Denver Broncos
48 feliratkozó
több mint 1 éve
Cruyffista
3 352
Raheem Morris kapcsán érdekes, hogy 5 éven keresztül volt assistant HC, passing game coordinator, és WR coach a Falconsnál (2015-2019), miközben egy D beállítottságú edzőről beszélünk. Egyébként ez volt az a szakasz, amikor a Falcons szintet lépett passzjátékban és stabilan a liga egyik legjobbja volt.22 éves kora óta profi edző, és 26 évesen kezdett el dolgozni a később bajnok Bucsnál. A Ramsnél tavaly DC-ként gyűrűt nyert, és Evero az ő stábjából jött. 99%, hogy Evero lenne a DC, ha kinevezzük.
Szerintem neki jóval előrébb kéne lennie a listánkon, mint ahova a sajtó pozicionálja. Ha ki tudunk nevezni egy erős OC-t, akkor ez egy top coaching staff lehetne. Ha Caldwell nem lesz HC sehol, Reich elérhető lesz, vagy ott van Schottenheimer aki videóelemző a Cowboysnál és denveri születésű, valszeg nem csak Quinn-nel együtt mondana igent.
több mint 1 éve
Cruyffista
3 352
Az nem a Harbaugh dealből derül ki, hogy vonzók vagyunk-e. A csávó kapcsolata az NFL-lel rettenetesen toxikus, egyszerűen fogalma sincs az embernek, hogy a szakmai célokat (hof hc) és a stresszmentes életet hogyan egyeztesse össze, ezért rendszeresen flörtöl a ligával. A többi top jelöltünk közül meg 0 mondott nemet eddig.
több mint 1 éve
Sztem nálatok ami nehézzé teszi az edzőkeresést egyfelől Wilson szerződése és játéka, amik nem nagyon vannak összhangban, illetve maga a csoport, nem biztos hogy egy jelölt, aki válogathat az ajánlatok között, majd pont Mahomes, és Herbert ellen akar egy évben 4x játszani.Ezt nem fogjuk meg tudni. Én mondjuk biztos nem gondolkodnék csoportellenfelekben, ha azt remélném hosszú távon leszek HC (és nem mennék el 2-3 év alatt leégetni magam ha nem bíznék ebben), mert 3 év múlva lehet Lawrence és az idei 1/2 lesz az aki ellen senki nem akar 4× játszani 1 évben. A szerződésem és a munkakörülmények legalábbis fontosabbak lennének.
Ha a többi HC néllüli csapatot nézitek Texans, Colts AFC South, Cardinals NFC West, Panthers NFC South, jóval kisebb a konkurencia. A QB helyzet a Cardinalst leszamitva teljesen gatya mindenhol, de lehet még ez is jobb, mint Wilson és a szerződése, mert egy top pickkel szinte mindegyik csapatnal ki lehet huzni vagy iden vagy jovore azt a QB-t, akivel az edzo dolgozni akar, es fel lehet ot epiteni a sajat elkepzelesei szerint.
Persze lehet rohadtul nincs igazam...
gabokocka
Munkakörülmények kapcsán, Wilson szerződése és játéka mindenképp ront a csapat vonzerején, de eddig egyedül Harbaugh utasított vissza minket. Lehet pont Wilson miatt, de az is lehet, hogy egy percig nem gondolta komolyan az NFL-t. Én utóbbira fogadnék, de nyilván nincs semmi kézzel fogható.
