Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 2 éve
Féltékenységi veszekedés és dulakodása volt ugyanazzal a nővel, akivel a korábbi ügye is volt...Von, az idol formahanyatlását rossz nézni innen, s még rosszabb tudni, hogy ismét családon belüli erőszak tetteseként kerül az igazságszolgáltatással kapcsolatba. Nagyon szeretném, hogy ne rombolja le a nimbuszát, és ne kelljen az emberi értékeiben csalódni.Olyanért rajongjon az ember aki már nem él vagy legalább visszavonult, akkor nem éri csalódás...
Zalán
Volt korábban is hasonló eset, annak ha jól emlékszem bíróságon kívüli megegyezés lett a vége, de így annak az indikátora hogy valami nincs rendben a családi életével. Képmutatás a részemről, mert Hillt, Mixont meg a többit utálom ezek miatt, de egyszer sikerült már összeszednie magát, amikor épp kisiklott az élete és azt hiszem minden érintett fél akkor járna a legjobban ha ez újra sikerülne neki, akkor is ha ez nem tenné semmissé a múltat.
Black_Adder
Önként bement, átszállították egy börtönbe, ahol letett 5000 dollár óvadékot és szabadon távozott.
Azóta a hölgy nyilatkozott és azt mondta h egy a média által felfújt ügy, "senki sem bántott senkit". Ennek némiképp ellentmond a feljelentéskor rögzített hanganyag tőle, de "csak" lökdösődés és többszöri fojtogatás a vád, pech h terhes sérelmére...
New details are being revealed in the Von Miller case. The 911 call has surfaced & the girlfriend at the center of this case described being choked & having her hair pulled out. When officers arrived, they observed bruises consistent with being choked. pic.twitter.com/DTF2z3Oe9W
— theJasmineBRAND (@thejasminebrand) December 1, 2023
Akinek van kedve ilyeneket olvasni, az itt részletesen megteheti:
Ami engem meglep az a cikkek alatti bills szurkolói kommentek. Mit mondjak, eddig azt hittem h RW és a szerződése kap sokat, de erről a bills szurkolókat elfelejtették tájékoztatni...
Legalább reális h kibasszák már a nyáron és szotyiért visszajön visszavonulásig bohóckodni 1-2 évig.
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 2 éve
Von, az idol formahanyatlását rossz nézni innen, s még rosszabb tudni, hogy ismét családon belüli erőszak tetteseként kerül az igazságszolgáltatással kapcsolatba. Nagyon szeretném, hogy ne rombolja le a nimbuszát, és ne kelljen az emberi értékeiben csalódni.Olyanért rajongjon az ember aki már nem él vagy legalább visszavonult, akkor nem éri csalódás...
Zalán
Volt korábban is hasonló eset, annak ha jól emlékszem bíróságon kívüli megegyezés lett a vége, de így annak az indikátora hogy valami nincs rendben a családi életével. Képmutatás a részemről, mert Hillt, Mixont meg a többit utálom ezek miatt, de egyszer sikerült már összeszednie magát, amikor épp kisiklott az élete és azt hiszem minden érintett fél akkor járna a legjobban ha ez újra sikerülne neki, akkor is ha ez nem tenné semmissé a múltat.
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 2 éve
Na ismét idehaza. Beköltözött a család. Mondjuk én többlaki vagyok mert sajnos az államban nincs méltó egyetem, anyám meg nem hajlandó kiköltözni hozzánk. 😀.
A klímát szokni kell, tele van mikroclimával. Annyira nincs hideg, mint vártam ilyen 2-7 fokok mostanság nappal, éjjel azért betalál a minusz. A páratartalom becsapós. Feltámad a szél, és kúrva hideg lesz és száraz lesz a levegő. Kell aklimatizálódni. Ritkább a levegő, és érezni is, de ha nincs keringési panaszod, meg sportolgatsz, akkor nagyon nem ráz meg pár nap alatt megvagy.
Gitárjaim nem nagyon szeretik, az utazó gitáromnak (Strandberg) konkrétan levált a fogólapja pedig ez volt velem az Antarktiszon is.
Voltam meccsen, megtekintettem 3 db ünnepélyes gépjárműátvételt különböző Broncos fontosemberektől. Ezek után minimum a VIPbe kérem az éves bérletet. 😊
Fasza a Mile High, csak kicsit sok a denveri.
