Denver Broncos

48 feliratkozó

több mint 1 éve
Zalán Denver Broncos 4 031 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Javaslom a következő HC becenevének: Nagynév.
Bazzani
Matt Nagy johet?
ulpianus
Mindegy ki jön.
Nagynevet hoznak.
Mivel most úgy néz ki nálunk megragad Nagyduma így átjárok idegenbe becézni.
Bazzani
Hiányozni fog 2023-ban az obligát kesergés és önsorsrontás? Gyere csak, várunk szeretettel, ez itt a masszív depressziószoba a denveri levertekkel. 😋 Olyan ez mint a 25 év a sitten. Utána ha szabadulsz sem tudsz meglenni a cella nélkül. 😉
Zalán
Nem leszel levert ha van nálad kevert.
De szerintem nem lesz itt akkora baj jövőre.
Bazzani
Ahogy Bazza látja… 😋 Ó jajj, micsoda mélységek… Ott tartunk, hogy az igen szimpi Detroit szurker simogatja a sírásra görbülő szájú Denver szurker feje búbját, édes drága kisfiam, most már nektek is jó lesz már nemsoká’. “Szundít a labda, meg a sip,” Már csak egy picit kell kibírni, s meglásd, eztán jó lesz minden... 😂😂😂 “A villamos is aluszik, - s mig szendereg a robogás - álmában csönget egy picit - aludj el szépen, kis Balázs.” (J. A.)
Zalán
Ne süppedj mélyre a bromance-ben, ez csak a gumikesztyűzés miatti szimpátia-alamizsna megtestesülése volt😝
Willie Parker
Beszoptam egy szánalomlájkot?? 😳😳 Ó jajj, édes istenem… mindezt egyazon napon. Lassan mehetek árulni magam a rosszlányok.hura.. 🥺

!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 1 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 390
Bazzani
Matt Nagy johet?
ulpianus
Mindegy ki jön.
Nagynevet hoznak.
Bazzani
Hiányozni fog 2023-ban az obligát kesergés és önsorsrontás? Gyere csak, várunk szeretettel, ez itt a masszív depressziószoba a denveri levertekkel. 😋 Olyan ez mint a 25 év a sitten. Utána ha szabadulsz sem tudsz meglenni a cella nélkül. 😉
Zalán
Bazzani
Ahogy Bazza látja… 😋 Ó jajj, micsoda mélységek… Ott tartunk, hogy az igen szimpi Detroit szurker simogatja a sírásra görbülő szájú Denver szurker feje búbját, édes drága kisfiam, most már nektek is jó lesz már nemsoká’. “Szundít a labda, meg a sip,” Már csak egy picit kell kibírni, s meglásd, eztán jó lesz minden... 😂😂😂 “A villamos is aluszik, - s mig szendereg a robogás - álmában csönget egy picit - aludj el szépen, kis Balázs.” (J. A.)
Zalán
Ne süppedj mélyre a bromance-ben, ez csak a gumikesztyűzés miatti szimpátia-alamizsna megtestesülése volt😝
több mint 1 éve
Zalán Denver Broncos 4 031 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Bazzani
Matt Nagy johet?
ulpianus
Mindegy ki jön.
Nagynevet hoznak.
Bazzani
Zalán
Bazzani
Zalán
Na akkor bevetem az igazi nagyágyút.
Ezt nem akartam, de úgy érzem most segíthet:
Már csak egy jó draftra és egy jól sikerült szabadügynök piacra vagytok a sikertől.
Mikor ezt nekünk mondták nyertünk 10meccset. Jó mondjuk 4év alatt.
Bazzani
Addig ki se fut Wilson bombajó szerződése. De tudod Bazza, nem a cél számít, hanem az út. Te most idén célbaértél, már ismered az ut minden kilométerkövét. Tőled elfogadom.. Mi maradunk az úton. Ez számít. 😉

