Denver Broncos
48 feliratkozó
több mint 1 éve
Aki tovább szeretne töltődni pozitív momentumokkal, íme RW meccs utáni gyorsinterjúja, az egyetlen érdemi kérdéshez tekerve:Foglald össze kérlek három mondatban. Ma nem fogom tudni megnézni..
szerk.: vmiért az pontos idős linket nem engedi, a lényeg 1:44-től van
www.youtube.com/watch?v=rqmFRT5FdSY&t=104s
Csak pár perc, egyszer mindenki nézze végig, érdemes.
Általános Doktor
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 1 éve
Aki tovább szeretne töltődni pozitív momentumokkal, íme RW meccs utáni gyorsinterjúja, az egyetlen érdemi kérdéshez tekerve:szerk.: vmiért az pontos idős linket nem engedi, a lényeg 1:44-től van
www.youtube.com/watch?v=rqmFRT5FdSY&t=104s
Csak pár perc, egyszer mindenki nézze végig, érdemes.
Szerkesztette: Általános Doktor
Once there was only dark.
If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 1 éve
Én minden újrakezdésnek, és minden új szereplőnek esèlyt adok, és hiszek benne, amíg nem derül ki, hogy nem érdemes a bizalomra. Egy történet megint lezárult. Nincs mire hurráoptimistának lenni, de nincs miért azt mondani előre, hogy ezek is menjenek a faszba. Akarom mondani, azt tudatosan úgy kezeltem, hogy a következő szerelemnek teljes és száz százalékos bizalmat adtam, függetlenül, hogy az előző lány hogyan hagyott faképnél, baszott át, csalt meg, s küldött a padlóra… Miért büntetnék valakit, akinek semmi köze nincs más, korábban az életemben lévő nők tetteihez, viselkedéséhez. És azt kell mondjam, a tiszta lap bejön. Egyszer bejön.
több mint 1 éve
Ne kapjon, ellenbizonyításig 17-0 a prognózis jelenleg jövőre!Lehet reménykedni egy újabb offseason idejére, hogy jövőre meglesz a pozitív mérleg és a playoff.engem elkapott a nihil
Sajnos idény közben elment a kedvem a fórumozástól.
Én nem gondolom, hogy minden Hackett hibája lenne, szkeptikus vagyok a jövő szezonnal kapcsolatban, jöjjön bárki edzőnek, Russell akkor is nagy kérdőjel lesz a fejemben.
Ami "vígasztalhat", hogy sok választási lehetőségünk nincs olyan szempontból, hogy Wilsonra/Wilsonnal kell most építkezni.
Mindenesetre fájó egy újabb csalódást keltő szezon után várni, hogy más csapatok mire lesznek képesek a playoffban.
Gerichill
játékosok teljesítményében bízok, a csapatban már nem
Negritis, a vajda
| vagy csak igyál meg egyet a híres dunakeszis pálinkából, jobb lesz 😀 |
több mint 1 éve
Lehet reménykedni egy újabb offseason idejére, hogy jövőre meglesz a pozitív mérleg és a playoff.engem elkapott a nihil
Sajnos idény közben elment a kedvem a fórumozástól.
Én nem gondolom, hogy minden Hackett hibája lenne, szkeptikus vagyok a jövő szezonnal kapcsolatban, jöjjön bárki edzőnek, Russell akkor is nagy kérdőjel lesz a fejemben.
Ami "vígasztalhat", hogy sok választási lehetőségünk nincs olyan szempontból, hogy Wilsonra/Wilsonnal kell most építkezni.
Mindenesetre fájó egy újabb csalódást keltő szezon után várni, hogy más csapatok mire lesznek képesek a playoffban.