Payton meg pl pont azt hangoztatja, hogy ő meg tudná fixálni Wilsont. Nyilván akkor is jól jön neki (is) egy ajánlat Pennertől, ha egyébként esze ágában nincs beégetni magát Wilsonnal, csak hogy mondjuk tőletek jobb ajánlatot kapjon, de eddig még érdemben nem nagyon volt lehetőség tapasztalni, hogy nehéz lenne az edzőkeresés abból a szempontból hogy ki akar ide jönni. Aztán nem kizárt, hogy a végén nem a legjobbat tudjuk választani, hanem azt, aki hajlandó ide jönni
Ami miatt viszont szerintem nekünk igazán nehéz edzőt keresni, hogy nincs egy lélek a csapatvezetésben, aki értene ahhoz, hogy mitől lesz egy edző sikeres/jó. És hát az az éveken át tartó "csapatépítkezés" hogy egy negatív mérlegű csapatba 1 évre hozzunk drága veteránokat jelentéktelen posztokra, akik egy losing season után tovább is állnak, valahogy mégse váltotta be a hozzá fűződő reményeket, ami miatt van egy szar csapatunk, amihez nem elég egy akármilyen edző. A 2017-es Broncosba lehet elég lett volna egy Bamba Jabba, ebbe a mostaniba erősen kétlem.
Egy bottom 5 csapat top 5 pick nélkül. Ezt mutatja a tabella. Egy jó DC-nk volt a silverlinging, most minden bizonnyal ezt is elveszítjük, amit senki sem sajnál, ha cserébe lesz egy jó HC-nk, csak én nem hiszek benne, hogy majd pont Penner választja ki "one of the best gms" segítségével...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 1 éve
Igen, mindenféle vagdalkozás meg anyázás nélkül, azt is be kell látni, a liga nem azt gondolja, hogy Wilsoné a jővő. Ezt mi gondoltuk így tavaly nyáron, és eladtuk a jövőnket neki. Pedig az utolsó két meccsen jó volt nézni tét nélkül az egész csapatot. Szóval igen. Rosburg jöjjön vissza Everoval és Outtennel. Nekem annyi épp elég. 😊
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 1 éve
Sztem nálatok ami nehézzé teszi az edzőkeresést egyfelől Wilson szerződése és játéka, amik nem nagyon vannak összhangban, illetve maga a csoport, nem biztos hogy egy jelölt, aki válogathat az ajánlatok között, majd pont Mahomes, és Herbert ellen akar egy évben 4x játszani.Ha a többi HC néllüli csapatot nézitek Texans, Colts AFC South, Cardinals NFC West, Panthers NFC South, jóval kisebb a konkurencia. A QB helyzet a Cardinalst leszamitva teljesen gatya mindenhol, de lehet még ez is jobb, mint Wilson és a szerződése, mert egy top pickkel szinte mindegyik csapatnal ki lehet huzni vagy iden vagy jovore azt a QB-t, akivel az edzo dolgozni akar, es fel lehet ot epiteni a sajat elkepzelesei szerint.
Persze lehet rohadtul nincs igazam...
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
Elég hasonló a fórumtagok érzései amint olvasom. Be kell látnunk, hogy a rengeteg edzőre fordítható pénzünk ellenére sem vagyunk vonzó frencsájz. Ide vezetett az elmúlt 7 év hozzánemértő klubvezetése.
több mint 1 éve
Nekem Haribó volt az aki fel tudott volna csigázni, a többinél a meh az érzés, amim van egészen az alapszakasz 5-6. meccséig | vagy még inkább az első pár vereség kezeléséig | .Paytonnál túl sok red flaget látok, de mellett szól h kipróbált O#oldali edző, megfelelő renoméval. Quinn biztos pont, de nem hoz lázba, Caldwell egy jó stábbal még valószínűleg jobb lenne mint Kubiak óta bármi, de ott sem látom a Foxnál nagyobb plafont, az összes többi high risk, high reward típus, azt a szívem nem biztos h már elbírja...
Once there was only dark.
If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 1 éve
Akkor legyen a 49ers D# edző, kár, hogy most mindenképp boomer jön majd a házhoz... Quinn lesz ebből sajnos
több mint 1 éve
- JC6
6 990
Szerintem hozzánk nagyon nem való Payton, sem emberileg, sem semmilyen téren. Valahogy fázok a csávótól, nekem nem érne meg annyit, amennyit kell adni érte, láttuk idén, mi lesz, ha mindenünket odaadjuk egy “nagy névért”..Rosie papa jó lesz, aláírom simán.
