben sérült, meg ezt is kihagyja, az esélyei egy normális visszatérésre slim to none.

több mint 1 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 6 071
Vagy beválik Nix és Payton, vagy összejön az 1/1, minden más kimenetel teljes bukás. A többi nem érdekel jóformán, leszámítva talán a támadófalat, mert olyan pénzek és olyan szerződések vannak benne, hogy nem tudunk mást csinálni mint a következő 4 évben őket nézni.
több mint 1 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 875
Na jó, nem bírom tovább.

Volt egyszer egy Broncos meccs Londonban, nem is olyan rég.
Fél évvel előtte megvettem a jegyet, remek helyre, ahogy még aznap a repjegyet is.
Tűkön ültem, alig aludtam abban a fél évben.
2005 óta vagyok fan, de sosem láttam a csapatot élőben, sehol, semmikor.
Volt előbb is londoni meccs, de akkor az nekem anyagilag kivitelezhetetlen volt.

Elérkezett a várva várt nap, 1-kor feküdtem, semmit nem aludtam, úgy izgultam, 4-kor taxi majd reptér.

Aztán, itt a fórumon írogattam, az eredménykövetőbe a meccs alatt.

Sajnos - nagyon restellem - de hazudtam.

Égett a pofámról a bőr, de olyan régen utaztam előtte, hogy még azt is elfelejtettem, az UK kilépett az EU-ból és a SZIG-al kitörölhetem a seggem.
A reptéren, beszállás előtt kiszedtek a sorból és néztem, hogy száll fel a gép, és vele együtt száll el az álmom is…

Totál kész voltam. Minden megvolt, minden stimmelt, de figyelmetlen voltam és ez miatt egy álommal szegényebb lettem.

A hazugság fáj, tényleg nagyon szégyellem magam és bocsánatot kérek, borzasztó érzés volt otthonról ide írni, közben kamuzni hogy ott vagyok kint…

Áh…

Aztán, elérkezett ‘24 nyara, mikor is felhívtak egy 2 éve magasan túlárazott extra házra egy amerikai számról. Nem hittem az ingatlanban, ilyen áron főleg nem.

Egy hónapos megfeszített, napi szintű komoly munka után azonban megvették a házat. Minden ellenünk szólt, borzasztóan nehéz volt a tulajdonossal…
De sikerült.

Az ügyfelek annyira megkedveltek, hogy meghívtak a birtokukra egy hétre, Jersey-be és 29-én elvisznek a Jets - Broncos meccsre is, miután megtudták, hogy élek-halok a vadlovakért…

Azt hiszem - megannyi szenvedés, borzasztó gyerekkor, nélkülözések, sokszor pengeélen táncoló házasság és családi problémák után elmondhatom: ez kijár.

Úgyhogy, útlevél kész, ESTA megvan, repjegy zsebben, visszaszámlálás indul…

Azok után, amiket itt olvastam tőletek az elmúlt hetekben, nagy reményekkel megyek ki és bízok abban, hogy sok évnyi szenvedés után ez a mi évünk lesz, valamilyen csoda folytán… rajtam nem fog múlni.

BRONCOS. TILL I DIE.

Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
több mint 1 éve
Vonster Denver Broncos 1 205
Mint kiderült a Brandon Ayiuk kavalkádban benne voltunk kicsit mi is. A Steelers-szel már megegyezett a 9ers, de pótolni akarták Ayiukot, méghozzá Suttonnel, akiért egy harmadik kört adtak volna. Örülök, hogy nem mondtunk rá igent...
több mint 1 éve
Foresz Denver Broncos 950 — Broncos
Szerintem Bo NIx azért ad számunkra bizakodást,mert ő már Payton irányítója,ő draftolta ide. Ha sikerül Paytonnak olyanná nevelni amilyenre szeretné,akkor nem kell Nix istentelen tálentuma ahhoz,hogy reménykeltően irányítson. Egy szóval azért érzem pozitívnak Nix-et Russ-hoz képest,mert Russell Wilson kialakult játékára kevésbé volt SP hatással.
Amúgy visszakanyarodnék Patrick eltávolításához egy mondattal,itt hasonló a helyzet,mert Franklin SP választottja.Nyilván játszatni is akarja az idényben,és Mims sem annyira rossz hogy Reynolds mellett ne kaphatna lehetőséget.Úgy érzem,Patrick igazából itt csak Reynolds-al volt versenyben a posztért,a fiatalokat mindenképpen tartottuk volna.És hát SP ezek szerint Reynolds-ban lát több lehetőséget...

Meglátásom szerint negatív idényt fogunk zárni,nem leszünk PO csapat,de talán a nyáron kezdődött építkezésnek ez így sokkal jobb lesz,és jövőre ismét egy-két fontos dominót helyre tudunk a drafton rakni.
több mint 1 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 443
nebassssz, Chargersből jön és sérülékeny???

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 1 éve
A Nix > Russellt azért ne 2 PS meccs után adjuk már meg.

Ennek a Javonte a sérülése előtt jó RB volt legendának nem tudom mi az alapja. Innen egyszerűen kiöregedett Perine és ennyivel gyengébb lett a sor. Nem baj, ne itt erősítsünk, de az MHR-nél 2015 óta szerintem minden évben erősebb lett a csapat az azelőttihez képest...