Szerkesztette: Zalán

több mint 1 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 649 — Axel Foley
Bazzani
Matt Nagy johet?
ulpianus
Mindegy ki jön.
Nagynevet hoznak.
Bazzani
Zalán
Bazzani
Zalán
Na akkor bevetem az igazi nagyágyút.
Ezt nem akartam, de úgy érzem most segíthet:
Már csak egy jó draftra és egy jól sikerült szabadügynök piacra vagytok a sikertől.
Mikor ezt nekünk mondták nyertünk 10meccset. Jó mondjuk 4év alatt.

több mint 1 éve
Bazzani
Matt Nagy johet?
ulpianus
Mindegy ki jön.
Nagynevet hoznak.
Bazzani
Zalán
Bazzani

több mint 1 éve
Bazzani
Matt Nagy johet?
ulpianus
Mindegy ki jön.
Nagynevet hoznak.
Bazzani
Zalán

több mint 1 éve
Bazzani
Matt Nagy johet?
ulpianus
Mindegy ki jön.
Nagynevet hoznak.
Bazzani

több mint 1 éve
Mizu @Zalán? Tudsz járni?
jobbágy#JC6
A diópálinkára vagy a gumiujjra gondolsz? 😅 Köszönöm érdeklődésedet.
Off. Csak szólok, hogy papírom van róla, hogy tíz évvel előzöm a koromat, s spermaszámban és mozgási sebességben is. 😉 Értem persze, hogy figyelsz a kajára, sportolgatsz, meg anyu is karban tart, de azért a statisztika nem hazudik (hello Wilson), “Magyarországon évente összesen mintegy 400 ezer férfi szorul kezelésre a prosztatamegnagyobbodás tüneteivel. A probléma nagyságát jelzi, hogy a 30-40 éves férfiak 10-25 százalékát, az 50 év feletti férfiak 50 százalékát, a 70 év felettiek 75 százalékát, a 80 év felettiek 90 százalékát érinti maga az elváltozás.” Konkrétan nem elkerülhető, hacsak nem koleszterinnel nem gyűrjük le magunkat hatvankettőre. Szerintem nézz be te is időnként Hüttl doktor úrhoz a Klinikákra. 😉
On

több mint 1 éve
Bazzani
Matt Nagy johet?
ulpianus
Mindegy ki jön.
Nagynevet hoznak.

több mint 1 éve
Bozontron Denver Broncos 390
Na, az ünnepek alatt csak külsősként figyeltem a fórumot, de azért odáig már csak ne jussunk el, hogy néhány elhibázott döntés miatt megboruljunk itt egymásnak 😀 Annyit nem ér az egész Wilson trade.

Egyébként karácsonyra új csapatot kértem, de reméltem, hogy a franchise azért marad ugyanez. Eddig vannak biztató jelek, hogy teljesült a kívánság, a KC ellen úgy kaptunk ki, hogy bánta volna a fene a 12 verséget, ha mindegyikben így játszik a csapat! Én az a fajta vagyok, aki sosem fogja bánni, ha nincs egy max 10 pontot engedő defense, de szerezzen labdát célterületen belül is, ha kell. És lám, ez pont ilyen volt. Voltak engedett nagy playek, de amikor kellett, akkor a helyükön voltak. Wilson pedig szerintem dacból játszott, azt éreztem rajta, hogy le tudott dobni magáról valamit, ami talán eddig Hackett volt a vállán. Fene tudja. (Aztán majd novemberben megint itt sírok.)
több mint 1 éve
- JC6 Denver Broncos 6 990
Mizu @Zalán? Tudsz járni?
több mint 1 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 935 — Circus Maximus
Bazzani
Matt Nagy johet?