😃
több mint 1 éve
A játékosoknak van 5-6 évük, hogy alkossanak valami nagyot, s akasszanak egy hatalmas pénzt, ami az egész család életét helyrerázza. Nem ezen fognak agyalni az öltözöben, hogy mit tett Payton Saintsben. Mellesleg nem azért mert most, hogy kifarolt a bulikából Jimbo, ami mondjuk úgy meglepett, és akkor egész másképp látjuk Paytont, mert bármi is van, Quinnél most, ebben a pillanatban izgalmasabb jelölt egy budapesti szurkolónak. De azt gondolom, túlzó leegyszerűsítése Payton távozása a Saintstől az, hogy lelépett a süllyedő hajóról. Ezerszer több összetevője van és lehet, amiről fogalmunk sincs. Az emberi kapcsilatok erodálódnak, nagyon hosszú időt töltött ott Payton. Speciel, ha ide jön, első körünk újra nem lesz, s semmivel nem jobb a helyzet, mint a Saintsnél. Az a süllyedő Saints is jobb volt idén nálunk, én azt látom, ha a tabellára nézek. S azt is látom, ezerszer bonyolultabb az AFC West mint a Saints csoportja és ellenfelei, akik szinte mind agonizálnak. Ha itt ő lesz a boss, semmit nem fog számítani a játékosoklal való kapcsolatában a Saintstől való távozása.
több mint 1 éve
Tavaly sem éreztem úgy, hogy bármelyik jelölt főnyeremény lenne, azt hiszem idén sem fogom.én elengedtem a vergődést a HC-n
Black_Adder
majd ha WK1en elkezd érdekelni
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Mondanám, hogy meglepetett, ha meglepett volnaEn amugy kivancsi lennek, hogy a jatekosok mit gondolnak errol. Hogyan sorakoznak fel egy ilyen edzo mogott. Ezerszer inkabb egy Doug Pederson, mint egy Payton.
top jelölt Harbaugh. Nekem elég antipatikus elsőre de ez nekem is másodlagos most. Ezt általában nem szoktam gondolni, de most úgy hiszem, talán mi vagyunk a legjobb helyzetben. Adunk egy elmebeteg gruden-level dealt végső kétségbeesésben a többiekben meg inkább visznek jobb edzőt olcsóbban. Az egyenletből nem hagynám ki Michigant, simán benne van, hogy megy vissza kopogtatni a létező ajánlatttal, hogy ezt matcheljétek légyszi.Bargaining chip voltunk.
Black_Adder
Quinnel a védelmi séma várható változása és az azt követő várható jelentős visszaesés zavarna, meg ha offense oldalon azt próbálja hozni, ami a Seahawksnak sem ment az elmúlt 5 évben. Nem előre mutató. Attól hogy Hackettnek nem sikerült, még az lenne a jó út, hogy kicsit modernizáljuk Wilsont. Csak a modernizált playbookban azért még lehetnek olyan playek is, amik Wilson erősségeire építenek... Egy 2019-20220-as Wilson nagy előrelépés lenne, de nem elég. A Hox-nak sem volt elég.
Paytonnal az ellenérték az egyik bajom, hogy miután Brees nélkül nem ment, a kaptiány először hagyta el a süllyedő hajót és máris újabb bárkán szolgálna míg az előzőn ott fulladoznak az utasok a jeges vízben a cápák közt a másik, de a legnagyobb továbbra is az, ha a hátsó ajtón visszacsempészné tremendousjobot. Azt a szemenköpést nem biztos hogy meg tudnám bocsájtani a csapatnak...
A többieket egyáltalán nem érzem komoly jelöltnek. Day 0-tól Jimbo vs Payton vs Quinn minden más csak a látszat végett van, emellett köztük sincs olyan edző, akit ideálisnak találnék, vagy hiányzik a tapasztalat, vagy nagyon erős csapatnak köszönheti korábbi sikereit, ahol valójában alulteljesített, valami kivetni valóm gyakorlatilag mindenhol lenne. Igaz, ideális jelölt nincs, mert miért is ne lenne HC állása ha ideális jelöltnek. Itt most nagyot csak rookie HC-val lehetne dobni, csak a amióta nézzük ezt a sportot, a 1st time HC-jaink JMD, kókler, tremendousjob és Hackett...