Meg parasztok is mert lehurrogtak a Wilson mezem miatt, bajuk volt a színével (kék- zöld fehér). Mondtam, hogy egyedi évfordulós kivitel. Eddig csak a Kiss esetében tudtam arról, hogy Kiss-es eseményen nem lehet más banda pólóját felvenni.
Amúgy meg nagyon klassz hely Colorado.
Hajrá! 😊
több mint 2 éve
Nagyon furcsa meccs következik vasárnap kora este. Az időpont nem a kedvencünk, mondhatjuk. A Texans levegőben nagyon erős, folyamatosan termeli a zsenike a pass yardokat, futásban azonban nem ők a domináns erő. Ez akár jó is lehet. Ha a CB-ink tényleg olyan htékonyak, most megmutathatják. El tudom képzelni erről a D-ről, hogy leveszik 300 yard alá Stroudot. A D-jük sem elit, határozottan jobb D-k ellen is tudtunk haladni az elmúlt időkben. Ami újdonság lesz szàmunkra, hogy az elmúlt 5 fordulóban nem volt veszítenivalónk. Kikapunk? Na bumm. Ez a realitás. Mostanra azonban felépítettünk valamit, és valid esélye van a po-nak, és egy ki-ki meccset játszunk egy olyan ellenféllel, aki ugyanarra a wc-helyre aspirál, mint mi. Eddig azt mondtam, hogy ismet po-meccs jön. Életben maradtunk mindegyik után. Itt most vereség esetén sem szállunk ki a buliból, csak az esélyeink romlanak. A Chargerst akár kétszeri is lehet verni, s a Raidersnek is illene visszavágni az idénynyitóért. Ennek a stábnak nézetem szerint a legnagyobb erénye az alkalmazkodómépesség. Ha azonban belekeveredünk egy pontháborúba, abból nem érzem, hogy mi jöhetnénk ki kobban. Egész más meccsre kell készülnünk, mint az elmúlt időkben. Meglátjuk, hogyan sikerül ez. Érdekes az is, hogy két tetszhalott csapat feltámadását láthatjuk, azonban egész más utat járnak. Az egyik újonc HC-val, aki nálunk is interjúzott, újonc magsan draftolt Qb-Wr párossal, a másik az egyszer már belefáradt de ujjászülető legendás HC-val, s karrierjét mentő, most már 35 éves, limitációval rendelkező Qb-val, és egy, draftok hiányában tehetségekben szerényebb kerettel. Vágyom arra, hogy folytatódjon a labdaszerzés-parádé. Mindket csapat nagyon szimpatikus korszakat él. Broncos! Szerencse fel !!! Irány a 7-5-ért !!!!
Szerkesztette: Zalán
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 2 éve
Von, az idol formahanyatlását rossz nézni innen, s még rosszabb tudni, hogy ismét családon belüli erőszak tetteseként kerül az igazságszolgáltatással kapcsolatba. Nagyon szeretném, hogy ne rombolja le a nimbuszát, és ne kelljen az emberi értékeiben csalódni.Sources say Dallas Police are trying to get Von Miller to turn himself in. There is an active warrant for his arrest on allegation of domestic violence. https://t.co/mhlPZFEYQY
— Rebecca Lopez (@rlopezwfaa) November 30, 2023
Negritis, a vajda
Szerkesztette: Zalán
több mint 2 éve
Maradsz szépen a popódon… 😅 Jó lesz neked itt velünk, elpizzázgatsz, követőzől, s bambulod a dazn-t, időnként a levegőbe csapsz az öklöddel egymagad, idönként a fejedet fogod… másnap pedig csak bambulsz ki a fejedből a fáradtságtól, és nem érted, ez hogyan történhetett meg az éjjel… 😋A Lions elleni meccsünket főműsoridőbe rakták, úgy tűnik nem úsztuk meg a virrasztást 😅azon a héten szabin leszek végig szóval nem gond
Vonster
mondjuk kicsit örültem hogy akkor talán meglesz mikor veszem ki az utolsó napot amit nem osztottam még el 😀
oh ráadásul szombat? akkor asszem mégse megyek inni 😀
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
A Lions elleni meccsünket főműsoridőbe rakták, úgy tűnik nem úsztuk meg a virrasztást 😅azon a héten szabin leszek végig szóval nem gond
Vonster
mondjuk kicsit örültem hogy akkor talán meglesz mikor veszem ki az utolsó napot amit nem osztottam még el 😀
oh ráadásul szombat? akkor asszem mégse megyek inni 😀
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
A Lions elleni meccsünket főműsoridőbe rakták, úgy tűnik nem úsztuk meg a virrasztást 😅
több mint 2 éve
Ertz-öt közben kivágta a Cards, nem tudom mennyi van meg a tankjában, de lehet tennék vele egy próbát. Normális elkapo TE úgysincs Rosner én, lehet tudna dobni az offense-n. Amúgy Brandon Johnson 21 napos ablakát is aktivaltuk, úgyhogy hamarosan ő is visszatér.
