Denver Broncos

48 feliratkozó

több mint 1 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 968 — we almost always almost win
és akkor messze a legjobb ötlet eddig:

Broncos also have put in permission to interview 49ers’ DC DeMeco Ryans for their HC job, per league sources.
Amadeus von Dollárbaloldal
Akkor a két szervezeten kívüli kisebbségi jelölt meg is van.
Általános Doktor
Hat Bieniemy mar smafu, meg a letszamhoz sem kell? 😀 😀 Konyorgom vigye mar valaki, csomagolok hozza jo kis 51-es hazi barackpalinkat.
ligur
Ha valaki viszi őt, a szurkolóknak szüksége is lesz rá

Szerkesztette: Black_Adder

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 1 éve
Zalán Denver Broncos 4 031 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...

Broncos also have put in permission to interview 49ers’ DC DeMeco Ryans for their HC job, per league sources.
Általános Doktor
szerintem Demeco hatalmas edző lesz. Nem tudom megindokolni tényekkel, hogy miért, szimpla megérzés. Szerintem hatalmasat húznátok vele. (Tavaly hozzánk is reménykedtem benne titkon)
Jahh.. én ugyanezt éreztem JMD-nél.. még az Ortonos időszakban nem most. Nálatok már nagyon jó. Aztán Fangionál is éreztem ilyet. Persze benne volt, hogy érezni is akartam. Aztán megjött a tiszta tekintetű abszolút kortárs ember, az analitikus Hackett. Nahh, benne éreztem csak igazán, hogy mennyire perfekt kurva jó edző lesz. Csak az eredmények, az ellenfelek playbookjai, és legfőképpen az edzőmesterek nem éreztek engem viszont. És lett ami lett. Most meg itt tartunk… 😢

!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 1 éve
ligur Kansas City Chiefs 448

Általános Doktor
Hat Bieniemy mar smafu, meg a letszamhoz sem kell? 😀 😀 Konyorgom vigye mar valaki, csomagolok hozza jo kis 51-es hazi barackpalinkat.
több mint 1 éve
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 222 — #officialBoliever
Murray-t nehogy már elengedjük, Linda után a második kedvencem lett, mint RB. Egy igazi tank, szerintem nagyon kell, ráadásul nem emlékszem fumblira…

Huuu bakker, 10 éve álmom kb egy Broncos-Pecc hazai pálya, nem mondok előre semmit, de ezerrel ezen az álmon leszek…
jobbágy#JC6
az a baj hiába hogy csupaszív a srác, de Javonte mellett nincs helye kb
mi is PS-re tesszük majd és vki akinél sérülés van beteszi a kezdőbe
Negritis, a vajda
Hat azert Williamsnak rendesen szétment a térde, egyáltalán nem lepne meg, ha a szezon elején nem lenne 100%os.

Plusz amúgy sem árt, ha a kezdő mögött van egy másik épkézláb futó, és nem Gordonokkal bokockodunk. Vetmin-ért bőven megérne rosteren tartani.

#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC

#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 123 — The Mathematician
Murray-t nehogy már elengedjük, Linda után a második kedvencem lett, mint RB. Egy igazi tank, szerintem nagyon kell, ráadásul nem emlékszem fumblira…

Huuu bakker, 10 éve álmom kb egy Broncos-Pecc hazai pálya, nem mondok előre semmit, de ezerrel ezen az álmon leszek…
jobbágy#JC6
az a baj hiába hogy csupaszív a srác, de Javonte mellett nincs helye kb
mi is PS-re tesszük majd és vki akinél sérülés van beteszi a kezdőbe

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 910

Általános Doktor
szerintem Demeco hatalmas edző lesz. Nem tudom megindokolni tényekkel, hogy miért, szimpla megérzés. Szerintem hatalmasat húznátok vele. (Tavaly hozzánk is reménykedtem benne titkon)

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 1 éve
- JC6 Denver Broncos 6 990

több mint 1 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 038 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 1 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 910