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 1 éve

több mint 1 éve
Jelzem, a meccs utáni kommentben,
amiről lassan leszokott a topik, mi, a két leginkább renitens, jc és jómagam azonnal beírtuk, (roberto is), hogy ezt a Rosburgot tartsuk meg jövőre, mert rég nem làttunk ilyen tűzet Broncos edzőtől, s fenn a játékhívószobában is parádés volt bulika. Örülök, hogy Hack-halat idő előtt kivágtuk, mert így lett teljes Paton minden eddiginél súlyosabban elhibázott hc választása. Egy órafigyelőnek hozott mester egy hét alatt ugyanannyi sérülttel egész más csapatot mutatott fel, mint ez a balfék. És meg is nyertük volna a meccset.. A mérleg nyelve sajnos Wilson volt. 3 pont szárad a lelkén a második félidő utolsó támadásán, amikor bőven célterületen belül eladta a labdát. Nem érdekel a fal, az tudjuk milyen, érezni kellett volna a nyomást és lemenni, bevállalni a sacket. Aztán a fogalmatlan int, amikor nagyon haladt a szekér, de emiatt 1 perc alatt két td-t tett fel Mahomes. Majd a végèn ismét nem tudott a nyavalyás field goalig elmenni. 3/5 és 4/2 volt. Idő pedig bőven még. Az első meccsen lángolt a fórum, mert Hackett nem adta a 250 milliós qb kezébe a lasztit, hanem 64 ről rugatott Mekivel, mert pacekra bemondta meccs előtt, hogy menni fog. Nahh, most erre az 5 yardra 2 lehetősége volt. Én tényleg elvárom, hogy egy idényben egyszer megoldjon egy ilyet egy qb, nem 250 milliós, hanem egy rookie is. A sokra nem tartott Picketnek Steelersben megy, nem egyszer, hanem többször, s olyan szituban, amikor azon múlik, hogy életben marad e a po-ért a küzdelem, vagy sem. S ez a foci. Itt mindenki azért kurvaanyázik vagy bucifejűzik, a csicska nincs a szótáramban, ilyet biztosan nem írtam, mert azt szeretnénk, hogy myerjen a csapat. Teljesen mindegy, hogy hogyan hívják az irányítót. Ezek az emberek földrajzilag is olyan távol vannak tőlünk. Szoval értem, hogy azt veszed észre, mert erre fókuszálsz most, mennyit ütjük vágjuk a leginkább három, most már csak kettő felelőst, de pont mi vettük észre, és írtuk is le a pozitívumot is. Tessék látni a mi jó oldalunkat is.
Zalán
Milyen pozitívumot te csicska?????????
| sarcasmoff |
több mint 1 éve
Jelzem, a meccs utáni kommentben,
amiről lassan leszokott a topik, mi, a két leginkább renitens, jc és jómagam azonnal beírtuk, (roberto is), hogy ezt a Rosburgot tartsuk meg jövőre, mert rég nem làttunk ilyen tűzet Broncos edzőtől, s fenn a játékhívószobában is parádés volt a bulika. Örülök, hogy Hack-halat idő előtt kivágtuk, mert így lett teljes Paton minden eddiginél súlyosabban elhibázott hc választása. Egy órafigyelőnek hozott mester egy hét alatt ugyanannyi sérülttel egész más csapatot mutatott fel, mint ez a balfék. És meg is nyertük volna a meccset.. A mérleg nyelve sajnos Wilson volt. 3 pont szárad a lelkén az első félidő utolsó támadásán, amikor bőven célterületen belül eladta a labdát. Nem érdekel a fal, az tudjuk milyen, érezni kellett volna a nyomást és lemenni, bevállalni a sacket. Aztán a fogalmatlan int, amikor nagyon haladt a szekér, de emiatt 1 perc alatt két td-t tett fel Mahomes. Majd a végèn ismét nem tudott a nyavalyás field goalig elmenni. 3/5 és 4/2 volt. Idő pedig bőven még. Az első meccsen lángolt a fórum, mert Hackett nem adta a 250 milliós qb kezébe a lasztit, hanem 64 ről rugatott Mekivel, mert pacekra bemondta meccs előtt, hogy menni fog. Nahh, most erre az 5 yardra 2 lehetősége volt. Ez 13 pont differencia. Én tényleg elvárom, hogy egy idényben egyszer megoldjon egy ilyet egy qb, nem 250 milliós, hanem egy rookie is. A sokra nem tartott Pickettnek Steelersben megy, nem egyszer, hanem többször, s olyan szituban, amikor azon múlik, hogy életben marad e a po-ért a küzdelem, vagy sem. S ez a foci. Itt mindenki azért kurvaanyázik vagy bucifejűzik, a csicska nincs a szótáramban, ilyet biztosan nem írtam, mert azt szeretnénk, hogy nyerjen a csapat. Teljesen mindegy, hogy hogyan hívják az irányítót. Ezek az emberek földrajzilag is olyan távol vannak tőlünk. Szoval értem, hogy azt veszed észre, mert erre fókuszálsz most, mennyit ütjük vágjuk a leginkább három, most már csak kettő felelőst, de pont mi vettük észre, és írtuk is le a pozitívumot is. Tessék látni a mi jó oldalunkat is.

