Denver Broncos
48 feliratkozó
több mint 1 éve
ThySoul
1 623
Klis listája nem igen egyezik meg Allbrightéval, így beszúrom. Szerinte nekik van érdemi esélyük: Harbaugh, Payton, Quinn, Munchak, Wilks, Caldwell, Frazier.Fraziert ha viszitek meg is érdemlitek a bottom5 státuszt
Közös pont Harbaugh, Quinn a két névsoron.
Cruyffista
több mint 1 éve
Cruyffista
3 352
Klis listája nem igen egyezik meg Allbrightéval, így beszúrom. Szerinte nekik van érdemi esélyük: Harbaugh, Payton, Quinn, Munchak, Wilks, Caldwell, Frazier. Közös pont Harbaugh, Quinn a két névsoron.
több mint 1 éve
Én ramennek a PM 1%-ra 🙂Najó az öreg Cowher jöhet mentornak
több mint 1 éve
Az OddsChecker összesített fogadási rangsora a kövi HC-re:Once there was only dark.
If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 1 éve
Nem tudom mennyi valósága lehet annak a hírnek, hogy a Dolphins tulaja rombolna, de ha van edző aki a Chiefs, Bills etc helyett is minket választana, az piacra kerülneCruyf. Jól vagy? Mintha nem fejezted volna be a posztot.. A Monty Phytonban voltak ilyen félbemaradt illusztratív átkötő jelenetek. Ez a sràc nagyon felszipkásította magát. Ha majd elbukjuk bármelyik Mr. BigName delikvenst, jó lesz ez a kép és mutogatni, hogy ő a mi emberünk, és igazából mindig is ő volt az elsődleges célpontunk, csak altattunk. Részemről jöhet. De Chubbot most már ne hozza vissza. 😊
Cruyffista
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 1 éve
Cruyffista
3 352
Nem tudom mennyi valósága lehet annak a hírnek, hogy a Dolphins tulaja rombolna, de ha van edző aki a Chiefs, Bills etc helyett is minket választana, az piacra kerülnetöbb mint 1 éve
Cruyffista
3 352
Good lord.
— Robby (@Robby_NFL) January 5, 2023
Jim Harbaugh: 44-19-1, turned a 6-10 team into 13-3 in one offseason, Super Bowl appearance, 3 straight NFCCG, never had a losing season, got a job at UM
Dan Quinn: 42-41, Super Bowl appearance, never went back to the NFCCG, 3 straight losing seasons, got fired. https://t.co/OoGkxWVuuj
több mint 1 éve
top jelölt Harbaugh. Nekem elég antipatikus elsőre de ez nekem is másodlagos most. Ezt általában nem szoktam gondolni, de most úgy hiszem, talán mi vagyunk a legjobb helyzetben. Adunk egy elmebeteg gruden-level dealt végső kétségbeesésben a többiekben meg inkább visznek jobb edzőt olcsóbban. Az egyenletből nem hagynám ki Michigant, simán benne van, hogy megy vissza kopogtatni a létező ajánlatttal, hogy ezt matcheljétek légyszi.Rég nem a pénzről szól ez nála, tavaly is aláírt volna a Vikingshoz ha kap konkrét ajánlatot.
Black_Adder
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
- JC6
6 990
Én nem akarom Haribót, az idős papát akarom, aki a KC ellen majdnem kettéharapta a bírót, na ő tökös csávó, tőle még a laptop előtt is bekuláztam.Mondjuk Manninget sem akartam (Tíbó! Tíbó!), szóval ez csak jól sülhet el…
You are welcome.
🤣🤣🤣
több mint 1 éve
Közülük eddig egyelőre Evero, aki biztos interjúzik, egyrészt mert teljesít egy bizonyos kritériumot, másrészt megérdemli koordinátori teljesítményére, egyfajta tisztelet, de nem hiszem hogy valós esélye lenne nálunk. Máshol talán, az sem biztos, hogy rossz döntésnek bizonyulna, de mi bankot robbantunk egy nagy névért.top jelölt Harbaugh. Nekem elég antipatikus elsőre de ez nekem is másodlagos most. Ezt általában nem szoktam gondolni, de most úgy hiszem, talán mi vagyunk a legjobb helyzetben. Adunk egy elmebeteg gruden-level dealt végső kétségbeesésben a többiekben meg inkább visznek jobb edzőt olcsóbban. Az egyenletből nem hagynám ki Michigant, simán benne van, hogy megy vissza kopogtatni a létező ajánlatttal, hogy ezt matcheljétek légyszi.Reich, Steichen, Evero, Rosburg, Caldwell, Bieniemy ??
