Denver Broncos
48 feliratkozó
több mint 1 éve
Vonster
1 044
Valaki tudja ki kezeli a "Denver Broncos Hungary" facebook oldalt?Én azt az oldalt rég kikövettem, borzalmas, hogy mennyire felületesen vannak kezelve a dolgok, konkrétan ha egy random embert leültetsz az eredmények alkalmazás elé, meg az nfl fb posztjai elé, ugyanilyen minőségű tartalmat csinálna
Esetleg innen valaki?
Nem tudom igazából miért követem, de elég random, hogy miről van poszt és miről nincs.
Most például egy "sajtóhír" lett közzétéve, hogy a csapat Ryanst választotta, és várunk a második körös interjúra, hogy hivatalossá tegyük (ahogy lentebb is írtátok, hogy van ilyen pletyka, de én ezt azért még nem érzem biztosnak). A sajtóhír forrását mondjuk meg is lehetne jelölni. 😅
Gerichill
több mint 1 éve
Egyiknél sem jó ha túl nagyra 💦Nem kinevezel, hanem kinevelsz.Oks köszönöm, akkor ezt csak kevertem 🙂A rooney rule lett kiegészítve azzal h minimum két kisebbségi edzőt kell interjúvolni és a saját alkalmazott (pl.: Evero) nem számít bele, valamint van ez a teljesen idióta szabály h két eltöltött év után kapsz két 3. kört ha valakit a front officeodból GMnek, vagy a stábból HCnak elvisznek. | Mike McDaniel után is járt pl két 3. kör mint fekete(!) felmenőkkel bíró kisebbségi kinevezett |Azt értem, de nem volt valami ilyesmi szabály régebben"hogy több kisebbségi edző legyen? Nem erre az elviszik az edződre gondolokKapnánk draftcetlit a kisebbségi edzőért amúgy?A 49ers kapna két harmadik kört. Ha Everot vinné el más HC-nak, akkor viszont mi nem kapnánk, mert két szezont kell dolgoznia...
FLZOLI
Általános Doktor
FLZOLI
Általános Doktor
FLZOLI
Tudod, szarba csapni vs csapba szarni!
Willie Parker
több mint 1 éve
Gerichill
526
Valaki tudja ki kezeli a "Denver Broncos Hungary" facebook oldalt?Esetleg innen valaki?
Nem tudom igazából miért követem, de elég random, hogy miről van poszt és miről nincs.
Most például egy "sajtóhír" lett közzétéve, hogy a csapat Ryanst választotta, és várunk a második körös interjúra, hogy hivatalossá tegyük (ahogy lentebb is írtátok, hogy van ilyen pletyka, de én ezt azért még nem érzem biztosnak). A sajtóhír forrását mondjuk meg is lehetne jelölni. 😅
több mint 1 éve
Willie Parker
15 388
Nem kinevezel, hanem kinevelsz.Oks köszönöm, akkor ezt csak kevertem 🙂A rooney rule lett kiegészítve azzal h minimum két kisebbségi edzőt kell interjúvolni és a saját alkalmazott (pl.: Evero) nem számít bele, valamint van ez a teljesen idióta szabály h két eltöltött év után kapsz két 3. kört ha valakit a front officeodból GMnek, vagy a stábból HCnak elvisznek. | Mike McDaniel után is járt pl két 3. kör mint fekete(!) felmenőkkel bíró kisebbségi kinevezett |Azt értem, de nem volt valami ilyesmi szabály régebben"hogy több kisebbségi edző legyen? Nem erre az elviszik az edződre gondolokKapnánk draftcetlit a kisebbségi edzőért amúgy?A 49ers kapna két harmadik kört. Ha Everot vinné el más HC-nak, akkor viszont mi nem kapnánk, mert két szezont kell dolgoznia...
FLZOLI
Általános Doktor
FLZOLI
Általános Doktor
FLZOLI
Tudod, szarba csapni vs csapba szarni!
több mint 1 éve
Oks köszönöm, akkor ezt csak kevertem 🙂A rooney rule lett kiegészítve azzal h minimum két kisebbségi edzőt kell interjúvolni és a saját alkalmazott (pl.: Evero) nem számít bele, valamint van ez a teljesen idióta szabály h két eltöltött év után kapsz két 3. kört ha valakit a front officeodból GMnek, vagy a stábból HCnak elvisznek. | Mike McDaniel után is járt pl két 3. kör mint fekete(!) felmenőkkel bíró kisebbségi kinevezett |Azt értem, de nem volt valami ilyesmi szabály régebben"hogy több kisebbségi edző legyen? Nem erre az elviszik az edződre gondolokKapnánk draftcetlit a kisebbségi edzőért amúgy?A 49ers kapna két harmadik kört. Ha Everot vinné el más HC-nak, akkor viszont mi nem kapnánk, mert két szezont kell dolgoznia...