több mint 1 éve
Gyerekek, ez olyan szép kör volt ma, (pedig én még meg sem írtam az állásfoglalásomat a témàban), hogy holnap megyek prosztataszűrèsre, és elillant minden félelmem a gumiujjttól… 😅😅
Látod Doki, hogy szeretjük itt az optimista (buciWilson) fejedet !? 😉 Nahh. Ha nógrádi vagy, akkor szakember. Dobd át privibe a címedet, hozok neked diópálinkát a zsidó temetőből.. 😋😋 Lazítsunk. Jön Jimbo bá’ lenyomjuk a picsába az egész AFC Westet egy Kaepernick típusú újonccal is simán… ✋✋
Zalán
Édes drága jó Istenem, egyszer voltam, soha többet.
Azóta sportolok rendszeresen, ezerszer jobban figyelek a kajára, a feleségem pedig - a rendszeres ágygyakorlatoknak hála - rám 😀
Btw, én is nógrádi vagyok, mikor lesz fórumtali te részeges szájkarate mester? Fél éve hintáztatsz egy sima kávézással, inkább ne is válaszolj, szerintem, mer' most olyan idegállapotba jöttem a Doki miatt hogy a palóc vér fel!támad!

Szerkesztette: - JC6
több mint 1 éve
Gyerekek, ez olyan szép kör volt ma, (pedig én még meg sem írtam az állásfoglalásomat a témàban), hogy holnap megyek prosztataszűrèsre, és elillant minden félelmem a gumiujjttól… 😅😅
Látod Doki, hogy szeretjük itt az optimista (buciWilson) fejedet !? 😉 Nahh. Ha nógrádi vagy, akkor szakember. Dobd át privibe a címedet, hozok neked diópálinkát a zsidó temetőből.. 😋😋 Lazítsunk. Jön Jimbo bá’ lenyomjuk a picsába az egész AFC Westet egy Kaepernick típusú újonccal is simán… ✋✋

több mint 1 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 038 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
Direkt nem írtam konkrét nevet, mert senkivel sincs személyében bajom, nem célom h bárki magára vegye, azt meg végképp nem akarom h bárki úgy érezze h nem írhatja le azt amit akar. Te se érezd azt h nem írhatod ki a dühöd, ha jól esik. Attól jó ez a fórum, hogy megfér egymás mellett a szakmaibb tartalom, meg a laikusabb szubjektív vélemény is és nem kell az embernek a begépelés előtt méricskélnie h "szakmázásba belefér-e". Ettől még engedd meg nekem h leírjam h mit érzek.

Én megértem azt a pszichés folyamatot is, ami oda vezet h az elmúlt évek felgyülemlett csalódottsága egy játékosra/GM-re hegyeződik ki, főleg ha bármi miatt alapból nem volt szimpi, de legalább szar teljesítményt pakol le a fűre + emellé jön h sokat kellett adni érte és mellé sokat is fog elvinni a jövőnkből ha minden marad így.

De azért sztem van különbség aközött h leírjuk h ez kevés és akár azon is el kell gondolkodni h kivágjuk / eltradeljük alá Oswi, vagy felülünk az amerikai bulvár legaljának és hasonló sületlenségeket vágunk a fejéhez, mint kint megteszi pár madár.