Tavaly sem éreztem úgy, hogy bármelyik jelölt főnyeremény lenne, azt hiszem idén sem fogom. Kesergek egy sort, hogy anno Shanny helyett kóklert választotta Elway. Illetve tavaly mondjuk volt egy Pederson aki nem nagyon érdekelt minket, most a PO-ban van pl McDaniel Daboll és O'Connell mellett. Pedig "one of the best gms" Hackettet választotta közülük
Black_Adder
több mint 1 éve
Mondanám, hogy meglepetett, ha meglepett volnatop jelölt Harbaugh. Nekem elég antipatikus elsőre de ez nekem is másodlagos most. Ezt általában nem szoktam gondolni, de most úgy hiszem, talán mi vagyunk a legjobb helyzetben. Adunk egy elmebeteg gruden-level dealt végső kétségbeesésben a többiekben meg inkább visznek jobb edzőt olcsóbban. Az egyenletből nem hagynám ki Michigant, simán benne van, hogy megy vissza kopogtatni a létező ajánlatttal, hogy ezt matcheljétek légyszi.Bargaining chip voltunk.
Black_Adder
Quinnel a védelmi séma várható változása és az azt követő várható jelentős visszaesés zavarna, meg ha offense oldalon azt próbálja hozni, ami a Seahawksnak sem ment az elmúlt 5 évben. Nem előre mutató. Attól hogy Hackettnek nem sikerült, még az lenne a jó út, hogy kicsit modernizáljuk Wilsont. Csak a modernizált playbookban azért még lehetnek olyan playek is, amik Wilson erősségeire építenek... Egy 2019-20220-as Wilson nagy előrelépés lenne, de nem elég. A Hox-nak sem volt elég.
Paytonnal az ellenérték az egyik bajom, hogy miután Brees nélkül nem ment, a kaptiány először hagyta el a süllyedő hajót és máris újabb bárkán szolgálna míg az előzőn ott fulladoznak az utasok a jeges vízben a cápák közt a másik, de a legnagyobb továbbra is az, ha a hátsó ajtón visszacsempészné tremendousjobot. Azt a szemenköpést nem biztos hogy meg tudnám bocsájtani a csapatnak...
A többieket egyáltalán nem érzem komoly jelöltnek. Day 0-tól Jimbo vs Payton vs Quinn minden más csak a látszat végett van, emellett köztük sincs olyan edző, akit ideálisnak találnék, vagy hiányzik a tapasztalat, vagy nagyon erős csapatnak köszönheti korábbi sikereit, ahol valójában alulteljesített, valami kivetni valóm gyakorlatilag mindenhol lenne. Igaz, ideális jelölt nincs, mert miért is ne lenne HC állása ha ideális jelöltnek. Itt most nagyot csak rookie HC-val lehetne dobni, csak a amióta nézzük ezt a sportot, a 1st time HC-jaink JMD, kókler, tremendousjob és Hackett...
Tavaly sem éreztem úgy, hogy bármelyik jelölt főnyeremény lenne, azt hiszem idén sem fogom. Kesergek egy sort, hogy anno Shanny helyett kóklert választotta Elway. Illetve tavaly mondjuk volt egy Pederson aki nem nagyon érdekelt minket, most a PO-ban van pl McDaniel Daboll és O'Connell mellett. Pedig "one of the best gms" Hackettet választotta közülük
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 1 éve
Nem tudom mennyire terelés ez de akkor Jimbó kuka és csak alkura kellett a csapat...
több mint 1 éve
Cruyffista
3 352
Érdekes... Ezzel Shaw-t is lehúzhatjuk, mint potenciális OC. Maradt 6 jelölt akivel foglalkozni kell. Érdemes lenne a playoff meccsek fényében Kafkát elhívni egy interjúra.
Innen sajnos egy mai Cowboys továbbjutás esetén Quinn-nek meg van terítve, ami egyebek mellett azért gond, mert elég eltérő D-t játszatnak Everóval, így aligha maradhat.