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 2 éve
A sokat szidott Will Lutz a hónap Special Team-ere lett az AFC-ben😀Megérdemelten ráadásul:
Shanny Magic

több mint 2 éve
A sokat szidott Will Lutz a hónap Special Team-ere lett az AFC-ben😀
[color][/color]NFL: San Francisco 49ers, Denver Broncos
Soccer: Manchester City
NBA: Denver Nuggets, Sacramento Kings, OKC, Los Angeles Clippers
NHL: Colorado Avalanche
Formula-1: Fernando Alonso, Max Verstappen
Tennis: Rafael Nadal
több mint 2 éve
Sources say Dallas Police are trying to get Von Miller to turn himself in. There is an active warrant for his arrest on allegation of domestic violence. https://t.co/mhlPZFEYQY
— Rebecca Lopez (@rlopezwfaa) November 30, 2023
több mint 2 éve
Egy érdekes stat a CB-inkről | minél jobbra helyezkedik el az adott játékos, annál jobban követi le a WR-eket, minél feljebb, annál kevesebbet dobnak rá |Uh Darby de fos volt nálunk
Meglepően jó a kezdő hármasunk, de pl az ex bronco Darby is jó számot hoz.
Általános Doktor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Mondjuk a történelmi mélységnél Moreau és McMillian se volt kezdő, szal az ő megtalálásuk/beépítésük is része a fordulatnak.Egy érdekes stat a CB-inkről | minél jobbra helyezkedik el az adott játékos, annál jobban követi le a WR-eket, minél feljebb, annál kevesebbet dobnak rá |One more no fly zone…
Általános Doktor
Érdekes fürkészni ilyen táblázatot a történelem legrosszabb D statját egyazon szezonban hozó D-jétől…
Zalán

több mint 2 éve
Egy érdekes stat a CB-inkről | minél jobbra helyezkedik el az adott játékos, annál jobban követi le a WR-eket, minél feljebb, annál kevesebbet dobnak rá |One more no fly zone…
Általános Doktor
Érdekes fürkészni ilyen táblázatot a történelem legrosszabb D statját egyazon szezonban hozó D-jétől…
több mint 2 éve
mondjuk meglep hogy Mathis a középmezőnyben vanEngem abból a szempontból nem lep meg h ő ilyen boom or bust védekezést tolt. Sztem fizikálisan rendben lenne, csak fejben kevés ehhez, ami durva hibákban manifesztálódott.
Negritis, a vajda

több mint 2 éve
mondjuk meglep hogy Mathis a középmezőnyben van
több mint 2 éve
Egy érdekes stat a CB-inkről | minél jobbra helyezkedik el az adott játékos, annál jobban követi le a WR-eket, minél feljebb, annál kevesebbet dobnak rá | Meglepően jó a kezdő hármasunk, de pl az ex bronco Darby is jó számot hoz.

több mint 2 éve
Azért akár mit mutat a statisztika,nem kell örömtüzeket gyújtani Wilson miatt,mert nyilvánvalóan belenyúlt a mester a játékába.Ha nem így lenne,már tavaly is ilyen fantasztikus lehetett volna.Azért ne csináljunk már úgy, mintha a tavalyi szezon előtt RW-nek ne lett volna 10 olyan éve, ahol kérdés nélkül tették be a top10, 4-5 évben pedig a top5 kategóriába.
Őszintén szólva még most is elég gyakran összeugrik a gyomrom 2 mp-el a play kezdés után ha még nála a labda,de az kétség kívül elmondható,hogy a zsebben egyre szebben mozog.
Aztán az is érdekelne,hogy a Browns elleni első félidős támadójátékunkból mennyi volt az ő "olvasása",és mennyi Payton előre lebetonozott sémája?Mert tény hogy szépen haladtunk,és látványosan,csak nehezen tudom elképzelni hogy mindezt Russ egy személyben főzte ki...