Payton rizikós választásnak érzem. Ingyen se lenne a kedvencem, 1. körért pláne nem. Sikereket egy elit ráadásul nagyon máshogy elit, mint ahogy Wilson jó volt QB-val érte el.
Quinn volt szájhúzva az 1. választásom a tavalyi classból. Megbukott ugyan de ért el sikereket, nála az zavar, hogy valamiért azt hiszem, inkább Shanny volt az agy, és nem ismételte meg a legion of boomot HC-ként Atlantában.
Vicces, hogy Paton a mit kellett volna máshogy csinálni, azt választolta, hogy kiváló döntés volt Hackett csak nem működött, talán interjúztathatott volna több embert, holott 10 interjú is volt, a 10 között talán voltak többen is, akik beváltak, szóval ha valamivel nem volt gond, az interjúk számával, de ahhoz képest hogy azt növelné, most kb úgy néz ki, kiválasztottuk előre Harbaugh-t. mint annak idején kóklert, és csak arra vannak b tervek, ha mégse jönne ide.
Amúgy olyan szinten nem visz át az "alkudozás" fázisba, hogy akárki is jön, addig nem hiszek benne, amíg nem szed szerez 4 győzelmet kevesebb mint 9 meccsen, elkerülve ezzel a 3-6-ot... Gyakorlatilag nincs olyan név, és a belátható jövőben nem is lesz többé, akiben Broncos szemszögből láttatlanba hinni tudnék, legyen edző, játékos vagy GM...
Black_Adder
Zalán
Reich talán kap 1-2 meghívást, de szerintem a liga koordinátornak látja őt most. Éppen nem biztos, hogy bánnám, ha mint HC szóba jöhetne nálunk. A korábbi vitákhoz visszacsatolva, Wilson mellé nem ilyen vagy olyan személyiséget kell keresni nem szigorú vagy barátságos emberre van szükségünk, hanem egy jó vízióra Wilsonnal vagy nélküle, de legyen jó. A támadó vs védő oldalon is irrelevánsnak mondanám, annyi kitétellel, hogy ha marad Evero DC-nek az egy jó indulási alap lenne, nyilván egy védő elme is lepasszolhatja a védelmet a koordinátornak, de Reichel talán jó esély lenne Evero megtartására, ha más nem viszi HC-nak.
Caldwellt néhány kinti fórumon nagyon akarják, valamiért az a tévkoncepció alakult ki róla, hogy jó edző, döntéshozók környékéről szerencsére nem nagyon bukkan fel a neve.
Bieniemy egy tragédia lenne, ne is raboljuk egymás idejét.
Steichen neve is meglepően hideg eddig, de meglepne ha őt teljesen ignorálnánk. Koordinátorokkal most még hivatalosan szerintem nem tárgyalhatunk, ilyen szempontból Quinn is lehet hogy még csak találgatásként került elő, csak ő tényleg nagyon elkerülhetetlennek tűnik, hogy legalább esélyt kapjon. Tavaly benne volt a 3 finalistában, szóval nem vágta el magát teljesen, és ha a Wilson projekt mentése az elsődleges cél, amit sokan feltételeznek, ő lehet az egyik lekézenfekvőbb választás. Blackmonday után Steichen is többet lesz emlegetve.
Rosburgot felejtsük el. Ő egy Studesville. Nagyon hosszú idő után az első ember Broncos edzők és FO tagok közül, aki kiáll és azt nyilatkozza amit kell, akinek látszólag helyén van a szíve és vagy sikeresen megjátssza, hogy tudja mit érez át a szurkolótábor vagy tényleg átérzi, mert az egoja nem homályosítja el a látását.
De nem egy HC. Maradhat ST koordinátornak vagy valamilyen suttogónak a folyosón, kétlem hogy nagynév bárkit is meg akarna majd tartani, de Evero mellett ő az, aki nem fájna, de mint HC fel sem szabadna merülnie a nevének
Penner azt mondta, hogy a leadership a legfontosabb a jelölteknél. Értsen X-ek és O-khoz, de elsősorban egy vezért keresnek - khm vancejoseph khm - ilyen szemüvegen keresztül is érdemes lehet vizsgálni a jelölteket.
Szerintem Harbaugh lesz, ha elfogadja, ha nem akkor Quinn esetleg újra beleszerelmesedünk majd valami koordinátorba, mint Hackettbe. Steichen egyébként lehet szerencsés választás lenne, QB-t faragott Herbertből és Hurtsből is.
