Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 1 éve
StormST Denver Broncos 12 694 — SB 50 Champion @ Grund
Elliss és Estime pickkel nem vagoyk annyira kibékülve
nem biztos hogy ez a típusú Edge kell, de majd látjuk

viszont a futó sztem egyrészt korai pick volt másrészt nemtom mennyire need
Negritis, a vajda
Nekem a tavalyi futó gárda nem tetszett igazán, Javonte csak árnyéka a korábbi önmagának, Perine egy közepes iparos, McLaughlin szintén. Szerintem simán elfér ide még egy 5. körös...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 1 éve
Zalán Denver Broncos 4 906 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Mondjuk Peyton kibaszott jó fej volt a draft alatt. Nagyon bírom. 😊

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 1 éve
Foresz Denver Broncos 950 — Broncos
Nekem Estime kifejezetten tetszik a videók alapján.Ahogy elindul a játék,nagyon hamar reagálja le a védelmet,és gyorsan hoz döntéseket.Ráadásul nem egy ropi alkat,szóval plusz yardokra is képes lehet,és ami még érdekes számomra,hogy ekkora testtel is nem egyszer ugrálja át a blokkoló védőt.
Jó,nyilván az NFL más kávéház,de én szerintem már az első évben szerephez fog jutni.
több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 428 — The Mathematician
Elliss és Estime pickkel nem vagoyk annyira kibékülve
nem biztos hogy ez a típusú Edge kell, de majd látjuk

viszont a futó sztem egyrészt korai pick volt másrészt nemtom mennyire need

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 6 071
A végeredményt meglássuk, de ha mást nem, azt sikerült elérni hogy a draft előtti nihillhez képest némi izgalmat csempésszenek a szurkolókba a szezonnal kapcsolatban. Nix, a skill player állomány, védőfal, és a CB sor rendbe lett rakva, legalábbis darabszámra biztosan. Az OL-ba alapvetően nem erősítés kellett hanem Powers és McGlinchey rendberakása.

Maradt az S és ILB poszt vékonynak, lyukasnak, második kör nélkül ennyire tellett.

És megmaradtak a jövő évi pickjeink is.
több mint 1 éve
Zalán Denver Broncos 4 906 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Mi osztottuk ki a legnagyobb osszegu udfa szerzodest, Blake Watsonnak, memphis rb. Mivel yard, elkapas es td gyaros, gyanitom blokkolasban emberhatrany.
Cruyffista
Látványos összeállítás…
 youtu.be/_W2UIzRv9M0?si=IHnyq7cbmPuNWnVs

több mint 1 éve
Mi osztottuk ki a legnagyobb osszegu udfa szerzodest, Blake Watsonnak, memphis rb. Mivel yard, elkapas es td gyaros, gyanitom blokkolasban emberhatrany.
több mint 1 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 665 — "Montoya por favor!"
Nem rossz hogy jött még egy WR, de félek hogy Vele is csak egyel többen lesznek az öltözőben
Heisman nádor
Lehet,de idén ugye megváltoznak a visszahordás szabályai - ha jól tudom - és így a speciális egység is fontosabb szerepet kaphat.
Nem tudom hogy ez a csávó milyen paraméterekkel rendelkezik,de még Manning idejében volt nálunk egy kiscsávó,ha jól emlékszem Hamiltonnak vagy Washingtonnak hívták,és az például igen jól dolgozott a visszahordásoknál,holott nem tudom volt-e egyáltalán bármilyen szerepe ezen kívül a csapatnál.
Foresz
Trindon Holliday lesz az. 😊
Zalán
Örök kedvenc TH 😊

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Nos. Ilyenkor draft után már elég kontrasztosan látszik, milyen csapatunk lesz idén. A legfontosabb és a legfájdalmasabb ezen a holt idényben megtörtént, megszabadultunk Wilsontól és az elbaszott szerződésétől. Persze a hatását egész évben érezni fogjuk. Rengeteg játékost és talentet veszítettünk, egy semmire sem jó két év alatt. A talpraállás nem egy, de nem is kettő szezon alatt fog megtörténni. Egész jól kijöttünk a helyzetből. Ami számomra a legfontosabb, nem görgettünk tovább semmit, nem árultuk ki a jövő évi draftot. Nem hoztunk semmilyen kétes vagy túl kockázatos döntést. Mondhatni szurkolói szemmel is logikus döntések születtek. Simmonst persze elveszítettük, de a piac árazza őt be épp. Nyilván lesz még pár igazolásunk, ee ezeknek olyan nagy hatása már nem lesz a keretre. Bo-t ki kellett ott húzni. Adjunk egy esélyt ennek a projektnek. Persze jó is lehet, hogy Franklinnel megvan a kémia, de valahogy a csapatok nem szoktak átvenni komplett egyetemi alkatrészeket. Manning például majd mindenkivel kémiázott, miközben nem gondolnám őt egy kurvának. 😊 Hogy mit várhatunk ettől a kerettől? Én személy szerint ebben az idényben mindenféle elvárás nélkül ülök majd le meccseket nézni. Remélem lesz olyan is, amikor együtt tesszük. Számomra a dokis ügyvédi irodás este felejthetetlen. Azért nem leszünk 1/1-ek, Payton fel tudja erősíteni ezt a minden szempontból szerény, egy idényes csapatot. Ha pár elem a helyére kerül már jó az idény. A csoport brutál nehéz, wild cardról beszélgetni is teljesen felesleges. Semmit nem láttunk Nixből. Szerethető csapatot szeretnèk, ami valószínű top10-12 draftcetlit fog összehozni jövőre. Én csak élvezni fogom, hogy Broncos szurkoló vagyok, hogy veletek itt egy közösséget alkotunk, az új mezt, a régi stadiont, a történelmünket, és szeretném érezni a reményt, hogy 2025-től eggyel vagy kettővel erősebben, már valamilyen módon versenyképes csapat lehetünk a divízióban.