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 1 éve
@AdamSchefter
More uncertainty for the Rams’ coaching staff: Broncos are requesting permission this morning to interview Rams’ defensive coordinator Raheem Morris for their HC job, per source

több mint 1 éve
Amúgy nálunk kik lesznek FA-k? És ki az, DreMonton kívül, akinek magy szerződést kellene adni?
Zalán
 overthecap.com/free-agency/denver-broncos
empty taxi
Köszönöm. Singletont, DreMontot, Risnert, Williamst megtartanám, a többiek akár mind mehetnek. Meg maradhatnak is olcsón. De nincs senki, akiért meggebedek, hogy maradjon.. Jones-ra mehet is a tag, ha túl elszállna.
Zalán
Én Murray-t is megtartanam, szerintem jo szezont hozott.
roberto23
Griffith-t is jó lenne megtartani imo
de a billy turner-flemming duó nélkül megvagyunk

több mint 1 éve
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 222 — #officialBoliever
Amúgy nálunk kik lesznek FA-k? És ki az, DreMonton kívül, akinek magy szerződést kellene adni?
Zalán
empty taxi
Köszönöm. Singletont, DreMontot, Risnert, Williamst megtartanám, a többiek akár mind mehetnek. Meg maradhatnak is olcsón. De nincs senki, akiért meggebedek, hogy maradjon.. Jones-ra mehet is a tag, ha túl elszállna.
Zalán
Én Murray-t is megtartanam, szerintem jo szezont hozott.

#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC

#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 1 éve
Zalán Denver Broncos 4 031 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Zalán
empty taxi

több mint 1 éve
Törölt felhasználó
The #Broncos have requested permission to speak with #Cowboys DC Dan Quinn, source said. One of their top candidates last year, one of their top candidates this year.
több mint 1 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Zalán

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve

több mint 1 éve
Vonster Denver Broncos 1 044
Nyilván nehéz ilyenkor előre jósolni, de szerintem ezek a csapatok majdnem mind erősödni fognak és nincsenek akkora kérdőjelek (néhányat leszámítva, lásd Raiders és Packers qb helyzet)

Jets kellemetlen ellenfél lesz jövőre is, ahogy a Commando is, Brownsnak ugyanúgy segíteni fog az idő, ahogyan azt mi is várjuk. Vikings kb hasonló lesz, hatalmas változások nem hinném, hogy történnek ott. Lions már most egy egész erős csapat, és ők is erősödni fognak, Bears és a Texans kérdéses, de a maciknál Fields ugorhat egy nagyot (bár szerintem nem fog).

Tényleg sok ilyenkor a kérdőjel, és nem lehet számolni semmivel kb, ez csak egy első megérzés ha ránézek az ellenfelekre
több mint 1 éve
A szezon végével megvannak a jövő évi ellenfeleink is:

Hazai pályán: KC, Chargers, Raiders, Jets, Pats, Packers, Vikings, Browns, Commando
Idegenben: KC, Chargers, Raiders, Bears, Lions, Dolphins, Bills, Texans

Bárhogy nézem, ez egy brutál nehéz idénynek néz ki
Vonster
Ezt majd jövő ősz közepén lehet megmondani kb először magabiztosan, addig csak a sajtó fog szalagcímeket gyártani...

Ha csak azt nézem h hol van fr. Qb, akkor a csoporton kívül marad a Browns a rozsdás Watsonnal, meg a Bills, jóindulattal még a Vikings, de hátha primetime meccs lesz 😀

A többi jelenleg nem "fixen" zorall párosítás, de FA, draft, meg TC előtt nyilván semmit sem lehet érdemben erről mondani...

több mint 1 éve

Hazai pályán: KC, Chargers, Raiders, Jets, Pats, Packers, Vikings, Browns, Commando

Vonster
ez még akár hulla gyenge is lehet
ha a raiders nem talál qb-t és elengedi carr-t
a vikes sztem eléggé random
a packersnél mi lesz AR szituja?
a jetsnél mi van ha sérültek?
tua 1 year wonder?
bears-commando szintén lehet gyenge megint

több mint 1 éve
Lehet reménykedni egy újabb offseason idejére, hogy jövőre meglesz a pozitív mérleg és a playoff.
Sajnos idény közben elment a kedvem a fórumozástól.
Én nem gondolom, hogy minden Hackett hibája lenne, szkeptikus vagyok a jövő szezonnal kapcsolatban, jöjjön bárki edzőnek, Russell akkor is nagy kérdőjel lesz a fejemben.
Ami "vígasztalhat", hogy sok választási lehetőségünk nincs olyan szempontból, hogy Wilsonra/Wilsonnal kell most építkezni.
Mindenesetre fájó egy újabb csalódást keltő szezon után várni, hogy más csapatok mire lesznek képesek a playoffban.
Gerichill
engem elkapott a nihil
játékosok teljesítményében bízok, a csapatban már nem
Negritis, a vajda
Ne kapjon, ellenbizonyításig 17-0 a prognózis jelenleg jövőre!

