Denver Broncos
Én nem ülök a Payton bandwagonon, de sztem kontextusból kiragadott ez a stat.Oké, ne hasonlítsuk hozzá. Értékeljük magában a Drew Brees-szel elért 1 SB-t és 9-8-as PO mérleget. Számomra nem igazán lenyűgöző, és a túlértékelt edző kalapba tenném őt. Most ha a Broncosban teszi mindezt, valszeg inkább pozitív élmény lenne, mint negatív, de ha azt számolgatjuk, hogy nekünk ő kell-e, akkor viszont ilyen kritikus szemüvegen keresztül nézem
Sztem Payton igenis hozzátett Breeshez, míg McCarthy elvett AR-ből.
Ha a teljes csapat képét nézed ott is végig kompetensebb edzőnek tűnik nekem Payton, arról nem beszélve h az ő divíziójában azért volt egy Matt Ryan, meg egy prime Newton. A North egy Chicagos fellnágoláson kívül stabilan tucat volt, így kell ezeket a számokat nézni. Arról nem beszélve h az utolsó 5 éve 58-23 győzelmi mutatókban, szal azt sem lehet mondani h a végére kifulladt volna a "víziója".
Egyszerűen elfáradt a kapcsolata a csapattal és már nem volt ereje a caphell+Brees visszavonulása utáni rebuildot megcsinálni. Ezt persze lehet jellemhibaként is értékelni, de valójában nem tudjuk a háttértörténéseket olyan mélységben h pálcát lehessen bármely oldal felett is törni...
Szal sztem túlhypeolt az a retorika ami Paytont Belichick mellé teszi, de a ló túloldala McCarthyhoz hasonlítani.
Általános Doktor
Emellett szerintem Paytonnak komoly felelőssége van a cap hell kialakításában és neki a GM itt (is) max a könyvelője lenne. Most hogy elmenekült-e a következmények elől vagy mi történt ilyen szempontból mindegy is. Felületes az ismeretem a szituációról, de az eredmény azt mutatja, hogy éveken keresztül rosszul volt menedzselve a csapat. Én meg nem a Paton-Hackett vonalnál akarok jobb staffot, hanem jó staffot akarok és ez egy red flag Paytonnak.
Most amúgy Reidnek sem volt lenyűgöző a PO mérlege. Phillyben 10-9 volt SB nélkül, de McNabb bár nagyon jó QB volt, nem Brees/Rodgers kategória. Kansas City-ben kicsit jobb, 10-7, de Mahomes-szal ha jól számolom 9-3 + SB, valami ilyesmit vár az ember egy Brees/Rodgers/Mahomes irányította csapattól.
Most ha Payton találna vagy nevelne nekünk egy franchise QB-t pont nem érdekelne, hogy előtte 1-4 rájátszásban vagy be sem jut, de egyelőre sokkal előbb hasonlítanám én is McCarthyhoz, mint Reidhez és megint van egy tábor aki olyan biztosra veszi a sikert Paytonnal, mint amilyen biztosra vette Wilsonnal (és Hackettel).
De bármelyik jelöltről beszélek, oda jutok, hogy a többi sem jobb. Annyi, hogy Paytonért oda kell adni az első kört is, meg ki tudja mi mást még. Annyit tudunk, hogy az interjúk előtt beszéltünk, hogy mennyibe fájna, és szóbeli megegyezés született vagy legalábbis közel állnak egymáshoz az elképzelések. Hogy pontosan mi ez az ár, arról hivatalosat nem olvastam, de nagyjából mindenki első kör + valamivel kalkulál.
Na most, ha Payton a legjobb jelölt, és hiszünk benne, ennek nem szabad hogy akadály legyen. Ne válasszunk egy rosszabb HC-t + 1. kört a jobb HC helyett. És még talán azt is mondanám, hogy Harbaugh nélkül Payton az első a soran. Kérdés, hogy ő-e a legjobb vagy ő a legkevésbé rossz. Mi az az eredmény, hány év alatt mit kéne elérni, hogy úgy érezzük visszatérült az ára?
Inkább máshogy. Elméleti alapon ki melyiket választaná, 5-7 év hogy be-bejutunk PO-ba, ahol viszont 1&done, esetleg egy WC győzelem valami szerencsés sorsolással.
Vagy egy abszolút mellé, mint az előzőek, és 2 év után újra HC-t keresünk, egy esetlegesen erősebb, de potenciálisan akár gyengébb felhozatalból?
Ha úgy teszem fel a kérdést, hogy 7-10, 7-10 új HC vs 5-12 új HC, inkább utóbbi, ilyen szempontból Hackett jobb választás volt mint tremendousjob. Viszont az hogy legalább WC meccset játsszunk most nagyon hivogató, de 5-10 éves tervben gondolkozva nem biztos hogy a legjobb. Lehet pont az lenne a legjobb, ha most 1 évet még Hackettel tankolnánk és 1/1-re vagy 1/2-re húznánk egy QB-t és hoznánk új HC-t.