Gerichill
játékosok teljesítményében bízok, a csapatban már nem
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Én Paytonnál a story felületes ismeretében úgy érzem elmenekült a felelősség elől, amikor visszavonult Brees és Winstonnal nem ment, gyorsan lelépett ő is a kivéreztetett franchise éléről, de most nyilvánvaló, hogy csak a roster management következményeit nem akarta vállalni és egy jobb állapotban lévő franchise-zal még szeretne brillírozni, New Orleansban meg égesse magát Dennis Allen...Ugyanitt egy first ballot HOF-er QB-val másfél évtized alatt nyert egy Super Bowlt. Ami persze mindig jó SB-t nyerni, de nem Payton az egyetlen, aki egy Brees-szel 15 év alatt egyet összehoz, amúgy a 9-8-as PO mérleg sem tűnik kiemelkedőnek.
Nagy összegben fogadnék rá, hogy jobb lenne, mint kókler, tremendousjob vagy hackett, de arra már óvatsoan hogy minden hozzá fűződő reményt beváltana.
Ugyanitt Jimbonál talán túl kicsi a minta. 4 évből amennyit kihozott az lenyűgöző, csak felmerül mennyire ő építette azt a csapatot. Nagyon a hosszú évek langyos szarából emelte ki, de Willis, Bowman, Justin Smith nem az ő emberei voltak, a Kaepernick projekt szerintem összességében bukás. Nem az, hogy a védelemé minden érdem, működő képes volt rövid távon, hosszú távon viszont nem, amire mondhatja, hogy ha maradt volna, akkor evolválódik Kaep és máig a ligában van, de azért amikor az örökölt anyag kezdett kikopni megjelentek a rések a pajzson és magában kevés volt Kaep, úgy emlékszem már a térdeléses story előtt a padon ült...
Most erre az egy melóra nem vonnék le nagyon messze menő következtetéseket, de ami mellette szól az az, hogy ő lehet az, aki tényleg kihozza a denveri újságírók által jónak hitt játékosokból a jót és rövid távon versenyképessé teszi a csapatot, de nem neki a legjobb az ajánlólevele ahhoz, hogy 2-3 év alatt kialakítson egy winning culture-t, ami után 10+ évig az AFC meghatározó csapata lehetünk.
Amúgy nem tudom a michigani regnálása mennyire tekinthető sikernek.
Az az erőd amit gyorsan építenek fel gyorsan össze is omolhat. Valójában nincs olyan fizikai törvény, ami tiltaná, hogy már jövőre versenyképesek legyünk és ez kitartson 10+ évig csak valójában sem Payton és Harbaugh nem garancia erre attól, hogy nagy nevek. Egy 1st time HC-hoz képest annyival biztosabb választások, hogy egyszer már láthattuk mit hogyan csinálnak HC-ként, és nem volt teljes tragédia, sőt. Ilyen szempontból amúgy verzik Quinnt akinél ha kisebben is, azért szintén meg van az, hogy mit csinált jól és mit csinált rosszul, és ha erre az interjún tud válaszolni és tud képet adni arra, hogy mit csinálna máshogy, hogy elkerülje őket, akkor máris erősebb jelölt, mint pl tavaly Hackett aki az oldalvonal mellett tapsolt egy 1st ballot HOFer QB-nak még csak playt se súgott neki.
Válnak be 1st time HC-k is, de nem véletlen akartam már tavaly is egy kipróbált kudarcedzette arcot. Paytonnal és Harbaugh-val jobb a felhozatal ebben a kategóriában, de a nagy egotól tremendousjob óta tartok egy kicsit. Nem vagyok benne biztos, hogy akár Payton akár Harbaugh tudja, hogy azért nem csinált mindent tökéletesen a sikerek mellett. És nem vagyok benne biztos, hogy Penner tisztában van azzal, hogy a név nem elég, számít a "program" is.
Nagyon hosszú idő után Rosburg a friss levegő, egyrészt mert felé nem volt elvárás másrészt mert ő tudta hol a helye. Ez Nagynévvel nem biztos hogy így lesz. Lehet hogy csak az antipátiám miatt van, de úgy érzem Harbaugh egoja JMD-ével verekszik, annyi hogy neki legalább van mire
A Kisnévben viszont természetesen benne van, hogy a következő kókler/hackett jön. Mondjuk ők szerintem koordinátor szinten sem voltak kiemelkedő jelöltek, de tremendousjob viszont az volt, mégse lett jobb vége. Meg eleje és közepe...