| vagy csak igyál meg egyet a híres dunakeszis pálinkából, jobb lesz 😀 |
Általános Doktor
@a pálinka kübekházi 😊

jelenleg amit várok:
Hinton maradjon kabala
Judit, Sutton, Patrick ne legyen sérült és hozza magát
Washington cut
TE-k fele cut

Jones&Jones maradjon
Browning, Cooper, Bonitto fejlődjön
Jewell kabala
Kareem Jackson pótlása bárhogy
PS2 all pro
Simmons DPOY
Mathis-re kiváncsi leszek mer amennyire szidtam az elején azért sokat fejlődött
Negritis, a vajda
Javonteee-n ne fogjon a sérülés, Risner mégis maradjon, és legyen jó,
Wilsonnak legyen negyven retyije, és több TD-je mint retyije. 😋

több mint 1 éve
Vonster Denver Broncos 1 044

több mint 1 éve
Aki tovább szeretne töltődni pozitív momentumokkal, íme RW meccs utáni gyorsinterjúja, az egyetlen érdemi kérdéshez tekerve:
szerk.: vmiért az pontos idős linket nem engedi, a lényeg 1:44-től van
 www.youtube.com/watch?v=rqmFRT5FdSY&t=104s

Csak pár perc, egyszer mindenki nézze végig, érdemes.
Általános Doktor
Foglald össze kérlek három mondatban. Ma nem fogom tudni megnézni..
Zalán
Semmit nem mondott igazabol, klasszik PR valasz volt:

Nehez szezon volt, sok kihivassal, de voltak benne pozitivumok, hinni kell egymasban, menni elore, jovore valtoztatnak, mindne jobb lesz, egymasban kell hinni blablabla.
undisputedly
Jó, ezt inkább nem nézem meg. Épp megnyugodtam Rosburgtól 😊 köszi

több mint 1 éve
Aki tovább szeretne töltődni pozitív momentumokkal, íme RW meccs utáni gyorsinterjúja, az egyetlen érdemi kérdéshez tekerve:

Általános Doktor
Zalán

Nehez szezon volt, sok kihivassal, de voltak benne pozitivumok, hinni kell egymasban, menni elore, jovore valtoztatnak, mindne jobb lesz, egymasban kell hinni blablabla.
undisputedly
De annak őszinte!!

több mint 1 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 111 — SuperBowl Champions 2013/2014

Általános Doktor
Zalán

több mint 1 éve
Lehet reménykedni egy újabb offseason idejére, hogy jövőre meglesz a pozitív mérleg és a playoff.
Sajnos idény közben elment a kedvem a fórumozástól.
Én nem gondolom, hogy minden Hackett hibája lenne, szkeptikus vagyok a jövő szezonnal kapcsolatban, jöjjön bárki edzőnek, Russell akkor is nagy kérdőjel lesz a fejemben.
Ami "vígasztalhat", hogy sok választási lehetőségünk nincs olyan szempontból, hogy Wilsonra/Wilsonnal kell most építkezni.
Mindenesetre fájó egy újabb csalódást keltő szezon után várni, hogy más csapatok mire lesznek képesek a playoffban.
Gerichill
engem elkapott a nihil
játékosok teljesítményében bízok, a csapatban már nem
Negritis, a vajda
Ne kapjon, ellenbizonyításig 17-0 a prognózis jelenleg jövőre!

| vagy csak igyál meg egyet a híres dunakeszis pálinkából, jobb lesz 😀 |
Általános Doktor
@a pálinka kübekházi 😊

jelenleg amit várok:
Hinton maradjon kabala
Judit, Sutton, Patrick ne legyen sérült és hozza magát
Washington cut
TE-k fele cut

Jones&Jones maradjon
Browning, Cooper, Bonitto fejlődjön
Jewell kabala
Kareem Jackson pótlása bárhogy
PS2 all pro
Simmons DPOY
Mathis-re kiváncsi leszek mer amennyire szidtam az elején azért sokat fejlődött