FLZOLI
Általános Doktor
FLZOLI
Általános Doktor
több mint 1 éve
A rooney rule lett kiegészítve azzal h minimum két kisebbségi edzőt kell interjúvolni és a saját alkalmazott (pl.: Evero) nem számít bele, valamint van ez a teljesen idióta szabály h két eltöltött év után kapsz két 3. kört ha valakit a front officeodból GMnek, vagy a stábból HCnak elvisznek. | Mike McDaniel után is járt pl két 3. kör mint fekete(!) felmenőkkel bíró kisebbségi kinevezett |Azt értem, de nem volt valami ilyesmi szabály régebben"hogy több kisebbségi edző legyen? Nem erre az elviszik az edződre gondolokKapnánk draftcetlit a kisebbségi edzőért amúgy?A 49ers kapna két harmadik kört. Ha Everot vinné el más HC-nak, akkor viszont mi nem kapnánk, mert két szezont kell dolgoznia...
FLZOLI
Általános Doktor
FLZOLI
Once there was only dark.
If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 1 éve
Azt értem, de nem volt valami ilyesmi szabály régebben"hogy több kisebbségi edző legyen? Nem erre az elviszik az edződre gondolokKapnánk draftcetlit a kisebbségi edzőért amúgy?A 49ers kapna két harmadik kört. Ha Everot vinné el más HC-nak, akkor viszont mi nem kapnánk, mert két szezont kell dolgoznia...
FLZOLI
Általános Doktor
több mint 1 éve
Kapnánk draftcetlit a kisebbségi edzőért amúgy?A 49ers kapna két harmadik kört. Ha Everot vinné el más HC-nak, akkor viszont mi nem kapnánk, mert két szezont kell dolgoznia...
FLZOLI
több mint 1 éve
Kapnánk draftcetlit a kisebbségi edzőért amúgy?
több mint 1 éve
Mike Klis szerint DeMeco a frontrunner, de Quinn, Payton és Caldwell sem lett még kizárva | Shaww nevét nem említi | , de Ryans a fő célpont.DeMeco Ryans emerges as a top Broncos head coach candidate https://t.co/gtHVjTwFBP via @9NEWS #9sports
— Mike Klis (@mikeklis) January 26, 2023
több mint 1 éve
A podcastot nem hallgattam, de Ryans kapcsán Allbright pár napja Reich, Munchak, Evero nevét dobta be, mint potenciális stábtagok.A tegnapi adásban azt mondta h nem tud konkértumot a lehetséges stábról.
Mondjuk Reich pont most lett Panthers HC, úgyhogy ő már nem lesz.
Cruyffista
Munchack neve felmerült, ő napirenden van h visszatérjen, de attól függ h az új OC power, vagy zone sémát akar az OL-nél, utóbbinál ő kiesik mint jelölt.
Everoról volt szó külön, Ben azt mondta h szerinte Evero nem okvetlen akar itt maradni, mert zavarta h kibasztuk Hackettet, de még szerződés alatt van, az új HC fog dönteni róla. Szerintem ő nem fog maradni ha Ryans jön, de majd kiderül.
több mint 1 éve
Adam Schefter@AdamSchefter
Former Colts’ HC Frank Reich is being named the new head coach of the Carolina Panthers. Reich now returns to the franchise he quarterbacked in 1995.
nah Payton oda már nem megy
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Cruyffista
3 352
A podcastot nem hallgattam, de Ryans kapcsán Allbright pár napja Reich, Munchak, Evero nevét dobta be, mint potenciális stábtagok.Mondjuk Reich pont most lett Panthers HC, úgyhogy ő már nem lesz.
több mint 1 éve
Tekintve h minimum finalistának tekinthető a HC posztra, itt egy 2 hetes interjú DeMecoval:www.youtube.com/watch?v=_tduCzc61T0
Nekem elég élesnek egyben alázatosnak tűnik, így az első emberi benyomások pozitívak.
Salah egyébként elég jó védelmét vette át és kijelenthető h nagyobb magasággokig vitte, mint az egyébként jó munkát végző elődje.