Most ez az utolsó bekezdés nyilván feltételezéseken alapuló feltételezésekről szólt. Nem tudjuk ki lesz a HC és mit ér el, mit nem. Csak van ez a kettősség, hogy ne a rosszabb de olcsóbb megoldást válasszuk, viszont tartok tőle, hogy a drágább megoldás se lesz elég jó, mégha jobb is mint az olcsóbb.
Szerkesztette: Black_Adder
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
Én nem ülök a Payton bandwagonon, de sztem kontextusból kiragadott ez a stat.Na mizu? Van valakinek új infoja az edzokeresesrol, ki van pole pozícióban az első koros interjúk után?Wilson Paytonért kampányol kéri őt hogy fixálja őt meg. Payton amúgy nagyon nem Denverben képzelte el a visszatérését, de ahogy szűkülnek a lehetőségek ő is el kezdett helyezkedni
Én nem nagyon találtam semmit a napokban, bár lehet rossz helyen kerestem. 😀
roberto23
2 months ago every leak out of his side was that he wasn't interested in Den or Russ and that he was looking for an LA job, when those jobs never opened all of a sudden the leaks started being he loved Broncos "stable ownership" and was "willing to work with Russ" https://t.co/VmCyrWHrNf
— Benjamin Allbright (@AllbrightNFL) January 19, 2023
btw Payton
A tegnapi meccs még nincs benne, korábbi a kép
Black_Adder
Sztem Payton igenis hozzátett Breeshez, míg McCarthy elvett AR-ből.
Ha a teljes csapat képét nézed ott is végig kompetensebb edzőnek tűnik nekem Payton, arról nem beszélve h az ő divíziójában azért volt egy Matt Ryan, meg egy prime Newton. A North egy Chicagos fellnágoláson kívül stabilan tucat volt, így kell ezeket a számokat nézni. Arról nem beszélve h az utolsó 5 éve 58-23 győzelmi mutatókban, szal azt sem lehet mondani h a végére kifulladt volna a "víziója".
Egyszerűen elfáradt a kapcsolata a csapattal és már nem volt ereje a caphell+Brees visszavonulása utáni rebuildot megcsinálni. Ezt persze lehet jellemhibaként is értékelni, de valójában nem tudjuk a háttértörténéseket olyan mélységben h pálcát lehessen bármely oldal felett is törni...
Szal sztem túlhypeolt az a retorika ami Paytont Belichick mellé teszi, de a ló túloldala McCarthyhoz hasonlítani.
Once there was only dark.
If you're askin' me, the light's winnin'
Na mizu? Van valakinek új infoja az edzokeresesrol, ki van pole pozícióban az első koros interjúk után?Az első pillanattól kezdve Harbaugh, Payton és Quinn voltak a favoritok, Harbaugh kiszállt a versenyből, ő csak kéretni akarta magát Michiganben, más érdemi változást nem érzek a beatekből. Payton vs Quinn, a többiek akkor jönnek képbe, ha ők visszautasítanak.
roberto23
Persze Pennert először látjuk offseasonben neki lehet van pókerarca és azért erről a 3 névről olvastunk sokat, mert ők a "nagy nevek", és információ hiányában róluk tudnak többet írni, emiatt ők az esélyesebbek
Wilson Paytonért kampányol kéri őt hogy fixálja őt meg. Payton amúgy nagyon nem Denverben képzelte el a visszatérését, de ahogy szűkülnek a lehetőségek ő is el kezdett helyezkedni
2 months ago every leak out of his side was that he wasn't interested in Den or Russ and that he was looking for an LA job, when those jobs never opened all of a sudden the leaks started being he loved Broncos "stable ownership" and was "willing to work with Russ" https://t.co/VmCyrWHrNf
— Benjamin Allbright (@AllbrightNFL) January 19, 2023
btw Payton
A tegnapi meccs még nincs benne, korábbi a kép
Quinn pénteken interjúzott, nagyjából semmi érdemit nem írtak róla | Mostantól neki is több szabadideje van, lehet felpörög a médiában a neve és a Broncos közti kapcsolat |
Nála arról volt a szó, hogy Schottenheimert hozná OC-nak. Ez egy Wilsonra szabott playbookot jelentene, de egyben fel is adnánk, hogy leküzdjük Wilson gyengeségeit és egy komplexebb irányító legyen, aki képes zsebből meccseket nyerni és a lába csak még egy fegyver, nem az egyetlen (nyilván nem az egyetlen, de aki akarja az érti) fegyver.
