Denver Broncos
48 feliratkozó
több mint 1 éve
Nem is volt normális edző ott, pont egy győztes mentalitású SP kell oda...Reid, Mahomes mellé egy Peyton, Herbert nagyon jól hangzik. Sok esélyünk lesz akkor a kövi években csoportot nyerni. Még Las Vegas kéne durrantson valamit...A Chargerst évek óta minden egyes szezon előtt az NFL legerősebb három csapatába teszi a többség, sokan egyenesen a legjobb rosternek tartják őket, de még egy igazán jó alapszakaszt nem tudtak futni.
FLZOLI
Nyilván nekünk a saját kertünket kell gereblyézni, de na.. Gyakorlatilag most estek ki a Jax ellen 27 pontról, de már félni kell tőlük.
Cruyffista
több mint 1 éve
Cruyffista
3 352
Reid, Mahomes mellé egy Peyton, Herbert nagyon jól hangzik. Sok esélyünk lesz akkor a kövi években csoportot nyerni. Még Las Vegas kéne durrantson valamit...A Chargerst évek óta minden egyes szezon előtt az NFL legerősebb három csapatába teszi a többség, sokan egyenesen a legjobb rosternek tartják őket, de még egy igazán jó alapszakaszt nem tudtak futni.
FLZOLI
Nyilván nekünk a saját kertünket kell gereblyézni, de na.. Gyakorlatilag most estek ki a Jax ellen 27 pontról, de már félni kell tőlük.
több mint 1 éve
Vonster
1 044
Nyugi, ez a Purdy gyerek nálunk borzasztó lenne 😀 Shanny rendszere az ő sikerének titka, meg a 49ers elit játékosállománya, ha Lock lenne ott a qb, ugyanezt hozná, sőt...Hát… tegnap szinte tökéletes meccset tolt le, ahol nagyon meleg pillanatokból is kiszabadult és király passzokat adott.Ez a teljesen véletlen esete. A 49ers sem tudatosan vitte el, ezt jelzi a 7. kör vége. Jelenleg elit fal, elit O edző, a liga legjobb elkapó futója, második legjobb tight endje, és az egyik legjobb YAC elkapósor áll rendelkezésére. Én még azzal is várnék, hogy ő jó-e egyáltalán. Riválisai az offseasonban: Jimmy G, Lance, és a 49ersből visszavonulni akaró Brady. Szóval még van mit bizonyítania.Amúgy meg, ha tavaly ilyenkor azt mondja valaki, hogy Fant és Shelby idén playoff meccset játszik, mindenki örült volna, ugye, hogy jó irányba haladunk 😀Amúgy nem lehetetett volna ezt a Purdy gyereket kicetlizni pacekra az ötödik osztályban, mondjuk Montrell Washington helyett ?? 🥺
Vonster
Zalán
Cruyffista
Engem meggyőzött.
jobbágy#JC6
több mint 1 éve
Reid, Mahomes mellé egy Peyton, Herbert nagyon jól hangzik. Sok esélyünk lesz akkor a kövi években csoportot nyerni. Még Las Vegas kéne durrantson valamit...
több mint 1 éve
Jó a srác, az kétségtelen. De azért én nagyosszegben fogadnék rá, hogy Hackett alatt nem így nézett volna ki.Hát… tegnap szinte tökéletes meccset tolt le, ahol nagyon meleg pillanatokból is kiszabadult és király passzokat adott.Ez a teljesen véletlen esete. A 49ers sem tudatosan vitte el, ezt jelzi a 7. kör vége. Jelenleg elit fal, elit O edző, a liga legjobb elkapó futója, második legjobb tight endje, és az egyik legjobb YAC elkapósor áll rendelkezésére. Én még azzal is várnék, hogy ő jó-e egyáltalán. Riválisai az offseasonban: Jimmy G, Lance, és a 49ersből visszavonulni akaró Brady. Szóval még van mit bizonyítania.Amúgy meg, ha tavaly ilyenkor azt mondja valaki, hogy Fant és Shelby idén playoff meccset játszik, mindenki örült volna, ugye, hogy jó irányba haladunk 😀Amúgy nem lehetetett volna ezt a Purdy gyereket kicetlizni pacekra az ötödik osztályban, mondjuk Montrell Washington helyett ?? 🥺
Vonster
Zalán
Cruyffista
Engem meggyőzött.