Btw, az a hír most hogy a Chargers nem cserél edzőt.
több mint 1 éve
Hat kérdés, hogy ott mi lesz ma, mert ha kikapnak simán lehet ott is változás, és elvileg Quinn jó eséllyel indulna egy esetleges Cowboys HC poziert.Haribo out. Marad a Michigan-en.Payton meg tuti nem hozzánk fog jönni, felkészül Dan Quinn?
roberto23
Vonster
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 1 éve
Vonster
1 044
Haribo out. Marad a Michigan-en.Payton meg tuti nem hozzánk fog jönni, felkészül Dan Quinn?
roberto23
több mint 1 éve
Haribo out. Marad a Michigan-en.
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 1 éve
Kollar visszavonul.Sokmindent fel lehet róni Patonnak, de számomra messze a legnagyobb hibája Miller elcserélése volt. Akkor és ott én is jó trade-nek gondoltam, de így az eltelt idő tükrében már teljesen mashogy gondolom. Persze annak örülök, hogy nyert egy újabb gyűrűt, de neki a teljes karrierjét itt kellett vna töltenie.
Bár tavaly már "csak" assistant volt, nagyon nagy veszteség, hiányozni fog.
Más:
"If I'm Denver I wanna find a coach that has had experience with Russ & brought the best out of him" ~@VonMiller #PMSLive pic.twitter.com/YszYpVAvz6
— Pat McAfee (@PatMcAfeeShow) December 29, 2022
Von T/1-ben beszél a Broncosról és a védelemről <3
OUR DEFENSE
Black_Adder
több mint 1 éve
Kollar visszavonul. Bár tavaly már "csak" assistant volt, nagyon nagy veszteség, hiányozni fog.
Más:
"If I'm Denver I wanna find a coach that has had experience with Russ & brought the best out of him" ~@VonMiller #PMSLive pic.twitter.com/YszYpVAvz6
— Pat McAfee (@PatMcAfeeShow) December 29, 2022
Von T/1-ben beszél a Broncosról és a védelemről <3
OUR DEFENSE
több mint 1 éve
Cruyffista
3 352
nálunk Allbright szerint1. Harbaugh
2. Quinn
3. Payton
4. Caldwell (+Reich OC)
a lista jelenleg, amit maximum nagyon jó interjúk írhatnak át. Szóval ha a Chargers elviszi Paytont, nálunk annyi minden nem változik tervben.
A változó cucc McCarthy kirúgása lenne Dallasban, mert sajtóhírek szerint akkor Quinn lesz helyette az új HC, így Harbaugh vagy bust szituba keverednénk a top3-at illetően.
Mondjuk szerintem Demeco Ryansszel vagy Everóval sem járnánk rosszul.
több mint 1 éve
Nem jucc be a rájátszásba, nem kell félned ott senkitõl! Mehet Payton ahova akar. Ennyi.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 1 éve
Hát azért Payton is egy évet leszámítva szinte csak one&done-ra volt képes egy HoF irányítóval. Ez most is megvan a Chargersnel.Nem is volt normális edző ott, pont egy győztes mentalitású SP kell oda...Reid, Mahomes mellé egy Peyton, Herbert nagyon jól hangzik. Sok esélyünk lesz akkor a kövi években csoportot nyerni. Még Las Vegas kéne durrantson valamit...A Chargerst évek óta minden egyes szezon előtt az NFL legerősebb három csapatába teszi a többség, sokan egyenesen a legjobb rosternek tartják őket, de még egy igazán jó alapszakaszt nem tudtak futni.
FLZOLI
Nyilván nekünk a saját kertünket kell gereblyézni, de na.. Gyakorlatilag most estek ki a Jax ellen 27 pontról, de már félni kell tőlük.