X-ek és O-k nélkül azt mondom a Wilson projekt idejére Harbaugh lehet a biztosabb választás. Hogy amúgy Wislon illik-e a rendszerébe arra azért nem mondok semmit, mert az első fordulók után azt gondoltam, hogy nincs messze Wilson attól hogy beletanuljon a Hackett offense-be, aztán csak nem jött el az az idő. De arra hogy ebből a keretből kihozza a maximumot, Jimbo tűnik az embernek. Arra hogy építsünk valami hosszan tartót, forogjon a gép pihenhessen az alkotó, arra az új fiatal géniuszt kell megtalálni. Talán Steichen az. Talán nem és akkorát bukna mint az előző 3 feltörekvő jövőt meghátrozó titán próbálkozásunk (jmd, vj, hackett)
Aztán azt hiszem, bárki is jön, az offseason nem lesz elég, hogy vissza hozza nekem a reményt. Ahhoz meccseket kell nyerni élesben, meggyőzően, gyakrabban mint veszteni....
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 1 éve
Gerichill
526
Lehet reménykedni egy újabb offseason idejére, hogy jövőre meglesz a pozitív mérleg és a playoff. Sajnos idény közben elment a kedvem a fórumozástól.
több mint 1 éve
Hátha a Ravenst is le lehet húzni pár agytröszttel vagy edzővel Jimbó haveri köréből.Peyton szerintem bukni fog a következő helyen az ego miatt, jó lenne őt hanyagolni mert nagyon rá fog telepedni arra a franchisera. De még mindig jobb mint bárki más, így B opciónak jöhet, all in pucsítással meggyőzve
több mint 1 éve
Cruyffista
3 352
Én megbízható helyről nem olvastam még h fel lenne ajánlva Paton menesztése. A jogkörei meg lettek nyirbálva, de ez nem feltétlenül baj, Penner ránézésre nem analfabéta ha CEO kiválsztása a cél. A draftszezon jön, abban pedig tényleg "one of the top Gms".Breer hozta le, hogy "likely", hogy ők saját GM-et hoznak. Ő elég megbízhatóan szokott találatokat jegyezni. Talán az lenne a leideálisabb, ha a HC döntene a premium FA igazolásokról, és az FA kukázást meg a draftot vinné Paton, amihez ért. Igazából az elsőben amúgy is ő döntene, azért hozna saját GM-et.
Általános Doktor
több mint 1 éve
Rosburg visszavonulásból tért vissza, és alapvetően Outten sémája miatt javultunk, aki mint playcaller is fasza volt. Egyébként felmerült, hogy ajánlani fogják az új HC-nak mint OC, Everohoz hasonlóan. Mindenesetre ez a yardrekord a semmiből nem véletlen. Én azért örülnék egy új HC-nak, és a nagynevű jelen esetben a tudàssal is arányos, hisz Payton és Harbaugh abszolút top szakmailag, és elért eredményekben is.Én megbízható helyről nem olvastam még h fel lenne ajánlva Paton menesztése. A jogkörei meg lettek nyirbálva, de ez nem feltétlenül baj, Penner ránézésre nem analfabéta ha CEO kiválsztása a cél. A draftszezon jön, abban pedig tényleg "one of the top Gms".
Az viszont való igaz, hogy nekik felajánlottuk hírek szerint, hogy igazolhatnak maguknak GM-et, ami ad egy teljesen új rizikófaktort a sztorinak. Hisz Paton ha nem is ligaelit, de bizonyos dolgokban bőven lehet nála rosszabbul teljesíteni (draft, mélységi igazolások). A HC kinevezése és a premium FA igazolásai viszont nagyon mellé mentek, így lehet érvelni a kirúgása mellett.