Caldwell Reichet hozná OC-nak, Florest DC-nek és meghagyná Rosburgöt ST koordinátornak. Emlékeztetőül, Flores tavaly vagy tavalyelőtt rasszizmussal vádolta a ligát, amiben a Broncos is érintett volt, szerinte csak a rooney rule miatt hívtuk interjúra, és esélyt se adtunk neki. (tremendousjobot neveztük ki helyette) bár új ownership van azóta, azért kicsit pikáns lenne ezek után az érkezése
Kinti fórumokon van egy hangos csoport, akik nagyon őt akarják, ezért van neki a legnagyobb füstje Payton és Quinn után, csak hát sok ember olyan hogy a vágyait tényként közli, úgyhogy nehéz megmondani mi igaz és mi nem vagy hogy valóban ő lenne-e a legesélyesebb ha se Payton se Quinn nem jönne össze
Everonak állítólag rosszul sikerült az intejrúja, kb kihúzhatjuk őt onnan. Érzésre amúgy nincs esélye egyetlen 1st time HC jelöltnek sem. Lehet persze amiatt is, hogy már tavaly sem akartam 1st time HC-t, és ezért ilyen szemüvegen keresztül nézem a jelölteket, de valójában egyik HC jelöltnek sem tetszik a víziója, amit hozna. Mármint akiről tudok valamit, szóval ilyen alapon jöhetne akár valaki amiatt mert milyen jó koordinátor volt, majdnem mindegy abból a szempontból hogy milyen HC lesz,
+1
A helyi kedvenc Rosburg nagyon próbálja pozícionálni magát, először a Harbaugh vonatra ült fel, de kb mindenkivel szívesen együtt dolgozik, csak dolgozhasson. Úgy tűnik a tulajokkal is volt egy meetingje
Though Rosburg, who was hired to help Nathaniel Hackett manage games, isn't a favorite for the job, Denver liked how he handled his interim stint and gave him what turned into a lengthy meeting after the year.
— Jeremy Fowler (@JFowlerESPN) January 22, 2023
Aki őt szeretné, ez még nagyon kevés a reménykedéshez, de arra van esélye, hogy valamilyen pozícióban maradjon a csapatnál
Szerkesztette: Black_Adder
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
Kegyetlen látni hogy milyen rohadtul messze vagyunk egy PO-tól…Na mizu? Van valakinek új infoja az edzokeresesrol, ki van pole pozícióban az első koros interjúk után?Egyelőre mindenki po-csapatokat néz a klubházban, hogy jéé.. Ilyen is lehetne a futball?? Mahomes láb nélkül zabosan hozza a főcsoportdöntőt.. Aham. Mi meg ezt a brigádot akarjuk elkapni.. Én Quinn-t szeretném megúszni elsősorban. Aztán Caldwellt, s Payton a draftcetli miatt. De ház ezeknek a vágyaknak semmi alapja.
roberto23
Zalán
Na mizu? Van valakinek új infoja az edzokeresesrol, ki van pole pozícióban az első koros interjúk után?Egyelőre mindenki po-csapatokat néz a klubházban, hogy jéé.. Ilyen is lehetne a futball?? Mahomes láb nélkül zabosan hozza a főcsoportdöntőt.. Aham. Mi meg ezt a brigádot akarjuk elkapni.. Én Quinn-t szeretném megúszni elsősorban. Aztán Caldwellt, s Payton a draftcetli miatt. De ház ezeknek a vágyaknak semmi alapja.
roberto23
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
www.milehighreport.com/2023/1/21/23565065/broncos-news-dvoa-offense-defense-2022
Ebbe nyilván belejátszott h az Edge poszt a szezon elejéhez képest kiürült Gregory sérülése meg Chubb cseréje miatt, de az is látszik h ahogy kiismerték, úgy erodálódott az általános hatékonysága is.