Foresz
Az h tavaly letérdelt az sztem két okból történt: 1) történelmi szinten szar playcallere volt 2) öregszik; ettől még az volt a kivétel, nem pedig a szabály.
Az pedig h idén ilyen szintet hoz az nyilván amiatt (is) van mert SP olyan playeket hív, de ettől még RW valósítja meg a playhívást, ő hosszabbítja meg a játékokat és dob TD-ket, ő az aki vigyáz is a labdára + idén ránézésre komolyabban vette a TC-t és full alázatosan áll mindenhez. Ezeket nem lehet elvenni tőle.
Aannyit lehet kijelenteni h ő nem egy PFM | de könyörgöm, egy all-time top3 játékost láttunk a személyében élőben játszani, full igazságtalan hozzá hasonlítani bki halandót | , neki igenis kell egy normális OC/HC, de ha ezt megkapja, akkor benne van az a plusz, amivel SB-ket lehet nyerni.

több mint 2 éve
Azért akár mit mutat a statisztika,nem kell örömtüzeket gyújtani Wilson miatt,mert nyilvánvalóan belenyúlt a mester a játékába.Ha nem így lenne,már tavaly is ilyen fantasztikus lehetett volna.Őszintén szólva még most is elég gyakran összeugrik a gyomrom 2 mp-el a play kezdés után ha még nála a labda,de az kétség kívül elmondható,hogy a zsebben egyre szebben mozog.
Aztán az is érdekelne,hogy a Browns elleni első félidős támadójátékunkból mennyi volt az ő "olvasása",és mennyi Payton előre lebetonozott sémája?Mert tény hogy szépen haladtunk,és látványosan,csak nehezen tudom elképzelni hogy mindezt Russ egy személyben főzte ki...
több mint 2 éve
www.youtube.com/watch?v=ZjUriQay8aEHaters gonna hate. Rendkivul hatekony a jateka, keves hibaval. 5 hete nem dobott INT-et, de ha kell, jon a TD.
Russ főbb statjai az estéről:
NFL passer rating:91,9 - átlag feletti érték | RW éves átlaga 103.4, ami az 5(!) legjobb, az első helyezett 112,3 értékkel bír |
ESPN QB rating: 89.2 - elit érték | az éves átlaga RW-nek 54,6, ami a 16. legjobb; az éves átlagban az első helyezett: 75,6 |
PFF rating: 65,1 - átlagos érték | éves átlaga 77,1, ez a PFF-nél a 15. legjobb éves átlag mindenkit figyelembe véve; az első helyezett 92,1-es átlaggal bír |
forrás:
PFF prémium +
www.espn.com/nfl/player/gamelog/_/id/14881/russell-wilson
Általános Doktor
Engem az erdekelne igazan most, hogy a jelenlegi O# sema azert fut, mert SP szerint a jelenlegi NFL okoszisztemaban ez a legjobb vagy azert, mert adott keretre nezve ezt tekinti most a legjobb hatasfokunak skillsetenkent. Amennyiben utobbi, varom a roster move-okat majd, remelhetoleg meg Russ-szal a center alatt.
több mint 2 éve
PFF értékei az OL-nek, csak h legyen viszonyítási alap | az én tapasztalatom az h a PFF az OL-nél van a legnagyobb vakon, de legalább ez is egy nézőpont | :Mondjuk ezt a levezetést nem igazán értem, attól, hogy kevesebbet holdingol még nem feltétlenül játszik is jobban, lehet csak megverik szimplán. És nekem szemre egyébként Bolles gyenge idén (ahogyan azt már írtam korábban). Azt nem lehet elvenni tőle, hogy Garrett ellen nagyon jól nyomta, nekem meggyőződésem volt, hogy a Brownsnak lesz kb 6 sackje, nem így lett. De ezt a meccset leszámítva nekem McG-vel együtt gyengének tűnik, ha van nyomás Wilsonon (márpedig sokszor van), az szinte mindig róluk jön, nem véletlenül kell ennyiszer kitáncolnia a zsebből. Aztán lehet az értékelések mást mutatnak, én csak azt mondom amit látok.Payton menti a karrierjét. 😉Ha hozzáteszem h dobott TD-k számában 5. a ligában, dobott INT-ek számában (ahol a kevés a jó értelemszerűen) 1., ahogy a GW driveokban is holtversenyben 1., akkor már inkább top10-es és akkor nem is vettem fel a rózsaszín szemüveget 😊www.youtube.com/watch?v=ZjUriQay8aETehát liga közepe. 😋
NFL passer rating:91,9 - átlag feletti érték | RW éves átlaga 103.4, ami az 5(!) legjobb, az első helyezett 112,3 értékkel bír |
ESPN QB rating: 89.2 - elit érték | az éves átlaga RW-nek 54,6, ami a 16. legjobb; az éves átlagban az első helyezett: 75,6 |
PFF rating: 65,1 - átlagos érték | éves átlaga 77,1, ez a PFF-nél a 15. legjobb éves átlag mindenkit figyelembe véve; az első helyezett 92,1-es átlaggal bír |
forrás:
PFF prémium +
Általános Doktor
Zalán
Általános Doktor
És akkor szerintem ehhez tegyük hozzá azt a statot, hogy milyen íve van az O-falnak? Egész elfelejtettük itt megénekelni, hogy a liga 1 D-t milyen módon dominálták le Bolles-ék. Gyönyörűen védték meg Wilsont, s nyitották a területet a futóknak.