Cruyffista
Rosburg többször elejtette az elmúlt két hétben h egy orvostechnikai projektről hívtuk vissza és h csinálná tovább. Mindenesetre a meccs után már azt mondta h "holnap is bejövök dolgozni, aztán majd eldől a hogyan tovább".
Érdekesség h Haribó dolgozott Everoval a 49ersben, míg Rosburgnak pedig nagyon szoros kapcsolatai vannak a tesójához a baltimorei időkból:
The Rosburgs and the Harbaughs are family friends — “we’re the Harburgs the Rosbaughs, that’s how close we are, depends on who’s saying it,”
Szal simán benne van h az ST körül itt tartjuk vmilyen szerepben.
A fentiek miatt (is) én inkább Haribó felé hajlok, a "nagynevek" közül.
több mint 1 éve
Cruyffista
3 352
Rosburg visszavonulásból tért vissza, és alapvetően Outten sémája miatt javultunk, aki mint playcaller is fasza volt. Egyébként felmerült, hogy ajánlani fogják az új HC-nak mint OC, Everohoz hasonlóan. Mindenesetre ez a yardrekord a semmiből nem véletlen. Én azért örülnék egy új HC-nak, és a nagynevű jelen esetben a tudàssal is arányos, hisz Payton és Harbaugh abszolút top szakmailag, és elért eredményekben is.Az viszont való igaz, hogy nekik felajánlottuk hírek szerint, hogy igazolhatnak maguknak GM-et, ami ad egy teljesen új rizikófaktort a sztorinak. Hisz Paton ha nem is ligaelit, de bizonyos dolgokban bőven lehet nála rosszabbul teljesíteni (draft, mélységi igazolások). A HC kinevezése és a premium FA igazolásai viszont nagyon mellé mentek, így lehet érvelni a kirúgása mellett.
több mint 1 éve
Az mindenesetre világossá vált, hogy Hackett kinevezése valami kapitális hiba volt Paton-től. Ez az egész idény az ő felelőssége. Hogy az egész interjúztatási folyamatban hiányzott az a profizmus, ami kiszűri az alkalmatlanságot. Nem csodálom, hogy a ceo elvette ezt a szabad kezet Patontól, és most az lesz, hogy az új hc választhat gm-et is magának azzal, hogy Paton kap egy ajánlást Waltonéktól. És igen, nehezebben vagyunk már türelmesek, és béketűrők, és csak fotelszurkolók vagyunk egy távoli kis országban, mégis, van amikor innen is jól látjuk a dolgokat pesszimistaként is. Jól láttuk, hogy Hackett minden eddiginél szánalmasabb kártevő itt, és a sok szép beszédet nem kéne benyalni, hanem azonnal orvosolni a hibát, még ha ilyen az nfl-ben sem volt. London után kellett volna kibaszni. A játékot elindítani képteken volt vele a csapat, a mile high számolta hangosan a másodperceket. Ott világossá vált minden. Vicc, hogy az a Rosburg mutatott tükröt neki, akit azért hozott, hogy menedzselje az órát. Jöhet a nagynév, mikor én a tegnapi utàn pláne azt mondom, ennek a csapatnak most a Rosburg típusú szerény, értelmes edzőre lenne szüksége hidat képezve a felemelkedés folyamán. Mert egyébként bőven van érték a keretben, ha nem is egy qb-ra vagyunk az álmoktól. Persze az utoksó két meccs végre adott, és jobb îgy elmenni, csak hetedik éve így megyünk el, hogy hogy a jövőben hiszünk. Jó lenne megérkezni a mostba. Mert a jővőbajnokságban 32 csapat kerete tökéletes, 32 csapat felépült és kész, 32 csapat nyeri el a Super Bowlt. Mostbajnokságot érdemes nyerni, hogy legyen mit mutogatni az egykorvoltbajnokságban. Mindenesetre kösz az idényt kedves fórumtársak, azoknak külön, akik követőznek még. Igazából miattatok nem hagytam itt az idényt. Go Broncos
Rosburg for president
több mint 1 éve
Cruyffista
3 352
Kicsi a minta, de Hackett nelkul olyan 27,5 pont korul atlagolt a csapat ezen a ket meccsen, vele 15,4-et az elso tizenot merkozesen.471 yardot csináltunk. Utoljára Osweiler tudott ennyit a 2015-ös szezonban Broncos mezben.