Az meg, hogy a 3. TE erősebb mint tavaly volt önmagában pontosan 0 extra győzelemben manifesztálódna.

Abban az univerzumban vagyunk bottom 3 csapat, amikor Nix szarul játszik (ami a csapat többi részére nézve is demoralizáló lenne).

Van ok bizakodni, hogy nem így lesz. Még ha leértékelem a PS teljesítményét akkor se a bottom 3 csapat minőségre számítok tőle. De van ilyen forgatókönyv is. De olyan is, hogy átmenti a formát és kijön a lépés és összejön a PO. Tavaly sem volt elképzelhetetlen és nem is volt messze, kicsit későn állt hozzá össze a csapat.

Azért ha PO lenne a cél, én legalább draft után visszahoztam volna Simmonst. Ő ott többet tudna tenni a győzelmekért, mint mondjuk Krull. Amúgy semmi bajom vele, meg van az összes végtagja, már ezzel előrelépés néhány korábbi állapothoz képest TE poszton...
Black_Adder
Ne feledd… A denveri mágia. De közben leigazoltuk a ps-be Te riogatónak Parham-et a Töltöktől. Akinek a legfőbb erőssége a sérülékenység. És még így is több td-elkapása van, mint itt az egész osztálynak…
Amúgy szerény véleményem az, hogy ha Bo Nix életképes lesz, akkor jobbak leszünk, s minden egység jobbnak fog látszani vagy tűnni. Lehet nem is lesz jobb a fal, csak a Bóra varrt játék jobban mutat majd OL-ben. Ha Bo tol egy Lynchet, akkor mindent rosszabbnak fogunk látni. Ez esetben Black melankóliáját átveszem. Ha Bo alkalmatlan lesz, akkor legyen kedves tényleg teljesen alkalmatlannak lenni, hogy tényleg top3 legyen. Ha Bo CJ Stroud lesz, akkor sok talentet fogunk találni a csapatban. Jó pár játékosról jelenleg nem tudhatunk semmit. Ha Bo hozza Lock legjobb énjét, akkor olyasmi csapat leszünk, mint tavaly irodás Wilsonnal. Ha Bo katasztrófa, és padra ültetik, beáll zakkant Wilson, felkeményedik irracionálisra a D mint tavaly, akkor olyasmik leszünk mint tavaly. Alapvetően Bo-n múlik pontosan… Engedem hadd menjen… Jahh… Payton hozzá fog tenni egy iksz körüli rendszert. Ehhez Saintsben is értett. Bo-ról annyit tudni, amit a po-meccseken láttunk. Ez sokkal több, mint amit a Cutler draft óta látunk saját draftolt qb-tól. Azonban a bajnokság most kezdődik. A babazsúr (Bobo-zsúr) eddig tartott. innentől vadászni fognak rá a vadak. És ez egy másik játék. Én drukkolok, hogy Doki nyerjen egy talicska pénzt az idény végén.

Szerkesztette: Zalán

több mint 1 éve
Black_Adder
Én PS meccs nélkül is megadtam volna 😅😅

Javonte legendajának meg az az alapja h misstacklegyár volt egyetemen és rookieként is látványosan törte le a szerelési kísérleteket. Tavaly be volt lassulva és enélkül egy tucatjóskává vált.

Simmons esélytelen volt, nincs 1.5 milla a sapkank alatt + nyilvanvalóan nem PO az előzetes cél, hanem egy tisztes átmenet.
Más kérdés h még így is reális a PO ha Nix fejlődése ebben az ütemben halad.

| Am most nézem h Tremon Smith 3.2 M-et foglal a sapka alatt, ehhez képest két megmozdulására nem emlékszem tavalyról idén meg sztem pályán is alig lesz... |

Szerkesztette: Általános Doktor

több mint 1 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 443

Ennek a Javonte a sérülése előtt jó RB volt legendának nem tudom mi az alapja. Innen egyszerűen kiöregedett Perine és ennyivel gyengébb lett a sor. Nem baj, ne itt erősítsünk, de az MHR-nél 2015 óta szerintem minden évben erősebb lett a csapat az azelőttihez képest...

Az meg, hogy a 3. TE erősebb mint tavaly volt önmagában pontosan 0 extra győzelemben manifesztálódna.

Abban az univerzumban vagyunk bottom 3 csapat, amikor Nix szarul játszik (ami a csapat többi részére nézve is demoralizáló lenne).

Van ok bizakodni, hogy nem így lesz. Még ha leértékelem a PS teljesítményét akkor se a bottom 3 csapat minőségre számítok tőle. De van ilyen forgatókönyv is. De olyan is, hogy átmenti a formát és kijön a lépés és összejön a PO. Tavaly sem volt elképzelhetetlen és nem is volt messze, kicsit későn állt hozzá össze a csapat.

Azért ha PO lenne a cél, én legalább draft után visszahoztam volna Simmonst. Ő ott többet tudna tenni a győzelmekért, mint mondjuk Krull. Amúgy semmi bajom vele, meg van az összes végtagja, már ezzel előrelépés néhány korábbi állapothoz képest TE poszton...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data