Ha a staffban lesz kellő tapasztalat (pl.: Gary Kubiak mint assistant HC), akkor én tudok lelkesedni ezért a kinevezésért.
Érdekesség h ennek az interjúkörnek úgy vágtunk neki h a HC tapasztalat nagy előnyt jelent nálunk, ennek ellenére lehet h egy elsőéves HC-nál kötünk ki.
A BCT podcastben erre Ben azt mondta h "sometimes you searching for silver, but finding gold".
több mint 1 éve
Allbright most már tényként fogalmaz azzal kapcsolatban, hogy Ryanset választottuk új edzőnek, és szimplán arra várunk hogy második interjú címén körbevezethessük az épületben. Ha 1-2 nap múlva megint változik a helyzet, akkor tényleg meg vannak vezetve.Hogy egész pontosak legyünk szte Ryans a fő célpont, Quinn a b terv, Payton jelenleg parkolópályán van, de ha Ryans a texanst választja, akkor még visszatérhetünk hozzá is:
Cruyffista
I think that's the competition, but my guess is it won't be a bidding war, it will simply be Ryans choosing and I think he will choose Denver.
— Benjamin Allbright (@AllbrightNFL) January 26, 2023
Houston does have some advantages though. Draft capital. Etc. https://t.co/JVFRShcJ0Y
I love Dan Quinn and I will secretly root for whatever team he goes to coach, Including if he comes to Denver.
I believe the Broncos are circling Ryans https://t.co/cIxC9Bauy4
Maybe, I don't really know what the Arizona situation is with him.
CAR/Indy/Hou are out on him. Denver could maybe circle back if their other two targets go elsewhere, but I doubt it.
So... https://t.co/vQeUB9rY7K
Érdekesség h tegnap Nick Ferguson volt a vendég a BCT podcastban, aki játszott együtt Ryansel és most is jóban vannak. Nem mondta ki h minket fog választani Ryans, de erősen utalt rá. A beszélgetésben elhangzott h nagy esély van rá h Gary Kubiak assistant HC poszton visszatérjen egy DeMeco staffban (de ezt nem hírként, hanem következtetésként dobták be).
Szerkesztette: Általános Doktor
több mint 1 éve
Cruyffista
3 352
Allbright most már tényként fogalmaz azzal kapcsolatban, hogy Ryanset választottuk új edzőnek, és szimplán arra várunk hogy második interjú címén körbevezethessük az épületben. Ha 1-2 nap múlva megint változik a helyzet, akkor tényleg meg vannak vezetve.
több mint 1 éve
@AdamSchefterEmberileg sok sikert neki, sztem jóarc volt, csak nagy volt rá még a kabát.
Jets are hiring former Broncos HC Nathaniel Hackett as their OC, per source.
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
@AdamSchefterJets are hiring former Broncos HC Nathaniel Hackett as their OC, per source.
több mint 1 éve
Cruyffista
3 352
Utóbbit úgy érted, hogy biztos semmi köze nincs a jelöltségéhez a 96-54-es alapszakasz és az 5-3-as Bowl game mérlegéhez?Nem. Ha megnézed a liga PO csapatainak HC-it, akkor az azt mutatja, hogy nagyon is érdemes a ligaelit koordinátorokból válogatni, mert első HC periodusukban is nagyon magas szintet hoznak sokan. Eagles, Bengals, 49ers, Vikings, Dolphins, Titans (nem voltak PO-ban, de egeszsegesen az AFC egyik legjobbjai), Giants, Bills, Steeles, Ravens.
StormST
Ergo, a minta azt mutatja, hogy a liga elejét jelenleg a
1. kimagasló koordinátorból lett HC-k
2. második lehetőséget kapó egykori NFL HC-k (BB, Pederson, Andy R, McCarthy)
dominálják.
David Shaw másfél évtizede nem dolgozott az NFL-ben, soha nem volt NFL HC, és soha nem volt NFL koordinátor. Ezzel az önéletrajzzal nem tudom milyen a beválási arány, de van egy tippem hogy százalékosan egy számjegyű, és 5 alatti.
Az egyetlen félig igaz példa az Carroll, de ő volt Pats HC a USC előtt, és kooridnátor is az NFL-ben. Szóval ő is más eset mint Shaw.
több mint 1 éve
Breaking: The Broncos informed Jerry Rosburg he won't be the new HC, and won't be part of the new coaching staff.Utóbbit úgy érted, hogy biztos semmi köze nincs a jelöltségéhez a 96-54-es alapszakasz és az 5-3-as Bowl game mérlegéhez?