undisputedly
több mint 1 éve
baszki és tényleg csak a gyeppel volt itt probléma
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 1 éve
Kicsi a minta, de Hackett nelkul olyan 27,5 pont korul atlagolt a csapat ezen a ket meccsen, vele 15,4-et az elso tizenot merkozesen.
Szerkesztette: undisputedly
több mint 1 éve
Az, hogy Simmons meg Singleton egy őrült, azt tudjuk, de ez a Ja'Quan McMillian 7 tackle-t osztott ki első nfl meccsén. És az az int is megvolt. Van aki a po-nak örül ma, nekem elèg ez is. 😊 Ja és azt olvasni, hogy Evero dolgozott együtt Jimbobával is. Az lenne az álomforgatókönyv, hogy Evero folytatja ezt a melót itt, ha meg elviszik valahova hc-nek, plusz két harmadik kör jár érte. Hackett legjobb húzasa ez a pali volt.
több mint 1 éve
Azért jobb így lefeküdni.D# és O# oldalon is van mibe kapaszkodni és reménykedni, kezdve RW-től, Jeudyn át, Simmonsig.
A fórumtalit támogatom, londonban balfasz voltam és nem láttam a dmjeimet, legalább hármatoknak lógok így már sörökkel 😛
több mint 1 éve
- JC6
6 990
Fórumtali, mikor?
több mint 1 éve
egész jó második félidő volt csak 1 brainfarttal
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Írjuk be azt is, Everoé az első interjú. Megérdemli. Nem semmi amit ma is tol a D.
több mint 1 éve
Én ebben tok hülye vagyok, de a szabály nem úgy szól, hogy 17i után lehet személyesen tárgyalni? Csak mert személyes nem volt meg, így szabályt sem szegtunk.Mindent is lecserélünk. Most épp a műfüvetAnnyi "nagyon fontos" kieg ide h nem műfüvet, hanem gyepet | nálunk eredetileg is rendes fű volt, most is azt rakják újra | 400.000 dollárért úgy h a meccs után elkezdődnek a renoválási munkálatok és jövő nyárra újra kicserélik... 😀
Fresh field for our final game. 👏
— Denver Broncos (@Broncos) January 7, 2023
We’ve replaced the turf at @EmpowerField ahead of #LACvsDEN to ensure the best possible playing surface. pic.twitter.com/9Ka9Gs7fgN
Mondjuk ha szar volt, akkor miért nem korábban? IR rekordot akartunk dönteni?
Ha meg nem volt szar, akkor is miért most, utolsó meccsre? Lehet a PO-ra készülünk, mindjárt chekkolom, hogy lehet homefield advantage-ünk...
Persze az is lehet, hogy Harbaugh-nak nagyon fontos a pálya minősége és az alapján választ majd csapatot
Black_Adder
Az edzőkeringőnélvel kapcsolatban két meglátás:
- Nekem személyesen Haribó jobban bejönne, de Payton miatt sem szívnám a fogam (sztem ha minket választana, akkor maradna Evero is), bár utóbbit kicsit túlértékeltnek gondolom, de még így is körökkel jobb, mint bárki az SB óta.