jobbágy#JC6
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 1 éve
- JC6
6 990
Hát… tegnap szinte tökéletes meccset tolt le, ahol nagyon meleg pillanatokból is kiszabadult és király passzokat adott.Ez a teljesen véletlen esete. A 49ers sem tudatosan vitte el, ezt jelzi a 7. kör vége. Jelenleg elit fal, elit O edző, a liga legjobb elkapó futója, második legjobb tight endje, és az egyik legjobb YAC elkapósor áll rendelkezésére. Én még azzal is várnék, hogy ő jó-e egyáltalán. Riválisai az offseasonban: Jimmy G, Lance, és a 49ersből visszavonulni akaró Brady. Szóval még van mit bizonyítania.Amúgy meg, ha tavaly ilyenkor azt mondja valaki, hogy Fant és Shelby idén playoff meccset játszik, mindenki örült volna, ugye, hogy jó irányba haladunk 😀Amúgy nem lehetetett volna ezt a Purdy gyereket kicetlizni pacekra az ötödik osztályban, mondjuk Montrell Washington helyett ?? 🥺
Vonster
Zalán
Cruyffista
Engem meggyőzött.
Szerkesztette: - JC6
több mint 1 éve
Hát elnézve a tegnapi Bolts teljesítményt nem lepne meg, ha Staley lapátra kerülne, így viszont Payton lehet kiszáll a buliból nálunk.
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 1 éve
Cruyffista
3 352
Ez a teljesen véletlen esete. A 49ers sem tudatosan vitte el, ezt jelzi a 7. kör vége. Jelenleg elit fal, elit O edző, a liga legjobb elkapó futója, második legjobb tight endje, és az egyik legjobb YAC elkapósor áll rendelkezésére. Én még azzal is várnék, hogy ő jó-e egyáltalán. Riválisai az offseasonban: Jimmy G, Lance, és a 49ersből visszavonulni akaró Brady. Szóval még van mit bizonyítania.Amúgy meg, ha tavaly ilyenkor azt mondja valaki, hogy Fant és Shelby idén playoff meccset játszik, mindenki örült volna, ugye, hogy jó irányba haladunk 😀Amúgy nem lehetetett volna ezt a Purdy gyereket kicetlizni pacekra az ötödik osztályban, mondjuk Montrell Washington helyett ?? 🥺
Vonster
Zalán
több mint 1 éve
Amúgy meg, ha tavaly ilyenkor azt mondja valaki, hogy Fant és Shelby idén playoff meccset játszik, mindenki örült volna, ugye, hogy jó irányba haladunk 😀Amúgy nem lehetetett volna ezt a Purdy gyereket kicetlizni pacekra az ötödik osztályban, mondjuk Montrell Washington helyett ?? 🥺
Vonster
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 1 éve
Vonster
1 044
Amúgy meg, ha tavaly ilyenkor azt mondja valaki, hogy Fant és Shelby idén playoff meccset játszik, mindenki örült volna, ugye, hogy jó irányba haladunk 😀
több mint 1 éve
Doki. Lecsendesedett a fórum. Írod ezt a Singletont. Aki pl kurva nagy találat volt Paton rèszèről. Én nagyon szívesen olvasnàm a Paton melletti védőbeszéded, az érveid, mert szerintem a vele kapcsolatos kritikák is jogosak. Szóval ki vele, miert Paton !!! 😊a kis move-jai nagyon ültek Patonnak sztem
Zalán
a nagy move-kkal szívott inkább
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Doki. Lecsendesedett a fórum. Írod ezt a Singletont. Aki pl kurva nagy találat volt Paton rèszèről. Én nagyon szívesen olvasnàm a Paton melletti védőbeszéded, az érveid, mert szerintem a vele kapcsolatos kritikák is jogosak. Szóval ki vele, miert Paton !!! 😊
több mint 1 éve
Simmons elvileg all pro second teamSingleton kapott még szavazatot a csapatból, 2 második csapatosat egész pontosan. Neki is jár a keksz, tőle azért ezt senki sem várta.
@DangeRussWilson
Congratulations @PatSurtainll & @jsimms1119 on being named @AP 1st and 2nd Team All-Pro. Well deserved!!
Negritis, a vajda
Once there was only dark.
If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 1 éve
Simmons elvileg all pro second team@DangeRussWilson
Congratulations @PatSurtainll & @jsimms1119 on being named @AP 1st and 2nd Team All-Pro. Well deserved!!
Szerkesztette: Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Broncos CB Pat Surtain II, at 22 years old and in his second NFL season, has been named a first-team All-Pro by The Associated Press.
— Nick Kosmider (@NickKosmider) January 13, 2023
Clean sweep of postseason honors for Surtain, who was also named a starter for the AFC in the Pro Bowl and is an NFLPA first-team All-Pro.
több mint 1 éve
Gerichill
526
Szegény Hillman, Demaryius után egy másik nagyon szomorú korai halál. 😥@Broncos got us out to LA to pay respects and send our brother off. Rest easy Ronnie. pic.twitter.com/hc3cFEqYdt
— Derek Wolfe (@Derek_Wolfe95) January 13, 2023
Negritis, a vajda
Szép tőlük, hogy elmentek a temetésre.