Előbbi véleménnyel lehet egyetérteni, nem egyetérteni, vitatkozni stb.
Utóbbiról párszor leírja az ember h miért fakenews/miért nem jogos, de egyrészt ezen állítások nem mindig megcáfolhatóak, | mit cáfoljak azon ha valakit irritál RW buci feje vagy a nője? | Másrészt sokszor ismétlődve elveszi az ember kedvét h próbáljon más aspektust elővenni.

| Am értelemszerűen nem veszem magamra, amit írtál - egyrészt gondolom a véleményemnek szól nem nekem, másrészt nógrádból jövök, azért ennél több kell h pattanjon a húr 😊 |

ui.:
Payton sztem túlértékelt edző, Haribót cserébe nagyon kedveltem a 49ersben, neki örülnék a "nagy nevek közül".
A velünk hírbe hozott edzők közül EB akit nem tudnék elfogadni, de épeszű ember őt úgyse fogja csak a rooney rule miatt interjúztatni, szal nem félek h nálunk kötne ki.
Általános Doktor
Doki,
Én mocskosul kivagyok. Nem hiszed el, de totál kiégtem idén. Eddig büszkén feszítettem a városban, sőt, külföldön is a Broncos cuccaimban, de ma már fel sem veszem. Belőlem ez a szezon olyan szinten kiölt mindent, hogy arra tényleg nincs megfelelő szó.
Én sosem ültem fel a bulvárnak, hogy mi megy az öltözőben vagy a Wilson-családban, az akasztott ki, hogy nálunk ez a pali konkrétan 14 meccsen semmit nem tett le az asztalra. Emlékszem mondjuk 5 villanásra. Ez hallod, édeskevés. És sok mindent lehet mondani, de egy RW-szintű irányító ne csináljon már rookie-szintű hibákat, minden meccsen vagy tízet, mert kidobom tényleg a laptopot a rákba. Olyan szinten vagyok, hogy ha lenne RW-mezem, elégetném, eskü.

Az mondjuk igenis zavar, hogy saját irodája és külön parkolója van, mert nálunk semmit nem tett még le az asztalra, ellenben egy PM-el.. de minden a segge alá lett tolva és szerintem nem érdemli meg. Először tényleg dögöljön meg minden héten a pályán, főleg egy ilyen szerződésért, de ne úgy hogy 34 évesen ő majd 12 yrd-ról TD-t fut, mert kitöri a nyakát, és ne is úgy, hogyha összeomlik a zseb és hárman lógnak rajta ő csakazért is eldobja, ami persze hogy INT vagy Fimbli vagy majdnem valamelyik, illetve megfuthatna egy 1st-öt, ehelyett a két safety közé bedobja Bajusznak INT-re. És minden egyes retkes meccsen a 14-ből, mert mindegyiket vegigneztem OMG, volt olyan 3-4 hibája ami miatt hiába állította meg ezredszerre is az ellent a TOP3as D-nk, nem tudtunk nyerni. Pedig a kezünkben volt majdnem az összes meccs.

És akkor a Rams elleni gyalázatról még nem is beszéltem. Minden idők legundorítóbb Broncos meccse, pedig volt elég szarban részünk…

2005 óta vagyok fan, nem engedhetem meg magamnak jelen pillanatban, de mégis elkezdtem gyűjteni egy kinti hazai meccsre, pár hete, viszont most úgy állok, hogy van jobb helye annak a pénznek.

És ugyanazt a szart érzem, mint a Tottenham-nél. Van egy fél csapatra való klasszis (esetünkben itt a védelem mondjuk) és a legjobb éveik mennek a kukába. Persze a probléma több emberes, mert én Hackettel együtt Patont is dobtam volna ki, mint macskát szarni, és igazság szerint semmi jót nem várok a következő szezontól sem, mert itt jó pár éve olyan szinten elcsesződött valami, hogy azt 1-2 szezon alatt (főleg ilyen RW szerződésekkel) nem lehet kijavítani…

Toled persze bocsánat. Nem vagy kislány.
Nagyfiú 😉😃
jobbágy#JC6
Megértem. Én is büszkén sétálgattam londonban broncos mezben és fogadtam a go broncosos dicséretet 100 méterenként és eljutottam oda h még én is rezignáltan néztem végig a rams meccset, holott a hox meccs után pl.: elaludni sem tudtam...