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 1 éve
Vicces, hogy Paton a mit kellett volna máshogy csinálni, azt választolta, hogy kiváló döntés volt Hackett csak nem működött, talán interjúztathatott volna több embert, holott 10 interjú is volt, a 10 között talán voltak többen is, akik beváltak, szóval ha valamivel nem volt gond, az interjúk számával, de ahhoz képest hogy azt növelné, most kb úgy néz ki, kiválasztottuk előre Harbaugh-t. mint annak idején kóklert, és csak arra vannak b tervek, ha mégse jönne ide.Ez nekem is szemet szúrt, de vmiért elfelejtettem belinkelni.
Black_Adder
Én a jó öreg Mike Klissel értek egyet ebben a kérdésben:
Paton said in hindsight: “maybe we could have talked to more candidates and had a wider net.''
— Mike Klis (@mikeklis) December 27, 2022
No, problem perhaps was only Hackett was brought in for 2nd interview.
2nd interview with Dan Quinn canceled and didn't wait til after Super Bowl for 2nd Kevin O'Connell talk. #9sports https://t.co/XYi144W6GH
AKA: nem az elsőkörös interjúk darabszámával volt a gond, hanem h a tervezett 3 második körösből az elsőnél azt mondtuk h te vagy a nyerő és meg se vártuk a másik kettőt | aki közül Quinn látatlanban nagyobb padlóval bírt, míg utóbb O'Connell azért elkaristol a vikingekkel... |
Once there was only dark.
If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 1 éve
top jelölt Harbaugh. Nekem elég antipatikus elsőre de ez nekem is másodlagos most. Ezt általában nem szoktam gondolni, de most úgy hiszem, talán mi vagyunk a legjobb helyzetben. Adunk egy elmebeteg gruden-level dealt végső kétségbeesésben a többiekben meg inkább visznek jobb edzőt olcsóbban. Az egyenletből nem hagynám ki Michigant, simán benne van, hogy megy vissza kopogtatni a létező ajánlatttal, hogy ezt matcheljétek légyszi.Reich, Steichen, Evero, Rosburg, Caldwell, Bieniemy ??
Payton rizikós választásnak érzem. Ingyen se lenne a kedvencem, 1. körért pláne nem. Sikereket egy elit ráadásul nagyon máshogy elit, mint ahogy Wilson jó volt QB-val érte el.
Quinn volt szájhúzva az 1. választásom a tavalyi classból. Megbukott ugyan de ért el sikereket, nála az zavar, hogy valamiért azt hiszem, inkább Shanny volt az agy, és nem ismételte meg a legion of boomot HC-ként Atlantában.
Vicces, hogy Paton a mit kellett volna máshogy csinálni, azt választolta, hogy kiváló döntés volt Hackett csak nem működött, talán interjúztathatott volna több embert, holott 10 interjú is volt, a 10 között talán voltak többen is, akik beváltak, szóval ha valamivel nem volt gond, az interjúk számával, de ahhoz képest hogy azt növelné, most kb úgy néz ki, kiválasztottuk előre Harbaugh-t. mint annak idején kóklert, és csak arra vannak b tervek, ha mégse jönne ide.
Amúgy olyan szinten nem visz át az "alkudozás" fázisba, hogy akárki is jön, addig nem hiszek benne, amíg nem szed szerez 4 győzelmet kevesebb mint 9 meccsen, elkerülve ezzel a 3-6-ot... Gyakorlatilag nincs olyan név, és a belátható jövőben nem is lesz többé, akiben Broncos szemszögből láttatlanba hinni tudnék, legyen edző, játékos vagy GM...
Black_Adder
több mint 1 éve
top jelölt Harbaugh. Nekem elég antipatikus elsőre de ez nekem is másodlagos most. Ezt általában nem szoktam gondolni, de most úgy hiszem, talán mi vagyunk a legjobb helyzetben. Adunk egy elmebeteg gruden-level dealt végső kétségbeesésben a többiekben meg inkább visznek jobb edzőt olcsóbban. Az egyenletből nem hagynám ki Michigant, simán benne van, hogy megy vissza kopogtatni a létező ajánlatttal, hogy ezt matcheljétek légyszi.Payton rizikós választásnak érzem. Ingyen se lenne a kedvencem, 1. körért pláne nem. Sikereket egy elit ráadásul nagyon máshogy elit, mint ahogy Wilson jó volt QB-val érte el.