(Orlando Franklin elképesztő milyen vékony)
több mint 1 éve
@Broncos got us out to LA to pay respects and send our brother off. Rest easy Ronnie. pic.twitter.com/hc3cFEqYdt
— Derek Wolfe (@Derek_Wolfe95) January 13, 2023
több mint 1 éve
topin
2 007
Nem tudok forrást sajna, csak feldobta a twitter, mert több általam követrtt ember követi azt a csatornát. Simán lehet poén vagy clickbait is, ezért kérdeztem..MattyP-tol mit szeretnetek, azt tudni? Azt olvastam interjut kertetek..Én semmit. További szép sportsikereket.
topin
Mi a forràs?
Zalán
több mint 1 éve
MattyP-tol mit szeretnetek, azt tudni? Azt olvastam interjut kertetek..Én semmit. További szép sportsikereket.
topin
Mi a forràs?
több mint 1 éve
Willie Parker
15 388
MattyP-tol mit szeretnetek, azt tudni? Azt olvastam interjut kertetek..Hogyan ne csinálj offense gameplan-t.
topin
több mint 1 éve
topin
2 007
MattyP-tol mit szeretnetek, azt tudni? Azt olvastam interjut kertetek..
több mint 1 éve
Cruyffista
3 352
Két hiteles riportertől két némileg eltérő info, bár igazából mindkettő lehet igaz, alapvetően nem tagadják egymást:James Palmer: "I don't see a scenario where Jim Harbaugh is not a Broncos HC. I think it's a done deal."
Mark Maske: "The Broncos leading the race to sign Sean Payton. Payton likes the stable ownership, and would be very happy to work with Wilson. Even if the Cowboys moving on from McCarthy, Payton would choose Denver."
Egyébként Payton egy hónapja elemezte Wilson játékát egyik adásban, azt mondta hogy abszolút fixálható hibái vannak, nem írná le, vagy cserélné le a csapat helyében. Nála még mindig az egyik top guy a ligában.
több mint 1 éve
A Caldwell-rejtély: Reich lenne az OC-ja, ha kinevezzük, ami már egy elég bitang duónak hangzik, pláne ha hozzácsapjuk Everót harmadiknak.Mármint nem a tc alatt, hanem, ha kilenc meccsből van négy győzelme - aka Black, elkerülve a 3-6-ot.
Egyébként nem lesz több HC interjú a bejelentetteken túl Klis szerint. Ez azt jelenti, hogy Caldwell, Quinn, Payton, Harbaugh, Morris, Evero, vagy Ryans lesz az új edzőnk. David Shaw volt a nyolcadik interjúalany, de ő teljesen esélytelen mint HC.
Én Steichent, Reichet és Kafkát hiányolom azért, de nagyjából korrekt lista szerintem. Igazából a 8 meghallgatottból csak 2-nek nem hinném el, hogy mindent is megnyerünk.
Cruyffista
Részemről jöhet Show is. 😊
több mint 1 éve
A Caldwell-rejtély: Reich lenne az OC-ja, ha kinevezzük, ami már egy elég bitang duónak hangzik, pláne ha hozzácsapjuk Everót harmadiknak.szal akkor Shaw az új hjc
Egyébként nem lesz több HC interjú a bejelentetteken túl Klis szerint. Ez azt jelenti, hogy Caldwell, Quinn, Payton, Harbaugh, Morris, Evero, vagy Ryans lesz az új edzőnk. David Shaw volt a nyolcadik interjúalany, de ő teljesen esélytelen mint HC.
Én Steichent, Reichet és Kafkát hiányolom azért, de nagyjából korrekt lista szerintem. Igazából a 8 meghallgatottból csak 2-nek nem hinném el, hogy mindent is megnyerünk.
Cruyffista
több mint 1 éve
Cruyffista
3 352
A Caldwell-rejtély: Reich lenne az OC-ja, ha kinevezzük, ami már egy elég bitang duónak hangzik, pláne ha hozzácsapjuk Everót harmadiknak.Egyébként nem lesz több HC interjú a bejelentetteken túl Klis szerint. Ez azt jelenti, hogy Caldwell, Quinn, Payton, Harbaugh, Morris, Evero, vagy Ryans lesz az új edzőnk. David Shaw volt a nyolcadik interjúalany, de ő teljesen esélytelen mint HC.