Egy szóval sem állítom h ebben nincs vastagon benne RW, de azt is látni kell h legalább ilyen vastagon benne volt Hackett is, meg a sérülések is, ami már nem véletlen szinten volt sok idén... És igen, egyetértek azzal h Patont is elő lehet és kell venni, mert végső soron ő állította össze a keretet és a stábot is.

| Patonról eskü fogok még részleteiben védőbeszédet írni. |

De ettől még én úgy gondolom h értékelni kell azt is h utolsó percig meccsben voltunk, értékelni kell a védelmet, ami visszatért a korábbi önmagához a kisiklás után, értékelni kell Jerry Rosburgot, akit remélem h az ST környékére megtart majd az új edző is, igenis értékelni kell RW jó meccsét, értékelni kell Jeudyt h érett játékosként védte meg a QB-ját, figyelembe kell venni h 20!! játékosunk van IR-en, mert ezekbe a minisikerekbe lehet kapaszkodni h jövőre nem ugyanezt a szart kell néznünk.

Szerkesztette: Általános Doktor

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 1 éve
Direkt nem írtam konkrét nevet, mert senkivel sincs személyében bajom, nem célom h bárki magára vegye, azt meg végképp nem akarom h bárki úgy érezze h nem írhatja le azt amit akar. Te se érezd azt h nem írhatod ki a dühöd, ha jól esik. Attól jó ez a fórum, hogy megfér egymás mellett a szakmaibb tartalom, meg a laikusabb szubjektív vélemény is és nem kell az embernek a begépelés előtt méricskélnie h "szakmázásba belefér-e". Ettől még engedd meg nekem h leírjam h mit érzek.

Én megértem azt a pszichés folyamatot is, ami oda vezet h az elmúlt évek felgyülemlett csalódottsága egy játékosra/GM-re hegyeződik ki, főleg ha bármi miatt alapból nem volt szimpi, de legalább szar teljesítményt pakol le a fűre + emellé jön h sokat kellett adni érte és mellé sokat is fog elvinni a jövőnkből ha minden marad így.

De azért sztem van különbség aközött h leírjuk h ez kevés és akár azon is el kell gondolkodni h kivágjuk / eltradeljük alá Oswi, vagy felülünk az amerikai bulvár legaljának és hasonló sületlenségeket vágunk a fejéhez, mint kint megteszi pár madár.

Utóbbiról párszor leírja az ember h miért fakenews/miért nem jogos, de egyrészt ezen állítások nem mindig megcáfolhatóak, | mit cáfoljak azon ha valakit irritál RW buci feje vagy a nője? | Másrészt sokszor ismétlődve elveszi az ember kedvét h próbáljon más aspektust elővenni.

| Am értelemszerűen nem veszem magamra, amit írtál - egyrészt gondolom a véleményemnek szól nem nekem, másrészt nógrádból jövök, azért ennél több kell h pattanjon a húr 😊 |

ui.:
Payton sztem túlértékelt edző, Haribót cserébe nagyon kedveltem a 49ersben, neki örülnék a "nagy nevek közül".
A velünk hírbe hozott edzők közül EB akit nem tudnék elfogadni, de épeszű ember őt úgyse fogja csak a rooney rule miatt interjúztatni, szal nem félek h nálunk kötne ki.
Általános Doktor
Doki,
Én mocskosul kivagyok. Nem hiszed el, de totál kiégtem idén. Eddig büszkén feszítettem a városban, sőt, külföldön is a Broncos cuccaimban, de ma már fel sem veszem. Belőlem ez a szezon olyan szinten kiölt mindent, hogy arra tényleg nincs megfelelő szó.
Én sosem ültem fel a bulvárnak, hogy mi megy az öltözőben vagy a Wilson-családban, az akasztott ki, hogy nálunk ez a pali konkrétan 14 meccsen semmit nem tett le az asztalra. Emlékszem mondjuk 5 villanásra. Ez hallod, édeskevés. És sok mindent lehet mondani, de egy RW-szintű irányító ne csináljon már rookie-szintű hibákat, minden meccsen vagy tízet, mert kidobom tényleg a laptopot a rákba. Olyan szinten vagyok, hogy ha lenne RW-mezem, elégetném, eskü.