- Félek egy kicsit h az nfl hülye szabályai közül egy-kettőben elbukunk:
1) Már most azzal van tele a sajtó h tamperinget csináltunk Paytonnal a legutóbbi nyilije miatt (a korábban belinkeltek szerint élő adásban bemondta h már beszélt a tulajunkkal, amit hivatalosan ügye nem tehetne - bár a Saints már engedélyezte és elvileg még csak puhatolóztunk, amit kb. mindenki csinál-, de hivatalosan január 17-től lehetne tárgyalni még engedéllyel is...).
2) Elég egyértelműen van két fő kiszemeltünk, ezek után komoly arccal beülni a 2 kisebbségi jelöltünkkel érdekes lesz...
Általános Doktor
Nekem amúgy csak azért fura, mert már tegnap is jöttek a hírek, hogy Payton már beszélt is a tulajokkal, de vhogy senki nem akadt fent rajta, most meg ezen csámcsog mindenki.
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 1 éve
- Félek egy kicsit h az nfl hülye szabályai közül egy-kettőben elbukunk:Nem vehetik el az első körös pickünk, ha nincs első körös pickünk
1) Már most azzal van tele a sajtó h tamperinget csináltunk Paytonnal a legutóbbi nyilije miatt (a korábban belinkeltek szerint élő adásban bemondta h már beszélt a tulajunkkal, amit hivatalosan ügye nem tehetne - bár a Saints már engedélyezte és elvileg még csak puhatolóztunk, amit kb. mindenki csinál-, de hivatalosan január 17-től lehetne tárgyalni még engedéllyel is...).
2) Elég egyértelműen van két fő kiszemeltünk, ezek után komoly arccal beülni a 2 kisebbségi jelöltünkkel érdekes lesz...
Általános Doktor
| Payton forgatókönyvre |
több mint 1 éve
én úgy is úgy tudtam, hogy rendes gyepünk van, de azt hittem a turf kifejezést kifejezetten a mesterséges borításokra használják.Arra szokták am, engem is meglepett amikor olvastam h így írták ki.
Mindegy, majd legalább ha jövőre is szánalmas lesz a játék, legalább helyesen tudok mutogatni a 400.000-es pályájra, hogy "de az milyen jó, ilyenje nincs másnak"
Black_Adder
több mint 1 éve
én úgy is úgy tudtam, hogy rendes gyepünk van, de azt hittem a turf kifejezést kifejezetten a mesterséges borításokra használják.Mindegy, majd legalább ha jövőre is szánalmas lesz a játék, legalább helyesen tudok mutogatni a 400.000-es pályájra, hogy "de az milyen jó, ilyenje nincs másnak"
több mint 1 éve
Mindent is lecserélünk. Most épp a műfüvetAnnyi "nagyon fontos" kieg ide h nem műfüvet, hanem gyepet | nálunk eredetileg is rendes fű volt, most is azt rakják újra | 400.000 dollárért úgy h a meccs után elkezdődnek a renoválási munkálatok és jövő nyárra újra kicserélik... 😀
Fresh field for our final game. 👏
— Denver Broncos (@Broncos) January 7, 2023
We’ve replaced the turf at @EmpowerField ahead of #LACvsDEN to ensure the best possible playing surface. pic.twitter.com/9Ka9Gs7fgN
Mondjuk ha szar volt, akkor miért nem korábban? IR rekordot akartunk dönteni?
Ha meg nem volt szar, akkor is miért most, utolsó meccsre? Lehet a PO-ra készülünk, mindjárt chekkolom, hogy lehet homefield advantage-ünk...
Persze az is lehet, hogy Harbaugh-nak nagyon fontos a pálya minősége és az alapján választ majd csapatot
Black_Adder
Az edzőkeringőnélvel kapcsolatban két meglátás:
- Nekem személyesen Haribó jobban bejönne, de Payton miatt sem szívnám a fogam (sztem ha minket választana, akkor maradna Evero is), bár utóbbit kicsit túlértékeltnek gondolom, de még így is körökkel jobb, mint bárki az SB óta.
- Félek egy kicsit h az nfl hülye szabályai közül egy-kettőben elbukunk:
Szerkesztette: Általános Doktor