The Broncos focused on their 7 targets.
Most épp Hackett kiválasztásával midnen rendben volt, csak nem működött Most akkor ugyanezek az emberek mégis hogyan választanának jobb HC-t mint legutóbb??????A szerencse faktorát ne becsüljük le, kókler stáb is belenyúlhat jó HC-ba, és nagyon jó GM is belenyúlhat rosszba. Nem tűnik túl profinak a kiválasztás (DeMeco Ryansről honnan szereznek viszonyítási alapot, ha Kafkáékat nem hallgatják meg?), ettől még DeMeco lehet, hogy a liga egyik legjobb edzője lesz nálunk. Mert amúgy csak jókat mondanak róla.
Black_Adder
Egy David Shawnál kevésbé lennék bizakodó legfőképp azért, mert tök egyértelmű, hogy csak azért jelölt, mert Penner egyetemén ő a nonpluszultra főfasz.
Cruyffista
Nem vagyok egy college football expert, de én jelen helyzetben jobban örülnék egy olyan edzőnek, aki HC-ként lehúzott 10 évet egy jó nevű egyetemen, mint egy 1-2-3 éve DC/OC fiatalnak, aki megint nálunk akarná megtanulni, hogy milyen nehéz is az a HC fejhalgató meccs közben...
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 1 éve
Cruyffista
3 352
Breaking: The Broncos informed Jerry Rosburg he won't be the new HC, and won't be part of the new coaching staff.The Broncos focused on their 7 targets.
Most épp Hackett kiválasztásával midnen rendben volt, csak nem működött Most akkor ugyanezek az emberek mégis hogyan választanának jobb HC-t mint legutóbb??????A szerencse faktorát ne becsüljük le, kókler stáb is belenyúlhat jó HC-ba, és nagyon jó GM is belenyúlhat rosszba. Nem tűnik túl profinak a kiválasztás (DeMeco Ryansről honnan szereznek viszonyítási alapot, ha Kafkáékat nem hallgatják meg?), ettől még DeMeco lehet, hogy a liga egyik legjobb edzője lesz nálunk. Mert amúgy csak jókat mondanak róla.
Black_Adder
Egy David Shawnál kevésbé lennék bizakodó legfőképp azért, mert tök egyértelmű, hogy csak azért jelölt, mert Penner egyetemén ő a nonpluszultra főfasz.
több mint 1 éve
Elhangozott mostanában hogy trust the process. Na pont az az, amiben kvára nem tudok bízni. Shanny óta, pont a process az ami a fő probléma itt.a trust the processhez az kéne hogy bontsunk le mindent elemekre és toljuk a moneyballt míg nem meg a QB
Black_Adder
vagy ha nem a philly analógia akkor meg nem ártana egy tényleges process ami előremutat és van múltbeli bizonyíták rá hogy működik
nemtom nfl-ben van-e olyan GM mint pl Ujiri(nba, raptors/nuggets) aki önmagában intézmény és process és lehet benne bízni
Paton nem ennek tűnik
több mint 1 éve
Húú, szerintem nagyon nem reális, hogy a legjobb védelemért legyünk versenyben. Egyrészt a talent level alacsonyabb, mint ahol tavaly végeztünk, sok noname mint Singleton, Browning könnyen visszaeshetnek más sémában más DC alatt.Igen Wade Phillips megcsinálta, hogy komoly sémaváltás után 1. évben a legjobb legen a védelemünk, de az inkább kivétel, mint trend.
Amúgy ha top 10 védelmünk lesz, az simán jó lenne, csak kit hozna OC-nak, mire számíthatnánk az offensetől? Az itt a nagy kérdés. Mert ott kell előrelépni nem a védelemben.
Ugyanitt nem is az a feladata a HC-nak, hogy mikormenedzselje a védelmet, hogy az minél jobb legyen, hanem hogy a teljes képet alakítsa formálja menedzselje, meccsek közben jó döntéseket hozzon, motiválja a csapatot. Ezeket könnyebb, ha az ember nem foglalkozik olyan dolgokkal, amit egy koordintáro is meg tud oldani. Kubiak is gyakorlatilag OC is volt, és SB-t nyert velünk, de egy 1st time HC aki ide jön, ne az legyen az 1. a listáján, hogy top1 D#-t rakjon össze, hanem csapatot építsen.