Az mondjuk igenis zavar, hogy saját irodája és külön parkolója van, mert nálunk semmit nem tett még le az asztalra, ellenben egy PM-el.. de minden a segge alá lett tolva és szerintem nem érdemli meg. Először tényleg dögöljön meg minden héten a pályán, főleg egy ilyen szerződésért, de ne úgy hogy 34 évesen ő majd 12 yrd-ról TD-t fut, mert kitöri a nyakát, és ne is úgy, hogyha összeomlik a zseb és hárman lógnak rajta ő csakazért is eldobja, ami persze hogy INT vagy Fimbli vagy majdnem valamelyik, illetve megfuthatna egy 1st-öt, ehelyett a két safety közé bedobja Bajusznak INT-re. És minden egyes retkes meccsen a 14-ből, mert mindegyiket vegigneztem OMG, volt olyan 3-4 hibája ami miatt hiába állította meg ezredszerre is az ellent a TOP3as D-nk, nem tudtunk nyerni. Pedig a kezünkben volt majdnem az összes meccs.

És akkor a Rams elleni gyalázatról még nem is beszéltem. Minden idők legundorítóbb Broncos meccse, pedig volt elég szarban részünk…

2005 óta vagyok fan, nem engedhetem meg magamnak jelen pillanatban, de mégis elkezdtem gyűjteni egy kinti hazai meccsre, pár hete, viszont most úgy állok, hogy van jobb helye annak a pénznek.

És ugyanazt a szart érzem, mint a Tottenham-nél. Van egy fél csapatra való klasszis (esetünkben itt a védelem mondjuk) és a legjobb éveik mennek a kukába. Persze a probléma több emberes, mert én Hackettel együtt Patont is dobtam volna ki, mint macskát szarni, és igazság szerint semmi jót nem várok a következő szezontól sem, mert itt jó pár éve olyan szinten elcsesződött valami, hogy azt 1-2 szezon alatt (főleg ilyen RW szerződésekkel) nem lehet kijavítani…

Toled persze bocsánat. Nem vagy kislány.
Nagyfiú 😉😃
több mint 1 éve
Am többetek írta h nincs drafttőkénk idén. Ez tévedés:
Round 1: via 49ers through Dolphins (Bradley Chubb trade)
Round 3: own pick
Round 3: via Colts (2022 draft trade)
Round 4: own pick
Round 5: own pick
Round 6: via Steelers (Malik Reed trade)

Ha most érne véget a szezon akkor ez a gyakorlatban ezt jelentené:
25: R1 P25
66: R3 P3
68: R3 P5
105: R4 P3
138: R5 P3
191: R6 P16

Értékre mintha megnyertük volna az SB-t...

több mint 1 éve
Lehet h már volt, de:

Úgy néz ki h megvan a kellő fogadókészség Haribónál is:

Általános Doktor
Szokásos pávatánc.
Alá fog írni minden idők legnagyobb hc fizetésért. A leggazdagabb tulajnak, a legértékesebb ékszer kell. Mint olvashattuk, ultraagresszíven. Erről szól minden idők legdrágább sportklubvásárlása. Aztán majd a Washington előz hamarosan.

több mint 1 éve
Foresz Denver Broncos 560 — Broncos
A csapat gyalázatosan szerepelt,és nem csak eredményben hanem támadó játékban is.A Rams ellen meg lejátszottuk az utóbbi évek legszégyenletesebb teljesítményét.
Ezért Paton egy sz..r a posztján.(nem csak Hackett) A fentebbi teljesítmény ugyanis a nevéhez fűződik.Innentől kezdve mindegy hogy ki hogy közelíti meg,mert a sport eredményekben mérhető,és nem abban hogy papíron éppen mi újság,meg hogy ki- mennyire van a média középpontjában,vagy éppen mit érez amikor épp nem meccset játszik.