több mint 1 éve
Nem rossz hogy jött még egy WR, de félek hogy Vele is csak egyel többen lesznek az öltözőben
Heisman nádor
Lehet,de idén ugye megváltoznak a visszahordás szabályai - ha jól tudom - és így a speciális egység is fontosabb szerepet kaphat.
Nem tudom hogy ez a csávó milyen paraméterekkel rendelkezik,de még Manning idejében volt nálunk egy kiscsávó,ha jól emlékszem Hamiltonnak vagy Washingtonnak hívták,és az például igen jól dolgozott a visszahordásoknál,holott nem tudom volt-e egyáltalán bármilyen szerepe ezen kívül a csapatnál.
Foresz
Trindon Holliday lesz az. 😊

több mint 1 éve
Heisman nádor
több mint 1 éve
KeyG Baltimore Ravens 13 778
Ez a center pick zseniális. Máris imádom a csavot. 😀

Remelem rostert fog majd valahogy. 😀
rob3r7o
A Brazzers lehet jobb ajánlatot fog tenni neki. 😀

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 1 éve
rob3r7o Denver Broncos Ole Miss Rebels 4 894
Ez a center pick zseniális. Máris imádom a csavot. 😀

Remelem rostert fog majd valahogy. 😀

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 1 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 665 — "Montoya por favor!"

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
jó ez az utolsó két pick már tuti trollkodás
több mint 1 éve
Azért egy 26,5 éves WR-t draftolni picit erős 😀
több mint 1 éve
Ez az Estime gyerek érdekes, még csak 20 éves, de 100+ kiló, cserébe borzasztó lassú (4.71es 40 yardot futott). Kíváncsi vagyok belőle mi lesz, ha más nem, az 1 yardoson megkaphatja mindig, mert leszerelni ott nem nagyon fogják 😀
Vonster
Az előbb néztem meg róla egy bemutató kisfilmet,vagy négyen kapaszkodtak belé,és akkor is alig bírták földre vinni. 😀
több mint 1 éve
Lassan visszahozhatjuk Simmonst olyan Kareem Jackson szerepet betölteni…

több mint 1 éve
Ez az Estime gyerek érdekes, még csak 20 éves, de 100+ kiló, cserébe borzasztó lassú (4.71es 40 yardot futott). Kíváncsi vagyok belőle mi lesz, ha más nem, az 1 yardoson megkaphatja mindig, mert leszerelni ott nem nagyon fogják 😀
Vonster
Ő lesz fent a snapek többségén mert azt írják elit pass protector.
több mint 1 éve
Vonster Denver Broncos 1 205
több mint 1 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 10 007 — Jó ötletnek tűnt!
Azt írják a Jets cap gondok miatt cserélte el. Viszont vagy egy kis bibi a méretével, OLB-nek alkalmatlan, túl nagydarab. Venszjózsi átképzi belső rushernek?
Cruyffista
Nálunk 4-3-as DE volt, aki passrush helyzetekben bement középre. Ha jól olvastam nálatok 3-4 van, oda DE-nek szerintem kiváló

Lesz ez még így se!
több mint 1 éve
Azt írják a Jets cap gondok miatt cserélte el. Viszont vagy egy kis bibi a méretével, OLB-nek alkalmatlan, túl nagydarab. Venszjózsi átképzi belső rushernek?
több mint 1 éve
Nix elvileg az 1-es mezben fog játszani, az eddigi egyes Tremon Smith pedig a 23-asban folytatja.

több mint 1 éve
2021-ben 4 év, 55 milláért írt alá, ami akkor mértékegységben elég komoly deal. Ezek szerint visszaesett, szimpla statok alapján viszont egy abszolut pályán tartható valaki.
több mint 1 éve
Az igen. Gyors volt.

The Broncos and John Franklin-Meyers have agreed to a new deal, per @JFowlerESPN:

Two-year deal, $15M
$10M guaranteed
$8M fully guaranteed
$4M signing bonus

Brutal ez a draft eddig.