Felőlem jöhet Ryans, de ne azért mert milyen jó DC és milyen jó védelmet kovácsolhat itt össze. Aki jön, azért jöjjön mert egy karizmatikus vezér figura, aki kihozza a játékosokból a 100%-ot amikor kell, jól menedzseli a meccseket. Előny ha a van saját víziója támadó vagy védő oldalon, hozhat saját sémát, erősen belefolyhat a playbook kialakításába, de a koordinátrai ne bábok legyenek, hanem olyanok akik értik a víziót a playbookot és maguk képesek játékokat hívni, azzal ne terheljünk egy 1st time HC-t.
Más a helyzet Paytonnal és talán Quinnel is. Annyiból (is) jobb 2nd time HC-val menni, mert ők már ismerik a korlátjaikat. Vagy segít a tapasztalat abban, hogy több szerepkört is ellássanak vagy felismerték hogy valami nem fér bele és azt a feladatkört odaadják másnak.
Ha egy koordinátort oylan képességek tettek naggyá, ami lefordul HC posztra is, akkor meg lehet találni a következő sikeres edzőt. kb minden évben volt ilyen, amikor HC-t kerestünk, sőt sokan voltak is nálunk interjún. Csak épp rosszul választottunk. Elway döntései impulzívak voltak, ha beleszeretett valakibe azt megszerezte. Ez bejött PFM-mel, Kubiakkal, de az impulzív alapon történő jó döntések megismételhetőségére nincs garancia. 4-ből 1 edzője vált be akit haveri alapon hozott. 5-ből 1 QB-ja vált be, akiről már akkor nyilvánvaló volt hogy HOFer, kellett vállalni a kockázatot a nyaka miatt, de az se tudományos alapon vált be. Mondjuk sokkal okosabb szerződést kötött vele, mint Paton Wilsonnal...
Patont még nem ismertem ki, nem tudom mi alapján választotta Hackettet, aki egy HOFer QB árnéykában báb OCként volt előtte, mondjuk nem is számít, mert most Penneren a sor.
Elhangozott mostanában hogy trust the process. Na pont az az, amiben kvára nem tudok bízni. Shanny óta, pont a process az ami a fő probléma itt. 12-15-ig rendben volt, az ment hogy egy HOF QB alá odavigyük a neves FA-kat. Csak ugyanezt folytattuk QB nélkül is. "neves" FA-k 1 szezonra jöttek, ami 7-10 és 5-11 között lett valami.
Látszólag egyetlen döntés sem lett review-zza, nem születtek case study-k, hogy mit basztunk el, helyette homokba dugtuk a fejünket és szajkóztuk, hogy minden jól csinálunk csak pech meg covid meg sérülések
Most épp Hackett kiválasztásával midnen rendben volt, csak nem működött Most akkor ugyanezek az emberek mégis hogyan választanának jobb HC-t mint legutóbb??????
Ja más emberek. Legalábbis Penner. Csak ha meg igazak a szivárgások ő az aki Paytont akarta, más meg mást, és most a más felé hajlunk. Na nem mintha az hogy Penner nem volt itt tavaly autamatikusan jó HC választóvá avanzsálná őt.
Mindenesetre jelenleg úgy néz ki, hogy Ryans vagy Quinn. Aztán nem kizárt, hogy Payton visszakerül a képbe, de jelenleg úgy tűnik nincs benne. Igazából én Quinnt is hidegebbnek érzem mint Allbright. Megy Arizonába, ha nagyon akarnánk őt, akkor a napokban interjúznánk vele. Én inkább úgy olvasom a jeleket, hogy Ryanst várjuk, jövőhéten interjúzhatunk vele, ha nem jön össze, akkor meg nem érezzük Quinnt akkora veszteségnek, és újra felmelegíthetjük a Payton szálat esetleg Shaw.
Én nagy különbségeket nem látok a jelöltek közül, de úgy érzem nagyon rá fogok lovagolni a wishful thinkingre, akárkinek is előlegezik meg a #1 defense-t vagy #1 offenset, vagy mindkettőt meg a super bowlt...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 1 éve
Ryans jó lehet ha egy értelmes OC jönne mellé. Mondjuk jó lenne, ha nem feküdne le egyből Wilson gyereknemzője alá egyből dísznyalogatást adni ahogy az újonc HC általában szokták...
több mint 1 éve
Cruyffista
3 352
There is a strong belief that DeMeco Ryans would choose the Broncos over the Texans. He is a former Texans player, but the defensive talent in Houston is nowhere near what he would have in Denver. As a first time head coach, it is very important to have the right core from day one. In Denver, Ryans can realistically compete for the best defense in the league title in his first year.