Cruyffista
FLZOLI
Ettől függetlenül félreértés ne essék, Payton baromi jó edző, és nagyon nem örülnek, ha LA-ben kötne ki.
több mint 1 éve
Mi legyőztük a Jagset is és a Chargerst is. Egy ilyen osztályozó/helyosztó meccs vesztesétől miért félnénk?Reid, Mahomes mellé egy Peyton, Herbert nagyon jól hangzik. Sok esélyünk lesz akkor a kövi években csoportot nyerni. Még Las Vegas kéne durrantson valamit...A Chargerst évek óta minden egyes szezon előtt az NFL legerősebb három csapatába teszi a többség, sokan egyenesen a legjobb rosternek tartják őket, de még egy igazán jó alapszakaszt nem tudtak futni.
FLZOLI
Nyilván nekünk a saját kertünket kell gereblyézni, de na.. Gyakorlatilag most estek ki a Jax ellen 27 pontról, de már félni kell tőlük.
Cruyffista
Szerkesztette: Black_Adder
több mint 1 éve
A "mi lett volna ha" feltevéseket sosem lehet igazolni, de Shannyvel szerintem Lock franchise QB-nak nézett volna ki, Hackettel Purdy kb semminek. És ez a feltevés nem zárja ki, hogy ugyanazzal az edzővel Purdy jobb mint Lock, csupán arról van szó, hogy rengeteg dolog számít egy nem tökéletes QB körül és vannak amik megkönnyítik a dolgát, hogy sikeres legyen míg más körülmények megnehezítik.Ez a teljesen véletlen esete. A 49ers sem tudatosan vitte el, ezt jelzi a 7. kör vége. Jelenleg elit fal, elit O edző, a liga legjobb elkapó futója, második legjobb tight endje, és az egyik legjobb YAC elkapósor áll rendelkezésére. Én még azzal is várnék, hogy ő jó-e egyáltalán. Riválisai az offseasonban: Jimmy G, Lance, és a 49ersből visszavonulni akaró Brady. Szóval még van mit bizonyítania.Amúgy meg, ha tavaly ilyenkor azt mondja valaki, hogy Fant és Shelby idén playoff meccset játszik, mindenki örült volna, ugye, hogy jó irányba haladunk 😀Amúgy nem lehetetett volna ezt a Purdy gyereket kicetlizni pacekra az ötödik osztályban, mondjuk Montrell Washington helyett ?? 🥺
Vonster
Zalán
Cruyffista
Ahhoz sajnos nagyon ritka csillagegyüttállás kell, hogy egy olyan tehetséges HC mint Shanny kint legyen a jelöltek között, te épp HC-t keressél és a csapatod eladható legyen (mondjuk nemrég SB-t nyertél és 9-7 után keresel új HC-t, és mondjuk az elmúlt 2 évben az ő sémájához hasonlóba lettek válogatva emberek)
Amúgy Wilson korára és sérülésből való visszatérésére való tekintettel éppen lehtett volna QB-t húznia "one of the best gms"-nek, ahogy anno kihúztuk Wilsont őőőő Osweilert PFM mögé, csak az egy olyan pick, aki ha minden jól megy, nem lép pályára. 5. körtől lefelé pedig leginkább akkor se lép pályára ha nem megy minden jól, ahhoz hosszabb távú Wilson sérülésre lett volna szükség, hogy esélye legyen bizonyítani. 1 meccsre beugrik és megnyeri, én tuti nem veszem komolyan.
Szóval lehet csorgatni a nyálat, volt kb 31 jobb kezdő QB idén, de a trade és szerződés után nem volt olyan reális forgatókönyv, hogy előhúzzuk a kalapból a jobbat, akkor se, ha nem Rypien a backup, ilyen tekintetben engem meg is lepett, hogy ő lett végül a backup.
Én vagy megszabadulnék Wilsontól és lehúznám a következő szezont a WC-t, vagy megpróbálnám feléleszteni a projektet, és csak a 3. nap hoznék QB-t kísérletezni, azzal a várakozással, hogy ha nem sikerül feléleszteni a Wilson projektet, akkor csakk kidobtam 1 évet az ablakon, és a 3. napos QB csak van, de érdemben nem lehet vele számolni mint fr. QB-val és az állásom sikerét nyilván arra tenném fel, hogy Wilson alá olyan sémát teszek, amiben produktív.