A szurkoló meg nem azt szeretné ha a csapatát minden héten agyonvernék,és egyik kudarcból a másikba esnének.Mert a csapattal együtt,a szurkoló is kudarcnak fogja fel a folyamatos eredménytelenséget.A szurkoló pedig megteheti hogy akár több ezer mérföldről is anyázza azt akit felelősnek érez,mert nincs felelőssége a kudarcban,ő szórakozni akar minden héten,és mivel szurkoló,őt a csapatának jó teljesítménye élteti.

A fórum szerintem a véleménynyilvánítás legdemokratikusabb,legszabadabb formája.Amíg nem trágár,nem sértő a többiekre nézve,addig akár mélyen szántóan kritikus is lehet.Mert mi vagyunk a szurkolók.
több mint 1 éve
Lehet h már volt, de:

Úgy néz ki h megvan a kellő fogadókészség Haribónál is:

több mint 1 éve
LOL
Bully, meg csalódottság, meg túl megyek egy határon, meg k.anyuka... azt hittem ide felnőtt, meglett férfiak írogatnak, nem kislányok.
jobbágy#JC6
Azért szerintem nem kene egy szint alá menni. Nem tudom amúgy neked pl miért lesz jobb, ha ebben a stílusban irogatsz, de szerintem nem kene ezt erőltetni.
roberto23
Igaz, nem kötelező ide írnom, úgysem tudtam soha sokat szakmázni. Akkor majd nem erőltetem, a Broncos-topikon túl is van élet, nélkülem majd lesz több lelkesedés és tomment a topikban 😊
jobbágy#JC6

ui.:

több mint 1 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 107 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Ha valóban az a tulaj kritériuma, hogy bizonyított, nagynevű edzőt szeretne, akkor én biztos, hogy McVay-t mondanám, nem Jim Harbaught és nem is Sean Paytont. Már ha abból indulok ki, h Russ Wilson maradhat.

2023-tól a Broncos pick assetje már nem zárja ki a trade-t, az konferenciák között zajlana, a Rams érdekelt lehet egy rebuildben (különösen ha Donald visszavonul vagy Stafford eü állapota karcos - sztem ezek Mcvay jövőjét is meghatározhatják).

McVay playbookja jóval egzaktabb, mint Paytoné és belőle kinézem, h felscripteli Russnak a teljes sorozatokat. Payton azért Brees mellett nagyon hozzászokott ahhoz, h a QB-ja sokat feldolgoz, nem tudom, h mennyire hajlandó mára tervezőasztalhoz ülni (Taysom Hillnél ez nem volt kritérium, Jameis Winston iránt meg nem volt elköteleződve, sztem ott kicsit lazázott SP és félő h Wilsonnál is így vélekedne, ami baj).

A másik, h kettejüknek jó sok anyaga van Wilsonról, de McVay ízületi szintig kielemeztette a csoportriválist. Szóval ha ismeri a gyengéit, akkor nyilván azt is tudja, h mi a komfortja.

A sokadik szempont a DC: Mcvay mellett maradhat Evero, Payton meg úgy hírlik ragaszkodik Fangiohoz...

Mondjuk én biztos teljhatalmat adnék Mcv-nek ha elfogadott a trade ajánlat és simán beáldoznám Paton pozícióját, mert nem megugorhatatlan a ténykedése (v hajlandó bábozni).

Amint korábban írtam Jim Harbs személyisége nem passzol Wilsonhoz, sztem ő a nulláról húzna újra a szervezetet, Mcvay azért alkalmazkodóbb. Harbs amúgy is nehéz eset, sztem utána nagyobb sivatag maradna egyébként, főleg ha nincs felső kontroll, amit meg nem bír elviselni (magyarul meglehetősen öntörvényű).

Szóval ha ez a kritérium és a tulaj hajlandó áldozni, akkor nálam McVay lenne a nyerő Wilson mellé.
Payton mellé szakmailag, Jim Harbaugh mellé emberileg nem illik Russ. Sztem
Willie Parker
McVay megy a mikrofon mögé okoskodni, LA-ben végigtolt egy pénz nem számít korszakot, szerintem nem jönne át egy másikba. Talán pár év múlva mint Gruden