Na de addig is 😊Én átgondoltam… Megúsznám ezt a Quinn, Caldwell, Payton vonalat.. Payton a draftcetli miatt is. Én odaadnám ismét valami null kilométeres hc-nak a csapatot újra, ha már nem lehet Rosburg papi. DeMeco Ryans, Morris, Shaw nekem jó is lesz. Ryans kis Shanny mellől jönne, nekem már ez szimpi. Persze, ha Caldwell lesz is, beállok mögé míg nem lesz 4 győzelme 9 forduló alatt.aztán 1 meccs után jön a nihil 😀
Annak viszont kifejezetten örülök, hogy a kintiek is úgy látják, hogy előbb a győzelmek, s aztán a stadion. Elsöprő az elutasítottsága egy új létesítménynek. Jó lenne, ha a tulajka kívételesen hallgatna a szurkolókra. 😊 (Nem fog)
Zalán
Negritis, a vajda
Én átgondoltam… Megúsznám ezt a Quinn, Caldwell, Payton vonalat.. Payton a draftcetli miatt is. Én odaadnám ismét valami null kilométeres hc-nak a csapatot újra, ha már nem lehet Rosburg papi. DeMeco Ryans, Morris, Shaw nekem jó is lesz. Ryans kis Shanny mellől jönne, nekem már ez szimpi. Persze, ha Caldwell lesz is, beállok mögé míg nem lesz 4 győzelme 9 forduló alatt.aztán 1 meccs után jön a nihil 😀
Annak viszont kifejezetten örülök, hogy a kintiek is úgy látják, hogy előbb a győzelmek, s aztán a stadion. Elsöprő az elutasítottsága egy új létesítménynek. Jó lenne, ha a tulajka kívételesen hallgatna a szurkolókra. 😊 (Nem fog)
Zalán
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Ma volt neki az interjúja | és bár ezen a héten már annyi füst jött Payton felől h ott már tűznek is kell lennie de | , róla mi a tapasztalat mint HC?OFFolvass vissza a falcons topicban. az utolsó évében elhordtam ott minden szarnak, szerintem találhattok szimpatikus jelzőt neki 😊
Viszont hatalmas a baj.
Caldwell már Bamba Jabba szóval ő nem lehet Nagynév.
Dan Quinn viszont lehet Nagynév, ő még becenévszűz.
ON
Bazzani
peach
Olyan aki szerinted tud tanulni a hibáiból, így van esély rá h másodjára jobb legyen?
Itt pont azt mondtam, hogy neki jó lesz a Nagynév.OFFolvass vissza a falcons topicban. az utolsó évében elhordtam ott minden szarnak, szerintem találhattok szimpatikus jelzőt neki 😊
Viszont hatalmas a baj.
ON
Bazzani
peach
A csapatok heteket gondolkodnak a tökéletes jelölt kiválasztásán 5-10 névből. Az esetek jó részében kiderül, hogy egy vak majom egy szakadt kalapból jobban választott volna náluk vezetőedzőt ha belerakják neki cetlin a neveket. Lásd a Lions cirka 50évig.
OFFolvass vissza a falcons topicban. az utolsó évében elhordtam ott minden szarnak, szerintem találhattok szimpatikus jelzőt neki 😊
Viszont hatalmas a baj.
ON
Bazzani
peach
OFFolvass vissza a falcons topicban. az utolsó évében elhordtam ott minden szarnak, szerintem találhattok szimpatikus jelzőt neki 😊
Viszont hatalmas a baj.
ON
Bazzani
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
válaszokat kell átbogarászni hozzá, egy csomó infót oszt meg a kérdezőkkel (pl ez alatt azt is írja, hogy Reich nem kap interjút, vagy hogy Caldwellt Rosburg hatására hívtuk meg interjúra)Na Klis megint teljesen Allbright ellen megy 🤦Am amit korábban írtál Allbrighttól, azt hol láttad? Mert én követem a podcastjét meg a twitterét, de nem láttam így leírva h Shaw kiesett volna (Everóról korábban a podcastben már mondta h nem sikerült jól az interjú).
- There is mutual interest between Payton and the Broncos to finalize a deal soon
- David Shaw is a serious sleeper candidate
Illetve a Titans el akarja vinni Outtent.
Cruyffista
Általános Doktor
twitter.com/AllbrightNFL/status/1615390191140900866?t=eC1AU1hFgPQmEBFNAPuUCg&s=19
Na Klis megint teljesen Allbright ellen megy 🤦Am amit korábban írtál Allbrighttól, azt hol láttad? Mert én követem a podcastjét meg a twitterét, de nem láttam így leírva h Shaw kiesett volna (Everóról korábban a podcastben már mondta h nem sikerült jól az interjú).
- There is mutual interest between Payton and the Broncos to finalize a deal soon
Cruyffista
Halló Nyuszi… Itt Tigris 😋Jöjjön Caldwell.. Vele jön Bazza is simogatni. Nekem ez már jó… 😊Szia.
Zalán
Kerestél?
Bazzani
Viszont hatalmas a baj.
ON
Jöjjön Caldwell.. Vele jön Bazza is simogatni. Nekem ez már jó… 😊Szia.
Zalán
Kerestél?
Nézve a jelölteketAllbright:Lyézus. Egy Quinn hire, Evero fire beverné az utolsó szöget.
- Evero és Shaw elbuktak az interjún, őket lehúzták a HC listáról
- Quinn előrébb van a listánkon mint Payton
- Úgy tudja Payton hamarosan aláír a Panthershöz
- Caldwellnek nagyon erős interjúja volt
Cruyffista
Amadeus von Dollárbaloldal
Szögek. Szögek mindenhol
Black_Adder
Jöjjön Caldwell.. Vele jön Bazza is simogatni. Nekem ez már jó… 😊De miért?
Zalán