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 1 éve
Bizonyított az nfl-ben, Super Bowlban járt, egy elképesztő érzelmes meccsen veszített, tehát még éhes. Egy hasonlóan mélyen lévő, és top irányító nélküli csapatnál tette mindezt. Rendszere van. Csodálva nézem a jelen San Franciscot. Nyolc éve van az egyetemi fociban, nála jobban nem sok nfl edző fogja ismerni a következő 3-4 draft titkos talentjeit, akire szüksége van. Nagyobb tökei vannak, mint Wilsonnak és ki is meri tenni az asztalra. Ha valaki kihúzhatja ebből a tetszhalott állapotból a Broncost, benne tudok egyedül igazán hinni még a bizonyítás előtt. És szeretem úgy tölteni a tc időszakát, hogy hiszek a csapatban és vàrom az idényt.én már egy HC-nak se örülök amég nem teljesítenek 😀Ki örülne Harbaughnak?Például én !!
jobbágy#JC6
Zalán
Heisman nádor
több mint 1 éve
én már egy HC-nak se örülök amég nem teljesítenek 😀Ki örülne Harbaughnak?Például én !!
jobbágy#JC6
Zalán
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Ki örülne Harbaughnak?Például én !!
jobbágy#JC6
több mint 1 éve
- JC6
6 990
Ki örülne Harbaughnak?
több mint 1 éve
Cruyffista
3 352
A Broncos mellett a Panthers és Coltsnál is Harbaugh az elsőszámú jelölt, és náluk is a tulajdonos vezeti majd a tárgyalásokat. Ez nem hangzik a legjobban, hisz a Coltsnál van egy kész futójáték, de annyiban jó, hogy legalább Harbaughnak komoly hajlandóságot kell mutatni.Ami a Broncos mellett szólhat, hogy ha van bármi aminél Russ vonzóbb jelenleg, az a Colts és Panthers QB room, illetve egyik csapatnak sincs top pickje a prémium QB prospectekre, habár a Panthers meg egy felcsere kártyával megnyerheti magának. Nem tudom, hogy mi kínálunk-e első körös felcsere opciót, illetve Jim egyáltalán igényli-e egyáltalán, hisz az ő rendszerében a támadófal az első.
több mint 1 éve
akkor most melyik szakaszában tartunk a Broncos gyászának itt a fórumon?Ha lenne olyan, akkor én az "elengedés" fázisban lennék 8-10 hete, mert ezt nem nevezném elfogadásnak semmiképp...
Heisman nádor
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 1 éve
Az éjszaka majdnem meghalt egy futballjátékos a pályán. És még most sem tudjuk, mi lesz a sérülés következménye. Két barátom halt meg hirtelen szívelégtelenségben. Túlságosan is fiatalon. Sajnos az Arany János utcai metrómegálló zebrájához és a Paulay Ede utcába nem ért oda olyan hamar a mentőszolgálat, mint tegnap a pályán. Megérintett a dolog, egyrészt mert élőben méztem, s főleg mert nekem is van viszonyom a halállal. Elég őszinte, amit a Bills szobában leírtam.Nagyot mész ma ember, lájkvadász titulus kiérdemelve. Csöpög a monitoron, a csapból is Zalán folyik…Ne süppedj mélyre a bromance-ben, ez csak a gumikesztyűzés miatti szimpátia-alamizsna megtestesülése volt😝Beszoptam egy szánalomlájkot?? 😳😳 Ó jajj, édes istenem… mindezt egyazon napon. Lassan mehetek árulni magam a rosszlányok.hura.. 🥺
Willie Parker
Zalán
😆😆😆
(majd Sobri jól rádrepül😃)
jobbágy#JC6
több mint 1 éve
akdestroyer
4 751
akkor most melyik szakaszában tartunk a Broncos gyászának itt a fórumon?Harag.
Heisman nádor
több mint 1 éve
akkor most melyik szakaszában tartunk a Broncos gyászának itt a fórumon?
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
- JC6
6 990
Ne süppedj mélyre a bromance-ben, ez csak a gumikesztyűzés miatti szimpátia-alamizsna megtestesülése volt😝Se kép, se video… FAKE az egész sztori úgy ahogy van. Szánalmas
Willie Parker
😆😆😆
több mint 1 éve
- JC6
6 990
Nagyot mész ma ember, lájkvadász titulus kiérdemelve. Csöpög a monitoron, a csapból is Zalán folyik…Ne süppedj mélyre a bromance-ben, ez csak a gumikesztyűzés miatti szimpátia-alamizsna megtestesülése volt😝Beszoptam egy szánalomlájkot?? 😳😳 Ó jajj, édes istenem… mindezt egyazon napon. Lassan mehetek árulni magam a rosszlányok.hura.. 🥺
Willie Parker
Zalán
😆😆😆
(majd Sobri jól rádrepül😃)