Csodálatos stat Bolles-tól:
Garett Bolles’ holding calls, year by year:
2017: One every 1.6 games
2018: One every 1.78 games
2019: One every 1.23 games
2020: One every 3.75 games
2021: One every 2.33 games
2022: One every 1.67 games
2023: ONE EVERY 5.5 GAMES
Bolles is playing the best ball of his career.
Zalán
Vonster
Név - összérték - futás ellen - passz ellen - pozíciós rangsor (minimum 250 snap)
Garett Bolles - 75.3 - 65.2 - 83.0 - 20.
Ben Powers - 60.0 - 56.9 - 63.3 - 41.
Lloyd Cushenberry III - 71.1 - 71.0 - 77.2 - 10.
Quinn Meinerz - 83.6 - 87.0 - 65.1 - 3.
Mike McGlinchey - 65.0 - 74.2 - 61.0 - 42.
Az ESPN OL rangsorában top 5 legjobb egység a miénk:
TEAM PBWR RBWR
Denver Broncos 62% (8) 73% (4)

több mint 2 éve
Mondjuk ezt a levezetést nem igazán értem, attól, hogy kevesebbet holdingol még nem feltétlenül játszik is jobban, lehet csak megverik szimplán. És nekem szemre egyébként Bolles gyenge idén (ahogyan azt már írtam korábban). Azt nem lehet elvenni tőle, hogy Garrett ellen nagyon jól nyomta, nekem meggyőződésem volt, hogy a Brownsnak lesz kb 6 sackje, nem így lett. De ezt a meccset leszámítva nekem McG-vel együtt gyengének tűnik, ha van nyomás Wilsonon (márpedig sokszor van), az szinte mindig róluk jön, nem véletlenül kell ennyiszer kitáncolnia a zsebből. Aztán lehet az értékelések mást mutatnak, én csak azt mondom amit látok.Payton menti a karrierjét. 😉Ha hozzáteszem h dobott TD-k számában 5. a ligában, dobott INT-ek számában (ahol a kevés a jó értelemszerűen) 1., ahogy a GW driveokban is holtversenyben 1., akkor már inkább top10-es és akkor nem is vettem fel a rózsaszín szemüveget 😊www.youtube.com/watch?v=ZjUriQay8aETehát liga közepe. 😋
forrás:
PFF prémium +
Általános Doktor
Zalán
Általános Doktor
És akkor szerintem ehhez tegyük hozzá azt a statot, hogy milyen íve van az O-falnak? Egész elfelejtettük itt megénekelni, hogy a liga 1 D-t milyen módon dominálták le Bolles-ék. Gyönyörűen védték meg Wilsont, s nyitották a területet a futóknak.
Zalán
több mint 2 éve
Roses are red, Halászlé is tasty,
Holding Garrett Boles,
10 yard penalty. 😀
több mint 2 éve
Payton menti a karrierjét. 😉Ha hozzáteszem h dobott TD-k számában 5. a ligában, dobott INT-ek számában (ahol a kevés a jó értelemszerűen) 1., ahogy a GW driveokban is holtversenyben 1., akkor már inkább top10-es és akkor nem is vettem fel a rózsaszín szemüveget 😊www.youtube.com/watch?v=ZjUriQay8aETehát liga közepe. 😋
forrás:
PFF prémium +
Általános Doktor
Zalán
Általános Doktor